Untitled Document

Veteraanihallinto on vaikeuksissa Irakista ja Afganistanista palanneiden sotilaiden sairaushakemusten tulvan kanssa -- onko tämä alkua uraanimyrkytysten aallolle?

Alaotsikko: Onko odotettu sairastuneiden ja kuolleiden määrän kasvu nyt käsillä? Cutting Edge on varoitellut kahden vuoden ajan että jokainen tässä sodassa palvellut sairastuu ja lopulta kuolee. Mikäli me olemme olleet oikeassa kaiken aikaa, meidän pitäisi nähdä kun monet sotilaat sairastuvat -- niin ettei meidän hallituksemme voi enää piilotella asiaa.


Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge -ministeriössä


Ensinnäkin, tämä uutinen oli järkyttävä. Veteraanihallintoon tulvi 103.000 uutta hakemusta yksin tänä vuonna sotilailta jotka olivat palvelleet Irakissa ja Afganistanissa. Veteraanihallinto (VA) oli budjetoinut rahaa 20.000 hoitihakemusta varten. Salli meidän katsastaa tämä uutinen.


UUTISKATSAUS: "VA kohtaa 2,6 miljardin dollarin vajeen sairaanhoidossa", Thomas B. Edsall, Washington Post, 29.6.2005.

"Bushin hallitus kiisti eilen että he olisivat aliarvioineet Irakista ja Afganistanista palanneiden sotilaiden määrän jotka hakevat hoitoa Veteraanihallinnon osastolta, ja varoitti että terveydenhoito-ohjelmassa on ainakin 2,6 miljardin dollarin vaje jollei Kongressi myönnä lisärahoitusta. Veteraanien budjetissa arveltiin että 23.553 Irakista ja Afganistanista palannutta sotilasta hakisi lääketieteellistä hoitoa. Kuitenkin, VA:n Jim Nicholson kertoi Senaatin komitealle että lukua on nostettu ylöspäin 103.000:een laskennalliselle vuodelle joka päättyy syyskuun 30. päivänä."

Nyt, miksi Veteraanijärjestö aliarvioi niin pahasti hoitoa tarvitsevien sotilaiden määrän? Miksi todelliset luvut ovat melkein viisinkertaiset?


Alkaen toukokuusta 2003, Cutting Edge alkoi varoitella että käytännössä jokainen Irakissa ja Afganistanissa palvellut sotilas sairastuisi muutaman vuoden kuluessa ja lopulta kuolisi. Me nojauduimme ulkomaisen lääkärin antamiin lausuntoihin; hän oli koulutettu moderniin aavikkosodankäyntiin, johon sisältyi opetus köyhdytettyä uraania sisältävien ammusten varalle.


Salli meidän katsastaa tämän ulkomaisen lääkärin todistus, jotta sinä voisit nähdä miksi niin moni sotilas on nyt sairastumassa, niin suuressa määrin että se nähtävästi yllätti Veteraanihallinnon. Lue meidän informaatiomme, joka on nyt kaksi vuotta vanhaa. Näihin aikoihin, me kutsuimme tätä "hiljaiseksi ydinsodaksi" jota oli käyty irakilaisia ja afganistanilaisia vastaan samoin kuin omia sotilaitamme vastaan.


Tämä ulkomainen lääkäri sanoi että meidän poikamme joutuvat elämään seuraavien olosuhteiden alla:

  1. Paahtava helle (45...55oC) joka ei hellitä ennen lokakuun puoltaväliä.

  2. Paikalliset verta imevät hyönteiset voivat levittää tauteja joihin irakilaisilla on luontainen vastustuskyky.

  3. Sekoitus rokotteita jotka annettiin ennen laskeutumista Irakiin. Kuten Gulf War I:ssä, nämä rokotteet ovat hyvin myrkyllisiä.

  4. Altistuminen köyhdytetylle uraanille ilman kautta, joillakin alueilla veden kautta sekä kaikkialla pölyn kautta. Kuten Amy Worthington kertoo Idaho Observer -lehdessä, "amerikkalaiset ja brittiläiset sotilaat ovat käveleviä ruumiita".

  5. Tuntemattomat ja ennustamattomat taudinaiheuttajien mutaatuiot jotka ovat seurausta näiden kaikkien elementtien yhdistelmästä.

Päivittäisessä elämässään Irakissa, meidän sotilaamme hengittävät köyhdytettyä uraania ja monia purevat paikalliset hyönteiset. Nämä kaksi elementtiä sekoittuvat myrkyllisiin rokotteisiin ruumiissa. Paahtavan helteen seurauksena, melkein jokainen sotilas kärsii nestevajauksesta jossain määrin, joten nämä myrkyt rikastuvat. Edelleen, tämä lääkäri selitti kuinka amerikkalaiset tiedemiehet jotka valvovat useita vuosikymmeniä sitten tehtyjen ydinkokeiden jälkiä Polynesiassa löytävät edelleen muuntuneita organismeja joita ei ole nähty aiemmin. Uraani meidän sotilaissamme muuntuu näiden muiden elementtien kanssa luoden outoja ja vaarallisia organismeja joita sotilaat eivät ole valmistautuneet kohtaamaan.


Tapa jolla nämä viisi elementtiä yhdistyvät vaihtelee jokaisen sotilaan kohdalla. Sotilaan ikä merkitsee kuten myös yksilön geneettinen koodi samoin kuin immuunijärjestelmän kunto. Täten, sotilaat sairastuvat eri aikoihin. Edelleen, sairaudet ilmenevät niin monin eri tavoin että on vaikea osoittaa yhtä syytä. Jotkin sotilaat kuolevat keuhkosairauksiin, toiset sisäelinten rappeutumiin, toiset sydänkohtaukseen, ja eräät tauteihin joita ei kenties ole ennen nähty.


Siksi, Pentagonin lääkärit jatkavat valehteluaan, väittäen olevansa tietämättömiä siitä mikä nöitä sotilaita vaivaa. Täten, me voimme odottaa että Pentagonin PR-osasto keksii suunnitelman joka estää totuutta tulemasta ilmi. Pentagon on tiennyt että tämä päivä tulee, sillä he ovat tienneet mitä köyhdytetty uraani saa aikaan yhdessä myrkyllisten rokotteiden ja verta imevien hyönteisten kanssa. Mitä ovat nämä elementit joiden avulla tämä katastrofi pyritään pitämään salassa?

  1. Meidän hallituksemme ilmaisee huolensa palanneiden sotilaiden kunnosta ja tekee voitavansa heidän hyväkseen. Presidentti Bush saattaa jopa vierailla heidän luonaan sairaalassa. Me saatamme kuulla ylistäviä lausuntoja heidän uhrauksistaan.

  2. Kongressi antaa Veteraanihallinnolle heidän tarvitsemansa rahat.

  3. Veteraanihallinto saa lisää vuodepaikkoja.

  4. Lääkärit antavat tyhjiä sanoja sisältäviä lausuntoja, kuten Gulf War I:n jälkimainingeissa. Niiden tarkoituksena on sekoittaa ihmisten ajatukset sen suhteen että mitä on meneillään.

  5. Valheita valheiden perään! Totuutta ei saa paljastaa huolimatta siitä kuinka kalliiksi piilottelu tulee. Meidän poliitikkomme tietävät että jokainen kansalainen haluaa uskoa hallituksestaan vain hyvää. Katastrofeja tapahtuu huolimattomuuden, virheiden, ahneuden ja taitamattomuuden seurauksena, mutta kukaan ei halua uskoa että hallitus haluaisi tarkoituksella surmata omia kansalaisiaan.

Veteraanihallinto tiesi kriisin olevan tulossa

Myöhään helmikuussa, Cutting Edge julkaisi artikkelin joka näytti osoittavan että tämä muhiva skandaali köyhdytetyn uraanin tiimoilta oli murtautumassa yleisön tietoisuuteen. Veteraanihallinnon viranomaisen ilmoitettiin eronneen tämän kriisin seurauksena. Salli meidän katsastaa tämä artikkeli.


UUTISKATSAUS: "Päät vierivät Veteraanihallinnossa: Paisuvaa DU-skandaalia pidetään syypäänä", Bob Nichols, S.F. Bay View, 23.2.2005.

"Psykiatrian sähköinen uutiskirje kertoi maanantaina että syy miksi Veteraaniasiain sihteeri Anthony Principi astui syrjään varhain tässä kuussa oli kasvava skandaali joka ympäröi uraaniammusten käyttöä Irakin sodassa."


"Kirjoittaessaan Psykiatrian uutiskirjeeseen numero 169, Arthur N. Bernklau, Veterans for Constitutional Law -järjestön johtaja New Yorkissa sanoi: 'Todellista syytä Herra Principin lähdölle ei koskaan annettu, kuitenkin korkea-arvoisen tiedemiehen Leuren Moretin julkaisema erikoisraportti joka nimeää köyhdytetyn uraanin syyksi Persianlahden syndroomalle on ruokkinut kasvavaa skandaalia USA:n sotavoimien uraaniammusten käytöstä.'"


"Bernklau jatkoi: 'Tämä tauti (köyhdytetty uraani) josta meidän sotilaamme ovat kärsineet ja jonka vuoksi kuolleet, on lopulta tunnistettu sairauden syyksi, eliminoiden arvaukset. Tämä hirvittävä totuus on nyt paljastettu.'"


"Hän lisäsi: 'Näistä 580.400 sotilaasta jotka palvelivat Ensimmäisessä Persianlahden sodassa, 11.000 on nyt kuollut! Vuoteen 2000 mennessä, 325.000 oli pysyvästi vammautuneita. Tämä tyrmistyttävä luku 'vammautuneista veteraaneista' tarkoittaa sitä että vuosikymmen sodan jälkeen, 56% sotilaista jotka palvelivat on jonkinlaisia pysyviä lääketieteellisiä ongelmia!' Luku Vietnamin sodan osalta oli 10%."


"'Tämä Veteraaniasiain sihteeri (Principi) oli tietoinen tästä asiasta jo vuonna 2000.' Berklau kirjoitti. 'Hän sekä Bushin hallinto ovat piilotelleet näitä tosiasioita, mutta nyt, kiitos Moret:in raportin, se on aivan liian iso jotta sitä voitaisiin piilotella!'"

Minusta on mielenkiintoista että tämä johtaja pystyi lainaamaan ainoastaan vuoden 2000 DU-tilastoja. Uutisessa 1907 me lainasimme eläkkeellä olevaa amiraalia Vishnu Bhagwattia, joka antoi yksityiskohtaista informaatiota vuodelta 2004. Jopa 75% Gulf War I:ssä palvelleista sotilaista on sairaita, ja tämä sota kesti vain 100 tuntia. Vuonna 1991 meidän sotilaamme vedettiin pian pois taistelukentältä eikä heidän tarvinnut taistella kapinallisia vastaan päivittäin.


Kuinka suurta säteily on nyt, kun Amiraali Bhagwattin paperista on yli vuosi aikaa? Meidän lääketieteelliset lähteemme kertovat Cutting Edgele että seuraavan 20 vuoden aikana, yli 90% kaikista amerikkalaisista ja brittiläisistä sotilaista jotka ovat palvelleet tässä sodassa alistuvat monenlaisiin syöpäsairauksiin ja muihin sairauksiin joiden lähteenä on köyhdytetty uraani.


Ilmiselvästi, jos "paisuva" skandaali köyhdytetystä uraanista oli liian suuri peiteltäväksi helmikuussa 2005, se on tänään vielä paljon suurempi.


Toivo ja rukoile että Pentagon ja Valkoinen Talo tulisivat järkiinsä ja että näitä urheita sotilaita hoidettaisiin kunnolla niin että he saisivat elää niin pitkään kuin sairaus sallii. Ja mikä melkein yhtä tärkeää, että poliitikot ja kenraalit, jotka veivät poikamme tähän hiljaiseen ydinsotaan, saataisiin oikeuden eteen. Mitä Jumala sanoi Kainille hänen surmattuaan Aabelin:

"Ja hän sanoi: 'Mitä olet tehnyt? Kuule, veljesi veri huutaa minulle maasta. Ja nyt ole kirottu ja karkoitettu pois tältä vainiolta, joka avasi suunsa ottamaan veljesi veren sinun kädestäsi."

Tämä hiljainen ydinsota leviää nyt 1000 mailin päähän Irakin ja Afganistanin taistelukentiltä, altistaen sadat miljoonat ihmiset hitaaseen kuolemaan. Irak ja Afganistan tulevat olemaan täysin autioita 20 vuodessa, kun miljoonat siviilit kuolevat. Sitten kun totuus lopulta tunnetaan, maailma on todennäköisesti sisällä seitsenvuotisessa ahdistuksen ajassa jolloin 2/3 ihmisistä kuolee Jumalan antamissa tuomioissa. Totisesti, Lopun aika on yllämme.---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -työryhmän artikkeli numero 2051


Käännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi


Takaisin