Untitled Document

New Orleansin "re-wilding" näyttää olevan täydessä vauhdissa kun Homeland Security ilmoittaa ottavansa haltuun tuhotun kaupungin

Alaotsikko: Liittovaltio on ottanut ensimmäiset askeleet tuhotakseen tämän kaupungin ja jättäkseen sen "villiintymään". Nämä tapahtumat ovat kehittyneet aivan silmiemme edessä -- oletko huomannut?

Martial Law -- Illuminaatin prinsiippi: "He eivät tee mitään suuressa mittakaavassa ennenkuin he ovat ensin testanneet sen pienessä mittakaavassa.

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge Ministeriössä

Martial Law julistettu -- toinen päivä Katrinan iskettyä rannikolle

UUTISKATSAUS: "Martial Law julistettu New Orleansin ympärille", Science Daily, 30.8.2005.

"NEW ORLEANS, Elokuu 30 (UPI) -- Martial Law julistettiin New Orleansiin tiistaina keskipäivällä kun kaupunki jatkoi tulvimistaan Hurrikaani Katrinan vaurioitettua ainakin kahta patoa. Ainoastaan pelastustyöntekijät saavat astua sisään tähän kaupunkiin jonka kaksi lentokenttää olivat veden alla. Raportoitiin ryöstelystä... Pormestari Ray Nagin sanoi että ruumiita on nähty kelluvan tulvavedessä... Nagin sanoi että 80% kaupungista on veden alla. New Orleans on noin 2,2 metriä merenpinnan alapuolella, sekä riippuvainen padoista jotka pitävät vesimassat Ponchartrain-järvessä. Hän ennusti myös että kaupunkiin ei saataisi sähköä neljään tai kuuteen viikkoon. Myös maakaasu vuodoista raportoitiin ympäri kaupunkia..."

Tämä tarkoittaa sitä että New Orleans on käytännössä tuhoutunut. Jos viranomaiset olisivat halunneet "puhdistaa" tämän kaupungin niin että se tyhjennettäisiin ihmisistä ja jätettäisiin "villiintymään", he eivät olisi voineet toimia paremmin -- mikäli he tarkoituksella räjäyttivät padot.


Muista että Illuminati luo kaaoksen niin että he voivat astua esille tarjoten omaa "ratkaisuaan". Me palaamme pian tämän konseptin pariin, että tämä hurrikaani joka tuhosi New Orleansin suunniteltiin vuonna 2001.

Itse asiassa, Steve Jackson, Illuminati-korttipelin luoja tiesi jo vuonna 1995 että hurrikaaneja voitaisiin käyttää skenaarioon jossa ensin julistetaan Martial Law ja sitten diktatuuri. Hän myös ennusti näissä korteissa hyökkäykset WTC-torneja ja Pentagonia vastaan (tästä).


Vietä hetki ja käy meidän Weather Control (tästä) osastollamme johon me olemme laittaneet artikkeleita jotka osoittavat että venäläiset ja amerikkalaiset tiedemiehet osaavat hallita säätä ja luonnon tapahtumia kuten maanjäristyksiä, hurrikaaneja, tulivuorenpurkauksia, jne.


Skalaari-aalloilla, erityisesti, on kyky aikaansaada paljon tuhoa sääilmiöiden avulla sillä nämä aallot imevät energiaa maapallon syvyyksistä, ja tarjoavat siten riittävän energiamäärän luoda ja ohjata hurrikaaneja. Me uskomme että Hurrikaani Katrinan voima nostettiin luokkaan 5 tai 6 ennenkuin se iski. Ainakin näin venäläiset tiedemiehet kertovat maailmalle (uutinen 2069).


Tällaiset voimakkaat tuulet, plus se tosiasia että myrsky tuli korkean vuoroveden aikaan, iski patoja vastaan, joiden oli tarkoitus pitää merivesi poissa ja mursi ainakin yhden. Samaan aikaan, Ponchartrain-järvi oli täpötäynnä, murtaen ainakin yhden järvi-padon. Todellinen vahinko New Orleansille syntyi kun Ponchartrain-järven vedet tulvivat kaupunkiin, sillä merivesi vetäytyy luoteen aikana.


Internetissä kiertää huhuja joiden mukaan padot räjäytettiin. Jos jollakulla on video padon murtumisesta, ole hyvä ja ota yhteyttä Cutting Edge ministeriöön, puhelin: 866-909-2850.


Kuudentena päivänä Katrinan iskeytymisen jälkeen, Homeland Security otti New Orleansin hallintaansa -- aseistettujen sotilaiden avulla.


UUTISKATSAUS: "Liittovaltio hallitsee New Orleansia", BREITBART.com, 4.9.2005.

"Homeland Securityn sihteeri Michael Chertoff sanoi sunnuntaina että Liittovaltio on ottanut hallintaansa hurrikaanin runteleman New Orleansin sen jälkeen kun viranomaiset olivat epäonnistuneet pakolaisten auttamisessa ja kaupungin evakuoimisessa. Chertoff kieltäytyi arvioimasta kuolleiden määrää mutta myönsi että kuolleita voi löytyä uponneista taloista."

Kuten me pian näemme, Liittovaltio suoritti etsintä- ja pelastusoperaation niin huonosti että ihmiset olivat järkyttyneitä. Vuosikymmenten myötä, amerikkalaiset on totutettu uskomaan että meidän armeijamme on tehokas. Gulf War I:stä lähtien, Amerikka on syrjäyttänyt "peltiukkoja" Serbiasta Afganistaniin ja Irakiin. Amerikkalaiset hurraavat heti kun he edes näkevät sotilaita marssimassa paraatissa.


Useimmat amerikkalaiset tuntevat ylpeyttä hallitustaan ja armeijaansa kohtaan. Kuitenkin, täydet viisi päivää, Liittovaltio ei tehnyt mitään auttaakseen hurrikaanin uhreja; ei New Orleansissa eikä myöskään muualla rannikko-alueella.


Vähintä mitä Liittovaltiosta voidaan sanoa on että se toimi pätemättömästi. Tämä saa meidät epäilemään että tämä katastrofi oli suunniteltu jo kauan aikaa sitten, jotta saataisiin aikaan "kaaos" josta syntyisi "uusi järjestys" -- globaalio hallitus, -talous ja -uskonto jota ilman vapaamuurari-Kristus ei voi ilmestyä.


Salli meidän nyt palata tähän BREITBART:in artikkeliin:

"'Meidän täytyy valmistella maa siihen mitä on tulossa... Me tulemme löytämään ihmisiä jotka ovat piileskelleet taloissaan, mahdollisesti tulvan kiinni saamina; Se tulee olemaan aivan niin rumaa kuin voit kuvitella,' Chertoff sanoi Fox News:ille sunnuntaina. Liittovaltiota on kritisoitu voimakkaasti hitaasta ja tehottomasta vastauksesta kriisiin, sillä päiviä kului ennenkuin ruoka ja vesi saavutti tuhannet jotka olivat hakeneet suojaa Superdomesta, kokoukkeskuksesta sekä valtateiltä."

Minä tiedän että Michael Chertoff viittasi suureen kuolleiden määrään kun hän sanoi: "Meidän täytyy valmistella maa siihen mitä on tulossa." Mutta, minä mietin että onko tämä myös "Freudilainen lipsahdus", sillä se mikä on todella tulossa on kansallinen Martial Law jota seuraa pian diktatuuri.


Sitten Chertoff sanoi kaikkein tärkeimmän lauseen:

"Meillä on hallinnassamme kaupungin kohtalo."

Näin todellakin on. Liittovaltio on juuri ottanut hallintaansa suuren kaupungin Louisianan osavaltiolta. Louisianan kuvernööri ei voi hallita Kansalliskaartia ilman Washingtonin lupaa, sillä Kansalliskaarti liittovaltioistettiin vuoden 1991 Irakin sodan jälkeen.

Kuinka tuhota kaupunki ja tyhjentää se asukkaista

Ensimmäinen askel kaupungin tuhoamisessa ja tyhjentämisessä on tehdä suunnitelma -- riittävän ajoissa niin että jokainen vaihe voidaan toteuttaa huolella. Tämä seuraava artikkeli paljastaa että suunnitelma tuhota New Orleans käynnistyi jo vuosia aiemmin, 10.9.2001, itse asiassa.


UUTISKATSAUS: "Kaksitoista asiaa jotka Etelä-Karoliina voi oppia Katrinasta", The State Newspaper, 4.9.2005.

"Vuonna 2001, Federal Emergency Management Agency (Liittovaltion onnettomuuksien hoidosta vastaava elin) luetteli kaikkein todennäköisimmät ja tuhoisimmat onnettomuudet jotka voisivat kohdata Yhdysvaltoja... Tämä luettelo julkaistiin konferenssissa syyskuun 10. päivänä. Seuraava päivä oli 9/11."

Tämä uutinen on niin hätkähdyttävä että meidän täytyy pysähtyä jotta ymmärtäisimme mitä me olemme juuri lukeneet. 10.9.2001, FEMA tarkkaan "ennusti" kolme todennäköisintä ja tuhoisinta onnettomuutta jotka voisivat kohdata Yhdysvaltoja. Nämä onnettomuudet olivat:

  1. Terrori-isku New Yorkissa

  2. Maanjäristys San Franciscossa

  3. Hurrikaani New Orleansissa

Jo seuraava päivänä, WTC-torneja vastaan hyökättiin, aivan kuten Illuminati-korttipelissä ennustettiin vuonna 1995. Katkos tiedustelussa oli virallinen syy sille miksi iskut tapahtuivat. Cutting Edge toisaalta, on varoittanut vuodesta 1998 lähtien että terrorismi kaupunkejamme vastaan edustaisi viimeistä lukua tässä suunnitelmassa kukistaa nykyinen sivilisaatiomme. Me myös julkaisimme artikkelin (uutinen (1509) kolme kuukautta ennen 9/11 -tapahtumia jossa me varoitimme että tällainen isku oli todennäköinen, ja että se tulisi melko pian. Me jopa mainitsimme New Yorkin kohteena.


Kuitenkin, ennustukset numero 2 ja 3 kuuluvat eri kategoriaan -- luonnononnettomuuksiin -- joista useimmat amerikkalaiset uskovat että me emme mahda niille mitään. Sinä voit ymmärtää että "terrori-iskun" ennustaminen New Yorkiin saattaisi perustua tiedustelulähteisiin, mutta kukaan ei voi "ennustaa" pitkän ajanjakson säätä tietylle paikkakunnalle.


Ei voi olla sattumaa että terrori-isku tuli vuorokausi ennustuksen jälkeen. Mutta, sitten kun sinä ymmärrät Illuminati valmistelee asioita vuosikymmeniä etukäteen korvatakseen vanhan maailmanjärjestyksen, tällöin tämä vuoden 2001 ennustus tulee ymmärrettäväksi.


Jos eläisin Kaliforniassa, haluaisin lähteä sieltä pois. Tämä osavaltio on merkitty kohteeksi. New Age -kirjailija Bill Cooper, kirjassaan "Behold A Pale Horse" kirjoittaa että New York City on merkitty terrori-iskun kohteeksi ja että Los Angelesiin iskee 9,0 Richterin asteen maanjäristys.


Toinen askel kaupungin tuhoamisessa ja tyhjentämisessä olisi sen varmistaminen että suojavallien parantamista ei otettaisi vakavasti. Jo syyskuussa 2001, osavaltion ja Liittovaltion viranomaiset tiesivät että padot eivät kestäisi voimakasta hurrikaania.


UUTISKATSAUS: "New Orleans vajoaa", Popular Machanics, syyskuu 2001.

"Kategorian 5 hurrikaani voisi peittää New Orleansin 6,5 metrin syvyisen vesikerroksen alle. Ajattele kaupunkia joka odottaa nyrkiniskua luontoäidiltä. Ensimmäinen isku tulee taivaalta. Hurrikaani työntää valtavaa aaltoa edellään. Aallon iskettyä, seuraava isku tulee alapuolelta. Tämä sama soinen jokisuiston maaperä joka vaatii hautaamisen maanpinan yläpuolelle jättää myrskyn nostaman veden vaille perääntymistietä. On vain hyvää tuuria ettei New Orleans ole jo uponnut. Jos Hurrikaani Camille elokuussa 1969, Andrew elokuussa 1992 tai George syyskuussa 1998 olisivat kulkeneet vain hiukankin eri reittiä, me saattaisimme tarvita sukellusvarusteet matkatessamme Ranskalaiskortteliin."

"Voimakkaan hurrikaanin aikana, vesi voisi peittää kaupungin tukkien kaikki kadut päiviksi, jättäen ihmiset ilman sähköä ja puhdasta juomavettä. Monet voisivat myös kuolla sillä tässä kaupungissa on vain muutama rakennus jotka kestäisivät 60 km/h puhaltavan tuulen sekä 2-3 metriä korkean aallon. Muuttaminen korkeammalle saattaisi olla aivan yhtä vaarallista kuin jääminen alhaalle. Ja asukkaat ovat vielä pahentameet tätä potentiaalista ongelmaa: 30 viime vuoden aikana rannikko on muuttunut suuresti. Eroosio yhdistyneenä rakentamiseen on lisännyt alueen haavoittuvuutta."

Nyt kun me tiedämme viranomaisten tienneen New Orleansin haavoittuvuudesta, sillä rantaviiva on muuttunut, salli meidän kuunnella uutinen jossa kerrotaan Bushin hallituksen välinpitämättömyydestä.


UUTISKATSAUS: "Varoitukset jätettiin huomiotta kun Bush supisti tulva-suojaus budjettia maksaakseen sodat", The Independent (UK), 4.9.2005.

"Bushin hallitus leikkasi elintärkeitä määrärahoja joilla olisi suojelti New Orleansia hurrikaanin tuhoilta maksaakseen terrorisminvastaisen sodan sekä Irakin sodan kustannukset, huolimatta uhkaavan katastrofin virallisista varoituksista. Rahoitusta tulvasuojeluun leikattiin 80%, työ patojen vahvistamiseksi lopetettiin ensimmäistä kertaa 37 vuoteen, ja suunnitelmat evakuoitavien kansalaisten majoittamiseksi sekä heidän evakuoimisekseen Superdomesta pantiin jäihin. Kuitenkin, hallituksen viranomaiset varoittelivat hallitusta toistuvasti näistä vaaroista."

Kun Hurrikaani Katrina kulki kohti New Orleansia, osavaltion ja Liittovaltion viranomaiset tiesivät että tulvavallien oli tarkoitus sortua. He eivät kuitenkaan varmistaneet että kaikki evakuoitaisiin kaupungista.


Nyt, salli meidän nopeasti kääntää huomiomme uutisiin jotka osoittavat että Liittovaltion viranomaiset tarkoituksella eväsivät tarvittavat varastot. Me aloitamme lähteestä jota useimmat ihmiset pitävät luotettavana -- MSNBC News.

Vihjeitä että apua manipuloitiin tarkoituksella

UUTISKATSAUS: "Paneelikeskustelu (4.9.2005) -- Michael Chertoff, Marc Morial, Mike Tidwell, Mark Fischetti, David Wessel, Haley Barbour & Aaron Broussard", MSNBC News, 4.9.2005.

"Mr. Russert -- Meidän aiheemme tänä sunnuntaina: tuho, epätoivo ja kuolema pitkin Meksikonlahden rannikkoa. Entä nyt? Kanssamme on Michael Chertoff Homeland Securitystä, Mississippin kuvernööri Haley Barbour sekä Jeffersonin seurakunnan johtaja Aaron Broussard."

Tämä lyhyt kappale nimeää tähän pyöreän pöydän keskusteluun osallistuneet ihmiset.

"Mr. Russert -- Haluan pysyä tässä aiheessa sillä tämä on hyvin tärkeää. Sinä sanoit olleesi ylättynyt siitä että pato murtui. Vuonna 2002 Times-Picayune -lehti kirjoitti uutisen toisensa jälkeen ja tämä on aavemaista; tämä on mitä he kirjoitivat ja kuinka he ennustivat mitä oli tapahtumassa. Minä luen sen hyvin huolellisesti: 'Suuri hurrikaani voisi tuhota tämän alueen pahoin, mutta jopa heikon myrskyn aikaansaama tulva voisi surmata tuhansia. Se on ainoastaan ajan kysymys... Tätä on tutkittu vuosien ajan tietokonemalleilla, ja viime kesänä FEMA, joka raportoi sinulle, ja LSU Hurrikaani-keskus, sekä paikalliset että osavaltion viranomaiset ohjelmoivat simuloidun Hurrikaani Pam:in joka rikkoi padot. Padot murtuivat, Herra Secretary, ja ihmisiä -- tuhannet -- hukkuivat."


"Mr. Russert -- Sitten kun tämä soppakulho täyttyy vedellä, kuten me näimme värikkäästi demonstroidun, on melkein mahdotonta saada ihmiset ulos. Joten, on todellakin vain yksi vaihtoehto ja se on evakuoida ihmiset etukäteen..."


"Mr. Russert -- Johtaja Broussard, salli minun aloittaa sinusta. Sinä olet juuri kuullut kun Homeland Securityn johtaja selitti mitä tapahtui tällä viikolla. Mikä on sinun reaktiosi?"


"Mr. Broussard -- Meidän oma maa on hylännyt meidät. Hurrikaani Katrina jää historiaan yhtenä pahimmista myrskyistä jotka ovat koskaan iskeneet Amerikan maaperälle, mutta Hurrikaani Katrinan jälkien selvittely jää historiaan eräänä pahimmista esimerkeistä jolloin amerikkalaiset on hylätty Amerikan maaperällä USA:n historiassa... Se ei ole vain Katrina joka aiheutti kaikki nämä kuolemantapaukset New Orleansissa. Byrokratia on syyllistynyt murhiin ja byrokratia täytyy saada oikeuteen ennenkuin Kongressi nyt..."


"Mr. Russert -- Rauhoitu, rauhoitu, Sir. Eikö New Orleansin pormestari ja New Orleansin kuvernöörillä pitäisi olla jonkin verran vastuuta tässä asiassa? Eivätkö he olisi voineet olla tehokkaampia evakuoinneissa?"


"Mr. Broussard -- Sir, heille kerrottiin kuten minulle, joka ikinen päivä: 'Ratsuväki on tulossa,' Liittovaltion tasolla: 'Ratsuväki on tulossa, ratsuväki on tulossa.' Minä olen juuri alkanut kuulla etäistä kavionkapsetta. Ratsuväki ei ole täällä vielä, mutta olen alkanut kuulla kapsetta, ja siitä on jo melkein viikko."

Tämä viimeinen kappale osoittaa että paikalliset ja osavaltion viranomaiset ovat riippuvaisia Liittovaltion viranomaisista, eikä Liittovaltio tehnyt mitään. Samaan aikaan kun Liittovaltion viranomaiset viivyttelivät, New Orleans teki kuolemaa.
"Mr. Broussard -- Salli minun antaa kolme esimerkkiä. Meillä oli kolme Wal-Martin tuomaa rekkaa täynnä vettä, traileri-rekkoja täynnä vettä. FEMA käännytti ne takaisin. He sanoivat että me emme tarvitse niitä. Tämä oli viikko sitten. FEMA... Meillä oli 4500 litraa diesel-polttoainetta rannikkovartioston aluksessa joka oli telakalla minun seurakunnassani. Rannikkovartiosto sanoi: 'Ottakaa polttoaine.' Kun me tulimme paikalle kuorma-autojemme kanssa, heille oli tullut käsky: 'FEMA kieltää antamasta polttoainetta.' Eilen, eilen... FEMA tulee ja katkaisee kaikki meidän hätätilanteiden kommunikaatio-linjat. Sheriffi Harry Lee sanoi, että jos Amerikan hallitus olisi vastannut kuten Wal-Mart teki, meillä ei olisi tätä kriisiä."

Minulla tämä paljastus on kaikkein järkyttävin mitä minä olen koskaan kuullut! Voitko sinä kuvitella että FEMA:n viranomaiset valehtelevat käännyttämällä kolme täynnä vettä olevaa rekkaa sanoen että ihmiset eivät tarvitse niitä? Miksi, ihmiset olivat juuri niin janoisia kuin voit kuvitella; jotkut ovat saattaneet kuolla sen tähden että tämä vesi lähetettiin pois.


Samoin, polttoainetta olisi tarvittu kaikenlaisiin koneisiin. Generaattoreita tarvitaan sähkön tuottamiseen; veneet ihmisten pelastamiseen tarvitsevat polttoainetta... Mutta, FEMA sanoo, että älä anna polttoainetta!


Kuitenkin, kommunikaatiolinjojen katkaiseminen on anteeksiantamatonta! FEMA katkoi nämä linjat silloin kun niitä olisi tarvittu kaikkein eniten. Tämä fakta, enemmän kuin kaksi edellistä, kertovat minulle että FEMA:n tarkoitus oli tappaa niin monta ihmistä kuin mahdollista, toisin sanoen, tappaa New Orleansin kaupunki.


Mutta, mitä muuta sinä voit odottaa koska tämä onnettomuus suunniteltiin jo vuonna 2001?


Sitten Herra Broussard kertoo hänelle läheisestä ihmisestä.

"Mr. Broussard -- He palavat loppuun, lääkärit, sairaanhoitajat. Ja minä haluan antaa sinulle viimeisen kertomuksen ja sitten suljen suuni... Tämä mies joka johtaa tätä rakennusta joka johtaa tätä rakennusta jossa minä olen sisällä, hätätilanteiden johtaja, hän on vastuussa kaikesta. Hänen äitinsä oli jäänyt ansaan St. Bernardin hoitokotiin ja joka päivä hän (äiti) soitti hänelle ja sanoi: "Oletko sinä tulossa, poikani? Onko joku tulossa?' Ja hän (poika) sanoi: 'Yeah, Mama, joku tulee hakemaan sinut pois. Joku tulee hakemaan sinut tiistaina. Joku tulee hakemaan sinut keskiviikkona. Joku tulee hakemaan sinut torstaina. Joku tulee hakemaan sinut perjantaina'. Ja hän hukkui perjantai-yönä. Hän hukkui perjantai-yönä."

Palatkaamme takaisin tähän artikkeliin, toisen näkökulman pariin. Samalla kun New Orleans oli hukkumassa ja teki kuolemaa, toiset tuhoutuneet yhteisöt ylistivät Liittovaltiota nopean toiminnan ansiosta.

"Gov. Haley Barbour (R-MS) -- Tuota, me olimme pahimman koskaan Yhdysvaltoihin iskeneen luonnononnettomuuden keskipisteessä. Eikä se ole ainoastaan onnettomuus rannikolla, joka tuhoutui pahoin, minä tarkoitan, tuhoutui, kaikki infrastruktuuri täysin. Meillä oli vaurioita 240 kilometriä rannikolta sisämaahan, 12 kuollutta tuulista joiden voimakkuus oli yli 177 km/h... Mutta minun kokemukseni on hyvin toisenlainen kuin Louisianassa, ilmeisesti... Meillä oli Rannikkovartiosto maanantai-iltana. He pelastivat 1700 ihmistä talojen katoilta; pelastajat roikkuivat vaijerien varassa saadakseen heidät. He lähettivät meille miljoona ateriaa viime yönä koska me olimme syöneet kaiken. Kaikki ei ole ollut suinkaan täydellistä, Tim. Mutta Liittovaltio on ollut hyvä kumppani meille. He ovat tehneet ahkerasti töitä. Meidän väkemme on ollut ahkeraa. Palomiehet, poliisi, lääkintähenkilöstö, Kansalliskaarti, ovat tehneet töitä ympäri vuorokauden, nukkuen autoissaan. Ja me olemme edistyneet joka päivä."

Täten, jos Liittovaltio piti näin hyvin huolta Mississippistä, miksi he eivät pitäneet huolta New Orleansista? Vastaus on yksinkertainen: he halusivat tehdä New Orleansista kokeen jossa annetaan FEMA:lle tilaisuus johtaa kuntaa Martial Law:n alla. Ja myöhemmin, Liittovaltio haluaa tehdä kaupungista "luonnontilaisen". Jos jossain on kaupunki joka on olemassa ainoastaan modernin teknologian ansiosta, New Orleans on sellainen. Keinotekoiset välineet pitivät tämän kaupungin elossa, ja tämän täytyy suututtaa ympäristönsuojelijoita. Tämä kaupunki täytyy yksinkertaisesti saattaa "luonnontilaan".


Totuus on, että juuri selle Liittovaltion osastolle, jota on syytetty vakavista virheistä pelastustoimissa, on annettu vastuu hallita tätä kaupunkia Martial Law:n nojalla. Kaikissa näissä skenaarioissa joita minä olen tutkinut, FEMA tulee johtamaan koko maata Martial Law:n nojalla.


Tänään, FEMA saa kokemusta tuhotun kaupungin johtamisesta nojautuen Martial Lakiin sekä sotilaisiin joilla on M-16 -kiväärit sekä ohjeet ampua tappaakseen.


Pian, FEMA on valmis johtamaan yhtä tuhottua maata nojautuen Martial Lakiin sekä sotilaisiin joilla on M-16 -kiväärit sekä ohjeet ampua tappaakseen.


New Orleans on koeajo ennen pää-tapahtumaa.

New Orleansin "villiinnyttäminen"

Niille, joille ei ole tuttu termi "Re-Wilding", me tarjoamme artikkeleita jotta ymmärtäisit paremmin:

  • Uutinen 1368 -- "Liittovaltio toteuttamassa suunnitelmaa pakottaa ihmiset asumaan ainoastaan tietyillä alueilla käyttäen saastumista tekosyynä"

  • Uutinen 1862 -- "Hurrikaani Isabel ohjattiin suoraan YK:n reservialueille Karoliinan ja Virginian rannikolla"

  • Uutinen 1953 -- "Hurrikaani Charley muutti yllättäen suuntaansa, iskien Punta Gordan alueelle, tärkeälle YK:n biodiversiteetti-alueelle jossa ihmisten ei sallita asua"

  • Uutinen 1960 -- "Hurrikaani Ivan iskee aluksi rannikon reservi-alueille, seuraa reservi-alueita koillisella polullaan ja tekee silmukan Pohjois-Karoliinan länsiosan reservialueella" (osa 1) -- Suomennettu

  • Uutinen 1960b -- "Hurrikaani Ivan iskee aluksi rannikon reservi-alueille, seuraa reservi-alueita koillisella polullaan ja tekee silmukan Pohjois-Karoliinan länsiosan reservialueella" (osa 2) -- Suomennettu

New Orleans on määrätty "villiinnyttämis-suunnitelman" ensimmäisen vaiheen täytäntöönpanoon. Tällöin valta otetaan pois paikallisilta viranomaisilta ja siirretään Liittovaltiolle. Tämä askel on otettu. Homeland Security hallitsee nyt Martial Lain rautanyrkin avulla, jota tulevat Kansalliskaarti sekä taistelussa koeteltu merijalkaväki.


Vaiheen kaksi tulee olemaan jälleenrakennuksen viivyttäminen kunnes ihmiset on saatu totutettua ajatukseen Yhdysvalloista ilman New Orleansia. Osa tätä totuttelua voi olla toinen tuhoisa hurrikaani. Meillä on edelleen hurrikaanikausi, joten kenenkään ei pitäisi olla liian yllättynyt mikäli näkee toisen iskevän lujaa, samalla kun veden pumppaaminen on yhä kesken. Jos toinen hurrikaani iskee, "Äiti Maa" -prinsiippi nostaa päätään niin että me saattaisimme nähdä kun "asiantuntijat" nousevat julistamaan että miksi "Gaia" on niin piinattu, ja että miksi ihmisten täytyy ymmärtää tarve luopua tästä elämäntavastamme, asunnoistamme, autoistamme, TV:stä, elokuvista ja jopa takapihan grillijuhlista.


Ajattele sitä. Amerikkalaiset eivät ole vielä valmiita luopumaan ylellisyyksistään, edes Katrinan jälkeen. Tarvitaan lisää luonnononnettomuuksia, joihin kuuluu maanjäristys San Franciscossa tai Los Angelesissa, terrori-iskut kaupungeissamme, talouden romahtaminen, täysimittainen sota Lähi-idässä, kolmas maailmansota...

Merkittävä rajapyykki on saavutettu: ensimmäistä kertaa USA:n historiassa, suuri amerikkalainen kaupunki on tuhottu niin täydellisesti että sitä ei ehkä koskaan rakenneta uudelleen. Ensimmäistä kertaa, aseistetut sotilaat pitävät yllä lakia suuressa kaupungissa.

Hyvin vakava "viiva hiekkaan" on piirretty. Nyt kaikki tämän hirvittävän suunnitelman osat ovat sikiämässä.


Uusi maailmanjärjestys on ottamassa muotoaan, aivan meidän silmiemme edessä.


Suomentajan kommentti: Pian New Orleans on pumpattu tyhjäksi. Jos ihmiset muuttavat takaisin kaupunkiin, Cutting Edge on väärässä.

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge Ministeriön artikkeli numero 2070


Käännetty Cutting Edge Ministeriön suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fiTakaisin