Bloodlines of the Illuminati

Luku 13 -- Kolmastoista verilinja

Osa 1: Yleiskatsaus

Vuonna 1982, kolme kirjailijaa paljastivat maailmalle erään epätavallisen verilinjan heidän bestseller-kirjassaan Holy Blood, Holy Grail. Tämä salainen, voimakas okkultistinen verilinja oli Merovingialainen dynastia, ja sen haarat vuosisatojen aikana olivat levittäytyneet niin että se kattoi kaikki Euroopan modernit kuningashuoneet.

Nämä kirjailijat, Baigent, Leigh ja Lincoln loivat jatkon ensimmäiselle kirjalleen kahdella muulla tärkeällä kirjalla, nimeltään The Temple and the Lodge sekä The Messianic Legacy. Vaikka nämä kirjat sisältävät paljon spekulaatiota sekä vahvistamattomia teorioita, tutkimusten ja todisteiden paino tyrmistyttivät kristillistä maailmaa. Ainoastaan muutama puolisydäminen pieni kristillinen artikkeli teeskenteli kumoavansa näiden kirjojen teorioita, että Jeesuksella Kristuksella olisi tänään elossa olevia jälkeläisiä.

BaiGentin. Leighin ja Lincolnin tutkimukset menivät ristiin tämän kirjailijan tutkimusten kanssa. Kun keskustellaan entisten Illuminaatin jäsenten kanssa, paljastuu seuraavanlaisia asioita:

Palapelin palaset alkavat yhdistyä. Kun silminnäkijöiden kertomukset tukevat Baigentin, Leighin ja Lincolnin tutkimuksia, kuten myös suurta määrää tutkimusta jota tämä kirjailija on suorittanut, muotoutuu hämmästyttävä kuva.

Tutkittuaan mormoneja, tämä kirjailija on tullut löytämään että LDS- ja RLDS- kirkkojen johtajat ovat sukua keskenään, ja että he kuuluivat tärkeään okkultistiseen verilinjaan. Yhteydet mormonismin, vapaamuurariuden ja noituuden välillä ovat laajoja. Noitien käsketään liittyä mormoni-kirkkoon kokeakseen noituuden korkea-asteista muotoa. Mormonismi kehittyi eräänlaiseksi vapaamuurariuden korkeaksi asteeksi. Mormonismi käyttää merovingialaisen dynastian perinteisiä symboleita, kuten mehiläistä.

Sen perusteella mitä olen saanut selville tutkittuani vapaamuurareita, oli selvää että Britannian kuningashuone esitti siinä johtavaa roolia.

Tutkittuani Yhdysvaltain ja koko maailman valtarakenteita oli selvää että Britannian kuningashuoneella on äärettömän suuri valta, että se oli mukana noituudessa ja okkultismissa, että se oli mukana muissa Illuminaatin verilinjoissa, ja että se käytti valtaansa sekä vaikutusvaltaansa mainostaakseen agendoja joiden tämä kirjailija oli aiemmin tiennyt olevan Illuminaatin agendoja.

Koska piilossa olevat salaseurat ovat tukahduttaneet suuria historian sekä muun tiedon alueita, tällä kirjailijalla on edelleen joitakin vastausta vaille jääneitä kysymyksiä koskien joitakin yhteyksiä näiden lukuisten verilinjojen välillä sekä heidän roolistaan historiassa). Kuitenkin, on selvää että viimeaikaisessa historiassa, nämä lukuisat vallan solmukohdat on jähmetetty yhden maailmanjärjestyksen sisälle. Tämä jähmettäminen on ollut Merovingialaisen dynastian päämäärä useiden vuosisatojen ajan. He näkivät tämän brittiläisen imperiumin, salaseurojen ja sosialismin lopullisena täyttymyksenä. He ovat tehneet yhteistyötä sekä avioituneet muihin voimakkaisiin verilinjoihin kuten Nimrodiin, mysteeri-uskontojen johtoon, Benjaminin heimoon, Daanin heimoon, skyytteihin, Roomalaiseen aristokratiaan & Rooman keisareihin, sekä Venetsialaiseen Mustaan aatelistoon. He ovat Daavidin Huonetta. Nämä tärkeät verilinjat, joilla on yhteyksiä noituuteen ja mysteeri-uskontoihin tekevät seuraavanlaisia asioita:

Suomentajan kommentti: Tässä on tulos. Tämännäköisiä illuminaateista ja Rothschildeista lopulta tulee kun he jatkavat sukurutsaisia avioliittojaan.

Esimerkiksi, tämä Rothschildien verilinja, joka salaa väittää polveutuvansa Nimrodista, tekee yhteistyötä merovingialaisten kanssa (kuten Hapsburgit), sekä Musta aatelisto (kuten Oranialaisten Huone) sekä muut huomattavat verilinjat (kuten Collinsin perhe).

Näihin Merovingialaisten symboleihin kuuluvat Temppeliherrat punaisine ristineen, tämä Fleur-de-lis (symbolinen mehiläinen), Salomonin temppeli, Kuningas Arthur ja legendat Graalin maljasta, sekä nimi "Arcadia". Tämä verilinja uskoo että se on jumalallista verta sekä lähtöisin Daavidin Huoneesta.

Tämä Kolmastoista Illuminaatin verilinja on se mistä antikristus tulee. Tämä verilinja uskoo että se pitää sisällään sekä Jeesuksen että Saatanan verta. Nämä Rothschildit ovat osa verilinjaa joka tuodaan yhteen luomaan antikristus. Heidän antikristuksensa on Apollon voiman kyllästämä, ja he tuntevat hänet nimellä "Apollon Poika".

Minä rohkaisen niitä jotka haluavat oppia enemmän tästä verilinjasta lukemaan seuraavat kirjat:

Vaikka tämä kirjailija ei ole samaa mieltä joidenkin ajatusten tai "tosiasioiden" suhteen joita näissä kirjoissa esiintyy, ne kuitenkin sisältävät jonkin verran arvokasta informaatiota.

Lukija voi myös hankkia monia informatiivisia kirjoja Hapsburgeista (kirjoitetaan myös "Habsburgs"), brittiläisistä ja hollantilaisista monarkioista sekä tämän Kolmannentoista verilinjan muista haaroista. Tästä perheestä lähtee paljon haarautumia, joten tutkijan pitäisi myös tarkastella sellaisia perheitä kuten Hampton, Field, Estes, kuten myös lukuisia muita rikkaita tai köyhiä sukulaisia. Jotta asiat olisivat vieläkin monimutkaisempia, tällä pahalla ja saatanallisella verilinjalla on lukuisia salaisia haaroja. On todennäköisesti enemmän salaisia kuin julkisia haarautuimia. Helppo esimerkki tästä on Englannin kuningas Edward VII. "Edward VII oli pakkomielteenomainen avionrikkoja koko elämänsä ajan -- sellainen jota me tänään kutsuisimme seksi-addiktiksi -- hän oli elämänsä aikana sängyssä seitsemän tuhannen naisen kanssa, joista monet olivat hänen ystäviensä ja hovimiestensä vaimoja." [Peter Fearon, "Buckingham Babylon", NY, Baron Hall, 1993, s. 13-14]

Tämä verilinja on niin laaja monien haaraumiensa kera että siihen kuuluivat sekä Presidentti Bush että George Washington.

Illuminaatin rituaaleissa, he painottavat tämän Kolmannentoista verilinjan tarkoittavan sitä että he ovat Saatanan siementä. Kuten heidän salainen kertomuksensa jatkuu, he ovat Jeesuksen hengellisen veljen Luciferin suoria jälkeläisiä. Sekä Freemanin perheellä että Rothschildin perheellä on jäseniä jotka ovat myös tässä Kolmannessatoista verilinjassa.

Eräs yritys jäljittää Saatanan siemen tapahtui Eustace Mullinsin toimesta. Hän kirjoitti kirjoja perustuen laajaan tutkimukseensa Daanin heimosta ja Kaikin jälkeläisistä. Mullinsin kirja Curse of Canaan on mielenkiintoinen, samoin kuin kirja nimeltään World Order.

Sen langan lisäksi jota Mullins tutki, oli lukuisia muitakin lankoja.

Eräs kirja jota minä etsin kovasti ennenkuin löysin sen oli Gerald Masseyn kirja A Book of the Beginning, Secaucus, NJ, University Books Incorporated, 1974). Tässä kirjassa osoitetaan yksityiskohtaisesti kuinka Brittiläisten saarten asukkaat tulivat alunperin Egyptistä. Tämä on tärkeää koska Englannin druidismi oli yksinkertaisesti jatkoa muinaiselle egyptiläiselle magialle. Tästä egyptiläisestä sanasta "makhaut" (klaani tai perhe) tuli irlantilainen "maccu". Täten, "Maccu of the Donalds" (Donaldin klaani) nähdään nyt nimenä MacDonald.

Toinen tutkija joka on tutkinut druidismin ja Etiopian välisiä yhteyksiä on Winthrop Palmer Boswell, joka kirjoitti kirjan Irish Wizards in the Woods of Ethiopia. Hän uskoo että ensimäiset irlantilaiset dynastiat olivat tässä järjestyksessä: Abyssinian, Parthian, Numidian, Belgic, Dedanite (Daanin heimo), ja sitten Theban-Scythian. Mikäli me haluamme ymmärtää druidien okkultistisia rituaaleja, meidän täytyy ymmärtää Etiopian mysteeri-uskontoja, Daanin heimoa sekä skyyttalaisia.

Muinaisella Skotlannilla oli sidokset egyptiläisiin, kreikkalaisiin & skyytteihin. Nämä kreikkalaiset pitivät Skotlantia pyhänä maana. "pyhien saarten kruununa". Arbroathin julistuksessa sanotaan että skotlantilaiset tulivat Skyytasta. Nämä muinaiset skyyttalaiset uhrasivat ihmisiä aivan samoin kuin Illuminati tekee tänään. Väitetään että Farao Akenkheresillä (1364-1362 e.Kr) oli tytär, Merytaten, joka avioitui skyyttalaisen Prinssi Niulin kanssa ja he muuttivat Skotlantiin. Hänestä tuli tämä kuuluisa Scotan prinsessa (koska sana "Scythia" äännetään "Scota"). On lukemattomia muitakin yhteyksiä näiden muinaisten maiden sekä muinaisen Skotlannin välillä. On myös paljon genealogisia yhteyksiä Daavidin Huoneen ja Skotlannin & Irlannin kuninkaallisten välillä. Tämä auttaa selittämään miksi skotlantilaisilla on niin tärkeä rooli Illuminatissa. Tietyt ryhmät haluaisivat tehdä Skotlannista itsenäisen ja nostaa Stewartin Huoneen Skotlannin valtaistuimelle. Tällä kirjailijalla on omat epäilyksensä että Stewartin Huone joka on ollut eteläisessä Belgiassa ja Alsacessa on kytköksissä muihin Illuminaatin verilinjoihin kuten Rothschildeihin; ja että tämän Stewartin Huoneen kiinnostus egyptiläisiä & skyyttalaisia juuriaan kohtaan ei ole pelkästään historiallista uteliaisuutta, vaan että se on luonteeltaan uskonnollista.

Osa 2: Kuninkaallinen perhe

Illuminaatit ovat voimakkaita eliitti-verilinjoja, sukupolvien satanisteja jotka manipuloivat maailman tapahtumia kulissien takaa. Jotkut teistä ovat jo kuulleet illuminaateista, [Eihän tässä kirjassa ole muusta puhuttukaan. Suom. huom.] mutta minä olen ollut mukana uhkayrityksessä jota ei kenties koskaa ole yritetty aiemmin, eli vapauttamassa Illuminaatin jäseniä siteistään. Termi "Illuminati" on hyvin autereinen ja teoreettinen, ja minä olen paljastamassa sen syviä pimeitä salaisuuksia yksityiskohtaisesti. Samalla kun minulla on tilaisuus jatkaa tämän tiedon levittämistä, minä toivon että ihmiset lukevat tämän tärkeän informaation ennenkuin se kätketään uudestaan.

Oppiminen on prosessi, jossa kasataan palikoita toistensa päälle. Tavallinen lukija ei kenties ymmärrä kaikkea mitä minä kirjoitan, ja minä lähestyn tätä kuninkaallista perhettä suunnasta joka on tuntematon useimmille ihmisille. Tämä selonteko on yleiskatsaus Britannian kuninkaallisesta perheestä sekä heidän osallisuudestaan Illuminatiin. Nämä ihmiset joiden kanssa minä olen tehnyt töitä ja jotka olivat Illuminaatin jäseniä voivat todistaa että Britannian kuninkaallinen perhe on osa Illuminatia.

Prinssi Charlesin tiedetään polveutuvan Kennedyn klaanista sekä Merovingialaisesta verilinjasta. Prinssi Charles on sukua seuraaville USA:n presidenteille: Washington, Jefferson, Madison, molemmat Harrisonit, Tyler, Taylor, sekä George Bush (kuten myös varapresidentti Dan Quayle). Hän on myös sukua Robert E. Leelle, Woodrow Wilsonille sekä eräille muille. Hän on myös etäistä sukua JFK:lle. Tämä kuninkaallinen perhe on läheistä sukua Virginia Tidewaterin aristokratialle joka johti tätä maata sen ensimmäisinä vuosikymmeninä. Näitä olivat Carterit, Leet ja Randolphit, sekä Smithit ja Ironmongerit joilla oli niin paljon valtaa ja vaurautta Virginiassa. Ja he ovat sukua Prinssi Charlesille.

Kun Prinssi Charles avioitui Lady Diana Spencerin kanssa, Illuminaatin noitapiirit sekä muut noitapiirit monissa maissa tiesivät että tämä oli hyvin tärkeä okkultistinen avioliitto, ja ne tarkkailivat sitä suurella mielenkiinnolla.

Prinssi Charles avioitui "tavallisen" Lady Diana Spencerin kanssa. Hänen isovanhempansa eivät olleet niin tavallisia. Keitä ovat eräät Prinsessa Dianan esi-isät ja sukulaiset? Heihin kuuluu seuraavia henkilöitä: McGeorge Bundy, Amelia Earhart Putnam (Collinsin perheestä), Pierre Samuel du Pont IV, J.D. Rockefeller I, II, III, IV, David Rockefeller, Franklin Delano Roosevelt, Brigham Young (Merovingialaisesta dynastiasta) sekä eräs hänen vaimoistaan, Louisa Beeman, Bertrand Arthur William Russell sekä hänen neljäs vaimonsa Edith Finch, John Pierpont Morgan, Henry Cabot Lodge, sekä monet muut ihmiset joista tässä kirjassa on kirjoitettu.

Kenties CIA:n huhuissa oli jotain perää, että Prinsessa Dianan oli tarkoitus avioitua Rockefellerin, JFK Juniorin, tai Bill Clintonin kanssa. Näiden huhujen mukaan hänen oli tarkoitus avioitua jonkun tärkeän amerikkalaisen kanssa vahvistamaan sidoksia Englannin monarkian ja USA:n välillä. Hänen ei ollut tarkoitus avioitua Dianan kanssa, joka raporttien mukaan oli raskaana. Tämä auto-onnettomuus tapahtui tärkeällä Merovingialaisella rituaalipaikalla. On paljon syitä uskoa että hänet murhattiin rituaali-uhrina jonkin läheisen toimesta. Intensiivinen peittely alkoi välittömästi sen jälkeen kun hänen autonsa romuttui.

Jotkut amerikkalaiset eivät voisi välittää vähempää omasta sukupuustaan ja kutsuvat bertaan nimellä "Heinz 57 Catsup". Mutta verilinjat ovat hyvin tärkeitä Illuminaatille. Epäilemättä Prinssi Charles ja hänen ex-vaimonsa Diana ovat sukua joihinkin siniverisiin verilonjoihin. Jotkin näistä yhteyksistä ovat merkityksettömiä tavalliselle lukijalle. Tsingis Khan oli eräänlainen antikristus-tyyppi. Prinssi Charles & Yul Brynner, joka näytteli Tsingis Khania ovat sukua hänelle. Tsingis Khanin sukulaiset asuvat Euroopassa ja Amerikassa, ja koska minä olen haastatellut erästä tämän perheen jälkeläistä, minä tiedän että useimmat tästä perheestä tekevät töitä Uudelle maailmanjärjestykselle, ja että heillä on edelleen paljon valtaa. Nämä perheet liittyvät toisiinsa myös odottamattomilla tavoilla. Vaikka Romanovien perhe on pudonnut pois, minä tunnen erään Illuminaatin orjan Oregonissa joka on Romanov. Ihmiset joilla on sukunimenä Romanov eivät ole näkyviä hallitsijoita, mutta tällä verilinjalla on edelleen okkulttista valtaa Illuminaatin sisällä.

Prinssi Charles on tiiviisti yhteydessä näihin saatanallisiin okkultistisiin verilinjoihin. Esimerkiksi Wilhelm II (Prince of Orange) oli okkultistisesta Oranialaisten perheestä, hänen vaimonsa Mary oli Stuartin Huoneesta (toinen okkultistinen perhe). Heidän pojallaan Wilhelm III:lla virtasi siten kahden okkultistisen perheen veri suonissaan.

Tämä hollantilainen vapaamuurari Wilhelm Oranialainen (Wilhelm III) joka tuli Britannian hallitsijaksi vuonna 1688 oli merkittävä osa mysteeri-uskontojen salaliittoa tuoda Uusi maailmanjärjestys. Salaliiton monet tärkeät nimet voidaan jäljittää Wilhelm Oranialaiseen. Hän käynnisti Order of Orangen esikuvanaan vapaamuurarit jolla on edelleen vankka jalansija Irlannissa. Hän myös sai skotlantilaisen William Patersonin luomaan kaikkien keskuspankkien äidin, Englannin Pankin. Tällä Petersonin perheellä on edelleen jälkeläisiä jotka kuuluvat Illuminatiin. Myöhemmin tämä Englannin Pankki joutui Rothschildien haltuun. Toinen skotlantilainen okkultisti, John Law loi Ranskan keskuspankin vuonna 1716 esikuvanaan Englannin Pankki.

Jos tutkitaan Britannian kuninkaallisen perheen elämää, henkilö löytää kuinka heillä on tiiviit yhteydet Astoreihin, Rothschildeihin & muihin Illuminaatin perheisiin. Viime vuosina, Prinssi Charlesilla & Prinssi Philipillä on ollut toistuvia kontakteja Rockefellereihin. Vain yksi monista esimerkeistä tämän kuninkaallisen perheen jatkuvista yhteyksistä on Highamin kuvaus Walesin prinssin elämästä 1930- ja 1940-luvulla jolloin hän avioitui Wallis Warfield Simpsonin kanssa ja luopui kruunusta Kuningas Edward VIII:n ominaisuudessa. Tämä prinssi oli Eugene Rothschildin hyvä ystävä ja hän vietti paljon aikaa heidän Schloss Enzesfeldin linnassaan lähellä Wieniä. Kun Walesin prinssi vieraili Rothschildien luona vuonna 1937, eräs toinen vieras tässä linnassa oli Fritz Mandl, joka oli juutalainen asetehtailija joka toimitti Hitlerille aseita. Minä mainitsen kaiken tämän koska Windsorin herttua (myös prinssi & kuningas Edward VIII) oli mukana kaikenlaisessa natseja myötäilevässä toiminnassa, ja hänet laajalti nähdään natsi-myönteisenä; ja kuitenkin hän vieraili juutalaisen Rothschildin luona sekä juutalaisen asekauppiaan luona joka myi Hitlerille aseita. Myöhemmin, 15.8.1940, me näemme hänen purjehtivan Baron Maurice Rothschildin kanssa Bahamalla. Ja kun Wallis (Windsorin herttuatar) tuli ulos eristäytyneisyydestä joulukuussa 1973, kyseessä oli Onassiksen juhlatilaisuus Pariisissa. Kaikki nämä perheet olivat Toisen maailmansodan yläpuolella. Kun natsit pidättivät Louis Rothschildin, tämä Windsorin herttua neuvotteli hänet vapaaksi vuonna 1939.

Esimerkkinä siitä kuinka juutalaisten ja ei-juutalaisten satanistien voidaan nähdä tekevän yhteistyötä on se kun rabbi Hartzberg sekä Prinssi Philipin edustaja yhdessä ilmoittivat YK:lle suunnitelmista perustaa Pyhän kirjallisuuden trusti joka oli projekti elvyttää Äiti Maan palvonta. Rabbi Arthur Hertzberg, juutalaisen illuminaatin Edgar Bronfmanin neuvonantaja markkinoi julkisesti kabbalismin elvyttämistä Assisissa, Italiassa vuonna 1986. Palmer on kirjoittanut gnostilaisten ja paganististen teemojen pohjalta jotka Lucis Trust on julkaissut.

Kun me alamme ymmärtää Illuminatia, meidän ei pidä ymmärtää ainoastaan heidän sukupuitaan, vaan myös heidän SALASSA OLEVIA sukupuitaan. Näillä ihmisillä on paljon aviottomia lapsia. Nämä ovat lapsia jotka ovat seurausta salaisista saatanallisista seremonioista.

Tämä Britannian kuninkaallinen perhe on ollut pitkään sekaantuneena okkultismiin. Esipuheena kuninkaallisen perheen mielenkiinnosta okkultismia kohtaan henkilö voi lukea John Dalen kirjoittaman kirjan nimeltään The Prince and the Paranormal - the Psychic Bloodline of the Royal Family vuodelta 1987. He ovat olleet myös aktiivisia vapaamuurareita. Skotlantilaisen riitin varhaisessa historiassa se palveli julkisivuna Stuartin haaveille. Nämä Stuartit/Stewartit ovat olleet läheisissä yhteyksissä sekä vapaamuurareihin että Illuminaatin johtoon.

Prinssi Charles on osallistunut saatanallisiin rituaaleihin, hän on majoittanut druideja palatsissaan eikä ole julkisuudessa puhunut pahaa vapaamuurareista. Prinssi Charles matkustaa kaikkialla maailmassa ottaen osaa tärkeisiin kulissien takana pidettäviin kokouksiin. Prinssi Charles on osa Order of Garteria, saatanallisten aristokraattien eliittiryhmää joka hallitsee suunnitelmia tuoda Uusi maailmanjärjestys. Prinssi Charles on ottanut vastaan voimaa demonisilta hengiltä ja matkustaa Loch Negarille, Skotlantiin, imeäkseen itseensä hengellistä voimaa.

Charles, joka sai opetusta tärkeässä eliitin Gordonstonin koulussa, jota Illuminati on käyttänyt, on ollut Lord Mountbattonin läheinen ystävä ennenkuin hänet salamurhattiin. Hän on kaveerannut Rothschildien, Juan Carlosin, Paavin, Israelin johtajien, jne. kanssa. Hänellä näyttää olevan jonkinlainen rooli Illuminatia varten kulissien takana julkisen roolinsa lisäksi.

Tämä Britannian kuninkaallinen perhe on äärimmäisen rikas ja sillä on äärimmäisen suuri valta. Heillä on paljon enemmän valtaa Australian ja Kanadan asioihin kuin mitä ihmiset kuvittelevat. Tällä kuningattarella on Kanadassa kenraalikuvernöörin asema.

Englannin kuninkaalliset ovat palvelleet tärkeinä hahmoina Englannin vapaamuurareille antaen heille uskottavuutta ja arvonantoa. Englannin vapaamuurarit ovat onnistuneet pitämään maineensa puhtaana huolimatta siitä että muiden maiden vapaamuurarit ovat saaneet sietää paljon kritiikkiä. Alemman tason vapaamuurarit velvollisuuksiensa ja aktiviteettiensa myötä tietämättään tukevat organisaatiota jota satanistit johtavat huipulta.

Esimerkki kiertelystä jota vapaamuurarit julkisesti harjoittavat on kirja nimeltään The Unlocked Secret Freemasonry Examided jonka eräs ulkopuolinen henkilö on kirjoittanut. Tämä kirja väittää paljastavansa vapaamuurarit täydellisesti. Tässä kirjassa sanotaan yksiselitteisesti että tämä vapaamuurari-kilta nimeltään Societas Rosicruciana in Anglia on ainoa vapaamuurarilooshi joka on avoin kristityille ja etä se on "kristillinen järjestys". Kuitenkin, Edith Starr Miller julkaisee kopioita useista kirjeistä jotka tämän killan johtaja on kirjoittanut, ja joissa osoitetaan että tämä English Grand Masonic Lodge, SRIA, OTO ja saksalainen Illuminati tekevät kaikki yhteistyötä. Hän selittää lyhyesti kuinka hän sai haltuunsa nämä kirjeet.

Entiset Illuminaatin tietolähteet ovat paljastaneet että Englannin Kuningatar osallistuu Illuminaatin saatanallisiin rituaaleihin. Erään entisen Illuminaatin jäsenen mukaan, syy siihen miksi kuninkaallisessa perheessä on niin paljon avioeroja on se, että ne palvelevat roolimallina perhe-instituution tuhoamisessa; tämä on tärkeä Illiminaatin päämäärä.

Lopuksi, pitäisi huomauttaa kuinka Englanti on Illuminaatin keskus, että antikristuksella on valtaistuimensa eräässä Lontoon esikaupungissa. Eräs lähde on kuvaillut tapahtumia jotka tulevat toteutumaan ennen hänen ilmestymistään, joka tulee olemaan "ylenpalttinen". Ihmisten välitön reaktio tulee olemaan välitön halu palvoa häntä. Hän on istunut valtaistuimellaan salaa kenties vuosikymmenen ajan, ja joskus 1990-luvun loppupuolella hän näyttäytyy maailmalle ja hänet kruunataan/voidellaan julkisesti mikäli Illuminaatin suunnitelmat tulevat toteutumaan joskus vuoden 2000 tienoilla. Iso-Britannia on satanismin äiti-maa. Satanistit tietävät tämän yleisesti. Iso-Britannia on sukupolvien satanismin keskus. Täten, ilmiselvästi, sillä joka hallitsee Yhdistyneitä Kuningaskuntia täytyy olla sidokset saatanalliseen valtaan. Ei ihme että Cecil Rhodes sekä muut Pyöreän pöydän jäsenet kuten Rothschildit haluavat tehdä maailmasta alamaisen Englannille.

Vaikka Britannian kuninkaalliset aluksi haudattiin Westminister Abbeyhin, heidät salaa siirretään Illuminaatin hautausmaalle suur-Lontooseen. Koska tämä Kolmastoista verilinja uskoo että Lucifer ja Jeesus olivat veljiä, Jeesuksen äitiä pidetään jumalattarena. Tällä Illuminaatilla, pyhästä verilinjastaan johtuen, on tämä salainen hautausmaa, jossa on Marian kappeli, jossa Neitsyt Marian ruumista säilytetään toisessa hautapaikassa. Hänen hautakammionsa sisällä on uskomaton rikkaus artefakteja muinaisesta maailmasta kuten kuninkaallisia kultaisia aarteita Egyptistä. Siellä suoritetaan hyvin korkeatasoisia rituaaleja jotta saataisiin sama voitelu joka Neitsyt Marialla oli. Tämä kaikki on hyvin korkeatasoista Illuminaatin rituaalia ja ne kertovat Marian asemasta, jotka ovat naisia joille on annettu tehtäväksi antikristuksen synnyttäminen.

Skotlanti, joka on osa Yhdistyneitä Kuningaskuntia, on myös ollut okkultistinen keskus. Skotlannin symboli on lohikäärme, ja vuosien ajan skotlannin päällikköä kutsuttiin Lohikäärmeeksi. Tämä iirin kieli on hyvin tärkeä kieli satanismissa, vaikka Illuminati käyttää laajalti Englantia ja Ranskaa. Istunnot joissa he suunnittelevat maailman valtaamista käydään ranskaksi.

Paronit, herttuat, kreivit, jaarlit ja ritarit on saatu houkuteltua mukaan toimimaan eurooppalaisissa okkultistisissa salaseuroissa vuosisatojen ajan. Näitä salaseuroja manipuloidaan jotta ne palvelisivat Illuminaatin julkisivuna tuomaan Uusi maailmanjärjestys sekä rikastuttamaan joitakin Illuminaatti-pomoja rikollisilla aktiviteeteilla. Salli minun antaa lyhyt selonteko joistakin hahmoista joilla on sidoksia kuninkaalliseen perheeseen, jotka ottavat osaa kaikkeen tähän salaiseen aktiviteettiin.

Kolme hyvin tunnettua hahmoa tästä verilinjasta ovat Otto von Hapsburg (joka Hapsburgien perheen johtavana jäsenenä markkinoi yhdistynyttä Eurooppaa kirjassaan Charles V), hänen poikansa Karl von Hapsburg (joka seuraa isänsä jalanjälkiä), sekä Espanjan kuningas Juan Carlos (joka on jäsenenä Roomalaiskatolisen Kirkon omassa versiossaan vapaamuurareista, nimeltään Opus Dei).

Toinen avainhahmo Englannin Kruunun palveluksessa on Louis Mortimer Bloomfield, Pyhän Johanneksen ritari, joka on ollut Kruunun huippusalainen agentti Pohjois-Amerikassa. Hän operoi Jamaikalta käsin. Bloomfieldin oli tarkoitus olla Churchillin ja Rooseveltin yhteysjenkilö, ja hän oli työkaluna yhdistämässä amerikkalaisia ja brittiläisiä tiedustelu-operaatioita Toisen maailmansodan aikana. Niitä ei ole ksokaan erotettu toisistaan. Bloomfield oli osa Amerikan OSS:ää. Bloomfield perusti useita korporaatioita joita käytettiin julkisivuina Permindexin rahoittamisessa; tämä oli kauppa-organisaatio joka toimi julkisivuna Illuminaatin eräälle kaikkein voimakkaimmista salamurha-ryhmistä. Bloomfield on ollut työkaluna laadittaessa YK:n säädöksiä konekaappauksia ja terrorismia vastaan -- kettu kanalan vartijana.

Eräs Rockefellerien Chase Manhattanin virkailijoista, James H. Carey, on myös Pyhän Johanneksen ritari. Kuningatar aateloi Sir Y.K. Paon, joka myös istuu Chase Manhattanin johtokunnassa. Hän on merkittävä hahmo huumeiden salakuljetuksessa Aasiasta Eurooppaan ja Pohjois-Amerikkaan. Rockefellerit ovat jo pitkään esittäneet tärkeää roolia Britannian tiedustelupalvelussa.

Eagle Star Insurance Company on ollut eräs Illuminaatin huipulla olevia kanadalaisia rajoituslaitoksia. N.M. Rothschilds & Sons, Barclay's Bank, Hill Samuel ja Lloyds ovat olleet kaikki mukana siinä. MI-6:n kaksi huippumiestä, Sir Kenneth Keith & Sir Kenneth Strong olivat Eagle Starin johtajia. Sen lisäksi että MI-6 toimii Britannian & Kanadan tiedustelupalveluna, se käy maailmanlaajuista huumekauppaa Illuminaatille.

Britannian MI-6 on ollut merkittävä ajoneuvo saatanalliselle hierarkialle joka toimii vapaamuurariuden verhon takana kontrolloidakseen maailman tapahtumia. Britannian MI-6 on kaikkein salaisin suurista tiedustelupalveluista maailmassa. Se tunnetaan nimellä "Britannian salainen palvelu".

Prinssi Philip on toteuttanut Illuminaatin kansanmurha-politiikkaa osissa Afrikkaa, jota hän on ollut henkilökohtaisesti toteuttamassa hänen WWF:nsä kautta. Tämä World Wildfire Fund on toiminut käsi kädessä lukuisten muiden organisaatioiden kanssa jotka tekevät työtä Illuminaatin agendojen eteen. Kuningatar Elizabeth II on erään eliittiryhmän, Club of the Islesin pääjohtaja, joka tuo yhteen kaikki Euroopan aristokraatit joilla on pääomia biljoonan (trillion) U.S. dollarin arvosta. Tämä Kuningatar antaa toimilupia/etuoikeuksia firmoille kuten Shell jolla on salaisia agendoja julkisten liikertoimiensa lisäksi. Vastavuoroisesti, Shell on Prinssi Philipin WWF:n julkinen sponsori, ja Shell Transport & Trading Companyn puhemies on WWF:n luottamushenkilö. Shell Petroleumilla on ollut yhteyksiä Rothschildeihin, Oranialaiseen Huoneeseen, sekä Windsorin Huoneeseen alusta lähtien.

Rahoittamaan WWF:ää, perustettiin trusti jota Illuminaatin eliitti rahoittaa jotka ovat tämän 1001 Clubin jäseniä. Vain 1.001 ihmistä voi olla kerrallaan tämän klubin jäseniä, ja jokaisen täytyy lahjoittaa 10.000 dollaria vihkiytymismaksuksi. Tämä 1001 Club on täynnä mielenkiintoisia ihmisiä. Tämä mies joka otti haltuunsa Krupp Industriesin vuonna 1953, Bertolt Beitz, on eräs klubin jäsen. Beitz on myös Alfried Krupp von Bohlen und Halbach -nimisen säätiön johtaja (tässä kirjassa on luku jossa paljastetaan Kruppin illuminaatti-perhe). Hollannin prinssi Bernhard sekä Espanjan Juan Carlos ovat tämän klubin jäseniä, kuten myös Illuminaatin Kolmannentoista verilinjan jäsenet.

Tämä WWF kykenee suorittamaan kansanmurha-politiikkaa sillä tekosyyllä että suojellaan ympäristöä. Tse-tse -kärpänen on suuri terveysongelma Afrikassa. Vuosisatojen ajan, alkuasukkaat ovat kehittäneet metodeja hallita tse-tse -kärpästen määrää. Tämä WWF (muiden organisaatioiden avulla joita samat ihmiset ovat luoneet) perustaa nyt reservaatteja Afrikkaan joissa näiden kärpästen annetaan lisääntyä esteettä. Nyt tse-tse -kärpäset ovat karanneet käsistä 34 Afrikan maassa. Näitä luonnonsuojelualueita käytetään myös luomaan tuhoisia sissiliikkeitä jotka varmistavat sen että tuhoisat sisällissodat riehuvat hallitsemattomina kaikkialla Afrikassa. Esimerkiksi, Serengetin kansallispuistossa, Kiinan armeija kouluttu kolmea sissiliikettä, joita olivat ZAPU, ANC ja PAC. Samalla kun se teeskentelee suojelevansa eläimiä, tämä WWF on salaa sallinut ihmisten sortamisen eläinten kustannuksella. Asiakirjat osoittavat että he eivät ole kiinnostuneita eläinten suojelemisesta, vaan pikemminkin he toteuttavat salaisia agendoja ekologisten kampanjoidensa takana.

Kuningatar Elizabeth on paljon rikkaampi kuin mitä useimmat ihmiset tajuavat, ja hänen kuninkaallinen vaurautensa on sijoitettu ympäri maailmaa. Hänen omisti salaa ison osan suuresta plantaasista Scottissa, Mississippissä, kunnes kaksi amerikkalaista kongressiedustajaa paljasti että hän käytti Corrtaulds Textiles -nimistä firmaa piilottamaan osuutensa tästä plantaasista. Tämä plantaasi tunnetaan nimellä "the Queen's Farm" samoin kuin nimellä "Delta & Pine Land Company". Vuodesta 1968 lähtien, tämä farmi on saanut Liittovaltion tukea 1,5 miljoonaa dollaria.

Eräs esimerkki siitä kuinka laajalle tämä Kolmastoista verilinja on levittäytynyt, on että modernin japanin historiassa on yksi tai kaksi esimerkkiä siitä kun Japanin kuninkaallinen perhe on avioitunut Englannin kuninkaallisten kanssa. Eräs informoitujen japanilaisten muodostama ryhmä vahvisti tämän asian tälle kirjailijalle hänen ollessaan luennoimassa Japanissa.

Toinen esimerkki siitä kuinka syvällä Kolmastoista verilinja on heidän hallitessaan tätä planeettaa on, että henraali H. Estes III on NORAD:in komentaja.


Takaisin