Untitled Document

Antikristuksen lavastettu ilmestyminen

Cutting Edge ministeriön radio-käsikirjoitus.


Meidän yhteiskuntamme on rappioitunut, ja Raamattuun uskovat kristityt eivät ole valmiita kohtaamaan tätä rappiota. Vain muutamat ihmiset ymmärtävät, miksi me olemme moraalisesti vararikossa. Kuitenkin, kun me katselemme yhteiskuntaamme Jumalan silmin, Raamatun kautta, me voimme helposti nähdä, miksi me kohtaamme ennen kokemattomia vaikeuksia tänään. Tämä tutkimus Amerikasta Jumalan silmin on sitä mitä me yritämme tehdä täällä. Viivy meidän luonamme muutamien silmiä avaavien totuuksien tähden.


Nyt, huomaa seuraavat uutispalat:


Tällä viikolla me tutkimme Uuden aikakauden suunnitelmaa tuoda Antikristus. Jotkut Uuden aikakauden kirjailijat tietoisesti nimeävät tämän tulevan maailmanvaltiaan Antikristukseksi; kuitenkin useimmat kirjailijat kutsuvat häntä yksinkertaisesti "Kristukseksi".


Ensimäistä kertaa maailman historiassa on luotu yksityiskohtaisia suunnitelmia, sellaisia jotka toteutuessaan tuovat Antikristuksen sellaisella tavalla, joka toteuttaa monet Raamatun profetiat. Antikristuksen suunniteltu ilmestyminen tulee ravistamaan maailmaa tavalla jota se ei ole tehnyt sitten Jeesuksen kuoleman ja ylösnousemuksen jälkeen. Lisäksi, tämä suunnitelma visioi maata järisyttäviä tapahtumia niinä kuukausina jotka edeltävät hänen tulemustaan. Me tutkimme tätä jännittävää aihetta New Agen näkökulmasta. Muista, mikään asia josta me tänään keskustelemme ei ole sattumaa; jokainen yksityiskohta on suunniteltu huolellisesti niiden ihmisten toimesta jotka ovat "henkiystävien" johdettavina, ovat saaneet vastaanottaa yliluonnollisia näkyjä, tai ovat olleet kietoutuneina okkultistisiin salaseuroihin koko elämänsä ajan.

Raamatullinen perusta

Ilmestyskirja 6:1-2: "Ja minä näin, kuinka Karitsa avasi yhden niistä seitsemästä sinetistä, ja kuulin yhden niistä neljästä olennosta sanovan niinkuin ukkosen äänellä: 'tule!'. Ja minä näin, ja katso: valkea hevonen; ja sen selässä istuvalla oli jousi, ja hänelle annettiin seppele, ja hän lähti voittajana ja voittamaan."


Jumalan määräämänä aikana Hän sallii Antikristuksen sekaantua maailman tapahtumiin. Hän eksyttää ne ihmiset jotka eivät tunne Jeesusta Kristusta henkilökohtaisena vapahtajanaan. Tämä eksytys tulee oleemaan ensisijassa hengellistä ja tulee johtamaan siihen, että ihmiset ryhtyvät palvomaan Antikristusta. Palvonta on avainsana. Sinä näet, että yhden dollarin setelin kääntöpuolella on arvostettu sinetti. Tämä kaikkinäkevä silmä egyptiläisen pyramidin huipulla merkitsee kuviteltua perimmäistä viisautta, jonka yksilö saa kun hän palvoo Saatanaa. Tämä hallituksen sinetti jokaisessa dollarissa on langettava todiste Saatanan merkityksestä Uudessa maailmanjärjestyksessä. Kirjoitus pyramidin alaosassa "Novus Ordo Seclorum" on latinaa ja tarkoittaa suomennettuna "Uusi maailmanjärjestys".

Matteuksen Evenkeliumin luvussa 24 Jeesus kuvaili tapahtumia --  jotka johtavat Antikristuksen ilmestymiseen -- synnytystuskiksi

New Age -johtajat ovat opiskelleet nämä profetiat hyvin huolellisesti. Heidän päämääränsä on se, että Antikristuksen ilmestyminen voitaisiin tarkoituksellisesti lavastaa sellaiseksi, että voitaisiin eksyttää ne ihmiset jotka odottavat Raamatun profetioiden täyttyvän ennenkuin he voisivat hyväksyä ketään, joka väittää olevansa Jeesus Kristus. Nämä suunnitelmat on julkaistu kirjassa nimeltä "The Armageddon Script", kirjoittanut Uuden aikakauden johtaja Peter Lemesurier. Me käytämme apuna tätä tärkeätä opusta koko ohjelmamme ajan.


Aloitetaanpa nyt opiskelu:

 • Matteus 24:4; Jeesus varoitti eksymästä. Eksytys on New Agen tunnusmerkki. Mikään ei ole sitä miltä se näyttää, ja ihmiset jotka opastavat sisälle Uuteen maailmanjärjestykseen eivät ole sitä mitä he ovat ulkoapäin katsottuna. New Age -kirjoittajat julistavat rohkeasti, että fundamentalistiset kristityt sekä ortodoksi-juutalaiset täytyy eksyttää.

 • Matteus 24:6-7; Jeesus varoitti, että maailmaa tulevat koettelemaan sodat, sodan pelko, nälkä ja maanjäristykset.

Nämä tapahtumat muodostavat näyttämön Antikristuksen ilmestymiselle. 1900-luku on ollut täynnä näitä tapahtumia. Useimmat fundamentalistiset Raamatunselittäjät ovat yhtä mieltä siitä, että nämä tapahtumat julistavat lopun aikoja. Kuinka lähellä me olemme? Hyvin lähellä. Koskaan aikaisemmin meitä ei ole viety niin nopeasti kohti maailmanhallitusta, -uskontoa ja -taloutta. Elokuussa 1990 Presidentti Bush ja muut poliittiset johtajat alkoivat julistaa, että maailma oli astunut uuteen maailmanjärjestykseen.


Nämä suunnitelmat tarvitsevat myös konkreettisen sinetin luotavaksi Uuden maailmanjärjestyksen hallintoa varten. Tässä on järkeä, sillä kaikki nykyiset hallitukset maailmassa käyttävät sinettiä vahvistaakseen voimansa ja valtansa. Myös siinä on järkeä, että virallista seremoniaa -- joka paljastaa tämän Uuden maailmanjärjestyksen sinetin -- seuraa valtava juhlinta joka televisioidaan ympäri maailmaa. Virallinen sinetin paljastamistilaisuus järjestetään todennäköisesti Roomassa. Paikalla seremoniassa tulevat olemaan:

 1. Länsimaiden johtajat
 2. Sosialististen maiden johtajat
 3. Paavi Johannes Paavali II, maailman uskontojen johtaja

He aikovat myös ilmoittaa alustavista suunnitelmista luoda maailmanhallitus jossa on valtiokirkko. Tämä sinetti jää sitten Roomaan, silmiinpistävään paikkaan missä koko maailma voi sen nähdä, ja "se jää sinne kunnes maailma loppuu".


Nämä ovat niitä tapahtumia joiden täytyy tapahtua ennen sinetin paljastustilaisuutta:

 1. Maanjäristyksiä
 2. Taloudellinen kaaos
 3. Yhdistyneiden Kansakuntien uskottavuuden rakentaminen

Mutta... viimeinen vaadittu tapahtuma ennen paljastustilaisuutta on yliluonnollinen


Paavi Johannes Paavali II "odottaa levottomana" voimakasta maailmanlaajuista Maria-näkyä. Kaaoksen on tarkoitus seurata tätä näkyä. Tämä näky vahvistaa Paavin globaalisen johtajuuden sekä tekee hänestä planeetan ylimmän hengellisen tuomarin..."


Kuinka Paavi voi tietää tämän? Vuonna 1981 kun hän oli toipumassa murhayrityksestään, Neitsyt Maria vieraili äkkiä hänen luonaan ja siirsi hänet Fatiman kaupunkiin vuoteen 1917, jolloin kuuluisa ilmestys tapahtui. Paavi Johannes Paavali II eli tämän näyn ikäänkuin hän olisi itse ollut paikalla. Kuitenkin, tällä kerralla viesti oli erilainen. Paaville kerrottiin että hänen tuli odottaa yliluonnollista, Fatiman tapaista Maria-ilmestystä. Tässä kohdassa meidän täytyy lyhyesti kertoa mitä tapahtui Fatimassa 13.10.1917. Yli 75000 ihmistä oli kokoontunut yhteen, koska kolman lapsen kertomuksen mukaan Marian pitäisi ilmestyä. Hän tekisi yliluonnollisia asioita tukemaan viestiä jonka hän tahtoi antaa ihmiskunnalle.

 • Keskipäivällä aurinko muuttui himmeämmäksi, niin että ihmiset pystyivät katsomaan siihen suoraan.

 • Aurinko kieppui epävakaasti välkkyen kaikissa sateenkaaren väreissä, uudestaan ja uudestaan. Ihmisten vaatteet, lammikot, maaseutu ja koko horisontti vaihtoi nopeasti värejä.

 • Ihmiset olivat hypnoottisesti paikalleen jähmettyneitä.

 • Sitten, aurinko alkoi laskeutua suoraan kohti maata, näyttäen iskeytyvän suoraan väkijoukkoon. Ihmiset tunsivat voimakkaan kuumuuden syöksyvän heitä kohti. Sitten, viime hetkellä aurinko pysähtyi ja alkoi kiivetä takaisin taivaalle, missä se palasi normaaliin kirkkauteensa.

 • Neitsyt Maria ilmestyi Jeesus-lapsen kanssa.

Nyt, ymmärrä, maailmanlaajuinen Maria-ilmestys, joka luvattiin Paavi Johannes Paavali II:lle tulee olemaan samankaltainen tämän Fatiman ilmestyksen kanssa. Haastateltaessa roomalaiskatolista kirjailijaa Tri Malachi Martinia, hän ilmaisee selvästi, että tämän yliluonnollisen ilmestyksen tarkoituksena tulee olemaan Roomalaiskatolisen kirkon aseman vahvistaminen ainoana oikeana kirkkona, ja Paavin Jumalan määräämänä johtajana. Tämä tapahtuma tulee olemaan voimakkaasti psyykkinen. Tämän näyn mukana tuleva voima tulee olemaan niin suuri, että se kirjaimellisesti pysäyttää normaalin elämän kaikkialla maailmassa. Ihmiset tulevat olemaan niin ihmeissään, että heidän tajuntansa "huutaa pelosta". Tämän näyn on tarkoitus saada aikaan "harhaanjohtava kaaos". Toisin sanoen, kaikki maailman ihmiset tulevat kokemaan samanaikaisen mielenmuutoksen. Tätä näkyä edeltää joko voimakas ääni, kirkas valo tai voimakas tuoksu.


Nämä vaikutukset ovat identtisiä niiden kanssa joita New Age -kirjailijat ovat ennustelleet tapahtuviksi Antikristuksen ilmestymisen aikana. Vasta tämän yliluonnollisen ilmestyksen jälkeen voidaan Uuden maailmanjärjestyksen sinetti paljastaa. Kuinka lähellä me olemme?


Puhutaanpa nyt Maitreyasta eli Raamatun Antikristuksesta.

 • "Syntynyt vuonna 1962... Hän tulee aloittamaan uransa saavuttaessaan täyden juutalaisen kypsyyden iän, iän jossa... Jeesus aloitti Messiaanisen lähetystehtävänsä..." ("The Armageddon Script", Peter Lemesurier, s. 231-232).

 • Antikristus tulee Jeesuksen Kristuksen hahmossa, eksyttäen maailman luulemaan että hän olisi Jeesus Kristus palanneena, juutalainen Messias, Muhammed ja Buddha samassa persoonassa. Hänen nimensä tulee olemaan Maitreya, Kristus.

Mikä on Antikristuksen tehtävä tämän New Age -kirjoituksen mukaan, joka on julkaistu kirjassa "The Armageddon Script"?


Maitreya tulee vaatimaan tietyn ajanjakson saattaakseen päätökseen viralliset päämääränsä Israelin kanssa. Kuinka pitkä tämä ajanjakso on? Seitsemän vuotta! (s. 235). Kun tämä tapahtuu, se täyttää monet raamatulliset profetiat jotka kertovat yksityiskohtaisesti sen, että Antikristus tulee allekirjoittamaan seitsemän vuoden sopimuksen Israelin kanssa (Daniel 9:27).


Kuinka Maitreyan on tarkoitus lavastaa ilmestymisensä niin, että maailma vakuuttuisi siitä että hän on aito Kristus?

1. Aidot yliluonnolliset merkit

 1. Voimakas maailmanlaajuinen ääni edeltää Maitreyan ilmestymistä. Tämän äänen innoittamana ihmiset tulevat tietoiseksi hänen tulostaan kolmella tasolla: hengellisellä, fyysisellä ja tunteellisella (Alice Bailey, "The Externalisation Of The Hierarchy", sivu 173).


 2. "...Kun Lord Maitreya ilmestyy, hän ilmestyy erilaisena erilaisille ihmisille.

  - Miehet näkevät hänet miehenä

  - Naiset näkevät hänet naisena

  - Hän tulee ilmestymään valkoisena valkoisille, mustana mustille, intiaanina intiaaneille jne.

  Joten, "Hän tulee näyttämään että hän on kaikkea kaikille ihmisille" (Bill Lambert puheessaan seminaarissa nimeltä "Mahdolliset ja todennäköiset tapahtumat tulevaisuudessa", Teosofinen seura, Boston, Massachusetts, 8.8.1991).

 3. Hänen kolmiuloitteinen hahmonsa ilmestyy maailmalle kaikkien kansakuntien ylle samanaikaisesti. Hän tulee puhumaan jokaiselle etniselle ryhmälle heidän omalla kielellään. Me tiedämme että tämä on teknologisesti mahdollista tietoliikenne satelliittien kautta lähetettävillä kuvilla (Constance Cumbey, "Hidden Dangers Of The Rainbow", s. 24-25). Me tiedämme, että myös Saatana voisi aikaansaada tämän ilmiön omilla yliluonnollisilla voimillaan.

  New Age -kirjailijat kuitenkin selvästi ilmoittavat, että lavastettaessa Antikristuksen ilmestyminen tullaan käyttämään sekä yliluonnollisia keinoja että kehittynyttä teknologiaa.

2. Suunnitellut profetioiden täyttymykset

Antikristuksen täytyy jälleen ilmestyä Jerusalemin öljymäelle suuren maanjäristyksen aikaan. ("The Armageddon Script", Peter Lemesurier, s. 230-231). Sakarja 14:4 vaatii tämän. Erään artikkelin mukaan -- joka julkaistiin "Prophecy In The News" -lehdessä syyskuussa 1991 -- Neuvostoliiton sotilasvoimat olivat kehittäneet teknologiaa saamaan aikaan maanjäristyksiä missä tahansa maapallolla. Me voimme olla vakuuttuneita siitä, että myös Länsi hallitsee tämän teknologian. Tämä sotilasteknologia varmistaa sen, että uuden aikakauden suunnittelijoiden ei tarvitse istua sormet ristissä odottamassa että maanjäristys sattuisi iskemään oikeaan aikaan oikeaan paikkaan. He voivat itse valita sekä ajan että paikan maanjäristykselle.


Antikristuksen täytyy saapua Jerusalemiin idästä, seuranaan kulkue riemuitsevia seuraajia puettuina hohtavan valkoiseen. Tämä tapahtuma kirjaimellisesti luo uudestaan Jeesuksen voittoisan saapumisen Jerusalemiin Palmusunnuntaina täyttäen profetian joka on kirjoitettu Sakarjan kirjaan 9:9.


Hänen täytyy jatkaa Temppelivuorelle, tulla asetetuksi valtaistuimelle, tulla voidelluksi sekä kruunatuksi uudeksi Israelin kuninkaaksi.


Muinainen temppeli täytyy rakentaa uudelleen (s. 233).


Rakennukset Temppelivuoren huipulla täytyy tuhota (s. 238). Ainoa merkittävä rakennus on muslimien Kalliomoskeija. Siten, Uuden aikakauden ihmisillä on aikomus lavastaa Antikristus tuhoamaan Kalliomoskeija.


Sotia tullaan käymään ympäri maailmaa (Matteus 24:6).


Nälänhätä, taudit ja maanjäristykset tulevat olemaan laajalle levinneitä (Matteus 24:7). Antikristuksen suunnittelijat tulkitsevat Jeesuksen sotaa, tauteja ja maanjäristyksiä koskevat profetiat (Matteus 24: 6-7) siten, että ne tulevat tapahtumaan välittömästi ennen Maitreyan ilmestymistä. Tämä tarkoittaa, että kansakuntien johtajat tarkoituksellisesti lavastavat nämä kauheudet tapahtuviksi juuri ennen Maitreyan ilmestymistä.

3. Simuloidut yliluonnolliset merkit joukkotiedotusvälineiden kautta

New Age -johtajat ilmaisevat rohkeasti, että he aikovat käyttää television ja elokuvien erikoistehosteita taivuttaakseen ihmiset uskomaan, että Maitreya olisi se joka hän väittää olevansa. "...Tällaisten erikoistehosteiden käyttöä ei pitäisi väheksyä tässä tapauksessa" ("The Armageddon Script", s. 236). New Age -kirja "The Messianic Legacy" ilmoittaa, että ainoa tapa jolla Antikristuksen tulo voitaisiin yliluonnollisesti lavastaa kaikilla niillä tunnusmerkeillä joita kristityt odottavat olisivat "Hollywoodin" tehosteet. Me olemme listanneet alle joitakin yliluonnollisia tapahtumia, jotka Hollywood saattaisi täyttää.

 • Näky pilvissä tapahtuvasta Toisesta tulemuksesta, jota edeltää virtuaalinen entisen maailmanjärjestyksen tuhoutuminen ("The Armageddon Script", 2. 230).

 • Aurinko ja kuu pimenevät (Matteus 24:29).

 • Tähdet putoavat taivaalta (Matteus 24:29).

4. Antikristuksen väitteiden fyysiset todisteet

Kun Maitreya ilmestyy, hän tuo aitoja esineitä temppelistä joka tuhottiin vuonna 66 jKr. Nämä esineet sekä vanhat luut, joiden luultavasti väitetään kuuluneen Jeesukselle, tulevat saavuttamaan samanaikaisesti neljä päämäärää:

 1. Vakuuttamaan ihmiset siitä, että historiallinen Jeesus on juutalainen Messias, yhdistäen siten juutalaiset, kristityt ja muslimit uskossa häneen.

 2. Vahvistamaan okkultistisen uskomuksen, että Jeesus ei koskaan kuollut ristillä, vaan virkosi hautaholvissa ja pakeni. Siten Jeesuksen haavat paranivat, hän nai Maria Magdalenan ja sai lapsia hänen kanssaan. Ja hyvin pitkän elämänsä päätteeksi Jeesus kuoli niinkuin kuka tahansa mies. Ja nyt hän näytää luunsa "todistaen" tämän kaiken.

 3. Vakuuttamaan maailma siitä, että fundamentalistiset kristityt ovat väärässä. Tämä vakuuttaisi monet ihmiset, erityisesti nimikristityt jotka ovat jo kieltäneet Raamatun ehdottomuuden ja monet muut Jeesusta koskevat perusteet. Totuus tulisi tuhoutumaan kymmenien miljoonien ihmisten mielissä.

 4. Maitreyan kelpoisuus olisi sitten vahvistettu, koska hän olisi lujasti sidoksissa historialliseen Jeesukseen

Johtopäätös

Täten, näyttämö maailmanhistorian viimeistä näytöstä varten näyttää olevan valmiina. Ilmeisesti, maailma tullaan alistamaan kahdelle yliluonnolliselle, psyykkiselle tapahtumalle.

 1. Maailmanlaajuinen ilmestys Neitsyt Mariasta tai jostakin muusta ainutlaatuisesta Roomalaiskatolisesta merkistä. Tämä suunnaton tapahtuma yhdistäisi välittömästi maailman uskonnot -- mukaan lukien liberaalit Protestanttiset kirkot -- Paavi Johannes Paavali II:n taakse. Uskonnollisesti maailma olisi yhtenäinen täyttäen Ilmestyskirjan luvun 13 ennustukset. Tämä on myös yhtenäinen Uuden Englannin Teosofisen seuran johtajan lausunnon kanssa, jonka mukaan sopivalla hetkellä Paavi menisi Jerusalemiin julistamaan, että kaikki maailman uskonnot ovat nyt yhtä, synnyttäen siten Uuden maailmanjärjestyksen uskonnon.

  Tämä ilmestys yhdistäisi maailman myös poliittisesti, saaden aikaan Uuden maailmanjärjestyksen sinetin paljastamisen ja julkisen hyväksymisen. Myös Uuden maailmanjärjestyksen organisaatio perustetaan tässä vaiheessa.

 2. Maitreyan, Antikristuksen ilmestyminen. Myös hänen ilmestymistään edeltää voimakas ääni, joka vaikuttaisi ihmisten mieleen ja sieluun. Myös hänen ilmestymisensä tulee olemaan maailmanlaajuinen tapahtuma.

  Ilmeisesti, väliaika näiden kahden ilmestyksen välillä tulee olemaan täynnä kaaosta, sotaa, suursodan uhkaa, maanjäristyksiä ja nälkää. Uudestisyntyneet kristitytkin saattavat joutua kokemaan tämän.

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -misniteriön artikkeli numero 1426Käännetty Cutting Edge -ministeriön suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi


Takaisin