Kaiken loppu on käsillä!

Naahum 3:1-6:

"Voi verivelkojen kaupunkia, joka on täpötäynnä valhetta ja raastosaalista; ei taukoa ryöstäminen! Kuule! Ruoskat läiskyvät, pyörät ryskyvät, hevoset kiitävät, vaunut hyppivät, ratsut karkaavat pystyyn, miekat välkkyvät, keihäät salamoivat. Paljon kaatuneita, läjittäin ruumiita, loppumatta raatoja! Heidän raatoihinsa lankeillaan. Kaikki tämä porton suuren haureuden tähden, tuon ihanan sulottaren, ovelan velhottaren, joka myi kansakunnat haureudellaan, sukukunnat velhouksillansa. Katso, minä käyn sinun kimppuusi, sanoo Herra Sebaot, nostan sinun liepeesi kasvojesi yli ja näytän kansakunnille sinun alastomuutesi, valtakunnille sinun häpeäsi. Ja minä viskaan likaa sinun päällesi, häpäisen sinut ja panen sinut julkinähtäväksi."


Room. 13:11-12:

"Ja tehkää tämä, koska tunnette tämän ajan, että jo on hetki teidän unesta nousta; sillä pelastus on nyt meitä lähempänä kuin silloin, kun uskoon tulimme. Yö on pitkälle kulunut, ja päivä on lähellä. Pankaamme sentähden pois pimeyden teot, ja pukeutukaamme valkeuden varuksiin."


1.Piet. 4:7:

"Mutta kaiken loppu on lähellä. Sentähden olkaa maltilliset ja raittiit rukoilemaan."Tässä Last trumpet Newsletterin numerossa me keskitymme jäljellä olevan ajan äärimmäiseen vähäisyyteen, ja me tutkimme Jumalan Sanaa jotta me näkisimme merkit jotka meille on annettu nähtäviksi, ja jotka toteutuvat meidän silmiemme edessä. Nämä yläpuoliset raamatunkohdat tuovat esiin suuren kiireen ja lopun tunnun. Ensimmäinen teksti kertoo suuren sodan kauhuista, jonka noituus on synnyttänyt. Nämä jakeet kertovat meille että perheet ja kansakunnat on myyty noituuden toimesta, joka on eteenpäin työntävä voima ja joka tällä hetkellä toimii tämän maailman kaikkien hallitusten takana ja joka yhdistelee niitä poliittisesti, taloudellisesti ja hengellisesti maailmanhallitukseksi jota johtaa itse Saatana ihmisen muodossa. Me tiedämme että alueellisia ja maailmanlaajuisia sotia on käytetty uudelleen muovaamaan kansainvälistä järjestystä, ja me elämme nyt ajassa jossa me joka päivä kuulemme sanomia sodista. Surullinen tosiasia on, että illuministiset Suuren salaliiton suunnittelijat ovat nyt valmistelemassa viimeistä suurta sotaa joka viimeistelee kansainvälisen järjestyksen uudelleen muotoilemisen tuodakseen esille Uuden maailmanjärjestyksen Antikristuksen totaalisen maailmanlaajuisen diktatuurin alaisuuteen. Jokainen mittari paljastaa että Kolmas maailmansota on tulossa, ja tämä sota tulee olemaan viimeinen mullistus joka muuttaa maailman ikuisiksi ajoiksi ja vie maailman kohti Kaikkivaltiaan Jumalan tuomiopäivää.


Nämä yhteistä maailmaa ajavat salaliittolaiset ovat tehneet työtä yli 200 vuotta tuodakseen maailman tähän hetkeen. Ihmisiä on muovailtu ja heitä on valmennettu jotta he olisivat valmiit hyväksymään Antikristuksen johtajuuden, ja vain hyvin harvat ovat onnistuneet pakenemaan tätä kokonaisvaltaista perehdyttämistä. Nyt, hirvittävää sotaa ollaan käyttämässö jotta saataisiin päätökseen tämä aikakausia vanha projekti, ja entisenä noitana ja okkultistina minä pystyn näkemään epäilyksettä, että tämä kaikki on lähtöisin Saatanan kädestä ja okkultistisen voiman toimesta jota hän jakaa niille jotka tekevät töitä hänen suunnitelmansa eteen. Todellisina kristittyinä, meidän täytyy paljastaa pahuuden voimien piilottamat asiat. Jeesuksen veren voima hallitsee!

Itke suurta vahinkoa, ja päästä irti sodan koirat

Tammikuun 2003 uutiskirjeessä minä mainitsin seikan, että muinaiset roomalaiset yhdistivät sodan koiriin jotka tappelevat hengen maailmassa. En tiedä miksi minä kirjoitin tämän, paitsi että tämä asia oli minulle tuttu okkultistisesta maailmasta saamani kokemuksen vuoksi. Nyt tiedän miksi minä kirjoitin sen, sillä se oli profeetallista tietoa koskien sitä mitä pian tapahtuu. Eräs lukijani Australiassa, joka elää lähellä Sydneytä, lähetti minulle uudenvuoden päivänä faxin joka hämmästytti minua. Tämä tarkkanäköinen australialainen mies kirjoitti niin hyvin että minä lainaan häntä nyt sanasta sanaan: "Viime yönä uudenvuoden aattona, meillä oli epätavallista 'leipää ja sirkushuveja' -aktiviteettia Sydneyn satamassa monen miljoonan dollarin ilotulituksen myötä. Jos voisin tehdä ensin yhteenvedon, sillä siinä on voimakas yhteys tammikuun uutiskirjeeseesi, jonka 'sattumakta' sain eilisen postissa. Minä viittaan erityisesti sivulle kaksi jossa sinä kerrot sodan hengistä, 'Sodan koirista'. Sydneyn satama on totisesti suuri, ja ilta oli selkeä ja lämmin, vaikkakin oudolla tavalla, kolme tuntia aikaisemmin, hyvin voimakas tuuli puhalsi siihen kaupunginosaan saaden kello yhdeksän ilotulituksen peruuntumaan. Me asumme noin kymmenen mailia kaupungin ulkopuolella, ja siellä oli vain leuto henkäys. Keskiyöllä, kun ilotulitus oli lopuillaan, sotamies-tyylinen vene alkoi purjehtia idästä kohti sataman siltaa ampuen punaisia ilotulitteita niin että vesi ja ilma ympärillä muuttuivat kirkkaan oranssinpunaiseksi. Sitten vahvistettu miehen ääni mylvi sataman yllä: "Cry HAVOC and let slip the dogs of war!' Tämä kaikki oli hyvin huolella suunniteltu ja minä uskon että organisoijat loivat lavastetun sotanäytöksen (mikä itsessään on melko epätavallista, sillä tämän piti olla koko perheelle suunnattua viihdettä). Tämä näytös vaihtui asteittaisesti valkoisiin ilotulitteisiin korvaten punaisen, ja sitten valkoinen kyyhkynen valaisi tämän sillan. Se sammui, ja sitten sana "PEACE" ilmestyi alapuolelle (latinalaistyylisin tikkukirjaimin). Joten näin tapahtui ja minä voin vakuuttaa sinulle että luettuani viittauksesi 'sodan koiriin' aikaisemmin tänä päivänä, olin hengellisesti hälytystilassa. Sydney sijaitsee 33:lla leveyspiirillä ja sen hallitsevia arkkityyppejä ovat Nimrod (vapaamuurarius) ja Bacchus (alkoholi -- meidän ensimmäinen rahayksikkömme oli rommi)! Sinun ei tarvitse epäröidä kutsua noitarituaaliksi sitä joka oli vuoden 2000 Olympialaisten avajaisseremonia. Koska Sydney oli ensimmäinen merkittävä aikavyöhyke (Uuden Seelannin jälkeen), me olemme kenties todistaneet vuoden 2003 suunnan jota johtavat saatanalliset vuorenpeikot jotka hallitsevat tätä maailmaa."


Totisesti, valtava sota häämöttää taivaanrannalla, ja kuvaus siitä mitä tapahtui Sydneyssä Australiassa on pahaenteinen. Sanat "Itke suurta vahinkoa, ja päästä irti sodan koirat" on otettu William Shakespearen näytelmästä Julius Ceasar, näytös III, kohtaus I, kirjoitettu vuonna 1608, ja Illuminati on valinnut aloituksen vuodelle 2003 näiden sanojen myötä, ja Herra paljasti sen minulle, sillä tammikuun uutiskirje postitettiin ennenkuin se tapahtui. Tämä vuosi 2003 tulee olemaan sodan vuosi jollei Jumala puutu asioihin!


Meillä on Presidentti, George W. Bush, joka vain vaivoin pystyy hillitsemään himoaan sotaan! Minulla on edessäni kuva lehdestä "New York Daily News" jossa Donald Rumsfeld, puolustusministeri, joka tunnetaan myös nimellä Valtakunnanmaisteri Rumsfeld, pitää kummankin kätensä peukaloa pystyssä ja leveää hymyä kasvoillaan julistaen, että me voimme käydä kahta sotaa samaan aikaan. Kutsuen Pohjois-Korean johtajia 'idiooteiksi' hän sanoi: "Me voimme taistella Irakia ja Pohjois-Koreaa vastaan samanaikaisesti." Presidentti Bush, kuitenkin, lausui että me emme luultavasti hyökkää Pohjois-Koreaan 'taloudellisista syistä'. Mitä Presidentti tarkoittaa 'taloudellisilla syillä'? Pohjois-Korea on kommunistinen sotilasvaltio jolla ei ole vaurautta tai luonnonvaroja jonka vuoksi sotia. Irakilla, toisaalta, on maailman toiseksi suurimmat öljyvarat. Irak on sallinut YK:n asetarkastajien tulla maahan, eikä heillä ole mitään todisteita ydinaseista. Pohjois-Korealla, toisaalta, on ydinaseita ja maa on potkaissut tarkastajat ulos! Pohjois-Korea on ylenkatsonut kaikki varoitukset ja on alkanut viedä sauvoja ydinreaktoreihinsa. Illuminaateilla, jotka hallitsevat Washington D.C:tä, on epäilemättä paha agenda. Kolmannen maailmansodan täytyy alkaa Irakista joka on muinainen Mesopotamian laakso, sivilisaation kehto, Tigris- ja Eufrat-jokien laakso ja Eedenin puutarhan alkuperäinen sijainti jossa Saatana aloitti kaikki ongelmat. Saatana on täten palannut alkuperäiselle rikospaikalleen aloittaakseen työn joka ottaa pois rauhan maan päältä tuodakseen Antikristuksen väärän rauhan.


Israel varautuu tähän sotaan, sillä edellisessä sodassa Irak ampui 39 Scud-ohjusta tähän maahan. Numero 39 on pyhä okkultisteille sillä siinä on kolme kertaa numero 13. Israelilla on nyt puolustussuunnitelma nimeltään "Operaatio Punainen rae". Kun minä ajattelen sanaa "punainen rae", minä muistan verellä sekoitetut rakeet jotka mainitaan Raamatussa (Ilm. 8:7).


Tässä sodassa on jotakin outoa ja erilaista, ja siinä on mukana hengellistä pelkoa. Kun Presidentti Bush vieraili Fort Hood:issa, Teksasissa, Yhdysvaltain suurimmassa sotilastukikohdassa, AP raportoi että sotilaat näyttivät olevan epätavallisen hermostuneita. Sotilaiden kuultiin sanovan: "Ei ole tarvetta ryhtyä sotaan Irakia vastaan." Joissakin tukikohdissa puhkesi outoja sairauksia. San Diegossa, yksi kuoli ja sata sairastui lihamsyöjäbakteerin aiheuttamiin oireisiin. Monia outoja ja salamyhkäisiä asioita tapahtuu kun saatanallisia voimia vapautetaan ja saatanalliset henget kulkevat maan päällä.


Hiljattain, New York Times raportoi että Valkoinen Talo on muutettu "voimakeskukseksi". Tässä on suuri huoli, sillä Presidentti Bushilla on "epätavallisen suuri valta". Tässä on mies, George W. Bush joka vaatii sotaa! Vaalikampanjansa aikana hänen sanottiin olevan sotilas ja hävittäjälentäjä. Hänen historiansa, kuitenkin, osoittaa että välittömästi lähdettyään Yalesta hän haki palveluspaikkaa Teksasin Kansalliskaartissa. Tähän Kansalliskaartiin oli 500 muutakin miestä jonottamassa välttääkseen taistelukentät Vietnamissa. Isänsä avulla, George W. Bush, "rikkaan perheen lapsi", siirtyi jonotuslistan kärkipäähän. Saatuaan lentoharjoituksensa päätökseen, George W. Bush pyysi ja sai välittömästi siirron Alabaman Kansalliskaartin yksikköön toukokuussa 1972, mutta hän ei koskaan ilmoittautunut paikalle vaan oli "luvatta poissa ollut" koko vuoden. Mitään ei tehty asian suhteen, paitsi että hänen lentäjän statuksensa peruttiin vuonna 1972 sen jälkeen kun hän ei ilmoittautunut lääkärintarkastukseen. Ilmeisesti, luumiehillä on erikoinen status, sillä "luvatta poissa olleet" tahdattiin välittömästi Vietnamiin rivisotilaiksi, jossa 350 amerikkalaista sotilasta kuoli joka viikko. Tämä on se mies joka haluaa lähettää miehemme sotaan.

Presidentti Bush, Lopun ajan uskonnon mies?

Presidentti Bush, Pääkallon ja sääriluiden jäsen sekä sodan mies, on voittanut valtaosan uskonnollisen oikeiston sydämistä puolelleen antamalla heille rahaa. On surullista, että useimmat uskonnolliset johtajat kulkevat kohti rahaa niinkuin siat ruokakaukaloa niiden jäätyä vaille kolmea ateriaa. Tämä "Usko-perusteinen lakialoite" on jämähtänyt Kongressiin, joten Presidentti on aikeissa ohittaa Kongressin poikkeustilavaltuuksien turvin saadakseen rahaa uskonnoille. Meidän täytyy muistaa että Saatana on hyvin uskonnollinen, niin uskonnollinen että hän halusi olla Jumala, Jesajan Kirjan luvun 14 mukaan. Se tapahtui pian 9/11 -hyökkäysten jälkeen kun Presidentti Bush lausui että Islam on rauhan uskonto ja että sana "Islam" tarkoittaa rauhaa. Tämä on toinen virhe, sillä sana "Islam" tarkoittaa alistumista. Arabiankielinen sana "salaam" tarkoittaa rauhaa. Sana "muslimi" tarkoittaa "sellaista joka on alistunut". 17.9.2001, Presidentti Bush riisui kenkänsä ja astui moskeijaan Washington D.C:ssä, jossa hän piti puheen sanoen: "Kun me ajattelemme islamia, me ajattelemme uskoa joka tuo lohtua miljardille ihmiselle ympäri maailmaa..." Presidentti Bush on niin uskonnollinen että viimeiset kaksi vuotta hän on juhlinut hanukkaa sytyttämällä Menoran. Asia joka todella vaivaa minua, kuitenkin, tapahtui Japanissa. 18.2.2002, Presidentti Bush astui shintotemppeliin. Mainittakoon tässä, että Japanin pääministeri odotteli ulkopuolella limusiinissa, sillä Japanin lain mukaan hän ei saa astua sisään tällaiseen temppeliin Toiseen maailmansotaan johtaneen keisarinpalvonnan takia. Täten, niin kutsuttu "kristitty" Presidentti ja hänen vaimonsa seisoivat shintotemppelin edessä. Herra Bush löi kätensä yhteen herättääkseen demonin ja kumarsi syvään palvoen. Sitten hän kirjoitti nimensä palvontakirjaan. Tämä oli palvontaa. Vielä pahempaa, se oli virallista, julkisen epäjumalan palvontaa. Hän kumarsi paikassa jossa Meiji-keisari julistettiin jumalaksi.

Epävakaa ja haihtuva maailma

Näinä viimeisinä päivinä, me näemme että meidän maailmamme on nopean muutoksen tilassa. Lähi-Idässä, Kauko-idässä ja ympäri maailmaa on hengellisiä kuumia pisteitä. Jättimäinen Punainen Kiina vaihtoi hiljattain johtoa kun Jianz Zemin ojensi kommunistisen valtikan Hu Jintaolle. Minulla on kuva australialaisesta sanomalehdestä jossa näkyy avajaisseremonia valtavien punaisten verhojen kera sekä suuri punainen vasara ja sirppi näiden kiinalaisten johtajien takana. Teksti kuvan alla sanoo: "Itä on punainen." Kun minä ajattelen tätä kaikkea sekä sitä hulluutta jota kommunismi on ollut ja on edelleen, minua vaivaa suuresti se, että meillä on etelä-Kiinan merellä Yhdysvaltalainen sotalaiva joka purjehtii sekä USA:n että Punaisen Kiinan lipun alla. Olen varma että monilla on vaikeuksia uskoa tähän. Minä sain hiljattain kirjeen USA:n merivoimien upseerilta joka kirjoitti seuraavasti: "Olen pitänyt uutiskirjeistäsi. Ne ovat hyvin informatiivisia. Kuitenkin, minun täytyy oikaista sinua. Olen USA:n laivaston upseeri. MISSÄÄN OLOSUHTEISSA meillä ei ole minkään ulkomaan lippua laivoissamme. Olen ollut laivastossa 12 vuotta. Usko minua kun minä kerron sinulle että yksikään ulkomaan lippu ei liehu laivassamme. Kerro minulle mistä sinä sait tämän informaation." Tosiasia on, että minä sain tämän tiedon suuresta australialaisesta sanomalehdestä. Ennenkuin minä edes ehdin vastata tälle hienolle ja patrioottiselle miehelle, minä sain häneltä toisen kirjeen, ja hän kirjoitti seuraavasti: "Minun täytyy pyytää anteeksi. Se vaati hiukan työtä, mutta minä löysin valokuvan siitä mitä sinä kerroit. Minä en ole koskaan kuullut tai nähnyt mitään tällaista. Minä häpeän." Minä olen merkinnyt muistiin tämän miehen nimen ilmiselvistä syistä. Siunatkoon Jumala häntä. Me elämme ajassa jolloin surullisia yllätyksiä tapahtuu päivittäin.

Euroopan Unionin nouseva peto

Koko maailma on yhdistymässä, ja tuleva sota viimeistelee tämän yhdistymisen universaaliseen rauhan huutoon ja yhdistymisvaatimukseen millä tahansa ehdoilla ja millä hinnalla tahansa. Ihmiset jotka ovat hengellisesti, henkisesti, emotionaalisesti ja taloudellisesti vararikon partaalla, hyväksyvät globaalin diktatuurin. Se on uudenlaista kommunismia, je me näemme sen nousevan kaikkialla. Venäjällä, Presidentti Vladimir Putin on ottanut punatähden kansalliseksi symboliksi korvaten vuoden 1991 kolmivärisen lipun. Euroopassa, Euroopan Unioni on kutsunut kymmenen uutta jäsentä, ja laajenemisen on määrä tapahtua 1.5.2004. Euroopan Yhdysvalloilla on tällöin 25 jäsenmaata. Aikaisemmassa uutiskirjeessäni minä kerroin, että Isosta Britanniasta halutaan tehdä rahaliiton 13. jäsenmaa 1.5.2003. Meidän täytyy muistaa että noidat ympäri maailmaa pitävät Englantia pyhänä maanaan, jossa "tammi-jumalaa" palvotaan Stonehengessä ja pyhissä lehdoissa. Meidän täytyy myös huomioida että muutokset Euroopan Unionissa tuntuvat aina tapahtuvan toukokuun 1. päivänä, joka ei ole ainoastaan korkein juhlapäivä druidien kalenterissa, vaan kommunismin syntymäpäivä, tai "Mayday".


Tämän lisäksi, Euroopan Unionille on annettu oma armeija. Tämä tapahtui 13.12.2002. EU komentaa nyt erityistä 60.000 miehen NATO-osastoa. Mainittakoon tässä, että nämä nopeat muutokset ja kaikkien kansakuntien yhdistyminen maailmanhallitukseksi ja -uskonnoksi on laadittu korkeiden looshien salaisissa kammioissa. Salaisilla vapaamuurareiden ylimmillä tasoilla, tämä kiusanteko suunnitellaan ja toteutetaan. On olemassa salainen "Ruusun järjestys" (="Order of the Rose"), joka vapaamuurareiden "Rose Croix":n verso. On olemassa latinankielinen lause, "sub rosa" joka tarkoittaa "ruusun alla" (="Under the Rose"). Tämä metafora tarkoittaa "salaisuutta tai syvää luottamusta", ja ruusuilla koristeltiin usein roomalaisten ruokailuhuoneiden katot sekä 1500-luvun roomalaiskatolisten kirkkojen rippihuoneet. Lause "sub rosa" tarkoitti aina "salaista" ja "ei julkisuuteen". Meidän täytyy muistaa että Tohtori Adam Weishaupt, jesuiittaharjoittelija ja juutalaisen rabbin poika joka perusti Illuminatin vuonna 1776, valitsi tunnussanoikseen sanat "Ewige Blumenkraft", joka on englanniksi "Eternal flower power". Muistatko 1960-luvun kukkaislapset joita käytettiin vallankumouksellisina ja joita johtivat kommunistiset muusikot kuten The Beatles? Sinä huomaat pian että ruusun symboli ilmestyy outoihin paikkoihin.


Kun minä katson maailman uudelleen ryhmittymistä väistämättömän sodan kautta, Euroopan yhdentymistä sekä lukuisia muita vehkeilyjä, minä muistan varoituksen Jumalan Sanassa, että tällä nousevalla pedolla on merkkinsä joka kaikilla hänen palvelijoillaan ja alaisillaan täytyy olla. Ilmestyskirja 13:11 kertoo että tämän pedon valtakunnassa kukaan ei voi ostaa eikä myydä ilman pedon merkkiä, hänen nimeään tai nimen lukuarvoa. Entisenä okkultistina, astrologina ja numerologina minä tiedän että astrologisia ja numerologisia kaavoja käytetään jatkuvasti USA:n hallituksessa ja muissa hallituksissa ympäri maailmaa. Ilmestyskirja 13:18 kertoo: "Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedin luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi."


Okkultistisessa numerologiassa kreikkalaisilla aakkosilla -- Alfa, Beeta, Gamma, Delta... Omega -- on vastineensa numeroissa. Kreikkalainen kirjain "Chi" on 600 ja tarkoittaa "pistää" tai "merkitä". Kirjain "Xi" on 60 ja tarkoittaa "tunnistamista". Kirjain "Sigma" on 6 ja tarkoittaa "omistamista". Meidän täytyy myös muistaa että monet oppilaskunnat käyttävät kreikkalaista kirjainjärjestelmää merkitäkseen salaseuransa. On myös mielenkiintoista huomata että sana "Sorority" (=naisopiskelijoiden yhdistys) tulee sanasta "sororate" joka tarkoittaa "miehen avioliittoa vaimonsa sisaren tai sisarten kanssa". Täten, sisarusparvi kerätään yhteen yhden miehen alle, aivan niinkuin monet kansakunnat kerätään yhteen yhden johtajan alaisuuteen.

Mitä tapahtuu Amerikan Yhdysvalloille?

Yhdysvaltain talous kulkee eteenpäin laahustaen. Meillä on tällainen synnin kyllästämä maa joka on aborttien, pornografian, juoppouden, huoruuden ja varkauksien takia vetänyt kirouksen ylleen, ja vain Jumala voi pelastaa meidät tältä! Suuret liikeyritykset ovat menneet konkurssiin, useimmat lentoyhtiöt ovat vaikeuksissa ja hallituksella on vaikeuksia suuren alijäämänsä kanssa. Itse asiassa, jos me yksilöinä tekisimme sen mitä hallitus on tehnyt, me joutuisimme vankilaan. Juuri ilmoitettiin että K-Mart sulkee toiset 326 myymälää ja irtisanoo 35.000 työntekijää. Minä katson juuri kuvaa Chicago Tribune -sanomalehdestä jossa näytettiin kun satoja liikenne-lentokoneita oli parkkeerattu Mojaven autiomaahan. Milloin on ollut samanlainen aika kuin nyt? Me olemme näkemässä ja todistamassa meidän kerran niin voimakkaan kansakuntamme mädäntymistä ha hajoamista, ja on surullista tietää että meidän oman hallituksemme illuminaatit ovat saaneet tämän aikaan yrittäessään saavuttaa päämääräänsä eli maailmanhallitusta. Se on Saatanan ja hänen miestensä ja naistensa työtä korkeilla paikoilla. Ihmismassat on "uudelleen koulutettu" heidän toimestaan, jotta he uskoisivat valheet ja tulisivat täydellisesti eksytetyiksi.


Merkit Vapahtajamme tulosta ovat kaikkialla. Yleisö jonottaa teattereiden ovilla astuakseen sisään Tarun sormusten herrasta, Harry Potterin ja muiden elokuvien maagiseen ja mielikuvitukselliseen maailmaan jotka kouluttavat heidät Saatanan okkultistiseen Uuteen maailmanjärjestykseen. Me kuulemme kaikenlaista geneettisestä muuntelusta ja kloonauksesta, mukaanlukien väite että raelilainen, avaruusolentoja palvova, etupäässä New Yorkissa toimiva lahko, olisi luonut ihmisen kloonin, nimeltään "Eve". Nimi "Eve" tai "Eeva" tarkoittaa "kaiken olevaisen äitiä". Minulla on kuva "papitar" Marie-Helene Parentista, jolla on abstrakti noita-kaulakoru kaulassaan. Tämä organisaatio sanoo, että sillä on viesti avaruusolennoilta, ja että tämä viesti on: "Anna meidän luoda ihminen, omaksi kuvaksemme." Illuminaatit ovat nostaneet tällaisia ryhmiä harjoittamaan eräänlaista noituutta ja lähettämään henkiä kaikkialle maahamme.


On myös mielenkiintoista huomata, että New Yorkin kaupungilla on monia suunnitelmia jälleenrakentaa paikka jossa kaksoistornit kerran seisoivat. Eräs ehdotus on pystyttää kolme tornia puutarhan kera, joka nousee kymmenen kerroksen korkeudelle ja muistuttaa Babylonin riippuvia puutarhoja, erästä muinaisen maailman seitsemästä ihmeestä.

Mitä tapahtuu vuonna 2003?

On outoja ennusmerkkejä taivaanrannalla kun me kuljemme eteenpäin tätä uutta vuotta. Synti ja häpeä on uusissa korkeuksissa, ja minä olen surullinen kertoessani että meidän maamme pääkaupungissa syntyi ensimmäinen lapsi "kahdelle äidille". PIeni tyttö, joka pantiin alulle keinohedelmöityksellä, syntyi lesboparille. Tämä lapsi syntyi kello 12:01 Inova Fair Oaks Hospitalissa. Eräs tämän lesbopartin kommenteista oli, että he odottavat tulevansa isoäideiksi jonakin päivänä. Mikä tapa meidän maallemme aloittaa tämä hämmästyttävä uusi vuosi.


Kaikilla tapahtumilla joita me nyt näemme, on hengellistä merkitystä. Meidän sotahaukka-johtajamme odottavat tammikuun 20. päivää jolloin astrologit kertovat heille, että aurinko on siirtynyt Vesimiehen, Eläinradan yhdenteentoista merkkiin. Heitä kuitenkin käsketään odottamaan siihen asti kunnes Mars nousua, sekä Oinaan -- pakanallisen sodan jumalan -- vaikutusta, sekä maaliskuuta joka on nimetty Marsin mukaan. Minä yksinkertaisesti kerron mitä astrologit ja ennustajat kertovat meidän hallituksellemme. Minä pystyn näkemään tämän, sillä minä laadin horoskooppeja vuosia sitten ennenkuin Herra pelasti minut.


Me tiedämme että Kaikkivaltias istuu valtaistuimellaan ja on vastuussa kaikesta. Ihminen pyrkimyksessään antautua Saatanan suunnitelmaan tuhoaa itsensä ja maailmansa. Jumala sallii kaiken kulkevan kurssillaan niin että profetiat täyttyvät, mutta Hän vahvistaa voimallaan todelliset kristityt lapsensa. Kun maanjäristykset vavisuttavat maata ja nähdään uusia sääennätyksiä ja lopullinen tuomio lähestyy, me näemme että Jumala tekee työtäänihmistensä kautta. Putneyssä, Kentuckyssä, mies joka omisti pornokaupan, tuli kosketetuksi Jumalan taholta ja hän otti kymmenen gallonaa (38 litraa) bensiiniä ja poltti 10.000 dollarin arvosta seksileluja ja saastaisia lehtiä parkkipaikallaan. Nyt hän myy Raamattuja. Minä myös sain käsiini uutisen että Oscar Wilde Bookshop Greenwich Villagessa, maan suurin homo- ja lesbo-kirjakauppa meni vararikkoon. Rukouksiin vastataan! Minun on myös ilo ilmoittaa että projekti jonka ääressä minä tein työtä melkein kaksi vuotta päättyi voittoisasti. Tämä oli suuri okkultistinen kauppa ostoskeskuksessa Madisonissa Wisconsinissa, ja minä toistuvasti rukoilin että Herra saisi sen menemään vararikkoon ja sulkemaan ovensa. Heillä oli kyltti näyteikkunassaan että he tarjoaisivat 10% alennuksen "noitapiirin" jäsenille. Tutkin asiaa, ja minulle kerrottiin että he joutuivat lopettamaan taloudellisista syistä. Tehtävä suoritettu! Sinä joka olet todellinen kristitty voit myös tehdä samanlaisia asioita!


Lopuksi, minä haluan kiittää kaikkia jotka rukoilevat ja tukevat tätä Lopun ajan ministeriötä. Jumala siunatkoon sinua ylitsevuotavasti. Me toivotamme tervetulleiksi sinun rukouspyyntösi ja me annamme niille yksilöllistä huomiota ja henkilökohtaisesti viemme nimesi ja pyyntösi Herramme ja Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen valtaistuimen eteen. Olkoon armo ja rauha ylläsi Herramme ja Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen nimessä.


David J. Meyer, http://www.lasttrumpetministries.orgTakaisin