Kun Israelin pääministeri julisti että tämänhetkinen sota mahdollistaisi Israelin yksipuolisen vetäytymisen Länsirannalta, hän paljasti lopullisen päämäärän jota ei olisi pitänyt paljastaa vielä!


Alaotsikko: Kun kiivas polemiikki syntyi Olmertin lausunnosta että tämä sota Libanonissa helpottaisi yksipuolista vetäytymistä Länsirannalta, pääministeri peräytyi kiireesti lausunnostaan. Mutta älä eksy -- tämä on lopullinen suunnitelma ja se toteutuu sitten kun sota on ohi ja puskurivyöhyke luotu.


Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge Ministeriössä


Olmertin suuri erehdys

Näkökykyiset ihmiset kaikkialla maailmassa kokivat epäilemättä suuren järkytyksen kun Pääministeri Olmert myönsi että oli olemassa yhteys tämän sodan ja suunnitellun yksipuolisen vetäytymisen välillä! Cutting Edge kertoi tästä vetäytymisestä uutisessa 2142, mutta poliitikkojen ei odotettu myöntävän sitä vielä. Pääministeri Olmert aiheutti tämän fiaskon; salli meidän katsastaa tosiasiat. Huomioi kuinka leväperäisesti pääministeri yhdistää tämäm sodan ja tulevan vetäytymisen Länsirannalta.

UUTISKATSAUS: "Pääministeri Olmert: Libanon antaa vauhtia Länsirannalta vetäytymiselle", YNET News, 2.8.2006.

"Israel tulee jatkamaan taistelua Hizbollahia vastaan niin kauan kunnes muodostetaan voimakkaat kansainväliset joukot, pääministeri Ehud Olmert sanoi uutistoimistojen haastattelussa keskiviikkona. Olmert sanoi että hän haluaisi rauhanturvaajat joiden valtuuksiin kuuluisi Hizbollahin riisuminen aseista, lisäten että Israelin sotatoimet olivat jo 'täysin tuhonneet' Hizbollahin infrastruktuurin. 'Jos todellakin, kuten me toivomme, nämä kansainväliset joukot muodostaisivat taistelujoukoista koostuvan tehokkaan voiman, sitten me lopettaisimme sotimisen kun kansainväliset joukot ovat asemissa etelä-Libanonissa', Olmert sanoi. Kysyttäessä että aikooko Israel jatkaa taistelua siihen asti, Olmert vastasi: 'Kyllä.'"
Cutting Edgen viime viikon uutiskirjeessä sanottiin, että, kenties, tähän suunnitelmaan tehdä yksipuolisesta vetäytymisestä poliittisesti hyväksyttävä kuuluisi kaksi asiaa:
  1. Käyttää IDF:n pelottavaa voimaa tuhota Hamasin sotilaallinen kapasitetti Gazassa sekä Hamasin vastaava Libanonissa;

  2. Tämän jälkeen asettaa voimakkaat, ulkomaisten rauhanturvaajien taistelujoukot ylläpitämään puskurivyöhykettä 30 kilometriä rajasta Libanonin puolelle. Tämä rauhanturvaajien joukko eroaisi kaikista aikaisemmista, koska sillä olisi voimakas sotilaallinen kyky suorittaa loppuun Hizbollahin aseistariisuminen sekä tuhota jokainen yritys hyökätä Israeliin Libanonin puolelta. Sitten kun nämä päämäärät on saavutettu, israelilaiset suostuteltaisiin hyväksymään hallituksen aikeet vetäytyä Länsirannalta. Kuitenkin, jotta oikeisto pidettäisiin unessa, Israelin hallitus on hiljaa aikeistaan.
Olmertin suuri munaus
"Tämä pääministeri myös ennusti että Libanonin taisteluiden seurauksena saadaan 'uutta potkua' Israelin suunnitelmille eristää palestiinalaiset vetäytymällä suuresta osasta Länsirantaa."
Minä haukoin henkeäni kun luin tämän lauseen, sillä kokeneen poliitikon ei koskaan olisi pitänyt lausua näitä sanoja. Pääministeri Olmertin olisi kannattanut pitää israelilaiset pimeydessä todellisista syistä miksi tällainen pieni provokaatio kuten muutaman IDF:n sotilaan sieppaaminen johti verisimpään sotaan vuosikausiin. Israelilaisille olisi pitänyt uskotella että tätä sotaa käydään yksinomaan heidän suojelemisekseen.

Olmertin suuri perääntyminen

Olmert pakotettiin peräytymään vain muutama tunti alkuperäisen lausuntonsa jälkeen.

UUTISKATSAUS: "Olmert pyytää anteeksi vetäytymispuheitaan", The Jerusalem Post, 2.8.2006.

"Kymmenen reserviläistä ilmoitti että he kieltäytyvät tottelemasta määräyksiä mennä Libanoniin seurauksena pääministeri Ehud Olmertin kommenteista että tämä sota Libanonissa voisi tuoda potkua Länsirannalta vetäytymiselle, armeijan radio raportoi."
Kenenkään ei pitäisi olla yllättynyt siitä että oikeistolaisen maailmankuvan omaavat kieltäytyvät palvelemasta kun heille on kerrottu viralliselta taholta että syy miksi he taistelevat Libanonissa on varmistaa suunniteltu vetäytyminen Länsirannalta. Oikeistolaisesti ajattelevat israelilaiset ovat aina olleet etulinjassa vastustamassa Raamatullisen Israelin alueiden luovuttamista. Nämä israelilaiset uskovat kirjaimellisesti Raamattuun ja vastustavat luovuttamasta alueita jotka Jumala antoi Israelille ikuisiksi ajoiksi.

Täten, he olisivat ensimmäisiä jotka reagoisivat OLmertin röyhkeään mutta tyhmään lausahdukseen.

Aivan yhtä nopeasti, Olmert vetäytyi lausunnostaan.

"Keskusteltuaan kansanedustaja Effi Eitamin (NU-NRP) kanssa, Pääministeri Olmert antoi lausunnon jossa hän pyysi anteeksi tältä oikeistoa edustavalta kansanedustajalta. Olmert sanoi että tämä sota Libanonissa oli seurausta Hizbollahin hyökkäyksistä Israelia vastaan ja että sillä ei ole yhteyksiä tulevaisuuden diplomaattisiin prosesseihin muilla rintamilla. Yksimielisyys joka on ollut vallalla Knessetissä väkivaltaisuuksien alkamisesta lähtien rikkoutui keskiviikkona. 'Tuki jonka Olmert oli saanut sodan alusta lähtien nousi hänen päähänsä', sanoi Zvi Hendel (NU-NRP). 'Hän jakaa kansakunnan tällä kommentillaan.'"
Tällainen reaktio oli odotettavissa, niin että pääministerin olisi pitänyt pysyä hiljaa sodan yhdistämisestä vetäytymiseen -- vaikka tämä olisikin ollut heidän suunnitelmansa.

Kommentit israelilaisilta sotilailta olivat mielenkiintoisia:

"Kun uutiset Olmertin kommenteista kantautuivat Libanonissa taistelevien sotilaiden korviin, sotilaat kertoivat armeijan radion toimittajille että he eivät liittyneet armeijaan karkoittaakseen ihmisiä ja että he eivät vaarantaisi henkeään edistääkseen Olmertin 'vaarallista suunnitelmaa'. Oli myös raportteja että yksi sotilas olisi jättänyt yksikkönsä, ilmoittaen että hän ei tue tätä vetäytymissuunnitelmaa. Moshe Feiglin, Likudin johtaja-ehdokas, kehoitti sotilaita 'tulemaan kotiin'."
Täten, pääministeri pyysi anteeksi ihmisiltä, kertoen heille että tätä sotaa ei käydä jotta saataisiin ihmiset kannattamaan vetäytymistä, ja hän yksinkertaisesti kertoi puhuneensa omiaan.

Vaurioittaako Olmertin lausahdus Oslon rauhansuunnitelmaa joka käskee vetäytymään Länsirannalta? Lyhyellä tähtäimellä, pääministeri teki hallaa tälle vetäytymissuunnitelmalle. Kuitenkin, pitkällä tähtäimellä, vetäytyminen tulee toteutumaan ajallaan ja suunnitelman mukaan. Itse asiassa, minä uskon että tämä sota on osa alkuperäistä suunnitelmaa.

Muista nämä faktat:

  1. Tämä suunnitelma evakuoida juutalaiset Gazan kaistalta ja Länsirannalta laadittiin alunperin vuosina 1990-1993, ja Oslon rauhansopimus puhuu tästä (uutinen 1911).

  2. Israelin siviili- ja sotilasjohto tukivat tätä suunnitelmaa.

  3. Tätä suunnitelmaa kannatetaan laajalti, vaikka uutiset eivät aina kerro tätä. Monta kertaa Likud-puolue oli vähällä keskeyttää Sharonin aikeet karkoittaa juutalaiset Gazasta. Joka kerta Sharon kuitenkin voitti tämän poliittisen taistelun, ja Likudin vanhoilliset joutuivat toteamaan että he olivat kärsineet tappion.
Dialektisen prosessin -- hallittu konflikti saa aikaan hallitun muutoksen -- todellisen luonteen mukaan Illuminati kontrolloi LIkudia ja kaikkia muita puolueita niin että poliitikot äänestävät juuri siten kuin heidän on käsketty äänestää; heidän kiivaat puheensa ovat merkityksettömiä.

Länsirannalta tullaan vetäytymään riippumatta siitä että onko Olmert pääministerinä vai ei. Kuinka minä tiedän tämän?

  1. Illuminaatin suunnitelma sanoo näin (uutinen 1911).

  2. Obadjan profetia viittaa tähän (uutinen 2095).
Jumalan suunnitelmat Israelin osalta menevät eteenpäin.

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -työryhmän artikkeli numero 2146Käännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi

Takaisin