Olli Rytkönen loi feikkisivuston


6.12.2014


En ole enää vuosiin suomentanut Cutting Edge Ministeriön artikkeleita; lopetin toistuvien pieleen menneiden profetioiden takia, ja siksi koska David Bayn artikkeleissa vihamielisyys Katolista Kirkkoa kohtaan kasvoi (ja kasvaa) koko ajan -- 2000-luvun alkuvuosina kirjoitetuissa artikkeleissa tämä vihamielisyys ei ollut niin näkyvää, esim. "Jaabeksen rukous -- 'kristillistä' noituutta" (http://www.heinola.org/~patato/cef1512.html). Olen kuitenkin puolen vuoden välein lähettänyt heille tiedot kävijämääristä sivullani, ihan vaan ärsyttääkseni heitä.

Ymmärrän että kääntymiseni katoliseen uskoon ärsyttää suuresti David Bayta ja hänen nuoleskelijoitaan, joten joku (tiedän nyt että se on Olli) loi feikkisivuston samalla nimellä. Turha sanoakaan että minun kirjoittamiani kirjoja siellä ei ole, sen sijaan muutama tuore Cutting Edgen uutiskatsaus sieltä näyttää löytyvän, kuten myös pelkuri-Ollin blogi ja vieraskirja. Cutting Edgellä on linkki tälle feikkisuvustolle, mutta siitä huolimatta olen ykkösenä Googlella. Mahtaa olla noloa heidän itsetunnolleen.

Jeesus ei ollut baptisti - eikä Hän raiskannut naisia

Feikkisuvulla sanotaan:

"Tässä kotisivujen ylläpitäjän eli Ollin vanhoja kirjeitä (+Pasin ja muiden kirjoituksia), jotka Pasi Toivonen CEF-sivustollaan julkaisi vuosina 2002-2009. Valitettavasti Pasi luopui oikeasta uskosta ja samalla vihapäissään poisti nämä kirjeet sivuiltaan. Pasi kääntyi roomalaiskatolisuuteen. Onneksi ehdin kuitenkin tallentaa kaikki vanhat kirjeet mht-muodossa (joitakin doc- ja htm-tiedostoja), joita nyt julkaisen tässä. Niissä on jotain Raamatun profetioihin liittyvää ja hiukan profeetallista opetusta ajankohtaisten tapahtumien valossa."
En suinkaan kaikessa samaa mieltä mitä Paavi opettaa. Näin kirjoitin Suomi24 katolilaisuus-palstalla (http://keskustelu.suomi24.fi/node/13039761):
>>Muutama vuosi sitten liityin katoliseen kirkkoon. Taustani on täysin helluntailainen, jopa kummatkin vanhemmistani ovat kotoisin helluntailaisperheistä.>>

Näen että katolinen kirkko on menossa kohti luopumusta, mutta niin ovat helluntaiseurakunnatkin, ja vielä nopeammin, joten ratkaisusi oli lievästi oikea. Jotkut helluntailaiset ovat kallellaan baptisteihin joten he toivottavat Sinut tervemenneeksi helvettiin, mutta suurin osa on keskitien kulkijoita, joille asia on yhdentekevä.

Suokoon että Pyhä Henki johtaisi Katolista Kirkkoa ja varjelisi eksytyksiltä.

Ja sitten myöhemmin:
>>Silmälaseissasi on sitten jotakin pahasti vialla, sillä kuluneiden 2000 vuoden aikana katolinen kirkko ei ole muuttanut koskaan oppiaan eikä moraaliopetustaan...>>

Ja toivottavasti ei koskaan muutakaan oppia. Kuitenkin, se mitä Paavi sanoo esim. evoluutiosta kuulostaa aika huolestuttavalta. Jos katolinen kirkko on sama yhä kymmenen tai kahdenkymmenen vuoden päästä olen iloisesti yllättynyt. Luterilainen kirkko, Vapaakirkko ja helluntaiseurakunnat ovat silloin täysin rappiolla, mikäli nykyinen kehitys jatkuu.

Siunausta.

Rikostilastot osoittavat että monet baptistit ovat porttoja, ja heidän hedelmänsä mätiä. Muutama esimerkki:

Texas Department of Criminal Justice, 1999

Source: Peggy Fikac. "More prison inmates say they're Baptist than any other religion." Associated Press (The Abilene Reporter-News)

Baptist | 39,781 | 30.3%
Unknown* | 28,890 | 22.0%
Catholic | 23,637 | 18.0%
Other | 39,009 | 29.7%
-------- | ------- | ------
Total | 131,316 | 100.0%

* Unknown: "22 percent are categorized as 'unknown,' representing inmates who didn't say or didn't care when asked for their religious denomination." Most of these would be classified functionally in the "nonreligious" category.

* Other: "The rest of the inmates are divided among the categories of Christian Church, Methodist, Church of Christ, Pentecostal, Muslim, Protestant, Jewish, non-denominational, no religious preference and other."

http://www.adherents.com/misc/adh_prison.html

Babtistien avioliitot päätyvät usein eroon. Eräs syy eroihin on väkivalta. He eivät kunnioita Neitsyt Mariaa eivätkä vaimojaan.

Barna report: Variation in divorce rates among Christian faith groups:

Non-denominational ** 34%
Baptists 29%
Mainline Protestants 25%
Mormons 24%
Catholics 21%
Lutherans 21%

** Barna uses the term "non-denominational" to refer to Evangelical Christian congregations that are not affiliated with a specific denomination. The vast majority are fundamentalist in their theological beliefs. More info.

Barna's results verified findings of earlier polls: that conservative Protestant Christians, on average, have the highest divorce rate, while mainline Christians have a much lower rate. They found some new information as well: that atheists and agnostics have the lowest divorce rate of all. George Barna commented that the results raise "questions regarding the effectiveness of how churches minister to families." The data challenge "the idea that churches provide truly practical and life-changing support for marriage."

http://www.religioustolerance.org/chr_dira.htm

Baptisti John D. Rockefeller Junior käski armeijan ampumaan lakkoilevia kaivostyöläisiä ja heidän perheitään 20.4.1914.

The Ludlow Massacre was an attack by the Colorado National Guard and Colorado Fuel & Iron Company camp guards on a tent colony of 1,200 striking coal miners and their families at Ludlow, Colorado, on April 20, 1914. Some two dozen people, including women and children, were killed. The chief owner of the mine, John D. Rockefeller, Jr., was widely criticized for the incident.

http://en.wikipedia.org/wiki/Ludlow_Massacre

Etelä-Afrikassa raiskataan vuosittain 500 000 naista. Luku on korkein maailmassa. Valkoiset etelä-afrikkalaiset kuuluvat reformoituun apartheid-kirkkoon, mustat ovat baptisteja tai helluntailais-karismaatikkoja.

The rate of sexual violence in South Africa is among the highest in the world. Sexual violence is the use of force or manipulation to get someone to engage in unwanted sexual activity without his or her consent. An estimated of 500,000 rape cases take place in the country, every year.

http://en.wikipedia.org/wiki/Sexual_violence_in_South_Africa

Katolilaisia asukkaista on vain 7,1 prosenttia.

According to the 2001 census, Christians accounted for 79.8% of the population. This includes Zion Christian (11.1%), Pentecostal (Charismatic) (8.2%), Roman Catholic (7.1%), Methodist (6.8%), Dutch Reformed (Nederduits Gereformeerde Kerk; 6.7%), Anglican (3.8%). Members of other Christian churches accounted for another 36% of the population. Muslims accounted for 1.5% of the population, Hindus 1.2%, traditional African religion 0.3% and Judaism 0.2%. 15.1% had no religious affiliation, 0.6% were other and 1.4% were unspecified.

http://en.wikipedia.org/wiki/South_Africa#Religion

Lopuksi, jos David Bay, feikkisivuston ylläpitäjä tai Olli haluaa vaientaa minut, se onnistuu vain tappamalla. Siihen asti aion tuoda totuuden julki vaikka se ärsyttäisi monia.

Ollin murhanhimoinen viesti vieraskirjassani (silloin kun se oli vielä olemassa). Jos Olli ei olisi pelkuri, hän tappaisi minut, tai olisi tappanut minut jo aikoja sitten.

Luvaan liittyvä linkki:

http://www.heinola.org/~patato/Rome-5.html.

Luther - "kultakimpale":

Domen-tunturin 1600-luvulla tapahtuneet noitavainot on sekä pelottava että jännittävä osa Varangin historiaa. Vainot kohdistuivat etenkin naisiin ja vain muutama noituudesta syytetyistä oli miehiä. Syytetyt pakotettiin kidutuksen avulla tunnustamaan taikuuden harjoittaminen ja paholaisen kanssa vehkeily. Noitavainoja voidaan hyvällä syyllä kuvailla kansalliseksi tragediaksi.

Reikä helvetin syvyyksiin sijaitsee vanhojen kertomusten mukaan Domen-tunturilla Vardøn lähellä ja on vain lyhyen kävelymatkan päässä tunturin yli kulkevasta tiestä. Kun kaamoksen pimeys laskeutui tunturille, pikkupaholaisten, demonien ja pahojen henkien uskottiin nousevan ihmisten ilmoille tästä reiästä. Silloin noitien uskottiin kiipeävän tunturille ja viettävän noitasapattia paholaisen ja demonien kanssa.

Pohjois-Norjan noitavainot tapahtuivat suhteellisen suppealla alueella, lähinnä Itä-Finnmarkin rannikolla. 1600-luvun Vadsø, Ekkerøy, Kiberg ja Vardø olivat paikat, joissa noitavainot ilmenivät erityisen rajuina. Euroopan mittakaavassa Pohjois-Norjan väkivaltaiset noitavainot olivat pahimmasta päästä. Tänä aikana Finnmarkin aluella lähes sata noitaa poltettiin elävältä, useimmat heistä Vardøllä.

http://varanger.com/index.php?lang=fin&eid=30

Tämä Paskakasa ei ole muuten koskaan tilannut huoraa kotiinsa, eikä koskaan maksanut seksistä (se että olenko koskaan saanut ilmaista seksiä on sitten toinen juttu).


Hyvää itsenäisyyspäivää, toivottaa Pasi.Takaisin