Reverend Billy Graham'ia varoitettin monesti hänen modernistisista ja ekumeenisista toimistaan

Kun Cutting Edge julkaisi artikkelin, että Mr. Graham oli vapaamuurari, monet kirjoittivat meille ja kysyivät olimmeko ottaneet yhteyttä häneen. Koska emme itseasiassa voineet päästä kosketuksen Graham'in kanssa, me kirjoitimme hänen järjestölleen BGEA:lle.

Rev. David Cloud muistelee samaa kokemusta, mutta sanoo sitten, että monet hartaat fundamentalistiset kristityt johtajat varoittivat herra Graham'ia jo niin varhain kuin 1950 luvun alussa. Älä anna pettää itseäsi – Rev. Graham lähti luopiolle ekumeeniselle tielleen “silmät auki”. Hän tiesi tarkalleen johtavansa ihmisiä miljoonittain “sielujemme vihollisen” leiriin!

Uusi Maailman Järjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun kerran ymmärrät, mikä tämä UMJ todella on ja kuinka sitä vähitellen toteutetaan, pystyt näkemään sen etenemisen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka suojella itseäsi ja rakkaitasi!

Varustaudu niin tyrmistyttäviin näkymiin, ettet koskaan enää katsele uutisia samalla tavalla.

OLET NYT TERÄNSUULLA

Kuiskaukset, että Rev. Billy Graham on “väärä profeetta”, tai vapaamuurari, ovat kiertäneet kristillisissä piireissä vuosia, mutta vasta maaliskuussa 1997 Cutting Edge huomasi, että vapaamuurarien viralliset verkkosivut Louisiana'n ja Michigan'in valtioissa kummatkin mainitsivat Rev. Graham'in “Kuuluisana Muurarina (Famous Mason)”.

Raportoimme tästä järkyttävästä löydöstämme uutisessamme NEWS1082 -- "Both The 'Louisiana Masonic Family' Web Site And The Official Genessee Lodge No. 174, of Flint, Michigan, Report That The Reverend Billy Graham Is A Freemason!!"

Ennenkuin 72 tuntia oli kulunut tämän artikkelin julkaisemisesta, nämä molemmat verkkosivut olivat poistaneet herra Graham'in nimen. Koska emme voineet itse puhua evankelistalle, eräs lukijamme kirjoitti BGEA:lle puolestamme. Eräs virkailija BGEA:lta kirjoitti lukijallemme vastauksen kiistäen, että herra Graham olisi vapaamuurari tai olisi sitä koskaan ollut. Tallensimme tämän kirjeenvaihdon uutiseemme NEWS1098.

Sen jälkeisinä vuosina Cutting Edge on pannut merkille epämääräisen joukon opillisia katastrofeja, joita Rev. Graham on propagoinut.

NEWS1141 -- "Rev. Billy Graham uskoo, että ihmiset voivat pelastua erossa Jeesuksesta Kristuksesta"

NEWS1355 -- "Kohtaa TODELLINEN Reverend Billy Graham: Hän ei ole se mies, jonka luulit hänen olevan!"

NEWS1402 -- "Anne Graham Lotz tuo sanoman vuosituhannen uskontojen kokoukseen New York'issa – Sanoman, jonka ilmoitetaan olevan hänen isältään, Reverend Billy Graham'ilta!" Muista, että nämä konferenssit suunniteltiin alunperin SIKSI konferenssiksi, joka sallisi Antikristuksen nousta!

NEWS1742 -- "Vapaamuurarit osoittavat kunniaa Billy Graham'ille, suurelle ystävälleen"

NEWS2050 -- "BILLY GRAHAM TAHRAA EVANKELISTAN VIITTANSA VAIHTAMALLA RAKASTAVIA LAUSUNTOJA BILL CLINTON'IN KANSSA – Ilmaisi elinikäisen ystävyytensä Hillary ja Bill Clinton'in kanssa!" (Suomennettu)

NEWS2149 -- "Reverend Billy Graham särkee fundamentalististen kristittyjen sydämen -- jälleen!"

Nyt kun olet lukenut nämä em. mitä tärkeimmät artikkelit, sinulla on paremmat valmiudet ymmärtää pastori David Cloud'in paljastuksia Reverend Graham'ista, joita jaamme nyt kanssasi seuraavassa. Pyydämme sinua lukemaan tämä historiallinen selostus monista varoituksista merkittäviltä fundamentalistisilta saarnaajilta ja kristityiltä teologeilta, jotka toistuvasti varoittivat herra Graham'ia, että hän oli matkalla alas väärää ja laveaa tietä, jonka juuri ne Kirjoitukset kielsivät, joista hän sanoo pitävänsä kiinni.

Tulet myös näkemään tilanteita, joissa herra Graham kylmästi valehteli.

Kuulkaamme nyt pastori David Cloud'ia “Way of Life Ministries'istä".

Kompromissinsa alkuvaiheessa Graham'ia varoitettiin toistuvasti huomattavien kristillisten johtajien taholta, kuten Bob Jones, Sr., John R. Rice, G. Archer Weniger, James Bennet, Carl McIntire, Bryce Augsburger, Charles Woodbridge ja Robert Ketcham. ON MUISTETTAVA, ETTÄ BILLY GRAHAM PITI ITSEÄÄN FUNDAMENTALISTINA ALOITTAESSAAN SAARNATA. Hän kävi fundamentalistista Bob Jones'in collegea (myöhemmin Bob Jones University) ja laski itsensä yhdeksi tri. Bob Jones'in saarnaajapojista. Graham'in kumppani, Cliff Barrows, oli valmistunut Bob Jones'ista. Graham haastatteli tri. Bob Jones nuorempaa radio-ohjelmassaan, Hour of Decision, joulukuussa 1951 ja päätti sanoilla:

'On ihanaa näinä sekulaarin ja materialistisen kasvatuksen aikoina nähdä suurenmoinen yliopisto, joka seisoo Jeesuksen Kristuksen evankeliumin puolella, eikä vain vanhanaikaisen amerikkalaisuuden, jota niin epätoivoisesti tarvitsemme tänä päivänä, vaan myös pumppaa yhteiskuntaamme miehiänne ja naisianne, jotka ottavat asemansa Jeesuksen Kristuksen evankeliumin puolesta' (Billy Graham, radio broadcast, Bob Jones University, Dec. 1951)."

Graham, jota on myös kutsuttu nimellä "Mr. Facing Two Ways (Herra kahdella tiellä)," oli jo kulkemassa täysin eri suuntaan kuin Bob Jones, vaikka puhuikin tätä ylivuotavaa ylistystä. Graham oli myös John Rice'n The Sword of the Lord'in yhteistyöjohtokunnassa. Joulukuusta 1947 vuoteen 1952 Graham oli myös Northwestern Schools'in (jonka perusti kuuluisa fundamentalistinen johtaja William Bell Riley) presidentti ja toimittajana tuon koulun fundamentalistisessa julkaisussa, The Pilot, jonka pääkirjoitus rohkeasti julisti “sotaista asennetta modernismia vastaan sen kaikissa muodoissa.” Näinä varhaisina vuosina Graham palkittiin kunniatohtorin arvolla sekä Northwestern'issä että Bob Jones'issa.

Tarkastelkaamme joitakin niistä miehistä, jotka henkilökohtaisesti pyysivät Graham'ia kääntymään pois epäraamatulliselta polultaan:

JAMES BENNET oli merkittävä New Yorkilainen lakimies ja Raamatun opettaja Wheaton'ista valmistuttuaan. Hän rohkaisi Graham'ia palvelutyönsä alkuvuosina, mutta kun Graham alkoi avoimesti liittoutua modernistien ja katolisten kanssa, niin Bennet yritti kääntää hänet tästä harhasta. Hän tapasi Graham'in New York'issa vuoden 1954 ristiretken edellä ja pyysi tätä olemaan etenemättä ekumeenisissa suunnitelmissaan. Kun Graham ei totellut Jumalan Sanaa, niin Bennet erosi kampanjan kutsukomiteasta ja kirjoitti julkisen varoituksen koskien suuntaa, johon Graham pyrki (James E. Bennet, The Billy Graham New York Crusade: Why I Cannot Support It, A Ministry of Disobedience, Collingswood, NJ: Christian Beacon Press, May-September 1957).

Siten James Bennet varoitti Billy Graham'ia rakkaudella.

TRI. JOHN R. RICE, vaikutusvaltaisen fundamentalistibaptistien lehden Sword of the Lord toimittaja tuki myös Graham'ia hänen alkuvuosinaan. Itseasiassa Graham oli Sword'in yhteistyöjohtokunnassa. Tri Rice oli hyvin rakastava ja armollinen kristitty herrasmies ja hän pyysi nuorta Billy Graham'ia lopettamaan ekumeeniset seikkailunsa. John Rice'n elämäkerrassaan, Viola Walden, joka oli Rice'n uskollinen sihteeri 46 vuotta, todistaa, että tri Rice rakasti suuresti Graham'ia ja toistuvasti yritti puhua hänelle järkeä (Walden, John R. Rice, pp. 164-167). Graham ja Rice tapasivat Skotlannissa vuonna 1955 ja Graham vakuutti vanhemmalle evankelistalle:

"Olen luvannut Jumalalle, ettei minulla koskaan tule olemaan komiteassani miehiä, jotka toimivat aktiivisesti jossakin kampanjassani, eivätkä uskoisi Jeesuksen Kristuksen verisovitukseen, jotka eivät uskoisi Raamatun sanan innoitukseen -- tällaisia miehiä ei koskaan tule olemaan minun komiteassani. Sen olen luvannut Jumalalle" (Graham, cited by Pastor Roland Rasmussen, 'Reasons Why I Cannot Support Billy Graham', chapel message delivered at Bob Jones University, Feb. 15, 1966).

Kun kävi ilmeiseksi, että Graham ei noudattanut omaa neuvoaan, vaan tavoitteli ekumeenista kurssia, niin Rice tapasi hänet uudelleen ja kehotti häntä tottelemaan Raamattua: "Kävin Graham'in luona hänen kotonaan Pohjois-Carolina'n Montreat'issa ja me keskustelimme vakavasti näistä kysymyksistä" (John Rice, Sword of the Lord, June 20, 1958).

Graham ei tietenkään kuunnellut ja John Rice ja Sword sanoutuivat julkisesti irti nuoresta evankelistasta vuonna 1957. Viola Walden huomauttaa, että Rice'lla ei suinkaan ollut ilkeä asenne Graham'ia kohtaan, vaan hän "rukoili jatkuvasti [Graham'in puolesta] jopa kauan sen jälkeen, kun oli tuominnut hänen kompromissinsa" ja "iloitsi monista tri. Graham'in ristiretkillä pelastuneista" (pp. 166,167).

Siten tri. John Rice varoitti Billy Graham'ia rakkaudella.

TRI. BOB JONES, VANHEMPI, tapasi Billy Graham'in ensimmäisenä, kun vanhempi evankelista tuli Pohjois-Carolina'n Charlotte'en evankeliumikokoukseen Graham'in seniorivuoden aikana korkeakoulussa. Jones teki vaikutuksen Billy'n isään Frank'iin ja hän halusi poikansa käyvän Jones'in collegen Tennessee'ssä. (Koulu muutti Etelä-Carolina'n Greensville'en vuonna 1946 ja nimi muutettiin Bob Jones'in yliopistoksi). Billy todella kävi Bob Jones'ia korkeakoulusta valmistumisensa jälkeisenä syksynä (1936), mutta hän ei oikein sopeutunut kurin tiukkaan ilmapiiriin ja siirtyi pian Florida Bible Institute'en ja sitten Wheaton'iin vuonna 1940 (josta hän valmistui -- arvosanalla antropologiassa!). Tri. Bob Jones tuki Graham'ia hänen alkuvuosinaan ja Graham jopa kirjoitti Jones'ille sanoen saaneensa evankelisen kutsumuksensa Bob Jones College'ssa ja halusi, että häntä kutsuttaisiin yhdeksi tri. Jones'in "saarnaajapojista" (Bob Jones, Sr., letter to a supporter, March 6, 1957). Kun Graham alkoi suuntautua urallaan kohti liittoutumista väärien opettajien kanssa, niin tri. Jones oli hänen kanssaan kirjeenvaihdossa ja nuhteli häntä hänen kompromissistaan. Aluksi Graham sanoi, ettei hänellä ollut tarkoitus toimia modernistien ja katolisten kanssa. Kesäkuun 3. päivänä 1952 Graham sanoi Jones'ille: "Modernistit eivät tue meitä kaikkialla." Ei mennyt kuitenkaan kauan, ennenkuin Graham harjoitti avoimesti, mitä yksityishenkilönä kielsi. Hänen vuoden 1957 New York'in ristiretkensä komiteaan kuului 120 modernistia.

Siten tri. Bob Jones varoitti Billy Graham'ia rakkaudella.

TRI. CHARLES WOODBRIDGE oli eräs merkittävä kristillinen johtaja, joka yritti oikaista Billy Graham'ia. Woodbridge oli ollut Fuller'in teologisen seminaarin professori ja NAE:n (National Association of Evangelicals) jäsen, ennenkuin hylkäsi uusevankelisuuden, joka oli pääsemässä valtaan tuohon aikaan ja eroitti itsensä tästä väärästä filosofiasta. Woodbridge oli korkeasti koulutettu presbyteeri, jolla oli MA Princeton'ista, Ph.D Duke'sta ja lisäopintoja Berliinin ja Marburg'in yliopistoissa Saksassa sekä Sorbonne'ssa Pariisissa. Klassisessa kirjassaan, The New Evangelicalism, Woodbridge muistelee Graham'in vierailua hänen kotonaan vuonna 1958:

"Tri.Graham tuli kotiini Kalifornian Altadena'an vuonna 1958 juttelemaan kanssani näistä asioista. Puhuimme kaksi tuntia. Osoitin hänelle Room. 16:17. Tein parhaani suostutellakseni hänet tulemaan ulos epäuskoisten keskuudesta, mikäli se koski hänen kampanjoidensa pyörittämistä, mutta ilman mitään tulosta." (Woodbridge, The New Evangelicalism, 1970, p. 44).

Siten tri.Woodbridge varoitti Billy Graham'ia rakkaudella.

JACK WYRTZEN, Word of Life'n perustaja, myös varoitti Graham'ia. Seuraava todistus on pastorilta, joka todisti erästä tapaamista fundamentalististen johtajien kanssa, kun he yrittivät oikaista Billy Graham'ia.:

"Vuonna 1957 istuin tapaamisessa, jossa Wyrtzen ja tri.Woodbridge puhuivat kasvotusten Billy Graham'in kanssa hänen kompromissistaan ja siitä suunnasta, johon hän oli kulkemassa pois fundamentalismista. Billy Graham oli Word of Life'n motellissa kahden päivän kokouksia varten Scroon Lake'n lähellä New York'issa. Tuona syksynä oli ”suuri New York'in ristiretki.” Tuon tapaamisen jälkeen sekä Dr. Woodbridge että Jack Wyrtzen lopettivat kaiken tuen ja kumppanuuden Billy Grahamin kanssa. Tri.Wyrtzen puhui WOL:n henkilökunnalle syistään vetäytyä eroon Graham'ista. Minä olin tuohon aikaan nuori uskovainen (pelastuin Word of Life'ssa kesäkuun 24. päivänä 1956, 19 vuoden ikäisenä.) Seuraavana vuonna tri.Woodbridge katkaisi kumppanuutensa tri. Graham'in kanssa samoista syistä" (E-mail dated Feb. 27, 1999, from Pastor Bob Welch, D.Min, Collegegate Baptist Church, Anchorage, Alaska).

Siten Jack Wyrtzen varoitti Billy Graham'ia rakkaudella.

TRI. ROBERT KETCHAM oli baptistijohtaja järjestössä, General Association of Regular Baptist Churches, vuonna 1950, kun hän näki joitakin uutisleikkeitä, joissa sanottiin, että Graham työskenteli juutalaisten ja katolisten kanssa kokouksissaan ja palautti ratkaisukortteja katolisiin seurakuntiin. Ketcham kirjoitti välittömästi Graham'ille ja kysyi olivatko uutiset tosia. Vastaus Graham'in toimeenpanevalta sihteeriltä, Jerry Bevan'ilta, sisälsi seuraavaa:

'Kysyitte esimerkiksi onko Billy Graham kutsunut roomalaiskatolisia ja juutalaisia yhteistyöhön evankeliointikokouksissa. SELLAINEN AJATUS, VAIKKA REPORTTERI VÄITTÄISIKIN SEN TULEVAN MR. GRAHAM'ILTA, ON MINUSTA NAURETTAVA. VOITTE PITÄÄ VARMANA, ETTÄ SE EI OLE TOTTA. ... EDELLEEN , ETTÄ KIINNITÄTTE MITÄÄN HUOMIOTA VÄITTEESEEN, ETTÄ MR. GRAHAM MUKA PALAUTTAISI RATKAISUKORTTEJA ROOMALAISKATOLISEEN KIRKKOON, ON MINUSTA KÄSITTÄMÄTÖNTÄ' (John Ashbrook, New Neutralism II).

Ei mennyt kauan, ennenkuin Bevan'in vastaus osoittautui petokseksi. Graham'illa oli tarkoitus työskennellä modernististen, katolisten ja juutalaisten johtajien kanssa ja hänellä oli tarkoitus palauttaa ratkaisukortit samoille tahoille. Tässä on olennaista kuitenkin se , että tri.Ketcham lähestyi Billy Graham'ia suoraan tässä asiassa.

Eräs kristillinen johtaja, joka varoitti Graham'ia, oli edesmennyt WILSON EWIN, pitkäaikainen lähetyssaarnaaja katolisten hallitsemassa Quebec'issa. Graham ei voi sanoa, etteikö Ewin ymmärtäisi roomalaiskatolisuutta ja katolista evankeliointia. Toisin kuin Graham, joka matkustaa paikasta toiseen ja saarnaa paljolti virallisissa järjestetyissä tilaisuuksissa ja sitten palaa hotellisviittinsä rauhaan, Ewin asui roomalaiskatolisten keskellä ja toimi heidän kanssaan pastorina ja evankelistana päiviä, kuukausia ja vuosikymmeniä. Hän pyhitti kirjansa, You Can Lead Roman Catholics to Christ, "roomalaiskatolisten pelastumiseksi, joita minä rakastan ja joiden puolesta Vapahtajamme kuoli ja vuodatti verensä."

"Kahden vuosikymmenen ajan olen tarkkaillut tri.Billy Graham'in ristiretkiä ja työtä. Itseasiassa Ruth [Ewin'in vaimo] ja minä lauloimme kuorossa ja olimme neuvonantajia yhdellä Graham'in ristiretkistä. Monia kirjeitä kirjoitettiin Billy'lle, jotka ilmaisivat vakavan huolen koskien hänen luvatonta suhdettaan roomalaiskatoliseen systeemiin. Minä jopa kävin hänen evankeliointipäämajassaan Minneapolis'issa varoittaakseni Graham'in järjestöä selvästä kompromissista roomalaiskatolisuuden kanssa. Graham on todella antanut totuuden pudota kadulle "ekumeenisen työnsä kautta" (Wilson Ewin, prayer letter announcing his book The Assimilation of Evangelist Billy Graham into the Roman Catholic Church, January 1993).

Siten Wilson Ewin varoitti Billy Graham'ia rakkaudella.

Nämä ovat vain muutamia miehistä, jotka yrittivät nuhdella Graham'ia hänen harhastaan. Graham mainitsee nämä varoitukset elämäkerrassaan:

"Paljon tuskallisempaa minulle oli kuitenkin vastustus joidenkin johtavien fundamentalistien taholta. Useimmat heistä tunsin henkilökohtaisesti ja vaikka en ollutkaan samaa mieltä heidän kanssaan jokaisessa asiassa, niin silti suuresti ihailin heitä ja kunnioitin heidän sitoutumistaan Kristukseen. Monet olivat myös olleet voimakkaimpia tukijoitamme julkisen työmme alkuvuosina. Heidän arvostelunsa teki hirveän kipeää, enkä myöskään voinut olla välittämättä heistä ihmisinä, jotka olisivat hyljänneet kristillisen uskon peruskäsitteet tai jotka vastustaisivat kaikenlaista evankeliointia" (Graham, Just As I Am, p. 302).

Graham kutsuu kritiikkiä myös "karkeaksi" ja väittää, että häntä arvostelleilta miehiltä "puuttui rakkautta," mutta niinhän tottelematon sanoo aina riippumatta siitä, kuinka helliä ja rakastavia nuhteet ovat. Aina he sekoittavat nuhtelemisen ja vainoamisen. Se kuuluu ihmisluontoon ja se nostaa savuverhon peittämään todelliset kysymykset.

Nuhde ei ole koskaan helppo vastaanottaa ja aina se tuntuu rakkaudettomalta niistä, jotka kieltäytyvät hyväksymästä sitä. Sitäpaitsi aina voi löytää jonkin vian nuhtelijasta, koska hänkin on syntinen. Sananlaskut opettavat, että ihmisen asenne raamatulliseen nuhtelemiseen paljastaa sydämen tilan.

"Kuritusta noudattava on elämän tiellä, mutta nuhteet hylkäävä eksyy" (Snl. 10:17).

"Vanhurskaan huulet tietävät, mikä otollista on, mutta jumalattomien suu on sulaa kavaluutta" (Snl. 16:32).

Billy Graham'illa ei ole oikea asenne raamatulliseen nuhteeseen. Hän on kieltäytynyt kääntymästä pois tottelemattomuuden tieltä ja hän parjaa niitä, jotka ovat rakastaneet häntä ja Jumalan Sanaa niin paljon, että ovat yrittäneet oikaista häntä.

Billy Graham'ia varoitettiin. Hänellä on ollut monta tilaisuutta tehdä parannus. On murheellista, että hän on riippunut lujasti kiinni tottelemattomuudessa Jumalan Sanaa kohtaan, eikä yksikään toinen mies tässä sukupolvessa ole enemmän vastuussa kuin Billy Graham siitä, että muurit totuuden ja harhan välillä on sorrettu maahan.

Cutting Edge'n HUOMAUTUS: Tri.Cathy Burns sai innoituksen kirjoittaa tärkein selontekonsa tri.Graham'in liittymisestä tunnettuihin Illuminaatin johtajiin, mistä hän rohkeasti kerskaili omaelämäkerrassaan "Just As I Am". Tri.Burns tunsi hiustensa nousevan pystyyn niskassaan lukiessaan tri.Graham'in kerskailua, kuinka läheinen hän oli maailmanjohtajille, jotka ovat Illuminaatin järjestöjen jäseniä, kuten Council on Foreign Relations (CFR), Skull & Bones ym. pahamaineiset organisaatiot, jotka ovat pyhittäytyneet lavastamaan vapaamuurarien Messiaan maailman näyttämölle.

Kuten tri. Cathy Burns paljastaa mestarillisessa teoksessaan , "Billy Graham and His Friends: The Hidden Agenda" , Illuminaatti päätti vuonna 1896, että kun maailma aloittaisi lopullisen luisunsa Uuteen Maailman Järjestykseen (Antikristuksen valtakuntaan), niin he tarvitsivat "Pyhän Miehen", joka komentaisi uskollisia seuraajiaan fundamentalististen kristittyjen suuren enemmistön keskuudessa.

Tämä tarkoituksella luotu "Kristitty Pyhä Mies" olisi suurin esimerkki väärästä kristillisestä johtajasta, mitä maailma on koskaan nähnyt ainakin ennen, kuin Antikristus ilmestyy maailman näyttämölle. Hänen roolinsa oli suunniteltu ja siihen kuului toistuvasti saarnata lyhyitä melko steriilejä evankeliumin saarnoja ja saada tuekseen kaikki massamedian kanavat kaikkialla maailmassa.

Tämä illuministinen "Pyhä Mies" saisi kristittyjen suuren enemmistön vakuuttuneeksi aitoudestaan. Kuitenkin hän pitäisi yllä jumalattomia suhteita kaikkein jumalattomimpien illuminististen johtajien kanssa kaikkialla maailmassa ja vähitellen johtaisi aidot kristityt alas väärälle tielle kohti Antikristuksen ilmestymistä.

Me uskomme, että tämä mies on Reverend Billy Graham. Tri.Cathy Burns huomauttaa, kuinka hra.Graham kerskaili jatkuvasti läheisistä henkilökohtaisista suhteistaan menneiden 40 vuoden kaikkein jumalattomimpien illuminististen johtajien kanssa ja hän aloitti tutkimuksensa, mikä johti hänen kirjansa "Billy Graham: A Hidden Agenda" julkaisemiseen, jota täydentävät hänen yli 4400 alaviitettään!

Tri Burns'in kirja on "täytyy-lukemista" tänä kristikunnan luopumuksen ahdistavana aikana.

Tämä informaatio, jonka pastori David Cloud on jakanut kanssamme, on 300-sivuisesta David W. Cloud'in kirjasta, Evangelicals and Rome, joka on saatavana kustantajalta Way of Life Literature. Me kiitämme pastori Cloud'ia, että hän on sanonut asiat suoraan -- jälleen kerran -- koskien sitä, kuka on todellinen ja aito Reverend Billy Graham. Hän ei todellakaan ole se kristitty fundamentalisti, jona hän itseään kuvailee.

Itse asiassa me uskomme, että Jeesuksella oli mielessään Billy Graham, kun Hän ennusti, että ihmisten lopun ajassa täytyisi varoa kahta hyvin määrättyä petollisten ihmisten lajia -- petollisia poliittisia johtajia (Kristuksia) ja yhtä petollisia uskonnollisia johtajia (vääriä profeettoja).

"Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee ... niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin." (Mt. 24:24).

Jeesus varoittaa tässä ennennäkemättömästä hengellisestä ja poliittisesta petoksesta.

Huomaa, että Jeesus sanoi, että vääriä ihmisiä nousisi sekä poliittisessa kentässä [kristuksia] että hengellisessä kentässä [profeettoja]. Sana "Kristus" on messiaaninen termi Messiaan juutalaiselle viralle; Jeesus oli sen Yhden nimi, joka toteutti tuon messiaanisen viran. Tuhatvuotisen hallintansa aikana Jeesus tulee palvelemaan Kuninkaana, kuten myös maailman hengellisenä johtajana. Termi "Kristus" on siis poliittinen termi. Jeesus ei siis turhaan toistanut itseään varoittaessaan vääristä "kristuksista ja profeetoista". Ensimmäinen termi on poliittinen ja jälkimmäinen hengellinen.

Sitten Jeesus varoittaa vakavasti:

"Katso, minä olen sen teille edeltä sanonut."

Meillä on sananparsi, "To be forewarned is to be forearmed (Ennalta varoitettu on ennalta aseistettu)". Tässä Jeesus varoittaa meitä olemaan varuillamme vertaansa vailla olevan poliittisen ja hengellisen petoksen suhteen. Tämä em. varoitus on varma todiste, että sellainen petos on nyt yllämme ja siihen kuuluu poliitikkoja, kuten kallon ja luiden (Skull & Bones) ekspertti, George W. Bush.ja uskonnollinen johtaja Billy Graham.

Äläkä esittele minulle niitä monia, joiden luullaan pelastuneen Graham'in herätyksen aikana. Samalla kun monet näistä tapauksista ovat epäilemättä aitoja, koska evankeliumissa on sisäsyntyinen voima vakuuttaa synnistä ja pelastaa, niin tämä hyvä hengellinen hedelmä ei kuitenkaan pelasta tri.Graham'in kaltaista vapaamuuraria. Muista Jeesuksen ankaran varoituksen juhlallisia sanoja, kun Hän kuvailee sellaista henkilöä, joka tulee seisomaan Hänen edessään valkoisen valtaistuimen tuomion päivänä:

"Kavahtakaa vääriä profeettoja, jotka tulevat teidän luoksenne lammasten vaatteissa, mutta sisältä ovat raatelevaisia susia ... Niin te siis tunnette heidät heidän hedelmistään. Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra!', pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon." (Mt. 7:15, 21,21)

Seuraava voi olla se osa, josta hra. Graham kerran löytää itsensä:

"Moni sanoo minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?' Ja silloin minä lausun heille julki: Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät." (Mt. 7:22-23)

Älä lankea tähän vertaansa vailla olevaan kristilliseen eksytykseen! Kysymys on sinun iankaikkisuudestasi.

Oletko hengellisesti valmis? Onko perheesi? Suojeletko oikein ja riittävästi rakkaitasi? Tässä on tämän palvelun tarkoitus; ensin saada sinut ymmärtämään vaara ja sitten auttaa sinua kehittämään strategioita varoittaa ja suojella rakkaitasi. Kun olet saanut perinpohjaisen harjoituksen, voit myös käyttää tietoasi välineenä avaamaan keskustelun pelastumattoman henkilön kanssa. Itse olen voinut käyttää sitä monesti ja olen nähnyt sen tuloksena ihmisten tulevan Jeesuksen Kristuksen luokse. Nämä vaaralliset ajat ovat aikaa, jolloin voimme saavuttaa monia sieluja Jeesukselle Kristukselle ikuisuutta varten.

Jos jo olet vastaanottanut Jeesuksen henkilökohtaisena Vapahtajanasi, mutta olet ollut penseä hengellisessä vaelluksessasi Hänen kanssaan, sinun on välittömästi pyydettävä Häneltä anteeksiantoa ja uudistusta. Hän antaa sinulle heti anteeksi ja täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun on aloitettava päivittäinen vaellus rukouksessa ja henkilökohtaisessa Sanan tutkimisessa.

Jos et ole koskaan vastaanottanut Jeesusta pelastajana, mutta olet tullut näkemään Hänen todellisuutensa ja lähestyvän Ajan Lopun ja tahdot vastaanottaa Hänen ILMAISEN iankaikkisen elämän lahjansa, sinä voit myös tehdä niin nyt kotisi rauhassa. Kun hyväksyt Hänet Vapahtajana, olet hengellisesti uudesti syntynyt ja olet yhtä varma taivaasta kuin jos olisit jo siellä. Silloin voit levätä varmana siitä, että Antikristuksen Valtakunta ei kosketa sinua hengellisesti.

Jos haluat tulla uudestisyntyneeksi, siirry Pelastuksen sivullemme nyt. Toivomme, että olet tullut siunatuksi tämän palvelun kautta, joka pyrkii kasvattamaan ja varoittamaan ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan Uuden Maailman Järjestyksen – Antikristuksen Valtakunnan – jokapäiväisissä uutisissaan.

Lopuksi, olisi mukavaa kuulla teistä.

Voitte lähettää meille joko etana tai sähköpostia.

Jumala siunatkoon teitä!


Takaisin