Untitled Document

Presidentti Bushin ydinsota Afganistania ja Irakia vastaan nyt vahvistettu! (osa 1/2)


Alaotsikko: New York Daily News on julkaissut DU-uutisen sunnuntain etusivullaan ja se vahvistaa sen mitä Cutting Edge on sanonut köyhdytetystä uraanista (DU) melkein vuoden ajan. Neljä yhdeksän amerikkalaisen sotilaan joukosta jotka palautettiin hiljattain Irakista kärsien "tuntemattomista sairauksista" kääntyivät New York Daily News:in puoleen saadakseen apua. Itsenäisen laboratorion testaukset paljastivat että neljä yhdeksästä sotilasta kärsivät DU-myrkytyksestä! Armeija tavoittelee suojellakseen selustaansa!Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge -ministeriössä

Toukokuussa 2001, Cutting Edge julkaisi merkittävän uutisen köyhdytetyn uraanin tuhoisista vaikutuksista, sekä siviileihin että sotilaisiin. Tämä artikkeli (uutinen 1843 on otsikolla "Amerikkalaiset sotilaat ovat kuolemassa arvoituksellisiin sairauksiin. Onko kyseessä köyhdytetty uraani?" Jos sinä et ole vielä lukenut tätä artikkelia, vietä muutama hetki ja tee se nyt, silä informaatio jonka me postitimme 11 kuukautta sitten on edelleen tuore. Me myös postitimme eläkkeellä olevan Intian armeijan amiraalin näkemyksen DU:sta Huhtikuun uutiskirjeessämme (http://www.cuttingedge.org/newsletters/040204.html). Ole hyvä ja lue tämä kirje valmistautuessasi lukemaan loput tästä käsillä olevastasi artikkelistasi.


Koska New York Daily News julkaisi artikkelinsa köyhdytetystä uraanista etusivullaan sunnuntaina 4.4. ja uudelleen maanantaina 5.4., tämä surullinen tarina köyhdytetystä uraanista saattaa viimeinkin tulla julki -- KENTIES.


Salli meidän aloittaa tämä artikkeli tarinalla sunnuntain lehdestä.


UUTISKATSAUS: "Myrkytetty? Järkyttävä raportti paljastaa että paikalliset joukot saattavat olla amerikkalaisten korkean teknologian aseiden uhreja: Erityistutkimus, Juan Gonzales, Daily News, sunnuntai, huhtikuu 4. 2004, http://www.nydailynews.com/front/story/180333p-156685c.html."

"Neljä sotilasta New Yorkin Kansalliskaartista jotka palvelivat Irakissa ovat säteilyn myrkyttämiä jonka todennäköisesti aiheutti USA:n joukkojen ampumien köyhdytettyä uraania sisältävien ammustenkuorien pöly, Daily News:in tutkimusten mukaan. Nämä miehet ovat saman komppanian, 442nd Military Policen jäseniä, ja he sanovat että he ovat kärsineet jatkuvista fyysisistä vaivoista jotka alkoivat viime kesänä irakilaisessa Samawahin kaupungissa. 'Minä olin jatkuvasti sairas kesäkuussa', sanoi Kersantti Ray Ramos, Brooklyn housing cop. 'Minun terveyteni meni alamäkeä päivittäisten päänsärkyjen, kämmenissä ilmenneen tunnottomuuden sekä vatsan ihottuman myötä.' Ydinsairausten asiantuntija joka tutki ja testasi yhdeksän sotilasta tästä komppaniasta sanoi että neljä 'melkein varmasti' on hengittänyt radioaktiivista pölyä joka on peräisin räjähtäneistä amerikkalaisista ammusten kuorista."

Tämä DU:n oireiden kuvaus on yhdenmukainen sen kanssa mitä meidän lähteemme kertoivat meille toukokuussa 2003. Meitä neuvoi lääketieteen tohtori joka on ulkomaisen armeijan reservissä ja joka on koulutettu nykyaikaista aavikkosodankäyntiä varten, sekä eläkkeellä oleva USA:n armeijan majuri. He molemmat kertoivat että jotkut sotilaat saisivat välittömästi DU:n oireita kun taas joidenkin kohdalla kestäisi 6 kuukautta - 5 vuotta että uraanimyrkytys-testit näyttäisivät positiivista. Kersantti Ray Ramos oli eräs kaikkein huono-onnisimpia saadessaan myrkytyksen melkein välittömästi.


Salli meidän katsastaa mitä meidän tohtorimme ulkomaisesta ermeijasta kertoi meille neljästä elementistä jotka meidän sotilaamme kohtaavat Irakissa päivittäin.


Me laitoimme tämän varoituksen uutiseen 1843 sekä uutiskirjeeseen http://www.cuttingedge.org/newsletters/081603.html sekä uutiskirjeeseen http://www.cuttingedge.org/newsletters/040204.html. Kuuntele kun tämä lääketieteen tohtori kuvailee neljää potentiaalisen kuolettavaa elementtiä jotka jokainen sotilas Irakissa kohtaa päivittäin.

  1. Paahtava helle 49-65 astetta. Tämä hirvittävä helle ei hellitä ennen lokakuun puoltaväliä.

  2. Paikalliset purevat hyönteiset joille irakilaiset ovat vastustuskykyisiä.

  3. Rokote-cocktail joka ennettiin ennen Irakiin lähtöä. Kuten Gulf War I:sessä, nämä rokotteet ovat hyvin myrkyllisiä.

  4. Altistuminen köyhdytetylle uraanille ilmassa ja vedessä joillakin alueille sekä kaikkialla pölyssä. Kuten Amy Worthington kertoo artikkelissaan Idaho Observer -lehdessä, "Amerikkalaiset ja brittiläiset sotilaat ovat käveleviä ruumiita."

  5. Tuntemattomia ja ennustamattomia mutaatioita tai fyysisiä vaivoja näiden myrkyllisten elementtien yhdistelmänä.

Päivittäisessä kampanjassaan Irakissa, sotilaat hengittävät myrkyllistä köyhdytettyä uraania, ja monia heistä paikalliset hyönteiset purevat päivittäin. Nämä kaksi elementtiä liittyvät ruumiissa jo olevaan myrkylliseen rokotteeseen. Paahtavasta helteestä johtuen, melkein jokainen sotilas kärsii nestevajauksesta jossain määrin, saaden tämän myrkkysekoituksen rikastua ruumiissa vaarallisille tasoille. Edelleen, tämä tohtori kertoi kuinka amerikkalaiset tiedemiehet pitävät vahtia radioaktiivisten myrkytysten varalta Tyynenmeren saarilla joilla Ranska ja Yhdysvallat suorittivat ydinkokeita useita vuosikymmeniä sitten; he löytävät jatkuvasti muuntuneita organismeja joita ei ole tunnistettu aikaisemmin! Meidän sotilaidemme uraanimyrkytys muuntuu hyvin todennäköisesti näidenmuiden elementtien kanssa luodakseen outoja ja tappavia organismeja joita nämä sotilaat eivät ole valmistautuneet kohtaamaan.


Täpa jolla nämä viisi elementtiä yhdistyvät tehden sotilaan sairaaksi tai surmaten hänet, vaihtelee jokaisen sotilaan kohdalla. Sotilaan ikä näyttelee osaansa, kuten yksilön geneettinen koodi, kuten myös immuunijärjestelmän kunto. Täten, sotilaat sairastuvat eri kohdissa pitkin aikajanaa. Edelleen, lopullinen syy joka aiheutti kuoleman vaihtelee niin laajasti että on vaikeaa osoittaa mitään yksittäistä syytä. Jotkin sotilaat kuolevat keuhkokuumeeseen, jotkin sisäiseen solujen hajoamiseen, jotkin ilmiselvään sydänkohtaukseen, ja jotkin kenties kuolevat tauteihin joita lääketiede ei ole vielä nähnyt. Tämä on juuri sitä mitä tapahtui, ja syy miksi Pentagonin on nähty evakuoivan jopa 18.000 miestä erilaisten vaivojen vuoksi (http://www.washtimes.com/upi-breaking/20040330-051545-6818r.htm), Washington Times, 1.4.2004.


Muista että henkilön tarvitsee saada sisälleen vain yhden 0,2 mikronin kokoisen tomuhiukkasen tullakseen pysyvästi ja kohtalokkaasti myrkytetyksi. Vain yhden! Pidä tämä lääketieteellinen fakta mielessäsi kun me jatkamme näiden kahden artikkelin kanssa.


Kun yksityinen laboratorio vahvisti että näillä sotilailla oli DU-myrkytys, tämä uutinen ehdottomasti teki historiaa, pakottaen Pentagonin olemaan edes myöntämättä että tällainen myrkytys voisi olla ongelmana heidän omilla miehillään. Muista Intian laivastoamiraalin lainaus (http://www.cuttingedge.org/newsletters/040204.html">http://www.cuttingedge.org/newsletters/040204.html) että "Persianlahden sodan syndrooma" oli aivan varmasti köyhdytetyn uraanin aikaansaama myrkytys. Tämä fakta mielessäsi, salli meidän nyt palata New York Daily Newsin pää-artikkeliimme.

"Laboratoriotestit jotka tehtiin The Newsin pyynnöstä paljastivat jälkiä kahdenlaisesta ihmisen valmistamasta uraanista neljän sotilaan virtsanäytteessä. Jos näin, miehet -- Kersantti Hector Vega, Kersantti Ray Ramos, Kersantti Agustin Matos ja Korpraali Anthony Yonnone -- ovat ensimmäiset vahvistetut tapaukset altistumisesta uraanille hengityksen kautta tämänhetkisessä Irakin konfliktissa. Tällä 422. komppanialla joka koostuu enimmäkseen newyorkilaisista poliseista ja palomiehistä on tukikohta Orangeburgissa, Roclkland Countryssä. Lähetettyinä Irakiin viime pääsiäisenä, tämän yksikön jäsenet ovat olleet saattueiden vartijoina, johtaneet vankiloita ja kouluttaneet irakilaisia poliiseja. Koko komppanian on määrä palata kotiin myöhemmin tässä kuussa."


"'Nämä ovat hämmästyttäviä tuloksia, erityisesti siksi koska nämä miehet olivat sotilaspoliiseja eikä heitä lähetetty taistelun ytimeen', sanoi Tri. Asaf Duracovic, joka tutki nämä sotilaat sekä suoritti The News:in maksaman testin. 'Muilla amerikkalaisilla sotilailla jotka olivat taisteluissa täytyy olla enemmän käyhdytettyä uraania suonissaan', sanoi Duracovic, armeijan reservin eversti joka palveli vuoden 1991 Persianlahden sodassa."

Aivan alusta lähtien, me olemme varoitelleet että hienojakoinen pöly DU-ammusten räjähdyksistä kantautuu tuulen mukana monta, monta mailia taistelukentän ulkopuolelle. Kuitenkin, intialainen amiraali jota me lainasimme huhtikuun uutiskirjeessä antoi hätkähdyttävän tilaston siitä kuinka pitkälle tuuli kuljettaa tätä DU-tomua. Tämä amiraali kertoi että tämä myrkyllinen pöly matkaa jopa 1000 mailia Bagdadista! Tämä realitetti tarkoittaa että jokainen Liittoutuman sotilas kuten koko Irakin väestö on vaarassa. Itse asiassa, salli meidän viettää muutama hetki jotta käsittäisimme kuinka pitkälle tuulet levittävät tätä uskomatonta saastetta.


Bagdadista, 1000 mailia:

Itään -- Koko Syyria ja Israel, Aleksandriaan, Egyptiin saakka

Länteen -- Afganistanin rajoille

Pohjoiseen -- Stavropoliin, Venäjälle

Etelään -- Jemenin rajan läheisyyteen

Tämä tomu kattaa myös Turkin ja Iranin kokonaan.

Kabulista, Afganistanista, 1000 mailia:

Itään -- Tiibetiin ja Kiinaan

Länteen -- Teheraniin, Iraniin; täten, sekä Irakin että Afganistanin DU-pöly kattaa osan Iranista

Pohjoiseen -- Noin 500 mailia Kazakstanin rajojen sisäpuolelle

Etelään -- New Delhi, Intia

Kuinka vakava on meidän Irakin ja Afgansitanin DU-saasteemme? Tämä intialainen amiraali kertoi että Irakin säteilysaaste on 250.000 kertainen ja Afganistanin säteilysaaste on 83.000 kertainen Nagasakin pommiin verrattuna! Me olemme levittäneet erittäin vakavaa säteilysaastetta sen myötä mitä me kutsumme "ydinsodaksi" näitä kahta kansakuntaa vastaan. Taas kerran, lainaten tätä amiraalia, DU-ammusten käyttäminen on selkeästi ydinsodan käymistä, sillä ne molemmat ovat peräisin atomin ytimestä ja levittävät samanlaista atomi-myrkkyä!


Nyt, salli meidän New York Daily News:in pää-artikkeliimme saadaksemme lisää informaatiota näistä onnettomista sotilaista.

"Mutta näiden New Yorkin lainvalvontamiesten koetulokset -- neljä yhdeksästä positiivisia -- vihjaavat vielä laajempaan säteilylle altistumiseen sotilaiden ja irakilaisten siviilien keskuudessa."

Toukokuusta 2003 asti, Cutting Edge on varoitellut Irakin siviiliväestöä uhkaa tällainen vakava säteilymyrkytys johon he alkavat kuolla suurin määrin 3-20 vuoden kuluttua. Itse asiassa, tämä ulkomaisen armeijan lääketieteen tohtori kertoi meille että sukupolvien ajan, Irakin maaperä on niin myrkyttynyt että siitä tulee asuinkelvotonta. Joyce Riley, Gulf War Veterans Associationin puhemies, on samaa mieltä tämän lausunnon kanssa, huomauttaen että DU-säteily jatkuu 4,5 miljardia vuotta. Mutta, miksi meidän pitäisi olla yllättyneitä? New Age kirjailijat ovat kertoneet että Uuden maailmanjärjestyksen valmisteluvaiheessa -- Illuminati oli päättänyt nostaa dramaattisesti kuolleisuusastetta, jopa ydinsodan pisteeseen! Kuuntele:

"Tietysti, hyvin lyhyttä mutta tappavaa globaalia sotaa jossa käytetään ydinaseita valittua populaatiota vastaan harkittiin, ja kertoakseni sinulle totuuden, ajatusta ei hylätty..." "Behold A Pale Horse", William Cooper, s. 167 & 177]

Kun minä luen tämän lainauksen, minä ajattelin vain ydinpommien räjäyttämisiä, jotka saavat aikaan suuria sienipilviä. Kuitenkin, koska amiraali Vishnu Bhagwatt vahvisti että sodankäynti köyhdytettyä uraania sisältävillä ammuksilla on ydinsotaa, onko meidän hyökkäyksemme Afganistania ja Irakia vastaan Cooperin mainitsemaa ydinsotaa? Se on ehdottomasti mahdollista. Sodankäynti DU:lla on hiljaista, näkymätöntä ydinsotaa! Muista myös että tämä on neljäs sota jossa me olemme käyttäneet DU-ammuksia: Irak vuonna 1991 (Presidentti Bush Sr.); Kosovo vuonna 1999 (Presidentti Bill Clinton); Afganistan vuonna 2001 ja Irak vuonna 2003. Huomioi myös että jokaisen "ydinsodan" kohteena olivat muslimit! Huolimatta hyväntahtoisista sanoista joita Presidentti Bush on jatkuvasti lausunut islaminuskoisia kohtaan, todellisuus on se että Illuminati on jo pitkän ajan kiinnittänyt huomionsa kaikkiin monoteististen uskontojen jäseniin surmatakseen heidät koska he eivät koskaan voisi hyväksyä Antikristuksen polyteistista uskonnollista maailmankatsomusta; Islam on ensimmäisenä tällä listalla.


Pentagon reagoi hyvin petollisen "linkomestarin" tapaan New York Dailyn julkaistua tämän uutisen:

"Sen tiheydestä johtuen, 'Se on ylivoimainen raskasmetalli tankkien suojaamiseen sekä ampuma-aseisiin', sanoi Pentagonin puhemies Michael Kilpatrick. Armeija ja ilmavoimat ampuivat ainakin 127 tonnia köyhdytettyä uraania sisältäviä ammuksia Irakiin viime vuonna, Kilpatrick sanoi. Ei ole vielä tietoa siitä kuinka paljon Merivoimat ampuivat."

Meidän lähteemme kertoivat että DU-ammuksia ammuttiin ainakin 3.000 tonnia, ei 127! Jopa tämä amiraali raportoi 4.000.000 paunasta joka vastaa 2.000 tonnia. Oltuani melkein neljä vuotta USA:n sotatiedustelussa Vietnamin sodan aikaan -- tähystyspaikkana "Pentagon of the East" Okinawalla turvallisuustasonani "Top Secret, Crypto" -- minä opin olemaan luottamatta viralliseen Washingtoniin. Valheet olivat niin jatkuvia, monissa kysymyksissä, että minä huomasin helpommaksi saada Washington kiinni totuudesta. Minä en koskaan kuunnellut presidentin uutiskonferenssia palattuani koska minä tiesin että totuus ei koskaan tulisi ilmi tällä foorumilla. Vielä, liian monet amerikkalaiset ovat riippuvaisia jokaisesta sanasta joka tulee presidentin ja hänen avustajiensa suusta, uskoen kuulevansa totuuden!


Nyt, salli meidän tutkia toinen Pentagonin valhe koskien DU:ta.

"Kilpatrick sanoi että Pentagon on testannut noin 1000 sodasta tullutta sotilasta köyhdytetyn uraanin varalta ja vain kolme on ollut positiivista, ja että ne ovat tulleet DU-ammusten sirpaleista. Mutta New Yorkin poliisimiesten -- neljä yhdeksästä positiivista -- vihjaa laajempaan säteilylle altistumiseen Liittoutuman joukkojen ja irakilaisten siviilien keskuudessa."

Armeija on kieltäytynyt virallisesti myöntämästä että vähäinen DU-tomu räjähtäneistä ammuksista olisi todellinen uhka. He pysyvät sillä kannalla että ainoa vaara sotilaille ja siviileille tulee DU-ammusten sirpaleista jotka ovat joutuneet ihon sisään taistelun aikana. Tämä on täyttä hölynpölyä. Tämän artikkelin jatko paljastaa kuinka paljon valhetta Kilpatrickin lausunnossa todella on:


"Armeija sanoo että ainoastaan sotilaat jotka ovat haavoittuneet köyhdytettyä uraania sisältävien ammusten sirpaleista tai jotka ovat tankkien sisällä räjähdyksen sattuessa altistuvat säteilylle merkittävästi. Mutta jo vuonna 1979, Leonard Dietz, fyysikko Knolls Atomic Power Laboratorysta teki löydön että DU:ta sisältävä tomu voisi kulkeutua kauas. Dietz, joka oli uranuurtaja teknologiassa eristää uraani-isotooppeja, teki sattumalta löydön että ilmansuodattimet joiden kanssa hän teki kokeita olivat keränneet radioaktiivista pölyä National Lead Intustries:in tehtaalta joka valmisti DU:ta 26 mailin päästä. Hänen löytönsä johti tämän tehtaan sulkemiseen. 'Pitoisuudet olivat niin suuria että heidän täytyi poistaa pintamaa tehtaan ympäriltä', Dietz sanoi."
Armeija tiesi totuuden jo vuonna 1979!


[Jatkuu...]

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge Ministeriön artikkeli numero 1907Käännetty Cutting Edge Ministeriön suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi


Takaisin