Roomalaiskatolisena Uutta maailmanjärjestystä vastaan


by Pasi Toivonen
Liite 1: Roomalaiskatolinen näkemys Illuminatiin


Illuminati: Samalla kun liike saattaa olla käynnissä kohti Uutta maailmanjärjestystä, milloin ollaan jo liian pitkällä?

http://www.spiritdaily.org/illuminati.htm


Ei ole epäilystäkään, meidän aikanamme, että henki liikkuu yhdistääkseen kaikki maailman maat. Me näemme sen kaikkialla ympärillämme. Puhutaan globaalista ilmastosta. On -- mikä kaikkein merkittävintä -- globaali pankkijärjestelmä. Ensimmäistä kertaa, USA:n presidentti suostui isännöimään YK:n toimintaa.

Ei epäilystäkään, useimmat kansakunnat suuntautuvat kohti kansainvälistä yhtenäisyyttä, joka voi olla vaarallista.

Tapahtumat muotoutuvat ympärillämme -- yhteiskunnassa yhtä lailla kuin luonnossa.

Kysymys kuuluu että kuinka järjestynyttä tämä liike -- kutsu sitä globalisaatioksi, tai uudeksi maailmanjärjestykseksi -- on ollut, ja kuka tai mikä organisoi sen. Meistä näyttää siltä, että niin monet yhteiskunnan, hallituksen, rahoituslaitosten, teollisuuden, ja median näkökohdat ovat mukana, että mikään yksittäinen virasto ei voisi kontrolloida sitä kaikkea. Siksi se näyttää enemmänkin "hengeltä". Huomion kiinnittäminen mihinkään yksittäiseen ihmisryhmään tällaisen yhdistymisen luojana on kuin yrittäisi kiinnittää huomionsa norsun ihon yksittäiseen neliötuumaan.

Mutta tämä on vain mielipide. On niitä jotka jo vuosikymmeniä ovat nähneet tiukasti johdetun pienen salahankkeen jota he kutsuvat nimellä "illuminati" kontrolloijina tämän tilanteen takana. Heidän oletuksensa: alkaen vuodesta 1770, pankkiirien intressit, integroiden heidän taloudelliset etunsa aikakausia vanhan okkultismin kanssa muodostivat salaisen veljeskunnan joka tunnetaan valaistuneina tai nimellä "illuminati", joka kätki organisaationsa vapaamuurarien tavoin pyrkimyksessään saada maailma keskusjohtoisen valvonnan alle.

Tämä väitetty elitistien ryhmä, sanotaan, luotiin mega-pankkiiri Amschel Mayer Rothschildin alaisuudessa, joka palkkasi 22-vuotiaan katolisen miehen nimeltään Adam Weishaupt houkuttelemaan Euroopan yhteiskunnan kermaa liittymään tähän salaiseen organisaatioon -- joka oli suunniteltu kääntämään läntisen (tai kristillisen) sivilisaation suunta. Itse asiassa, sen juuret saattavat olla muinaisessa babylonialaisuudessa tai juutalaisuudessa.

Ryhmiä jotka he oletettavasti loivat, tai kontrolloivat, ovat tämä pahamaineinen Bilderberg Group (joka kokoontuu vuosittain liikemiesten ja maailman johtajien salaisena konklaavina), Council on Foreign Relations, jolla on suuri vaikutus länsimaiden ulkopolitiikkaan, Trilateral Commission, Skull and Crossbones Club, sekä muita pienempiä globaalisti orientoituneita yrityksiä -- erityisesti rahoituksessa, lääketeollisuudessa, oljyteollisuudessa, kemianteollisuudessa, kaivosteollisuudessa ja mediassa. Tämä amerikkalainen haara, näyttää, olevan Rockefellerien hallussa.

Ja vaikka on vain vähän epäilystä etteivätkö tällaiset intressit yrittäisi yhdistää maailmantaloutta kulissien takana (ja näinä päivinä, ei edes niin paljon kulissien takana), ja vaikka ei ole epäilystäkään etteikö salaisilla ryhmillä olisi huolestuttavaa vaikutusvaltaa, kysymys kuuluu että kuinka pitkälle henkilö voi mennä näiden salaliitto-teorioiden kanssa.

On niitä jotka syyttävät "illuminatia" kaikesta USA:n vallankumouksesta Ranskan vallankumoukseen, USA:n sisällissotaan, Venäjän vallankumoukseen, Ensimmäiseen ja Toiseen maailmansotaan, holokaustiin, syyskuun 11. päivän terrori-iskuihin, äskettäiseen taloudelliseen taantumaan, Lincolnin, McKinleyn ja Kennedyn salamurhiin, Irakin sotaan, sekä suuriin pulavuosiin (nimetäkseni muutamia).

Termi "reds" viitaten kommunismiin, tulee sanasta "Red Shield", eli Rothschild.

Tai näin ainakin arvellaan.

Se on romanttinen, jännittävä teoria. Mutta voisiko yksittäinen ihmisryhmä -- huolimatta siitä kuinka nerokkaita tai rikkaita he ovatkaan -- todella järjestää kaiken, tällaisten ohjelmoitujen tulosten kera?

Kysymys kuuluu myös, että kuinka paljon tästä kaikesta pitäisi luokitella mielikuvituksen tiliin. Esimerkiksi: on teoreetikkoja jotka julistavat Ignatius Loyolan, Pius XII:n, ja C.S. Lewisin Illuminaatin johtohenkilöiksi!

Kuitenkin, se on ollut Katolinen Kirkko, he myös sanovat, joka kerran seisoi suurimpana esteenä näiden salaisten valaistuneiden tiellä.

Presidentit? Eräs teoreetikko nimeää kaikki lukuunottamatta Nixonia, Carteria ja Kennedya.

Ja itse asiassa ei ole epäiystäkään etteivätkö monet kuuluisat amerikkalaiset -- mukaanlukien USA:n perustaja-isät -- kuuluisi vapaamuurari-loosheihin, kuten Benjamin Franklin teki.

Tämä vaikutus nähdään jopa Washington D.C:n arkkitehtuurissa.

Ruohonjuuritasolla, jotkut sanovat, ei ole kyse niinkään materiaalisesta ahneudesta kuin pakkomielteestä tehdä maailma valmiiksi antikristusta varten. Samalla kun monet saattavat ihmetellä kuinka jotkut ihmiset voivat omistaa elämänsä projektille joka ei saada päätökseen heidän elinaikanaan (muista, tämä ulottuu vuoteen 1770, ja kenties sitä varhaisemmallekin ajankohdalle, eikä se ole saavuttanut vielä huipentumaansa), tämä selitys alkaa saada okkulttisia sävyjä.

"Illuminaatit ovat maailman valtatekijöitä ja ravistelijoita," väitti kuuluisa salaliitto-teoreetikko Fritz Springmeier. "He ovat eliitti-ryhmä verilinjoja -- minä kutsun heitä heimoiksi tai perheiksi; on kolmetoista suurta verilinjaa. Tämä on se mitä kutsutaan 'periytyväksi satanismiksi'. Tämä tarkoittaa että he ovat harjoittaneet salaista noituuttaan vuosisatojen ajan ja siirtäneet uskontonsa sukupolvelta toiselle. Heillä on kaksoiselämä. Heillä on yksi elämä jonka maailma näkee sekä salaisempi elämä jota maailma ei näe." Tämä nimi, "Illuminati", on yhdistetty Luciferiin, Valontuojaan.

Nämä miehet ovat tuoneet seksuaalisen vapautumisen, sekulaarin humanismin, nykyisen koulutusjärjestelmän, Hollywoodin, homojen oikeudet sekä muut trendit, keinona murtaakseen meidät, on tämä teoria -- eikä kukaan voi epäillä tätä järjestäytynyttä yhteiskuntamme murantamista. Kysymys kuuluu, että voiko joku laittaa tämän kaiken yksittäisen ryhmän syyksi. [Se ei ole yksittäinen ryhmä, vaan niitä on useita. Suom. huom.]

Sisäpiirissä ovat olleet okkulttiset "sabbatealaiset" juutalaiset, on eräs väite.

Itse asiassa, Illuminatin alkuperä voidaan johtaa mystiseen Kabbalan harjoittamiseen muinaisessa Israelissa, joka teoreetikkojen mukaan on inspiroinut kaikkea Hitlerin okkultismista vapaamuurarien rituaaleihin.

Vuonna 1780, väitetään, Illuminati alkoi naamioida itseään vapaamuurareina (hierarkian alimmat kolme astetta). "Baijerista, tämä Order of the Illuminati levisi maastopalon tavoin", kirjoittaa Henry Makow, Winnipegistä, Kanadasta. "Pian heillä oli yli 300 jäsentä kaikilta elämän aloilta, mukaanlukien opiskelijoita, kauppiaita, lääkäreitä, lakimiehiä, tuomareita, profesoreita, siviili-viranomaisia, pankkiireita, ja jopa pastoreita."

Olivarko Darwin, Nietzsche ja Marx myös Illuminaatin pelinappuloita tai agentteja?

Kenties se mitä me näemme on tavallaan sitä että me yritämme ymmärtää kaikenkattavan yliluonnollisen juonen ihmisten termein (kun todellisuudessa, taas kerran, se on järjestetty hengellisellä tasolla) -- yrityksenä asettaa ihmiskasvot sellaiselle joka ei ole inhimillinen. Loppujen lopuksi, voidaan kysyä, ovatko kaikki joilla on negatiivinen vaikutus yhteiskuntaan jäseniä? Onko Hugh Hefner? Oliko Betty Friedan? Vai onko se henki joka liikkuu?

"Rothschildit johtavat Illuminatia ja jokaisessa maassa heillä on perhe," Tri. Makow lainaa erästä Illuminatin väitettyä entistä jäsentä. "Jokaisen pyramidin päällä sinä näet huippukiven jossa on silmä. Tämä huippukivi on Rothschildin perhe tai heimo joka johtaa Illuminatia; he olivat sen luojia. Luciferin silmä, heidän jumalansa ja heidän äänensä. Tämä huippukivi on se mihin minut vihittiin, kolmentoista konsiili, nimeltään Grand Druid Council. He saavat ohjeensa ainoastaan Rothschild, ei keneltäkään toiselta. Nämä ovat heidän yksityinen papistonsa. Tämä Council of 33 on suoraan heidän alaisuudessaan; se tarkoittaa 33 korkea-arvoisinta vapaamuuraria maailmassa. Sen alla on Council of 500, käsittäen joitakin maailman rikkaimpia ihmisiä sekä yritysryppäitä."

Näiden perheiden joukossa, Rothschildien seurassa, ovat Windsorit, Rockefellerit, Dupontit ja Kennedyt.

Kuitenkin toisaalla väitetään että Kennedyn veljekset surmattiin koska he yrittivät pysäyttää Illuminaatin vaikutusvallan leviämisen Amerikassa. [John F. Kennedy lopulta osoittautui suoraselkäiseksi poliitikoksi ja 'petti' illuminaatit. Suom. huom.]

Ei ole epäilystäkään etteikö perheillä kuten Rockefellereillä olisi salamyhkäinen, voimakas, ja häiritsevä vaikutusvalta pyrkimyksessä yhdistää globaali talous, sekä vähentää väestön määrää. Ei ole epäilystäkään etteikö olisi tarvetta suorittaa enemmän tutkimuksia -- parempi nopeasti kuin joskus myöhemmin -- koskien Bilderbergejä. Lisäksi, on vain vähän epäilystä etteikö koko maailma olisi kulkemassa kohti yksittäistä keskusjohtoista entiteettiä.

Kysymys kuuluu, että voiko kukaan osoittaa sormella suhteellisen pieneen ihmisryhmään -- vai pitäisikö se nähdä, taas kerran, hengen liikkeenä.

Voisiko se kattaa myös Sientologian ja Kultaisen aamunkoiton, sekä kaikki muut salamyhkäiset ja okkulttiset ryhmät?

Voiko jokin asia olla todellakin näin organisoitu (sekä piilossa)?

Illuminati, eräs väitetty loikkari sanoo (eräs noita-ylipappi), koostuu "tuhansista salaliittolaisista jotka operoivat rinnakkaisesti".

Me sanomme tämän: jotakin on meneillään, ja sen voi luultavasti johtaa pankkiireihin. Lontoossa päämajaansa pitävällä pankki-kartellilla jonka juuret ulottuvat USA:n vallankumouksen taakse on hyvinkin saattanut levittää salaista vaikutusvaltaansa.

"American Almanacin mukaan, nämä pankkiirit ovat osa verkostoa nimeltään 'Club of the Isles' joka on epävirallinen yhteenliittymä eurooppalaisia kuninkaallisia huoneita, mukaanlukien Englannin kuningatar," Makow sanoo. "Tällä Club of the Islesillä on arviolta kymmenen biljoonan (trillion) dollarin varat. Se kontrolloi sellaisia korporaatio-jättiläisiä kuten Royal Dutch Company, Imperial Chemical Industries, Lloyds of London, Unilever, Lonrho, Rio Tinto Zinc, sekä Anglo-American DeBeers. Se hallitse maailman polttoaine-varastoja, kultaa, timantteja, sekä monia muita elintärkeitä raaka-aineita. Nämä varat palvelevat sen geopoliittista agendaa. Sen päämääränä on vähentää maapallon väestö alle miljardiin seuraavan kahden tai kolmen sukupolven aikana, kirjaimellisesti poimia sopivat yksilöt ihmiskarjasta säilyttääkseen oma globaali valta sekä feodaalinen järjestelmä johon se pohjautuu."

Myönnetään, oli outoa miksi hyökätä Irakiin; myönnetään, oli outoa että sen jälkeen kun bensiini kallistui rajusti ilman näkyvää syytä, sen hinta kääntyi laskuun juuri sillä hetkellä kun Presidentti Bush sanoi lehdistökonferenssissa että se oli liian kallista. On joitakin asioita jotka vaikuttavat oudoilta. Georgian osavaltiossa on outo kivi-monumentti jossa mainitaan maapallon väestön väjentäminen alle miljardin. Joka vuosi, nämä liikuttelijat ja ravistelijat kokoontuvat sellaisessa jota kutsutaan nimellä 'Bohemian Grove' Kaliforniassa, jossa uhrataan ihmisiä leikisti, samalla kun presidentit, pääministerit, kabinettien johtajat, teollisuuspohatat, puolustus-alihankkijat, ja media-mogulit katselevat huvittuneina. Tämä oli se paikka jossa Manhattan Projectista ensimmäisenä keskusteltiin. Jotkut yhdistävät tämän ryhmän bilderbergereihin -- jotka kokoontuvat vuosittain, sekä kieltävät median läsnäolon. On syytä liittää jotkin näistä toisiinsa.

Mutta onko heillä kaikki narut käsissään?

Jos näin, miten on mahdollista että Kristinusko -- jota he sanovat kiivaasti vastustavansa -- on säilynyt tällaisena voimana? [Kristinusko on nimenomaan heikentynyt, ainakin länsimaissa. Suom. huom.]

Miksi on tällaista aitoa kilpailua ja vihamielisyyttä poliittisten puolueiden välillä (joita molempia illuminaatit niinsanotusti hallitsevat)? [Tämä vihamielisyys on pelkkää teeskentelyä, ja molemmat puolueet ajavat samoja asioita. Nyt asian viimeistään pitäisi olla kaikkien nähtävillä, kun sekä Republikaanit että Demokraatit vastustavat avoimesti 'Teaparty' -liikettä. Suom. huom.]

"Lontoo hallitsee maailman johdannaismarkkinoita," kertoi eräs historioitsija, nimeltään Jeffrey Steinberg. "Tiukasti toisiinsa sidoksissa oleva ryhmä korporaatioita, mukaanlukien raaka-aineiden jalostus, rahoituslaitokset, vakuutusyhtiöt, kuljetusyhtiöt, sekä elintarvikkeiden tuotanto hallitsevat leijonanosuutta maailman markkinoista, ja heillä on hallussaan kirjaimellisesti maailman teollisuuden 'kuristusventtiili'."

Tässä on jonkin verran totuutta. Tehtävä on yrittää ottaa selvää että kuinka laajaa tämä valta on. Paholainen myös saa meidät näkemään asioita siellä missä niitä ei ole, ja saa meidät jahtaamaan villipeuroja.

Barack Obama? The Bushes? Clinton? Churchill? Even Reagan?

And Ahmadinejad?

When is far too far?

Throw in too Lincoln.

"Ennemmin tai myöhemmin me tunnustamme että me olemme todistamassa paholaismaisen (diabolical) salaliiton huipentumaa ihmiskuntaa vastaan," Makow väittää. "Inhimillisissä tapahtumissa on järkeä ainoastaan silloin kun me ymmärrämme että Saatanan opetuslapset ovat perustamassa globaalia hallintoa joka on omistettu heidän pahantahtoiselle jumalalleen. Minä tiedän että tämä kuulostaa liian oudolta ollakseen totta. He laskevat tämän varaan."

Kenties, todennäköisempää on, että Saatana käyttää kaikenlaisia ihmisiä -- meitä kaikkia -- mutta tavallisesti meidän tietämättämme, on hän sitten pankkiiri tai talonmies tai presidentti, kun hän tekee päätöksiä kaukana Baijerista.


Takaisin