Untitled Document

Lontoon terrori-iskut pitävät sisällään voimakkaimman kuviteltavissa olevan okkultistisen allekirjoituksen -- päivämäärästä iskujen tapahtumapaikkoihin -- näin toiset okkultistit tietävät että "veljeskunnan suunnitelma" on raiteillaan


Alaotsikko: 7.7.2005 muodostaa luvun 777; mustan magian noitien ja illuminaatin kaikkein voimakkaimman luvun. Alueet joilla pommit räjähtivät tunnetaan myös Lontoon mustan magian alueina. Tämä isku kantaa voimakkaamman okkultistisen allekirjoituksen kuin 9/11-iskut tekivät.


Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge -ministeriössä


7.7.2005, kello 08:50, neljästä iskusta koostunut hyökkäys järisytti Lontoon julkista liikennettä, kun Iso-Britannia koki historiansa pahimman terrori-iskun. Me uskomme että tämä isku on Britanniassa tapahtunut vastine 9/11-iskuille. Itse asiassa, me havaitsimme että tämän hyökkäyksen okkultistinen allekirjoitus on paljon voimakkaampi ja vakuuttavampi kuin 9/11-iskuissa käytetty (uutinen 1756).
Tapahtumat on myös rakennettu ei-numeeristen symbolien ympärille, kuten me huomioimme myöhemmin tässä artikkelissa. Jos aikaansaadaan tapahtuma käyttäen okkulttista objektia perustana, okkultistit kaikkialla maailmassa ymmärtävät että tällä tapahtumalla on erityinen "New World Order" ja/tai okkultistinen allekirjoitus. Siksi, kun Presidentti John F. Kennedy ammuttiin Masonic Plazalla, paikalla jossa seisoi tärkeä historiallinen vapaamuurareiden temppeli, okkultistit ymmärtävät että tämän murhan suunnitteli ja toteutti korkean tason "Masonic Brotherhood".


Sitten, kun JFK Memorial rakennettiin ikuisen tulen kera, okkultistit ymmärsivät että murhan suoritti Illuminati (uutinen 1547).


Tämä taustana, salli meidän nyt tutkia luvun 777 okkulttista merkitystä.

777 -- kaikkein tärkein luku mustan magian satanisteille

Mitä enemmän minä haeskelin yksityiskohtia tästä hyökkäyksestä, sitä enemmän tämä illuministinen allekirjoitus järkytti minua. Salli meidän aloittaa luvusta 777, joka tästä päivämäärästä muodostui.


Koska me kaikki odotimme jonkinlaista terrori-iskua Lontooseen, me aloimme etsiä sen allekirjoitusta. Meidän ei tarvinnut etsiä pitkään: Luku 777 hyppäsi heti silmille. Me tiesimme että minkä tahansa pyhän luvun kolminaisuus on tämän luvun suurin korotus, sillä se symboloi pakanallista kolminaisuutta -- saatana, antikristus ja väärä profeetta. Tämä luku voidaan myös kirjoittaa muotoon 111 x 7; tulevan antikristuksen valtakunnan luku (111) x täydellisyyden luku (7).


Salli meidän nyt tutkia tätä ainutlaatuista satanismin järjestelmää jonka Aleister Crowley kehitti Henkioppaidensa johdolla.

"Tästä prosessista tulee testi ihmisen kabbalistiselle tiedolle ja taidoille, mutta mikä tärkeämpää, tästä prosessista tulee kiihoke mielen luovittamiselle mystiselle kokemukselle jossa Yksi nähdään sulautuneena Kaikkeen..." [Israel Regardie, "777 ja muita Aleister Crowleyn kabbalistisia kirjoituksia", s. 499]

Ymmärsitkö avainlauseen? Luku 777 esittää tärkeää roolia Aleister Crowleyn kirjoituksissa. Mind Control on tässä esillä. Koska Mind Control on avaintekijä siinä tavassa jolla Kabbalaa ja lukua 777 käytetään, eikö olekin mielenkiintoista että Tavistock Square oli sijaitsi lähellä pommia? Tavistock Instituutin on pitkään tiedetty olleen pahamaineisen MK-ULTRA Mind Controllin edelläkävijä. Itse asiassa, Bill Schnoebelen kertoi minulle että Josef Mengeleä koulutettiin salaa Tavistock Instituutissa ennen Toista maailmansotaa.


Nyt, sinä voit ymmärtää kuinka tärkeää on että yksi pommeista räjähti lähellä Tavistock Squarea.


Salli meidän nyt palata tutkimaan luvun 777 merkitystä mustan magian noituudelle:

"Kabbalistille, luku 777 on perinteisesti Liekehtivän miekan tai Uutta luovan salamaniskun luku, joka iskiessään Elämän puuhun, koskettaa jokaista serafia vuorollaan sekä tiettyjä Polkuja; yhteensä 777." ["The Trouble with Normal", Rigorous Institution, 10.7.2005]

Ilmestyskirjan lukujen 17-18 antikristus

Entinen satanisti, Bill Schnoebelen, kertoi minulle kuinka merkittävää on se, että Aleister Crowley käytti lukua 777. Kuuntele huolellisesti hänen kommenttinsa:

 • Luku 777 on Crowleyn "Babylonin luku", perustuen hänen tutkimuksiinsa koskien Ilmestyskirjan lukuja 17-18. Clowley sai luvun 777 käyttäen gematriaa kun hän kirjoitti sanan "Babylon" muotoon "Babalon". Siksi luku 777 on yhteydessä antikristukseen ja hänen valtakuntaansa.

 • Crowley loi seitsenkulmion symboloimaan lukua 777 sekä antikristuksen valtakuntaa jota tämä luku edustaa.

 • Edelleen, Crowley loi "helakanpunaisen naisen" olemaan hänen "työtoverinsa" tässä illuministisen noituuden 777-järjestelmässä. Nainen oli hänen "oikean käden" partnerinsa tämän uuden järjestelmän luomisessa, joka oli kirjaimellisesti suunniteltu "avaamaan ajan rakenne" jotta sallittaisiin demonisten entiteettien rajaton sisäänpääsy tähän ulottuvuuteen.

Kuten sinä voit nähdä, luku 777 on voimakas saatanallisen uskon järjestelmä ja kimmoke, suunniteltu avaamaan ovi antikristukselle ja hänen valtakunnalleen.

Muita okkultistisia seikkoja Lontoon iskujen takana

 1. 7.7.2005 oli vuoden 188. päivä -- luku 88.

 2. Tällöin vuodesta oli jäljellä 177 päivää -- luku 77.

 3. Angelin ja Kings Crossin pysäkkien välinen alue metrossa tunnetaan nimellä "Twilight Zone". Se on monien muinaisten pakanallisten paikkojen koti. Lainaamme matkailusivua:

  "Lähin etappi vanhaan Lontooseen Great North Roadilla, tämä Angel oli erityisen suosittu pysähdyspaikka matkustajille yöllä kun niityt kaupungin lähistöllä olivat vaarallisia. Ja jos sinä tiedät minne mennä ja mitä etsiä, tämä ilmapiiri on edelleen aistittavissa... Alueen muodossa ja katujen nimissä on okkulttistinen kaiku. Joten jos haluat Lontoon jossa on noitia, velhoja, mystiikkaa, pakanallisia paikkoja, Frankenstainin kuvitteellinen syntymäpaikka sekä Tylypahkan junan pääteasema, kaikki on läsnä täällä..."


  "Tämän alueen vertaaminen Harry Potterin Diagon Alleyhin on erityisen ajankohtainen, sillä kuvaus jonka Rowling antaa on uskomaton. Harry ja hänen ystävänsä, Ron, tekivät ostoksia liikkeissä jotka myivät taikasauvoja, loitsukirjoja, kuivattua verta, lohikäärmeen verta..."

  Tämä okkultistinen alue oli hyvin lähellä pommin numero 3 räjähdyspaikkaa, Edgeware Roadia. Tämä katu on Lontoon Diagon Alley! Bill Schnoebelen vahvisti että Edgeware Road on koti kaupoille jotka palvelevat okkulttisista tavaroista kiinnostuneita ihmisiä.

Siksi, tämä alue jossa Kings Crossin - Edgeware Roadin pommit räjähtivät tunnetaan voimakkaista yhteyksistään noituuteen. Tämän okkultisti ymmärtää välittömästi mutta normaali ihminen ei tätä tajua.


Toinen mielenkiintoinen seikka on se, että Edgeware Road edustaa Lontooseen sulautuneiden arabien keskittymää. Kuuntele:

"Iskujen kohteiden joukossa oli Edgeware Roadin asema, joka sijaitsee keskellä arabien asuttamaa Lontoota. Useita uskontoja edustavat Lähi-idän asukkaat sekä eteläisen Aasian muslimit edustavat huomattavaa vähemmistöä Lontoon asukkaista, ja Edgeware Roadin alue on huomattava arabi-lähiö tässä kaupungissa, jossa on upea valikoima libanonilaisia kahviloita, saudien kauppoja sekä persialaisia ravintoloita. Jotkut jopa kutsuvat sitä nimellä 'Pieni Libanon', vaikka asukkaat ja asiakkaat tulevat kaikkialta Lähi-idästä ja pohjois-Afrikasta, ja tämä alue erityisesti nuoria, hoppareita jotka vertaavat sitä Ammaniin tai Dubaihin. Edgeware Road on arabi-Lontoon pääkatu." ["The attack was on Arabs", Yahoo News, 7.7.2005]

Cutting Edge on sanonut 9/11-iskuista lähtien sekä erityisesti sen jälkeen kun hyökkäsimme Irakiin, 20.3.2005, Illuminaatin päättäneen useita vuosikymmeniä sitten, että kaikkien kolmen monoteistisen uskonnon kannattajien täytyy kuolla, sillä he eivät koskaan hyväksyisi antikristuksen räikeää polyteismia. Ensimmäinen ryhmä joka tuhottaisiin olisivat muslimit. Siksi, ei ole yllätys että Presidentti George H.W. Bush lähetti joukot Irakiin vuonna 1991 ja Presidentti Clinton Kosovoon vuonna 1999, kun taas Presidentti Bush hyökkäsi Afganistaniin vuonna 2001 ja Irakiin vuonna 2003 -- ja että kaikissa näissä sodissa käytettiin köyhdytettyä uraania joka levittää äänetöntä tuhoa ja luolemaa kaikkialle Lähi-itään.


Salli meidän palata takaisin näiden pommitusten okkultistisiin yhteyksiin:

 • Pommi räjähti Russell Squarella vastapäätä British Medical Associationia, rakennusta joka alunperin rakennettiin Teosofisen seuran päämajaksi. Tämän seuran perusti Madame Blavatsky, joka oli eräs historian suurimpia mustan magian harjoittajia; hän oli demonien kanava, näki näkyjä, sekä perusti organisaation joka on aina ollut Uuden maailmanjärjestyksen edelläkävijä. 1920-luvulla, Adolf Hitler osallistui joihinkin Teosofisen seuran tilaisuuksiin Sveitsissä, jolloin hän tutustui Salaiseen oppiin, rodullisen ylemmyyden konseptiin joka johti Holokaustiin.

 • Nimi "Russell Square" voisi myös olla symbolina hyvin merkittävä okkultisteille ympäri maailman. Tämän pahan mustan magian seuran -- Skull & Bones -- johon Presidentti Bush kuuluu, perusti William H. Russell vuonna 1832. Vaikka Russell Square ei ole nimetty William H. Russelin mukaan, tämä nimi olisi hyödyllinen illuminaateille symbolina jonka kaikki okkultistit ymmärtävät.

 • Kello 13:33, Presidentti George W. Bush, puhuen Gleneaglesin kokouksessa Skotlannissa, tuomitsi iskut sanoen iskujen osoittavan että terrorisminvastaisen sodan täytyy jatkua.

  Tämä luku 333 on okkultisteille kaikkein pyhin, joten sopii kuvaan että Presidentti Bush ajoitti vastauksensa juuri tälle kellonlyömälle.

G-8 -kokouksen teema oli Afrikka -- afrikkalainen salaseura: "Vapauden 777 ystävää"

Päivinä jotka edelsivät G-8 -kokousta, asetettiin suurta painoa sille että G-8:n pitäisi tehdä jotakin konkreettista Afrikan hyväksi. Seuraavat kaksi uutista havainnollistavat tätä afrikkalaista teemaa.


UUTISKATSAUS: "Lupauksia annettu, 'merkittävän' G-8 -kokouksen täytyy johtaa tuloksiin", Khaleej Times, 9.7.2005.

"GLENEAGLES, Skotlanti -- Jotkut saattavat murista, mutta tämä Gleneaglesissa pidetty maailman johtajien kokous antoi samat lupaukset kuin mitä aiemmissa G-8 -kokouksissa oli päätetty. Mitä jää nähtäväksi, he lisäsivät, on se että toteuttavatko nämä kahdeksan teollisuusmaata antamansa lupaukset. Merkittävää on, että jokainen johtaja allekirjoitti, hopeakynällä joka kimalteli kesäisessä auringossa, lupauksen tehdä enemmän -- mutta ei niin paljon kuin moni toivoi -- auttaakseen Afrikkaa suorilla avustuksilla, sekä kauppa- ja velkahelpotuksin."

Afrikan valtioiden velkataakan helpottaminen oli päällimmäisellä sijalla tässä G-8 -kokouksessa, ja jos sinä uskot sanomalehtiä, tässä onnistuttiin. Kuitenkin, minä luulen että heillä on ollut ketunhäntä kainalossa ainakin joissakin kohdin.

 1. Todellinen velkahelpotus on luultavasti vähäisempi kuin mitä useimmat uskovat, eikä se merkittävästi vähennä kokonaisvelan määrää.

 2. Pienellä präntätty teksti sitoo avunsaajat entistä tiukemmin Maailmanpankin ja muiden globalististen lainanantajien orjuuteen.

 3. Monet Afrikan valtioista eivät olisi kuitenkaan kyenneet maksamaan velkojaan.

Rock-tähdet "rokkaavat" Afrikan vuoksi

UUTISKATSAUS: "Live 8:n sankarit toivottavat tervetulleeksi G-8:n antaman avun", The Australian, 9.7.2005.

"Maailman jphtajat ovat suostuneet tuplaavansa Afrikalle annettavan avun 50 miljardiin dollariin, kertoen tämän sopimuksen olevan toivon viesti, joka tarjoaa vastapainoa vihalle joka on näiden Lontoon pommi-iskujen takana. Afrikkalaiset johtajat toivottivat tämän sopimuksen tervetulleeksi, ja jotkin korkean profiilin aktivistit mukaanlukien laulaja Bob Geldof, joka organisoi nämä massiiviset Live 8 -konsertit ympäri maailman painostaakseen G-8 -johtajia. He sanoivat sen pelastavan lukemattomia ihmishenkiä."

Tämä uutinen oli esillä ennen Afrikkaa käsittelevää kokousta, kera Rock-yhtyeiden luten "Live 8" jotka esiintyivät kerätäkseen rahaa ja huomiota. Afrikka oli avainteema ennen G-8 -kokousta ja sen aikana. Tämä mielessäsi, pohdi sitä realiteettia että eräs illuministinen avainseura koostuu mustista afroamerikkalaisista. Sen nimi on "International 777 Order of Twelve 333 of Knights and Daughters of Tabor".

"Tämä työ sisältää taaborilaisten perustuslain sekä Order 777:n alaisuuteen kuuluvien temppeleiden säännöt. Tri. Dicksonin aikomus oli perustaa organisaatio miehistä, naisista ja lapsista, tehden siitä salaisen hyvää tekevän Järjestyksen, yhdistäen ihmiset velvollisuuksilla, sitoen heidät monilla salaisilla siteillä, muodostaen ketjun joka yhdistää heidät liikkeen ja toiminnan yksiköksi kaikkien arvollisten jäsenten hyödyksi. Order 777:n jäsenet (jotka tunnetaan nimellä "Vapauden ritarit") ovat afroamerikkalaisia."

Eikö olekin mielenkiintoista? Muista, että G-8 -kokous ja nämä pommit liittyivät toisiinsa, sillä avainjohtajat -- kuten pääministeri Blair ja Presidentti Bush -- osallistuivat tähän kokoukseen räjähdysten aikoihin sekä lausuivat ensimmäiset kommenttinsa tässä kokouksessa.

Johtopäätös

Maailman okkultisteilla ei ole vaikeuksia ymmärtää että Lontoon pommi-iskut toteuttivat samat illuministiset johtajat jotka toteuttivat myös 9/11-iskut. Koska tämä on tosiasia, meidän pitäisi nähdä uutisia joissa kerrotaan valvonnan lisääntymisestä.


Kaksi uutista on jo ilmaantunut:

 1. "Britannian puolustusministeri Clarke haluaa jäljittää sähköposti- ja puhelinliikennettä: Haluaa velvoittaa internet- ja puhelinyhtiöt säilyttämään tiedot ihmisten sähköpostiviesteistä, kännyköiden tekstiviesteistä sekä kännykkäpuheluista kolmen vuoden ajan."

 2. "Rahoittajat lähtivät ostamaan biometristä teknologiaa, videovalvontaa ja turvapalveluja tarjoavien yhtiöiden osakkeita: Lontoon pommitusten jälkeen."

Odota lisää terrori-iskuja valtioissa joilla on pitkä demokraattinen historia, ja joissa ihmisille taataan oikeudet ja vapaudet. Mikään tällainen hallitus ei ole tervetullut tulevaan vapaamuurari-kristuksen valtakuntaan, joka tunnetaan nimellä "Uusi maailmanjärjestys".


Se seikka että nämä terrori-iskut Lontoossa toteutettiin perinpohjaisen okkultistisen harkinnan pohjalta osoittaa että ne suunniteltiin etukäteen samoin kuin 9/11-iskut (lue artikkeli illuminaattien korttipelistä [tästä]). Kun sinä yhdistät tämän tiedon "aikatauluun" joka määrää israelilaiset uudisasukkaat poistumaan Gazasta, sinä ymmärrät että kaikki suuret asiat maapallolla on etukäteen kirjoitettu ja että ne toteutuvat tämän aikataulun mukaan (uutinen 2053).


Totisesti, maailma kulkee sisälle ajanjaksoon joka tunnetaan nimellä "Lopun aika".

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -työryhmän artikkeli numero 2054


Käännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi


Takaisin