Ilmastomuutoksen on osoitettu olevan suunnaton valhe!


Alaotsikko: Ylimmät Climate-gate -tiedemiehet myöntävät nyt, ettei vuoden 1995 jälkeen ole ollut mitään globaalia lämpenemistä!

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.OLET NYT TERÄNSUULLA

Copyright © 2010 Cutting Edge Ministries. All rights reserved.


Avain globaalia lämpenemistä koskevan valheen, jota meille on syötetty viimeiset 30 vuotta, syvyyden ymmärtämiseksi on yksinkertainen. Kaikki, mitä meidän tarvitsee tehdä, on tarkistaa, mitä New Age-kirjailija William Cooper sanoo kirjassaan "Behold A Pale Horse". Tämä naseva lausunto kertoo kaiken, mitä meidän täytyy tietää tämän globaalin valheen suuruudesta.

"Salaseurat suunnittelivat jo vuonna 1917 keinotekoisen uhan keksimistä ... tuodakseen ihmiskunnan yhteen maailmanhallinnossa, jota he kutsuvat Uudeksi Maailman Järjestykseksi." [William Cooper, "Behold A Pale Horse", p. 27]
Pyydän sinua varaamaan aikaa lukeaksesi todellinen totuus kaikista niistä globaaleista katastrofeista, joita juuri nyt pakotetaan päällemme. Lue UUTINEN 2193 otsikolla, "Five Major Created Global Disasters Are Being Constantly Preached To The World As Reasons To Form The Global New World Order (Viittä suurta tehtyä globaalia katastrofia saarnataan jatkuvasti maailmalle syinä globaalin UMJ:en muodostamiseksi)!"

Mitkä ovat nämä viisi suurta Illuminaatin luomaa globaalia katastrofia maailman työntämiseksi UMJ:een?

1) Globaali lämpeneminen;

2) Globaali terrorismi;

3) Globaali sota;

4) Globaali taloudellinen katastrofi - laukaistaan kunhan kolmas maailmansota alkaa;

5) Globaali virus-pandemia;

Nyt kun näemme sen roolin, jota kaikki nämä globaalit kriisit näyttelevät maailman kansojen johdattelemisessa globaaliin UMJ:een, niin tarkastelkaamme nykyisiä uutisia, jotka väkevästi osoittavat, että menneiden 30 vuoden julkinen retoriikka on suunnattoman suuri valhe!

UUTISKATSAUS: "Climategate U-turn as scientist at centre of battle admits: There has been no global warming since 1995 (Climategate tekee U-käännöksen, kun tiedemiehet taistelun keskuksessa myöntävät: Ei ole ollut mitään lämpenemistä vuodesta 1995)", By Jonathan Petre, Daily Mail Online, 14th February 2010

"Se akateemikko Climategate-sotkun keskustassa, jonka kenttätieto on ratkaisevan tärkeä ilmastomuutosteorialle, on myöntänyt, että hänellä on ollut ongelma tietojen hallinnassa 'pysyä kärryillä' ... Tieto on ratkaisevan tärkeää kuuluisalle 'jääkiekkomailakaaviolle,' jota ilmastomuutoksen puolustajat käyttävät teorian pönkittämiseksi. Myös professori Jones myönsi mahdollisuuden, että maailma oli keskiaikana lämpimämpi kuin nyt -- vihjaten, että globaali lämpeneminen ei ehkä olekaan ihmisen aikaan saama ilmiö."
Myönnettyään väitteen, että maailma keskiaikana oli mahdollisesti lämpimämpi kuin nyt, tri Jones pudotti pommin!
"Ja hän sanoi, että menneiden 15 vuoden aikana ei ole ollut 'tilastollisesti merkittävää' lämpenemistä."
Tarkoitatteko sanoa, että me "salaliittotyypit" olimme sittenkin oikeassa?

Tarkoitatteko, että me olimme oikeassa tuodessamme esiin kaikki nämä oikeutetut tieteelliset tosiasiat, jotka osoittivat aivan erilaiseen johtopäätökseen?

Tarkoitatteko, että me olimme oikeassa kaiken aikaa varoittaessamme, että tieteellisiä dokumentteja luotiin tyhjästä, tai ainakin tohtoroitiin sellaisten johtopäätösten saavuttamiseksi, joita kenttätieto ei tukenut?

Kyllä, sitä juuri minä olen sanomassa!! Jälleen kerran tulemme siihen todellisuuteen, että ainoat "salaliittoteoriat" ovat ne, joita virallisen hallituksen laitokset ja "tieteelliset" tutkimuslaitokset, jotka luovat tätä väärää tietoa, levittävät. Olemme sanoneet toistuvasti, että ainoat "salaliittoteoriat" koskien syyskuun 11. päivän iskuja ovat ne, joita tulvii hallituksen virkailijoiden ja heille kiitollisuudenvelassa olevien lehtimiesten suista.

Professori Jones on ollut hiljattain toisenkin skandaalin eturintamassa, sellaisen, joka liittyy tähän globaalin lämpenemisen katastrofiin.

"Professori Jones on ollut parrasvaloissa siitä saakka, kun luopui East Anglia’n yliopiston ilmastontutkimusyksikön johtajan virasta sen jälkeen, kun oli vuotanut sähköposteja, jotka osoittivat tiedemiesten manipuloineen tietoa. Kenttätietoa, jota on kerätty sadoilta sääasemilta kaikkialta maailmasta ja analysoitu tässä yksikössä, on käytetty vuosia tukemaan YK:n hallitustenvälisen ilmastonmuutospaneelin ponnistuksia painostaa hallituksia leikkaamaan hiilidioksidipäästöjään."
Avainkäsite tässä kappaleessa on: "käytetty vuosia". Kaikki ne tuhannet uutistarinat ja tieteelliset varoitukset, joille meidät on alistettu "vuosia", on nyt osoitettu olevan vääriä -- maailman illuminististen hallitusten ja tieteellisen yhteisön, joka uskollisesti palveli noita hallituksia, tarkoituksella väärentämiä. Tässä vaiheessa mieleeni tulee suuttumus ennen Amerikan sisällissotaa, kun "tiedemiehet" Etelästä astuivat esiin "tieteellisin todistein", että mustat muka olivat synnynnäisesti huonompia kuin valkoiset!

Surullinen tosiasia on, että tiedeyhteisö on täysin riippuvainen hallituksen apurahoista koko olemassaolonsa suhteen ja siksi he myyvät itsensä hallitukselle, joka jakaa rahat. He sanovat mitä tahansa ja ottavat minkä kannan tahansa ja "todistavat" mitä tahansa hallitus vain tahtoo heidän todistavan vain pitääkseen rahavirrat käynnissä.

Älä odota mitään muutosta

Mitä muutosta voimme odottaa hallituksen viranomaisilta nyt, kun professori Jones on myöntänyt suunnattoman valheensa?

Ei mitään.

Toistamme: Älä odota mitään muutosta hallituksen asenteissa koskien globaalia lämpenemistä -- seuraavista syistä:

1) Jos viranomaiset pystyvät rajoittamaan tämän tositarinan toistamiskertojen määrää, he todennäköisesti pystyvät estämään tätä paljastusta saavuttamasta kadun miestä.

2) Yhteistyöhaluisen massamedian tukemilla virallisilla julistuksilla he tietävät voivansa toitottaa valhetta kerran toisensa jälkeen, sitä vastaan, että tositarina ilmestyy vain yhden kerran vaihtoehtoisessa uutislähteessä.

3) Illuminaatti on jo käyttänyt valhetta globaalisesta lämpenemisestä globaalin yhteistoimintansa luomiseksi. Tärkeimmät globaalit johtajat ovat jo kokoustaneet Kööpenhaminassa Tanskassa ja ovat jo takoneet globaalin hallinnon suunnitelmansa. Vaikka globaalin lämpenemisen väärennetty uhka häviäisi huomenna, niin Eliitillä edelleen on tavattomat valtuutensa.

Levitä totuutta niin paljon ja niin usein, kuin voit. Tapahtumat ovat ajamassa ihmiskuntaa kohti Antikristuksen ja hänen Väärän Profeettansa globaalia systeemiä.


Toivosen kommentti: Valhe - emävale - Cutting Edge -- näin se menee. Tämä artikkeli on ehkä kaikkein räikein valhe jonka David Bay on koskaan esittänyt. On totta, että osassa pohjoista pallonpuoliskoa koettiin viileä talvi, mutta se oli lähinnä uskomaton onnenpotku, ja maaliskuussa tilanne "normalisoitui", ja kesästä voi tulla hyvinkin kuuma pohjoisella pallonpuoliskolla, ja tällöin David Bayn valheet viimeistään paljastuvat. On myös totta, että NASA mitä suurimmalla todennäköisyydellä liioittelee lämpenemistä, mutta ei niin paljon että se kumoaisi itse lämpenemisen. Helmikuun 2010 osalta NASA:n Gistemp näytti 0,04 astetta korkeampia lämpötiloja kuin East Anglian HadCRUT3, 1961-1990 keskiarvoon verrattuna, mutta kumpikaan ei väitä että lämpeneminen olisi pysähtynyt vuonna 1995.

Phil Jonesin kommentissa ei myöskään ole mitään outoa; hän vain toteaa sen minkä kuka tahansa voi lukea HadCRUT3-tilastoista: Vuosina 1995-2009 ilmasto lämpeni jonkin verran, mutta 2002-2009 se hieman viileni. Se ei ole tilastollisesti merkittävää siksi, että ajanjakso -- seitsemän vuotta -- on liian lyhyt. Sitä Phil Jones yritti sanoa (http://www.cru.uea.ac.uk/cru/data/temperature/hadcrut3vgl.txt).

Lämpötilat 1995-2009 (Gistemp):

Nousua 0,15 astetta (HadCRUT3:n mukaan 0,16 astetta; NOAA:n mukaan 0,15 astetta).

Ilmasto on siis lämmennyt. Onneksi eteläisellä pallonpuoliskolla meret ovat hieman viilenneet joulukuusta 2009 lähtien, joten se SAATTAA merkitä sitä että eteläiselle Atlantille syntyisi La Niña loppukesällä 2010, ja tämä SAATTAISI merkitä että vuodesta 2011 tulisi hieman viileämpi. Mutta tämä on kaikkein optimistisin ennuste. On MAHDOLLISTA että mitään La Niñaa ei synnykään. Ja vaikka syntyisikin, ja vaikka vuosi 2011 olisikin hieman viileämpi, se vain hieman hidastaa lämpenemistä.

Päivitettyä tietoa 24.3.2010: Gistempin ja HadCRUT3:n lämpötiloja on vaikea verrata toisiinsa, sillä ne molemmat käyttävät eri kokoista ruudukkoa. Gistemp käyttää sekä 250 x 250 km. kokoisia ruutuja sekä sellaista jonka säde on 1200 km. Viimeksi mainitun mukaan (virallinen laskentatapa) lämpötila nousi 0,20 astetta vuosina 1995-2009.

Vuoden 2010 helmikuun osalta, tämän jälkimmäisen laskentatavan osalta Gistemp näyttää peräti 0,23 astetta korkeampaa lämpötilaa 1961-1990 keskiarvoon verrattuna.

250 x 250 kilometriä:

1200 kilometriä:

HadCRUT3 käyttää sellaista ruudukkoa joka on Gistempin 250 x 250 ja 1200 km puolivälissä. Täten HacDRUT3:n todellinen ero Gistempiin on jotakin 0,04 asteen ja 0,23 asteen välillä. Molempien mukaan ilmasto on kuitenkin lämmennyt. Itse asiassa, koska HadCRUT3:n kartasta puuttuu suurinpiirtein yhtä paljon kylmiä kuin kuumiakin alueita, HadCRUT3 vastannee paremmin Gistempin 1200 kilometrin karttaa, ja on täten luotettava.

HadCRUT3 (ruudun koko 5 x 5 astetta):

HadCRUT3:n mukaan helmikuu 2010 noin 0,44 astetta vuosien 1961-1990 keskiarvoa korkeampi (ei virallinen lukema, voi vielä hieman muuttua).

Vielä, NOAA näyttää helmikuun 2010 osalta 0,17 astetta alempaa lämpötilaa kuin NASA:n Gistemp.
---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge Ministeriön artikkeli numero 2407Käännetty Cutting Edge Ministeriön suostumuksella.

Kääntäjä: "Bileamin aasi"


Takaisin