Kuka voi sotia petoa vastaan?

Ilm. 13: 1-4:

"Ja minä näin pedon nousevan merestä; sillä oli kymmenen sarvea ja seitsemän päätä, ja sarvissansa kymmenen kruunua, ja sen päihin oli kirjoitettu pilkkaavia nimiä. Ja peto, jonka minä näin, oli leopardin näköinen, ja sen jalat ikäänkuin karhun, ja sen kita niinkuin leijonan kita. Ja lohikäärme antoi sille voimansa ja valtaistuimensa ja suuren vallan. Ja minä näin yhden sen päistä olevan ikäänkuin kuoliaaksi haavoitetun, mutta sen kuolinhaava parantui. Ja koko maa seurasi ihmetellen petoa. Ja he kumarsivat lohikäärmettä, koska se oli antanut sellaisen vallan pedolle, ja kumarsivat petoa sanoen: 'Kuka on pedon vertainen, ja kuka voi sotia sitä vastaan?'"


Jesaja 47: 8-11:

"Mutta nyt kuule tämä, sinä hekumassa-eläjä, joka istut turvallisena, joka sanot sydämessäsi: 'Minä, eikä ketään muuta! Minä en ole leskenä istuva enkä lapsettomuudesta tietävä.' Mutta nämä molemmat tulevat sinun osaksesi äkisti, yhtenä päivänä: lapsettomuus ja leskeys; ne kohtaavat sinua täydeltänsä, huolimatta velhouksiesi paljoudesta, loitsujesi suuresta voimasta. Sinä luotit pahuuteesi, sinä sanoit: 'Ei kukaan minua näe". Sinun viisautesi ja tietosi, ne sinut eksyttivät, ja niin sinä sanoit sydämessäsi: "Minä, eikä ketään muuta!' Sentähden kohtaa sinua onnettomuus, jota et osaa manata pois; sinut yllättää tuho, josta et lunnailla pääse, äkkiä kohtaa sinua perikato, aavistamattasi."
Tässä Last trumpet Newsletterin numerossa me taas kerran käytämme Jumaln Sanan todellista valoa tutkiaksemme järkyttäviä tapahtumia paljastuvat aivan silmiemme edessä. Todellisena okkultistiselle kaavalle, Amerikan Yhdysvallat, jota kannustaa eteenpäin kuljettavana voimana Presidentti George Walker Bush, hyökkäsi Irakin valtiota vastaan noitien Ostara-sapattina silloin kun täysikuu oli juuri alkanut vähetä. Nyt kun kuu taas kerran kasvaa, hän on julistamassa voittoa. Ennenkuin minä jatkan, minun täytyy sanoa että sota ei ole ohi, ja että ongelmat ovat vasta alkaneet. Tämä sota Irakia vastaan oli Illuminaatin laatima ja lavastama sotaesitys, joka oli todellinen okkultistinen salamasota. Kolmas maailmansota on edelleen tulossa, ja Lähi-Itä on paikka josta se alkaa. Sillä välin amerikkalaiset jotka uinuvat väärässä turvallisuudentunteessa , jatkavat elämistään kieltämisen ja epäuskon valtakunnassa, uskoen ettei heidän rakas maansa voi tehdä mitään väärää.


Totisesti, Amerikan Yhdysvalloista on tullut maapallon suurin kansakunta. Kaikkivaltiaan siunaukset olivat yltäkylläisiä. Todellista Jeesuksen Kristuksen Evankeliumia saarnattiin tässä maassa, ja monet muut kansakunnat saivat Evankeliumin Amerikasta. Tämän kansakunnan vauraus tuli niin suureksi Toisen maailmansodan jälkeen, että kuusi prosenttia maailman väestöstä omistaa yli 70 prosenttia maailman rikkauksista. Amerikkalaiset saavat matkustaa vapaasti ja nauttia vapauksista. Olen surullinen kun joudun sanomaan että tämä kaikki on nyt nopeasti katoamassa. Me olemme ihmisiä joita Liittovaltio-peto valvoo Uuden maailmanjärjestyksen agendansa myötä. Myös tämän maan vauraus on nopeasti hupenemassa. Me olemme kansakunta joka ahmii saastaista Hollywood-viihdettä ja jolla on pohjaton ruokahalu pornografiaan, huumeisiin, alkoholiin sekä kaikenlaiseen himoon. Nuoret ihmiset kuvioivat ruumistaan lävistämällä, merkitsemällä ja tatuoimalla valmistautuen vastaanottamaan toisenlaisen pedon merkin sitten kun peto nousee. Tätä järkyttävää todistusaineistoa on kaikkialla kun Saatana kulkee edestakaisin meidän maatamme, jättäen rumia jalanjälkiään kaikkialle.


Kuinka tämä kaikki voi tapahtua meidän kerran niin suurelle maallemme? Syynä ovat äärimmäisen pahuuden elementit jotka olivat läsnä aivan maan perustamisesta lähtien. Viisi illuministisen salaseuran jäsentä suunnitteli Euroopassa Yhdysvaltain vallankumouksen johdossaan Tri. Adam Weishaupt, juutalaisen rabbin poika joka opiskeli roomalaiskatolista kirkkolakia Ingolstadtin yliopistossa Baijerissa. Päivämäärä oli 30.4.1776, jolloin Illuminati perustettiin, ja koko operaatiota rahoitti Rothschildin pankkidynastia. Suunnitelmaa kutsuttiin Uudeksi maailmanjärjestykseksi, joka tuotaisiin useiden sotien ja vallankumousten kautta mukaanlukien kolme maailmansotaa. Tätä suunnitelmaa työstettiin vapaamuurareiden sekä "Grand Orient" -looshin kautta. Amerikan vallankumous oli osa heidän juontaan, ja tätä uutta kansakuntaa verrattiin Euroopan "ylimystön kokeena" (="The Noble Experiment"). Useimmat Euroopan kirkon ja valtionpäämiehet eivät uskoneet että kansakunta ilman monarkiaa voisi kestää pitkään. KUinka paperinpala voisi hallita? Vuonna 1776, vain 66 päivää sen jälkeen kun Illuminati perustettiin, amerikkalaiset siirtokunnat julistautuivat itsenäisiksi, 4. heinäkuuta. New Yorkin oli tarkoitus olla pääkaupunki mutta Potomac-joen seutu valittiin koska sen havaittiin olevan täynnä okkulttista energiaa. Asemakaava laadittiin Pythagoraan pyhän geometrian mukaan jossa kadut myös muodostivat vapaamuurarien kompassin ja aukion. Muut kadut muodostivat viisisakaraisen tähden ja vuohen pään, ja siellä oli myös muita pyhiä alueita kuten okkultistinen ellipsi. Myöhemmin, siellä oli pyhä egyptiläisen auringonjumalan symboli joka tunnetaan obeliskina eli Washington-monumenttina. Näistä 13:sta siirtokunnasta tuli 13 osavaltiota ja ne jaettiin eteläiseen ja pohjoiseen hallintoa helpottamaan.


Paljon muutakin voitaisiin sanoa maamme historiasta, mutta riittää kun sanoo että maa on ollut suuren hyvän ja suuren pahan paikka, ja näyttää siltä että äärimmäinen pahuus nousee juuri ennen tämän nykyisen maailman loppua ja Vapahtajamme paluuta. Tämä Amerikan Yhdysvaltojen kansakunta on ottanut pedon luonteen. Totisesti se sopii Ilmestyskirjan luvun 13 kuvaukseen niinkuin hansikas käteen. Tämä kansakunta on noussut ihmiskunnan merestä ja se on tällä hetkellä sekoitus kaikenlaisia ihmisiä. Amerikan englanti on sekoitus monista kielistä mukaanlukien latina, kreikka, saksa, ranska ja lukuisat muut kielet. Ilmestyskirjan luvun 13 pedon sanotaan olevan sekoitus useista pedoista tai hallituksista, ja tämä hengellinen kuvaus lähtee matkaan myöhempien päivien kansakuntana josta tulee valtava voimassaan kummallisen seitsemän pään ja kymmenen sarven kanssa. Se on valtava ja vikkelä voimassaan mutta saa voimansa lohikäärmeeltä tai saatanalta, ja tämän kansakunnan eksytettyjen ihmisten huuto kuuluu: "Kuka on pedon vertainen, ja kuka voi sotia sitä vastaan?"

Sodan salaliitto

Se oli Presidentti Franklin Delano Roosevelt joka sanoi: "Politiikassa mitään ei 'vain' tapahdu. Jos jotakin tapahtuu, sinä voit olla varma että se on suunniteltu sillä tavalla." Hiljattain tehty hyökkäys Irakiin oli sellainen joka suunniteltiin monta vuotta sitten. Peruste sodalle oli se että Saddam Hussein oli paha tyranni joka täytyi syrjäyttää. Eräs kysymys jota ihmiset eivät kysyneet on: "Jos tämä mies oli yhtä paha 12 vuotta sitten, miksi tämän nykyisen Presidentin isä joka oli presidenttinä silloin, salli Husseinin elää ja terrorisoida irakilaisia koko sen ajan? Miksi me kaveerasimme ja varustimme Saddam Husseinia REaganin hallinnon aikana?" Saddam Husseinista ei tullut pahaa yhtäkkiä, ja tosiasia on se että menneisyydessä hänellä oli hyvin läheisiä sidoksia Washingtoniin. Näin on asianlaita Osama bin Ladenin tapauksessa. Tämä sota Irakissa on kokonaisuudessaan salaliitto, ja se on Illuminatin suunnittelijoiden työtä, jotka toimivat itse Saatanan määräyksestä. Mainittakoon tässä, että samaan aikaan Irakin sodan kanssa puhkesi outo uusi sairaus tai rutto, myöskin maaliskuun täyden kuun aikana. Tämä tauti joka ilmestyi tyhjästä, vaikuttaa hengityselimiin, ja se on helppo saada niinkuin tavallinen flunssa, mutta se voi tappaa. Se on nyt alkanut levitä metsäpalon tavoin ympäri maailmaa. Tämän taudin nimi on SARS ja se on lyhenne sanoista "Severe Acute Respiratory Syndrome". Minä havaitsin tämän nimen kaikkein kiinnostavimmaksi, sillä astrologiassa, joka on noituuden aikakello, on voimakas sana jota käytetään osoittamaan aikaa auringonpimennyksen ja kuunpimennyksen välillä, ja tämä sana on SAROS. Okkultismin maailmassa auringonpimennys tarkoittaa että maailmanjohtajan tai valtionpäämiehen kuolema on välitön. Tämä sana SAROS voidaan löytää suurista ja vanhoista tietosanakirjoista; se on kreikkalaista alkuperää ja tarkoittaa kirjaimellisesti kuusikymmentä kuuttakymmentä. Minulla ei ole epäilystäkään etteikö tämä kaikki olisi okkulttisen illuminismin tytötä ja etteikö tämä "mystery disease" kuten sitä kutsutaan, olisi illuminaatin viruslaboratorioissa työskentelevien tiedemiesten työtä. Vielä yksi mielenkiintoinen seikka sanassa SAROS on se, että se mittaa 19 vuoden jaksoa. Tasan 19 päivää Azoreilla pidettyjen sotaneuvotteluiden jälkeen Presidentti Bush antoi poikkeustilamääräyksen asettaa karanteeniin ihmisiä joilla epäillään olevan tämä tauti, eikä tämä tarkoita vankeutta sinun kotonasi.


Silloin kun Bill Clinton oli presidenttinä, tehtiin sopimus palestiinalaisten kanssa joka tunnetaan Oslon sopimuksena, vuonna 1993. Osaan tämä sopimusta, Israelin täytyi vapauttaa niin kutsuttuja poliittisia vankeja. Israelilaiset sanoivat että he eivät vapauttaisi ketään jolla on verta käsissään, mutta Bill Clinton ja ulkoministeri Warren Christopher vaativat että kaikki vangit tulisi vapauttaa, mukaanlukien radikaali terroristi Mohammad Atta, joka räjäytti israelilaisen bussin vuonna 1986. Mohammad Atta vapautettiin Bill Clintonin toistuvien vaatimusten vuoksi, ja tämä mies oli se joka lensi lentokoneella päin World Trade Centerin tornia 11.9.2001. Kaikki uutiskanavat toivat esille tämän asian juuri tapahtumien jälkeen, mutta ne sensuroitiin myöhemmissä raporteissa.


Moni asia täytyi tapahtua ennenkuin tämä sota saattoi alkaa, ja amerikkalaiset täytyi hitsata yhteen petoksella että heidän oman vapautensa menetys oli hyvä asia rauhan ja turvallisuuden nimessä. Presidentti Bushilla on 16 valtiota tähtäimessään ja on paljon huhuja sodista kuten Matteus 24 kertoo. Me näemme maailman joka on kyllästetty vihalla. Minulla on edessäni kuva George Bushin ja Tony Blairin kasvoista. Tämä kuva ilmestyi USA Today -sanomalehdessä otsikon "New World Order?" kanssa. Minusta on hyvin mielenkiintoista huomata että suuri newyorkilainen sanomalehti raportoi Presidentin ja hänen vaimonsa yhdessä tehneen päätöksen sotaan ryhtymisestä. Tämä feminiininen ja maskuliinenen voima on aina yhdistettynä okkultismissa loitsujen langettamisen ja merkittävien tapahtumien yhteydessä.


Presidentin ja hänen perheensä tekopyhyys ei ole kaukana ylitsevuotavasta. Hiljattain pidetyssä ABC-uutisten haastattelussa "With Diane Sawyer", Presidentin äiti, Barbara Bush, antoi seuraavan lausunnon: "Mutta miksi meidän pitäisi kuulla ruumispusseista ja kuolemista, ja siitä kuinka monta, ja siitä minä päivänä se tapahtuu (=sota alkaa)? Se ei ole relevanttia. Joten miksi minun pitäisi liata kaunista mieltäni tällaisella?" Tämän lausunnon ylimielisyys on hämmästyttävää.

Kuinka pitkällä on eksytys?

Entisenä noitana jonka on pelastanut Jumalan armo sekä Herramme Jeesuksen veren voima, minä nopeasti havaitsen okkultismin, ja koska minä olen siitä vapaa, en pelkää sitä; enkä minä myöskään pelkää paljastaa sitä. Koko pedon järjestelmä on ottanut haltuunsa meidän maamme ja se toimii lohikäärmeen voimasta aivan niinkuin Raamattu sanoo. Mainittakoon tässä että okkultismissa voimaa haetaan kieroutuneen sukupuolikäyttäytymisen ja veren vuodattamisen avulla. Voimaa sitten kasvatetaan takaperin esitetyillä kuvilla tai peilikuvilla sekä puhumalla takaperin. Kun minä näin sotilaidemme menevän muinaiseen maahan jossa Saatana saavutti suuren voittonsa kauan aikaa sitten, ja kun minä näin meidän sotilaidemme yllä kankaanpaloja joissa on kuvattu USA:n lippu takaperin, minä tiesin välittömästi että korkean tason noituus teki työtään. Oikeaoppisesti USA:n lippu esitetään niin että sininen kenttä valkoisten tähtien kanssa on vasemmassa yläkulmassa. Lipuissa jotka oli kiinnitetty meidän sotilaidemme vaatteisiin, sininen kenttä oli lipun oikeassa yläkulmassa. Tätä ei ollut tehty koskaan aikaisemmin. Miksi tämä takaperin-esitys?


Toinen järkyttävä tarina on Presidentti Bushin maaliskuun 6. päivänä uutiskonferenssissa pitämänsä puheen salainen sisältö. Kanadalainen puhe-analyytikko Jon Kelly tutki Bushin tässä konferenssissa pitämiään puheita. Nämä puheet soitettiin takaperin ja ne paljastivat järkyttäviä asioita. Tavallisesti, kun ääninauhaa soitetaan takaperin, kuuluu pelkkää mongerrusta jossa on satunnaisesti mukana tunnistettavia sanoja. Presidentin puheissa, kuitenkin, oli selvä viesti. Yksi esimerkki: Presidentti Bush sanoi: "Minä luulen että jos te muistelette taaksepäin aikaan ennen kuin YK teki päätöksensäm viime syksynä, minä epäilen että te olisitte tehneet seuraavanlaisen kysymyksen: 'Kuinka te saatte yhdenkään jäsenen tukemaan esitystänne?' Jos minä muistan oikein, oli paljon epäilystä että saisimmeko me yhtään ääntä. Me ottaisimme oman kurssimme." Kun tämä soitettiin takaperin, kuultiin seuraavat sanat: "Alapuolelta he löytävät minun noitapiirini." [="Underneath they find my coven"]. Tällainen salainen viesti Presidentin puheessa oli: "Alapuolelta he löytävät minun noitapiirini... Tämä on poika, jonka he toivovat tekevänsä sapattina... Hän kirosi mustilla jumalilla... Lähetä mustuus tänne... Yhdysvallat kiroaa sinut... Hän palvelee Moolokia... Näe paha tapa jolla Moolok polttaa sinut... Nimrodin sisar, sinä olet se jonka W nai." [="Underneath they find my coven.....That's a boy, they wish to do sabbath.....He cursed with black gods.....Send the blackness here.....The States will curse you.....He is serving Moloch.....See the evil way the Moloch burn you.....Nimrod's sister, you are the one W wed"].


Kun minä huomioin kaikki nämä asiat ja sitten luen mitä Raamattu sanoo viimeisistä päivistä, minun on pakko rukoilla. Kun minä näin amerikkalaisten tankkien ja panssaroitujen ajoneuvojen etenevän kohti Bagdadia joka sijaitsee 33. leveyspiirillä, minä saatoin nähdä alun sellaiselle joka toisi lopulta Kolmannen maailmansodan vaikka suurten tapahtumien välillä olisi pieni tauko. MIksi meidän tankeissamme oli sanat "Bad Moon Rising"? Tämä on selvää noituuden terminologiaa. Miksi yhdessä meidän helikopterissamme oli maalattuna tämä teksti: "6 The 6 Beast 6"?

Veren ja vallan himo

Me olemme kuulleet niin paljon sodasta ja nähneet niin paljon kuvia, ja minun täytyy sanoa että minun sydämeni särkyy tästä kaikesta. Liian moni ihminen on kuollut tässä järjettömässä konfliktissa, ja minä uskon että paras keino tukea meidän joukkojamme on tuoda heidät kotiin! Me olemme nähneet ohjustemme ja muiden salamasota-aseidemme iskeytyneen toreille, sairaaloihin ja muihin paikkoihin joissa viattomien siviilien tiedettiin olevan. Nähtiin vihaisia irakilaisia kun he pitelivät lastensa rikki ammuttuja ruumiita sylissään. Useat tuhannet ovat kuolleet meidän "rauhanomaisista" ammuksistamme ja "vapauttavista" aseistamme. Meillä oli surullinen tapaus nimeltään Ali Ismael Abbas, 12-vuotias poika joka nukkui kun yksi meidän ohjuksistamme iskeytyi hänen kotiinsa jättäen hänet orvoksi ja pahoin palaneeksi, sekä irrottaen hänen molemmat käsivartensa. Kyyneleet kasvoillaan hän sanoi: "Voitteko auttaa minua saamaan käsivarteni takaisin?" Poika jatkoi: "Minun isäni, äitini ja veljeni kuolivat. Minun äitini oli raskaana viidennellä kuulla."


Sairaala jossa tätä poikaa hoidettiin oli kivun ja kärsimyksen painajainen. yli sata potilasta tuotiin sinne tunnissa ja ympäristöä kuvailtiin seuraavasti: "Lääkärit yrittivät löytää heille vuoteita. Henkilökunnalla ei ollut aikaa puhdistaa pöytiä verestä. Potilaiden huuto ja vanhempien itku kaikui ympäri sairaalaa. Koska monet hoitajat eivät päässeet sairaalaan pommitusten takia, lääkärit tekivät työtä kellon ympäri tehden leikkauksia, antaen verta, antaen pistoksia sekä kuljettaen haavoittuneita. Monet operaatiot täytyi tehdä ilman kivunlievittäjiä tai nukutusta tarvikkeiden loputtua." Tohtori Sadek al-Mukhtar sanoi: "Ennen sotaa en pitänyt Amerikkaa vihollisena. Nyt minä pidän. Sotaa pitäisi käydä sotilaita vastaan. Amerikka tappaa siviilejä!"


Koko Irak on raunioina. Eufrat-joessa on suuria pitoisuuksia syanidia ja sinappikaasun ainesosia. Kuolema on läsnä kaikkialla. Kersantti Simon Scott kertoi kirjeenvaihtajalle: "Kun minä näen näin paljon ruumiita, en haluaisi olla täällä kauempaa. Milloin me tiedämme milloin se on ohi? Te olisitte voineet lähettää kaksi miestä tappamaan Saddam Hussein. Miksi meidän täytyi tappaa niin monta ihmistä?"


Kaiken edellä kerrotun valossa, minusta on raivostuttavaa että Pentagon palkkasi Hollywoodin taiteellisen johtajan George Allisonin pystyttämään miljoonan dollarin Hollywood-tyyliset lavasteet kenraali Tommy Franksille jotta hän näyttäisi hyvältä yleisön silmissä. Lentokonehallista tuli mediasirkus kahden puhujakorokkeen, viiden 50-tuumaisen plasmanäytön sekä kahden 70-tuumaisen TV-projektorinäytön myötä. FedEx toi tavarat 47.000 dollarin hintaan. Tämän korkean teknologian lavastuksen kanssa, kenraali Franks voi nyt seistä siellä ilman ryppyäkään uniformussaan ja valehdella meille kiillotettujen hampaidensa välistä. Jumala auttakoon meitä!

Murheiden alku

Kun Matteus, luku 24 varoitti asioista joita me nyt näemme, meidän täytyy myös muistaa jae 8 joka kertoo meille että kaikki nämä asiat ovat "synnytystuskien alkua". Bushin hallitus on jo hyökännyt Afganistaniin ja Irakiin, ja uhkaa nyt Syyriaa ja Irania. On kysymys vain siitä että kuka on vuorossa seuraavana ja kuinka pian. 29.3.2003, ulkoministeri Powell uhkasi Irania ja Syyriaa sanoen: "Heidän täytyy lopettaa joukkotuhoaseiden hankkiminen." Juuri näin he uhkasivat Irakia ennen hyökkäämistään. Kuinka monta maata George Bush aikoo valloittaa? 9/11 -iskujen jälkeen Bush sanoi "Jokainen joka ei ole meidän puolellamme on meitä vastaan" täydet 99 kertaa. Tämä on mielenkiintoinen lausunto kun sinä huomioit että maailmassa on lukemattomia miljoonia ihmisiä jotka kiroavat Yhdysvaltoja, sekä 16 maata joiden sanotaan tukevan terrorismia. Pitää myös huomioida että Irakilla on paljon velkaa Venäjälle, Saksalle ja Ranskalle, ja että niitä ei aiota maksaa takaisin. Presidentti Bush, niinkuin juoppo tavernassa on sanonut: "Come on, I'll take you all on outside." Tämä on mies joka on henkien vallassa, ja sinä voit nähdä sen hänen silmistään. Kirkot ovat lopettaneet taistelunsa Saatanaa vastaan jo niin kauan aikaa sitten että niillä ei ole kykyä nähdä ilmiselvää asiaa!


Venäläisen sanomalehden Pravdan mukaan Venäjän armeija on liikekannalla. Bushin hallitus uhkaili Venäjää ja varoitti heitä olemaan sekaantumatta asioihin Irakissa. Venäläinen kenraali Valeri Manilov sanoi: "Päätös aloittaa sota Irakia vastaan oli suuri virhe ja USA antoi kimmokkeen maailmalle yhdistyä amerikkalaisvastaiseksi liittoumaksi... prosessi on jo käynnissä... maailman täytyy yhdistyä ja löytää keinot hillitä Amerikkaa, maata joka eristi itsensä koko muulta maailmalta."

Amerikkalaisen vapauden viimeinen hengenveto

Samalla kun meidän armeijamme on kiireinen sotiessaan ulkomailla, me katsomme kansakuntamme sisäistä pirstoutumista. Amerikan Yhdysvallat on pelon ja epäluulon kansakunta. AP raportoi hiljattain että FBI:llä on yli 80 lentokonetta ja helikopteria taivaalla kaiken aikaa ja että ne valvovat meitä kaikkia. Nämä lentokoneet tunnetaan nimellä "yöhiipijät" (="Night Stalkers") ja ne on varustettu infrapunalaitteilla jotka voivat seurata ihmisiä ja laitteita pimeässä. Nämä koneet sisältävät myös kuuntelulaitteita joilla voidaan seurata ihmisten puheita autoissa, rakennuksissa, kaduilla, ja ne voivat myös kuunnella puheluita.


Amerikkalaiset ovat myös kohtaamassa salaisen "Patriot Act II":n. Tämä on kokoelma uusia lakeja jotka menevät paljon Patriot Act I:stä pidemmälle. Minä henkilökohtaisesti kuulin lyhyen väittelyn kongressiedustaja Ron Paul:in ja Homeland Securityn päällikön Tom Ridgen välillä. Kun Ron Paul kysyi häneltä Patriot Act II:sta, Ridge sanoi että mitään sellaista ei ole. Ron Paul sanoi: "Se on niin salainen että edes Kongressi ei tiedä siitä?" Ridge vastasi: "Se ei ole Kongressin asia." Minä kuulin tämän väittelyn yhden kerran NBC:n radio-ohjelmassa, mutta en koskaan uudestaan. Mainittakoon tässä että se oli William Safire, kirjoittaen New York Timesissa Patriot Act I:stä: "Presidentti Bush on ottamassa diktaattorin valtuudet." Käytännössä, Patriot Act II tuhoaa YHdysvaltain perustuslain.


Nyt me olemme lukeneet että Tom Ridge, Gestapon päällikkö, on palkannut uutta väkeä virastoonsa. Kenraali Jevgeni Primakov, entinen KGB:n päällikkö, on nyt palkattu Tom Ridgen ja hänen virastonsa neuvonantajaksi. Tämä on kaikki osa uutta ohjelmaa nimeltään CAPPS II, jota USA:n liikenneministeriö ohjaa. Kun sinun ajokorttisi tai luottokorttisi menee likijan läpi missä tahansa liikkeessä, monitoriin tulee teksti: "CAPPS II, SS CTF." Tämä tarkoittaa: "State Security Citizen Threat File." Homeland Securityn tietokoneet kirjaavat ylös kaikki liiketoimet ja valtava tietokanta säilyttää tietoja jokaisesta ihmisestä mukaanlukien hänen luottotietonsa, terveystietonsa, poliittinen ja uskonnollinen vakaumus, sotilashistoria sekä lukuisia muita yksityiskohtia. Ajattele sitä! Jokaisella amerikkalaisella on oma turvallisuustiedostonsa! Se menee pahemmaksi! Primakovilla on toinen vanha KGB-ystävä joka työskentelee hänen kanssaan Kansallisen turvallisuuden virastolla: kenraali Alexander Karpov. Näillä neukku-sotamiehillä jotka työskentelevät nyt hallituksellemme on tämä sanottavanaan CAPPS II -ohjelmasta: "Tämä on eräs askelista joita toteutetaan yhdessä NICA:n (National Identity Card Act) kanssa ja uusi identiteetti-luokitus joka on tulossa sinun ajokorttiisi. Sitä käytetään jotta saataisiin ihmiset tottumaan uudentyyppisiin asiakirjoihin sekä kantamaan mukanaan uudenlaisia henkilökortteja USA:n SISÄISEN PASSIN muodollisen politiikan mukaisesti." Primakov jatkoi: "Kun NICA tulee voimaan, Valkoisella Talolla on suurempi valta amerikkalaisiin kuin Kremlillä oli venäläisiin Stalinin ollessa elossa." Tämän jälkeen Primakov nauroi.


Toinen surullinen tosiasia joka täytyy ymmärtää on se, mitä tapahtuu kun meidän kansakuntamme menee oranssista punaiseen hälytykseen. Maaliskuun 16. päivänä vuonna 2003, Sid Casperson, New Jerseyn terrorisminvastaisen toimiston johtaja sanoi: "Jos tämä kansakunta menee punaiseen hälytystilaan, viranomaiset pitävät sinua vihollisena jos sinä vain käyt kotisi ulkopuolella." 14.2.2003, Washington Postissa ollut artikkeli kertoi, että jos kansakunta menee punaiseen hälytystilaan, vanhempia kielletään hakemasta lapsiaan koulusta. Nashoban koulu Massachusettsissa lähetti kirjeen vanhemmille kertoen heille että punaisen hälytystilan aikana vanhemmat eivät saisi hakea lapsiaan ja että lapset vietäisiin salaiseen paikkaan jota ei kerrottaisi vanhemmille!

Aikain merkkejä on kaikkialla!

Yli 22 vuoden ajan minä olen varoittanut ihmisiä että nämä ajat tulisivat, ja nyt ne ovat meidän päällämme. Hyvä uutinen on se että meidän Kaikkivaltias Herramme ja Vapahtajamme pitää meistä huolta ja tuhoaa pian pedon ja hänen helvetillisen järjestelmänsä. On tulossa suuri päivä jolloin kaikki tämä paha loppuu ja jolloin Jumalan valtakunnan lapset loistavat Hänen vanhurskaudessaan. Se tulee nopeasti. Maailma on kaoottinen. Mikä suuri ja loistelias päivä se tulee olemaan jolloin taivaat kääriytyvät kokoon ja viimeinen pasuuna soi. Meidän rukouksemme kuullaan nyt ja meillä on voitto juuri sillä hetkellä kun me saavutamme Vapahtajamme uskossa. Kun sinä löydät Jumalan läsnäolon, kaikki pelko on mennyt!


Lopuksi, minun täytyy sanoa että minä olen kiitollinen jokaiselle joka rukoilee sekä tekee työtä Jumalan valtakunnan hyväksi. Kiitos kaikille jotka tukevat tätä Lopun ajan ministeriötä niin monin tavoin. Muista meitä rukouksissasi joka päivä, ja me rukoilemme sinun puolestasi. Jos sinä lähetät rukouspyyntösi, meillä on joukkueemme joka antaa pyynnöllesi henkilökohtaista huomiota. Pian me olemme kaikki yhdessä voittoisassa paikassa missä mikään ei satuta, loukkaa tai tuhoa. Armo ja rauha olkoon ylläsi Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

David J. Meyer, http://www.lasttrumpetministries.orgTakaisin