Untitled Document

Bushin hallitus on kuoleman vakava "huipun kutistamisen" suhteen -- onko Toisen maailmansodan aikainen O.S.S. luotu uudelleen? (osa 2/2)


Alaotsikko: USA:n erikoisjoukkoja liitetään mukaan USA:n suurlähetystöjen henkilökuntaan kaikkialla "ei-integroituneen huipun" alueella. Odota toistuvia vallankaappauksia ja vallankaappausyrityksiä Kolmannen maailman valtioissa kun pyrkimys tuoda heidät "toimivaan pohjaan" saa höyryä! Mikään Kolmannen maailman valtio ei voi tuntea olevansa turvassa kun Amerikka on hämärtänyt erottavan rajan sotilas- ja siviilivallan välillä ilman Kongressin valvontaa tai vastuuta Kongressille.
"Ja te saatte kuulla sotien melskettä ja sanomia sodista." [Matteus 24:6]

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge Ministeriössä


Ei-integroituneet maat hyökkäyksen kohteena


Ei integroituneet maat hyökkäyksen kohteena

Toisin kuin koskaan aikaisemmin, maat jotka sijaitsevat merkityllä alueella tällä kartalla ovat Yhdysvaltojen, Euroopan Unionin Australian, Indonesian ja Thaimaan hyökkäyksen kohteena. Heidän ainoa toivonsa on että Venäjä tai Kiina tulisi apuun, toivo joka ei toteudu johtuen Ilmestyskirjan luvun 17:17 profeetallisesta merkityksestä. Kuuntele:

"Sillä Jumala on pannut heidän sydämeensä, että he täyttävät hänen aivoituksensa, yksimielisesti, ja antavat kuninkuutensa pedolle, kunnes Jumalan sanat täyttyvät."

Jumala on kertonut laittavansa jokaisen Lopun ajan viimeisen johtajan sydämeen kaipauksen tehdä työtä, toimia harmoniassa. Venäläiset ja kiinalaiset eivät tule apuun kuten he eivät tulleet Irakinkaan avuksi. Jos tällainen operaatio on meneillään juuri nyt, meidän pitäisi odottaa näkevämme raportteja kaappauksista, kaappausyrityksistä sekä levottomuuksista valtioissa joissa ei ole ollut kovin paljon levottomuuksia aikaisemmin. Kaikki tällaiset uutiset vihjaisivat että meidän Erikoisjoukkomme operoivat tässä maassa.


Me totisesti näemme tällaisia uutisia. Tarkista meidän Daily News Updates -osastomme viimeisen kuukauden ajalta. Nämä ovat joitakin kertomuksia joita me olemme nähneet:


Uzbekistan


UUTISKATSAUS: "Koordinoidut terrori-iskut iskevät Uzbekistania", Fox News, 29.3.2004.

"TASHKENT, Uzbekistan -- Terroristit aiheuttivat koordinoidun sarjan iskuja keskiaasialaisessa Uzbekistanissa -- maassa joka on USA:n avainliittolainen -- surmaten ainakin 17 ihmistä sekä kaksi epäiltyä naispuolista pommittajaa, Uzbekistanin viranomaiset sanoivat maanantaina... Uzbekistan on ollut vahva tuki sekä USA:n johtamassa kampanjassa Afganistanissa, ja amerikkalaiset joukot käyttävät sotilastukikohtaa eteläisessä Khanabadin kaupungissa operaatioihinsa--- Kenraali Rashid Kadyrov sanoi että räjähdykset sunnuntaina ja maanantaina oli tarkoitettu Uzbekistanin destabiloimiseksi."

Maan "epävakauttaminen" (=destabilisoiminen) on juuri Erikoisjoukkojen ensisijainen tehtävä sillä se voisi nopeasti johtaa kohteena olevan hallituksen syrjäyttämiseen. Huolimatta siitä että tätä maata nimitettiin USA:n "vahvaksi tukijaksi", voidaan vain ihmetellä että onko Uzbekistanin hallitus sittenkin hiukan vastahakoinen tuessaan. Itse asiassa, hiljattain julkaistu uutinen (alapuolella) osoittaa että juuri näin on asia.


Katsaus tämän alueen karttaan näyttää kuinka tärkeä Uzbekistan maantieteellisesti on Afganistanin sodan kannalta.


UUTISKATSAUS: "Terrori-iskujen aalto iskee Uzbekistaniin: 19 kuoli 12 tunnin silpomisessa", David Holley, Detroit News, 30.0.2004.

"MOSKOVA -- Räjähdykset ja yhteenotot epäiltyjen terroristien ja poliisin välillä surmasivat 19 ihmistä ja haavoittivat kymmeniä keskiaasialaisessa Uzbekistanin valtiossa, viranomaiset sanoivat maanantaina. Kaksi räjähdystä maanantaina pääkaupungissa Tashkentissa jotka seurasivat räjähdystä sunnuntai-iltana Buharan alueella, kertoi Uzbekistanin sisäministeri puhemies Aziz Ernazarov. Kuusi poliisia myös kuoli sunnuntai-iltana yhteenotossa terroristeiksi epäiltyjen kanssa, hän sanoi."

Tämä seuraava uutinen osoittaa kuinka tärkeä tämä alue on meidän tämänhetkiselle operaatiollemme Afganistanissa.


UUTISKATSAUS: "Lentotukikohta elintärkeä USA:n joukoille", Detroit News, 30.3.3004.

"WASHINGTON -- Keskiaasialainen Uzbekistan jota vastaan iskettiin tappavilla terrori-iskuilla on liittolainen USA:n terrorisminvastaisessa sodassa, sekä potentiaalisen tärkeä kiintopiste USA:n tulevissa sotilasoperaatioissa tällä alueella. Sadat amerikkalaiset sotilaat ovat majoittuneet Uzbekistanilaiseen lentotukikohtaan eteläisessä Khanabin kaupungissa siitä lähtien kun tästä tukikohdasta tuli avain-kiintopiste amerikkalaisille operaatioille vuonna 2001. Nämä kaksi maata allekirjoittivat strategisen kumppanuussopimuksen vuonna 2002. Vieraillessaan Uzbekistanissa viime kuussa, puolustusministeri Donald Rumsfelt sanoi että Yhdysvallat harkitsee tekevänsä sopimuksen joka saisi Uzbekistanilaiset tukikohdat USA:n sotilaiden käyttöön kriisin aikana."

UUTISKATSAUS: "Uzbekistanin diktaattori julma roisto roistojen joukossa", New Zealand Herald, 4.1.2004.

"Neuvostoliiton dinosaurusten galleriassa, Keskiaasialaisten tasavaltojen johtajat ovat palkintopaikoilla. Islam Karimov, joka on ollut Uzbekistanin diktaattorina 15 vuotta, ei kenties ole kaikkein pellein. Tämän maineen omistaisi luultavasti hänen naapurinsa, Turkmenistanin Presidentti Saparmurat Niyazov, joka vuonna 2002 nimesi uudelleen tammikuun nimensä mukaan. Mutta Karimov voisi hyvinkin olla julmin, syytettynä vastustajiensa kiduttamisesta, sananvapauden tukahduttamisesta sekä jopa 6500 poliittisen vangin pitämisestä vankilassa."

Siksi, tämä vastahankainen diktaattori on meidän Erikoisjoukkojemme todennäköinen "vallansiirron" kohde. 9/11 -tapahtumista lähtien, Venäjä on jatkuvasti protestoinut koska me sekaannumme jatkuvasti heidän "vaikutuspiiriinsä". Nämä raportit vihjaavat siihen että Erikoisjoukot yllyttävät paikallisia vastarintaryhmiä.


Haiti


28.2.2004, joukko raskaasti aseistettuja valkoisia miehiä vei Presidentti Aristiden pois presidentinlinnastaan ja heitti hänet maanpakoon afrikkalaiseen maahan. Muutaman päivän sisällä, nimitettiin yhteistyökykyisempi pääministeri. Salli meidän katsastaa tämä uutinen.


UUTISKATSAUS: "Haitin uusi pääministeri haluaa USA:lle vahvempaa roolia", The State.com, 10.3.2004.

"Yhä hiljalleen kiehuvan väkivallan myötä ja sen että USA:n Merijalkaväki raportoi toisesta surmastaan, mies joka poimittiin tiistaina Haitin uudeksi pääministeriksi vaati vahvempaa roolia amerikkalaisille joukoille tuoda rauha hänen maahansa... Tämä 1600 amerikkalaisen sotilaan missio Haitissa on nyt suojella tärkeitä paikkoja kuten hallituksen rakennuksia ja lentokentää, sekä pohjustaa tietä YK:n joukoille."

Juuri niin kuin Naval War Collegen artikkeli määräsi, amerikkalaiset joukot poistivat vastahakoisen johtajan aseiden voimin, korvaten hänet myöntyväisemällä johtajalla. Ranskalaiset joukot tulivat myös maahan. Lopullinen suunnitelma vaatii sitä että YK ottaa vallan. Seuraa päivittäisiä uutisiasi, sillä YK:sta rakennetaan tasaisesti lopullista maailmanhallitusta.


Kongo


UUTISKATSAUS: "'Vallankaappausyritys' DR Kongon pääkaupungissa", BBC News, 28.3.2004.

"Ammuskelua on puhjennut useissa osissa Kongon Demokraattisen Tasavallan pääkaupunkia Kinshasaa sen seurauksena minkä pelätään olleen vallankaappausyritys."

"Yksi sotilas kuoli ja kaksi haavoittui kun tuntemattomat pyssymiehet hyökkäsivät sotilaskohteita ja TV-asemaa vastaan. 'Siellä on ilmeisesti ollut vallankaappausyritys', sanoi YK:n lähettiläs Jim Atkinson Kinshasassa."

Kongoa pidetään eräänä vaikeana "ei-integroituneena" valtiona. Sen heimo-organisaatiota, sen toistuvia sisällissotia, ja sen uskontoa pidetään hyvin suurena esteenä tulla koskaan integroituneeksi "pohja" -valtioksi. Siksi, sinä voit odottaa näkeväsi lisää vallankaappausyrityksiä kunnes yksi niistä onnistuu, joka asettaa erittäin myötämielisen johtajan.


Norsunluurannikko


UUTISKATSAUS: "Turvallisuusjoukot partioivat enimmäkseen tyhjillä kaduilla tappavien yhteenottojen jälkeen", Daniel Balint-Kurti, DEtroit News, 27.3.2004.

"ABIDJAN, Norsunluurannikko -- turvallisuusjoukot iskivät opposition linnakkeeseen Norsunluurannikon suurimmassa kaupungissa perjantaina, ratsatessaan vastustajia samalla kun hallitusta tukeva roskaväki kolusi keppien ja rautatankojen kanssa enimmäkseen tyhjiä katuja päivä veristen protestien jälkeen. Satunnaisen ja ajoittain kiivaan laukaustenvaihdon keskellä, oppositiojohtajat syyttivät turvallisuusjoukkoja summittaisista teloituksista kaupungin eri osissa. Poliisi kiisti syytöksen. Kapinallisten hallitsemassa pohjoisessa, komentaja Sherif Ousmane kertoi AP:lle: 'Me teemme kaiken voitavamme vapauttaaksemme Norsunluurannikon Presidentti Laurent Gbagbon otteesta.' Tämä väkivalta, pahin Abidjanissa sitten epäonnistuneen kaappauksen vuonna 2002, joka jakoi tämän kansakunnan kahtia, antoi vakavan iskun ranskalaisten vuonna 2003 aikaansaamalle rauhansopimukselle Norsunluurannikolla, joka on maailman suurin kaakaontuottaja. Torstaina, kapinalliset ja kaksi pää-oppositiopuoluetta vetäytyivät pois tästä valtaa jakavasta hallituksesta. Yhdistyneet Kansakunnat on valmis lähettämään 6240 YK:n rauhanturvaajaa huhtikuun alussa tukemaan 4000 ranskalaista ja 1400 länsiafrikkalaista sotilasta jotka ovat jo maassa. YK:n pääsihteeri Kofi Annan ilmaisi huolensa 'traagisista ihmishenkien menetyksistä' Abidjanissa ja kehoitti kaikkia osapuolia olemaan rauhansopimuksen takana."

Naval War Collegen aivoriihen mukaan, johon uutinen 1833 perustuu, "rauhanturvatehtävät" ovat yksinkertaisesti peiteyritys kukistaa "ei-integroituneet" valtiot. Muista tämä aina kun kuulet "rauhanturvatehtävistä" tai "rauhanturvajoukoista".


Päiväntasaajan Guinea, Nigeria, Zimbabwe -- Afrikka


UUTISKATSAUS: "Palkkasoturit Taylorin perässä: raportti", smh.com.au, 25.3.2004.

"Väitetyt palkkasoturit jotka kohtaavat syytteet koskien yritystä kukistaa Päiväntasaajan Guinean presidentti olivat itse asiassa suorittamassa tehtävää siepata entinen Liberian Presidentti Charles Taylor Nigeriasta, sanomalehti raportoi. Sinä päivänä, lähde jonka mukaan joitakin Etelä-Afrikan kansalaisia oli näiden 70 oletetun palkkasoturin joukossa jotka pidätettiin Zimbabwessa, sanoi että heidän päämääränsä ei ollut Päiväntasaajan Guinean pitkäaikaisen presidentin Teodoro Obiang Ngueman kukistaminen, vaan tuoda Taylor oikeuteen sotarikoksista Sierra Leoneen."

Alkuperäinen tarina näistä "ulkomaisita palkkasotureista".


UUTISKATSAUS: "Zimbabwe sieppaa USA:ssa rekisteröidyn koneen joka kantaa 'palkkasotureita'", rense.com, 8.3.2004.

"(Reuters) -- Zimbabwe on takavarikoinut Yhdysvalloissa rekisteröidyn rahtikoneen jossa oli 64 epäiltyä palkkasoturia useista maista sekä lastina 'sotilasmateriaalia'. ...'Yhdysvalloissa rekisteröity Boeing 727-100 -rahtikone pysäytettiin eilisiltana noin kello 19:30 paikallista aikaa Hararen lentokentällä sen jälkeen kun sen omistajat olivat antaneet väärän ilmoituksen sen rahdista ja miehistöstä', Mohadi kertoi lausunnossaan. 'Tämä kone kantoi itse asiassa 64 epäiltyä palkkasoturia jotka edustivat useita kansallisuuksia', hän sanoi, lisäten että tutkimus oli myös paljastanut rahdin sisältäneen 'sotilasmateriaalia'. ...perusteellisemmat tutkimukset olivat käynnissä jotta saataisiin selville näiden miesten identiteetti sekä heidän tehtävänsä luonne. Ei kerrottu että mistä tämä kone oli lähtenyt tai että oliko Zimbabwe heidän päämääränsä... Zimbabwen Presidentti Robert Mugabe on ollut kiihkeässä sanasodassa sekä Yhdysvaltain että Britannian kanssa... Mugabe kääntää vastuun länsivalloille yrityksestä heikentää hänen hallitustaan..."

Seuraavana päivänä, eteläafrikkalainen uutislähde -- news24.com -- julkaisi useita artikkeleita joissa vihjattiin että, kenties, kone oli peräisin Etelä-Afrikasta. Itse asiassa, nämä artikkelit osoittavat että etelä-afrikkalaiset palkkasoturit olivat sekaantuneet Päiväntasaajan Guinean hallituksen heikentämiseen ja kukistamiseen. Kuuntele:


UUTISKATSAUS: "'Etelä-afrikkalainen mies' kertoo kaappausjuonesta"; 10.3.2004, news24.com.

"Malabo -- Päiväntasaajan Guineassa pidätettyjen palkkasotureiden johtaja kertoi kansallisessa televisiossa keskiviikkona että heidän tehtävänsä oli siepata Presidentti Teodoro Obiang Nguema ja karkoittaa hänet... Obiang, joka tuli valtaan tähän pieneen öljystä vauraaseen länsiafrikkalaiseen valtioon vallankaappauksen seurauksena vuonna 1979, ilmoitti 15 palkkasoturin pidätyksestä, ja kertoi että he halusivat kaataa hänen hallituksensa. 'Ryhmä palkkasotureita astui maahan ja pohti suunnitelmia suorittaa >>coup d'etat>> Päiväntasaajan Guineassa', hän sanoi. Nämä 15 löydettiin hallussaan pääkaupungin Malabon karttoja ja satelliitti-puhelimia, Obiang sanoi."

UUTISKATSAUS: "Etelä-afrikkalainen ryhmä valmistelemassa 'kaappausta'", 10.3.2004, news24.com.

"Pretoria -- Viisitoista eteläafrikkalaista jotka pidätettiin Päiväntasaajan Guineassa viime viikonloppuna, olivat tässä maassa 'päämääränään' surmata maan päämies. Presidentti Obiang Ngueman murhan jälkeen, toinen palkkasoturiryhmä Etelä-Afrikasta olisi suorittanut vallankaappauksen. Tämä on se toinen ryhmä joka on nyt pidätettynä Zimbabwessa sen jälkeen kun heidän lentokoneensa pysäytettiin sunnuntai-iltana."

Nyt sinä tiedät näiden 64 palkkasoturin merkityksen. Heidän oli tarkoitus laskeutua Päiväntasaajan Guineaan sen jälkeen kun ensimmäinen ryhmä olisi salamurhannut presidentin. Tämä toinen ryhmä olisi suorittanut vallankaappauksen!


Nopea vilkaisu karttaan osoittaa että sekä Zimbabwe että Päiväntasaajan Guinea kuuluvat afrikkalaiseen "ei-toimivaan huippuun" kun taas Etelä-Afrikka on mantereen ainoa maa joka on osa "toimivaa pohjaa". Nyt, kuuntele tämän artikkelin seuraava lause:

"Hän lisäsi että he olivat yhteydessä koneelliseen miehiä jotka ovat olleet pidätettyinä Zimbabwessa."

Siksi, me näimme kaksi maata jotka ovat olleet ilmeisesti Etelä-Afrikasta lähtöisin olevien "palkkasotureiden" kohteena -- Zimbabwe ja Päiväntasaajan Guinea. Koska Afrikka koostuu miltei kokonaan "ei-toimivan huipun" haltioista, voi vain ihmetellä että toimiiko Etelä-Afrikka tämän alueen "sheriffinä" saadakseen aikaan tarpeelliset muutokset tuoda nämä maan "toimivaan pohjaan".


Tämä luettelo voisi jatkua ja jatkua, ja se varmasti tekee niin. Seuraa meidän Daily News Updates -osastoamme sillä me laitamme nämä uutiset "Miscellaneous Non-Integrating States News" -otsikon alle. Samalla kun "toimivaan pohjaan" kuuluvien valtioiden johtajat koettavat kiihkeästi pakottaa kaikki "ei-integroituneet" maat globaaliin talouteen, uskontoon ja hallintoon, sinä voit odottaa Erikoisjoukkojen olevan aktiivisia kapinoiden lietsomisessa ja vallankaappausten järjestämisessä.


Totisesti, meidän Herramme oli niin oikeassa kun hän kertoi että eräs Lopun aikojen tunnusmerkeistä olisi:

"Sotien melskettä ja sanomia sodista."

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge Ministeriön artikkeli numero 1906bKäännetty Cutting Edge Ministeriön suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi


Takaisin