Onko tuleva Venäjän johtama invaasio Israeliin historian ensimmäinen konflikti skalaarisilla energia-aseilla kahden samalla tavalla varustetun valtion välillä?


Alaotsikko: Venäjän presidentti Putin julistaa, että Venäjä on Islamin suojelija.

Israelin armeija saattaa olla valmistelemassa hyökkäystä Iranin ydinvoimaloita vastaan.


Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


OLET NYT TERÄNSUULLA


Copyright © 2004 Cutting Edge Ministries. All rights reserved.


Lopun ajan harmoniaa?

Presidentti Bush’in hyökkäys Afganistaniin (2001) ja Irakiin (2003) ovat ehkä nykyajan historian tärkein esimerkki supervaltojen yhteistyöstä! Koska eversti Byron Weeks ja everstiluutnantti Bearden ovat oikeassa, amerikkalainen skalaariase on niin alkeellinen, jotta meidän voimamme ovat niin selvästi alakynnessä venäläiseen ja kiinalaiseen skalaari-aseeseen verrattuna, että me itseasiassa saatoimme hyökätä Afganistaniin ja Irakiin vain Venäjän ja Kiinan suostumuksella.

Ennen kuin jatkamme pitemmälle, pysähtykäämme tutkimaan ajankohtaista Raamatun profetiaa ja Illuminaatin suunnitelmaa tuottaa vapaamuurarien Kristus.

Ilmestyskirja 17:17:

"Sillä Jumala on pannut heidän sydämeensä, että he täyttävät hänen aivoituksensa, yksimielisesti, ja antavat kuninkuutensa pedolle, kunnes Jumalan sanat täyttyvät."
Illuminaatin suunnitelma:
"Heidän käsikirjoituksensa on nyt valmis, puuttuu vain viimehetken valmistelut ja lavaohjaukset. Itse näyttämö, vaikka vielä pimeänä, on melkein valmis. Alhaalla kuilussa maanalainen orkesteri jo virittelee ... Useimmat todennäköisistä päänäyttelijöistä ovat jo rooleissaan. Pian on heidän aikansa tulla näyttämölle, joka on valmis esiripun nostoon.Toiminnan aika on silloin tullut." [Peter Lemesurier, "The Armageddon Script", s. 252]
Sekä tämä profetia, että illuministinen katkelma kertovat saman totuuden. Tämän päivän johtajat toimivat yksimielisesti tuodakseen Antikristuksen maailman näyttämölle ja jatkavat näin, kunnes Jumalan profetian sanat ovat täyttyneet. Tämän päivän johtajat toimivat täydellisessä "yksimielisyydessä" aivan kuin näyttelijät näytelmässä. Asian ydin on, että kaikki tärkeät tapahtumat on kirjattu ja Saatana varmistaa, että vähäisemmät tapahtumat ja näyttelijät noudattavat käsikirjoitusta.

Käsikirjoitus saattaa kyllä vaatia lavastettuja kiistoja ja edestakaista kamppailua, mutta ajankohtaisissa pääasioissa kaikki johtajat toimivat yhteisymmärryksessä. Huomioimme tämän mitä tärkeimmän yhteistoiminnan yli kolme vuotta sitten ja kirjoitimme siitä uutisessa 1548 (http://www.cuttingedge.org/news/n1548.cfm). Jos et ole lukenut sitä, pysähdy ja lue se nyt, sillä se suuresti lisää ymmärrystäsi tässä asiassa.

Asian ydin on selkeä: Ottaen huomioon venäläisten energia-aseiden - skalaaristen elektromagneettisten aaltojen asejärjestelmien ja vieläkin voimakkaampien potentiaalisten aseiden ylivoimaisuuden verrattuna mihinkään, mitä USA omistaa, presidentti Bush valtasi Afganistanin ja Irakin kirjaimellisesti vain Venäjän, Kiinan ja Euroopan suostumuksella, koska niillä kaikilla on skalaari-aseita, joita USA:lla ei ole. Voitko ymmärtää kuinka tärkeää oli, että presidentti Bush varmisti edes symbolisen tuen YK:lta, ennen kuin hän hyökkäsi Irakiin?

Venäjän Putin ja EU:n johtajat Schröder ja Chirac kuitenkin lopettivat yhteistyönsä kohta, kun koalition joukot valtasivat Bagdadin. Kuuntele.

UUTISKATSAUS: "Putin varoittaa Yhdysvaltoja: Ei iskuja muihin maihin", Sify News, April 12, 2003.

"PIETARI - Venäjän presidentti Vladimir Putin varoitti perjantaina USA:n johtamaa koalitiota hyökkäyksestä muita maita vastaan kapitalististen ja demokraattisten arvojen edistämisen varjolla sen jälkeen, kun Irakin diktatorinen hallitus on torjuttu. ’Emme aio viedä kapitalistisia ja demokraattisia vallankumouksia,’ Venäjän johtaja sanoi lehtimiehille, kun huhut Washingtonissa väittävät, että jotkin USA:n hallinnon osastot ovat harkitsemassa sotilaallisten operaatioiden aloittamista toisia Lähi-idän valtioita vastaan. ’Jos sen teemme, joudumme loppumattomien sotilaallisten konfliktien liukkaalle rinteelle. Emme voi sallia käyvän näin,’ Putin sanoi yhteisessä tapaamisessa saksalaisen kansleri Gerhard Scröderin ja Ranskan presidentti Jacques Ciracin kanssa sen jälkeen, kun keskustelut heidän kanssaan oli käyty."
Vaikka Saksan ja Ranskan johtajat osallistuivat tähän konferenssiin, niin puhemies oli Venäjän Putin. Tämä tosiasia puhuu voimakkaasti sen puolesta, että Venäjä voi olla se supervalta, joka on valmis todella vastustamaan Yhdysvaltoja. Sitä paitsi Putin käytti kuvaavaa kieltä "liukas rinne" kuvaamaan Amerikan toimia. Tämä sanonta on tavallisesti varattu aivan erikoisille olosuhteille, jossa kansallisten toimien katsotaan luovan väistämättömän liukumisen täyteen sotaan. Siten Itävallan arkkiherttua Ferdinandin salamurha pani maailman liukuun alaspäin "liukasta rinnettä" sotaan, joka osoittautui väistämättömäksi. Kesti täydet 30 päivää, kun ensimmäiset hallitukset julistivat sodan toisilleen, mutta hyvin nopeasti sen jälkeen hallitukset järjestäytyivät kummallakin puolella, kunnes Ensimmäinen maailmansota alkoi.

Jatkakaamme nyt tämän artikkelin tutkimista.

"Venäjän johtaja varoitti erikoisesti ulkomaita yrittämästä vaihtaa hallintoa Syyriassa samalla, kun USA:n kritiikki Damaskoa vastaan on jatkuvasti lisääntynyt muutamina menneinä päivinä. Vastaten toimittajan kysymykseen koskien mahdollista sotilasoperaatiota Syyriaa vastaan, Putin sanoi: ’Kansleri Schröder sanoi tänään, että hallituksen vaihdon voisivat tehdä vain ihmiset, jotka elävät tuon hallinnon alaisina. Olen täysin samaa mieltä hänen kanssaan’. Irakin hallinnon kaatamisen jälkeen USA:n huippuvirkamiehet ovat esittäneet sarjan varoituksia Syyrialle, joka nyt pelkää voivansa olla seuraavana jonossa uudelle USA:n iskulle Lähi-Idässä." [Ibid.]
Siis taistelulinjat näyttävät olevan vedetyt kahden maailman sotilaallisen supervallan välille. Vaikka Venäjän talous Yhdysvaltoihin verrattuna on pieni, sillä on käytössään hyvin nykyaikainen yhdistetty sotilaallinen voima, jota se alkoi tuoda esiin 1998. Lisäksi Venäjällä on sähkömagneettisia interferenssiin perustuvia skalaarisia aseita (EM interferometer scalar weapons), jotka ovat niin ylivoimaisia kaikelle, mitä USA omistaa, että Venäjä voi todellisuudessa olla ainoa todellinen supervalta maailmassa (lue uutinen 1776).

Kuinka voimakas sitten on venäläinen skalaari-ase verrattuna moniin nykyaikaisiin aseisiin, joita olemme juuri ottaneet käyttöön? Kuuntele:

"Meillä on maatutkia, ilmakehänsisäisiä sieppaajia (endoatmospheric interceptors), ilmakehän ulkopuolisia sieppaajia (exoatmospheric interceptors), ilmassa kelluvia tunnistimia, avaruustunnistimia, kemiallisesti liikkuvia sieppaajia (chemically propelled interceptors), sähkömagneettisia raidetykkejä (electromagnetic railguns), sekä tyrmistyttävän voimakkaita ydinvoima-lasereita (nuclear-pumped lasers). Ehkä jopa röntgen- ja gammasäde-lasereita (x-ray and gamma ray lasers). Suunnatun energian RF-aseita. Suunnattomia raidetykkejä. Tunnistimia kaikkialla. Valtavia kommunikaatioverkkoja. Valtavasti tietokoneita ja valvontajärjestelmiä."

"Ja se on täydellisesti haavoittuvaa skalaarisille EM-aseille. Jättiläismäiset skalaariset sähkömagneettiset (EM) 'tutkat' vaivat yksinkertaisesti pyyhkäistä tuon kaiken kuin viikate heinän." [Ibi., p. 331]

Ja entä sitten Amerikan skalaari-aseet:
"Meidän skalaari-aseemme ei ole vielä valmis tehokkaaseen käyttöön".
Jos tutkit skalaariasetta, sinä näet, että se voi tuottaa ydinpommin luokkaa olevia räjähdyksiä, jotka näyttävät aivan tavallisilta ydinräjähdykseltä mukaan lukien tyypillinen sienimäinen pilvi, kuitenkin ilman säteilyä ja lisäksi skalaariase liikkuu valon nopeudella. Sitäpaitsi skalaariteknologialla voidaan rakentaa ns. Teslan kupoli maan, kaupungin tai määrätyn kohdealueen ylle ja liikkuvan ilma-aluksen ympärille - suojaus, joka niin pelottava, että mikään meidän käyttämämme ase ei voi läpäistä sitä tuhoamaan suojattua kohdetta.

Amerikalla on dramaattinen riski hävitä sotilaallisesti, jos me ylitämme "viivan hiekassa", jonka Putin veti 12.4.2003 (ks. edellä).

Pitäkäämme tämä asia mielessämme ja tutkikaamme nyt erästä toista nykyistä tapausta, jossa Putin on vetänyt toisenkin Amerikan vastaisen "viivan hiekkaan".

UUTISKATSAUS: "Putin sanoo Venäjän olevan islamilaisen maailman puolustaja", MosNews, 12.12.2005, http://www.mosnews.com/news/2005/12/12/muslimfriend.shtml.

"Venäjä on islamilaisen maailman luotettavin kumppani ja sen etujen uskollisin puolustaja, Venäjän presidentti Putin sanoi Tsetsenian pääkaupungissa Groznyssa. Putin teki yllätysvierailun sodan repimään tasavaltaan puhuakseen paikallisessa parlamentissa... ’Venäjä on aina ollut kaikkein uskollisin , luotettavin ja johdonmukaisin islamilaisen maailman etujen puolustaja. Venäjä on aina ollut paras ja luotettavin kumppani ja liittolainen. Tuhoamalla Venäjän nämä ihmiset (terroristit) tuhoavat yhden islamilaisen maailman tärkeimmistä tukipilareista kansainvälisellä areenalla taistelussa laillisista oikeuksistaan,’ uutistoimisto Itar -Tass lainasi Putinia, joka sai suosionosoitukset Tsetsenian parlamentin edustajilta."

"’Tärkeimpien islamilaisten maiden johtajat ymmärtävät tämän,’ hän lisäsi. ’Tästä syystä heidän edustajansa olivat läsnä kansanäänestyksessä Tsetsenian tasavallan perustuslaista, he olivat presidentinvaaleissa, sekä Islamilaisen Konferenssin että Arabivaltioiden Liiton, meidän kollegamme ja ystävämme olivat läsnä parlamenttivaaleissa.’ Putin sanoi, että Islamilaisen Konferenssin jäsenvaltiot ’ovat yksimielisesti hyväksyneet päätöksen, että Venäjä voi alkaa työskennellä pysyvänä huomioitsijana’."

Tämä lausunto on hyvin rohkea ja yksiselitteinen! Vaikka Putinin kaltainen johtaja todella suosii muslimimaailmaa näin paljon enemmän kuin läntistä maailmaa, voisi odottaa hänen vaikenevan näistä äärikäsityksistä. Lopulta Venäjän on jatkettava "pärjäämistä" länsimaisten johtajien kanssa laaja-alaisissa kysymyksissä - globaalista taloudesta yhteistoimintaan öljyn tuotannossa, politiikkaan laajalla rintamalla, mutta varsinkin YK:n sisällä. Tavanomaisen viisauden mukaan, Venäjällä ei yksinkertaisesti ole varaa vihoittaa Yhdysvaltoja.

Silti samaan aikaan presidentti Bush käyttää joukkotuhoaseita (köyhdytettyä uraania (http://www.cuttingedge.org/news/depleted-uranium.html) kokonaisia valtioita, Irania ja Afganistania, vastaan ja samalla, kun kiukku nousee jatkuvasti koskien arvioita 100,000 tapetusta irakilaisesta siviilistä meidän hyökkäyksemme jälkeen ja samalla, kun jopa Bush myöntää, että Amerikalla on todellinen "imago-ongelma" muslimien kanssa, niin Venäjän Putin ottaa vielä riskin herra Bushin vihoittamisesta voimakkaimmalla lausunnollaan siitä syvästä tuesta, jonka Venäjä antaa Islamilaisille maille.

Kiinnittäkäämme vielä huomiota erääseen sanaan, jolla Putin kuvailee tukeaan islamilaisille valtioille: Hän kutsuu Venäjää niiden "puolustajaksi". Tämä on vahva termi, jolla on sotilaallinen sävy, koska juuri sotilaallisella voimallahan valtio "puolustaa" toista. Jos Venäjä on valmis julkisesti ilmoittamaan, että se on islamilaisten valtioiden tärkein "puolustaja", niin sen täytyy haluta - ja kyetä - puolustamaan Islamia kaikkia sen vihollisia vastaan, mukaan lukien niitä, jotka ovat aktiivisesti uhkaavia "roistovaltioita" kuten Iran ja Syyria.

Me uskomme, että Venäjän on täytynyt tehdä luja päätös huhtikuussa 2003 aseistaa Irania ja Syyriaa skalaaristen ja konventionaalisten puolustusaseiden yhdistelmällä, mikä tekisi USA:lle ja Englannille lähes mahdottomaksi hyökätä. Onko tässä syy, että presidentti Bush ja hänen esikuntansa ovat uhkailleet näitä kahta maata kesästä 2003 lähtien vain perääntyäkseen joka kerta?

Olemme tulleet johtopäätökseen, että Amerikka ei omista asetta, joka tarvitaan läpäisemään puolustusaseiden yhdistelmä, jolla Venäjä on ympäröinyt ne. Jos me kuitenkin hyökkäämme, voimme saada aikaan jonkin verran vahinkoa, mutta emme pysty vahingoittamaan valtiota kylliksi pakottaaksemme sen "hallituksen vaihtoon".

Olemme tulleet johtopäätökseen, että Amerikka ei omista asetta, joka tarvitaan läpäisemään puolustusaseiden yhdistelmä, jolla Venäjä on ympäröinyt ne. Jos me kuitenkin hyökkäämme, voimme saada aikaan jonkin verran vahinkoa, mutta emme pysty vahingoittamaan valtiota kylliksi pakottaaksemme sen "hallituksen vaihtoon".

Myös Israelilla on energetiikkajärjestelmiä: skalaariaseita - ja suurenergia-aseita

On kuitenkin yksi valtio, jolla voi olla kyky läpäistä venäläisten energetiikka-aseiden suoja. Everstiluutnantti Beardenin kirjan, "Oblivion: AMERICA At The Brink -- Scalar Weaponry Explained, Illustrated", mukaan Israel omistaa skalaari- ja suurenergia-aseiden teknologiaa riittävästi vastatakseen Venäläiseen aseeseen. Kuuntele, mitä Bearden sanoo koskien Israelin pelottavaa kykyä, mikä lähes vastaa venäläisten kykyä.

Huomaa, että Bearden katsoo olevan pikkuisen Israelin aiempien menestyksellisten toimien ansiota, että Venäjä ei ole uskaltanut tuhota Yhdysvaltoja. Antisemiittien pitäisi muistaa nämä tosiasiat seuraavalla kerralla, kun haluavat rökittää Israelia.

"Se, että Israelilla on voimakkaita suurenergia-aseita (quantum potential weapons), estää monia venäläisiä suunnitelmia USA:ta vastaan. Israel on toistuvasti pelastanut USA:n FSB/KGB:n suunnittelemilta strategisilta hyökkäyksiltä -- sillä on ainakin rajoitettu kyky mielen muuttamista ja psykoenergetiikkaa vastaan (against mind conversion and psychoenergetics); se voi puolustautua ’ennakoivia robotteja (precursor robots)’ vastaan." ["Oblivion: America At The Brink", http://cuttingedge.org/detail.cfm?ID=1201, s. 115]

"Jokaisessa suuressa strategisessa iskussa USA:ta vastaan, FSB/KGB:n täytyy tuhota Israel -- johtuen heidän QP-aseistaan." (Ibid., s. 114)

Sitten Bearden mainitsee yhden erityisesti Israelilaisen energetiikkakyvyn, jonka se saavutti vuonna 1969, eikä hän mainitse kirjassaan , että venäläisillä olisi tätä kykyä.
"Sid Hurwich antoi israelilaisille salaisen laitteen vuonna 1969. Sitä esiteltiin Toronton poliisille samana vuonna. Tämä teknologia ’jumiutti’ pöydällä olevan pistoolin, niin että sitä ei voinut liikuttaa eikä laukaista. Puoli tuntia kestäneen kokeen aikana huoneessa olevat kellot näyttivät koko ajan samaa aikaa." [Ibid., s. 159]

"Hurwichille myönnettiin palkinto 'Protector of the State of Israel (Israelin valtion suojelija)' vuonna 1976. Tätä keksintöä käytettiin Entebbessä 3.7.1976 ja uudelleen irakilaisia ydinreaktoreita vastaan." [Ibid.]

Pysähtykäämme analysoimaan, mitä juuri kuulimme. Vuonna 1969 juutalainen energetiikan parissa työskentelevä tiedemies varusti Israelin fantastisella aseella, sellaisella, joka kirjaimellisesti sai koneet lopettamaan toimintansa, jumiuttaen jonkin kapineen niin lujasti, ettei sitä voi liikuttaa. Sitten Israel käytti tätä asetta Irakin ydinreaktorien tuhoamiseen!

Tämä informaatio vie meidät siihen, mitä haluamme osoittaa: Israel saattaa olla ainoa länsimainen valtio maan päällä, joka todella voisi tuhota iranilaiset ydinlaitokset. Sen kyvyt energetiikan alueella (Scalar and Quantum Potential) joko ovat tasavertaiset tai lähes tasavertaiset venäläisten kykyihin verrattuna. Everstiluutnantti Bearden on sanonut, että israelilaiset ovat tulleet väliin useita kertoja menneiden kahden vuosikymmenen aikana estäen venäläisen energetiikka-hyökkäyksen USA:ta vastaan.

Siis samalla, kun sekä USA että Israel, vaahtoavat Iranin ydinlaitosten oletettua "uhkaa" vastaan - jotka Venäjä on rakentanut ja puolustaa - vain Israel on todella kykenevä hyökkäyksen suorittamiseen. Tuntien nämä kyvyt, tai niiden puutteen, sinä voit nyt alkaa ymmärtää nykyistä poliittista ja retorista dynamiikkaa, joka on parhaillaan käynnissä näissä maissa. Tutkikaamme kutakin osallistuvaa valtiota tässä retorisessa kamppailussa koskien Iranin oletettua suunnitelmaa muuttaa venäläisvalmisteiset ydinvoimalaitoksensa rikastetuksi uraaniksi, joka sitten voidaan muuttaa ydinkärjiksi. [Muista, että Iran on omistanut ydinkärkiä jo ainakin puolivälistä vuotta 2002 alkaen -- uutinen 1660.]

Kun kerran toteat, että Iran on omistanut näitä kärkiä jo kolmen vuoden ajan, niin se jättää nykyisen länsimaiden julkisen retoriikan täysin merkityksettömäksi, toisin sanoen länsivallat yrittävät tarttua väärään käsitykseen Iranin väitetystä ydinohjelmasta lietsoakseen alueella sekä "sotia että huhuja sodista". Iran ei ole melkein valmis tuottamaan ydinkärkiä, vaan sillä on ollut niitä asevarastossaan laukaisuvalmiina ainakin jo vuoden 2002 puolivälistä lähtien.

Tarkastelkaamme nyt kutakin asianosaista valtiota tässä propagandakonfliktissa.

Nämä karmeat julkiset lausunnot Venäjän ja Iranin korkeimmilta johtajilta eivät jätä epäilystä, että nämä johtajat ovat ylimielisen luottavaisia, että Venäjä voi ja tahtoo puolustaa Irania joko Amerikan tai Israelin hyökkäystä vastaan. Venäjän uskottavuus 1,4 miljardin muslimin edessä kautta maailman on kirjaimellisesti kysymyksessä. Jos Israel onnistuisi tuhoamaan iranilaiset ydinvoimalaitokset, jotka Venäjä rakensi ja joita se lupasi puolustaa, niin presidentti Putin kärsisi suunnattoman uskottavuuden menetyksen kaikkien muslimien silmissä kautta maailman.

Tämä mahdollisuus vie meidät johtopäätökseemme aikakauden lopun skenariossamme. Olettakaamme, että Israel pystyisi tuhoamaan Iranin ydinvoimalaitokset, käyttämällä tehokkaasti energetiikka-asettaan menestyksellisesti läpäisten ja neutraloiden venäläiset puolustuslaitteet. Koko ei-läntinen maailma olisi täysin järkyttynyt! Reaktiot räjähtäisivät kuin ydinpommit poliittisissa toimistoissa Venäjältä Iraniin ja jokaiseen USA:ta vastustavaan maahan maailmassa. Koska media ei koskaan tulisi kertomaan kuinka, tarkasti ottaen, iranilaiset ydinlaitokset tuhottiin, niin kansalaiset jokaisessa valtiossa päättelisivät, että jotakin konventionaalista ja/tai ydinasetta käytettiin; tuskin kukaan epäilisi, että käytettiin pitkälle kehitettyä energetiikka-asetta. Edelleen koska energetiikka-aseilla synnytetyt räjähdykset imitoivat muunlaisten aseiden räjähdyksiä, niin olisi helppo esittää tuho konventionaalisilla aseilla aiheutettuna.

Poliittinen järkytys olisi kuitenkin kaikkein voimakkain venäläisissä ja iranilaisissa diplomaattipiireissä. Vihaiset ja järkyttyneet iranilaiset vaatisivat vastauksia venäläisiltä sponsoreiltaan voimakkaimmin kuviteltavin ilmaisuin. Voitko kuvitella sitä sanasotaa, jota käytäisiin iranilaisten ja venäläisten diplomaattien välillä diplomaattisen kanavan kaikilla tasoilla? Iranilaiset tulevat olemaan vihaisia ja järkyttyneitä, että he luottivat niin täysin Venäjän suojelukseen, että heidän kovan linjan presidenttinsä kirjaimellisesti teki itsestään hullun maailman silmissä vihamielisillä lausunnoillaan.

Venäjän Putin olisi vielä enemmän raivoissaan -- ja järkyttynyt. Hän vaatisi vastauksia kenraaleiltaan ja tiedemiehiltään.

Entä jos venäläiset kenraalit ja tiedemiehet selittäisivät että, vaikka he luulivat, että heillä oli riittävä määrä ja sellaisia aseita paikalla, joilla hyvin pystyttäisiin torjumaan Israelin hyökkäys Iranin ydinlaitoksiin, niin nämä paikalla olevat aseet eivät kuitenkaan käsittäneet venäläistä energetiikka-asetta kokonaisuudessaan kaikkine kykyineen?

Entä jos he selittäisivät, että ainoa tapa jolla Israelin energetiikkakyky voitaisiin tuhota on, jos Venäjä toisi paikalle ensimmäisen luokan armeijansa ja ilmavoimansa, jotka olisivat täysin varustetut energetiikka-aseiden täydellisellä arsenaalilla?

Todennäköisesti Putin kääntää katseensa hyökkäykseen Israelia vastaan etulinjan sotilaallisilla yksiköillä, jotka on varustettu kaikilla pitkälle edistyneillä skalaari- ja suurenergia-aseilla, mitä Venäjä omistaa. Koska Venäläisten aseistamat islamilaiset valtiot eivät koskaan ole pystyneet tuhoamaan Israelia, niin voisiko Putin päätellä, että ainoa tapa tuhota tuo ärsyttävä, pikkuinen Israel on siirtää jättiläismäinen armeija sitä vastaan, joka kokonaisuudessaan on varustettu kaikilla kyvyillä, mitä energetiikka-aseet tarjoavat? Israelin kyky voisi tuhota osan Venäjän armeijoista, mutta eivät voisi tuhota niitä kokonaan, ennen kuin se itse on tuhottu.

Kun Venäjän voimat alkavat siirtyä Israelia vastaan, niin sen Hes.38-39 mainitsemat liittolaiset tulevat olemaan enemmän kuin halukkaita liittymään kaikkien aikojen suurimman sotavoiman marssiin. Iranin johtajat tulevat olemaan ensimmäiset vapaaehtoiset marssimaan venäläisten kanssa päättäen kostaa juutalaisvaltiolle.

Tässä vaiheessa Venäjän Putin voi hyvinkin suunnitella energetiikka-aseensa käyttämistä Israelin tuhoamiseksi. Jos näin käy, niin Venäjän johtaman hyökkäyksen toteutuminen Israelia vastaan voi hyvinkin paljastua ensimmäiseksi suoraksi taisteluksi energetiikka-aseilla varustettujen armeijoiden välillä. Näistä aseista puhutaan everstiluutnantti Beardenin kirjassa "Oblivion: AMERICA At The Brink -- Scalar Weaponry Explained, Illustrated".

Älä siis hämmästy, kun kuulet, että Israel on tuhonnut Iranin ydinlaitokset. Läntinen massamedia myy tämän hävityksen konventionaalisten aseiden aiheuttamana, sillä heillä ei ole mitään käsitystä tästä eksoottisesta energetiikka-aseiden systeemistä. Ja he tulevat onnistumaan siinä, sillä räjähdykset ja muut vaikutukset, joita raportoidaan, imitoivat räjähdyksiä ja tuhovaikutuksia, joita konventionaalisten aseiden tiedetään aiheuttavan.

Tämä tuho ei kuitenkaan aiheuta "hallinnon vaihtamista" Iranissa, sillä Iranin hallitusta johtavat kovimman linjan edustajat, juuri sellainen hallitus, joka tarvitaan panemaan Iranin joukot mukaan marssiin venäläisten kanssa Isaelia vastaan.

Kaksi asiaa täytyy tapahtua ennen kuin venäläiset johtavat yhteisen armeijan Israelia vastaan.

  1. Antikristuksen täytyy nousta "viimeisten synnytyskipujen sodasta", jonka Illuminaatti on nimittänyt "kolmanneksi maailmansodaksi".

  2. Yhdysvallat täytyy tuhota, sillä se on aina puolustanut Israelia.
Tässä vaiheessa Daniel 7:7-8 on toteutunut.

Me elämme jännittäviä ja vaikeita aikoja. Aikakauden lopun profetiat täyttyvät kirjaimellisesti ja energetiikka-ase sekä Venäläisellä että israelilaisella osapuolella tulee todennäköisesti näyttelemään keskeistä roolia.

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -työryhmän artikkeli numero 2097Käännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@sunpoint.net


Takaisin