Globaalin hulluuden päivät

Jeremia 25:15-17:
"Sillä näin sanoi Herra, Israelin Jumala, minulle: 'Ota tämä vihan viinin malja minun kädestäni ja juota sillä kaikki kansat, joiden tykö minä sinut lähetän. He juovat ja horjuvat ja tulevat mielettömiksi miekan edessä, jonka minä lähetän heidän keskellensä.' Ja minä otin maljan Herran kädestä ja juotin kaikkia kansoja, joiden tykö Herra minut lähetti..."
Jeremia 51:6-7:
"Paetkaa Baabelista ja pelastakoon kukin henkensä, älkää hukkuko sen syntiin. Sillä tämä on Herran koston aika, hän maksaa sille, mitä se on ansainnut. Baabel oli Herran kädessä kultainen malja, joka juovutti kaiken maan. Sen viinistä joivat kansat; sentähden kansat tulivat mielettömiksi."
Ilm. 11:18-19:
"'...Ja pakanakansat ovat vihastuneet, mutta sinun vihasi on tullut, ja tullut on aika tuomita kuolleet ja maksaa palkka sinun palvelijoillesi profeetoille ja pyhille ja niille, jotka sinun nimeäsi pelkäävät, pienille ja suurille, ja turmella ne, jotka maan turmelevat.' Ja Jumalan temppeli taivaassa aukeni, ja hänen liittonsa arkki näkyi hänen temppelissään, ja tuli salamoita ja ääniä ja ukkosenjylinää ja maanjäristystä ja suuria rakeita."


Tässä Last trumpet Newsletterin numerossa me katsomme sisään Jumalan Sanaan kun me katsomme maailmaa ympärillämme, niin että meidän uskomme saattaa lisääntyä, ja että me voisimme rakentaa perustuksemme Kaikkivaltiaan ja meidän Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen lupauksiin. Ne ihmiste jotka kykenevät yhä ajattelemaan ja joilla on Jumalan antama näkökyky voivat nähdä selvästi että jokin on pahasti vialla meidän maailmassamme sekä kaikissa ihmisen pyrkimyksissä. Ajat muuttuvat ja ihmiset ajattelevat eri lailla, mutta asiat eivät ole paremmin. Tämä on erityisesti totta amerikkalaisten sekä länsimaisten ihmisten koddalla. Saatanalliset ja illuministiset salaliittolaiset ovat viihdyttäneet, kouluttaneet ja sopeuttaneet amerikkalaiset niin hyvin ja niin pitkän ajan että heistä on tullut itsensä pedon pieniä imagoja, ja vain hyvin harvat ihmiset ovat panneet merkille tämän muutoksen. Syy tähän välinpitämättömyyteen on se, että Illuminaatin suunnittelijat jotka toimivat loosheissa ja salaseuroissa ovat toteuttaneet muutoksensa pienin askelin. He ovat raivanneet tien kaikkein luotetuimpien instituutioiden ja organisaatioiden ylimmille tasoille, ja he ovat erityisesti kohdistaneet ponnistuksensa nuoriin, jotka asteittain korvaavat aikuiset ja eläkeläiset jotka muistavat tarpeeksi nähdäkseen kuinka asiat ovat muuttuneet ja jotka pystyvät näkemään kontrastin.


Me näemme nyt hämmästyttäviä tapahtumia joka päivä, ja nämä tapahtumat ovat Raamatun prodetioiden suoraa täyttymystä. Aikain merkit ovat jatkuvasti meidän nähtävillämme. Meidän maailmamme on tullut kohtalokkaasti synnin tartuttamaksi, ja sitä jäytää hengellinen kuolio. Jesaja 1:6 kuvaa tätä hengellistä tilaa niin osuvasti: "Kantapäästä kiireeseen asti ei ole tervettä paikkaa, ainoastaan haavoja, mustelmia ja vereksiä lyömiä, joita ei ole puserrettu, ei sidottu eikä öljyllä pehmitetty." Amerikan Yhdysvallat on kansakunta joka on juonut itsensä juovuksiin Ilmestyskirjan luvun 17:4 suuren porton maljasta, ja tämän jakeen mukaan, tämän maljan juoma on sekoitus kauhistuksia ja hänen kauheutensa riettauksia. On aivan kuin meidän kansakuntamme olisi saanut hengellisen syfiliksen tästä maljasta, ja aivan kuten fyysinen syfilis saa aikaan hulluutta myöhemmässä vaiheessa, meidän maamme on tullut hengellisesti hulluksi juotuaan tästä illuministisesta maljasta.Täten, Jesaja 1:5 sanoo: "Mihin pitäisi teitä vielä lyödä, kun yhä jatkatte luopumustanne? Koko pää on kipeä, koko sydän sairas." Nämä todella ovat viimeisiä päiviäå ennen meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen paluuta. Kaikkivaltias auttaa jokaista oikeasydämistä ja näkökyvyn omaavaa kristittyä olemaan valmiina tätä suurta ja jumalallista väliintuloa varten joka pian jäytää koko maata! Rukoile kiihkeästi!

Kolmas maailmansota horisontissa!

Matteuksen luvussa 24, Herra Jeesus varoitti meitä että viimeisinä päivinä olisi sotia ja kuultaisiin sanomia sodista, ja sitten Hän jatkoi sanomalla että sitten kun me näemme tämän tapahtuvan se ei ole vielä loppu. Se on näin, sillä viimeinen suuri sota alkaa asteittain tällaisilla sodilla ja huhuilla kunnes lopulta koko maailma joutuu sotaan. Tämä on selvästi kerrottu Matteuksen luvussa 24:7 joka sanoo: "Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan..." Voiko kukaan ajattelukykyinen ihminen epäillä etteikö tämä meidän märkivä maailmamme olisi nyt tullut globaalin konfliktin partaalle? Tämä sota Irakissa, muinaisessa maassa, joka tunnetaan "sivistyksen kehtona" oli alku sille joka pian lopettaa tämän nykyisen maailmamme. Tällä sodalla, joka alkoi noitien Ostara-sapattina ja joka julistettiin päättyneeksi suurena Beltaine-juhlapäivänä, on kaikki okkultistisen suunnitelman merkit. Mutta onko tämä sota Lähi-Idässä todellakin ohi? Joka päivä lisää USA:n sotilaita kuolee tai haavoittuu! Kaikenlaista väkivaltaa tapahtuu jatkuvasti kun viha huipentuu kesän helteessäö joka saavuttaa 145 Fahrenheit-asteen (62,8*C) tason. Mainittakoon tässä, että puolustusministeri Donald Rumsfeld asetti hiljattain kyseenalaiseksi sotatoimet Irakissa sen asiayhteyden puitteissa, että joukot tehtiin pysymään vaikka heille luvattiin että he pääsisivät kotiin. Hänen kommenttinsa oli: "Tuleeko lisää ihmisiä kuolemaan? Vamasti (=You bet)." Ajattele tämän tärkeän kommentin intensiivisyyttä, "You bet".


Kaiken tämän verenvuodatuksen lisäksi, USA:n armeijaa nyt askarruttaa kokoelma outoja sairauksia jotka alkoivat puhjeta elokuun alussa. Lukuisia tapauksia keuhkosairauksien kaltaisia tauteja on ilmennyt meidän joukkojemme keskuudessa. Meidän täytyy muistaa, että Gulf War I:n jälkeen kolmasosa meidän 697.000 sotilaastamme tällä alueella sairastui mystisellä tavalla. Yhä useammat sotilaamme, samoin kuin muutkin ihmiset alkavat ihmetellä että ,itä ihmettä siellä on oikein meneillään. Sillä välin, Presidentti Bush edelleen väittää että hänen väitteensä, että Irakilla on joukkotuhoaseita pitää paikkansa. Presidentti jatkaa Illuminaatin käsikirjoituksen seuraamista  vaikka on todistettu että hän valehteli kiillotettujen hampaidensa välistä kun hän kertoi maailmalle: "Britannian hallitus on saanut selville että Saddam Hussein hiljattain hankki merkittäviä määriä uraania Afrikasta." Tämä Presidentti myös raivostutti Saudi-Arabian hallituksen syyttämällä saudeja osallisuudesta iskuihin Kaksoistorneja vastaan.


On monia asioita joita Presidentti Bush haluaisi pitää salassa. Herra Bush näyttää tuntevan suurta vetoa salaisuuksiin ja salaseuroihin kuten "Skull and Bones" ja muihin vastaaviin. Kun Bush teki naurettavan väitteensä Irakin ydinaseiden kehittelystä, hän väitti että tämä informaatio tuli Britannian tiedustelulta. Pian tämän jälkeen, brittiläinen ase-asiantuntija David Kelly löydettiin kuolleena metsästä Oxfordin lounaispuolelta ranne auki viillettynä. Tämä on niin tyypillistä okkultistisille rituaalimurhille. Tämä mies joka tunsi totuuden, eliminoitiin, ja brittiläiset viranomaiset julistivat kuoleman itsemurhaksi. David Kellyn leski sanoi, että hallitus oli syyllinen hänen aviomiehensä kuolemaan, ja jotkut parlamentin jäsenet vaativat pääministeri Tony Blairin eroa.


Tämä kuolema on Illuminaatin salaista työtä. Hiljattain, Colin McMillan nimitettiin laivaston päälliköksi mutta hänet löydettiin kuolleena tilaltaan Uudesta Meksikosta päähän ammuttuna. Vaikka hän odotti innolla tätä nimitystä ja vaikka hän oli menestynyt kaikissa yrityksissään, hänen kuolemansa julistettiin itsemurhaksi.


Sisäpiiri käy kuumana kun Antikristuksen voimat kiihdyttävät toimiaan kohti maailmanhallitusta. Kaikki tämä intohimo ja kiirehtiminen tuo esiin eräänlaisen globaalin hulluuden kun Antikristuksen henki astuu sisään hänen valittujen kumppaneidensa mieliin. Minä katson nyt kuvaa Presidentti Bushista kuunsirpin ja tähden muotoinen vyönsolki yllään. Kuunsirppi ja tähti on Islamin symboli, mutta se on myös noitapiirin tunnus ja vastaa suoraan kuu-jumalan palvontaan.

Kuka sammutti valot?

14.8.2003, kun minä olin aloittamassa tätä Last Trumpetin numeroa, suuri uutinen massiivisesta sähkökatkosta kiinnitti minun huomioni. Se vaikutti 50 miljoonan ihmisen elämään kuudessa osavaltoissa ja osittain kolmessa muussa, sekä huomattavassa osassa Kanadaa. Monet kaupungit löysivät äkkiä itsensä pimeydestä, eikä kukaan kyennyt tarjoamaan hyvää selitystä. New York City, Cleveland, Detroit sekä muut suuret kaupungit samoin kuin kokonaiset osavaltiot pimenivät hetkessä. Ihmisiä täytyi pelastaa maanalaisista, hisseistä sekä huvipuistojen laitteista, ja miljoonat muut joutuivat pulaan kun melkein kaikki joukkoliikenteen muodot pysähtyivät. Viranomaiset sanoivat että kestää päiviä ennenkuin kaikki voima on palautettu jollei mitään erikoista tapahdu. Hallitus myös painotti median kautta, että tämä ei ollut terrori-isku. Vaikka sähkökatkosta ei ollut kulunut aikaa juuri ollenkaan, terrorismin mahdollisuus kiellettiin. Entisenä noitana ja okkultistina , joka oli pelastunut Jumalan armosta sekä Jeesuksen Kristuksen veren voimasta, minä näen tämän tapahtuman eri valossa. Minä välittömästi muistin erään kirjan, joka kaikkien korkean tason noitien täytyy lukea. Se on nimeltään "Atlas Shrugged", kirjoittanut Ayn Rand, edesmenneen Philip Rothschildin rakastajatar; tätä miestä pidettiin aikoinaan Illuminaatin johtajana. Kirjan viimeisillä sivuilla kerrotaan, että kun valot sammuvat New York Cityssä, Uusi maailmanjärjestys on paikoillaan ja täysissä voimissaan. Tämä tapahtuma on epäilyksettä testi sille mitä pian on tulossa. Meidän täytyy muistaa, että astrologia ja numerologia ovat työkaluja joita noidat ja luciferilaiset käyttävät saadakseen systeeminsä toimimaan. Se on heidän uskontonsa ja katekismuksensa, ja minä voin sanoa tämän auktoriteetillä, koska olin kerran osa sitä maailmaa. "Kristityt" ja noidat ovat varoitelleet minua vetämästä yhteyksiä noituuden ja tämän maailman hallitusten välillä. Jotkut toiset ovat syyttäneet minua näiden keinojen käyttämisestä kun minä teen näitä johtopäätöksiä ja paljastan pimeyden voimia. Taas kerran, minun täytyy sanoa etten ole koskaan käyttänyt tällaisia työkaluja kääntymykseni jälkeen, ja Jumalan avulla, minä jatkan pahuuden paljastamista. Olen täällä ollakseni kuuliainen Herralle ja käyttääkseni elämääni hyödykseni, en tuhlatakseni sitä!


Valot sammuivat kuudessa osavaltiossa täydellisen okkultistisen kaavan mukaan. Tämä tapahtui elokuun 14. päivänä, tasan 13 päivää noitien Lughnasaid-sapatin jälkeen. Jos me laskemme tästä 13 päivää eteenpäin, me tulemme elokuun 27. päivään, jolloin Mars, okkulttinen "Sodan jumala" on lähimpänä Maata. Tämä on tärkeää Illuminatin uskonnossa. Itse asiassa, elokuussa Mars-planeetan keskimääräinen etäisyys Maasta on tasan 36 miljoonaa mailia. Okkultistisessa numerologiassa, numerosta 36 tulee kuusi kuutosta. Jos sinä lasket yhteen numerot 1, 2, 3, 4,... 36, sinä saat luvun 666. Jos me laskemme päiviä tästä sähkökatkosta seuraavaan noitien sapattiin, syyspäivän tasaukseen syyskuun 23. päivänä, me huomaamme että väli on 39 päivää joka on 3 x 13! Minä kerron tämän kaiken paljastaakseni että tämä sähkökatkos ei ollut sattumaa vaan illuministinen projekti ja Homeland Securityn, Gestapon amerikkalaisen vastineen koeajo. Itse asiassa, tämä Homeland Security on melkein identtinen Adolf Hitlerin Enabling Act:in kanssa, jolloin Führer suostutteli Saksan parlamentin hyväksymään viisikohtaisen lain joka uudelleenjärjesti ja yhdisty hallituksen toimistoja. Tämä tapahtuu taas uudestaan, mutta tällä kertaa se tapahtuu maassa jossa ihmiset sanoivat, että se ei voisi koskaan tapahtua. Jopa nyt, useimmat ihmiset kieltäytyvät uskomasta sitä.


On olemassa toinenkin omituinen piirre koskien arvoituksellista Homeland Securityä. Eräs tämän uuden ajan Gestapon ulottuvuuksista on "The Homeland Security Weathernet Network". Tämä divisioona toimii sään kanssa, sekä tutkii sen vaikutuksia kotimaan turvallisuuteen. Outo piirre on se, että tämän divisioonan logo käsittää kaksi natsien hakaristiä niin että ne muodostavat taivutetun pyörän puolan jonka keskellä on pentagrammi. Hakaristejä ympäröivät sanat jotka muodostavat tämän osaston nimen. Tämä logo voidaan nähdä internetissä. Pentagrammin kärjet osoittavat maata, tuulta, tulta, vettä ja henkeä. Tämä on puhdasta noituutta, ja tämän toimiston tarkoitus on totalitaarinen kontrolli.


Eräs asia joka meidän täytyy aina muistaa on se, että tämä "Homeland Security" valehtelee jatkuvasti asioista ja että siihen ei voi luottaa. Eräs esimerkki tästä on niin kutsuttu onnettomuus joka sattui 7.6.2003 Hollywoodissa, Kaliforniassa. Hiljattain saamani australialaisen raportin mukaan, kauko-ohjattu QU-22 yksimoottorinen lentokone syöksyi 85 asteen kulmassa ja 400 kilometrin tuntinopeudella asuntokompleksiin juutalaisten asuttamassa kaupunginosassa. Japanilaisen filmin katkelma esitettiin Australian televisiossa. Homeland Security julisti nopeasti että se oli onnettomuuseikä terrorismia, vaikka jokainen indikaattori viittasi terrorismiin. Tämän lisäksi, kaksi asiaa poistettiin tästä raportista; tuhoutuneen asuntokompleksin sekä kadun nimi. Tämä liitopommittaja tuhosi Sharon-asunnot Clinton-kadulla. Amerikkalainen uutismedia oli hiljaa tästä tapauksesta.

Globaali E. Pluribus Unum!

Nämä latinankieliset sanat E. Pluribus Unum esiintyvät Amerikan yhden dollarin setelin kääntöpuolella, ja sanojen tarkoitus on "yksi monesta". Tämä on Illuminaatin salaliiton suunnittelijoiden olennaisin osa. Seuraamme hämmästyneinä kun Euroopan Yhdysvallat kehittyy aivan silmiemme edessä. Tällä Euroopan Unionilla on oma lippu, kansallislaulu, motto sekä virallinen Eurooppa-päivä. Tämä kansallislaulu on Beethowenin Oodi ilolle, lippu on tumman sininen jossa on kaksitoista keltaista pentagrammia asetettuna ympyrän muotoon, motto on "United Diversity" (=Yhdistetty erilaisuus) ja Eurooppa-päivä on 9. toukokuuta. Tanskalainen kansanedustaja Jens-Peter Bonde sanoi: "Onnittelut uudelle supervaltiolle. Ainut mikä puuttuu on yksimielinen eurooppalainen ihminen." Minä voisin lisätä tähän että täytyy olla joku joka johtaisi näitä ihmisiä sekä kaikkia maailman ihmisiä sitten kun kansainvälisen järjestyksen uudistaminen on saatu päätökseen. Hollywoodin toimesta tapahtuva numeron 666 lisääntyvä esilläolo, Rock-musiikkiryhmät sekä media yleensä, valmentavat ihmisiä hyväksymään Antikristus-peto. Minä katson nyt koko sivun suuruista kuvaa Financial Times -lehdessä, jossa näkyy Euroopan Unionin päämaja jonka yllä lentää suuri lohikäärme. Lohikäärmeeseen on kirjoitettu seuraavat sanat: "Kuinka korkealle voi lohikäärme lentää?"


Koko maailma muuttuu niin nopeasti että on vaikea pysyä perässä. Ilmestyskirja on herännyt eloon, ja me kuljemme sen sivuilla joka päivä. Minä olen lukenut että Britannian Prinssi Charles isännöi kolmea yksityistä ja salamyhkäistä kokousta heinäkuussa kutsuen salaisen ryhmän nuoria miljonäärejä joille Prinssi antoi nimen "Masters of the Universe". Ensimmäinen kokous pidettiin Clarence Housessa, seuraava Windsorin linnassa ja viimeinen Kensingtonin palatsissa. Tämän kaiken kiihtyvän toiminnan myötä, me voimme selvästi nähdä että joku nousee pian johtamaan Uutta maailmanjärjestystä. Se on kaikki niinkuin Raamattu sanoo.


Me myös tiedämme että USA:n Korkein oikeus tekee päätöksensä sekä käsittelee juttujaan perustuen Euroopan Unionin pystyttämiin lakeihin ja politiikkaan. Tuomari Ruth Bader Ginsberg sanoi: "Korkein oikeus katsoo Amerikan rajojen taakse kysyäkseen neuvoa asioista kuten kuolemanrangaistus ja homojen oikeudet." Ginsberg jatkoi sanomalla: "Meidän 'yksinäinen ratsastaja' -mentaliteettimme on alkanut muuttua; tuomioistuimet ovat tulleet avoimemmiksi kansainvälisen lain perspektiiveille." Jokaisen amerikkalaisen pitäisi järkyttyä ja suuttua kun Yhdysvaltain Perustuslaki siiretään syrjään Euroopan Yhdysvaltain kansainvälisten lakien eduksi, ja että meidän oikeuslaitoksemme avoimesti myöntää tämän. Jos sinä olet miettinyt, että kuinka tämä naurettava päätös eliminoida laki sodomiaa vastaan syntyi, sinulla on vastaus. Ruth Bader Ginsberg oli eräs viidestä tuomarista jotka tapasivat Presidentti Jagues Chiracin heinäkuussa 2003, keskustellakseen kuolemanrangaistuksesta. Sopivasti, viisi USA:n Korkeimman oikeuden tuomaria tapasi tämän ranskalaisen johtajan, ja okkultistisessa numerologiassa luku viisi on kuoleman luku. Aihe oli kuolemanrangaistus, ja se oli Ranska joka käytti giljotiiniä kolmen miljoonan ihmisen teloitukseen Ranskan suuren vallankumouksen kiihkossa huutaen iskulausetta "vapaus, veljeys, tasa-arvo", kun päät vierivät. Miksi ei protestoitu tällaista verilöylyä, kun veri virtasi kuusi tuumaa syvänä virtana alas pitkin mukulakivikatuja? Kahdesta syystä: tämä tehtiin uudessa patrioottisessa kiihkossa rakkaudesta isänmaata kohtaan, ja merkittävä osa ihmisistä oli hampun tai marijuanan vaikutuksen alaisena. Kun me ajattelemme tätä kaikkea, me muistamme sanat Ilmestyskirjan luvussa 20:4 jossa sanotaan: "Ja minä näin valtaistuimia, ja he istuivat niille, ja heille annettiin tuomiovalta; ja minä näin niiden sielut, jotka olivat teloitetut Jeesuksen todistuksen ja Jumalan sanan tähden, ja niiden, jotka eivät olleet kumartaneet petoa eikä sen kuvaa eivätkä ottaneet sen merkkiä otsaansa eikä käteensä; ja he virkosivat eloon ja hallitsivat Kristuksen kanssa tuhannen vuotta."

Salaperäinen illuminismin silmä

Gestapon avustuksella -- joka nykyään tunnetaan nimellä "Department of Homeland Security" -- me olemme nähneet ennenkokematonta ihmisten valvontaa, jopa uudet traktorit kulkevat GPS-paikantimien valvonnassa, ja niitä vakoilee avaruudesta käsin autopilotti joka käyttää samoja signaaleja kuin ne jotka ohjaavat ohjukset kohteisiinsa. USA:n postilaitos kehittää "äly" -postimerkkejä joka seuraa ja tunnistaa ihmisiä jotka lähettävät ja vastaanottavat postia. Postilaitoksen johtaja, Kenraali John Potter viittaa tähän sanoilla "the Intelligent Mail System". Jopa viivakoodeja aletaan korvata kaikissa tuotteissa joita me ostamme, ja se tapahtuu jo tänä vuonna. Pieniä antennin sisältäviä radiolähettimiä asennetaan tuote-etiketteihin, ja nämä lähettimet voivat lähettää ainutlaatuista radiotaajuutta jonka tuottajat voivat havaita. Tätä systeemiä kehittää Massachusetts Institute of Technology (MIT), Cambridgen Yliopisto Englannissa, Adelaiden Yliopisto Australiassa ja Keio Yliopisto Japanissa. Nämä tuotteet lähettävät edelleen signaaleja kun ne ovat kotona. Minä olen henkilökohtaisesti nähnyt tämän teknologian, ja minä voin kertoa sinulle että jos sinä näet etiketin joka on hiukan kohollaan ja joka näyttää takapuolelta siltä kuin siihen olisi painettu sähköinen piiri, kyseessä on "älykäs" etiketti. Muutamassa vuodessa ne korvaavat täysin viivakoodit , ja kaikkea mitä me myymme seurataan.


Hiljattain, eläkkeellä oleva amerikkalainen viranomainen, Frank Moss, passitoimistosta, ilmoitti että 26.10.2004, kaikki USA:n passit tulevat olemaan biometrisiä. Jokainen passi sisältää älysirun jossa on vähintään 32 kilotavua EEPROM-muistia. Jokaisella matkustajalla täytyy olla kasvot täysin digisoituina ja varastoituna älysiruun.

Illuministisen noituuden mädät hedelmät

Amerikan Yhdysvalloista on tullut paheiden, väkivallan ja perversioiden maa. Milloinkaan historiassa kansakunta ei ole vajonnut niin alas kuin tämä. Tämä tilanne on saatu aikaan Illuminaatin jatkuvan projektin myötä monien vuosien aikana. Illuminaatin korkean järjestyksen jäsenet, jotka kätkeytyvät vapaamuurareiden ja muiden looshien suojaan, ovat kirjoittaneet käsikirjoituksensa hyvin nerokkaalla tavalla. Juuri vuoden 1929 pörssiromahduksen jälkeen sekä sitä seuranneiden Suurien pulavuosien alussa, julkaistiin elokuva joka on hyvin suosittu vielä tänä päivänä. Se on nimeltään Ozin velho. Tämä elokuva alkaa Kansasissa, USA:n maantieteellisessä keskipisteessä, josta pyörremyrsky viskaa Dorothyn uuteen maahan nimeltään Oz, jota kontrolloi velho jota kukaan ei ole koskaan nähnyt. Tämä pyörremyrsky vastaa vuoden 1929 pörssiromahdusta. Se oli Dorothy joka julisti pienelle koiralleen: "Toto, minulla on tunne että me emme ole enää Kansasissa." Pian Dorothy tapasi noidat ja niitä oli neljä; kaksi oli pahaa ja kaksi hyvää. Nämä vastasivat neljää ilmansuuntaa. Sitten tuli kolme päänäyttelijää jotka vastasivat pian ilmaantuvia amerikkalaisia ihmisiä. Variksenpelättimellä ei ollut aivoja, Peltipurkki-ukolla ei ollut sydäntä ja leijonalla ei ollut rohkeutta. Tämä on täydellinen otos ihmisistä salaliittolaisten hallittaviksi; ihminen joka ei kykene ajattelemaan, eikä ole sydäntä tai rohkeutta seisomaan vihollisen metkuja vastaan. Beatles julkaisi laulun nimeltään "Nowhere Man" joka heijastaa tätä tilaa. Laulu alkaa sanoilla: "He is a real nowhere man, sitting in his nowhere land, making all his nowhere plans for nobody. Doesn't have a point of view, knows not where he's going to, isn't he a bit like you and me?" (=Hän on todellinen ei-missään mies, istuen ei-missään maassa, tehden kaikki hänen ei-missään suunnitelmansa ei ketään varten. Eikö hänellä ole näkemystä, eikö hän tiedä minne hän on menossa, eikö hän ole vähän niinkuin sinä ja minä?) Ozin velhossa, me näemme myös amerikkalaista loukattavan kun linnunpelätin sanoo: "Jotkin aivottomat ihmiset puhuvat hirvittävän paljon." Kun linnunpelätin lauloi kuuluisan laulunsa "If I Only Had A Brain" (=Jos minulla vain olisi aivot), hän lauloi: "I'd unravel every riddle, for every individdle in trouble or pain, if I only had a brain." (=Minä ratkaisisin kaikki ongelmat, sillä jokainen yksilö on vaikeuksissa tai tuskissaan...). Toisin sanoen, amerikkalaiset ovat niin alas painettuja että he eivät kykene koskaan hahmottamaan mitä heille on tapahtumassa. Tämä säilykepurkki-ukko, tin man (tai T. I. N.) joka vastaa verotunnusta (=Tax Identification Number), oli hallituksen tapa sanoa, että meillä on sydän sinulle ja me pidämme sinusta huolta sosiaaliturvan ja sairaanhoidon avulla, mutta sinun täytyy vuorostaan ottaa meidän T. I. N. -numeromme ja tulla peltipurkkimieheksi. Joten, se oli niin että koko järjestelmää johti mis joka piti sen poissa julkisuudelta, mies esiripun takana joka meidät käskettiin olemaan huomioimatta. Tässä tarinassa on paljon muutakin, mutta niin paljon on sanottu lyhyessä lauseessa jonka velho sanoi linnunpelättimelle: "Minä en voi antaa sinulle aivoja mutta voin antaa sinulle kunniakirjan."


Me näemme nyt kauhistuttavat hedelmät jotka ovat seurausta Illuminaatin pyrkimyksistä kontrolloida ihmiskuntaa. Me elämme maassa joka on seksuaalisesti mielenvikainen, kun saasta  täyttää maan ja internet yrittää tyydyttää mitä moninaisimpia perversioita. Me näemme monia nioria ihmisiä jotka rei'ittävät itseään, tatuoivat ja naarmuttavat itseään rituaalisesti vapaaehtoisesti. Se on niin koska pahat henget ovat astuneet sisään näihin ruumiisiin ja ovat sisustaneet ne juuri haluamallaan tavalla. Minä katson nyt kuvaa miehestä jolla on yli sata nastaa ja sormusta roikkumassa kasvoistaan. Ei tule olemaan ongelma kaikille näille rei'itetyille ja tatuoiduille ihmisille ottaa vielä yksi merkki lisää, merkki jonka tarkoitus on tuhota heidän sielunsa. On olemassa hengellistä hulluutta, erityisesti nuorten ihmisten keskuudessa mutta myös 1960-luvun sukupolven ihmisten keskuudessa. Hiljattain Mick Jagger ja Rolling Stones kokosivat 500.000 ihmistä Torontoon, Kanadaan. Tämä on se kaupunki jota vaivasi SARS-epidemia, ja tämän Rock-konsertin nimi oli Sarstock. Se oli Mick Jagger joka kirjoitti laulun "Paint It Black" (=Maalaa se mustaksi), joka on täynnä noituuden kieltä noitapiiriin astumisesta.


Nyt ollaan menty jo vartalon rei'ittämisen ja tatuoinnin tuolle puolelle. Uusi hullutus on puhjennut tämän maan tietyissä osissa. Psykologit kutsuvat sitä nimellä BIID tai Body Identity Integrity Disorder. Tämä häiriö on voimakas halu amputoida omia ruumiinjäseniään kuten käsivarsi tai jalka. Nämä ovat turhia amputaatioita, joten on vaikea löytää kirurgi joka on halukas tekemään tämän. Mutta halu on niin voimakas että jotkin ihmiset ottavat moottorisahan ja tekevät työn itse. Tässä on selvästi kyse Saatanan hengestä joka ajaa ihmiset uhraamaan itsensä hänelle, ja hän saa enemmän ja enemmän.

Kuten Sodoman päivinä

Eräs Herran paluun merkeistä joita Jeesus kehoitti meidän seurata on se että päivät olisivat niinkuin Sodomassa ja Gomorrassa. Ensimmäisen Mooseksen Kirjan luvun 19 mukaan, sodaomaliset olivat homoseksuaaleja ja paloivat himosta. Koska Beltaine-sapattina, toukokuun 1. päivänä, USA:n Kongressi kutsui tunnetun homoseksuaalisen pastorin avaamaan istunnon rukouksella, meidän kerran niin suuri maamme on joutunut saastan valtaan aivan niinkuin minä olen ennustanut. Meidän hallituksemme on nyt poistanut ja kieltänyt kaikki sodomian vastaiset lait. Lukuisat television saippuaoopperat ja sitcomit edistävät avoimesti homoseksuaalisuutta, ja kansakunnanlaajuinen mielipidetiedustelu paljastaa että yli puolet amerikkalaisista uskoo että homoseksuaalisuuden harjoittaminen pitäisi olla laillista. New York Cityssä, uusi koulu avattiin ja sitä kutsutaan nimellä "Gay High": Se on nimeltään Harvey Milk High School ja se on avoin homoseksuaaleille, lesboille ja sukupuolta vaihtaneille ihmisille. New Yorkin kaupunki käyttää 3,2 miljoonaa dollaria sadan oppilaan majoittamiseen, mikä on 32.000 dollaria oppilasta kohden.


Amerikan Episkopaalinen kirkko on hiljattain valinnut piispakseen avoimen homoseksuaalin. Ikäänkuin tämä ei olisi tarpeeksi paha asia, tämä uusi piispa on selvästi sanonut, että miehen seksuaalinen suhde toisen miehen kanssa on "pyhitetty, ja yhtä pyhä kuin avioliitto". Tämä piista Gene Robinson sanoi: "Minä uskon että Jumala on uusi asia maailmassa. Jumala aina muuttaa meitä ottaakseen mukaan useampia ihmisiä valtakuntaansa. Jumala on opettanut meitä eri väristen ihmisten ja naisten kautta, ja nyt minä luulen että Jumala opettaa meitä homojen ja lesbojen kautta." Canterburyn arkkipiispa meni pidemmälle. Hän lausui selkeästi: "Sitoutuneet suhteet ovat aivan yhtä hyviä kuin avioliitto, ja avioliiton pyhyys pitäisi kyseenalaistaa." Tällaiset lausunnot ovat tervetulleita uutisia 11 miljoonalle naimattomalle parille jotka asuvat yhdessä Yhdysvalloissa.


Kun me otamme huomioon kaikki nämä tämän Last Trumpet Newsletterin asiat, me voimme helposti uskoa että me olemme hyvin lähellä Vapahtajamme, Jeesuksen Kristuksen paluuta. Ei ole ihme että maanjäristykset jatkuvat, ja että Eurooppa hikoilee sellaisen helleaallon kourissa että yli 3.000 ihmistä kuoli kuumuuteen yksin Ranskassa. Monet katastrofit jatkavat piinaamistamme. Seuraile tauteja ja maanjäristyksiä kuten myös sähkökatkoksia kun me lähestymme loppua ja maapallo käy läpi viimeiset synnytystuskat. Kiitos, että todellinen jäännös kristittyjä ei pelkää, sillä Jeesus sanoi Matteuksen luvussa 28: "Ja katso, minä olen teidän kanssanne joka päivä maailman loppuun asti."


Lopuksi, minä haluan kiittää teitä kaikkia jotka tuette tätä Lopun ajan ministeriötä. Minä rukoilen että Jumala siunaisi teitä ylenpalttisesti. Lähetä rukouspyyntösi, ja meidän työntekijämme kiinnittävät niihin jokaiseen yksilöllistä huomiota, ja tuovat sinut rukouksessa Armon Istuimen eteen. Armo ja rauha olkoon ylläsi Herran Jeesuksen nimeen.


 

David J. Meyer Takaisin