Presidentti Bush pettää evankelisen oikeiston Republikaanien puoluekokouksessa


Alaotsikko: Kun luettelo Republikaanien puoluekokouksen avainpuhujista julkaistiin, homo-aktivistit olivat riemuissaan kun taas evankeliset kristilliset johtajat olivat kiukkuisia. Avainpuhujat olivat homomyönteisiä, aborttimyönteisiä sekä myönteisiä suhtautumisessaan homojen avioliittoihin, samalla kun yksikään evankelinen johtaja ei saanut kutsua tulla puhumaan. Me olemme aktiivisesti todistelleet että Presidentti ei osoita uudestisyntyneelle ominaisia hengen hedelmiä ja että hän on pettänyt kristityt säännöllisesti virkaanastumisestaan lähtien. Tämä vain on viimeisin, kaikkein julkisin loukkaus.


Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


OLET NYT TERÄNSUULLA


Copyright © 2004 Cutting Edge Ministries. All rights reserved.


Aika täydelliselle poliittiselle voitolle Republikaanisen puolueen (GOP) sisällä on melkein käsillä Presidentti Bushille. Kun istuva presidentti nimetään uudelleenvalintaa varten, tämä presidentti hallitsee nimeämiskokouksen jokaista yksityiskohtaa. Ja miksi ei, sillä koko tämän kokouksen tarkoitus on kunnioittaa tätä ylipäällikköä niin paljon että äänestäjät jotka katselevat tätä näytöstä olisivat niin innoissaan siitä kuka hän on ja mitä hän on tehnyt menneinä vuosina, että he haluaisivat äänestää hänet uudelleen.

Siksi, tämä presidentti hallitsee tiukasti tämän kokouksen jokaista osa-aluetta. Hänen miehensä hallitsevat jokaista komiteaa ja alakomiteaa. Hänen johtajansa jokaista yksityiskohtaa, jokaista puhetta ja jokaista puhujaa. Täten, luettelo niistä jotka puhuvat tässä kokouksessa on luettelo niistä joiden presidentti haluaa puhuvan puolestaan. Pitäen tämä tosiasia mielessäsi, salli meidän nyt katsastaa kuinka Presidentti Bush on pettänyt Kristillisen evankelisen oikeiston samalla kun riemastuttanut Republikaanisen puolueen abortinkannattajat ja homoaktivistit.

UUTISKATSAUS: "GOP:n uskonnollinen oikeisto jätettiin syrjään", Brian Faler, Washington Post, 14.8.2004.

"WASHINGTON -- Koska Republikaanien puoluekokoukseen on listattu houkuttimiksi tiettyjä abortin puolustajia, Hollywood-näyttelijästä kuvernööriksi noussut henkilö sekä hyvin maltillinen entinen New York Cityn pormestari, joku saattaisi ihmetellä että mihin väliin puolueen kaikkein uskollisimmat uskonnolliset konservatiivit on sijoitettu. Entäpä ei mihinkään?"

"Tähän avainpuhujien listaan kuuluu entinen New York Cityn pormestari Rudy Giuliani, Arizonan senaattori John McCain, Kalifornian kuvernööri Arnold Schwarzenegger sekä New Yorkin kuvernööri George Pataki. Lisäksi, New York Cityn pormestari Michael Bloomberg avaa tämän kokouksen."

Kyky lähettää poliittinen viesti yhdelle ryhmälle sekä samalla piilottaa tämä viesti toisilta ryhmiltä on poliittisista toimista kaikkein mielenkiintoisin. Tässä tapauksessa, tavallinen uutismedia mainitsi ainoastaan nämä rebublikaanien kokouksen osanottajat.

Tavalliset amerikkalaiset ja melkein kaikki uudestisyntyneet kristityt sivuuttivat tämän lausunnon olankohautuksella.

Kuitenkin, homoaktivistit hyppivät ilosta sillä jokainen näistä miehistä tunnetaan homoyhteisössä heidän homomyönteisen politiikkansa ansiosta. Kaikki nämä poliitikot ovat osa illuministista suunnitelmaa muuttaa Amerikka ja maailma niin että maailma voisi astua sisään Uuteen maailmanjärjestykseen.

Me olemme jo kertoneet senaattori McCainin kuulumisesta luottamukselliseen sisäpiiriin; uutinen 1354 -- "Senaattori John McCain osoittaa illuministisen jäsenyytensä ja taustansa kun hänen vaimonsa on laittanut rintaansa Fenix-lintu -napin heidän juhliessaan vaalivoittoa New Hampshiren osavaltiossa vuonna 2000."

Samalla tavalla, me julkaisimme useita varoituksia Arnold Schwarzeneggerin illuministisista valtakirjoista.

13.10.2003, Daily News Updates -palstalla meillä oli seuraavanlainen San Francisto Chronicle -lehden verkkojulkaisun artikkeli.

UUTISKATSAUS: "Bohemian Grove valitsee Schwarzeneggerin kuvernöörikilpaan", Martier and Ross, SF Gate, 23.7.2003.

"Suurin kysymys, tietenkin, on se että tekeekö Arnold Schwarzenegger -- joka on juuri palannut takaisin Euroopan kiertueeltaan -- tästä vuoden suurimman uutisen hyppäämällä sisään kamppailuun. Ja nyt tämä kello tikittää, aika leikkiä viatonta on nopeasti kulumassa loppuun. Sen perusteella mitä me olemme kuulleet, republikaanien hierarkia -- erityisesti entisen kuvernöörin Pete Wilsonin lähipiiri -- kannattaisi Schwarzeneggeriä. Ainakin nämä sanat tulivat ulos Bohemian Grovesta tänä menneenä viikonloppuna, jossa joukko osavaltion kansallisia rebublikaaneja, mukaanlukien presidentin neuvonantaja Karl Rove, kokoontuivat."
Kun saatanallinen Bohemian Grove valitsee ehdokkaan, sinä tiedät että tämä henkilö on arvostettu illuministinen sisäpiiriläinen. Itse asiassa, siitä lähtien kun Schwarzenegger valittiin Kalifornian kuvernööriksi, on ollut puhetta että perustuslakia pitäisi muuttaa niin että ulkomailla syntynyt Arnold voisi nousta presidentiksi.

Me olemme myös kertoneet että Schwarzenegger on hyvin aborttimyönteinen. Hänen illuministiset ansionsa ovat moitteettomat.

Siksi, kun tämä Republikaanien puoluekokous kutsuu ainoastaan tällaisia miehiä puhumaan, sinä voit turvallisesti olettaa että tämä on suunta jonka Presidentti Bush aikoo ottaa seuraavalla kaudellaan. Evankeliset kristilliset johtajat saivat tämän viestin, kuten me näemme kun me syvennymme tähän Washington Postin pää-artikkeliimme.

"Uskonnolliset johtajat kuten Jerry Falwell ja Pat R obertson sanovat, että sen lisäksi että heille ei ole tarjottu yhtäkään puhujan roolia tässä kokouksessa, he eivät olleet saaneet edes kutsua tulla tähän kokoukseen siihen mennessä kun kokoukseen oli aikaa enää kolme viikkoa. Voisiko olla niin että koska kamppailu on niin tiukkaa että jokaisesta äänestä täytyy taistella, republikaanit eivät halua vieraannuttaa maltillisia uskonnollisilla puheilla? Tämä yliolkainen kohtelu on loukannut uskonnollisia johtajia. Kristillisen koalition perustaja Robertson, joka on osallistunut jokaiseen GOP:n puoluekokoukseen vuodesta 1988, sanoi että hän ei osallistu tänä vuonna, ei vaikka kutsu saapuisi postilaatikkoon. James Dobson Focus on the Family:stä ei myöskään aio osallistua."
Vuonna 1992, Presidentti Bush Vanhempi kutsui useita evankelisia johtajia puhumaan puoluekokoukseen. Myöhemmin, sen jälkeen kun hän hävisi vaalit Bill Clintonille, jotkut kommentaattorit katsoivat taaksepäin tähän kokoukseen ja ihmettelivät että mahtoikoi Bush Vanhempi vieraannuttaa monet "valtavirran" äänestäjät jotka eivät arvostaneet näitä kristittyjä johtajia. Kuitenkin, näihin aikoihin, minä mietin että jos Presidentti Bush häviää vaalit, häviääkö hän sen takia että hän on vieraannuttanut 70 miljoonaa kristittyä äänestäjää?

Kaiken kaikkiaan, jos merkittävä joukko näitä kristittyjä tukijoita jää kotiin syksyn vaaleissa, syy saattaa olla se että Presidentti Bush on vieraannuttanut tämän hyvin suuren äänestäjä-segmentin. Kuinka presidentti, jota monet kristityt todella pitävät uudestisyntyneenä kristittynä, voi suunnitella kokouksen joiden avainpuhujat edustavat kaikkein antikristillisimpiä näkemyksiä tässä maassa? Näillä miehillä on näkemys joka normaalisti yhdistetään liberaaleihin Demokraatteihin kuten Teddy Kennedyyn ja John Kerryyn! Kuinka Evankeliset kristityt on näin eksytetty?

Tämänhetkinen poliittinen tie raunioittaa Evankelinen Kristillinen oikeisto

"Pelasta heidät, kasta heidät, rekisteröi heidät" -- Evankelisen oikeiston sanontatapa
Evankelisen kristillisen johdon alamäki alkoi vuonna 1978 kun neljä sekulaaria miestä pyrki aggressiivisesti "rakentamaan siltoja" konservatiivisten kristittyjen ja sekulaarien konservatiivien välille. Kuuntele tämä tarina:
"Pyrkimyksiä rakentaa siltoja maallisten ja uskonnollisten konservatiivien välille johti neljä aktivistia joilla ei ollut taustaa Kristillisessä oikeistossa: Howard Phillips, John 'Terry' Dolan, Paul Weyrich sekä Richard Vigerie; nämä miehet toimivat erilaisissa konservatiivisissa säätiöissä ja järjestöissä. Tämän liiton tehtävänä olisi perinteisten uskonnollisten ja taloudellisten arvojen suojeleminen 'Liittovaltion mielivallalta'. Vastauksena, perustettiin National Christian Action, ensimmäinen Kristillisen oikeiston valtakunnanlaajuinen organisaatio. TV-evankelista Jerry Falwell organisoi kaikkein kuuluisimman näistä uusista järjestöistä, Moral Majorityn vuonna 1979. Saavuttaakseen Etelän baptistit, Ed McAteer käynnisti Religious Roundtable:n kun taas Christian Voice, joka koostui etupäässä Assemblies of God:n jäsenistä, keskittyi läntisiin osavaltioihin. Näiden liikkeiden johtajat omaksuivat asioita jotka huolestuttivat maallisia konservatiiveja mutta tekivät näin uskonnollisen älymystön kanssa." ["The Political Mobilization of the Christian Right", Bryan F. LeBeau, Creighton University]
Useiden vuosikymmenten ajan ennen vuotta 1979, kristilliset johtajat ja pastorit kehoittivat seuraajiaan pysymään erossa politiikasta, sillä ainoastaan korruptiota ja katastrofeja näytti tulevan Washingtonista. Lainaten Herran kehoitusta "Lähtekää siitä ulos, te minun kansani, ettette tulisi hänen synteihinsä osallisiksi", [Ilm. 18:4] nämä kristityt johtajat varoittivat että jokainen uudestisyntynyt uskova joka ryhtyy poliittisesti aktiiviseksi, tulee välittömästi osalliseksi tämän poliittisen pedon likaisesta luonteesta samalla kun hänellä ei ole toivoakaan muuttaa politiikan luonnetta.

Aluksi minä suhtauduin epäilevästi tähän väitteeseen, mutta kun minä tutkin tämän päivän "Kristillistä evankelista oikeistoa" minä hämmästyin siitä kuinka viisas on tämä Raamatun kehoitus eristäytyä! Koska kristityt ovat ymmärtäneet väärin vihollisen luonteen ja menettelytavat, ja koska monet kristityt -- jopa jotkut saarnaajat ja Raamatun opettajat -- eivät sovella Raamattua elämäänsä, kristittyjä aktivisteja on täysin eksytetty ja harhaanjohdettu vuodesta 1979 lähtien ja heitä ollaan johtamassa harhaan uudestaan vuonna 2004. Uskonnollisen oikeiston äänestäjät tukivat Reagania, George Bush Vanhempaa ja nyt George Bush Nuorempaa. Eikä ole mitään näyttöä että nämä presidentit olisivat ajaneet heidän asiaansa!

Salli meidän tutkia tämänhetkiset valtakunnanasiat nyt kun Presidentti Bush valmistautuu vastaanottamaan kruunauksensa Yhdysvaltain presidentiksi toista kertaa.

UUTISKATSAUS: "Bushin tuleva evankelisten pettäminen", Christopher Manion, LewRockwell.com.

"Irakiin tehdystä hyökkäyksestä lähtien, Karl Rove on matkustellut ympäri maata mobilisoiden evankelisia vuoden 2004 vaaleja varten. Hän kiersi kaupungista toiseen tapaamassa Evankelisia johtajia. Hän anoi: 'Vuonna 2000, vain 16 miljoonaa teistä äänesti. Me tarvitsemme neljä miljoonaa lisää.' Rove on pitänyt samanlaisia tapaamisia juutalaisen yhteisön kanssa -- Cincinnatissa, hän lähti Evankelisten kokouksesta liittyäkseen juutalaisten edustajien joukkoon samassa hotellissa kerrosta ylempänä. Molemmissa kokouksissa, Rove painotti Presidentti Bushin Irakiin hyökkäämisen tärkeyttä ja hänen tukeaan Israelille. Mutta ainoastaan Evankelisten kanssa asioidessaan hän painottaa presidentin ehdotonta tukea moraalisiin asioihin jotka ovat heille tärkeitä -- abortin ja pornografian vastustaminen, tuomarit ja, mikä tärkeintä, avioliitto-lisäys. Howard Baker tapasi sanoa: 'Tämä ovi avautuu molempiin suuntiin.'"

"Mutta ovi läimähtää kiinni Evankelisten kasvoille. Ja heidän pitäisi nähdä sen tulevan."

Tämä avustaja, Karl Rove, on sama henkilö joka auttoi Presidentti Bushia pitämään ensimäisen Divali Hindu -seremonian Valkoisessa Talossa, kunnioittaen Lord Ganeshaa ja Jumalatar Laxmia, välittäen heidän siunauksiaan tässä aikakausia vanhassa juhlassa. Bush lähetti hyvät toivotuksensa ja sanoi että hän olisi halunnut osallistua itsekin. Kuitenkin, Rove osallistui tähän pakanalliseen seremoniaan, sytyttäen kynttilöitä ja öljylamppuja.

Luettuasi Christopher manionin paljastukset, sinä saattaisit miettiä että mahtaisiko Rove olla Bushin ekumeeninen uskonnollinen guru!

Sitten Manion paljasti että 18 pitkän kuukauden ajan, 9/11 iskun ja Irakiin tehdyn hyökkäyksen välillä (20.3.2003), Rove jatkuvasti hankki evankelisten tukea Presidentti Bushin hyökkäyspolitiikkaa kohtaan. Sitten hän paljastaa kuinka elintärkeää evankelisten tuki oli Irakiin tehtävälle hyökkäykselle.

"Hyökkäysvalmistelujen aikana, hallitus teki ahkerasti töitä lujittaakseen juutalaisten ja kristittyjen evankelisten liittoa tukemaan tätä sotaa... Vuoden 2002 loppupuolella, tämä liitto levittäytyi tukemaan hyökkäystä Irakiin. Ilman evankelisten järkkymätöntä tukea se ei yksinkertaisesti olisi koskaan tapahtunut. Evankeliset johtajat tukivat sotaa voimakkaasti teologisin termein jotka olivat lähes apokalyptisiä."
Taas kerran evankeliset johtajat kehoittivat jäseniään tukemaan Bushin hyökkäyssuunnitelmia vaikka Raamattu sanoo selkeästi että Lopun aikojen sota käydään sen jälkeen kun Israel on palannut maahansa ja että se alkaa Lähi-idästä (Jooel luku 3). Taas kerran, me näemme Evankelisten johtajien ottavan aseman joka on vastoin Raamatun oppia ja tietämystä joka heillä pitäisi olla. Miksi evankeliset johtajat eivät näe että kaikki mikä haiskahtaa globalismilta on luultavasti Antikristuksesta ja että sitä pitäisi välttää? Kertomuksen Baabelin tornista pitäisi olla varoitus että Jumalan suunnitelman mukaan maailmassa pitäisi olla useita kansakuntia, eikä minkään niistä tulisi hallita koko maailmaa kun taas Saatanan suunnitelma on yhdistää koko maailma globaaliksi hallitukseksi, taloudeksi ja uskonniksi! Vielä, saarnaajat kaikkialla tässä maassa ylistävät amerikkalaista hallitusta joka on asteittain johtanut maailman tällaisen globaalin järjestelmän hyväksymiseen, ja kun nousee presidentti joka kertoo meille että hän tarvitsee globaalin terrorisminvastaisen sodan, ja että tämän sodan täytyy alkaa Lähi-idästä, saarnaajat eivät pysty näkemään ilmiselvää totuutta -- että tällainen presidentti on johtamassa meitä Antikristuksen valtakuntaan. Eräs saarnaaja jopa lausui 14.12.2003, että hän toivoo Saddamin joutuvan Kansainvälisen oikeuden eteen!

Nyt, palatkaamme takaisin Manioniin:

"Niin, uuskonservatiivit saivat sotansa, evankelisten kiihkeällä tuella. Nyt nämä evankeliset haluavat että tämä maa suostuisi vuorostaan heidän tahtoonsa. Entäpä jarruttavat Liittovaltion tuomarit? Entäpä Avioliittosäädöksen lisäys? Aikovatko uuskonservatiivit, kiitollisina siitä että Evankeliset tukivat sotaa, tukea konservatiivien moraalista agendaa?"

"Älä pidätä hengitystäsi."

"Aivan päinvastoin, itse asiassa. Viimeiset kaksi viikkoa ovat todistaneet pitkään suunnitellun uuskonservatiivien hyökkäyksen alun kaikilla rintamilla tätä perustuslain lisäystä vastaan joka suojaisi perinteiset avioliitot. Päivä toisensa jälkeen uuskonservatiivit ovat kasanneet patoa. Safire, Brooks, Sullivan ja käytännöllisesti kaikki National Review- ja Wall Street Journal -lehden kautta ovat lähettäneet Bushille ja Rovelle viestin: Avioliittolain lisäys jakaa, ei Demokraatteja vaan Republikaaneja; toisin sanoen, uuskonservatiivit hyppäsivät pois laivasta."

"Ja mitä Presidentti Bush, sodassa päättäväinen johtaja tekee? Hän piiloutuu."

Tässä kohden, Manion puhuu Presidentti Bushista "uuskonnien" manipuloinnin uhrina; totuus on se että hän suunnitteli panevansa evankeliset kristityt aisoihin jo alusta alkaen! Bush ei ole heittopussi vaan presidentti jota Illuminati kontrolloi hyvin huolellisesti, luultavasti varapresidentti Cheneyn kautta. 9/11 -tapahtumista lähtien Presidentti Bush on huolellisesti noudattanut Illuminaatin suunnitelmia luoda globaali ilmapiiri joka sallisi sen että Uusi maailmanjärjestys pystytettäisiin.

Minä muistan hyvin Presidentti Reaganin rikotut lupaukset abortista. Huolimatta kahdeksan pitkää vuotta kestäneestä jatkuvasta retoriikasta aborttia vastaan, Presidentti Reagan ei tehnyt mitään taistellakseen tätä epäkohtaa vastaan. Kaikki mitä Evankeliset kristityt saivat Reaganilta oli tyhjää retoriikkaa. Vielä, Evankeliset kristityt asettavat parhaillaan samanlaista uskoa "kristittyyn" Bushiin.

UUTISKATSAUS: "Bushin kommentit avioliitosta herättävät levottomuutta tukijoissa ja parjaajissa", Susan Jones, Crosswalk.com, 22.12.2003.

"Presidentti Bushin kaikkein tuoreimmat kommentit samaa sukupuolta olevien avioliitoista herättävät huolta sekä vasemmalla että oikealla. Antaessaan haastattelua ABC-uutisille tiistaina, Presidentti Bush -- kysyttäessä hänen näkemystään perustuslain lisäykseen joka suojelee perinteistä avioliiton määrittelyä -- vastasi tähän tapaan: 'Jos välttämätöntä, minä tuen perustuslain lisäystä joka kunnioittaisi avioliittoa miehen ja naisen välillä.' Bush kertoi ABC:n Diane Sawyerille. 'Tämän hallituksen kanta on se, että mitä tahansa laillisesti sitovia järjestelyjä ihmiset haluavatkaan tehdä, he ovat vapaita tekemään näin, niin pitkään kuin valtio tai osavaltiotaso hyväksyy sen.'"
Huomiokykyinen ihminen huomaa heti näiden kahden lausunnon kaksikielisyyden.

Ensiksi, Bush käyttää vastahakoisuutta ilmaisevia sanoja tukiessaan perustuslain lisäystä kieltää homojen avioliitot. Sanoessaan "jos välttämätöntä minä tuen", Bush todellisuudessa sanoo: "Jos sinä väännät minun käsivarttani niin että se tekee kipeää..." Tällainen vastahakoinen tuki ei ole Raamatun mukaista. Toistuvasti, Jumala käyttää termejä "näin sanoo Herra", vahvistaessaan käskynsä. Pyhällä Hengellä täyttynyt presidentti puhuisi selväsanaisemmin homoliittoja vastaan.

Bush myös sopivasti unohtaa muistuttaa Evankelisia tukijoitaan siitä kuinka vaikeaksi maamme perustajat tekivät perustuslain muuttamisen tai lisäyksien tekemisen. Tällaisen lisäyksen hyväksymisen todennäköisyys on hyvin pieni. Sitten, Bush osoitti kaksikielisyytensä lausunnolla joka jäsensi hänen sanansa niin nokkelasti että jopa Bill Clinton olisi ollut vaikuttunut.

"Tämän hallituksen kanta on se, että mitä tahansa laillisesti sitovia järjestelyjä ihmiset haluavatkaan tehdä, he ovat vapaita tekemään näin, niin pitkään kuin valtio tai osavaltiotaso hyväksyy sen."
Presidentti Bush on täysin tietoinen siitä että osavaltiot kuten Vermont, Kalifornia ja Massachusetts ovat olleet luomassa "paikallisia järjestelyjä" jotka sallivat homo- ja lesboparien saavan suurimman osan avioparien eduista ilman että sitä kutsuttaisiin "avioliitoksi". Täten, Presidentti Bush sanoo että hän tukee tällaisia luomiskykyä osoittavia osavaltioiden konsepteja. Homoyhteisö ei hukannut aikaa ryhtyessään ylistämään Bushin kaksikielisiä lausuntoja!

UUTISKATSAUS: "Log Cabin vastaa Diane Sawyerin haastatteluun Presidentti Bushin kanssa", Log Cabin Republicans, 16.12.2003.

"Me olemme täysin samaa mieltä varapresidentti Cheneyn ja nyt Presidentti Bushin kanssa, että nämä asiat pitäisi hoitaa osavaltiotasolla. 'Konservatiivit ovat aina uskoneet että osavaltioilla pitäisi olla ylin valta näissä asioissa', sanoi Guerriero. 'Tämä ehdotettu Liittovaltion avioliitto-lisäys ei ainioastaan kieltäisi homoperheiden siviilioikeudellista tunnustamista, vaan se myös riisuisi fundamentaaliset oikeudet ja vastuut näiltä perheiltä. Ehdotetun avioliittoa koskevan lisäyksen tukeminen on väärin, se ei ole tarpeellista, ja se toisi syrjinnän meidän perustuslakiimme.' Guerriero päätti."
On ilmiselvää että nämä Log Cabin Republikaanit uskovat että tapa jolla "homoperheitä" pitäisi perustaa olisi heittää tämä asia takaisin osavaltioille aivan niin kuin Presidentti Bush ehdottaa. Meistä on myös hyvin mielenkiintoista että varapresidentti Cheneyn nimi putkahtaa esiin tässä asiassa, sillä Cheney on ilmiselvästi Illuminaatin osoittama mies varmistamassa että Bush pitää kiinni annetusta käsikirjoituksesta kaikissa asioissa tällä kaikkein tärkeimmällä hetkellä Uuden maailmanjärjestyksen perustamisessa.

Salli meidän palata takaisin Log Cabin Republikaaneihin yhtä informatiivista lainausta varten. Sinä näet miksi homot ovat niin innostuneita Bushin politiikasta.

"Log Cabinit (tukkimökkiläiset) uskovat toisiaan rakastaviin homo- ja lesbopareihin lakia noudattavissa, veroja maksavissa, sitoutuneissa ihmissuhteissa. Tämä perus-tunnustus rohkaisee kiinteisiin perheisiin, tarjoaa rehellisyyttä veroasioissa sekä varmistaa sisäisen oikeudenmukaisuuden [tai: sisäiset oikeudet] sekä oikeuden sairaalakäynteihin. Siviili-tunnustus ei häiritse millään tavalla uskonnollisia traditioita tai uskonnollista vapautta."
Homot uskovat että Presidentti Bush on oikealla tiellä tukiessaan osavaltioiden oikeuksia tässä asiassa!

Nyt, salli meidän palata takaisin pää-artikkeliimme nähdäksemme kuinka Illuminati näkee Evankelisen kristillisyyden, jonka johto on annettu republikaanisille presidenteille Reaganista lähtien, vaikka he eivät saaneet mitään aikaan.

"Newt Gingrich on oikeassa: ei ainoastaan USA:n politiikka Irakissa ole 'luisunut alas jyrkänteeltä', vaan myös maltillisten Demokraattien tuki Bushin sodalle, joka oli vaimeaa alun alkaenkin, uhkaa tehdä samoin. Eikä Bush yksinkertaisesti voi selviytyä ilman tätä tukea. Nämä uuskonservatiivit, toisaalta, tarvitsivat sitä ainoastaan saadakseen sodan käyntiin. he eivät tarvitse sitä enää. Mutta Bush tarvitsee. Täten, nämä korvaamattomat Demokraatit vastustavat yksimielisesti sekä avioliittolisäystä että Bushin tuomareita, ja aikovat vaatia omaa osuuttaan kakusta. Ja he myös saavat sen."

"Kun he tekevät näin, Evankeliset nousevat katoille... Uuskonservatiivit ovat aina arvostaneet kaksikielistä maolaista dialektiikkaa. Aidan kummallakin puolella toimimisesta, ja suunsa molemmilla sivuilla puhumisesta tulee heille toinen luonto. Joten, joskus 9/11 jälkeen ja ennen hyökkäystä Irakiin me voimme olettaa että he menevät Demokraatti-kumppaniensa luokse ja selittävät asiansa tähän tapaan: 'Me olemme yllättyneitä äkkinäisestä arvonnoususta josta me olemme saaneet nauttia tässä hallituksessa, mutta me aiomme ottaa siitä kaiken hyödyn irti. Me haluaisimme saada tukenne meidän avainkysymyksiimme; ja, puolestaan, teillä on meidän tukemme, koska, loppujen lopuksi, me olemme samaa mieltä heidän kanssaan -- me olemme aina olleet.'"

"'Mutta, teidän täytyy ymmärtää jotakin. Sinä alat nähdä meidät liitossa Evankelisten kristittyjen kanssa, Uskonnollisen oikeiston, olemassaolonne kirouksen kanssa. Älä pelkää. Me käytämme heitä yksittäisissä kysymyksissä, päämääränä ainoastaan -- saavuttaa meidän suunnitelmamme Lähi-idässä. Me tiedämme että heidän teologiansa on naurettavaa, mutta se on myös hyödyllistä. Älä huolehdi, me emme tee vaihtokauppoja kun he alkavat pyytää tukeamme moraalisissa asioissa. Me lupaamme sinulle sen. Itse asiassa, me varmistamme että he epäonnistuvat näissä asioissa. Me olemme samaa mieltä siitä millainen lopun tulisi olla. Ja me varmistamme että Evankeliset eivät tee tyhjäksi näitä suunnitelmia.'" [Op. Cit., Manion]

Siksi, kun kampanja avautuu, odota että Presidentti Bush yrittää pitää evankeliset äänestäjät mukana tyhjillä sanoilla, mutta hän tekee kaiken voitavansa varmistaakseen paljon raivoisamman tuen jonka hän on saamassa homoyhteisöltä sekä kaikilta noilta liberaaleilta äänestäjiltä jotka uskovat että on kiitettävää olla "avaramielinen" kun on kyseessä seksuaalinen suuntautuminen.

Republikaaniset johtajat tietävät, että kaikesta huolimatta, monet evankeliset äänestäjät menevät uurnille äänestämään Presidentti Bushia olettaen (ovat väärässä) että jos he eivät äänestä häntä, he saavat "paljon pahemman" Demokraattisen ehdokkaan. Onnettomat Evankeliset! He eivät tule koskaan ymmärtämään Dialektista kamppailua ja kuinka sitä käytetään jatkuvasti heitä itseään vastaan. He eivät ymmärrä että Demokraattinen puolue muodostaa Teesin kun taas Republikaaninen puolue muodostaa Antiteesin tässä dialektisessa kaavassa.

Jos Illuminati voi huijata evankelisia kristittyjä tämän saman taktiikan avulla, miksi muuttaa? Anna tyhjiä sanoja, tyhjiä lupauksia, tietäen että sinua ei koskaan vedetä vastuuseen sanoistasi.

Ja, jos Demokraattinen ehdokas voittaa presidentinvaalit, Illuminati yksinkertaisesti jatkaa Teesiä edustavalla ehdokkaalla Antiteesin sijaan. Ei väliä minkä puolueen ehdokas voittaa vaalit, Suuren valkoisen veljeskunnan suunnitelma Antikristuksen globaalin järjestelmän rakentamiseksi menee eteenpäin. Eikä Evankelisilla ole aavistustakaan. Kuuntele pari "uuskonservatiivien" kommenttia Kristinuskosta ja kristityistä:

"Evankeliset ovat yhtä kuin 'köyhiä, kouluttamattomia ja helposti johdettavia'." -- Illuminaatin näkemys kaikista Evankelisista kristityistä.

"Tänä tulevana vuonna Bush tulee puhumaan toistuvia hurskasteluja avioliiton pyhästä luonteesta -- eikä tee mitään."

Evankeliset kristityt jatkavat lankeamistaan Illuminaatin nokkelaan ansaan kunnes he luopuvat aktiivisesta osallistumisesta politiikkaan jota Illuminati kontrolloi ja kunnes me voimakkaasti hyväksymme Jeesuksen ohjeen että meidän pitäisi tutkia henkilön hengen hedelmät, ja tämän tutkimuksen perusteella tehdä johtopäätös hänen todennäköisestä hengellisestä tilastaan.

Johtopäätös

Kun tämä kansakunta kulkee kohti vuoden 2004 presidentinvaaleja, Presidentti Bush yrittää taitavasti pitää itsellään kaikki vuoden 2000 äänestäjät. Hän tarjoaa retoriikkaa joka vetoaa kaikkiin äänestäjiin, samalla kun hän yrittää välttää vieraannuttamasta ketään heistä. Evankelisten kristittyjen pitäisi ymmärtää että Bush ei ryhdy yhteenkään todelliseen toimenpiteeseen joka vastaisi heidän maataan koskevaan huoleen; pikemminkin, hän vain puhuu näistä asioistaan kampanjassaan. Sitten kun kampanja on ohi ja hänet uudelleen valittu, hän taas kerran kieltäytyy toteuttamasta yhtäkään näistä lupauksista.

Christopher Manion on täysin oikeassa: Presidentti Bush on pettämässä Evankeliset kristityt -- tietäen että tällainen toimenpide ei maksa hänelle montaakaan ääntä -- sillä useimmat kristityt eivät ole ainoastaan selkärangattomia; he eivät myöskään tiedä että he eivät tiedä.

Totisesti, Jeesus oli oikeassa Matteuksen Evankeliumin luvussa 24:24 kun Hän varoitti suunnattomasta hengellisestä eksytyksestä Lopun aikana.

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -työryhmän artikkeli numero 1948Käännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@sunpoint.net


Takaisin