Untitled Document

Antikristuksen uskonto nousee äkisti pintaan Iranissa!

Alaotsikko: Muinaisen pakanauskonnon, zoroasterilaisuuden äkkinäinen nousu Iranissa on taas uusi "aikain merkki"; merkki joka osoittaa että antikristuksen tulo on lähellä.


Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!


Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.


Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


 
Sinä olet nyt

Cutting Edge Ministeriössä


"Aikain merkkejä" vilisee kaikkialla ympärillämme, niinkuin Cutting Edge jatkuvasti huomauttelee. Me näimme maailman kulkevan nopeasti kohti maailmanhallitusta, -taloutta ja -uskontoa, aivan kuten Ilmestyskirja ja Danielin Kirja kertoivat vuosisatoja sitten. Nämä ovat jännittäviä aikoja uudestisyntyneille kristityille, sillä ne vahvistavat Raamatun luotettavuuden aivan kuten Jumala tarkoitti.


Tämä tarina on eräs niitä jännittäviä "merkkejä", sillä tämä mustan magian uskonto josta antikristuksen uskonto nousee esiin kokee nyt uskomatonta suosion nousua Iranissa! Sen suosio kasvaa vaikka se kokee vastustusta ja vainoa hallituksen taholta. Jos antikristuksen tulo on lähellä, tällaista tulisi odottaakin.


Salli meidän nyt nopeasti katsastaa tämä tuore uutinen.


UUTISKATSAUS: "Tuli Iranissa", Michael Ledeen, Jewish World Review, 18.3.2005.

"'Iranin viranomaiset pieksivät elämäniloisia nuoria juhlijoita kun nämä puhalsivat uutta elämää esi-islamilaiseen tulen juhlaan tanssimalla ja ampumalla ilotilitteita. Tämä Islamilainen tasavalta, jolla on arkaluontoinen suhde muinaiseen zoroasterilaisuuteen antoi ainoastaan varovaisen tunnustuksen Chaharshande Souri -festivaalille viime vuonna.'"


"Tällä Islamilaisella tasavallalla ei ole 'arkaluonteista suhdetta' zoroasterilaisuuteen. Se kieltää zoroasterilaiset menot, mukaanlukien zoroasterilaisen uuden vuoden, Norooz:in juhlinnan. Unohda 'varovainen tunnustus'; sillä on kielto... Iranissa on suuri zoroasterilainen herätys... Ja väite että viranomaiset 'pieksivät' joitakin 'juhlijoita' on melkoista vähättelyä, mutta paikallinen uutistoimisto saa sen kuulostamaan siltä kuin veljeskunnan juhlinta olisi ihan pikkuisen karannut käsistä."

Kuinka laajoja olivat nämä zoroasterilaiset juhlat?
"...niiden iranilaisten mukaan joiden kanssa minä juttelin oli jättimäisiä mielenosoituksia yhdessätoista provinssissa ja 37 kaupungissa, ja että useita tuhansia -- eräs lähde sanoi että yli 30.000 -- pidätettiin, jotkin vain lyhyeksi aikaa, toiset vietiin pahamaineisiin vankiloihin ja kidutuskammioihin."

Tällainen kohtelu brutaalin kovan linjan hallituksen käsissä on korkea hinta muinaisen polyteistisen pakanauskonnon harjoittamisesta -- tätä zoroasterilaisuus on kuten me tulemme näkemään muutaman hetken päästä. Islam on hyvin monoteistinen eikä ole suostunut kompromisseihin "harhaoppisempien" uskontojen kanssa jotka palvovat useampia jumalia. Täten, meidän ei pitäisi olla järin yllättyneitä lukiessamme että tämä Iranin islamilainen hallinto reagoi niin ankarasti tähän zoroasterilaisen uuden vuoden juhlintaan.


Nyt, opiskelkaamme zoroasterilaisuuden juuria ja sitä miksi se on tänään niin tärkeä. Ensiksi, salli meidän kertoa miksi tämä muinainen uskonto on niin tärkeä tänään. Vuoden 1996 loppupuolella, minä sain sähköpostia henkilöltä joka piti itseään mustan magian satanistina. Hän kertoi että vaikka minä tiesin paljon mustasta magiasta, minun tarvitsi olla tietoinen että Nietzhen "Thus Saith Zarathustra" olisi "Raamatun antikristus".


Perustuen tähän vähäiseen informaatioon minä ostin tämän kirjan ja se on nyt minun kirjahyllyssäni. Sanotaan että tämän mustan magian uskonnon perusti legendaarinen hahmo, Zarathustra, mies jota okkultistit pitävät tulevan antikristuksen esikuvana.

Zarathustra -- zoroasterilaisuuden perustaja

Legandan mukaan Zarathustra on zoroasterilaisuuden perustaja. Huomioi että näissä kuvissa hän näyttää pukeutuneen valkoiseen. Mustan magian noituudessa valkoista pidetään ylivertaisena värinä. Koska valkoinen sisältää kaikki värit ja musta on värin puutetta, valkoista pidetään kaikkein voimallisimpana; mustan täytyy antaa tietä valkoiselle. Valkoista pidetään myös hengellisenä värinä koska se on Zarathustran väri.

Ole hyvä ja tutki näitä kuvia huolellisesti. Yhdessä kuvassa, kehä ympäröi hänen päätään tarkoittaen että hän on "jumalallinen". Itse asiassa, hän on zoroasterilaisuuden luvattu messiashahmo

Maagit jotka vierailivat Jeesuksen luona olivat zoroasterilaisia astrologeja ja velhoja

Muista: viisaat miehet jotka vierailivat Jeesus-vauvan luona (Matteus 2:1-12) olivat astrologeja (Ampfilled Bible Commentary, s. 1076). Edelleen, he olivat "maagi" -astrologeja, joka kertoo meille heidän olleen Kuningas Nebukadnessarin hovin "viisaiden miesten" jälkeläisiä.


Koska nämä kolme viisasta miestä olivat uskonnollisia oppineita ja osa kuninkaan hovia, heillä oli pääsy Danielin kirjoituksiin. Edelleen, nämä kolme viisasta miestä olivat maageja. He olivat unien selittäjiä ja astrologeja. Me näemme heidät Vanhassa Testamentissa Babylonin kuninkaan Nebukadnessarin hovissa. Nebukadnessar keräsi ympärilleen uskonoppineita jokaisesta kansakunnasta ja uskonnosta jonka hän oli valloittanut. Myös Daniel oli osa Nebukadnessarin hovia. Daniel 1:20:ssä, Jumala kertoo meille että Daniel oli "kymmenen kertaa etevämpi kuin kaikki tietäjät ja noidat mitä koko hänen valtakunnassaan oli'. Nämä maagit olivat osa näitä tietäjiä. Sitten, luvussa 2 Daniel pelastaa kaikkien näiden tietäjien hengen koska hän kykenee selittämään kuninkaan unen mihin muut eivät pysty. Taas kerran, Daniel osoitti että hänen Jumalansa kykeni selittämään unet mihin heidän jumalansa eivät pystyneet. Nämä maagit pitivät suuressa arvossa Danielia ja hänen kirjoituksiaan.


Siksi, heillä oli pääsy Danielin profetioihin koskien tulevan Messiaan ennusmerkkejä ja he tiesivät elävänsä sitä aikaa jolloin Daniel 9:24-27 toteutuisi. Koska he tunsivat "Danielin Jumalan" profetian, he osasivat odottaa juutalaisten Messiaan ilmestymistä.


Täten, me voimme nähdä että zoroasterilaisuudella on pitkä historia ja että jotkin heidän maageistaan olivat aktiivisia toteuttaessaan Jumalan suunnitelmaa Jeesuksen syntymisen suhteen. Kuitenkaan, meidän ei pidä unohtaa sitä tosiasiaa että nämä maagit olivat pakanoita silloin ja ne ovat pakanoita tänään. Vaikka he pitivät juutalaista Messiasta "jumalallisena", he pitivät häntä ainoastaan juutalaisten jumalana, samanlaisena kuin kaikkien muidenkin kansakuntien jumalat.

Zarathustra on luciferilainen messias joka pukeutui ainoastaan valkoiseen

Nyt, Lopun ajalla, kun kaikki merkit osoittavat kohti pian saapuvaa antikristusta, satanisti kertoi minulle että Zarathustra on antikristuksen esikuva. Ja Zarathustra pukeutui ainoastaan valkoiseen! Hän oli hengellinen johtaja ja hän pukeutui ainoastaan valkoiseen! Nyt -- huomioi aurinko hänen päänsä takana, toinen jumalallisuuden symboli! Aurinko hänen takanaan symboloi myös jumalaa, aurinkojumalaa. Tämä mestari seisomassa auringon edessä heijastaa auringon loistoa ja voimaa. Mutta, nouseva aurinko symboloi myös Saatanaa!


Täten, Zarathustra sanoo tässä kuvassa että hän on Jumala, aurinkojumala Lucifer!Ennenkuin me jätämme tämän Zarathustra-aiheen, meidän täytyy mainita ainoa kerta jolloin me löydämme hänet puettuna muuhun kuin valkoiseen. Kuten sinä voit nähdä tästä kuvasta, hän on pukeutunut omituiseen siniseen väriin joka tunnetaan nimellä Tortoise (=kilpikonna). Tämä on ainoa kuva jossa Zarathustra ei ole pukeutunut valkoiseen. Valaistuneen satanismin uskonnollisissa opeissa kaikkein korkeimpien pappien viitat olivat tämän värisiä. Täten, sinä voit nähdä että Zarathustra on pukeutunut korkeimpien pappien tavoin sillä häntä pidetään jumallisena, Messias-hahmona.Mutta, Cisco Wheeler, entinen mustan magian satanisti sanoo että tämä kuvaus vaaleansinisessä viitassa on uusi kuvaus hänestä. Tämä muutos perinteisestä valkoisesta vaaleansiniseen merkitsee sitä että on pidetty voimakkaita maagisia seremonioita jotka tuovat Luciferin sisään näihin seremonioihin, saaden hänet materialisoitumaan näiden rituaalien avulla. Tämä uusi kuvaus Zarathustrasta sinisessä viitassa on merkkinä illuminaateille siitä että antikristuksen tulo on lähellä.


Tämä paljastus entiseltä satanistilta tuo meidät takaisin lähtöviivalle: tämä zoroasterilaisuuden nousu tiukan islamilaisessa Iranissa ei ole ainoastaan ennenkuulumatonta; se on myös mielenkiintoista sillä se on taas yksi merkki lisää siihen että antikristuksen tulo on lähellä.


Kuinka pian tämä Myöhempien aikojen Zarathustra saapuu, sinä saatat kysyä. Taas kerran, palatkaamme takaisin yllä olevaan kuvaan.


Sana "Tortoise" (=kilpikonna) puhuu hitaudesta, verkkaisesta vauhdista tapahtumat etenevät kohti antikristuksen valtakuntaa, Uutta maailmanjärjestystä. Illuminaatin suunnitelma tuoda antikristus suunniteltiin etenevän "hitaasti kuin siirappi" mutta perinpohjin. Meidän täytyy olla kärsivällisiä, ei epätoivoisia kun tapahtumat eivät etene sillä vauhdilla kuin niiden pitäisi. Edelleen, meidän ei pitäisi ajatella että prosessi olisi pysähtynyt koska seuraavaa askelta ei ole tullut tietyn periodin kuluessa edellisestä askeleesta. Liian monet amerikkalaiset kristityt ovat tehneet tämän johtopäätöksen että koska seuraavaa askelta ei tullut pian 9/11-tapahtumien jälkeen, Uuden maailmanjärjestyksen prosessi on pysähtynyt. Mikään ei voisi olla kauempana totuudesta.


---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.


Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.


Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.


Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.


Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.


Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:


Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.


Tämä on Cutting Edge Ministeriön artikkeli numero 2016


 

Käännetty Cutting Edge Ministeriön suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fiTakaisin