Islamilaiset strategistit kiljuvat riemusta uskoessaan, että heidän joukkonsa voittivat sekä Israelin (Libanonissa) että Amerikan (Irakissa)

"Verta kaduilla" -strategia pelaa täysin! Näyttämö on valmis Raamatun profetioiden toteutumiseksi -- Joel 3, Sakarja 12 ja Obadja 15-18.

Uusi Maailman Järjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun kerran ymmärrät, mikä tämä UMJ todella on  ja kuinka sitä vähitellen toteutetaan, pystyt näkemään sen etenemisen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka suojella itseäsi ja rakkaitasi!

Varustaudu niin tyrmistyttäviin näkymiin, ettet koskaan enää katsele uutisia samalla tavalla.

OLET NYT TERÄNSUULLA

Copyright © 2006 Cutting Edge Ministries. All rights reserved

Johdanto

Islamilaiset strategistit Lähi-Idässä uskovat nyt, että heidän joukkonsa ovat lyöneet kaksi Lännen "Suurta Saatanaa" -- Israelin ja Amerikan. Tämä uskomus on avain ymmärtää ne kauhistuttavat seuraukset, jotka Illuminaatti on suunnitellut tälle alueelle. Edelleen tämä väärä uskomus on ilmeisesti luomassa näyttämöä erään lopun ajan profetian toteutumiselle, joka on yksi kaikkein hätkähdyttävimmistä -- Sakarja 12.

Miksi Sakarja 12 on niin hätkähdyttävä? Koska Jumala uudelleen ja uudelleen vakuuttaa, että Hän saa suunnattoman voimakkaat armeijat hyökkäämään Jerusalemia vastaan. Kuitenkin Jumala vannoo suojelevansa pientä Israelia häviöltä! Tämän artikkelin lopussa me tutkimme tätä profetiaa tarkemmin, mutta nyt tarkastelkaamme uskomusta, että palestiinalaiset Hizbollahin taistelijat voittivat mahtavan IDF:n 33-päiväisessä Libanonin sodassa!

Israelin "tappio" Libanonin sodassa

Konsensus alkoi välittömästi sodan päätyttyä muotoutua Israelin oikeistosiivessä, että Israel hävisi sodan Hizbollahia vastaan. Arvioikaamme tätä hätkähdyttävää johtopäätöstä:

UUTISKATSAUS: "Israel's Broken Heart" <http://www.canada.com/nationalpost/news/issuesideas/story.html?id=24bad99e-4f6f-4af4-8b10-81b6e1c5dab2> (Israelin särkynyt sydän) Yossi Klein Halevi, The New Republic, reprinted in Canada,com

"JERUSALEM - Vaikka Ehud Olmert kuinka yrittää selitellä, niin YK:n tulitauko, joka alkoi tällä viikolla on katastrofi Israelille ja koko terrorisminvastaiselle sodalle. Samalla kun Washington näytti vihreää valoa kaikelle mahdolliselle Iranilaisen Israelin vastaisen rintaman kitkemiseksi ja kansallinen yhtenäisyys ja uhrimieli oli ennennäkemätöntä sitten vuoden 1973 Yom Kippur -sodan, meidän johtajamme tuhlasivat viikkoja pidättäen armeijaa ja sotien simuloitua sotaa. Vasta kaksi päivää ennen tulitaukoa armeijalle lopultakin annettiin käsky todelliseen sotaan.

Myös muita israelilaisia artikkeleita on ilmestynyt tulitauon julistamisen jälkeen, jotka sanovat, että Olmert tarpeettomasti sitoi IDF:n johtajien kädet tosiasiassa estäen maavoimia täysin saavuttamasta julistettua päämäärää tuhota Hizbollahin sodankäyntikyky. Samalla kun tämä voi olla totta, niin muista, että Olmert noudatti käsikirjoitusta, jonka oli saanut globaalilta Illuminaatilta.

Tämä juutalainen kirjoittaja listaa nyt eri katastrofeja, jotka olivat luonteenomaisia tälle Libanonin sodalle.

"Päätös ei vaadi meidän kidnapattujen sotilaidemme palauttamista, mutta kyllä asettaa Shebaan'n farmit kansainväliselle listalle -- ikään kuin libanonilaiset jihadistit ampuisivat noin 4000 rakettia Israelin kotirintamalle... Mikä pahinta, se taas kerran luovuttaa Israelin pohjoisrajan turvallisuuden epäpätevälle UNIFUL'ille" (United Nations Peacekeepers)

"... meidän epäonnistumisemme kitkeä jihadistien uhka... on poikiva uuden ja paljon murhaavamman yhteenoton"
Tämä kirjoittaja uskoo, että alueen arabit voittivat nopeasti taistelun julkisista suhteista, varsinkin, kun oli käynyt selväksi, että IDF ei ollut voittamassa helposti ja nopeasti.

"... kun viikot kuluivat ja Hizbollah näytti voittavan, niin maltilliset arabit asennoituivat sen mukaisesti. He eivät vaihtaneet puolta, koska me taistelimme liian hyökkäävästi, vaan koska me emme taistelleet kyllin hyökkäävästi."

UUTISKATSAUS: "Protestors: It's like Yom Kippur War" <http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3292715,00.html>(Mielenosoittajat: Se on kuin Kippur-sota) YNET News, August 18, 2006

Noin 100 mielenosoittajaa saapui torstaina Rabin'in aukiolle Tel Aviv'issa ja vaati poliittista johtoa ja pääministeri Ehud Olmert'ia eroamaan 'Libanonin sodan epäonnistumisen' johdosta. Mielenosoittajat kantoivat kylttejä, joissa luki: 'Tappion lietsojat menkää kotiin', 'Olmert, taistelivatko sinun poikasi?'" ja 'Olmert  = Chamberlain'."

Nämä ovat todella voimakkaita sanoja. Eräs mielenosoittaja suomi Olmert'ia erityisen sattuvalla tavalla.

"Noin kuukausi sitten me läksimme palauttamaan kidnapattuja sotilaita, vahvistamaan pelotetta ja poistamaan strategista uhkaa. Lopulta me poistuimme kuten tulimmekin - vain 150 kuolleen kanssa." (Ibid.)

Tässä kuumassa sanasodassa IDF ei tuo esiin mitään merkittävää analyysiä siitä, missä määrin he tuhosivat Hizbollahin sodankäyntikykyä. Ja vaikka he antaisivatkin sellaisen raportin, on todennäköistä, että ihmiset eivät juurikaan pitäisi sitä uskottavana. Koska "vanukas on se mikä todistaa", niin lopullinen arvio, kuinka merkittävästi IDF tuhosi Hizbollahin sodankäyntikykyä, voidaan tehdä terroristien ampumien rakettien määrästä, joka tulee satamaan israelilaisiin kyliin ja kaupunkeihin tulevina viikkoina ja kuukausina.

Hizbollah todella yllätti monet sillä menestyksellisellä tavalla, jolla sen taistelijat vastustivat ylistettyä IDF:ää.

Israel väittää, että monet Hizbollahin taistelijoiden pitkälle kehitetyt aseet tulivat sille yllätyksenä, varsinkin venäläiset panssarintorjunta-aseet.

UUTISKATSAUS: ’"Israels Defense Minister Slams Russian Sophisticated-Weapons Deliveries to Middle East" <http://www.mosnews.com/news/2006/08/09/peretzslamsrussia.shtml>, (Israelin puolustusministeri suomii venäläisiä pitkälle kehitettyjen aseiden toimituksia Lähi-Itään) MOSNEWS, 09.08.2006

"Hizbollahin joukot käyttävät moderneja ja pitkällekehitettyjä panssarintorjuntaohjuksia Israelin armeijaa vastaan Etelä-Libanonissa, sanoi Israelin puolustusministeri Amir Peretz keskiviikkona ... 'Me taistelemme iranilaista kommandoa vastaan, joka on aseistettu kehittynein, nykyaikaisin asein. Niihin kuuluu venäläisvalmisteisia panssarintorjuntaohjuksia, joista luvattiin, ettei niiden pitänyt joutua Hizbollahin käsiin. Tätä asetta käytetään tänä päivänä IDF:n sotilaita vastaan Libanonissa', Peretz sanoi... Hizbollah käytti venäläisvalmisteisia RPG-29 panssarintorjuntaohjuksia, joita Venäjä myi Syyrialle ja sitten Hizbollahille. RPG-29 pystyy lävistämään Israelin Merkava- tankin raskaan panssarin. Hizbollahin taistelijat käyttävät RPG-ohjuksia myös israelilaisia joukkoja vastaan.

Jotkut uutiset kertovat, että suurin osa kaatumisista ja haavoittumisista johtui näistä murhaavista venäläisistä aseista. Kuitenkin IDF tiesi Hezbollahin omistavan näitä aseita eikä silti näyttänyt sopeuttavan panssaritaktiikkaansa tämän aseistuksen neutraloimiseksi. Tämä tosiasia saa monet arvostelemaan Olmert'ia tämän sodan "pienoisjohtamisesta". Tehdäänkö Olmert'ista nyt "syntipukki" sen tosiasian vuoksi, ettei IDF saavuttanut julistettuja päämääriään?

Miksi tätä koko skenariota itseasiassa kieputetaan IDF:n noloon tappioon? Todennäköinen vastaus voi yllättää sinut.

Hizbollahin menestys IDF:ää vastaan on inspiroinut koko arabimaailman. Näyttää, että arabit nyt uskovat voivansa kohdata ja voittaa Israelin taistelukentällä.
UUTISKATSAUS: "Hamas Sees Hezbollah 'Victory' As Cause for New Intifada (Hamas näkee Hizbollahin ‘voiton’ aiheena uudelle intifadalle", by Julie Stahl, Jerusalem Bureau Chief, Crosswalk News, August 18, 2006

Jerusalem (CNSNews.com) - Islamilainen Jihad ampui samanlaisia raketteja kuin Hizbollahin katjushat eteläisraelilaiseen Askelonin kaupunkiin maanantaina juuri, kun tulitauko Israelin ja Hizbollahin välillä oli alkamassa. Kuitenkin jo ennen tulitaukoa Hamasin kolumnisti sanoi, että palestiinalaiset olisivat suurimpia hyötyjiä siitä, mitä hän kutsui Hizbollahin voitoksi. Hän sanoi, että se valmisti tietä kolmannelle palestiinalaisten kansannousulle... Hizbollah onnitteli libanonilaisia heidän 'suuresta voitostaan' Israelista lehtisessä, jota jaettiin kansalaisille maanantaina."

"Hizbollah julisti voittoaan, kun Israel vetäytyi yksipuolisesti Etelä-Libanonin turvavyöhykkeeltä kuusi vuotta sitten toukokuussa 2000 - manööveri, joka innoitti palestiinalaisia aloittamaan väkivaltaisen kansannousun myöhemmin tuona vuonna ... Ja nyt sen jälkeen, kun tulitauko [hudna] on testattu ja Palestiinan hallinnon vaihtamisen kokeilu saavutti huippunsa, ovi avataan kolmannelle palestiinalaiselle intifadalle, joka muuttaa vastustuksen Israelin toimiin vastaamisesta vastustukseksi, joka toteutetaan meidän aloitteestamme, sanoi hän Middle East Media Research Institute'n julkaiseman käännöksen mukaan."

Ota huomioon kaksi seikkaa, jotka ovat todella merkityksellisiä:

1) Huomaa, että Hizbollahin johtajat kutsuvat YK:n tulitaukoa nimellä "hudna". Mikä on hudna? Se on väliaikainen vihollisuuksien lakkaaminen, jonka profeetta Muhammed oikeutti, kun islamilaiset voimat näkevät olevansa toivottomasti alakynnessä lukumääränsä ja aseistuksensa suhteen. Tämän strategisen tulitauon aikana islamilaisten voimien tulee vahvistaa asemiaan ja samalla pyrkiä pettämään vihollista koskien heidän aikeitaan. Sitten kun islamilaiset joukot on sitten vahvistettu siinä määrin, että niillä on sotilaallinen etumatka, niiden tulee iskeä ilman varoitusta ja tuhota vastassaan olevat vihollisvoimat.

On äärimmäisen merkittävää, että islamilainen johto pitää YK:n tulitaukoa "hudnana", sillä se paljastaa heidän todelliset aikeensa.

2) " ...muuttaa vastustuksen Israelin toimiin vastaamisesta vastustukseksi, joka toteutetaan meidän aloitteestamme."

Mitä tarkoittaa "vastustukseksi, joka toteutetaan meidän aloitteestamme"? Nämä sanat tarkoittavat, että Hizbollahin johtajat haluavat aloittaa strategian, joka johtaa skenarioon, jossa he suunnittelevat ja toteuttavat hyökkäyksen israelilaisia vastaan. Me olemme tienneet melkein 10 vuotta, että on olemassa arabien suunnitelma, jonka mukaan palestiinalaiset, Syyria, Jordania ja Egypti hyökkäävät Israeliin. Puhuimme tuosta suunnitelmasta artikkelissamme NEWS1056. Muista, että tämä on suunnitelma, josta raportoi yksikkö nimeltä U.S. House of Representatives' Task Force On Terrorism And Unconventional Warfare vuonna 1997.

Toistakaamme tämän suunnitelman keskeinen osa: "...sellaiset valtiot kuin Syyria, Iran, Irak, Pakistan ja Egypti suunnittelevat ja valmistautuvat lopulliseen tuhoamissotaan Israelia vastaan. Siihen sisältyy biologisten, kemiallisten ja ydinaseiden hankkimista yhdessä konventionaalisten aseiden kanssa, s.o. panssareita, lentokoneita ja sotilaita, kaikkia hyvin suuria ja ylivoimaisia määriä." (NEWS1056)

Ennen tätä sotaa Libanonissa arabit tunsivat itsensä avuttomiksi ilmeisen voittamatonta IDF:ää vastaan. Nyt tämän sodan jälkeen on paljon vähemmän arabeja, jotka enää kunnioittavat IDF:ää siinä määrin. Johdetaanko arabeja uskomaan, että he todella voisivat lyödä IDF:n?

Muistan, kun vuosia sitten eräs Labor'in virkamies kysyi Shimon Peres'iltä, miksi Israelin hallitus sallii palestiinalaisten jatkuvasti saada yhä kehittyneempää aseistusta. Tämä juutalainen puoluejohtaja sanoi, että "tulee varmasti aika, kun arabit vetävät esille isot pyssynsä".

Peres vain nauroi ja sanoi: "No hyvä, silloin me vedämme esiin meidän ISOT pyssymme" (painottaen sanaa "ISOT"). Tarkoituksesta ei voinut erehtyä: Peres tahtoo sanoa, että tarpeen tullen Israelin todella isot pyssyt tekevät palestiinalaisten "isot pyssyt" mitättömiksi. Me tietysti tiedämme, että Israel omistaa skalaari-aseita -- todella ISOJA pyssyjä. (Lue everstiluutnantti Bearden'in kirja, "Oblivion: AMERICA At The Brink -- Scalar Weaponry Explained, Illustrated")
Israel omistaa myös polttoaineilmapommeja (Fuel Air Bombs), joiden räjähdysvoima vastaa pientä atomipommia.

Onko mahdollista, että tätä koko skenariota ollaan viemässä siihen, että tarkoituksellisesti rohkaistaan arabeja luulemaan, että venäläisillä aseillaan he todella voisivat voittaa Israelin? Jos arabit hyökkäävät, kuten lainaamamme kongressin raportti uutisessamme NEWS1056 ennakoi, niin Israelilla on silloin oikeus vastaiskuun kaikin käytössään olevin asein.

Tämän mahdollisuuden huomioiden näennäisesti naurettava tapa, jolla IDF taisteli Libanonissa, alkaa näyttää ymmärrettävältä.

Tämän koko epäonnistuneen sotanäytelmän tulos on rohkaista muslimijohtajia ja armeijoita kautta maailman, että lopultakin islamilaisilla armeijoilla on kyky käydä sotaa peljättävää ja "voittamatonta" IDF:ää vastaan ja VOITTAA! Sitten Israelin paluun maahansa vuonna 1948 arabiarmeijoita ja niitä lähettäneitä valtioita on toistuvasti nöyryyttänyt haamuna ajatus tappioista sellaista pikkuista armeijaa vastaan. Miltä se näyttääkään maailman silmissä, kun alle kuusi miljoonaa juutalaista voi varustaa armeijan, joka lyö mahtavat arabiarmeijat, jotka on otettu yli 360 miljoonaisesta väestöstä!

Vuoden 1973 sodan jälkeen Israel on modernisoinut armeijaansa siinä määrin, että sen asevoimat ovat selkeästi ylivoimaiset paljon lukuisampiin islamilaisiin voimiin verrattuna. Jos kuitenkin suunnattomasti lukuisammat arabiarmeijat voisivat saavuttaa edes osittaisen tasavertaisuuden, niin ne voisivat aloittaa sodan, jossa voisivat tuhota juutalaisen armeijan ja sionistisen valtion. Arabijohtajat ovat uskoneet syvällä sydämessään, että heillä olisi varaa aloittaa sota, jossa Israel voisi tappaa 300 miljoonaa arabia ja silti, jos vain Israel tuhottaisiin, niin arabit voisivat alkaa Lähi-Idän jälleenasuttamisen vielä 60 miljoonalla ihmisellä!
Tätä on arabien vihan syvyys Israelia kohtaan. Siten voit nähdä videon, "Relentless" <http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=1334>, totuuden, että rauha arabin ja juutalaisen välillä on yksinkertaisesti mahdoton!

Amerikan "tappio" Irakin sodassa

Kun nyt olemme nähneet, kuinka arabijohto voi todella uskoa "voittaneensa" Libanonin sodan ja voivansa "voittaa" lopullisen sodan Israelia vastaan, niin tarkastelkaamme, kuinka he ovat alkamassa uskoa samaa koskien Amerikkaa johtuen presidentti Bush'in harkitusta tappiosta Irakin sodassa. Marraskuun vaalien jälkeen olen ollut järkyttynyt niiden Illuminaatin johtajien määrästä, jotka ovat ilmaisseet käsityksensä, että Amerikka on hävinnyt Irakin sodan!

Näitä johtajia on poliitikoista konsultteihin ja CFR:n väestä massamedian kolumnisteihin. Keneltä hyvänsä tämä sodan häviämisen mantra tulikaan, niin aina se oli sama: Bush on johtanut Amerikan epäonnistuneeseen sotaan. Islamilaisten strategistien täytyy kirjaimellisesti nuoleskella saalistaan jo etukäteen!

UUTISKATSAUS: "Kissinger: Iraq Military Win Impossible" <http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2006/11/19/AR2006111900287_pf.html> (Kissinger: Sotilaallinen voitto mahdoton Irakissa) The Washington Post, November 20, 2006

"LONTOO -- Sotilaallinen voitto ei enää ole mahdollinen Irakissa, sanoi entinen ulkoministeri Henry Kissinger TV-haastattelussa sunnuntaina. Kissinger esitti synkän arvion Irakista sanoen, että USA:n hallituksen täytyy aloittaa vuoropuhelu Irakin naapureiden kanssa, myös Iranin, jos se aikoo saavuttaa edistystä alueella. 'Jos 'sotilaallinen voitto' tarkoittaa Irakin hallitusta, joka voidaan vahvistaa niin, että sen määräyksiä totellaan koko maassa ja joka saa sisällissodan ja lahkojen väkivallan hallintaan aikajaksossa, jota demokratian poliittiset prosessit tukevat, niin minä en usko sen olevan mahdollista'..."

Kun niin tärkeä illuministi kuin Henry Kissinger menee BBC:n radio-ohjelmaan ja kertoo maailmalle, että sota, johon presidentti Bush syöksi Amerikan, ei olekaan voitettavissa, niin se on suunnaton uutinen. Kissinger kuuluu seuraaviin salaisiin järjestöihin: Council on Foreign Relations (CFR), Trilateral Commission, Bilderberger Group ja okkulttinen "Council of Nine", jota johtaa, ei kukaan muu, kuin  prinssi Charles.

Muista, mitä olemme sanoneet helmikuusta 2004 lähtien, kun ensi kerran kiinnitimme huomiotasi näytökseen, jossa yksi sitoutunut globalisti arvostelee ankarasti toista yhtä sitoutunutta globalistia julkisesti. Kun näet tämän tapahtuvan, niin tiedät, että olet katselemassa käsikirjoitetun lopputuloksen julkista työstämistä. Käsikirjoitettu päämäärä näytti olevan presidentti Bush'in rankka häpäiseminen, häväistyskampanja, joka voisi jopa johtaa hänen syytteeseen asettamiseensa. Uskomme tähän edelleen vahvasti.

Tämän korkean tason Bush'in häpäisemiskampanjan voimakas sivuvaikutus on kuitenkin, että islamilaiset johtajat kuuntelevat tätä julkista keskustelua uskoen, että Amerikka on häviämässä ja saaden rohkeutta pitää yllä painetta koalition joukkoja kohtaan - jopa aloittaen jatkuvasti uusia hyökkäyksiä. Jos he rohkaistuvat kylliksi, he voisivat jopa aloittaa "Tet Offensive (Vietkongin ja Pohjois-Vietnamin armeijan operaatio Vietnamin sodassa)" -tyyppisen operaation yrittäen aiheuttaa koalition joukoille raskaita tappioita toisaalta ja samalla muuttaisivat julkista mielipidettä sodanvastaiseksi toisaalta.

Meistä tuntuu, että mahdollisuudet tämän kaltaiselle maanlaajuiselle operaatiolle lisääntyvät jokaisen tällaisen julkisen lausunnon myötä.

Kun presidentti Bush ilmoitti puolustusministeri Rumsfed'in "erosta", hän hyvin nopeasti nimitti Robert Gates'in (CFR) hänen tilalleen. Gates'ia voidaan siis oikeutetusti pitää "Bush'in sisäpiiriläisenä". Kun hän siis sanoo, että Amerikan joukot eivät ole voittamassa Irakin sotaa, niin tuo tarina kajahtelee pian ympäri maailmaa -- arabien pääkaupungit mukaan lukien!

UUTISKATSAUS: "Gates Says U.S. Is Not Winning Iraq War" <http://www.breitbart.com/news/2006/12/05/D8LQPI680.html> (Gates sanoo että USA ei ole voittamassa Irakin sotaa) Breitbart News, December 5, 2006

"Robert Gates, Valkoisen Talon valinta uudeksi puolustusministeriksi, myönsi tiistaina, että USA ei ole voittamassa sotaa Irakissa ja varoitti, että jos maata ei saada rauhoittumaan pariin vuoteen, niin se voisi johtaa 'alueelliseen suursotaan'. Senaatin vahvistamistilaisuuden alussa Gates sanoi, että hän on avoin uusille ideoille koskien USA:n kurssin korjaamista Irakissa, mikä tulisi hänen mukaansa olemaan hänen tärkein tehtävänsä... Kun senaattori Carl Levin kysyi häneltä suoraan, voittaako USA Irakissa, niin Gates vastasi: 'Ei'."

YK:n pääsihteeri oli uusi sitoutunut globalisti, joka hyppäsi tähän junaan.

UUTISKATSAUS: "US trapped in Iraq, says Annan" <http://www.dawn.com/2006/11/22/int2.htm> (USA ansassa Irakissa, sanoo Annan) Dawn International News, November 22, 2006

"GENEVE, 21.11.-06: USA:n joukot ovat ansassa Irakissa, sanoi YK:n pääsihteeri Kofi Annan maanantaina varoittaen, että Washingtonin täytyy löytää oikea aika lähteä syöksemättä maata syvemmälle kaaokseen. 'Sotilaallisen läsnäolon kannalta se on vaikea kysymys. USA on eräällä tavalla ansassa Irakissa, ansassa siinä mielessä, ettei se voi jäädä eikä lähteä', Annan sanoi konferenssissa. 'Lähdön ajoituksen on oltava optimaalinen', hän lisäsi."

Huomasitko, että kysymys amerikkalaisten lähdöstä Irakista on muuttunut väittelystä pitäisikö yleensä lähteä väittelyksi siitä, milloin sellaisen lähdön pitäisi tapahtua ja missä olosuhteissa! Se on melkoinen muutos väittelyn aiheessa, vai mitä sinä ajattelet?

Minun mielestäni on hyvin mielenkiintoista, että Annan käytti provokatiivisia sanoja ”ansassa Irakissa”. Sellaiset sanat vaikuttavat voimakkaasti yleiseen mielipiteeseen ja minä luulen, että Annan ei käyttänyt niitä huolimattomasti.

Notice in the next segment, Annan is falling back on the failed Vietnam model.

“Hän sanoi, että Washingtonin pitäisi sen sijaan ‘yrittää ja saada se tasolle, että kun se vetäytyy, irakilaiset itse pystyvät säilyttämään tilanteen, joka varmistaisi järkevän turvallisen ympäristön’.”

"He said Washington should instead 'try and get it to a level that when it withdraws, the Iraqis themselves will be able to maintain a situation that would ensure a reasonable secure environment'."

Satu siitä, että etelä-vietnamilaiset pääsivät nopeasti pisteeseen, jossa heidän armeijansa ja poliisinsa voi suojella maata syötettiin amerikkalaisille presidentti Nixon’in ja hänen turvallisuusneuvonantajansa Henry Kissinger’in toimesta, juuri saman miehen, joka nyt arvostelee Bush’ia. Em. lanauksessa Kissinger’iltä hän sanoo, että amerikkalaisten joukkojen täytyy pysyä Irakissa kunnes maa voi rauhoittua ja suojella itseään. Sen vuoksi Kissinger auttaa Bush’ia sepittämään samoja valheita, joita hän sepitti ollessaan virassa Nixon’in alaisuudessa.

The fairy tale that the South Vietnamese could quickly get to the point where their military and their police could protect the country was foisted upon the American people by President Nixon and his National Security Adviser, Henry Kissinger, the very same guy who is now criticizing President Bush. In the quote from Kissinger, above, he stated that American forces must stay in Iraq until the country can stabilize and protect itself; therefore, Kissinger is helping President Bush spin the same lies as he spun while in office under President Nixon.

CFR'n James Baker on johtanut kahden puolueen tukemaa ryhmää, joka tutkii Irakin katastrofia yrittäen keksiä ehdotuksia, kuinka Bush voisi muuttaa politiikkaansa.

UUTISKATSAUS: "Report 'urges Iraq policy shift': To urge negotiations with Iran and Syria over the future of their neighbour" <http://news.bbc.co.uk/2/hi/americas/6212106.stm> (Raportti kehottaa Irakin politiikan muutokseen: Kiirehtimään neuvotteluja Iranin ja Syyrian kanssa naapurinsa tulevaisuudesta) BBC News, 6 December 2006

“Presidentti George W Bush on sanonut, että Irakin tutkimusryhmän (ISG) raportti otetaan ‘hyvin vakavasti’ ja on luvannut ‘toimia asianmukaisesti’ sen kanssa. Yhdysvaltalainen uutistoimisto ABC sanoo, että raportti, joka tullaan julkaisemaan myöhemmin, lähes vahvistaa aikataulun joukkojen vetäytymiselle… ISG:n oli myös odotettu suosittelevan USA:n joukkojen asteittaista vetäytymistä seuraavien 18 kuukauden aikana … raportti tulee tukemaan USA:n joukkojen vähentämistä - ehkä puoleen nykyisestä 140 000:sta - kuten myös niiden toiminnan luonteen muuttamista taistelujoukoista tukijoukoiksi.”

“’USA:n joukkojen ensisijainen tehtävän pitäisi kehittyä Irakin armeijan tukemiseksi’, ABC News lainaa raporttia … Raportti ehdottaa, että aluksi Irakin joukkojen tueksi tarkoitettuja USA:n joukkoja pitäisi lisätä, mutta ei tarkenna tarkoittaako se lisäystä USA:n joukkojen kokonaismäärässä, ennen kuin niitä aletaan vähentää.”
Uutiskirjeessämme 6.12. me huomautimme, että tämä suunnitelma lisätä joukkoja viittaa vahvasti siihen, että todellinen suunnitelma amerikkalaisille joukoille on suorittaa strateginen vetäytyminen maaseudulta kaupunkeihin. Tämä vetäytyminen vaatisi noin 20000 miehen lisäjoukot vetäytyvien joukkojen suojaksi. Kun sitten amerikkalaiset joukot ovat alueillaan, niiden kokonaismäärää voitaisiin turvallisesti laskea. Niiden tehtävä vaihtuisi sitten aktiivisesta taistelemisesta irakilaisten joukkojen ja poliisin kouluttamiseksi.

Taaskaan emme löydä mitään uutta tai mullistavaa James Baker’in raportissa. Baker’in raportti kuitenkin arvostelee ankarasti presidentti Bush’ia antaen pontta ja uskottavuutta julkisten lausuntojen kasvavalle aallolle, että Bush on häviämässä sodan.

UUTISKATSAUS: "US groping for exit from Iraq" <http://www.dawn.com/2006/12/02/top16.htm> (USA hapuilee pois pääsyä Irakista) by David Ignatius, Dawn News, December 2, 2006

"WASHINTON: “Tämä kysymys kauniista lähdöstä ei ole ollenkaan realistinen’, sanoi presidentti Bush torstaina tavattuaan Irakin pääministeri Nouri al-Maliki’n. Ja se on luultavasti oikea otsikko, kun hallitus arvioi vaihtoehtojaan Irakissa: Ei kaunista lähtöä.”

“Perusolettamus salaiselle Valkoisen Talon politiikan arvioinnille, jota käytiin menneiden kahden viikon aikana, on, että nykyinen politiikka ei toimi. Eräs tästä arvioinnista esiin tullut vaihtoehto on USA:n joukkojen uudelleensijoittaminen kahden seuraavan vuoden aikana, mikä keskittäisi amerikkalaisten tehtävän Irakilaisten joukkojen kouluttamiseen ja neuvontaan … Jokainen vanhempi virkamies, jolle olen puhunut hiljattain, myöntää, että USA:n joukkojen määrää Irakissa täytyy vähentää ensi vuoden aikana, jopa vaikka lahkojen väkivalta pysyisi korkeana. Hallitus varoo rohkeita aloitteita, kuten Irakin ja Syyrian mukaan ottamista, mitä todennäköisesti tulee ehdottamaan entisen ulkoministerin James Baker’in johtama kahden puolueen Irakin tutkimusryhmä (ISG) …”
Presidentti Bush näyttää olevan “puun ja kuoren välissä” tässä koko tilanteessa. Tämä on kuitenkin juuri sitä, mihin suunnitelma pyrkii - tahallinen katastrofi, sellainen, joka edistää suunniteltua kolmatta maailmansotaa. Meidän valloituksemme ja sissisotamme eivät ole vain niin suututtaneet muslimeja, että he olisivat valmiita käymään sotaa teknologisesti ylivoimaista vihollista vastaan, vaan meidän politiikkamme tarkoituksellisesti hävitä tämä sota on suuresti rohkaissut arabeja luulemaan, että he voisivat voittaa täysimittaisen sodan koalition joukkoja vastaan!

UUTISKATSAUS: "Iraq, by any name, is U.S. disaster" <http://content.hamptonroads.com/story.cfm?story=115361&ran=172190>, (Millä nimellä hyvänsä Irak on katastrofi) Hampton Roads, Pilot Online News, December 3, 2006

"Samalla kun kaaos kuluttaa Irakia, niin Washingtonia kuluttaa väittely siitä, onko korrektia kutsua tätä konfliktia ‘sisällissodaksi’. Samalla kun lehtimiehet tällä viikolla onnittelivat itseään totuuden puhumisesta hallitukselle, niin presidentti Bush terävästi hylkäsi uuden avainsanan, ikään kuin se yksin voisi muuttaa kurssin, joka on tuonut kirouksen Irakiin … Tuon maan raunioilla kurdit heiluttavat uutta lippua ja perustavat rajanylityspaikkoja. Sunnit ja shiialaiset yrittävät tuhota toisensa ja al-Qaida valvoo läntisiä maakuntia. Irakia pyörittää nyt toivottoman tehoton pääministeri, korruptoitunut ja epäpätevä armeija ja poliisi, aloitteleva demokratia, jota valvovat antidemokraattiset voimat … Sellaisen katastrofin edessä Washington vain väittelee, mikä sille pitäisi antaa nimeksi. Sanottakoon tilannetta miksi tahansa, sisällissodaksi, sissisodaksi, lahkosodaksi, kolmanneksi maailmansodaksi, niin sillä ei ole väliä.  Se, mikä on käynnissä Irakissa juuri nyt, on sotaa kylliksi, eikä tarvitse lisämääreitä ja kenelläkään ei ole aavistustakaan kuinka lopettaa se.”

Illuminaatti luonnollisesti tietää tarkalleen, kuinka tämä sota lopetetaan - ja se on oleva maailman rauhan kannalta niin verinen ja kauhea ja uhkaava kuin mahdollista. Itseasiassa Irakin romahdus voisi hyvinkin aiheuttaa suurselkkauksen, joka käynnistää kolmannen maailmansodan. Muista New Age-kirjailija H.G. Wells’in ennustus siitä, kuinka viimeinen maailmansota alkaisi?

“… suunnitelma ‘moderniksi Maailma-valtioksi’ onnistuisi kolmannella yrityksellä (III maailmansota) ja tulisi esiin jostakin, joka tapahtuisi Basra’ssa, Irakissa.” ["The Globalists: The Power Elite Exposed", by Dr. Dennis Cuddy, p. 50.]

Voimme vain odottaa kauhulla nähdäksemme, mikä tämä Basrasta tuleva kipinä voisi olla; sitähän valvovat britit juuri nyt. Tämän kipinän täytyy tietysti tulla likimain samaan aikaan kuin se kipinä, joka sytyttää sodan Israelin ja sen arabinaapureiden välillä, sillä se on sekä Raamatun profetia että Illuminaatin suunnitelma. (Read NEWS1056 and NEWS1057 for full details]

UUTISKATSAUS: "Like Hitler and Brezhnev, Bush is in denial" <http://news.independent.co.uk/world/fisk/article2029238.ece> (Bush kieltää kuten Hitler ja Brezhnev), by Robert Fisk, The Independent, 01 December 2006

“Yli puoli miljoonaa kuollutta, armeija ansassa suurimmassa sotilaallisessa tappiossa sitten Vietnamin, Lähi-Idän politiikka jo haudattuna Mesopotamian hietikoilla - ja silti George W Bush kiistää…. Washingtonin projekti uudelleenmuotoilla Lähi-Itä omansa ja Israelin mallin mukaan - on ajat sitten kuollut, sen uuskonservatiiviset alullepanijat kiistäen toivottomat poliittiset päämääränsä ja syyttäen Bush’ia ja Irakilaisia heidän katastrofistaan.”

“Siis kuka nauraa Bush’ille nyt? Irakin pääministeri Nouri al-Maliki .. vastaanottaa samaa samanlaista väärää ylistystä USA:n presidentiltä kuin Nasser ja Brezhnev kerran tuhlasivat kenraaleilleen. ”Minä kunnioitan sitä rohkeutta, jota te osoitatte näinä vaikeina aikoina johtaessanne maatanne,” sanoo Bush Maliki’lle. ’Hän on oikea mies Irakille’ …. Ja Irakin pääministeri, joka piileskelee USA:n linnoittamalla ”vihreällä vyöhykkeellä” - oliko yhtään näin osuvasti nimettyä ristiretkeläisten linnaketta? - antaa ymmärtää, että ”no problem”. Valta täytyy siirtää nopeammin Maliki’ille … Ei voi olla mitään kaunista lähtöä Irakista, vain kauhea ja verinen sotilasvallan romahdus … Irak on jo ”halkaistu osiin”. Irakin halkeileminen on käytännössä täydellinen ja sen halkeamien kuilut nielevät ruumiita tuhannen kappaleen päivävauhdilla.”

Tässä vaiheessa herra Fisk vertaa Bush’in ”kieltämistä” juuri nyt siihen henkiseen kieltämiseen, jota Hitler harjoitti toisen maailmansodan viimeisinä päivinä. Säästämme sinut tältä osalta herra Fisk’in artikkelia, sillä me emme usko, että Bush harjoittaa saman kaltaista henkistä ja tunneperäistä kieltämistä vaan ennemminkin herra Bush tiedostaa olevansa hyvin pitkän ja perinpohjaisesti suunnitellun käsikirjoituksen lopussa - suunnitelmassa, joka ennakoi hävittyä sotaa Amerikalle.
Aivan kuten Vietnamin sota oli suunniteltu sodaksi, jota ei voiteta, niin on myös Irakin sota. Häviön tuloksena Irakissa on kuitenkin todennäköisesti tapahtuva räjähdys, joka saa aikaan kolmannen maailmansodan.

Rummutus, että presidentti Bush on epäonnistunut Irakissa, kävi niin äänekkääksi, että yhden hänen korkeimmista neuvonantajistaan oli kiistettävä, että USA olisi epäonnistunut sodassa. Lukiessani tätä tulee mieleeni presidentti Nixon, joka väitti - Watergate-skandaalin ollessa kuumimmillaan - että ”minä en ole konna”!

UUTISKATSAUS: "Bush Aide: 'We Have Not Failed in Iraq' " <http://apnews.myway.com/article/20061203/D8LPLQM80.html>(Bush’in avustaja: ‘Me emme ole epäonnistuneet Irakissa) My Way News, December 3, 2006

"WASHINGTON (AP) -  Samalla kun presidentti Bush tunnustaa tarpeen suuriin muutoksiin Irakissa, hän ei käytä tämän viikkoista Irakin tutkimusraporttia poliittisena suojana joukkojen kotiuttamiselle, hänen turvallisuusneuvonantajansa sanoi sunnuntaina. ’Me epäonnistumme Irakissa, jos vedämme joukkomme pois ennen kuin olemme siinä asemassa, että voimme auttaa irakilaisia jatkamaan.”

Päivän sana tämän poliittisen kysymyksen molemmilla puolilla näyttää olevan, että USA:n täytyy vetäytyä, mutta ei “kiireesti”. Amerikkalaisten joukkojen tulee vetäytyä  aktiivisista taistelutehtävistä Irakin armeijan ja poliisin koulutustehtäviin. Ehdotus on, että kesäkuun paikkeilla irakilaiset joukot olisivat kyllin vahvat torjumaan kapinalliset omin voimin. Näin ei tietenkään tule koskaan tapahtumaan, kuten ei tapahtunut Etelä-Vietnamissakaan.

<http://cuttingedge.org/detail.cfm?ID=1201> <http://cuttingedge.org/detail.cfm?ID=1201> <http://cuttingedge.org/detail.cfm?ID=1201> <http://cuttingedge.org/detail.cfm?ID=1341> <http://cuttingedge.org/detail.cfm?ID=1341> <http://cuttingedge.org/detail.cfm?ID=1341>

Johtopäätös on nyt kuitenkin selvä: Koska laaja kirjo amerikkalaisia johtajia on rohkeasti ja toistuvasti julistanut Bush’in hävinneen tämän sodan, niin islamilaiset johtajat ja strategistit uskovat, että muslimijoukot ovat voittaneet USA:n sen nelivuotisessa Irakin sodassa. Edelleen koska muslimijohtavat uskovat myös, että Hizbollah voitti Israelin 33-päiväisessä Libanonin sodassa, he sitäkin todennäköisemmin tulevat aktiivisesti aloittamaan täysimittaisen sodan Lännen voimia vastaan. Koska nyt Israelilla on Skalaari-ase  ja USA:lla  HAARP  <http://cuttingedge.org/detail.cfm?ID=1341>- kumpikin sähkömagneettisia asejärjestelmiä - niin kaikkien islamilaisten joukkojen tuho Lähi-Idän taistelukentillä on selvä todennäköisyys.

Minä näen amerikkalaisten joukkojen tuhoavan islamilaiset joukot ainakin osittaisessa Joelin 3. luvun toteutumisessa, samalla kun Israel torjuu islamilaisten joukkojen aallon toisensa jälkeen, kun ne hyökkäävät sitä vastaan Sakarjan 12. luvun toteutuessa. Tarkastelkaamme nyt näitä kahta dynaamista profetiaa.
Raamatun profetiat toteutuvat

Kun nyt olemme määritelleet tilanteen Irakissa ja Israelissa, niin katsokaamme kuinka näyttämöä pystytetään Joelin 3. ja Sakarjan 12. lukujen toteutumiselle.

1.) Joel 3 - Lopun aikojen luku -- "Sillä katso, niinä päivinä ja siihen aikaan, kun minä käännän Juudan ja Jerusalemin kohtalon, minä kokoan kaikki pakanakansat, vien ne alas Joosafatin laaksoon ja käyn siellä oikeutta niitten kanssa kansani ja perintöosani, Israelin, tähden. Sillä he ovat hajottaneet sen pakanakansain sekaan, ovat jakaneet minun maani.” (Joel 3. 1-2)

Julistakaa tämä pakanakansain seassa, alkakaa pyhä sota, innostakaa sankareita, lähestykööt, hyökätkööt kaikki soturit. Takokaa vantaanne miekoiksi ja vesurinne keihäiksi. Sanokoon heikko: "Minä olen sankari". Käykää avuksi, tulkaa, kaikki kansakunnat joka taholta. He kokoontuvat sinne. Anna, Herra, sankariesi astua sinne alas.

Lähtekööt liikkeelle, hyökätkööt kansakunnat Joosafatin laaksoon; sillä siellä hän istuu tuomitsemassa kaikkia pakanakansoja, joka taholta tulleita Lähettäkää sirppi, sillä sato on kypsynyt. Tulkaa polkemaan, sillä kuurna on täynnä ja kuurna-altaat pursuvat ylitse; sillä heidän pahuutensa on suuri. (Joel. 3:12-13)

Olemme varmasti nähneet tämän profetian toteutuvan sen jälkeisinä vuosina, kun Israelista tuli jälleen valtio, vai kuinka? Israel julisti sodan toukokuussa 1948 ja välittömästi huomasi olevansa kuolonkamppailussa suunnattoman ylivoimaisia arabiarmeijoita vastaan. Ei yksikään inhimillinen olento olisi voinut odottaa Israelin, joka lukumäärältään ja aseistukseltaan oli suunnattomasti alakynnessä, selviytyvän hengissä, mutta Jumalan väkevä käsi oli sen kanssa aivan kuten Vanhassa Testamentissa. Israel taisteli uudelleen vuosina 1956, 1967, 1973 ja 1982. Arabien ja juutalaisten välillä on ollut viisi sotaa Israelin kansallisen jälleensyntymisen vuonna 1948 jälkeen.

Kun kaikki merkit viittaavat Antikristuksen ilmestymiseen, meidän pitäisi odottaa vieläkin suurempia sotilaallisia konflikteja paljon suurempien voimien välillä kuin koskaan aikaisemmin. Ajattele seuraavaa Raamatun kohtaa:

”Meluavia joukkoja, meluavia joukkoja ratkaisulaaksossa! Sillä lähellä on Herran päivä ratkaisulaaksossa.” (Joel 3:14) Meidän pitäisi nähdä todella suuria taisteluja Israelin, sen arabivihollisten ja kaikkien muitten maailman valtioiden välillä, kun tulemme tämän ajan viimeisiin vaiheisiin.

2) Sakarja 12 - Jumala ennustaa, että Hän tekee Jerusalemista kaikkein tärkeimmän yksittäisen paikan maan päällä lopun aikana. ”Katso, minä teen Jerusalemin juovuttavaksi maljaksi kaikille kansoille yltympäri ....  Ja sinä päivänä minä teen Jerusalemin väkikiveksi kaikille kansoille: kaikki, jotka sitä nostavat, repivät pahoin itsensä; ja kaikki maan kansakunnat kokoontuvat sitä vastaan. (Sak. 12:2-3)

Kun palaamme kysymykseen Jerusalemin tärkeydestä viimeisinä päivinä, me löydämme vieläkin hätkähdyttävämmän profetian. Jumala julistaa: ”Sinä päivänä, sanoo Herra, minä lyön kaikki hevoset vauhkoudella ja niiden ratsastajat hulluudella. Mutta Juudan heimoa kohti minä avaan silmäni, ja kaikki kansojen hevoset minä lyön sokeudella.” (Sak. 12:4)

Näiden monien sotien aikana Jerusalemia vastaan Jumala “katsoo suosiolla” tätä kaupunkia ja sen juutalaisia asukkaita ja sallii jonkinlaisen hulluuden tulla hyökkäysarmeijoiden sotilaiden päälle, niin, että Jerusalem pelastuu. Ajattele esim. profetiaa Dan. 12:1, jossa sanotaan:

”Siihen aikaan nousee Miikael, se suuri enkeliruhtinas, joka seisoo sinun kansasi lasten suojana. Ja se on oleva ahdistuksen aika, jonka kaltaista ei ole ollut siitä saakka, kuin kansoja on ollut, hamaan siihen aikaan asti. Mutta siihen aikaan pelastetaan sinun kansasi, kaikki, jotka kirjaan kirjoitetut ovat.”

Kun enkeliolento ”nousee” Raamatun profetiassa, se tarkoittaa, että hän ryhtyy toimintaan. Kun sellaista olentoa kuvataan ”istuvana”, niin se tarkoittaa, että tilanne on hallinnassa. Meillä on siis tässä sellainen kuva, että tilanne maan päällä Israelin suhteen tulee karkaamaan käsistä niin pahasti, että Miikaelin, Israelin vartijaenkelin, täytyy ”nousta” voidakseen aktiivisesti puolustaa Israelia sen vihollisia vastaan. Tämän enkelivarjeluksen vuoksi Jerusalemin puolustus onnistuu.

Jumala kuvaa edelleen kuinka täydellisesti Hän tulee puolustamaan Jerusalemia. ”… ja he kuluttavat oikealta ja vasemmalta, kuluttavat kaikki kansat yltympäri. Ja Jerusalem saa yhäti asua paikoillansa - Jerusalemissa.” (Sak. 12:6)

Useimmat sekulaarit kirjoittajat ja reportterit Israelissa ovat tänä päivänä täysin epätoivoisia Israelin tulevaisuudesta nykyisessä taistelussa palestiinalaisia vastaan.

Israelilainen kirjailija Barry Chamish antoi seuraavan otsikon eräälle jutulleen, ”Israel on tulessa eikä sillä ole paljon elinaikaa”. Ilmeisesti Chamish ei usko Raamattuunsa, sillä Israelia ei koskaan tulla voittamaan eikä sitä taatusti koskaan tuhota. Jumala tekee tämän hyvin selväksi. Kuuntele:

”Sinä päivänä on Herra suojaava Jerusalemin asukkaita … sinä päivänä minä tahdon hävittää kaikki pakanakansat, jotka hyökkäävät Jerusalemia vastaan.” (Sak. 12:8-9)

Jumala näyttää sanovan, että Hän tarkoituksella saa vieraat joukot hyökkäämään Jerusalemia vastaan vain tuhotakseen ne. Uskon, että asia on todella näin. Jumala käyttää Jerusalemia alasimena, jota vasten Hän takoo hyökkäävät kansat alistaen ne jumalalliseen tuomioon. Kun Amerikka puhkuu ja puuskuttaa ja siirtää valtavia korkean teknologian asevoimiaan asemiin Afganistanissa ja sen ympärillä, niin muista, että avainvaltio Lähi-Idässä on Israel. Ei mahtava USA, vaan Israel.

Amerikkaa ei edes mainita lopun ajan profetioissa Lähi-idässä, mutta Israel on kirjaimellisesti alasin, jota vasten Jumala takoo kansat alistumaan rangaistukseen siitä, kuinka ne ovat kohdelleet juutalaisia menneiden 3000 vuoden ajan.

Amerikka katoaa lopun aikojen tutkan ruudulta, mutta pikkuinen Israel vallitsee.

3) Obadja 15-18 - Koska Cutting Edge on kirjoittanut paljon tästä salaperäisestä profetiasta, jota Israel on toteuttamassa valmistuessaan tuhoamaan palestiinalaiset miehet, naiset ja lapset, meidän ei ole tarvis mennä yksityiskohtiin tässä. Lue vain  UUTINEN2095 tietääksesi karut tosiasiat. Jos et ole kuullut tästä profetiasta ennen, tulet tyrmistymään nähdessäsi kuinka pitkällä Israel on pystyttämässä näyttämöä sen toteutumiselle sinun päivittäisissä uutisissasi.

Oletko hengellisesti valmis? Onko perheesi? Suojeletko oikein ja riittävästi rakkaitasi? Tässä on tämän palvelun tarkoitus; ensin saada sinut ymmärtämään vaara ja sitten auttaa sinua kehittämään strategioita varoittaa ja suojella rakkaitasi. Kun olet saanut perinpohjaisen harjoituksen, voit myös käyttää tietoasi välineenä avaamaan keskustelun pelastumattoman henkilön kanssa. Itse olen voinut käyttää sitä monesti ja olen nähnyt sen tuloksena ihmisten tulevan Jeesuksen Kristuksen luokse. Nämä vaaralliset ajat ovat aikaa, jolloin voimme saavuttaa monia sieluja Jeesukselle Kristukselle ikuisuutta varten.

Jos jo olet vastaanottanut Jeesuksen henkilökohtaisena Vapahtajanasi, mutta olet ollut penseä hengellisessä vaelluksessasi Hänen kanssaan, sinun on välittömästi pyydettävä Häneltä anteeksiantoa ja uudistusta. Hän antaa sinulle heti anteeksi ja täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun on aloitettava päivittäinen vaellus rukouksessa ja henkilökohtaisessa Sanan tutkimisessa.

Jos et ole koskaan vastaanottanut Jeesusta pelastajana, mutta olet tullut näkemään Hänen todellisuutensa ja lähestyvän Ajan Lopun ja tahdot vastaanottaa Hänen ILMAISEN iankaikkisen elämän lahjansa, sinä voit myös tehdä niin nyt kotisi rauhassa. Kun hyväksyt Hänet Vapahtajana, olet hengellisesti uudesti syntynyt ja olet yhtä varma taivaasta kuin jos olisit jo siellä. Silloin voit levätä varmana siitä, että Antikristuksen Valtakunta ei kosketa sinua hengellisesti.

Jos haluat tulla uudestisyntyneeksi, siirry Pelastuksen sivullemme <http://sunpoint.net/~patato/cefb.html> nyt. Toivomme, että olet tullut siunatuksi tämän palvelun kautta, joka pyrkii kasvattamaan ja varoittamaan ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan Uuden Maailman Järjestyksen - Antikristuksen Valtakunnan - jokapäiväisissä uutisissaan.

Lopuksi, olisi mukavaa kuulla teistä.

Voitte lähettää meille  joko etana tai sähköpostia.  <http://www.cuttingedge.org/news/email.html>

Jumala siunatkoon teitä!


 Takaisin