Amerikka, kansakunta joka on punnittu ja köykäiseksi havaittu

Daniel 5: 24-28:

"Sentähden on tämä käsi lähetetty hänen tyköänsä ja tämä kirjoitus kirjoitettu. Ja tämä on kirjoitus, joka on tuonne kirjoitettu: 'Mene, mene, tekel, ufarsin'. Ja tämä on sen selitys: mene merkitsee: Jumala on laskenut sinun valtakuntasi luvun ja on tehnyt siitä lopun. Tekel: sinut on vaa'alla punnittu ja köykäiseksi havaittu. Peres: sinun valtakuntasi on pirstottu ja annettu meedialaisille ja persialaisille."


Jesaja 1:4-7:

"Voi syntistä sukua, raskaasti rikkonutta kansaa, pahantekijäin siementä, kelvottomia lapsia! He ovat hyljänneet Herran, pitäneet Israelin Pyhää pilkkanansa, he ovat kääntyneet pois. Mihin pitäisi teitä vielä lyödä, kun yhä jatkatte luopumustanne? Koko pää on kipeä, koko sydän sairas. Kantapäästä kiireeseen asti ei ole tervettä paikkaa, ainoastaan haavoja, mustelmia ja vereksiä lyömiä, joita ei ole puserrettu, ei sidottu eikä öljyllä pehmitetty. Teidän maanne on autiona, teidän kaupunkinne ovat tulella poltetut; teidän peltojanne syövät muukalaiset silmäinne edessä; ne ovat autioina niinkuin ainakin muukalaisten hävittämät."


Ilmestyskirja 9:20-21:

"Ja jäljelle jääneet ihmiset, ne, joita ei tapettu näillä vitsauksilla, eivät tehneet parannusta kättensä teoista, niin että olisivat lakanneet kumartamasta riivaajia ja kultaisia ja hopeaisia ja vaskisia ja kivisiä ja puisia epäjumalankuvia, jotka eivät voi nähdä eikä kuulla eikä kävellä. He eivät tehneet parannusta murhistaan eikä velhouksistaan eikä haureudestaan eikä varkauksistaan."


Tässä Last trumpet Newsletterin numerossa me tutkimme lukuisia aikamme suuria tapahtumia Jumalan Sanan valossa. Me näemme että nämä hämmästyttävät ajat on kerrottu etukäteen Raamatussa, ja että me olemme niitä ihmisiä jotka kokevat Lopun ajan profetioiden lopullisen täyttymyksen. Me tiedämme lukemalla Danielin Kirjaa sekä Johanneksen ilmestystä että Kaikkivaltias näkee maailmanhallituksen tai valtakunnat petoina jotka nousevat kontrolloidakseen kaikkia ihmisiä. Profeetta Daniel näki monia tällaisia petoja visioissaan ja unissaan, ja Daniel 9:27:n mukaan hän pyörtyi ja oli sairas useita päiviä. Täten, Daniel näki ajan jossa me elämme, ja hän näki sen ajan jota me käymme pian läpi, ja tämä sai hänet pyörtymään ja teki hänet sairaaksi useiksi päiviksi. Kristittyinä, eikö meidän pitäisi herätä täysin ja rukoilla jatkuvasti? Meidän kuullaan Taivaissa, ja me olemme voittoisia!


Nämä ovat koettelevia aikoja, ja minulla on hyvin raskas sydän kun minä kirjoitan tämän. Raskaat ajat ovat tulossa, ja jo nyt me näemme kansakuntamme murenevan kaikkialla ympärillämme. Kun Antikristuksen voimat ovat työssään muovatakseen koko maailman uudelleen, ja kun nämä pahuuden voimat koettavat kruunata Saatanan tämän maailman kuninkaaksi, me tunnemme helvetin laitteiden kaiun ja seuraukset kun ne kohoavat täyteen huippuunsa. Kaikki nämä pahat henget ja heidän laitteensa jokaisesta muinaisesta maailmanvallasta maailman alusta asti ovat nyt lähestymässä ajan viimeisen myönnetyn osan reunoja. Tämän vuoksi meidän eksytetyillä ihmisillä ja heidän kirkoillaan on niin suuri halu okkultismiin, yliluonnolliseen ja psyykkisiin voimiin. Monet eksyttävät henget ovat työssään kun valtioiden johtajat ja uskonnot antautuvat täysin riivaajille kun Saatana kuljettaa ihmisensä lopullisiin asemiin. Ainoastaan niillä jotka aktiivisesti sotivat Jumalan valtakunnan vihollisia vastaan on kyky nähdä mitä tapahtuu, ja ainoastaan heillä on todellinen voitto näinä viimeisinä päivinä!

Sota muinaisessa maassa

Kuukausien ajan, me olemme katsoneet massiivista sotilaallista joukkojen kokoamista Irakia ympäröivillä alueilla. Yhdysvallat on lähettänyt divisiooneja, pataljooneja, rykmenttejä sekä kaikenlaisia taisteluryhmiä Persianlahdelle sekä sitä ympäröiville alueille. Kolmas osa Britannian Kuninkaallisista ilmavoimista on myhös tuolla alueella. Minulla on edessäni kuva jossa Presidentti Bush ja Britannian pääministeri Tony Blair molemmat virnistävät leveästi kun he kättelevät sinetöidäkseen "sotaliiton". Presidentti Bush haluaa kärsimättömästi jauhaa Irakin maan tasalle, ja on käymässä yhä selvemmäksi että hänellä on henkilökohtaisia syitä tehdä näin. Lausunnossaan jonka hän antoi hiljattain, Presidentti Bush tunteellisesti lausui Saddam Husseinista näin: "Tämä on se mies joka yritti tappaa minun isäni." Hän viittasi epäonnistuneeseen yritykseen surmata silloinen Presidentti H. W. Bush hänen vieraillessaan Kuwaitissa vuonna 1993. Tämä kiihko Irakia vastaan oli myös ilmeistä Presidentin kansakunnan tilaa koskevassa puheessaan tiistaina 28.1.2003. Tässä, huomautettakoon että perinteinen päivä jolloin tämä puhe pidetään on 20. tammikuuta sillä se on päivä jolloin aurinko siirtyy Eläinradan 11. merkin kohdalle, joka on Vesimiehen merkki. Mikään ei ole selvempää kuin se tosiasia että meidän hallituksemme toimii astrologian ja noituuden okkulttisten syklien mukaan. Presidentti myös odotti 11 päivää täysikuun jälkeen pitääkseen sotapuheensa. Tämän puheen lopussa hän sanoi seuraavat sanat: "Meillä amerikkalaisilla on oma uskomme mutta ei yksin omamme. Me emme tiedä -- me emme väitä tietävämme kaikkia Kaitselmuksen teitä, vaikka me voimme luottaa niihin..." Mainittakoon tässä, että me emme koskaan kuule tämän niin kutsutun "kristityn" Presidentin käyttävän Herran Jeesuksen nimeä. Hän käyttää usein sanaa "Jumala", mutta tämä voi merkitä useitakin asioita. Kuka on hänen jumalansa? Liittovaltion tilaa koskevan puheensa lopussa hän kertoi meille kuka hänen jumalansa on. Hän käytti sanaa "Kaitselmus" isolla alkukirjaimella. Sana "kaitselmus" voidaan määritellä sanoilla "Jumalan huolenpito", mutta kun se kirjoitetaan isolla alkukirjaimella, se on korkein olento (=supreme being). Me löydämme tämä sanan, "kaitselmus", ainoastaan kerran Raamatusta, Ap.t. 24:2 (ei suomalaisessa käännöksessä) kun pakanallinen asianajaja Tertullus esittelee itsensä pakanalliselle Felixille, roomalaiselle maaherralle. Kaikki korkeantason vapaamuurarit sekä muiden salaseurojen korkea-arvoiset jäsenet tietävät että "Kaitselmus" tarkoittaa Luciferia, Saatanaa. Entisenä noitana ja okkultistina minä voin kertoa sinulle että tämä asia tiedetään hyvin heidän keskuudessaan.


Monet ovat miettineet että milloin tämä väistämätön sota alkaa. Protesteja on ollut monia, kun miljoonat ihmiset nousevat sitä vastaan. Jopa ensimmäisen Irakin sodan sotilasjohtaja, Kenraali Norman Schwartzkopf, vastusti nykyisen Presidentin pyrkimyksiä. Jotakin tapahtui, kuitenkin, tämän jälkeen sillä nyt hän on perunut puheitaan. Meille on myös kerrottu että tämä sota maksaisi jopa 358 miljardia dollaria, joka on uskomaton summa ottaen huomioon Yhdysvaltain talouden huonon tilan. Sadat tuhannet ihmiset ovat töitä vailla, ja yritykset sulkevat jatkuvasti oviaan. Vain muutama vuosi sitten näytti siltä että melkein jokaisessa liikeyrityksessä oli kyltti ikkunassa, "Help wanted". Nyt, kun minä kuljen suurten kaupunkien läpi, minä näen suuria kylttejä liikkeiden ikkunoissa, "Store closing". On juuri niinkuin Raamattu sanoi alussa esitetyissä jakeissa. Tämä tapahtuu siksi että me olemme niin mätä ja syntinen kansakunta, ja olisi nuhdeltavaa sanoa "God Bless America" ilman että ensin osoittaa syvää katumusta ja todellista kääntymistä pois synnistä!


Monet ihmiset ovat lamaantuneita tämän väistämättömän sodan suhteen ja he ovat kuin tulisilla hiilillä miettiessään että milloin se alkaa. Noidat ja astrologit jotka esiintyvät meidän illuministisen hallituksemme pappeina neuvoisivat heitä odottamaan Marsin vaikutusta. Maaliskuu on nimetty planeetta Marsin mukaan, joka on kreikaksi Aries. Se oli Apostoli Paavali joka saarnasi ateenalaisille Areiopaguksella tai Marsin kukkulalla sanoen heille että he ovat liian taikauskoisia (Ap.t. 11: 19-22). Astrologit kertoisivat sodanlietsojille että Marsin vaikutus (=Mars ingress) alkaa 20. helmikuuta ja huipentuu 20. maaliskuuta.


Minä seison pelonsekaisin tuntein kun minä mietin mitä voisi tapahtua kun joukot hyökkäävät muinaiseen Irakin maahan. Pohjois-Korea on jo ilmoittanut että he tekevät "ennalta ehkäisevän iskun" ydinasein Yhdysvaltoja vastaan sitten kun me hyökkäämme Irakiin. Tämän kertoi BBC. Suuren australialaisen sanomalehden mukaan, Pohjois-Korealla on ydinaseita ja maa voi tuottaa niitä 55 kappaletta vuodessa. Pohjois-Korealla on myös kyky iskeä USA:n Länsirannikolle näillä ydinaseilla. Me olemme nyt lukeneet, että Iran on salaa rakentanut kaksi suurta ydinlaitosta ja maasta on tulossa uhka. Näyttää siltä että koko maailmasta on tullut ruutitynnyri joka vain odottaa räjäyttämistään. Ei epäilystäkään, että me olemme kohtaamassa Kolmannen maailmansodan hirvittävät tosiasiat, ja se sota tulee olemaan ydinsota!


On merkittävää että Irak on maa jonka suuren illuminaatin salaliiton suunnittelijat ovat valinneet sytyttämään Kolmannen maailmansodan. Irak on muinainen Mesopotamia joka tunnetaan myös "sivilisaation kehtona". Maa on alkuperäinen Eedenin puutarha jossa synti astui sisään maailmaan. Se on myös Sumerin muinaisten ihmisten maa jossa astrologia sai alkunsa, ja myöhemmin siitä tuli Babylonian maailmanvalta. Tigris ja Eufrat virtaavat tämän muinaisen maan läpi, ja Raamattu antaa hämmästyttävän ja ajankohtaisen selvityksen koskien tätä aluetta sekä maailman loppua. Ilmestyskirja 16:12 kertoo: "Ja kuudes enkeli vuodatti maljansa suureen Eufrat-virtaan, ja sen vesi kuivui, että tie valmistuisi auringon noususta tuleville kuninkaille." Meidän täytyy muistaa että Apostoli Johannes merkitsi muistiin koko Ilmestyskirjan, ensimmäisestä viimeiseen jakeeseen, ja on olemassa profeetallinen kieli nimeltään metafora, joka antaa kuvan joka on tuhannen sanan arvoinen. Sinä huomaat, esimerkiksi että Ilmestyskirja 17:15 osoittaa, että sana "vedet" profetiassa tarkoittaa "ihmisiä, suurta joukkoa, kansoja ja nieliä". Kun me lisäämme tämän Ilmestyskirjan kohtaan 16:12, joka kertoo meille että "Eufrat kuivuu", me voimme ymmärtää että nämä ovat Eufratin ihmisiä tai irakilaisia. Täten, kun näiden ihmisten kimppuun hyökätään ja heidät valloitetaan, Idän kuninkaat kuten Kiina, Pohjois-Korea ja kaikki muut nousevat ja maailma olisi sodassa. Voiko kukaan ajattelukykyinen henkilö epäillä että me näemme juuri tämän asian käyvän toteen aivan meidän silmiemme edessä? Mieti Ilmestyskirja 16: 12-16:n sanoja: "Ja kuudes enkeli vuodatti maljansa suureen Eufrat-virtaan, ja sen vesi kuivui, että tie valmistuisi auringon noususta tuleville kuninkaille. Ja minä näin lohikäärmeen suusta ja pedon suusta ja väärän profeetan suusta lähtevän kolme saastaista henkeä, sammakon muotoista. Sillä ne ovat riivaajain henkiä, jotka tekevät ihmeitä; ne lähtevät koko maanpiirin kuningasten luo kokoamaan heidät sotaan Jumalan, Kaikkivaltiaan, suurena päivänä. - Katso, minä tulen niinkuin varas; autuas se, joka valvoo ja pitää vaatteistansa vaarin, ettei hän kulkisi alastomana eikä hänen häpeätänsä nähtäisi! - Ja ne kokosivat heidät siihen paikkaan, jonka nimi hebreaksi on Harmagedon."


Kolmas maailmansota häämöttää taivaanrannalla ja Viimeisten päivien peto on nousemassa. Ilmestyskirjan luvun 13 lopussa meille kerrotaan että numero 666 on luku jota pitäisi tarkkailla sillä se on ihmisen luku. Tämä luku, 666, hyppää ylös joka paikassa. TYässä, kerrottakoon että CBS:n uutiset julkaisi viestin "Valtakunnankansleri" Rumsfeldiltä, Yhdysvaltain puolustusministeriltä kun hän sanoi seuraavat sanat 7.2.2003: "Irakin sota voi kestää 6 päivää, 6 viikkoa tai 6 kuukautta." Ei ole sattumaa että tämä lyhyt lausunto sisälsi kolme kuutosta tai 666!

Merkki taivaissa

1.2.2003, kello 9:00 aamulla Keskilännen aikaa, avaruussukkula Columbia räjähti Presidentin kotivaltion, Teksasin yläpuolella. Olin Beavwr Dam:in postitoimistossa kun minä kuulin uutiset, ja välittömästi Kaikkivaltias alkoi puhua minulle, ja minun mieleni täyttyi hengellisillä yksityiskohdilla ja tapahtuman merkittävyydellä. Tämä oli suuri merkki auringon, kuun ja tähtien valtakunnassa ja se varoittaa kaikkia maailman ihmisiä että loppu on lähellä. Minä välittömästi ajattelin Luukas 26-26:a joka sanoo: "Ja on oleva merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä, ja ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa; sillä taivaitten voimat järkkyvät." Kun sota häämöttää, ja ilmavaltojen herra marssittaa joukkonsa kohti kolmartta maailmansotaa, minä kuulen Presidentti Bushin sanovan nämä pahaenteiset sanat: "Columbia on mennyttä; ei ole eloonjääneitä." Kun me ymmärrämme että sana Columbia merkitsee Amerikkaa, on kaunistelematonta huomioida sen merkitys mitä Presidentti itse asiassa sanoi: "Columbia (Amerikka) on mennyttä; ei ole eloonjääneitä." Tämän totisesti pitäisi herättää meidät.


Kun minä aloin tutkia tätä tapahtumaa, monet asiat tulivat selviksi. Helmikuun ensimmäinen päivä on noitien suuri Imbolc-sapatti. Imbolc on skottilais-iiriläinen sana joka tarkoittaa "kohdussa", ja noidat juhlivat sitä kunnioittaakseen kevään ensimmäisiä merkkejä "Äiti maan" kohdussa. Oudosti, se oli myös kiinalaisen uuden vuoden päivä, ja Punainen Kiina on eräs Yhdysvaltojen suurimpia vihollisia. Me tiedämme myös, että tämä traaginen sukkula kuljetti ensimmäistä israelilaista astronauttia, ja eräs paikka josta löytyi paljon sukkulan osia oli nimeltään "Palestine", Teksasissa. Olen henkilökohtaisesti vieraillut Kennedyn avaruuskeskuksessa Floridassa, ja koska minä olen pelastunut okkultismilta, minä kykenin huomaamaan että meidän avaruusohjelmamme on okkultistinen. Jokainen sukkula lähtee alueelta joka tunnetaan nimellä "alue 39". Ei ole alueita numero 38 tai 40, vain numero 39 joka noituudessa on 3 x 13. Kaikki astronautit kävelevät sukkulaan käytävää joka on nimeltään "Yellow brick road" (=keltatiilinen katu), se on nimetty kirjan "Ozin velho" mukaan. Tämä keltatiilinen katu on velhon polku. Tällä sukkulan tuholla on monia muitakin merkityksiä, kun se ylitti 33. leveyspiirin lentäen 18 kertaa äänen nopeudella ja oli 39 mailin korkeudessa kun räjähdys tapahtui. Sukkula lähti Floridasta ja räjähti Teksasin yläpuolella yhdistäen kaksi Bushin veljestä toisiinsa. George W. Bush on ollut Teksasin kuvernööri. Se oli vaalisekaannus Floridassa joka teki Bushista presidentin Korkeimman oikeuden päätöksellä, ei vaalituloksen perusteella. Florida on "Auringonpaisteen valtio" (=Sunshine State) ja Teksas on "Yksinäisen tähden valtio" (=Lone Star State), ja tämä tapahtui uuden kuun aikaan. Nämä ovat merkkejä auringossa, kuussa ja tähdissä. Me myös tiedämme että Columbia lähti 16. tammikuuta, se oli avaruudessa 16 päivää ja räjähti 16 minuuttia ennen aikataulunmukaista laskeutumistaan, joten me näemme taas kolme kuutosta tässä tapahtumassa. Me tiedämme myös että varoitusten sykli on nyt täydellinen, sillä sukkula Challenger räjähti lähdön aikana ja Columbia yrittäessään laskeutua. Columbia oli ollut palveluksessa 22 vuotta, ja kun CNN raportoi tästä tuhosta, paikallinen asema käytti kanavaa 13. Lippu nostettiin salkoon ja asetettiin puolitankoon tasan kello 11:00 aamupäivällä Itärannikon aikaa. Täten, sukkula räjähti kello 9:00 Keskilänne aikaa ja lippu asetettiin puolitankoon kello 11:00 Itärannikon aikaa, joka yhdistää nämä kaksi aikavyöhykettä luvuin 9 ja 11 tai 911.


Sukulan räjähtämisen jälkeisenä päivänä, New York Post -sanomalehti viittasi tapahtuneeseen otsikolla "Death Comet" (=kuollut komeetta) Tällä samalla sanomalehdellä oli toinen otsikko lehden sisällä joka sanoi: "Lamaantunut kansakunta suree pudonnutta tähteään." Tämä herätti välittömästi minun huomioni, sillä noidat uskovat että tähdenlento on merkki siitä että noita on kuollut. Se oli Presidentti Bush joka kiinnitti huomiota siihen tosiasiaan että "kristillinen, hindulainen ja juutalainen usko" olivat kaikki edustettuina tässä sukkulassa. Presidentti sanoi myös: "Nämä seitsemän sielua jotka eivät palanneet turvallisesti maan pinnalle; vielä, me voimme rukoilla että he ovat turvallisesti kotona." Onko tämä meidän niin kutsutun kristityn presidentin oppi? Päivää ennen rähähdystä, New Age -uskovainen Laurel Clark, Racinesta, Wisconsinista, lähetti sähköpostia perheelleen ja sanoi: "Minä toivon että sinä voit tuntea positiivisen energian jonka minä kohdistan koko planeettaan kun me liidämme yli koko yhteisen planeettamme." Se oli Kaikkivaltias joka sanoi Obajda 4:ssä: "Vaikka tekisit pesäsi korkealle niinkuin kotka ja vaikka sen sija olisi tähtien välissä, minä syöksen sinut sieltä alas, sanoo Herra." Se on kansainvälinen avaruusasema jolla on pesä tähtien joukossa, ja jonne sukkulat saapuvat ja josta ne lähtevät. Tämä taivaallinen pesä on nykyajan korkean teknologian Baabelin torni, ja Jumala sanoi että Hän toisi sen alas. Minulla ei ole epäilystäkään siitä että tämä traaginen tapahtuma oli merkki Kaikkivaltiaalta siitä että hirvittäviä tapahtumia on pian tulossa.


On vielä yksi asia joka minun täytyy mainita tästä avaruussukkula Columbiasta. Tämä avaruussukkula oli huonossa kunnossa. Minulla on suuri valokuva tästä sukkulasta kun se seisoo valmiina lähtöön alueella 39. Tämä valokuva selvästi paljastaa aluksen ryysyisen kunnon. Se näyttää siltä kuin se olisi valmis kaatopaikalle vietäväksi. edelleen, 25.8.2002, Don Nelson, ilmailualan insinööri ja NASA:n veteraani palveltuaan siellä 36 vuotta, kirjoitti seuraavat sanat kirjeessään Presidentti Bushille: "On minun velvollisuuteni kertoa sinulle että meidän astronauttimme ovat välittömässä vaarassa. Vaaditaan sinun väliintuloa jotta estettäisiin toinen katastrofaalinen avaruussukkula-onnettomuus." Presidentti ei kiinnittänyt huomiota tähän varoitukseen ja loppu on historiaa. Minä tiedän Raamatusta että Jumala langettaa tuomionsa jumalattomien päälle sellaisella tavalla että heidät otetaan heidän omien laitteidensa kautta, heidän omina pakanallisina päivinään ja heidän omien pakanallisten numeroidensa mukaan. Todisteet tästä ovat kiistämättömiä!

Syntisen unionin todellinen valtio!

Tammikuun lopussa, meidän presidenttimme piti puheesa kansakunnan tilasta, hän ylisti Yhdysvaltoja sekä omaa sotaisaa agendaansa. Hän ei antanut todellista kuvaa USA:n tilasta, joka on tarkkaan esitetty Jesajan Kirjan luvussa yksi, tämän uutiskirjeen alussa.


Me elämme valtiossa joka on taloudellisen perikadon partaalla. Meillä on "Bear market" joka on pyyhkinyt 13 biljoonaa dollaria globaaleista pörsseistä. Sillä välin, Punainen Kiina säilyttää suosituimmuusasemansa kaupassa ja auttaa saamaan kansakuntamme konkurssiin. Tämän lisäksi, yli 1000 kiinalaista on saapunut maahan Chicagon O'Hare:n lentokentän kautta vuoden 2002 syyskuusta lähtien. Nämä kiinalaiset miehet ovat iältään 15 ja 35 vuoden väliltä eikä heillä ole minkäänlaisia papereita. INS (=maahanmuuttovirasto) pitää heitä vankeinaan kaksi viikkoa ja päästää heidät sitten maahan koska he anovat turvapaikkaa. Jos he todella etsivät turvapaikkaa, miksi he ovat kaikki miehiä ja armeija-ikäisiä? Tämän lisäksi, Miksi CIA värvää heidät nopeasti palvelukseensa?


Meidän kansakuntamme on myös moraalisesti vararikossa sekä täynnä järkyttäviä, ja ihmiset ovat kehittäneet ruokahalun kaikenlaiseen saastaan. seksuaalirikokset ovat hillittömiä, ja Kalifornian osavaltio ilmoitti hiljattain että he eivät enää pysty pitämään silmällä 30.000 tuomittua seksuaalirikollista. Sodomiitteja on kaikkialla ja he ovat päässeet moniin asemiin hallituksessa. Onhan tämä vakavaa? Muista mitä Jumala teki Sodomalle ja Gomorralle. Raportoitiin hiljattain että täällä Yhdysvalloissa, homoseksuaaline yhteisö pelaa uutta peliä joka on saavuttanut suosiota rannikolta rannikolle. Pelin tarkoituksena on tulla HIV-positiiviseksi. Ne jotka ovat jo positiivisia ovet nimeltään "lahjan antajia" sekä tartuntaa haluavat ovat "pöpön metsästäjiä". Neljännes kaikista hiljattain tartunnan saaneista olivat pöpön metsästäjiä , ja jotkut sanoivat että tämä oli uskomattoman jännittävää. Eräs tartuttaja sanoi: "Minä murhaan hänet hellästi, tapan hänet hitaasti, ja niin sairaalta kuin se kuulostaakin, se jännittää minua." Meidän täytyy ihmetellä miksi tämä niin kutsuttu "kristitty" Presidentti valitsee tiettyjä tunnettuja homoseksuaaleja hallitukseensa. Meidän täytyy myös kyseenalaistaa runoilijoiden symposiumi joka suunniteltiin pidettäväksi Valkoisessa talossa Emily Dicksonin, Langston Hughesin ja Walt Whitmanin muistoksi. Se oli Langston Hughes joka kirjoitti pahamaineisen runonsa "Goodbye Christ". Tämä tapahtuma peruutettiin koska pelättiin että tilaisuudesta tulisi sodanvastainen.


Me elämme maassa joka toimii tietokoneiden avulla ja on altis monille hyökkäyksille. 25.1.2003, nopeasti levinnyt tietokonevirus saastutti 39.000 tietokonetta. Bank of America raportoi että 13.000 automaattia meni epäkuntoon. Katso noita numeroita!


Me elämme maassa jossa on uusi Sisäisen turvallisuuden virasto, joka toimii kuten Gestapo natsi-Saksassa, valvoo ihmisiä illuministisella silmällään, ja silti sallii seitsemän miljoonan laittoman siirtolaisen asuvan maassa. Yhdysvaltain hallitus painostaa hullun lailla saadakseen ihmiset rokotetuiksi uudella isorokkorokotteella, joka saa monet ihmiset erittäin sairaiksi ja vammauttaa heitä vakavasti. Mitä noissa neuloissa on sellaista jota he eivät kerro meille?


Kun tämä kansakunta meni koodi oranssiin terrori-iskujen pelon seurauksena, joitakin hämmästyttäviä määräyksiä ja toimenpiteitä alkoi nousta pinnalle. 8.2.2003, 10:00 aamupäivällä Keskilänen aikaa, CBS:n radio-uutiset kertoivat että Coloradon bio-terrorismi suunnitelma sallii antibioottien takavarikoimisen sekä joukkohautojen kaivamisen uhreille. Onko koskaan ollut tällaista aikaa jolloin tehdään suunnitelmia joukkohautojen kaivamiseksi Yhdysvaltain kansalaisille? Onko koskaan ollut suurempaa tarvetta rukoilla? Mitä tarvitaan jotta ihmiset heräisivät? Kun verinen kaaos alkaa, heräävätkö he sitten? Kristittyinä meidän ei pidä pelätä, sillä meidän Vapahtajamme on tulossa!

Noidutun kansakunnan viimeiset päivät

Yhdysvallat on tällä hetkellä kaksinkertaisen loitsun ja kaksinkertaisen kirouksen alla. Amerikkalaisilla on pohjaton okkultismin nälkä, ja heidän sielujansa ruokkivat kirjat ja elokuvat jotka ovat harjoituskursseja okkultismin maailmaan sekä filosofian että käytännön suhteen. Harry Potter -materiaali samoin kuin Taru sormusten herrasta elokuvat ja kirjat ovat vanginneet amerikkalaiset. Viides Harry Potter kirja on tarkoitus julkaista 21.6.2003, joka on noitien keskikesän sapatti. Entisenä noitana, minä voin kertoa sinulle että nämä kirjat ovat puhdasta pahuutta ja ne houkuttelevat kaikenikäisten lasten mielet okkultismin synkkään ja varjoisaan maailmaan, jonka Jumala kieltää erityisesti 5 Moos. 18:10-11:ssä. Harry Potter -materiaali ylistää kaikkea minkä nämä jakeet kieltävät. Hiljattain, Vatikaanin viranomainen, Isä Peter Fleetwood puolusti Harry Potteria. Hän sanoi: "En usko että kukaan meistä kasvoi ilman noitien, enkelten, maagikkojen ja satujen mielikuvitusmaailmaa. J. K. Rowling on tunnustuksellinen kristitty elämäntapansa ja jopa kirjoitustensa suhteen." Mitä hirvittävää pilkkaa Jeesusta Kristusta kohtaan! Minun täytyy mainita että mies nimeltä John Granger kirjoitti hiljattain kirjan nimeltään "The Hidden Key to Harry Potter", jossa hän kääntää kirjoissa käytetyt latinankieliset loitsut niin että jokainen voi käyttää niitä. Tämä viides Harry Potter kirja on nimeltään "Harry Potter and The Order of Phoenix", joka viittaa suoraan Uuteen maailmanjärjestykseen sekä Vesimiehen aikakauteen. Jumala auttakoon meitä ja erityisesti meidän lapsiamme!


Taru sormusten herrasta elokuvat ovat yhtälailla pahoja. Noidat menestyvät J. R. R. Tolkienin kirjoissa ja elokuvissa. Haltiat ja taikuus sisältävät oppeja jotka ovat yhtäläisiä wiccan ja druidismin kanssa, ja kun ihmiset menevät katsomaan näitä elokuvia, he menevät itse asiassa kirkkoon, Luciferin tai Saatanan kirkkoon. Pitäisi olla ilmiselvää jokaiselle, joka tuntee vähänkään kristinuskoa, että Taru sormusten herrasta -materiaali on puhdasta noituutta ja tuo monia kirouksia ihmisten elämään ja heidän valtioittensa ylle. Kirjailija J. R. R. Tolkien jopa kehitti kaksi uutta kieltä ja käytti niitä kirjoissaan. Kaiken keskipisteenä on maaginen sormus joka tekee käyttäjästään näkymättömän. Mainittakoon tässä että George W. Bush jatkuvasti pitää vasemmassa kädessään sormusta joka suurennettuna on hyvin samanlainen kuin Tarun sormusten herrasta maaginen sormus. Mitä se tekee Meidän Presidenttimme kädessä? Tässä sormuksessa on outoja pyörteitä ja merkkejä jotka ovat yleisiä noituudessa, ja nämä pyörteet muodostavat sarjan abstrakteja kuutosia. Luuleeko Presidentti että hän on näkymätön? Saako hän voimaa tästä sormuksesta? Auttakoon Jumala meitä ymmärtämään tätä aikaa jossa me elämme, ja suokoon että me antautuisimme Hänelle ja rukoilisimme ilman taukoa. Aika on melkein loppu!


Lopuksi, minä haluan rohkaista jokaista huutamaan avuksi Vapahtajaa, ja sinä voit olla varma että Hän kuulee sinua, sillä näin Hän on luvannut. Minä myös kehoitan sinua lähettämään rukouspyyntösi meille, sillä me otamme ne hyvin vakavasti ja viemme ne Kaikkivaltiaan Jumalan valtaistuimelle. Minä myös haluan kiittää teitä kaikkia jotka lähetätte uutisia ja tuette tätä Lopun ajan ministeriötä. MInä rukoilen että Jumala siunaisi sinua ylitsevuotavasti. Armo ja rauha olkoon ylläsi Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä.David J. Meyer, http://www.lasttrumpetministries.org


Takaisin