Untitled Document

Israelin puolustusvoimat odottaa täysimittaista alueellista sotaa vuodeksi 2006 samalla kun tunnetut kabbalistiset papit ilmoittavat odottavansa juutalaista messiasta vuonna 2006

Alaotsikko: Israelin pääministeri Sharon määrää Israelin puolustusvoimat (IDF) lisäämään resursseja jotta turva-aita saataisiin pian valmiiksi. Bushin hallitus on toistuvasti painottanut kaikissa kokouksissaan Jerusalemissa että aikataulussa täytyy pysyä, ja että on tärkeää suorittaa vetäytyminen aikataulussa.


Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.

Sinä olet nyt

Cutting Edge Ministeriössä

Aikataulu kontrolloi tapahtumia Israelissa

Mihin aikatauluun Bushin hallitus viittaa yllä olevassa lausunnossaan? Tämän artikkelin tarkoitus on tuoda valoa tähän aiheeseen, ilman että me ennustaisimme mitään päivämääriä. Huomioi että Jeesus Kristus hallitsee kaikkien tapahtumien lopullista aikataulua.


Salli meidän palata tähän alkuperäiseen aiheeseemme jossa viitataan "aikatauluun" jonka raameissa Israelin pitäisi saada vetäytyminen päätökseen. Me lainasimme tätä uutista uutiskirjeessämme 12.2.2005.


UUTISKATSAUS: "Kansanäänestys saattaa laimentaa USA:n halua auttaa", The Jerusalem Post, 11.2.2005.

"Israel saattaa menettää suosiotaan Washingtonissa mikäli se toteuttaa kansanäänestyksen joka voisi viivästyttää vetäytymissuunnitelmaa... 'Näkemykseni mukaan, en usko että mikään mikä viivästyttäisi tai häiritsisi vetäytymistä saisi suosiollista vastaanottoa Washingtonissa,' ulkoministeri Ayalon kertoi Jerusalem Post -lehdelle. 'Bushin hallitus on toistuvasti painottanut kaikissa kokouksissaan Jerusalemissa, sekä sanonut sen julkisesti, että aikataulua täytyy noudattaa, ja että on tärkeää suorittaa vetäytyminen aikataulun mukaan ja ilman esteitä,' hän sanoi."

Israelin ulkoministeri on täten kertonut meille hyvin tärkeitä asioita!

 1. Aikataulu -- Meille on juuri kerrottu että USA:n ensisijaisena huolena on aikataulu ja sen noudattaminen. En ole koskaan ennen havainnut mitään viitteitä siitä että Israelin vetäytyminen olisi sidoksissa minkäänlaiseen aikatauluun. Cutting Edge on toistuvasti kertonut että Jumalan profeetallinen aikataulu kuljettaa eteenpäin näitä tapahtumia ja että Illuminati ei voi toteuttaa suunnitelmiaan jollei Jumalan aikataulu salli sitä.

  Mutta tässä, me luemme että näkymätön mutta tärkeä aikataulu on olemassa, ja että Presidentti Bush odottaa pääministeri Sharonin noudattavan sitä. Jos hän hyväksyisi vetäytymisen alistamisen kansanäänestykselle, äänestys itsessään viivästyttäisi vetäytymistä.

  Siksi, me ymmärrämme nyt että suurin syy Bushin hallinnon nihkeydelle koskien kansanäänestystä on huoli aikataulun noudattamisesta. Kuten Cutting Edge on sanonut kaiken aikaa, näille suunnitelluille tapahtumille Israelissa on määrätty aikataulu, tapahtumille jotka ovat elintärkeitä kolmannen maailmansodan käynnistämiseksi. Seuraa Israelia ja hänen suunniteltua vetäytymistään; kun sinä näet että 99,3% palestiinalaisista on erotettu juutalaisista, sinä tiedät että viimeisten synnytystuskien sota on käsillä.

 2. Tämä uutinen vihjaa vajvasti siihen että Bushin hallitus todellakin kontrolloi tapahtumia Israelissa. Kuten me paljastimme uutisessa 1643, Illuminististen vapaamuurarien kaikkein tärkein päämäärä on ottaa Temppelivuori haltuunsa jotta he voisivat jälleenrakentaa Salomonin Temppelin, ja toteuttaa täten Danielin ja Ilmestyskirjan profetiat koskien antikristuksen temppliä.

  Tärkein asia jonka me haluamme sinun ymmärtävän on se että sekä Presidentti Bush että pääministeri Sharon operoivat aikataulun mukaan joka epäonnistuisi jos Sharon laittaisi vetäytymisen jäihin. Tapahtumat Israelissa kulkevat aikataulun mukaan. Pidä tämä fakta mielessäsi kun me jatkamme aiheen käsittelyä eri näkökulmista käsin.

Tuo vuosi 2006 häämöttää käänteentekevänä vuotena. Sharon on toistuvasti sanonut että hänen vetäytymisensä pitäisi olla saatu päätökseen vuoden 2005 loppuun mennessä. Tällöin, 99,3% palestiinalaisista on erillään juutalaisista, jättäen turva-aidan ainoaksi kysymysmerkiksi. Sitten kun turva-aita on pystytetty, palestiinalaiset on ikäänkuin suljettu suureen vankilaan; tämä on fakta jonka palestiinalaisjohtajat ja kansainvälinen yhteisö hyvin tietää.


Kuinka suuri osa turva-aidasta on nyt pystytetty? Onko sen valmistuminen yhteydessä vetäytymiseen?

Sharon määrää IDF:n nopeuttamaan turva-aidan pystyttämistä

UUTISKATSAUS: "PM määrää nopeuttamaan työtä Länsirannan aidan parissa", Ha'arets News, 7.6.2005.

"Pääministeri Ariel Sharon sanoi keskiviikkona että Länsirannan turva-aidan rakennustyö 'kestää liian kauan' ja kehoitti puolustuslaitosta nopeuttamaan sen rakentamista. 'Teillä ei ole rahoitusongelmia, ja teidän täytyy parantaa vauhtia,' Sharon sanoi erityistapaamisessa joka pidettiin hänen toimistossaan. Sharon myös hyväksyi useita puolustusministeri Shaul Mofazin ehdottamaa muutosta turva-aidan suunniteltuun reittiin. Nämä muutokset estäisivät juridiset vaikeudet jotka voisivat viivästyttää aidan rakentamista."


"Tiistaina, Mofaz myös määräsi nopeuttamaan aidan rakentamista tulevina viikkoina, päällimmäisenä tarkoituksena saada aita pian valmiiksi Jerusalemin kohdalta. Hän määräsi myös viranomaisia tehostamaan ponnistuksiaan ratkaista juridiset ongelmat joita esiintyy useilla alueilla."

Tämän artikkelin mukaan, 52% aidasta on joko saatu valmiiksi tai työ aloitettu. Jäljelle jää kolme kysymystä:

 1. Kuinka suuri osa aidasta täytyy olla valmis jotta palestiinalaisten tuhoaminen (Obadja 1:15-18) voi toteutua? Riittääkö tämä 52% joka on tarkoitus saada valmiiksi vuoden loppuun mennessä? Me emme tiedä.

 2. Jos IDF:llä ei ole rahoitusongelmia, ja jos he tehostavat tätä projektiaan, kuinka nopeasti jäljellä olevat 48% saadaan valmiiksi?

 3. Koska IDF on ollut rakentamassa tätä aitaa vuoden 2000 maaliskuusta lähtien, miksi se on kestänyt niin kauan? Vain 5% aidasta on täysin valmis kun taas 42% on edelleen suunnitteluasteella. Bush ja Sharon tiesivät tästä aikataulusta jo marraskuussa 2000, sillä Illuminati tekee suunnitelmansa vuosikymmeniä etukäteen.

On toki mahdollista että Ha'aretzin saamat tiedot ovat valhetta. On mahdollista että turva-aita on pidemmällä kuin on myönnetty. Mutta, realiteetti on se, että nyt IDF:lle on annettu täysi vapaus nopeuttaa työtään vaikka se maksaisikin. Työ voi nyt jatkua täydellä vauhdilla.

IDF odottaa täysimittaista sotaa vuonna 2006

UUTISKATSAUS: "Israel odottaa täysimittaista sotaa Lähi-itään vuonna 2006", Bridges for Peace, 21.4.2005.

"Israel on kertonut Washingtonille uskovansa että Iran useiden arabiliittolaistensa kanssa valmistelee täysimittaista sotaa Israelia vastaan, mahdollisesti Yhdysvaltain vetäydyttyä Irakista jonka odotetaan toteutuvan vuonna 2006."

Huomasitko sinä että sanamuoto tässä kappaleessa vihjaa siihen että USA vetäytyisi Irakista vuonna 2006, ja että USA:n johto on jo tehnyt tämän päätöksen? Israel odottaa USA:n vetäytyvän vionna 2006, jonka jälkeen sota puhkeaisi. Salli meidän palata tähän artikkeliin saadaksemme lisää tietoa.

"Nimetön amerikkalainen viranomainen kertoi Middle East Newslinelle tällä viikolla, että israelilaisten arvioiden mukaan, amerikkalaisten joukkojen vetäytyminen tältä alueelta johtaisi jännityksen lisääntymiseen sekä tarjoaisi ilmapiirin väkivallan lisääntymiselle. Pääministeri Ariel Sharon 'uskoo toistuviin viesteihin että Iran ja sen arabiliittolaiset valmistelevat sotaa'."

Siksi, samaan aikaan kun Sharon määräsi IDF:n nopeuttamaan turva-aidan rakennustyötä, Israelin ylin johto valmistautuu täysimittaiseen sotaan. Kuitenkin, ensimmäinen asia tässä ehdotetussa skenaariossa on USA:n vetäytyminen Irakista vuonna 2006, jota seuraisi täysimittainen alueellinen sota myöhemmin sinä vuonna.


Siksi, vuosi 2006 saattaa osoittautua hyvin käänteentekeväksi vuodeksi. Me voimme ainoastaan odottaa ja katsoa.

Kabbalistinen johto odottaa juutalaisen Messiaan ilmestyvän vuonna 2006

Ennenkuin me paneudumme tämän aihealueen uutisiin, muista että me olemme tekemisissä käsikirjoituksen kanssa, kabbalististen johtajien kanssa jotka ovat eturintamassa johtamassa seuraajiaan sekä koko Israelin kansaa antikristuksen vastaanottamiseen heidän kauan odotettuna messiaanaan (Moshiach). Kenties olisi parasta että me otamme esille toisen uutisen, aikaisemmin mainitun, jossa kabbalistinen johto esittää tärkeää roolia. Äskettäin "löydetty" Liiton arkki osoittaa että aika on oikea.


UUTISKATSAUS: "Kabbalistit siunaavat Jonesin: Nyt on aika löytää kadonnut Pyhä arkki", Israel National News, 19.5.2005.

"Nimeltä mainitsematon kabbalisti on kiittänyt kuuluisaa arkeologia, Tri. Vendyl Jonesia, Liiton arkin löytämisestä. Jones suunnittelee kaivavansa esille kadonneen arkin Tisha B'Av -juhlaan mennessä tänä kesänä. Tämä kuuluisa arkeologi, jonka sanotaan olleen Indiana Jones elokuvien inspiraation lähteenä, on käyttänyt suurimman osan elämästään kadonneen arkin etsimiseen. Tämä arkki oli säilytyspaikka Kymmenelle käskylle, jotka annettiin juutalaisille Siinain vuorella ja joka piilotettiin juuri ennen Ensimmäisen temppelin tuhoa. Talmud sanoo että arkki on piilotettu salaiseen käytävään Temppelivuoren alle. Jones sanoo että tunneli jatkuu itse asiassa 18 mailia etelään, ja että tämä arkki tuotiin tunnelia pitkin nykyiseen paikkaansa Juudean autiomaahan."

Koska tätä temppeliä ei voida rakentaa ilman Liiton arkkia, ja koska Illuminaatilla on tällainen kiihkeä halu rakentaa temppeli Messiaalleen (uutinen 1643), me tiedämme että nykyinen Israelin, USA:n ja Englannin johto on hyvin kiinnostunut rakentamaan tämän temppelin. Ja koska he haluavat niin epätoivoisesti rakentaa legendaarisen Kuningas Salomonin temppelin -- jonka rakensi keksitty henkilö nimeltään Hiran Abiff -- meidän pitäisi pian nähdä todisteita siitä että rakentaminen olisi pian alkamassa. Sitten kun Israel on valmis erottamaan juutalaiset palestiinalaisista, meidän ei pitäisi olla järin yllättyneitä siitä että Temppelin rakentaminen voi alkaa. Tämä uutta Temppeliä ei yksinkertaisesti voida rakentaa ilman Liiton arkkia, vaikka Illuminatin sitten täytyisi itse rakentaa tämä arkki ja ja "löytää" se.


Tämä uutinen antaa juuri tällaiset todisteet. Salli meidän nyt palata takaisin tähän artikkeliin.

"Etsintänsä aikana, Jones on ollut yhteydessä useisiin rabbeihin ja kabbalisteihin... Jones on nyt saanut luvan sekä tunnetuilta että salaisilta kabbalisteiltapaljastaa kadonneen arkin. Jonesin tytär Sarah kääntyi juutalaisuuteen monta vuotta sitten, ja elää tällä hetkellä Shomronissa. Hän on ollut yhteydessä suureen nimeltä mainitsemattomaan kabbalistiin jolta hän sai onnittelut siitä että hänen isänsä on onnistunut löytämään arkin. Viime kuussa, eräs rabbi joka kommunikoi vain avustajansa kautta, kertoi Jonesille että vielä ei ollut aika löytää arkkia. Kuitenkin, Tri. Jones luki rabbin huulilta että 'aika on oikea'."

Huomasitko sinä että se oli kabbalistinen johtaja joka päätti että oli tullut aika jolloin arkkia tarvitaan? Vain kuukautta aiemmin, tämä kabbalisti oli kertonut Tri. Vendyl Jonesille että aika ei ollut oikea, mutta toukokuun puolivälissä se olikin oikea. Kabbalistinen johto on avain tavallisten juutalaisten vakuuttamisessa että tämä uudesti noussut Vapaamuurari-Kristus on profeetallinen Messias.


Ymmärrettyäsi tämän, salli meidän nyt tutkia seuraavaa artikkelia jossa kerrotaan, milloin Messias tulee. Muista, että nämä kabbalistit vain seuraavat omaa osaansa käsikirjoituksessa.


UUTISKATSAUS: "Gerrer Rebbe Shlit: 'Moshiach' tänä vuonna tai ensi vuoden loppuun mennessä", Lazer Beams Kabbalist Website, 30.6.2005.

"Rabbi Yakov Aryeh Alter, paremmin tunnettu nimellä Gerrer Rebbe, eräs maailman huomattavimpia, arvostetuimpia ja vaikutusvaltaisimpia rabbiinisia johtajia odottaa Moshiachin saapuvan lähitulevaisuudessa. Ilmaisten itsensä Jiddishin kielellä, hän sanoi äskettäin: 'Moshiach tulee tänä vuonna, tai ensi vuoden loppuun mennessä.'"

Tämä on jännittävä uutinen uskonnollisesti tarkkaavaisille juutalaisille! Eräs heidän merkittävimmistä kabbalistisista johtajistaan on juuri ilmoittanut että Messias (Moshiach) ilmestyy joskus vuonna 2006. Kun häntä painostettiin kertomaan lisää, hän yksinkertaisesti sanoi: 'Ich hob schoin gezugt tzu fil,' tai 'Olen jo sanonut liikaa.'"


Apostoli Pietari kertoo kristityille, että koska me ymmärrämme ajan profeetallisen myöhäisyyden, meidän täytyisi puhdistaa itsemme ja elää tahratonta ja nuhteetonta elämää (2 Piet. 3:11-14). Mitä neuvoja tämä kabbalistinen sivu antaa seuraajilleen, nyt kun heille on kerrottu että Messias tulee pian?

"Käytännöllinen viesti Gerrer Rebben lausunnossa on se, että meidän kaikkien on korkea aika palata kotiin alkuperäiseen, kompromissittomaan Jiddishkeitiin, ja meidän ei-juutalaisia ystäviämme varten, jakaa kunniassa hyväksymällä seitsemän Nooahilaista lakia. Nyt kun kaikkein merkittävimmät rabbit julistavat että Moshiachin saapuminen on välitön, hengellinen valmistautuminen on avainsana. Itsemme vahvistaminen Tooralla, Tshuvalla ja hyvillä teoilla on päsylippu Moshiachin loistokkaaseen kruunaukseen, pian ja meidän päivinämme, Amen."

Tämä kuuluisa amerikkalainen arkeologi, Vendyl Jones, jolle tämä kabbalistinen johtaja kertoi toukokuun puolivälissä että "nyt on aika" löytää arkki, on johtava Nooahilaisten lakien mainostaja. Täten, meillä on sidos Nooahilaisten lakien ja kabbalistisen johdon välillä tässä käsikirjoituksessa.


Aivan kuten Apostoli Pietari kehoitti seuraajiaan valmistautumaan hengellisesti, perustuen kristilliseen prinsiippiin pelastua armosta, millaiseen hengelliseen valmistautumiseen Rebbe kehoitti? Hän kehoitti vahvistumaan Toorassa, Tshuvassa ja hyvissä töissä. Tämä on tyypillinen juutalainen usko, että tiukka Lain ja traditioiden noudattaminen sekä hyvät teot vievät Taivaaseen.


Myös muut kabbalistit ennustavat juutalaisen Messiaan pikaista paluuta.


UUTISKATSAUS: "Melitzer Rebbe: Tämä on Moshiachin sukupolvi", Lazer Beams Kabbalist Website, 23.6.2005.

"Eilisiltana, Melitzer Rebbellä oli Siyum [hartaustilaisuus?] kotonaan. Kunnioittaen isänsä Jahrzeitia, Rebbe lausui Siyumin... Se oli kaikkein hätkähdyttävin Siyum jonka olen koskaan kuullut. Rauhalliseen äänensävyyn hän sanoi: 'Tämä on Moshiachin sukupolvi. On aika kiinnittää turvavyöt. Näyttää siltä että meidän lunastuksemme tapahtuu millä hetkellä hyvänsä. Nyt on aika kahmia niin paljon Tooraa ja Tshuvaa kuin suinkin vain mahdollista. Jos olet loukannut naapuriasi, älä odota suuria juhlapyhiä -- hyvitä rikoksesi juuri nyt."

Taas kerran, me näemme painotuksen hyviin töihin keinona jolla henkilö valmistautuu hengellisesti.


UUTISKATSAUS: "Rabbi Brody -- Nyt!", Mystical Paths, Kabbalah, Israel, Politics, 23.6.2005.

"Rabbi Brody, joka kuusi kuukautta sitten kehoitti varovaisuuteen koskien Geulahia (lunastus) sekä Moshiachia (vanhurskas lunastaja) sanoo nyt: 'Olkaa valmiit, hetki on yllämme!'"

Johtopäätös

Kuten voit nähdä, vuosi 2006 saattaa olla kaikkein tärkein maailmalle ja Israelille. Salli meidän kerrata tapahtumat jotka mahdollisesti toteutuvat vuonna 2006:

 1. Amerikkalaiset joukot vetäytyvät Irakista.

 2. Arabit hyökkäävät Israeliin, alkaen palestiinalaisten hyökkäyksellä.

 3. Israel tuhoaa "Eesaun Huoneen" (palestiinalaiset) toteuttaen Obadja 1:15-18:n.

 4. Sota Lähi-idässä laajenee maailmansodaksi (Korean niemimaa + Kiina & Taiwan). Terrori-iskuja koetaan kaikissa demokraattisissa valtioissa. Nämä ennalta päätetyt terrori-iskut antavat näille johtajille tekosyyn lakkauttaa demokratia ja yksilönvapaudet.

 5. Kolmannen maailmansodan hävityksen keskeltä nousee Vapaamuurari-Kristus.

 6. Tämä uusi David-Kristus kruunataan Messiaaksi Kalliomoskeijan raunioilla. Kolmannen temppelin rakentaminen voi alkaa.

Vaikka Herra Jeesus Kristus määrää ajoista, se päivä koittaa silloin kun nämä tapahtumat toteutuvat. Voiko tämä tapahtua vuonna 2006? Kyllä, koska profetiat joko toteutuvat tai sitten näyttämö niiden toteutumiselle rakennetaan. Mitä täytyy aidon kristityn tehdä tällä hetkellä, valmistautuakseen hengellisesti?

"Kun siis nämä kaikki näin hajoavat, millaisia tuleekaan teidän olla pyhässä vaelluksessa ja jumalisuudessa... Sentähden, rakkaani, pyrkikää tätä odottaessanne siihen, että teidät havaittaisiin tahrattomiksi ja nuhteettomiksi, rauhassa, hänen edessänsä..." [2 Piet. 3:11,14]


"Valvokaa siis joka aika ja rukoilkaa, että saisitte voimaa paetaksenne tätä kaikkea, mikä tuleva on, ja seisoaksenne Ihmisen Pojan edessä." [Luukas 21:36]

Suomentajan kommentti: Oli järkyttävää lukea perjantain (29.7.2005) Ilta-Sanomista -- lentokoneessa matkalla Varsovaan -- että Tri. Vendyl Jones aikoo paljastaa Liiton arkin suorassa TV-lähetyksessä 14.8.2005. Mikäli näin todella tapahtuu, se tarkoittisi sitä että Cutting Edge olisi sittenkin oikeassa ennustaessaan kolmatta maailmansotaa + antikristuksen saapumista lähitulevaisuudessa. Tällöin olisin itse ollut väärässä ryhtyessäni avoimesti epäilemään heidän aikataulujaan ja siirtäessäni sitä 800 vuoden päähän. Surullista ja Noloa. Onneksi Olli ei ole kyseenalaistanut Cutting Edgen aikatauluja, hän on kaiken aikaa jaksanut odottaa tempausta.


Tämä päivämäärä, 14.8 on käänteentekevä. Jos juttu arkista osoittautuu uutisankaksi, tällöin aikataulu siirtynee (tähän vaikuttaa myös se miten evakuointi Gazan alueelta etenee). Kiitos siitä että olette jaksaneet käydä sivuillani vaikka olenkin vähentänyt profeetallisia kirjoituksia.


PS: Tämä Cutting Edgen teoria ei kuulosta minusta täysin uskottavalta, kahdesta syystä:

 1. Uutisissa on puhuttu neljän Länsirannan siirtikunnan evakuoimisesta. Israel ei siis ole aikeissa vatäytyä Länsirannalta kokonaan.

 2. Yhdysvallat on vähentämässä joukkojen määrää Irakissa 20.000-30.000 sotilaalla. Maa ei siis ole kokonaan vetäytymässä Irakista -- jollei sitten skandaali köyhdytetystä uraanista iske täydellä voimalla vuonna 2006 ja saa USA:n armeijan paniikkiin.

Meller näkee vain EU:n, joten hänen mukaansa ennen vuotta 2007 ei pitäisi tapahtua mitään merkittävää. Jos CE:n ennustukset kävisivät toteen, Meller olisi ollut väärässä. Tämän ainoan kerran minä toivon että Meller ei olisi väärässä.


---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -työryhmän artikkeli numero 2053Käännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi


Takaisin