Presidentti Bush ehdottaa lakia joka uhkaa kaikkien amerikkalaisten oikeuksia ja vapauksia!


Alaotsikko: Vastauksena Korkeimman oikeuden äskettäiselle päätökselle kieltää sotilastuomioistuimet, jotka Bushin hallitus perusti 9/11 -iskujen jälkeen, Oikeusministeri Gonzales ja Presidentti Bush ovat ehdottaneet lakia joka edelleen uhkaisi USA:n kansalaisia perustuslaillisten oikeuksien ja henkilökohtaisten vapauksien menettämisellä.


Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge Ministeriössä


Kuinka me tulimme tähän asemaan

Välittömästi 9/11 -iskujen jälkeen, Cutting Edge alkoi varoitella Presidentti Bushista ja Oikeusministeri Ashcroftista, sekä heidän suunnitelmistaan käyttää "terrorisminvastaista sotaa" tekosyynä kaataa tämä hallitus ja perustaa pelottava diktatuuri. Me saimme paljon sähköpostia joissa meitä syytettiin siitä että me emme ole tarpeeksi isänmaallisia ja että me tuomitsemme epäoikeudenmukaisesti. Meidän asenteemme vei meiltä paljon tukea ja vie edelleen. Kun kuukaudet kuluivat 9/11 -tapahtumien jälkeen, me näimme Kongressin hyväksyvän diktatuurisen lainsäädännön, antaen presidentille sellaiset valtuudet kuin Stalinilla ja Hitlerillä oli. Me olemme kirjoittaneet lukuisia artikkeleita tästä aiheesta ja niiden lukemisesta saattaa olla apua, varsinkin uusille lukijoille. Tässä on joitakin artikkeleita joita me kirjoitimme silloin kun näitä diktaattorimaisia lakeja säädettiin:

Kuten sinä voit nähdä, Cutting Edge on tehnyt paljon töitä informoiden lukijoita tästä suunnitellusta diktatuurista joka on nyt kaatumasa meidän päällemme, ja itse asiassa, se on ollut tulossa jo 9/11 -iskusta lähtien. Me päätimme, että vaikka koko muu maailma eläisi propagandan pimeydessä, meidän lukijamme tuntisivat totuuden.

Jopa sekulaari valtavirran journalisti toisti nämä samat varoitukset kolme vuotta sitten! Salli meidän katsastaa hänen artikkelinsa.

UUTISKATSAUS: "Auktoritaarikot tulleet villeiksi", Ted Rall, Yahoo News, 8.7.2003.

"Peloissaan Bushin nopeasti kasvavasta vallasta sekä Demokraattien kyvyttömyydestä tai haluttomuudesta pysäyttää häntä, säikähtäneet vasemmistolaiset pelkäävät että hän saattaisi käyttää 'terrorisminvastaista sotaa' tekosyynä julistaa hätätila, lakkauttaa kansalaisoikeudet sekä vangita poliittiset vastustajat."
Pysähtykäämme tähän katsastaaksemme mitä Ted Rall on juuri sanonut, sillä kuulostaa aivan siltä kuin hän lainaisi Cuting Edge Ministeriötä! Me olemme varoittaneet vuodesta 1989 lähtien että suunnitelma on juuri tämä: pelästyttää amerikkalaiset niin että he sallivat Perustuslaillisen hallituksen lakkauttamisen ja yksilön vapauksien pois ottamisen, jotta meidän illuministiset johtajamme kykenisivät "palauttamaan järjestyksen" sekä "tukahduttamaan rauhan viholliset". Tietenkään, yksikään amerikkalainen johtaja ei tule kertomaan kansalaisilleen että ainoa syy miksi meillä on tämä kriisi on se, että meidän illuministiset johtajamme ovat tahallaan luoneet tämän paniikin ja sodan.

Kuuntele kun eräs vanhimmista olemassaolevista illuminisista dokumenteista puhuu tästä aiheesta:

"4. Me olemme susia -- ihmiset ovat lampaita ja me olemme niiden susia. Ja sinä tiedät mitä tapahtuu kun sudet saavat otteen laumasta?"

"5. On olemassa toinenkin syy miksi he sulkevat silmänsä: sillä me yhä uudestaan lupaamme palauttaa heille kaikki vapaudet jotka me olemme vieneet; sitten kun me olemme tukahduttaneet rauhan viholliset ja rauhoittaneet kaikki osapuolet."

"6. Ei ole tarpeen sanoa että kuinka kauan heidän täytyy odottaa vapauksiensa palauttaessa." ["Protocol 11 -- THE TOTALITARIAN STATE", The Protocols of the Learned Elders of Zion.]

HUOMIOI: Illuminati on kylvänyt paljon eripuraa ja väärinymmärtämystä Siionin viisaiden miesten pöytäkirjoja kohtaan. He kirjoittivat tämän dokumentin alunperin siihen malliin että koko kirjoitus saatettaisiin huonoon valoon. Kuinka he tekivät tämän? He kirjoittivat yksityiskohtaisen suunnitelman kuinka luoda antikristuksen valtakunta -- Uusi maailmanjärjestys -- ikäänkuin juutalaiset olisivat tämän takana pyrkimyksenään yhdistää maailma siionismin alaisuuteen, rakentaen lavasteet kauan odotetun juutalaisen messiaan ilmestymiselle.

Illuminati halusi että tämä sana-arvoitus löydettäisiin -- kuten se löydettiinkin -- sillä he tiesivät että ihmiset eivät uskoisi tähän dokumenttiin koska se oli kirjoitettu juutalaiseen formaattiin. Tämä dokumentti löydettiinkin ja jokainen ajattelee että Siionin viisaiden miesten pöytäkirjat ovat täydellistä hölynpölyä. Täten, Illuminati on kyennyt seuraamaan tämän dokumentin ohjeita ilman pelkoa että heidät saataisiin kiinni itse teossa. Tämä suunnitelma on todellinen; juutalainen formaatti vain on hölynpölyä.

Tämä suunnitelma on totta; illuminati käyttää sitä suuresti, ja tämä on syy miksi me jatkuvasti viittaamme sihen. Nyt, salli meidän palata Ted Rallin artikkeliin. Sinä voit nähdä että tietyt vasemmalla olevat amerikkalaiset ovat huolissaan Bushin suuresta vallasta.

"Ihmiset jotka ovat puhuneet Bushia vastaan puhuvat 'exit' -strategiasta -- lähteä pois Yhdysvalloista pelastaakseen nahkansa. 'Onko sinulla tai puolisollasi eurooppalaiset vanhemmat' on yleinen keskustelunaihe (jos on, sinä voit hankkia kaksois-kansalaisuuden ja Euroopan Unionin passin joka sallii sinun tehdä töitä missä tahansa EU-maassa). Ne jotka ovat 100% amerikkalaisia toivovat että maat kuten Kanada tai Ranska ottaisivat vastaan poliittisia pakolaisia mikäli tilanne käy tukalaksi."
Tällainen ajattelu on typerää, sillä kun suunniteltu paniikki todella iskee täydellä voimallaan, siihen sisältyvät seuraavat globaalit tapahtumat:
 1. Lähi-idässä puhkeaa täysimittainen sota;

 2. Ydinase-selkkaus Koreassa;

 3. Kiina hyökkää Taiwaniin;

 4. Terrori-iskuja kaupungeissamme.
Ei tule olemaan paikkaa minne paeta siten kun tämä skenaario iskee täydellä voimallaan -- ei puolueetonta Sveitsiä minne paeta.

Nyt, salli meidän jatkaa Ted Rallin parissa, muistaen että tämä kirjoitus on vuodelta 2003.

"Guantánamossa, Yhdysvallat on muuttamassa keskitysleirin tuhoamisleiriksi jossa vankeja tullaan teloittamaan ilman oikeusprosessia tai asianajajaa. Koskaan aiemmin historiassa USA:n presidentti ei ole hautonut mielessään syntyperäisten amerikkalaisten kansalaisoikeuksien riistämistä -- mutta Bush on laatinut asetuksen joka sallisi hänen karkoittaa jokainen jota hän kutsuu 'vihollis-taistelijaksi'. Kaikkien kriteerien mukaan hän on mennyt liian pitkälle..."
Tällä Ted Rallin varoituksella -- heinäkuu 2003 -- on suurta merkitystä meille tänään, sillä meidän kertomuksemme osoittaa kuinka Presidentti Bush on päättänyt lujasti kieltää amerikkalaisilta heidän perustuslailliset oikeutensa.

Bush/Gonzales -- uhka meidän vapauksillemme

Salli meidän tutkia tämänhetkistä artikkeliamme syvemmin. Sinä voit nähdä että Valkoinen Talo on hellittämätön pyrkimyksissään riistää USA:n kansalaisten oikeudet -- ensin Muhammed-nimisiltä ja sitten kaikilta muilta. Älä eksy tämän suhteen!

UUTISKATSAUS: "Bush jättää vahvistettavaksi uuden terrorismi-lain", Anne Plummer Flaherty, AP (Las Vegas Sun), 28.7.2006.

"Terrorismista epäillyt Yhdysvaltain kansalaiset voidaan pidättää välittömästi ja heiltä voidaan kieltää pääsy siviilioikeuteen Bushin hallituksen esittämän säädöksen mukaan, sanovat laki-asiantuntijat luettuaan säädöksen varhaisen version."
Pysähdytäänpä tässä tarkistaaksemme mitä me olemme juuri lukeneet ja saadaksemme käsityksen sen hirvittävästä luonteesta. USA:n kansalaiset joita epäillään yhteyksistä terrorismiin menettävät oikeutensa puolustaa itseään siviili-oikeudessa. Ei vaadita MINKÄÄNLAISIA todisteita jotta sinut tai minut saataisiin kaltereiden taakse -- viranomaisen syytös riittää!! Tällainen järjestelmä on materiaalia josta absoluuttinen diktatuuri luodaan. Olemmeko me nyt Josef Stalinin kommunistisen diktatuurin ajassa, jolloin surmattiin yli 20 miljoonaa neuvosto-kansalaista samoin edellytyksin? Vai elämmekö me Mao Tse-Tungin samanlaista aikakautta jolloin surmattiin yli 100 miljoonaa kiinalaista? Vai elämmekö me Adolf Hitlerin diktatuurissa, jonka aikana katosi melkein 20 miljoonaa "vähempiarvoista" ihmistä?

Ei, me elämme presidentti George Bushin ja hänen oikeusministerinsä Gonzalesin nopeasti kehittyvällä valtakaudella. Gonzales oli Valkoisen Talon neuvonantaja "terrorisminvastaisen sodan" alussa välittömästi 9/11 -iskujen jälkeen. Gonzalesin muistiinpanot kertoivat Bushille että Geneven sopimuksen säännöt eivät koske häntä, ja että terrorisminvastaisen sodan ylipäällikkönä hän voisi jättää huomioimatta myös Yhdysvaltain lait. Kriitikot väittävät että Alberto Gonzalesin määräysvalta oli pohjana vankien huonolle kohtelulle Guantánamossa, Irakissa ja Afganistanissa.

Presidentti Bush arvosti Gonzalesia niin paljon että hän nosti hänet oikeusministeriksi! Nyt Hra. Gonzales taas muotoilee lauseita jotka kieltävät amerikkalaisilta heidän oikeutensa ja vapautensa. Usko minua, tämä Illuminaatin suunnitelman kieli -- kuten se on Pöytäkirjoissa paljastettu -- tekee erittäin selväksi että kaikki kansalaiset ovat tähtäimessä. 9/11 -tapahtumista lähtien, terrorisminvastaisen taistelun nojalla, poliitikot molemmilta laidoilta -- sekä republikaanit että demokraatit -- ovat tehneet yhteistyötä kieltääkseen meiltä vapautemme. Tämä on tämän uutisen ydin.

Nyt, salli meidän palata takaisin tähän uutiseen. Sinä huomaat että ne jotka haluavat viedä vapautemme ovat taitavia käyttämään sanoja aseenaan.

"Tämän 32-sivuisen asetuksen on tarkoitus antaa lainvoima Pentagonin tuomioistuimelle, joka perustettiin pian vuoden 2001 terrori-iskujen jälkeen pidättämään ja syyttämään terrorisminvastaisessa sodassa pidätettyjä. Korkein Oikeus lakkautti tämän tuomioistuimen viime kuussa. Asetuksen mukaan, armeijalla olisi lupa pidättää kaikki 'vihollistaistelijat' kunnes vihollisuudet loppuvat. Tämä asetus määrittää vihollistaistelijaksi jokaisen joka 'on sekaantunut vihamielisyyksiin Yhdysvaltoja tai sen liittolaisia vastaan'."
Nykyisen Perustuslain mukaan, amerikkalaisilla on oikeuksia jotka tämä uusi esitys ottaisi pois:
 1. Oikeus tietää häntä vastaan nostetuista syytteistä;

 2. Oikeus asianajajaan ja oikeus kertoa omaisille missä häntä pidetään vangittuna;

 3. Oikeus siihen että häntä pidetään syyttömänä kunnes on todettu syylliseksi;

 4. Oikeus omistaa kaikki kansalaisuuden tunnusmerkit oikeudenkäynnin ollessa meneillään ja kunnes tuomarineuvosto toteaa hänet syylliseksi;

 5. Oikeus kyseenalaistaa todisteet jotka hallitus esittää häntä vastaan;

 6. Oikeus nopeaan käsittelyyn.
Sitten kun kansalainen on syytettynä terrorismista, hänet on julistettu "vihollistaistelijaksi", niin kauan kuin hallitus haluaa pitää hänet elossa ja/tai vangittuna. Kuten sinä tulet pian näkemään, tämän säädöksen kieli on hyvin laveaa; seikka joka aina hyödyttää diktatuuria.
"Laki-asiantuntijat sanoivat perjantaina että tämä kieli on vaarallisen laveaa ja että se voisi valtuuttaa armeijan pidättämään välittömästi kaikki USA:n kansalaiset joilla on ainoastaan hatarat sidokset terrorismi verkostoon kuten al-Qaida. 'Tämä on suuri kysymys... määritellä se kenet voidaan pidättää', sanoi Martin Lederman, Georgetownin yliopiston lakiasiain professori joka postitti kopion laista web-blogiin. Scott L. Silliman, eläkkeellä oleva ilmavoimien tuomarineuvoston jäsen sanoi että 'vihollistaistelijan' lavea määritelmä on huolestuttava koska USA:n kansalainen jota heppoisin perustein epäillään terrorismista menettäisi pääsyn siviilioikeuteen -- sekä kaikki oikeudet jotka tulevat sen myötä. Hallinto-viranomaiset ovat sanoneet että he haluavat perustaa taistelukentän oloja matkivan salaisen oikeusistuimen vihollistaistelijoille suojellakseen salaista informaatiota."
Kuitenkin, niin pahalta kuin tämä näyttääkin -- ja se on hyvin pahaa -- tilanne muuttuu vieläkin pahemmaksi kun sinä luet artikkelia eteenpäin.
"Tämä hallituksen esitys viskaa pois useita syytetyn oikeuksia jotka ovat yleisiä siviili- ja sotilastuomioistuimissa, mukaanlukien kuulopuheiden huomiotta jättäminen, oikeus nopeaan käsittelyyn sekä puolustusasianajajan oikeus päästä käsiksi todisteisiin. Tämä ehdotus sallisi myös puolustusasianajajan käytön kieltämisen kokonaan sekä sallisi todennäköisesti alistumisen pakotetulle todistamiselle."
Nyt me ymmärrämme kuinka meidän perustuslaillisia oikeuksia tullaan riisumaan mikäli tämä asetus hyväksytään laiksi -- ja minä pelkään että se hyväksytään. Yhdysvaltain presidentin täytyy vannoa käsi Raamatulla että hän toimii suojellakseen lakejamme ja Perustuslakia. Senaattorien täytyy antaa samanlainen lupaus ennenkuin he astuvat virkaansa. Kuitenkin, taas kerran, meudän vaaleilla valitut edustajamme toimivat avoimessa salaliitossa ottaakseen nämä ihmeelliset vapautemme ja perustuslailliset oikeutemme pois -- kaikki terrorismin nimessä.

Useimmat amerikalaiset nukkuvat yhdestä tai useammasta syystä:

 1. Amerikkalaiset olettavat, että koska meidän kansakuntamme on aina ollut vapaa, se tulee aina olemaan vapaa;

 2. Amerikkalaiset typerästi uskovat suurimman osan siitä mitä heidän poliitikkonsa, sotilasjohtajansa ja uutistoimittajat kertovat heille, ja että heidän johtajillaan on kansalaistensa hyvinvointi sydämellään;

 3. Illuminati on esittänyt ankaria lakeja mutta päättänyt kuitenkin olla ottamatta niitä heti käyttöön. Miljoonat amerikkalaiset ovat kuulleet varoituksen ystäviltään jotka ymmärtävät salaliiton ja varoittavat heitä tulevasta diktatuurista. Koska ennustettuja katastrofeja ei ole tullut, liian monet ihmiset ovat päättäneet olla uskomatta että diktatuuria koskaan tulee;

  Koska amerikkalaisille ei ole opetettu oikeaa historian tietämystä Toisen maailmansodan jälkeen, he eivät usko että eri johtajat eri puolueista pitkällä aikavälillä voisivat toteuttaa samaa globaalia agendaa. Liian monet ihmiset eivät ole koskaan oppineet ajattelemaan itse, joten joukkoviestimet ajattelevat heidän puolestaan. Seurauksena, suurin osa amerikkalaisista ei ajattele itsenäisesti.
Meillä on mahdollisuus kaataa tämä lakiehdotus.
"Puolustusministeri Alberto Gonzalesin ja Gordon Englandin odotetaan kertovan tästä lakiesityksestä avoimessa kuulemistilaisuudessa Senaatin Armed Services -komitean edessä. Sotilas-lakimiesten on määrä todistaa keskiviikkona Senaatin oikeus-komitean edessä."
Amerikkalaisten jotka välittävät vapauksistaan täytyisi nousta ylös vastustamaan tätä esitystä ennenkuin siitä tulee laki.

Tämä seuraava kappale kertoo miksi Valkoinen Talo ja Pentagon ylipäänsä loivat tämän esityksen.

"Tämä esitys on hallituksen vastaus Korkeimman oikeuden 29. kesäkuuta tekemälle päätökselle, jossa sanotaan että Pentagonilla ei ole lupa tuomita armeijan pidättämiä henkilöitä salaisissa tuomioistuimissa joita perustettiin pian syyskuun 11. päivän terrori-iskujen jälkeen. Oikeus päätti että näillä tuomioistuimilla ei ole lainvoimaa ja että ne rikkovat kansainvälisiä sopimuksia. Tämä oikeuden päätös on vastoin Bushin hallituksen pitkään vaalimaa tulkintaa että presidentti ei tarvitse Kongressin lupaa tuomitakseen terrorisminvastaisessa sodassa kiinnisaatuja 'vihollistaistelijoita' ja että Geneven sopimus ei koske al-Qaidan jäseniä."
Kaikilla jotka hurrasivat kun Korkein oikeus tuomitsi Presidentti Bushin alkuperäistä suunnitelmaa vastaan on kaksinkertainen syy olla huolissaan nyt. Jos esityksestä tulee laki, silloin USA:n kansalaisia sukunimiltään "Muhammed", "Smith" tai "Jones" voidaan pidättää epäiltynä siitä että he ovat "vihollistaistelijoita" ja heiltä voidaan kieltää heidän perustuslailliset oikeutensa.

Tämä on suunnitelma, se odottaa vain lopullista kriisiä jotta sitä alettaisiin toden teolla toteuttamaan.

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -työryhmän artikkeli numero 2145Käännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi


Takaisin