Untitled Document

Juutalaiset siirtokuntalais-aktivistit antavat maailmanlaajuisen varoituksen: Israelin hallitus suunnittelee massiivisia iskuja palestiinalaisia vastaan Gazan kaistalla vedettyään juutalaiset uudisasukkaat pois!


Alaotsikko: Aivan kuten Cutting Edge on opettanut viimeiset viisi vuotta, Israelin hallitus vetää uudisasukkaansa pois palestiinalaisalueilta toteuttaakseen profetiat joista Obadja 1:15-18 ja Hesekiel 34 kertovat. Tämä ihmisoikeusaktivistien varoitus osoittaa että monet Israelissa tuntevat Sharonin suunnitelman toteuttaa kansanmurha. Profetian täyttymisen lisäksi, julkinen tieto tästä suunnitelmasta osoittaa kuinka pitkällä profeetallinen kello on.


Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge -ministeriössä

Suunniteltu kansanmurha

Kolme ihmisoikeusaktivistia Israelissa tietää mikä on Sharonin hallituksen lopullinen suunnitelma sitten kun uudisasukkaat on vedetty pois ja turva-aita saatu valmiiksi. Nämä kolme aktivistia ovat juuri antaneet maailmanlaajuisen varoituksen että Sharon suunnittelee massiivista sotilasiskua palestiinalaisten kaupunkeja vastaan sitten kun vetäytyminen Gazasta on saatu päätökseen. Kuinka moni muu tietää Sharonin suunnitelmasta?


Vuoden 2000 lokakuusta lähtien Cutting Edge on opettanut että Oslon sopimuksen todellinen päämäärä oli virittää täydellinen ansa palestiinalaisille. Luvaten heille "maata rauhan vastikkeeksi" sekä oma valtio, nämä israelilaiset neuvottelijat suunnittelivat tuhoavansa heidät kaikki.


Me olemme julkaisseet useita artikkeleita tästä aiheesta ja kehoitamme sinua lukemaan nämä jos et ole vielä lukenut:

  • Uutinen 1422 -- "Tuleva palestiinalaisten tuho" -- Obadja 1:15-18 kertoo kuinka Eesaun Huone (palestiinalaiset) hävitetään tulella. Israelilla on hallussaan tällainen "tulinen ase" joka voisi toteuttaa tämän profetian. Julkaistu lokakuussa 2000.

  • Uutinen 1620 -- "Israelin pääministeri kertoo että Israel rakentaa puskurivyöhykkeitä eristääkseen itsensä palestiinalaisista" -- Tämä eristäminen on jatkunut vuoden 2000 marraskuusta lähtien. Sharonin ilmoitus saattaa merkitä että prosessi on lähellä loppua. Obadja 1:15-18 toteutunee pian, järisyttäen maailmaa. Julkaistu marraskuussa 2002.

Vain muutama päivä uutisen 1620 jälkeen, me julkaisimme uutisen 1625, jossa paljastettiin että ainakin jotkut israelilaiset tiesivät tästä suunnitelmasta tuhota palestiinalaiset. Tässä jälkimmäisessä artikkelissa, me paljastimme että liberaali juutalainen professori syytti pääministeri Sharonia palestiinalaisten "etnisestä puhdistamisesta".


Minua järkytti tämä "avoin kirje" jonka tämä juutalainen professori osoitti pääministeri Sharonille, sillä en tiennyt yhdenkään israelilaisen tienneen että palestiinalaisten täydellinen tuho on Oslon "rauhansopimuksen" todellinen tarkoitus. Minä luulin että ainoastaan Raamattuun uskovat kristityt ymmärtävät tämän.


Sitten kun minä ymmärsin että jotkut Israelin rajojen sisäpuolella tunsivat totuuden, minä päättelin että myös palestiinalaisten johto tuntee sen. Näin minä kykenin ymmärtämään miksi palestiinalaisten johtajat ovat jatkuvasti torjuneet tietyt hyvin houkuttelevat tarjoukset jotka tulivat USA:n ja Israelin johdolta. Nämä palestiinalaiset yrittivät tuhota Israelin toisella tavalla kuin mitä Oslon sopimuksessa kaavaillaan. Tämä sopimus -- joka määrää israelilaiset erottautumaan palestiinalaisista -- on elintärkeä Israelin suunnitelmalle tuhota palestiinalaiset.


Nyt, salli meidän kiinnittää huomiomme näihin kolmeen israelilaiseen rauhanaktivistiin kun he paljastavat järkyttävän -- vaikkakin rajoitetun -- vision siitä mitä on odotettavissa sitten kun kaikki juutalaiset on saatu pois palestiinalaisalueilta kuten Gazan kaistale.

Poistamassa juutalaiset ongelmien tieltä

UUTISKATSAUS: "Mitä saattaa olla edessä juutalaisten evakuoinnin jälkeen: Varoitus Israelista", Uri Davis, Ilan Papper & Tamar Yaroin, Counterpunch Magazine, 15.7.2005, http://www.counterpunch.org/davis07162005.html.


"Me tunnemme että on kiireellistä ja välttämätöntä soittaa hälytyskelloja sen suhteen mitä saattaa olla edessä sen jälkeen kun juutalaiset uudisasukkaat on evakuoitu Gazan kaistaleelta jonka Israel miehitti vuonna 1967... Vahvistaen meidän pahimmat pelkomme, Kenraali Eival Giladi esiintyi lehdissä ja televisiossa vakuuttaen että 'Israel aikoo toimia hyvin päättäväisesti estääkseen terrori-iskut sekä poistuvien siirtokuntalaisten ahdistelun', ja että 'tarvittaessa me voimme käyttää helikoptereita ja hävittäjäkoneita jolloin sivulliset voivat joutua vaaraan'."


"Me uskomme että eräs tärkeimmistä, lausumattomista motiiveista Israelin päättäväisyydelle saada juutalaiset uudisasukkaat ulos Katifin siirtokunnasta Gazan kaistaleella saattaa olla se, että he pysyisivät poissa ongelmien tieltä silloin kun Israelin hallitus ja armeija aloittavat suurhyökkäyksen 1,5 miljoonaa palestiinalaista vastaan Gazan kaistaleella."

Sitten nämä kolme aktivistia kuvailevat että tämä mahdollinen skenaario on peräisin Ariel Sharonilta:

"Tämä skenaario voisi olla samanlainen kuin mitä menneisyydessä on jo tapahtunut -- taktiikka jota Ariel Sharon on käyttänyt monta kertaa sotilasuransa aikana -- toisin sanoen, käyttäen provokaatiota suurhyökkäyksen käynnistämiseen. Seuraamalla tätä kaavaa, me uskomme että pääministeri Ariel Sharon ja puolustusministeri Shaul Mofaz harkitsevat provokaation käyttämistä iskuun lähitulevaisuudessa noin 1,5 miljoonaa palestiinalaista vastaan Gazan kaistaleella: mahdollista valtioterrorin ja joukkomurhan yhdistelmää."


"...se oli Kenraali Dan Halutz Israelin ilmavoimien ylipäällikkönä, joka antoi määräyksen pommittaa Gaza Cityn siviilineljännestä tonnin painoisella pommilla, ja sitten hän tuli julkisuuteen sanoen että hän nukkuu hyvin ja että ainoa asia jonka hän tuntee pudottaessaan pommin on vaimea 'bump' pommin räjähtäessä."

Me uskomme että nämä aktivistit ovat oikeassa, mutta he näkevät asian hieman kapeammin kuin heidän pitäisi. Nämä israelilaiset aikovat tehdä juuri niin kuin Raamattu ennustaa -- tuhota kaikki palestiinalaiset, kaikkialla missä he asuvat. Salli meidän katsastaa tämä profeetallinen lainaus Obadjan kirjasta:

"Mutta Siionin vuorella saavat olla pelastuneet, ja se on oleva pyhä, ja Jaakobin heimo on perivä perintönsä. Jaakobin heimo on oleva tuli ja Joosefin heimo liekki, mutta Eesaun heimo kuin olki, ja ne polttavat sen ja kuluttavat sen; eikä jää pakoonpäässyttä Eesaun heimosta. Sillä Herra on puhunut." [Obadja 1:17-18]

Tämä kappale paljastaa useita asioita joita Israelin hallitus on aikeissa tehdä palestiinalaisille:

  1. Heidät tuhotaan tulella. Uutisessa 1422 ja 1620 me keskustelimme tämäntyyppisistä aseista jollaisia me uskomme Israelilla olevan ja miksi hävitys tulen avulla on niin tärkeää.

  2. Koko "Eesaun Huone" (palestiinalaiset) tuhotaan -- 100% siviiliväestöstä, kaikki sotilas- ja poliisivoimat sekä johto. Koska palestiinalaisia asuu myös Länsirannalla Gazan lisäksi, tämä alue näkee ensin yksipuolisen vetäytymisen ja sen jälkeen turva-aidan valmistamisen. Kun Israel surmaa kaikki Gazan kaistaleella asuvat palestiinalaiset, he hyökkäävät samalla myös Länsirannalle.

    Pääministeri Sharon ja hänen ministerinsä ovat pitäneet meitä jännityksessä sen suhteen että tyhjennetäänkö myös Länsirannan siirtokunnat. He ovat sanoneet aika ajoin että myös Länsiranta evakuoitaisiin, mutta joskus myöhemmin. Kuitenkin, tämän profetian perusteella, Länsiranta tulee läpikäymään tämän saman vetäytymis-trauman kuin Gazan kaistale.

  3. Useimmat palestiinalaiset eivät elä Israelissa vaan kotimaassaan Edomissa (Jordania). Siksi, "Eesaun Huoneeseen" täytyy sisältyä myös Jordania. Kaikkein todennäköisimmin, tämä hävitys tapahtuu täysimittaisessa sodassa johon Jordania vedetään mukaan.

Täysimittainen sota -- Israelin hallituksen provokaatio?

Tässä vaiheessa, sinä saatat loogisesti kysyä että kuinka palestiinalaisten ja Jordanian johto sallii itsensä vedettävän konfliktiin Israelin kanssa. Eikö heidän pitäisi välttää sotaa, ja pyrkiä olemaan tuhoamatta itseään? Tämä seuraava artikkeli antaa vastauksen tähän kysymykseen.


UUTISKATSAUS: "Amerikkalaiset joukot voisivat toimia rauhaan pakottajina", Rowan Scarborough, Washington Times, 10.9.2001.


"...Mossadilla on kyky iskeä amerikkalaisten joukkojen kimppuun ja saada se näyttämään palestiinalaisten tai arabien hyökkäykseltä."

Kuten millä tahansa hyvällä "provosointi-järjestöllä", Mossadilla on erinomainen kyky suorittaa sotilasoperaatio ja saada se näyttämään siltä että joku toinen olisi tehnyt sen. Mossad voi hyökätä Israelin armeijan kimppuun ja saada se näyttämään siltä että palestiinalaiset olisivat olleet syyllisiä. Tällainen operaatio voisi vetää palestiinalaiset, syyrialaiset, jordanialaiset ja egyptiläiset sotaan jota he ovat yrittäneet välttää kaksi vuosikymmentä. Tällöin, kolmas maailmansota olisi meneillään, johon kuuluu sota Korean niemimaalla, kuten myös Kiinan ja Taiwanin välillä sekä lukuisat terrori-iskut Länsimaissa.


[Suomentajan kommentti: Kummallinen väite, että palestiinalaiset olisivat YRITTÄNEET VÄLTTÄÄ sotaa Israelin kanssa.]


Tämä petollinen Oslon rauhansopimus suunniteltiin jotta israelilaisten ja palestiinalaisten erottaminen toisistaan käynnistyisi, jotta palestiinalaiset voitaisin tuhota ja jotta Israel saisi rajat jotka Jumala hänelle lupasi. Kun Rabin ja Arafat allekirjoittivat Oslon sopimuksen Valkoisessa Talossa vuonna 1993, minä tiesin että tämän rauhansopimuksen suunnittelu aloitettiin useita vuosia aiemmin; tiesin tämän luettuani Jewish Pressin julkaisua kesäkuussa 1990.


En koskaan unohda järkytystäni kesäkuussa 1990 ostettuani Jewish Press Paperin Bostonissa, sillä se sisälsi artikkelin joka sai minun mielenkiintoni heräämään. Artikkelin kirjoittaja sanoi että Israelin ylin johto -- sekä poliittinen että sotilasjohto -- oli päättänyt että seuraavassa Israelin ja arabien välisessä sodassa he hävittäisivät arabimaiden väestöt. Tämä kirjoittaja selitti että Israelin johto oli väsynyt arabien jatkuviin hyökkäyksiin jotka eivät ottaneet loppuakseen vaikka Israel oli voittanut varsinaiset sodat. Arabimaat saisivat joukkotuhoaseita ennemmin tai myöhemmin, ja ne käyttäisivät niitä tuhotakseen Israelin.


Me olemme tutkineet tätä asiaa hyvin huolellisesti ja päätelleet että tämä Oslon "rauhansopimus" on todennäköisesti huolella suunniteltu ansa arabeille ja erityisesti palestiinalaisille, niin että mikäli he hyökkäisivät Israelin kimppuun, Israelilla olisi "oikeus" tuhota heidät. Mikäli välttämätöntä, Mossad kykenee hyökkäämään israelilaisten sotilaiden kimppuun saaden sen näyttämään palestiinalaisten iskulta.

Johtopäätös

Tämä uutinen osoittaa että eräät juutalaiset tuntevat suunnitelman hävittää palestiinalaiset sitten kun evakuointi on suoritettu loppuun ja turva-aita valmis. Ortodoksijuutalaiset näkevät tämän suunnitelman keinona jolla saada ne maat jotka Jumala lupasi Israelille -- suurin osa Libanonia, osa Syyriaa, suurin osa JOrdaniaa, osa Irakia sekä Siinain niemimaa.


Obadja 1:15-16 sanoo:

"Sillä lähellä on Herran päivä kaikkia pakanakansoja: Niinkuin sinä olet tehnyt, niin sinulle tehdään; kosto sinun teostasi kohtaa sinun omaa päätäsi. Sillä niinkuin te olette juoneet minun pyhällä vuorellani, niin tulevat kaikki pakanakansat juomaan ainiaan: He juovat ja särpivät ja ovat, niinkuin ei heitä olisi ollutkaan."

Huomasitko sinä tämän lauseen: "Niinkuin sinä olet tehnyt, niin sinulle tehdään; kosto sinun teostasi kohtaa sinun omaa päätäsi."


Jooel 3:2 sanoo tämän asian:

"...minä kokoan kaikki pakanakansat, vien ne alas Joosafatin laaksoon ja käyn siellä oikeutta niitten kanssa kansani ja perintöosani, Israelin, tähden. Sillä he ovat hajottaneet sen pakanakansain sekaan, ovat jakaneet minun maani..."

Jumala näkee taivaista kun palestiinalaiset käyvät terrori-iskuin viattomien juutalaisten -- miesten, naisten ja lasten -- kimppuun. Jumala on nähnyt vihan jota jokainen palestiinalainen tuntee Israelia kohtaan, ja on määrännyt ajan jolloin nämä profetiat toteutuvat.


Jesaja 34:5.10 sanoo:

"Sillä minun miekkani taivaassa on juopunut vimmaan; katso, se iskee alas Edomiin, tuomioksi kansalle, jonka minä olen vihkinyt tuhoon. Herran miekka on verta täynnä, rasvaa tiukkuva, karitsain ja kauristen verta, oinasten munuaisrasvaa. Sillä Herralla on uhri Bosrassa, suuri teurastus Edomin maassa. Villihärkiä kaatuu yhteen joukkoon, mullikoita härkien mukana. Heidän maansa juopuu verestä, ja heidän multansa tiukkuu rasvaa. Sillä Herralla on koston päivä, maksun vuosi Siionin asian puolesta. Edomin purot muuttuvat pieksi ja sen multa tulikiveksi; sen maa tulee palavaksi pieksi. Ei sammu se yöllä eikä päivällä, iäti nousee siitä savu; se on oleva raunioina polvesta polveen, ei kulje siellä kukaan, iankaikkisesta iankaikkiseen."

Koska tässä viitataan pääkaupunkiin, Bosraan sekä Edomin maahan, minä uskon että alkuperäinen Edom -- Jordania -- tuhotaan samaan aikaan kun palestiinalaisetkin. Tästä syystä, mikä tahansa Israelin suorittama "hallituksen provokaatio" saattaisi sytyttää sodan johon myös Jordania joutuu mukaan.


Seuraavalla kerralla kun sinä ilmaiset vihasi "siionisteja" kohtaan, ole varovainen sillä Jumala on kaikkein suurin siionisti. Tietystikään, Hän ei anna anteeksi sitä että illuministiset juutalaiset ovat ottaneet itselleen Siionin asian, mutta Hän hoitaa heidät ja heidän seuraajansa seitsenvuotisen ahdistuksen aikana, kun Hän sallii antikristuksen surmaavan 2/3 Israelin juutalaisista -- ihmisistä jotka eivät ole Jumalan lunastettuja. Jumala säilyttää jäännöksen (Room. 11:1) niin että kun Jeesus tulee takaisin tämän seitsenvuotisen jakson lopussa, Hän palaa Israeliin joka koostuu ainoastaan lunastetuista juutalaisista.


Silloin Paavalin profetia käy toteen: "...kaikki Israel on pelastuva..." [Room. 11:26]


Nämä tapahtumat jotka johtavat Obadja 1:15-18:n ja Jesaja 34:n toteutumiseen ovat rakentumassa, ja ainakin jotkut ihmiset Israelissa ymmärtävät mitä on meneillään. Totisesti, Lopun aika on käsillä, ja meidän tarvitsee rukoilla kaikkien Lähi-idän ihmisten puolesta.

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -työryhmän artikkeli numero 2058

Käännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi


Takaisin