Untitled Document

Profetiapäivitys: Mihin tämänhetkinen Irak-katastrofi on johtamassa maailman? (2/2)


Alaotsikko: Lopun aikaa koskeva profetia, joka kertoo Babylonin lopullisesta fyysisestä tuomiosta, toteutuu päivittäisissä uutisissasi, kun meidän sotaretkemme toteuttaa nopeasti Jesajan Kirjan lukua 13! Sitten maailma liikkuu nopeasti "lopullisiin synnytystuskiin" joista Matteus 24:6-8 ja Jooel 3 kertovat.

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge Ministeriössä

Tuhoamassa armeijoita -- "Täynnä vihaa, raivoisaa vihaa"

Nyt sinä voit ymmärtää seuraavan jakeen:

"Katso, Herran päivä tulee, tulee armottomana, tulee kiivaus ja vihan hehku, tekemään autioksi maan ja hävittämään siitä sen syntiset." [Jesaja 13:9]

Tämä jae sisältää luultavasti kaikkein hämmästyttävimmän oivalluksen. Ensiksi, Jumala sanoo että Hän käy Babylonin kimppuun kiivaudella ja vihalla. Toisin sanoen nämä armeijat "kaukaisesta maasta" ovat Jumalan vihan ja tuomion instrumentteja. Jos tämä Irakin sota on lopullinen sota, silloin armeijat USA:sta ja 30 liittolaismaasta tuovat Jumalan tuomion.


Pysähdy tähän ja kysy itseltäsi, että käyttäytyvätkö meidän sotilaamme kiivaudella joka on "vihaa ja raivoisaa vihaa"?


Vastaus on ilmeinen "kyllä" kun katsomme tapahtumia huhtikuun alkupuolella 2004. Me olemme kohdelleet irakilaisia kiivaudella ja raivoisalla vihalla jota ei voida selittää järjen avulla paitsi että jos me olemme jakamassa tällaista tuomiota irakilaisille.


Viimeisten muutaman viikon aikana me olemme oppineet tuntemaan sellaisen puolen armeijastamme jota me emme tienneet olevan olemassakaan! Me olemme saaneet selville että meidän vanginvartijamme ovat kiduttaneet ja seksuaalisesti alistaneet muslimisotilaita, nais-siviilejä ja jopa joitakin lapsia. Me olemme lukeneet artikkeleita tällaisista "kuulusteluista" jotka puolustusministeri Rumsfeld oli määrännyt henkilökohtaisesti, ja että hän informoi Presidentti Bushia tästä vasta tammikuun puolivälissä 2004. Jokainen joka on koskaan palvellut armeijaa tietää että sotilaat eivät voi kiduttaa ja alistaa vankeja seksuaalisesti ilman johdon tietoa ja hyväksyntää. Armeija on kaikkein tiukin organisaatio maan päällä. Johdon täytyi tietää ja hyväksyä tämä.


Edelleen, tämä alistaminen koski erityisesti sellaisia asioita joille muslimit ovat herkkiä joten voidaan tehdä vain sellainen johtopäätös että joku ylhäällä komentoketjussa oli keksinyt tämän kaiken. Tätä ymmärtämystä tukee paljastus että tällaista nöyryyttämistä käytettiin ensimmäisenä Guantanamon lahdella ja sitten se otettiin käyttöön Abu Ghraibin vankilassa Irakissa. ["The Religious Warrior of Abu Ghraib", The Guardian (London), 20.5.2004]


Me olemme myös lukeneet että huhtikuun alusta lähtien, jolloin taistelut kiihtyivät uudelleen, meidän armeijamme on tuhonnut ja halventanut moskeijoita sekä surmannut useita tuhansia siviilejä. ["Counting The Cost: Civilian Casualties Mount Up", The Guardian (London), 19.5.2004]


Nämä ovat ne kolme elementtiä jotka raivostuttavat muslimeja eniten. He ovat kaikkein vihaisimpia kun "vieras armeija" halventaa tai tuhoaa heidän moskeijoitaan. Siviileiden tappaminen on toinen asia joka tekee heidät vihaisiksi. Kolmas asia joka raivostuttaa heitä muslimimiesen, -naisten ja -lasten seksuaalinen alistaminen, jota on jo tapahtunut kokonaisen vuoden, Punaisen Ristin ja Amnestyn mukaan.


Uutisessa 1919 Kersantti Massey kertoi hyytävällä tavalla köyhdytetyn uraanin vaikutuksista häneen itseensä, hänen sotilaskavereihinsa sekä irakilaisiin. Sitten, hän teki kaikkein tärkeimmän paljastuksen pitkään aikaan: hän sanoi että irakilaiset olivat alkaneet ymmärtää että heidän maansa on myrkytetty. Hyökkääminen Irakiin käyttäen köyhdytettyä uraania on todella julma teko! DU ei myrkytä ainoastaan ravintoketjua, vaan Pentagon tiesi erittäin hyvin mitä nämä ammukset tekevät ihmisille ja maalle, sillä me käytimme niitä vuonna 1991 ensimmäisessä Persianlahden sodassa, ja me olemme yli vuosikymmenen ajan tutkineet sen tieteellisiä ja lääketieteellisiä tuloksia -- tuloksia jotka ovat helposti saatavilla lääketieteellisistä ja akateemisista lähteistä Länsimaissa.


Meidän kaksi DU-sotaamme Irakia vastaan varmasti toteuttaa kohdan "vihalla ja raivoisalla vihalla" sekä "maan autioittamisen".


Amerikka on selvästikin tämä Jumalan sotakone joka on noussut näinä viimeisinä päivinä viimeistelemään Hänen valtaisan tuomionsa Irakia kohtaan. Kuitenkin, tämän paljastuksen pitäisi täyttää amerikkalaiset suurella pelolla meidän oman turvallisuutemme vuoksi!


Jotta ymmärtäisimme vaaran jossa olemme mikäli Jumala on valinnut meidät olemaan Hänen tuomionsa moukari Irakissa, sinun täytyy ymmärtää tuomion kaava kuten se on paljastettuna Vanhassa Testamentissa. Lukuisissa tapauksissa, Jumala käytti Israelia pahempaa kansakuntaa tuomionsa välikappaleena; mutta sitten, ilman poikkeuksia, sitten kun Jumala oli jakanut tuomionsa Israelille, Hän kääntyi sitä hävittäjä-kansaa vastaan jota Hän oli käyttänyt tuomionsa välikappaleena. Raamatuntutkijat kutsuvat tätä Jumalan tuomion kaavaksi.


Siksi, jos Amerikkaa käytetään jakamaan Jumalan tuomio Irakille, Hän kääntyy tämän jälkeen meitä vastaan ja jakaa meille kouriintuntuvan tuomionsa. Onko tämä syy miksi Amerikkaa ei mainita Ahdistus-profetiassa vaikka meidän vihollisemme mainitaan? Onko tämä syy miksi meidän vapaamuurari-esi-isiemme henkioppaat myötätuntoisesti kertoivat heille että meidän todellinen kansallislintumme on Fenix-lintu (uutinen 1259, 1399 ja 1493).


Tämä on raamatullista todellisuutta ja sen pitäisi palvella meidän vakavoittamistamme.


Huomioi jae 9:


"Katso, Herran päivä tulee, tulee armottomana, tulee kiivaus ja vihan hehku, tekemään autioksi maan ja hävittämään siitä sen syntiset." [Englanniksi: "...autioksi koko maan ja maailman..."]

Kuten renkaat jotka levittäytyvät yhä laajemmalle kiven iskeytyessä veden pintaan, tämä profetia heijastaa yhä laajenevia seurannaisvaikutuksia Irakin ympäristössä. Jumala sanoo, että sitten kun Hän saa päätökseen "maan" (Irakin) tuhoamisen Hän jatkaa Lopun ajan profeetallista tuhoamistaan joka lopulta kattaa koko maailman! Näetkö sinä tämän kehityksen?


Sitten kun Irak on tuhottu, Jumalan profeetallinen Sana sanoo että Hänen tuomionsa kasvaa ja kasvaa, kattaen lopulta koko maailman! Tämä on se järjestys jota meidän tulisi odottaa sitten kun Irakin tuho on saatu päätökseen.


Lopuksi, huomioi, että Jumalan tarkoitus on tuhota syntiset sekä Irakista että koko maailmasta! Älä koskaan unohda tätä tosiasiaa: Jumalan lopullinen päämäärä Lopun ajan ahdistuksen kaudella on valmistaa maailma hyväksymään Jeesuksen Kristuksen paluu ja Hänen 1000-vuotinen hallintonsa, ja eräs tärkeimpiä asioita tässä on tuhota kaikki syntiset maailmasta. Siksi, syntinen sinun naapurissasi lopulta -- luultavasti muutaman vuoden sisällä -- alistetaan tälle profetialle aivan niinkuin nämä onnettomat ihmiste Irakissa.


Yhtäläisyyksiä muihin Lopun ajan profetioihin

"Sillä taivaan tähdet ja Kalevanmiekat eivät loista valollansa, aurinko on pimeä noustessansa, kuu ei kirkkaana kumota." [Jesaja 13:10]
Tämä sanavalinta on hätkähdyttävän samankaltainen muiden jakeiden kanssa jotka koskevat selvästi Lopun aikaa. Huomioi nämä muut jakeet:
* Matteus 24 (koko luku, erityisesti jae 29)

* Markus 13: 24-25

* Luukas 21: 25-26

* Jesaja 24: 19-23
Nämä yläpuoliset jakeet todistavat että tämä Jesajan kohta koskee Lopun aikaa.
"Minä kostan maanpiirille sen pahuuden ja jumalattomille heidän pahat tekonsa; minä lopetan julkeitten kopeuden ja painan maahan väkivaltaisten ylpeyden. Minä teen kuolevaiset harvinaisemmiksi kuin puhdas kulta, ihmiset harvinaisemmiksi kuin Oofirin kulta." [Jesaja 13:11-12]
Hätkähdyttävä ilmoitus näissä kahdessa jakeessa on se, että Jumala surmaa niin paljon ihmisiä että ihmiskunta tulee harvinaisemmaksi kuin "puhdas kulta". Sen tähden, tämä jae merkitsee kirjaimellisesti sitä että ihmisten määrä tulee olemaan hyvin vähäinen, ainakin niiden uskontojen piirissä joihin sotilaallinen tuomio on kohdistettu.
"Sentähden minä järisytän taivaat, ja maa järkkyy paikaltansa Herran Sebaotin kiivaudesta, hänen vihansa hehkun päivänä. Ja niinkuin säikytetyt gasellit ja niinkuin lampaat, joilla ei ole kokoajaa, he kääntyvät kukin kansansa luo, pakenevat kukin omalle maallensa. Kuka ikinä tavataan, se lävistetään, kuka kiinni joutuu, se miekkaan kaatuu. Heidän pienet lapsensa murskataan heidän silmäinsä edessä, heidän talonsa ryöstetään, ja heidän vaimonsa raiskataan." [Jesaja 13:13-16]

Taas kerran, tämä jae sisältää erityisesti Lopun ajalle varattua kieltä jota käytetään niin yleisesti tätä aikaa kuvailtaessa, kuvailemaan Jumalan raivoisaa tuomiota joka vuodatetaan pahan maailman ylle.


Tämä jae voidaan myös liittää koskemaan Irakin viimeistä tuomiota, jolloin Jumala tuo meedialaiset Babylonin maata vastaan. Nykyajan meedialaiset saattavat olla kurdeja, jotka ovat nyt eräs tämän konfliktin osapuoli, ja jotka ovat hyvin halukkaita tuhoamaan Irak kostoksi Saddamin hallinnon sekä aikaisempina vuosisatoina kokemastaan vääryydestä. Easton's Illustrated Dictionary luetteloi meedialaiset osaksi Assyrian valtakuntaa, joka kattoi alueeltaan tämän päivän Irakin, Syyrian ja Libanonin. Muista että armeija joka tuhosi Babylonin (Daniel 5) oli meedialaisten ja persialaisten yhdistetty armeija. Kurdit asuttavat juuri näitä alueita tänään ja ovat vakava ongelma Irakille, Iranille ja Syyrialle. Myös Turkissa on huomattava kurdivähemmistö.


Jos kurdit kääntyvät aivan aikojen lopussa irakilaisia vastaan Liittouman joukkojen tuhottua Irakin sotakoneiston, silloin näissä seuraavissa jakeissa on paljon järkeä.


"Katso, minä herätän heitä vastaan meedialaiset, jotka eivät hopeasta huoli eivätkä kullasta välitä. Heidän jousensa kaatavat nuoret miehet; he eivät armahda kohdun hedelmää eivätkä lapsia sääli."

Kun maailma astuu sisään ahdistuksen aikakaudelle, painopiste siirtyy Israeliin ja Antikristukseen. Vain vähän huomiota uhrataan Irakin jäljelle jääneiden teurastukselle, kun kurdit kenties viimeistelevät JUmalan tuomion.


UUTISKATSAUS: "On yksi keino varjella Irakia -- ja avata meille tie ulos: shiiojen, sunnien ja kurdien liittovaltio pelastaisi sisällissodalta", Peter Galbraith, The Guardian (London), maanantai, 17.5.2004.


"Uutiset Irakista ovat niin huonoja että edes Presidentti Bush ei kuvaile toisiaan seuraavia katastrofeja edistysaskeleiksi. Bushin hallitus on nyt lisäämässä joukkojaan Irakissa ja pyytää Britanniaa tekemään samoin. Sisällissota on todennäköisempi lopputulos kuin demokratia. Jännitys lisääntyy sekulaarien kurdien ja uskonnollisten shiia-johtajien välillä jotka haluavat tehdä Irakista islamilaisen valtion. Shiiat ovat varoittaneet että heitä eivät sido siirtymäkauden hallituksen lupaukset antaa kurdeille (ja sunni-arabeille) rooli lopullisen perustuslain kirjoittamisessa. Kurdistanin johtajat vastasivat että heidän uskontonsa ei istu islamilaiseen tasavaltaan."

"Syrjäyttämällä Saddamin, Koalitio murskasi 80 vuotta vanhan poliittisen järjestelmän joka toi yhtenäisyyden voiman avulla. Koska kurdit eivät halua olla lainkaan irakilaisia, ja koska Irakin tunnustetuilla yhteisöillä on yhtä lailla vastakkaiset näkemykset siitä kuinka järjestää tämä yhteiskunta, Koalition pyrkimykset luoda Irak joka olisi sekä yhtenäinen että demokraattinen on tuomittu epäonnistumaan. Paras keino pitää Irak koossa ja välttää sisällissota olisi sallia jokaisen Irakin kolmesta yhteisöstä rakentaa haluamansa järjestelmä. Irakin paras mahdollisuus eloonjäämiseen olisi kahden tai kolmen valtion löyhä liitto: Kurdistan pohjoisessa, sunnien arabivaltio keskellä ja shiia-valtio etelässä. Keskushallinnolla olisi suhteellisen vähän valtaa -- hiukan enemmän kuin vain ulkomaansuhteet ja rahapolitiikka."

Olisiko mahdollista että tämä sotamme tuhoaisi sunni- ja shiia-taistelijat niin täydellisesti, että jos me lähdemme, ja Irakista tulisi kolmen valtion liitto, niin ainoastaan kurdeilla olisi merkittävä armeija?


Sitten, Kolmannen maailmansodan syttyessä kurdit marssisivat etelään kostoksi sorrosta jolla Irak on kohdellut kurdeja monien vuosisatojen ajan. Jos kurdit saavat oman maansa ja jos heillä olisi sotilaallinen etumatka sunneihin ja shiioihin nähden, tämä Raamatun profetia saattaisi hyvinkin toteutua.


Babylon -- ei tulla palauttamaan entiseen loistoonsa

Nyt, sali meidän kääntyä Jesajan luvun 13 viimeisiin jakeisiin nähdäksemme kuinka ne ovat parhaillaan toteutumassa.

"Ja Baabelin, valtakuntain kaunistuksen, kaldealaisten ylpeyden ja loiston, käy niinkuin Sodoman ja Gomorran, jotka Jumala hävitti. Ei sitä ikinä enää asuta, autioksi jää se polvesta polveen; ei arabialainen sinne telttaansa tee, eivätkä paimenet siellä laumaansa lepuuta. Erämaan eläimet lepäävät siellä, sen huoneet ovat täynnä huuhkajia, kamelikurjet asuvat siellä, ja metsänpeikot siellä hyppelevät. Sakaalit ulvovat sen palatseissa, aavikkosudet huvilinnoissa. Sen aika on lähellä, tulemaisillaan, ei sen päiviä pidennetä." [Jesaja 13:19-22]

Modernitkaan tutkijat eivät kiistä sitä tosiasiaa että Babylon kukistettiin ja se muuttui tuhkaksi kuten Daniel 5:30 kertoo. Tämä avainseikka kumoaa modernien Raamatun opettajien -- sekä Bushin hännystelijöiden -- väitteet että jakeet 19-22 eivät olisi koskaan täysin toteutuneet. Jumala sanoo että Babylonia ei tulla koskaan jälleenrakentamaan entiseen loistoonsa ja valtaansa josta hän nautti ollessaan Babylonin valtakunnan pääkaupunki. Jos Antikristus rakennuttaisi hänet uudelleen tehdäkseen hänestä globaalin valtakuntansa pääkaupungin sekä maailman talousveturin, hänen loistonsa ja valtansa ylittäisi sen mikä hänellä oli muinaisina aikoina, ja tätä Jumalan Sana ei salli.


Siksi, kyse ei ole siitä, että sijaitseeko pieni kaupunki siellä missä muinainen Babylon kerran oli; kyse on siitä että muinaista Babylonia ei koskaan rakenneta entiseen kunniaansa, loistoonsa ja valtaansa.


Sitten kun Jumala kukisti Babylonin meedo-persialaisten avulla, Hän lupasi että kaupunki pysyy sellaisena kuin Sodoma ja Gomorra heidän tuhonsa jälkeen. Aivan kuten kumpaakaan näistä kaupungeista ei ole koskaan rakennettu uudelleen, myöskään Babylonia ei rakenneta. On olemassa pieni kylä lähellä muinaista Babylonia, ja pieni osa Nebukadnessarin palatseista on korjattu. Kuitenkaan, alkuperäistä Babylonia, kaldealaisten loistoa, ei ole rakennettu uudelleen eikä tulla rakentamaan!


Nyt kun sinä ymmärrät tieteelliset ja lääketieteelliset faktat koskien muinaisen Babylonin vakavaa saastumista, sinä olet paremmissa asemissa käsittämään sen todellisuuden että Jumalan lupaukset Babylonin suhteen ovat nyt toteutuneet. Koska DU pysyy radioaktiivisena 4,5 miljardia vuotta, ei ole keinoa jolla Antikristus voisi rakentaa Babylonin niin että hän voisi olla maailman pääkaupunki 7-vuotisen ahdistuksen aikana.


Tässä kohtaa, jotkut teistä saattavat ajatella että Antikristus suorittaa okkulttisen taikatempun jolla hän poistaa köyhdytetyn uraanin niin että hän voisi jälleenrakentaa Babylonin. Jos sinä ajattelet näin, sinun täytyy vakavasti pohtia Toisen tessalonikalaiskirjeen profeetallisia totuuksia.


Raamattu sanoo, että Antikristuksen sallitaan tehdä ihmeitä ainoastaan sallituissa rajoissa. 2 Tess. 2:9 samoo:

"...tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä..."

Eräs minun kommentaareistani paljastaa totuuden Antikristuksen kyvyistä tehdä todellisia ihmeitä:

"Kaikella voimalla (pash dunamei) kaikenlaisia ihmeitä, kuten egyptiläiset velhot; ja merkkejä ja valheellisia ihmeitä: sana valhe voidaan liittää tähän kaikkeen; ne olivat valheellisia ihmeitä, valheellisia merkkejä ja valheellisia ihmetekoja; ainoastaan kuvajainen siitä mikä on todellista, ja nämä tehdään jotta annettaisiin arvoa hänen julkeudelleen ja petkutukselleen. Kun taas Jumala lähetti viestinviejilleen todellisia ihmeitä, todellisia merkkejä ja todellisia ihmetekoja; tällaisia Saatana ei pysty saamaan aikaan." -- Adam Clarke's Commentary.

Lyhyt katsaus Jooelin lukuun 3

Ei väliä kuinka tapahtumat kehittyvät kesäkuun 30. päivän jälkeen jolloin valta luovutetaan irakilaisille tai YK:n käsiin, sinä voit olla varma yhdestä asiasta: ei tule olemaan rauhaa, ja maailman armeijat pysyvät Lähi-idässä kunnes Antikristus saapuu. Kuinka me voimme olla tästä niin varmoja? Jooel 3 kertoo meille näin. Kuuntele:

"Sillä katso, niinä päivinä ja siihen aikaan, kun minä käännän Juudan ja Jerusalemin kohtalon..." [Jooel 3:1]

Pysähdy tähän hetkeksi ja ajattele lähi-historiaa. Me tiedämme tarkkaan milloin Jumala antoi israelilaisille takaisin heidän oman maansa, emmekö tiedäkin? Hän palautti sen 14.5.1948. Nyt, salli meidän jatkaa tämän hämmästyttävän profetian kanssa:

"...minä kokoan kaikki pakanakansat, vien ne alas Joosafatin laaksoon ja käyn siellä oikeutta niitten kanssa kansani ja perintöosani, Israelin tähden." [Jooel 3:2]

Raamatuntutkijat ymmärtävät että ei ole kirjaimellista Joosafatin laaksoa. Siten, tämän termin täytyy olla symbolinen. Kuitenkin, koska termi Joosafat tarkoittaa "Herra tuomitsee", on mahdollista että tämä profetallinen Joosafatin laakso saattaa pitää sisällään paljon enemmän kuin vain Kidronin laakson.

"Kuten 'Joosafat' tarkoittaa 'Jahven tuomiota', Joosafatin laaksoa voidaan käyttää yleisenä terminä Jumalan lopulliselle tuomiolle joka kohtaa Israelin vihollisia." -- Jamieson-Fausset-Brown Bible Commentary

Tämän ymmärryksen mukaan, tämän profeetallisen laakson maantieteellinen sijainti on "yleinen termi Jumalan lopulliselle tuomiolle joka kohtaa Israelin vihollisia", ja tuomion laji joka kohtaa "kaikkia kansakuntia maailmassa" tulee olemaan sellainen tuhoisa tuomio jonka Jumala langetti Israelin vihollisille historiallisessa Joosafatin laaksossa! Keitä ovat ne kansakunnat jotka ovat olleet Israelin historiallisia vihollisia? Luettelo kattaa koko Lähi-idän, Egyptin, palestiinalaiset, Jordanian, Syyrian, Irakin, Iranin, Saudi-Arabian, Libyan ja melkein jokaisen arabi- ja muslimimaan Lähi-idässä. Siksi, jos Jumala on aikeissa langettaa tuomionsa näiden Lähi-idän kansojen päälle jotka ovat kohdelleet kaltoin "Hänen perintöosaansa Israelia", Hänen täytyy langettaa tuomionsa koko Lähi-itään. Tämän vuoksi, minä uskon että tämä profeetallinen Joosafatin laakso kattaa koko Lähi-idän. Varmasti, me näemme nyt joukkoja olevan Lähi-idässä yli 30 maasta.


Huomioi myös että Jumala ei sano tuomitsevansa jokaista kansakuntaa tällä alueella samalla kertaa. Totisesti, on yksi selkeä, voimakas jae joka vihjaa siihen että Jumalan tuomiot tapahtuvat vaiheittain, jokainen kansakunta vuorollaan:

"Sillä niinkuin te olette juoneet minun pyhällä vuorellani, niin tulevat kaikki pakanakansat juomaan ainiaan: he juovat ja särpivät ja ovat, niinkuin heitä ei olisi olutkaan." [Obadja 1:16]

Englanniksi: "...niin tulevat kaikki pakanakansat juomaan ainiaan, vuorollaan minun vihaani."


Nyt, Jumala kääntää huomionsa koko maailmaan näinä Lopun aikoina, sen jälkeen kun Israel on palannut maahansa. Jooel 3:9-10 sanoo:

"Julistakaa tätä pakanakansain seassa, alkakaa pyhä sota, innostakaa sankareita, lähestykööt, hyökätkööt kaikki soturit. Takokaa vantaanne miekoiksi ja vesurinne keihäiksi. Sanokoon heikko: 'Minä olen sankari.'"

Huomioi että tämä profetia on täydellinen vastakohta profetialle joka koskee kaikkien sotien loppua kun Jeesus aloittaa 1000-vuotisen hallintonsa. Jesajan luvussa 2:4 me näemme että Messias laittaa lopun sodalle:

"Niin he takovat miekkansa vantaiksi ja keihäänsä vesureiksi; kansa ei nosta miekkaa kansaa vastaan, eivätkä he enää opettele sotimaan."

Mutta aikana välittömästi sen jälkeen kun Israel on palannut maahansa, me näemme sodan profetian, jossa jokainen kansakunta tulee Joosafatin laaksoon tuomiolle.

"Lähtekööt liikkeelle, hyökätkööt kansakunnat Joosafatin laaksoon; sillä siellä hän istuu tuomitsemassa kaikkia pakanakansoja, joka taholta tulleita. Lähettäkää sirppi, sillä sato on kypsynyt. Tulkaa polkemaan, sillä kuurna on täynnä ja kuurna-altaat pursuvat ylitse; sillä heidän pahuutensa on suuri. Meluavia joukkoja, meluavia joukkoja ratkaisulaaksossa! Sillä lähellä on Herran päivä ratkaisulaaksossa."

Siksi, ei väliä mitä tapahtuu 30.6.2004 jälkeen, eikä sillä kuka komentaa Liittouman joukkoja, Sinä voit olla varma että kaikki kansakunnat virtaavat Lähi-itään valmistelemaan monia sotia jotka lopulta tuhoavat kaikki Israelin viholliset. Lopulta -- ennemmin tai myöhemmin -- monet näistä armeijoista kääntyvät Jerusalemia vastaan.


Täten, on erittäin merkittävää että huomattava enemmistö YK:n jäsenmaista vihaa Israelia.

Totisesti, elämme Lopun aikojen aivan loppua.


---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -työryhmän artikkeli numero 1920bKäännetty Cutting Edge Ministeriön suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi


Takaisin