Untitled Document

Profetiapäivitys: Mihin tämänhetkinen Irak-katastrofi on johtamassa maailman? (1/2)


Alaotsikko: Lopun aikaa koskeva profetia, joka kertoo Babylonin lopullisesta fyysisestä tuomiosta, toteutuu päivittäisissä uutisissasi, kun meidän sotaretkemme toteuttaa nopeasti Jesajan Kirjan lukua 13! Sitten maailma liikkuu nopeasti "lopullisiin synnytystuskiin" joista Matteus 24:6-8 ja Jooel 3 kertovat.

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge Ministeriössä

Kun amerikkalaiset ja brittiläiset joukot ylittivät Irakin rajan maaliskuun loppupuolella 2003, Cutting Edge julkaisi artikkelin nimeltään "Jos -- jos -- tämä hyökkäys Irakiin on Jumalan lopullinen tuomio Irakille, tapahtumat noudattaisivat Jesajan Kirjan luvussa 13 kerrottuja tapahtumia (uutinen 1787). Me tutkimme Jumalan kouriintuntuvia tuomioita jotka kohtaavat Babylonia Viimeisinä päivinä, pitäen mielessämme että tällä profetialla on kaksi merkitystä: "pian" ja "kaukaisessa tulevaisuudessa" tapahtuva. Selvästikin, jakeet 1-3 toteutuivat kun Jumala toi Meedo-Persian imperiumin Babyloniin valloittaen sen helposti, nopeasti ja suuren verenvuodatuksen kera kuten Daniel 5 kertoo. Selvästikin, näyttää siltä että myös jakeet 17-22 toteutuivat tuona muinaisena aikana. Kuitenkin, Jesajan luvun 13 tulkinta vaatii myös tätä "kaukaisessa tulevaisuudessa tapahtuva" -tulkintaa.


Me opiskelimme tätä profetiaa jae jakeelta nähdäksemme kuinka sodan täytyisi edetä jotta tämä olisi lopullinen tuomio muinaiselle Babylonille, joka on tämän päivän Irak.


Vaikka tämä profetia näyttää toteutuvan aika hyvin tällä hetkellä, me huomautimme että jokainen aspekti täytyy toteutua ennenkuin me voimme sanoa että tämä Bushin ja Blairin sora oli tämän profetian täyttymys. Tänään, me tutkimme tätä profetiaa vuosi myöhemmin. Sinä saatat yllättyä siitä mitä me olemme löytäneet!


Tarkastamassa Babylonin (Irakin) Lopun ajan profetiaa

Jesaja 13

"Ennustus Baabelista, Jesajan, Aamoksen pojan, näkemä." [Jesaja 13:1]

Kun Jumala aloittaa kappaleen käyttäen tällaista kieltä, lukija herätetään ajattelemaan että Hän tulee puhumaan hirvittävästä fyysisestä tuomiosta koskien tässä profetiassa mainittuja ihmisiä. Me näemme tätä kieltä käytettävän toistuvasti Jesajan Kirjassa, kun Jumala kertoo yksityiskohtaisesti monien kansakuntien tuomioista, joista jotkut ovat selvästi Lopun aikaa koskevia. Tässä, Jumala kertoo tuomiostaan joka kohtaa Babylonia, tuomiosta jonka Hän toteutti juuri niinkuin Hän lupasi jakeissa 2-3, käyttäen Meedo-Persian armeijoita. Tämän päivän termein, meedialaiset olisivat luultavasti kurdeja ja persialaiset ovat ejdottomasti iranilaisia. Jumala käytti Darius Meedialaista jakamaan tämän hirvittävän tuomion.


Kuitenkin, jae 4 aloittaa aivan erilaisen tuomion, jonka tuo sotajoukko "kaukaisesta maasta"; ja tämä tapahtuu Lopun aikana niinkuin jakeet 9-13 selvästi osoittavat.


"Kuule, vuorilla käy paljon väen pauhina; kuule valtakuntain, kokoontuneitten kansojen kohinaa: Herra Sebaot katsastaa sotajoukkoansa. He tulevat kaukaisesta maasta, taivaan ääristä, Herra ja hänen vihansa aseet, hävittämään kaiken maan."

Tämä Jumalan armeija joka nousee Babylonia vastaan on kokoontunut yhteen niinkuin "paljon väen pauhina vuorilla". Kun valtava armeija kokoontuu vuoriston ohuempaan ilmanalaan, ja valmistautuu taisteluun -- jopa huutaen niinkuin muinaiset soturit -- heidän äänensä vahvistuu kun se tulee selkeänä ohuemman ilman halki ja voidaan kuulla mailien päähän. Varmasti, meidän armeijamme pauhina kun se valmistautuu taisteluun voisi toteuttaa tämän profetian; tai, meidän Abrams-tankit, Hummvee-ajoneuvot, helikopterit ja lentokoneet aivan varmasti tuottavat "valtakuntain, kokoontuneitten kansojen kohinaa".


Sitten, huomioi että tämä armeija on "kokoontuneitten kansojen kohinaa". Kun Presidentti Bush aloitti tämän sodan ilman YK:n hyväksyntää, hänellä oli huomattava määrä liittolaisia. Salli meidän tutkia tämä fakta:


UUTISKATSAUS: "45 maata liittyy 'tahdon koalitioon'", WorldNetDaily, 19.3.2003.


"Pyrkimyksessään vastata kritiikkiin että hyökkäys Irakiin olisi suurelta osin USA:n yksipuolinen päätös, Ulkoministeriö julkaisi eilen listan 30 maasta jotka ovat suostuneet siihen että heidän nimensä julkaistaisiin 'tahdon koalition jäseninä' jotka tukevat USA:n suunnitelmaa. On myös 15 muuta valtiota jotka ovat antaneet tukensa yksityisesti... Nämä 30 julkisesti nimettyä hallitusta, edustavat kutakuinkin 1,1 miljardia ihmistä, noin kuudesosaa maapallon väestöstä."

Täten, sinä voit nähdä että 30 maata ympäri maailman on liittynyt USA:n ja Ison Britannian rinnalle keräämään voimia tähän hyökkäykseen.


Mutta ennenkuin me menemme yhtään pidemmälle, salli meidän muistuttaa faktasta jonka me mainitsimme yläpuolella: Presidentti Bush aloitti tämän sodan ilman YK:n hyväksyntää. Itse asiassa, hän oli lähellä kutsua YK:ta "turhaksi" kun se kieltäytyi antamasta valtuutusta tälle invaasiolle. Kokonaista viisi kuukautta ennen hyökkäystä Irakiin, Presidentti Bush alkoi kutsua YK:ta loukkaavilla nimillä jotka vaativat kyseenalaistamaan sen koko olemassaolon. Kuuntele:


UUTISKATSAUS: "Bush: YK:n täytyy tukea uutta Irakin asetarkastusten politiikkaa tai tulla epärelevantiksi",Wendy Ross, U.S. Department of State, 3.10.2002.


"WASHINGTON -- Yhdistyneiden Kansakuntien täytyy tukea uutta kovempaa tarkastuspolitiikkaa joka varmistaa Saddam Husseinin hallinnon aseistariisumisen tai ottaa riski tulla epärelevantiksi, Presidentti Bush sanoi 3. lokakuuta. 'Me tulemme näkemään tuleeko YK:sta Kansainliitto kun se ryhtyy käsittelemään tätä miestä joka on 11 vuoden ajan näyttänyt pitkää nenää päätökselle toisensa jälkeen; Bush sanoi espanjalaisille johtajille."

Presidentti Bush määräsi meidän armeijamme Irakiin, hän teki näin käyttäen auktoriteettiaan suvereenin kansakunnan johtajana, näyttäen pitkää nenää YK:n globaalille suvereniteetille. Totisesti, huhtikuun alkupuolella 2003, ajanjaksona jolloin amerikkalaiset olivat niin vakuuttuneita siitä että me valloitamme Irakin ilman vakavia takaiskuja, että jotkut analyytikot kirjoittivat artikkeleita vaatien kyseenalaistamaan sen että pitäisikö suuren maan kuten Yhdysvallat edes kuulua maailmanjärjestöön joka haluaa sanoa meille mitä tehdä. Jotkut ihmiset jopa vaativat USA:n eroavan YK:sta!


Tähän aikaan, minä varoitin että tämä ei tulisi olemaan maailman ihmisten asenne enää kauan. Illuminati näkee kansallisen suvereniteetin vakavana uhkana heidän suunnitelmalleen luoda globaali hallitus, talous ja uskonto. Ensimmäinen ja Toinen maailmansota käytiin jotta lopetettaisiin kansallinen suvereniteetti, luotaisiin maailmanjärjestö ja saataisiin ihmiste vakuuttuneiksi siitä että kansallinen suvereniteetti on kaikkien sotien takana.


Itse asiassa, ainoa vihollinen jonka Illuminati näkee vielä vaaralisempana on fundamentalistinen kristillisyys.


Tämän vuoksi, aina uudestaan ja uudestaan, minä olen varoittanut että, lopulta, tämä hyökkäys tulisi epäonnistumaan suuren yleisön silmissä niin että he syyttäisivät kansalliselle suvereniteetille ominaista pahuutta tästä koko sotkusta, ja kääntyisivät YK:n puoleen uskoen että globaali "rauha ja turvallisuus" olisi mahdollista vain silloin kun globaali suvereniteetti syrjäyttäisi kansallisen suvereniteetin.


Tapahtumat ovat olleet hiljalleen kääntymässä tähän suuntaan jo kuukausien ajan. Valitettavasti, me olemme nähneet ainoastaan jäävuoren huipun.


Nyt, salli meidän palata tähän profetiaan Jesajan luvussa 13. Huomautettuamme että nämä 30 hallitusta edustavat 1,1 miljardia ihmistä, tai kuudesosaa maapallon väestöstä, on huomion arvoista että heidät vedettiin eri puolilta maapalloa. Tämä myös täyttää profetian. Nämä armeijat tulevat "kaukaisesta maasta, taivaan ääristä" käydäkseen hyökkäykseen. Kun sinä ymmärrät että Australia on lähettänyt joukkoja, sinä voit ymmärtää kuinka täydellisesti tämä profetia on toteutunut. Muita "kaukaisia" maita jotka tukevat tätä hyökkäystä ovat Columbia, El Salvador, Japani, Etelä-Korea, Nicaragua ja Filippiinit. Totisesti, Jumala kokoaa armeijan "taivaan ääristä" (englanniksi: "taivasten ääristä").


Ottaa haltuun ja tuhota koko maa

Huomioi että tämä armeija maailman kaukaisista nurkista tulee "ottamaan haltuunsa ja hävittämään koko maan". Vuoden 1991 sodassa, minä ajattelin että tämä Raamatun kohta oli täydellisesti toteutumassa, kunnes Presidentti George H.W. Bush määräsi USA:n ja Liittouman voimat pysähtymään heidän ollessa ylittämässä Kuwaitin/Irakin rajaa. Minä ymmärsin välittömästi että me emme olleet menossa "ottamaan haltuumme ja hävittämään koko maata", joten profetian lopulisen täyttymyksen täytyi odottaa jotakin toista päivää. Mutta, tänään, meidän määritelty tehtävämme on kirjaimellisesti ottaa haltuun koko Irakin maa.


Me OLEMME ottaneet haltuumme ja tuhonneet koko Irakin. Tänään, on osoitettu että me olemme tuhonneet koko maan -- äänettömällä ydinassatella jonka on saanut aikaan köyhdytetty uraani (DU). Me olemme kirjoittaneet useita artikkeleita tästä aiheesta kuten alla on lueteltu:


 • Uutinen 1843 -- "Amerikkalaiset sotilaat ovat sairaita ja kuolemassa 'arvoitukselliseen sairauteen' -- onko kyseessä köyhdytetty uraani?"

 • Uutinen 1909 -- "Muinainen Babylonin kaupunki on pahasti saastunut köyhdytetystä uraanista -- saaste säilyy 4,5 miljardia vuotta."
  Tutkimus osoittaa että muinainen Babylonin kaupunki on niin DU:n saastuttama, että on erittäin epätodennäköistä että kukaan ei enää koskaan pysty emämään siellä. Ei ole olemassa teknologiaa joka pystyisi poistamaan tämän uraanin.

  Tämän artikkelin avainlause:

  "Siksi, kysymys ei ole siitä että onko nyt olemassa pieni kaupunki siellä missä muinainen Babylon sijaitsi; kyse on siitä että muinaista Babylonia ei tulla koskaan rakentamaan muinaiseen loistoonsa, valtaan ja vaikutusvaltaansa."
  Kartta köyhdytetystä uraanista Irakissa

 • Uutinen 1907 -- "Presidentti Bushin ydinsodat Afganistania ja Irakia vastaan nyt vahvistettu!"
  "New York Daily News on testannut yhdeksän palannutta sotilasta, ja neljällä heistä havaittiin uraanimyrkytys (45% -- suhde jonka Persianlahden veteraanit sanovat olevan liian tyypillinen sotilaille jotka ovat viettäneet täyden vuoden DU:n saastuttamalla taistelukentällä Irakissa).
 • Uutinen 1919 -- "Hiljattain Irakista palannut entinen merisotilas vahvistaa ensikäden todistuksena sen mitä Cutting Edge on opettanut tästä Irakin sodasta!"
  12 vuotta merijalkaväessä palvellut sotilas valitsi lopettaa uransa koska hän oli niin vakuuttunut siitä että me tahallamme surmaamme siviilejä köyhdytetyööä uraanilla ja rypälepommeilla. Hänen henkilökohtainen todistuksensa vahvistaa sen mitä Cutting Edge on opettanut tästä sodasta.

Alle sukupolvessa, Irakista tulee mitä suurimmalla todennäköisyydellä täysin asuinkelvoton, ulkomaisen armeijan lääkärin mukaan joka on koulutettu nykyaikaiseen aavikkosodankäyntiin. Me otimme haltuumme koko maan huhtikuun 2003 alussa. Hyökkäyksemme alkamisesta lähtien, 20.3.2003, tähän päivään asti, Liittouman joukot ovat ampuneet yli 2.000.000 kiloa köyhdytettyä uraania sisältäviä ammuksia, joista melkein kaikki höyrystyivät tomuksi niiden räjähtäessä.


Mutta, sinä saatat kysyä, kuinka DU tekee maasta asuinkelvottoman? Jotta saataisiin aikaan tällaista vahinkoa, elämän perusedellytysten tässä maassa täytyy olla niin vahingoittuneita että ihmiselämää ei voi esiintyä. Vahingoittaako DU ympäristöä näin hirvittävällä tavalla? Totisesti se tekee näin. Kuuntele Intian laivasto-amiraalin Vishnu Bhagwattin selitystä. Siitä lähtien kun minä luin DU:sta viime kesänä, minä mietin että milloin pätevät, koulutetut sotilashenkilöt ulkomailta alkaisivat puhua tästä saasteesta jota me levitämme ympäri maailmaa DU:ta käyttävän sotakoneistomme välityksellä.


Amiraali Bhagwatt puhui voimallisesti ja tieteellisesti.


UUTISKATSAUS: "Hiljainen ydinsota -- käyhdytetyn uraanin vaikutukset", Amiraali Vishnu Bhagwatt, 29.2.2004, http://traprockpeace.org/bhagwat_du_29feb04.pdf.

"Du-aseen lähettämä alfa-partikkeli antaa yksittäiseen soluun annoksen U-238:aa joka on 50-kertainne vuotuiseen annokseen verrattuna. Syöpä alkaa yhdestä alfa-partikkelista, sen tytär-isotoopit vaikuttavat sukupolvien päähän kun isotoopit rikastuvat kasveissa ja eläimissä, ja siirtyvät ylöspäin ravintoketjussa. Se on ydinase... Ne tunkeutuvat sisälle ruumiiseen keuhkojen, ruuansulatusjärjestelmän tai ihovaurioiden kautta. Yksi gramma DU:ta vapauttaa yli 12.000 partikkelia sekunnissa. Tämä säteily tappaa hitaasti solut jotka tekevät elämän mahdolliseksi. Persianlahden syndrooma vuonna 1991 teki juuri näin."

Kun minä olen kirjoittanut että me erittäin todennäköisesti myrkytämme kokomaan, ihmiset ovat olleet eri mieltä sanoen että me emme autioittaneet Japania räjäytettyämme atomipommin Hiroshiman ja Nagasakin yllä. Koska en ole tiedemies enkä oppinut sotilashenkilö, en voi antaa tähän kunnollista selitystä. Tämä intialainen Amiraali on antanut selityksen, termeion jotka maallikkokin voi ymmärtää.

Salli meidän palata tähän Amiraali Bhagwattin artikkeliin:

"Du-aseiden käyttö Irakissa vuonna 1991 rikkoi 46 vuoden tabun. Nyt tätä ydinsodan troijalaista hevosta käytetään yhä enenevässä määrin. Du pysyy radioaktiivisena kauemmin kuin on maapallon ikä (arviolta 4,5 miljardia vuotta). Du-altistuksen pitkäkestoiset vaikutukset yli vuosikymmenen ajalta ovat tuhoisia. Afganistanissa käytetyn radioaktiivisen materiaalin määrä on 3...5 kertaa suurempi kuin Irakissa vuoden 1991 sodassa käytetty. Irakissa vuonna 2003 käytetyn määrän on arvioitu olleen 6...10 kertainen vuoden 1991 sotaan verrattuna. Maat 1.000 mailin säteellä Bagdadista ja Kabulista ovat saaneet säteilevää myrkkyä..."

Sitten tämä amiraali pudottaa pommin:

"Jos me ajattelemme että syöpä on ongelma nyt, odota kunnes lisää DU:ta vapautetaan terrorisminvastaisen sodan ja 'vääriin' tiedusteluraportteihin nojautuen. Yli 500 tonnia DU-ammuksia on ammuttu Afganistaniin. Profesori Yagasaki on laskenut että 800 tonnia DU:ta vastaa säteilymäärältään 83.000 Nagasakin pommia. [Tämä paperi esiteltiin World Uranium Weapons Konferenssissa Hampurissa lokakuussa 2003.] Irakissa käytetyn köyhdytetyn uraanin määrä vastaa 250.000 Nagasakin atomipommia."

Siten, vastatakseni tälle ihmiselle -- joka sanoi että meidän Nagasakin ja Hiroshiman pommit eivät saastuttaneet Japania pysyvästi -- Amiraali Bhagwattin sanoin. Jos me olisimme räjäyttäneet 250.000 Nagasakin kokoista pommia Japanissa vuonna 1945, Japani olisi todennäköisesti asuinkelvoton tänään saasteen takia. Irak ei ole syvissä vaikeuksissa ainoastaan vuoden 2003 pommitusten vuoksi vaan myös sen takia että tämä on jo toinen kerta kun me olemme altistaneet tämän maan tällaiselle "troijalainen hevonen" -ydinsodalle. Uutisessa 1919 tämä entinen merisotilas sanoi että irakilaiset olivat alkaneet ymmärtää kuinka vakavaa se on että meidän köyhdytetty uraanimme on alkanut saastuttaa heidän maataan.


Nyt, sinä voit nähdä miksi irakilaiset ovat niin vihaisia että surmasivat neljä amerikkalaista siviiliä 31.3.


Me olemme tuhonneet Irakin maaperän -- DU-ammusten säteilyllä.


Kuitenkin, me olemme aiheuttaneet pelkoa ja hämmästystä modernia teknologiaa käyttävillä tavanomaisilla aseillamme. Kuuntele kun Luutnantti Beardon kertoo meille modernista arsenaalistamme (olen jättänyt tämän kohdan suomentamatta koska en tiedä mitä nämä aseet tarkasti ottaen ovat; jonkinlaisen näkemyksen asiasta kuitenkin saa englanninkielisenäkin).


"We have ground-based radars, endoatmospheric interceptors, exoatmospheric interceptors, airborne sensors, space-based sensors, chemically propelled interceptors, electromagnetic railguns, particle beam weapons, high energy lasers, all tied together by a massive command and control systems... Massive systems. Electromagnetic marvels. Nuclear-pumped lasers of staggering power. Perhaps even x-ray and gamma ray lasers. Directed energy RF weapons. Stupendous railguns. Sensors everywhere. Giant webs on communications. Banks of computers and control systems." [Fer De Lance, s. 331]
Vaikka me emme ole ymmärtäneet millaisia aseita meidän joukkomme ovat käyttäneet melkein puolustuskyvyttömiä irakilaisia vastaan, sotilaat ja tämän maan ihmiset ovat saaneet näistä ensi-käden kokemusta. Selvästi, he ovat järkyttyneet ja kauhistuneet -- eivät niin että olisivat luovuttaneet -- mutta kuitenkin kauhistuneet siitä millaisilla aseilla me käymme heitä vastaan.

Selvästikin, meidän moderni sotamme irakilaisia vastaan on toteuttanut seuraavan profetian Jesajan luvussa 13.

"...tuijottavat toisiinsa tyrmistyneinä, kasvot tulenkarvaisina."
Nyt, salli meidän katsastaa seuraava jae:
"Valittakaa, sillä Herran päivä on lähellä, se tulee kuin hävitys Kaikkivaltiaalta." [Jesaja 13:6]
Salli meidän pysähtyä juuri tähän ottaaksemme huomioon ajankohdan. Eräs suurista mittareista jotka kertovat tämän tapahtuvan Lopun aikoina on lause "Herran päivä". Me näemme että tätä termiä käytetään tässä jakeessa ja uudestaan jakeessa 9. Kirjaimellisesti, "Herran päivä" viittaa Lopun ajan jaksoon joka liittyy Antikristuksen ilmestymiseen, Liiton solmimiseen Israelin kanssa sekä ahdistuksen aikaan. Me uskomme että tämä sota Irakissa saattaa olla alkua tälle sodalle (joka tuo AK:n) -- tämän sodan laukaisija.

Nyt, salli meidän jatkaa tällä uskomattomalla sodalla josta irakilaiset tulevat profetian mukaan kärsimään.

"Sentähden herpoavat kaikki kädet, ja kaikki ihmissydämet raukeavat. He peljästyvät, kivut ja tuskat valtaavat heidät, he vääntelehtivät kuin synyttäjä, tuijottavat toisiinsa tyrmistyneinä, kasvot tulenkarvaisina." [Jesaja 13:7-8]
Nämä jakeet vakuuttavat minut paremmin kuin mikään muu että tämä sota on juuri sellainen joka on kerrottu Raamatussa. Babylonin (Irakin) ihmiset ovat täysin musertuneita ja tyrmistyneitä sodasta joka kohdistuu heihin. Salli meidän nopeasti katsastaa tämä profetia:
 • Herpoavat kaikki kädet

 • Kaikki ihmissydämet raukeavat

 • Kivut ja tuskat valtaavat heidät

 • Vääntelehtivät kuin synnyttäjä

 • Tuijottavat toisiinsa tyrmistyneinä

 • Kasvot tulenkarvaisina
Tämä on se uskomaton sota joka on iskenyt Irakiin ja sen kansalaisiin.


[Jatkuu...]

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -työryhmän artikkeli numero 1920


Käännetty Cutting Edge Ministeriön suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi


Takaisin