Israelin täytyi yksinkertaisesti tuhota Hamasin ja palestiinalaisten kyky käydä sotaa Israelin rajojen sisäpuolella, sekä Hizbollahin Libanonissa


Alaotsikko: Israel ei voisi vetäytyä Länsirannalta ennenkuin hän on tuhonnut terroristien kyvyn käydä sotaa. Tämä poliittinen fakta on simppeli tosiasia miksi Israel sieppasi omia sotilaitaan oikeuttaakseen terroristien sotilaskoneiston tuhoamisen. Vetäytyminen Länsirannalta on Israelin sotilasoperaation päämäärä. Sinä et voi ymmärtää mitä Israelissa tapahtuu juuri nyt ellet sinä ymmärrä tätä realitettia.

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge Ministeriössä

Kuten tavallista, todelliset voimat jotka johtavat tapahtumia Lähi-idässä ovat täysin päinvastaisia kuin valheelliset uutiset joista sinä luet tämän päivän mediassa. Jokainen päivä on täynnä kuvia ja uutisia Israelin hyökkäyksestä palestiinalaisia terroristiryhmiä vastaan Israelin rajojen sisäpuolella sekä Hizbollahia vastaan Libanonissa, ja nämä kaikki johtavat lukijaa harhaan.

Yleinen käsitys on, että tämä voisi sytyttää laajemman konfliktin Lähi-itään., joka mahdollisesti johtaa kolmanteen maailmansotaan. Jopa entinen kongressin puhemies, Newt Gingrich varoitti kolmannesta maailmansodasta viikonloppuna, sanoen että tämä uusi yhteenotto on globaalin konfliktin ensimmäinen vaihe.

Cutting Edge on täysin eri mieltä.

Me emme usko että tämä konflikti käynnistää kolmannen maailmansodan, emmekä näe mediassa ainuttakaan uutista joka edes sivuaisi totuutta.

Muista, että kaksi suurta voimaa vie Israelin tapahtumia eteenpäin, ja ne kulkevat samoja latuja Raamatun profetioiden kanssa. Nämä voimat ovat:

  1. Tämä muinainen suunnitelma ottaa hallintaan Temppelivuori jotta Illuminaatin voimat voisivat rakentaa Kuningas Salomonin temppelin ja aloittaa vapaamuurari-tyyppiset palvontamenot. Tämä suunnitelma on lähtöisin vuodelta 1099, ja temppeliritarit ovat avainryhmänä tässä suunnitelmassa (uutinen tästä).

  2. Suunnitelma hävittää palestiinalaiset toteuttaa Obadjan jakeet 15-18. Tämä on suurin syy miksi Israel on hyökännyt Libanoniin ja miehittänyt osan Gazan kaistaletta, ainakin väliaikaisesti. Jos sinä et ole lukenut meidän opetustamme tästä, että palestiinalaiset ovat "Eesaun huone", ole hyvä ja lue kaikki meidän artikkelin tästä aiheesta.
Tämä ymmärrys mielessämme, me voimme nyt jatkaa tämän päivän uutisiin jotta saisit oikeaa selvyyttä asiaan, eli että Israel ei voi aloittaa yksipuolista vetäytymistään Länsirannalta ennenkuin hän ensin tuhoaa lukuisten palestiinalaisten terroristiryhmien, Hamasin ja Hizbollahin, kyvyn käydä sotaa.

Jotta ymmärtäisimme tämän kiivaan hyökkäyksen.

UUTISKATSAUS: "Israel vastaa hyökkäykseen tuhoisilla iskuilla", My Way News, 17.7.2006.

"BEIRUT, Libanon (AP) -- Hizbollah ja Israel tulittivat toisiaan kuudentena perättäisenä päivänä maanantaina, kun sodan tuorein kiihtyminen Lähi-idässä ei osoittanut laantumisen merkkejä. Raketteja ammuttiin syvälle Israelin rajojen sisäpuolelle, jolloin kahdeksan ihmistä kuoli Haifassa, ha Israelin koneet pommittivat Libanonia pohjoisesta etelään. Kuolleiden määrä nousi yli kahdensadan. Tämän lisäksi, israelilainen raketti iskeytyi Libanonin armeijan asemaan, surmaten kahdeksan sotilasta, ja mereltä ammuttu ohjus surmasi ainakin yhdeksän ihmistä Tyyron satamassa Libanonissa."

"Israel varoitti massiivisesta kostoiskusta Haifan iskun jälkeen, ja syytti Irania ja Syyriaa ohjusten toimittamisesta. Israelin sotilaslähteet sanoivat että neljä ohjusta oli iranilaisia Fajr-3 -ohjuksia jotka ovat paljon kehittyneempiä kuin Katjusha-raketit joita sissit ovat aiemmin ampuneet."

Vaikka tiedusteluraportit ovat varoitelleet jo pitkään että Iran aseistaa Hizbollahia uudenaikaisilla aseilla, Israel näytti yllättyneen kun tällaisia aseita todella käytettiin. Me uskomme Israelin olleen vakuuttunut, että ennenkuin he alkavat vetäytyä Länsirannalta, he eivät joudu pysäyttämään ainoastaan Kassam- ja Katjusha-raketteja, vaan pyyhimään myös Hizbollahin parempian aseiden arsenaalin.

Israelin hävittäjät ovatkin hyökänneet kiivaasti Hizbollahin asemia vastaan Libanonissa vaikka myös paljon siviilejä on saanut surmansa näissä iskuissa.

Selvästikin, molemmat osapuolet taistelevat kiivaasti. Pääministeri Olmert paljasti tämän sotilasoperaation luonteen. Kuuntele huolellisesti hänen sanansa, sillä Israelin puolustusvoimilla (IDF) on kyky toteuttaa nämä uhkaukset, ja jos IDF tekee sen mitä Olmert sanoo, silloin meidän väitteillämme on pohjaa.

UUTISKATSAUS: "Pääministeri Olmert: 'Jo riittää!' Israel tulee eliminoimaan Hizbollahin ja Hamasin", Israel National News, 18.7.2006.

"Pääministeri Ehud Olmert puhui Knessetille ja maailmalle maanantai-iltana sanoen: 'Jo riittää!' ja luvaten jatkaa taistelua kunnes Hamasin ja Hizbollahin uhka on poistettu. Pääministeri jatkoi sanomalla että Israelia on uhattu rajoillaan ja vaikka Israel ei toivo sotaa, se ei myöskään peräänny. 'Me seisomme kansallisen totuuden hetkessä. Suostummeko me elämään tämän uhan alla vai taistelemmeko me. Ei ole olemassa oikeutetumpaa taistelua kuin tämä jota me nyt käymme,' Olmert sanoi selittäessään miksi hän kieltäytyy neuvottelemasta Hizbollahin ja Hamasin kanssa sotilaidensa vapauttamisesta. Olmert sanoi: 'Se on meidän alueellinen ja kansainvälinen intressimme hallita ja riisua aseista nämä terroristijärjestöt ja poistaa tämä uhka Lähi-idästä. Meillä on aikomus tehdä näin.'"
Sitten Olmert syytti Libanonia siitä että se sallii iskut maasta käsin, vaikka fiksut ihmiset ovat tienneet jo kauan että se on Hizbollah eikä Libanonin hallitus joka hallitsee Libanonin ja Israelin välistä rajaseutua. Kuitenkin, tällaiset syytökset antavat jonkinlaisen tekosyyn Israelin iskuille:
"Hän sanoi myös että vaikka Libanon ei ollut osallisena viime keskiviikon hyökkäyksiin IDF:n partiota vastaan pohjoisella rajalla, jossa kuoli kahdeksan sotilasta ja siepattiin kaksi, 'se on vastuussa hyökkäyksestä joka tehtiin suvereenilta alueelta, ja samoin palestiinalaiset ovat vastuussa Kerem Shalomin iskusta'." (Ibid.)
Sitten pääministeri käänsi huomionsa etelään, jossa IDF:n joukot taistelevat Hamasin ja palestiinalaisten kanssa:
"'Palestiinalaisia vastaan me taistelemme kunnes terrorismi loppuu, Gilad Shalit tuodaan kotiin ja Kassam-raketit loppuvat,' Olmert sanoi. 'Me iskemme jokaista terroristia vastaan tällä alueella, tuhoamme jokaisen terroristin tukikohdan sekä terroristi-ryhmien jäsenet. Israel ei suostu elämään ohjusten ja rakettien pelossa.'" (Ibid.)
Juuri näin! Cutting Edge uskoo että Pääministeri Olmert ei voi aloittaa vetäytymistä Länsirannalta ennenkuin hän täysin tuhoaa palestiinalaisten terroristi-ryhmien ja Hizbollahin sotakoneiston. Viimeisten kuukausien aikana, nämä terroristi-ryhmät ovat yhä enenevässä määrin tulittaneet juutalaisia raketein ja tykein. Ollaan viimeinkin saavutettu piste jossa israelilaiset eivät halua vetäytyä Länsirannalta niin kauan kuin raketteja lentää heidän päänsä yllä.

Kriitikot sanoivat että Israelin haavoittuvuus vain kasvaa Gazasta vetäytymisen jälkeen. He olivat oikeassa, ja yhä useampi Israelin kansalainen joutuu myöntämään tämän. Jos åääministeri Olmert ei voisi poistaa palestiinalaisten uhkaa, hän ei voisi vetäytyä Länsirannalta.

Edelleen, jos Israel ei vetäytyisi näiltä alueilta, Obadjan profetia ei voisi toteutua. Siksi, tehtävä joka IDF:lle oli annettu on terroristien perinpohjainen tuhoaminen.

UUTISKATSAUS: "Kongressi harkitsee Israelia tukevaa päätöslauselmaa", Fox News, 18.7.2006

"WASHINGTON -- USA:n Senaatti ja Edustajainhuone valmistautuu äänestämään tällä viikolla päätöslauselmasta jossa tuetaan Israelia ja tuomitaan Hizbollah... Republikaani-enemmistöinen Edustajainhuone suunnittelee äänestävänsä keskiviikkona päätöslauselmasta jossa tuetaan Israelin oikeutta puolustaa itseään, tuomitaan Hizbollahin raketti- ja ohjusiskut pohjois-Israeliin sekä tuetaan Valkoisen Talon pyrkimyksiä selvitellä kriisiä... Sillä välin, Senaatissa, samanlaista päätöstä hahmotellaan jossa tarjotaan tukea Israelille sen pitkäaikaisia vihollisia vastaan. Nämä päätökset ilmaisevat ainoastaan kamareiden kantaa eikä niillä ole käytännön merkitystä, mutta kumpikaan päätöslöauselma ei suhtaudu häpeillen Israelin oikeuteen puolustaa itseään sekä syyttää Irania ja Syyriaa konfliktin lietsomisesta."
Presidentti Bush uskoo niin voimakkaasti Israelin oikeuteen puolustaa itseään että hän käytti voimakkaita sanoja ilmaistessaan turhautumistaan G-8 kokouksessa Pietarissa, Venäjällä.

UUTISKATSAUS: "Bushin turhautuminen ilmenee voimakkaissa sanoissa", CNN News, 17.7.2006.

"USA:n presidentti George Bush ilmaisi turhautumisensa Lähi-idän tilanteeseen käyttämällä voimakkaita sanoja keskustellessaan Britannian pääministerin Tony Blairin kanssa G-8 kokouksessa Pietarissa, maanantaina. Ymmärtämättä että mikrofoni poimi hänen sanansa tässä maailmanjohtajien kokouksessa, Bush tylysti ilmaisi turhautumisensa Hizbollahin toimiin. 'Katso, ironia on siinä että se mitä heidän todella täytyy tehdä on houkutella Syyria saamaan Hizbollah lopettamaan tämä *kirosana*', Bush kertoi Blairille keskustelussa ennenkuin Ryhmä Kahdeksan johtajat aloittivat lounaansa."
Amerikkalaisten tuella, G-8 johtajat myös ilmaisivat tukensa Israelille ja suuttumuksensa Hamasia ja Hizbollahia kohtaan.

UUTISKATSAUS: "G-8 liikkuu kohti Israelin tukemista", The Jerusalem Post, 17.7.2006.

"Maailman johtajat hyväksyivät sunnuntaina yhteisen kannanoton Lähi-idän kriisiin jossa tuetaan Israelin väitettä että tämä on itsepuolustusta. Lausunnossaan, Ryhmä Kahdeksan johtajat vaativat siepattujen israelilais sotilaiden vapauttamista, Israelin alueen tulittamisen lopettamista, Israelin sotilasoperaation keskeyttämistä sekä palestiinalais ministerien vapauttamista..."
Myös Kiina ja Venäjä allekirjoittivat tämän lausunnon, vaikka nämä ovat toistuvasti asettuneet arabien puolelle missä tahansa konfliktissa. Koska juuri kukaan ei näytä tukevan palestiinalaisia terriristi-ryhmiä, Israel kokee saaneensa "diplomaattisen suojan" taistella terroristi-ryhmiä vastaan tarvittaessa vaikka viikkojen ajan.

Myös Iran kehoitti palestiinalaisia lopettamaan hyökkäyksensä Israeliin.

UUTISKATSAUS: "Iran varoittaa Hizbollahia: hillitkää hyökkäyksiänne Israelia vastaan", YNET News, 18.7.2006.

"Arabiankielinen sanomalehti raportoi eurooppalaisen maan varoittaneen Irania että Israel on valmis hyökkäämään Syyriaan kampanjassaan tuhota Hizbollah; Teheran lähettää ulkoministerinsä Damaskokseen vaatimaan Hizbollahia hillitsemään hyökkäyksiään Israelia vastaan."
Jos maailman mahtavimmat johtajat (G-8) tukee Israelia ja jos palestiinalaisryhmiä parjataan niin pahasti että jopa Iran kehoittaa Syyriaa hillitsemään Hizbollahia, silloin tämä sota pysyy aisoissa niinkuin Cutting Edge on ennustanut tämän konfliktin alusta asti. Kuten tuoreimmassa uutiskirjeessä kerrotaan, "Tämä sota ei todennäköisesti räjähdä täysimittaiseksi alueelliseksi sodaksi joka käynnistäisi kolmannen maailmansodan ja joka toisi antikristuksen..."

Tällä hetkellä, Israel ei halua käydä sotaa Syyrian kanssa. Se mitä hän haluaa on tuhota palestiinalaisten terroristi-ryhmien sotakoneiston jotta Pääministeri Olmert voisi saada poliittisen tuen jonka hän tarvitsee voidakseen vetäytyä Länsirannalta. Jos IDF panee nämä terroristi-ryhmät "aisoihin", Olmert voi jatkaa vetäytymistä. Edelleen, tämä toimii varoituksena palestiinalaisille että jos he yrittävät hyökätä sen jälkeen kun Länsirannalta on vetäydytty, IDF aloittaa sodan heitä vastaan uudestaan.

Seuraa näitä tapahtumia huolellisesti, sillä Israel itse aloitti tämän konfliktin, jotta IDF saisi tekosyyn hyökätä kaikkia palestiinalaisia terroristi-ryhmiä vastaan. Sitten, vetäytyminen Länsirannalta voi alkaa.

Vetäytymisen jälkeen tulee palestiinalaisten profetoitu tuho, alueellinen sota jossa Syyria, Jordania ja Egypti käyvät Israelia vastaan, sekä kolmas maailmansota joka tuo antikristuksen.


Suomentajan kommentti:

Olen samaa mieltä Cutting Edgen kanssa. Suurta sotaa ei tule. Leo Meller ennusti radiossa sunnuntaina 16.7.2006 että viimeistään lokakuun lopussa koko Lähi-itä on liekeissä. Täten, jos sotaa ei tule seuraavan sadan päivän aikana, Meller on taas kerran antanut väärän ennustuksen.

Myös Cutting Edge on vuosien varrella antanut vääriä ennustuksia; he ovat kolme tai neljä kertaa selvästi ilmoittaneet (usein jopa päivämäärän kanssa) että kolmas maailmansota alkaa "aivan pian". Koska sotaa ei ole tullut, he ovat viime aikoina "tulleet järkiinsä" ja ennustaneet että sota alkaa vasta joidenkin vuosien päästä. Ja koska maailmassa ei viime aikoina ole tapahtunut juuri mitään merkittävää, he ovat viime aikoina julkaisseet artikkeleita vain noin yhden viikossa, joskus jopa vanhoja artikkeleita uusina.

Myös minä olen antanut vääriä ennustuksia. Alussa seurasin Cutting Edgen ennustuksia sokeasti, ja kun keväällä 2003 lopulta tajusin että heidän ennustuksensa pikaisesta maailmanlopusta ovat vääriä, menin toiseen äärimmäisyyteen, kirjoitin useita artikkeleita Nostradamuksesta ja olin vakuuttunut että tuhatvuotinen valtakunta perustetaan vasta vuonna 2797.

Häpeäkseni minun täytyy sanoa että olen saattanut olla väärässä Nostradamuksen suhteen. Cutting Edge voi sittenkin olla oikeassa selittäessään että kolmas maailmansota koittaa muutaman vuoden päästä, sitten kun Israel on vetäytynyt Länsirannalta. Mutta, on vielä pieni varaus: vaikka kolmas maailmansota alkaisikin tällöin, sen ei tarvitse merkitä sitä että välittömästi sen jälkeen alkaa seitsenvuotinen ahdistuksen (ja antikristuksen) aika. Uskon nimittäin, että ajanjakso joka on kuvattuna Ilmestyskirjan luvussa 6-19, on enemmän kuin seitsemän vuotta, kenties satoja vuosia. Joten, vaikka Ilmestyskirjan luvun 6 tapahtumat alkaisivat muutaman vuoden sisällä (jolleivät ne ole jo alkaneet), Harmagedonin taistelu voi koittaa vasta vuonna 2797. Tosin, se voi tulla paljon aikaisemminkin.

Vielä, jos kolmas maailmansota aloittaa ilmestyskirjan luvun 6, silloin jae 4 (tulipunainen hevonen) kuvaa neljättä maailmansotaa, jae 8 (hallava hevonen) viidettä maailmansotaa, Harmagedonin taistelu (Ilm. 19:19-21) kuudetta maailmansotaa ja luku 20:7-9 seitsemättä maailmansotaa. Täten, maailmansotia olisi kaikkiaan seitsemän kappaletta.

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge Ministeriön artikkeli numero 2143Käännetty Cutting Edge Ministeriön suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi


Takaisin