Untitled Document

Presidentti Bushin ydinsota Afganistania ja Irakia vastaan nyt vahvistettu! (osa 2/2)


Alaotsikko: New York Daily News on julkaissut DU-uutisen sunnuntain etusivullaan ja se vahvistaa sen mitä Cutting Edge on sanonut köyhdytetystä uraanista (DU) melkein vuoden ajan. Neljä yhdeksän amerikkalaisen sotilaan joukosta jotka palautettiin hiljattain Irakista kärsien "tuntemattomista sairauksista" kääntyivät New York Daily News:in puoleen saadakseen apua. Itsenäisen laboratorion testaukset paljastivat että neljä yhdeksästä sotilasta kärsivät DU-myrkytyksestä! Armeija tavoittelee suojellakseen selustaansa!

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge -ministeriössä

Sitten fyysikko Leonard Dietz menee asian ytimeen koskien jokaista sotilasta ja siviiliä joka on saanut sisäänsä yhdenkään DU-partikkelin:

"Uraanioksidipöly, joka asettuu keuhkoon eikä ole kovinkaan vesiliukoinen, voi tuottaa säteilyä ruumiiseen vuosia. Jokaisella, siviilillä tai sotilaalla joka hengittää näitä partikkeleita on pysyvä annostus..."
"Pysyvä annostus" tarkoittaa kuolettavaa, kohtalokasta annostusta, Tämä intialainen amiraali oli samaa mieltä. Kuuntele:
"Syöpä saadaan aloitettua yhdellä alfa-partikkelilla, sen sisar-isotoopit vaikuttavat sukupolvia kun nämä isotoopit rikastuvat kasveissa ja eläimissä ja matkaavat ylöspäin ravintoketjussa. Se on ydinase... Ne menevät sisään ruumiiseen keuhkojen kautta, ruuansulatuksen kautta tai ihon rikkoutumisen kautta. Yksi gramma DU:ta vapauttaa yli 12.000 partikkelia sekunnissa. Tämä säteily tappaa elämän mahdollistavat solut hitaasti." [Silent WMD's -- Effects of Depleted Uranium", Admiral Vishnu Bhagwatt, 29.2.2004, http://traprockpeace.org/bhagwat_du_29feb04.pdf]
  • "Syöpä saadaan aloitettua yhdellä alfa-partikkelilla" (Amiraali Bhagwatt)

  • "Jokaisella, siviilillä tai sotilaalla joka hengittää näitä partikkeleita on pysyvä annostus..." (Fyysikko Dietz)

Totuus tulee julki, arvostetuilta henkilöiltä, ja se on kuolettava totuus.

Itse asiassa, kun armeija juoksee kilpaa "hillitäkseen" tätä tautia "testaamalla" suuria määriä sotilaita, kysymys kuuluu että kertovatko he tulokset rehellisesti? Jos armeijan veteraaneja testataan armeijan laitoksessa, annetut tulokset ovat hyvin epäilyttäviä. Jos taas veteraaneja testaa ulkopuolinen, yksityinen laitos, testit ovat luotettavampia. Meidän neuvomme on että veteraani jota armeija on testannut maksaisi 1000 dolaria yksityiselle laitokselle ja kävisi testauttamassa itsensä siellä. Tässä artikkelissa kerrotaan että maailmassa on ainoastaan sata laitosta jotka kykenevät testaamaan DU-pitoisuutta.


Kaiken kaikkiaan, Valkoisen Talon ja Pentagonin vedonlyöntipanokset ovat valtavia! Nykyisillä viranomaisilla on paljon menetettävää jos totuus tulee julki! Koska armeija tietää oikein hyvin että "Persianlakden syndrooma" johtui köyhdytetystä uraanista, he myös tiesivät 1990-luvun puoliväliin mennessä millaisen katastrofin tämä aiheuttaisi. Kuitenkin, Presidentti Clinton varusti NATO-joukot DU:lla Kosovossa vuonna 1999, kun taas Presidentti Bush määräsi meidän joukkomme käymään sotaa Afganistanissa ja Irakissa. Koska panokset ovat hyvin suuret, meidän tulisi odottaa että he eivät päästä totuutta helposti huuliltaan.


Jos tämä tarina pysyy parrasvaloissa, sinun pitäisi odottaa että Presidentti Bush nimittäisi tarkoituksettoman "tutkijapaneelin" joiden tausta on Ulkomaansuhteiden neuvostossa (CFR), Pääkallon ja sääriluiden järjestössä, Trilateraalisessa komissiossa tai Akatemiassa joka on täysin riippuvainen hallituksen rahoituksesta. Kuten me olemme kertoneet aikaisemmin, Illuminati rakastaa "tutkimuksia" koska he kontrolloivat näitä "tutkijoita", ja näin he määräävät tuloksen ennalta. Ainoastaan sokea kansalainen uskoo virallisia tutkimuksia!


Jos tämä jälkipuinti kääntyy poliittiseksi jalkapalloksi, silloin Demokraateilla on aivan yhtä paljon verta käsissään kuin Republikaaneilla. Presidentti Clinton, kuten me huomautimme yläpuolella, määräsi USA-johtoiset NATO-joukot sotaan Kosovoa vastaan käyttäen köyhdytettyä uraania sisältäviä ammuksia. Uutisesa 1843 me lainasimme Seattle Intelligencer -lehden artikkelia (http://seattlepi.nwsource.com/national/95178_du12.shtml) joka on kirjoitettu kauan ennen hyökkäystämme Irakiin (12.11.2002), ja jossa kerrottiin Kosovon DU-myrkytyksistä! Siksi, kun Senaattori Hillary Clinton reagoi raivolla, hän on niin tekopyhä kuin me voimme odottaa poliitikkojemme olevan! Siitä huolimatta, tämän katastrofin kääntyminen poliittiseksi jalkapalloksi saattaisi varmistaa sen että Presidentti Bush ei voittaisi vaaleja.


Brittiläiset -- australialaiset joukot tulevat alas DU-myrkytysten myötä


UUTISKATSAUS: "Aussien joukot raportoivat uraani-sairauksista", 23.6.2003, ninemsn.com.

"Australialaisilla miehillä ja naisilla jotka palvelivat äskettäisessä Irakin sodassa raportoitiin uraani-sairauksien oireita, kertoi USA:n ydinaseasiantuntija... Puhuessaan Melbournessa maanantaina, Tri. Rokke sanoi että irakilaisilla naisilla ja lapsilla, sekä amerikkalaisilla ja irakilaisilla sotilashenkilöillä oli raportoitu olleen hengityselinsairauksia ja yskää hiljattain käydyn konfliktin jälkeen, ja hänelle oli myös kerrottu australialaisilla palvelusmiehillä ja naisilla olleen samanlaisia oireita. 'Tämä on se raportti jonka sain USA:n armeijan lääketieteen osastolta...'"

Kuulitko sinä selvästi mitä Tri. Rokke kertoi? Hän vahvisti raportin jonka Cutting Edge sai meidän ulkomaiselta sotilas-lääkintä lähteeltä. Amerikkalaiset joukot osoittavat oireita köyhdytetyn uraanin myrkytyksestä! Tri. Rokke sanoi myös että irakilaiset kärsivät DU:sta myös. Sitten, Tri. Rokke pudottaa pommin.

"Kun amerikkalaiset sotilaat ovat sairaita ja irakilaiset ovat sairaita, ei ole mitään syytä miksi australialainen sotilas ei sairastuisi kun hän menee tälle alueelle... 'Minä olen oppinut työstäni sen että uraaniammukset täytyy kieltää', sanoi Tri. Rokke."

Amerikkalaiset sotilaat ovat sairaita. Australialaiset tulevat kotiin sairaina. Irakilaiset ovat sairaita. Entä brittiläiset? Brittiläiste ovat hyvin tietoisia riskistä.


UUTISKATSAUS: "Persianlahden joukot kohtaavat syöpätestit", Paul Brown, ympäristöasioiden kirjeenvaihtaja, The Guardian, U.K., perjantai, 25.4.2003.

"Persianlahdelta palaavat sotilaat määrätään testeihin joissa tarkistetaan köyhdytetyn uraanin määrä heidän ruumiissaan jotta voitaisiin arvioida ovatko he vaarassa joutua kärsimään munuaisvaurioista tai keuhkosyövästä, kertoi puolustusministeriö viime yönä. Tämä ministeriö vastasi aikaisemmin päivällä annettuun Royal Societyn, tieteellisen seuran varoitukseen että sotilaat ja siviilit saattavat olla altistettu vaarallisille tasoille... 'On olennaisen tärkeää että me mittaamme altistuksen erinäisiltä sotilailta ympäri taistelukentän, ei ainoastaan niiltä jotka ovat olleet huomattavassa määrin altistuneet, vaan myös jalkaväen miehiltä ja kenttäsairaaloiden henkilökunnalta ympäri Irakia.'"

Me emme ole kuulleet näiden testien tuloksista, mutta ainakin Royal Society on hereillä vaikka he taistelevat Britannian puolustuslaitosta vastaan heidän pyrkimyksissään. Jos DU:lle altistuneet miehet tuodaan kotiin pian altistumisen jälkeen ja he elävät normaalia elämää viileämmässä ilmastossa, oireiden ilmaantumiseen saattaa mennä vuosia, mutta ne tulevat. Tällaiset miehet myrkyttävät myös vaimonsa ja mahdolliset tulevat lapsensa jotka saattavat syntyä vammaisina. Me löysimme että laki-yhteisö on kokoamassa syytettä niiden amerikkalaisten puolesta jotka DU on myrkyttänyt. Kuuntele:


LAKI-ILMOITUS

"Köyhdytetty uraani -- jos sinä tai joku perheenjäsenistäsi on vammautunut, ota yhteyttä lakimieheen tänään. Täytä InjuryBoard.com:in kyselylomake ja hanki asianajaja joka tarkastaa sinun väitteesi, maksutta. Vuosien ajan, Läntiset armeijat, mukaanlukien Yhdysvallat ovat käyttäneet ammuksia jotka on kastettu köyhdytettyyn uraaniin. Köyhdytetty uraani on eräs raskaimpia metalleja, ja on luonteenomaista että ammukset kastetaan tähän aineeseen jotta ne läpäisisivät raskaasti suojatut tankit ja bunkkerit."


"Persianlahden sodan aikana ammuttiin yli 900.000 uraaniammusta. Tämän lisäksi, Balkanin sodassa ammuttiin yli 40.000 tällaista ammusta. Ammusten räjähtäessä syntyvä tomu sisältää köyhdytettyä uraania."


"Hiljattain, on noussut huoli että tämän tomun hengittäminen saattaa lisätä useiden syöpälajien riskiä, mukaanlukien keuhkosyöpä ja leukemia. Tapaa lääkärisi jos sinulla on ollut vakavia terveysongelmia altistuksesta köyhdytetylle uraanille. Tämän lisäksi, saattaa olla tärkeää ottaa yhteyttä asianajajaan joka voi auttaa sinua suojelemaan oikeuksiasi. Pidä mielessäsi että saattaa olla aikaraja jonka aikana sinun täytyy päättää vietkö asian oikeuteen." [http://www.injuryboard.com/view.cfm/ID=94]

Kun lakimies-korppikotkat alkavat kiertää kehää, sinä tiedät kohtaavasi kovan todellisuuden. Tietysti, me voimme olla varmoja yhdestä asiasta: USA:n armeija ja hallitus pysyy muurilla ja kieltää, kieltää ja kieltää -- aivan kuten he tekivät Gulf War I:n veteraanien ja heidän perheidensä kohdalla.


Köyhdytetyn uraanin henkilökohtaiset oireet


Nyt, salli meidän tutkia mistä henkilökohtaisista oikeista nämä miehet kärsivät. Salli meidän aloittaa meidän pää-artikkelistamme, postitettu 4.4.2004.

"'Suuri joukko amerikkalaisia sotilaita [Iarkissa] saattaa olla altistunut merkittävässä määrin uraanioksidi-pölylle', sanoi Tri. Thomas Fasey, palologi Mount Sinai Medical Centeristä; hän on köyhdytetyn uraanin asiantuntija. 'Ja terveysvaikutus on aiheuttaa huolta tulevaisuutta ajatellen.'"


"Kuten 442nd:n sotilaat, he ovat sairaita, turhautuneita ja hämmentyneitä. He sanovat että kun he saapuivat Irakiin kukaan ei varoittanut heitä köyhdytetystä uraanista eikä kukaan antanut heille pölysuojaimia..."

Nyt, salli meidän mennä maanantain, huhtikuun 5. päivän artikkeliin tietääksemme henkilökohtaisista oireista.


UUTISKATSAUS: "Armeija testaamaan New York Guard Yksikön: Hillary vaatii kaikkien Irakin veteraanien tarkastamista", New York Daily News, 5.4.2004, http://www.nydailynews.com/front/story/180723p-156921c.html.

"Kersantti Augustin Matosilla, New York Military Police 442nd:n jäsenellä on aivan liian kirkkaita muistoja oleskelustaan Samawahissa, Irakissa. 'Paikka oli saastainen, useimmat ikkunat olivat rikki; likaa, rasvaa ja putoilevia lintuja kaikialla', hän sanoi. Hän muisteli aamuista kolmen mailin juoksulenkkiään hiekkaisilla ajoneuvonjäljillä lähellä junavarikkoa. 'Joka kerta kun minä juoksin, minä tunsin kurkkuani polttavan ja rintaani sattuvan', hän sanoi. Nyt, Matos, 37 vuotta, uskoo että hänen oireensa saattavat olla seurausta hengitetystä radioaktiivisesta pölystä."

Koska "pysyvän", yksi pieni DU-hiukkanen voi antaa "pysyvän", kohtalokkaan annoksen, voitko sinä kuvitella niitä tuhansia litroja ilmaa jota sotilas hengittää kolman mailin juoksulenkillään? Jos saattue matkaa ohi, lennättäen hiekkaa, hän saattaa saada kohtalokkaan annoksensa. Mutta, jos vain hänen jalkineensa lennättää hiekkaa, hän voi saada kohtalokkaan annoksensa!

"442nd:n sotilaat ja muut jäsenet sanovat kärsivänsä fyysisistä vaivoista jotka alkoivat viime kesänä kun he olivat asemapaikassaan Samawahissa... Matos lähetettiin kotiin viime vuonna leikattavaksi jeeppi-onnettomuuden takia. Palattuaan hänellä oli ollut jatkuvaa päänsärkyä, väsymystä, hengitysvaikeuksia, pahoinvointia, huimausta sekä nivelkipuja. Sen jälkeen kun hän hiljattain löysi verta virtsastaan, lääkärit Walter Reed Army Medical Centerissä antoivat hänelle CAT (=compurized axial tomography) -skannauksen ja löysivät pienen vaurion hänen maksastaan. 'Ennenkuin minä lähdin Irakiin he testasivat minun silmäni ja minä olin kunnossa', Matos sanoi. 'Nyt minun näkökykyni on huonontunut kaiken muun lisäksi.'"

Kaikki nämä oireet ovat tyypillisiä köyhdytetyn uraanin säteilyoireita. Nyt, salli meidän mennä takaisin tähän toiseen Daily News:in artikkeliin saadaksemme lisää tietoa.

"Komppanian toinen jäsen joka osoittautui myös positiiviseksi on kersantti Hector Vega, 48 vuotta, eläkkeellä oleva postivirkailija Bronxista joka on ollut Kansalliskaartissa 27 vuotta. Sen jälkeen kun hänet kotiutettiin Fort Dixiin jalkaleikkausta varten, Vega sanoi että hän on kärsinyt unettomuudesta ja jatkuvasta päänsärystä. Ja kuten monet muut sairaat sotilaat, Vega sanoi, 'Minulla on tarve virtsata joka puolen tunnin välein.'"

Tihentyvä virtsaamistarve on toinen suuri DU-myrkytyksen oire. Kuuntele seuraava lainaus ja murehdi.

"Eräänä päivänä, retkellä muutama tunti etelään Samawahista, hän ja eräs toinen sotilas pysähtyivät tien viereen ottaakseen valokuvia ja tarkastaakseen kaksi ammuttua irakilaista tankkia. 'Me emme ajatelleet olevan mitään pahaa siinä että kävelisimme näiden tankkien luokse ja koskettaisimme niitä', hän sanoi. 'Me emme tienneet mitään köyhdytetystä uraanista'. Kuten junavarikolla missä he nukkuivat, Vega muistaa sen inhottavaksi. 'Öljyä, likaa ja pudonneita lintuja kaikkialla, hyönteiset ryömivät kaikkialla ympärillämme.'"

Me kerroimme viime vuonna että armeija on keskeyttänyt opetusvideon näyttämisen sotilaille köyhdytetystä uraanista, joka olisi varoittanut miehiä lähestymästä tuhottuja ajoneuvoja. Tämän videon näyttäminen keskeytettiin 1990-luvun puolivälissä, joten meidän sotilaamme marssivat suoraa päätä tähän sotaan tietämättä mitään näistä vaaroista! Sinä voit kuunnella tämän videon osoitteessa http://www.informationclearinghouse.info/article3581.htm.


Mutta, suurin vaara on pölyssä joka lentää kaikkialle. Joten, tämä viimeinen lainaus on hyvin tärkeä.

"Ja sitten siellä oli toistuvia pölymyrskyjä. 'pölyä joutui kaikkialle varikolla meidän päällemme kun me nukuimme tai söimme. Pölykerros oli niin paksu että me pystyimme näkemään sen.'"

Sitä kuinka paljon tästä pölystä oli DU:n saastuttamaa me emme koskaan tiedä. Kuitenkin, pitäisi olla kristallinselvää että amerikkalaiset joukot ovat käyneet kaksi hiljaista, näkymätöntä ydinsotaa Irakia ja Afganistania vastaan. Köyhdytetty uraani on juuri niin tappavaa kuin arvostetut asiantuntijat ovat varoittaneet sen olevan. Mitä Raamattu kertoo Lopun ajoista?


Ennennäkemätöntä eksytystä politiikassa ja uskonnossa:
"Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin." [Matteus 24:24]
Pahat ihmiset tulevat entistä pahemmiksi:
"Mutta pahat ihmiset ja petturit menevät yhä pitemmälle pahuudessa, eksyttäen ja eksyen." [2 Tim. 3:13]
Totisesti, nämä hirvittävät tapahtumat osoittavat että elämme viimeisiä päiviä.


Suomentajan kommentti: Leo Meller leimaa väitteet köyhdytetystä uraanista valheeksi kirjassa "Viisi minuuttia keskiyöhön". Nyt, lisätodisteet osoittavat että Meller itse on väärässä. Mutta hän tulee viimeiseen asti kiistämään nämä todisteet...

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge Ministeriön artikkeli numero 1907bKäännetty Cutting Edge Ministeriön suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi


Takaisin