Amerikka - Illuministisen mädännäisyyden maa

Jesaja 1:21-23:
"Voi, kuinka onkaan portoksi tullut uskollinen kaupunki! Se oli täynnä oikeutta, siellä asui vanhurskaus, mutta nyt murhamiehet. Sinun hopeasi on kuonaksi käynyt, jaloviinisi vedellä laimennettu. Sinun päämiehesi ovat niskureita ja varkaiden tovereita; kaikki he lahjuksia rakastavat ja palkkoja tavoittelevat; eivät he hanki orvolle oikeutta, lesken asia ei pääse heidän eteensä."
Aamos 7:17:
"Sentähden, näin sanoo Herra: Sinun vaimosi joutuu portoksi kaupungissa, sinun poikasi ja tyttäresi kaatuvat miekkaan, sinun maasi jaetaan mittanuoralla, sinä itse kuolet saastaisessa maassa, ja Israel viedään pakkosiirtolaisuuteen, pois omasta maastansa."
Matteus 7:26-27:
"Ja jokainen, joka kuulee nämä minun sanani eikä tee niiden mukaan, on verrattava tyhmään mieheen, joka huoneensa hiekalle rakensi. Ja rankkasade lankesi, ja virrat tulvivat, ja tuulet puhalsivat ja syöksähtivät sitä huonetta vastaan, ja se sortui, ja sen sortuminen oli suuri."


Tässä Last Trumpet Newsletterin numerossa me taas kerran tutkimme meidän aikaimme tapahtumia hengellisellä näkökyvyllä varustettuna sekä sovellamme Raamattuun nämä hämmästyttävät tapahtumat jotka jatkavat toteutumistaan kaikkialla ympärillämme. Koskaan aikaisemmin ei ole tapahtunut niin paljon ja niin nopeaan tahtiin, ja tämä tulee selväksi yhä suuremmassa määrin kun me revimme auki eksytyksen peitteen ja kohtaamme näiden viimeisten päivien järkyttävät realiteetit. On surullinen tosiasia että huomattava enemmistö ihmisistä on omaksunut valheet ja petokset jotka saatanalliset salaliittolaiset ovat asettaneet heidän eteensä; ihmiset jotka ovat huolellisesti valmistelleet mukavuuden ilmapiirin vyöhykkeen jota apatia ja välinpitämättömyys pehmentävät. Me jotka olemme tarpeeksi vanhoja muistaaksemme, olemme katsoneet jatkuvaa moraalin alasajoa sekä Yhdysvaltojen luonnetta 1960-luvulta lähtien, ja me olemme katselleet rappion huipentumista sen nykyiselle tasolleen. Meidän Herramme ja Vapahtajamme Jeesus Kristus varoitti meitä että Viimeisten päivien lopulla olisi hengellinen kylmyys ja sydämen puute. Matteus 24:12 puhuu tästä varoituksesta: "Ja sentähden, että laittomuus pääsee valtaan, kylmenee useimpien rakkaus."


Me elämme nyt kylmässä, automatisoidussa ja koneiden ohjaamassa maailmassa, ja se on universaali synnin ja laittomuuden hyväksyntä joka on saanut kaiken toteutumaan tällä tavalla. Kun me soitamme puhelimella yrityksiin ja liikelaitoksiin, me joudumme automaattisiin valintajärjestelmiin jotka tuhlaavat paljon meidän aikaamme sen sijaan että puhuisimme todellisen ihmisen kanssa. Yhä useammat tuotteet ovat viallisia, ja takuu-oikeuksiin vetoaminen voi olla melkein mahdotonta. Epärehellisyyttä ja epäeettisiä menettelytapoja vilisee kaikkialla, jopa suurten yritysten sisällä, ja meidän hallituksemme, "Uncle Sam", tunnetaan nyt nimellä "Uncle Scam" (=Setä saasta). Me elämme kylmässä, kovassa, käräjöimishaluisessa yhteiskunnassa sekä emotionaalisessa hyper-sensitiivisyydessä. Meistä on tullut huumeiden, alkoholismin, avioerojen, aborttien, pornografian, perversioiden, vihan, raivon sekä kaikenlaisen mädännäisyyden yhteiskunta. Tämä on se "kultainen aikakausi" josta he lauloivat 1960-luvulla. Tämä on se aika johon noidat viittaavat "Vesimiehen aikakautena", jolloin uusi maailmanjohtaja tai Avatar nousee nostaakseen esiin uuden maailmanjärjestyksen. Meidän täytyy muistaa että nämä olivat juuri Aadolf Hitlerin sanoja! Tämä sisäinen mädännäisyys on saartanut meidän kansakuntamme sisältä päin, ja on nyt raivannut tiensä pinnalle kaikkialla. Tämä ei jättäisi meille toivoa, jos, todellisina kristittyinä, emme tuntisi todellista asianlaitaa. Meidän toivomme nojaa siihen tosiasasiaan että tämä kaikki on väliaikaista ja lyhytaikaista, koska Kaikkivaltiaan Henki joka asuu meissä vakuuttaa meille että pahuuden jatkuva lisääntyminen tarkoittaa että aika on loppumassa, ja meidän Herramme ja Vapahtajamme tuo kaikki asiat tuomiolle. Saatanan avulla, ihminen on tuhonnut maan ja ihmiset joka päivä kuolevat maan saastumisen seurauksena. Meidän maamme ja tämä maailma ovat täysin mädäntyneitä, ja tämä kaikki täytyy repiä alas sekä uudelleen rakentaa ainoan sellaisen toimesta joka kykenee siihen, ja Hän (=Jeesus Kristus) tekee sen pian.

Illuministinen kansakuntain ahdistus

Luukas 21 varoittaa meitä että viimeisten päivien lopulla olisi ahdistus kansakunnilla. Sana "ahdistus" tarkoittaa tuskallista suremista. Tämä on yleinen tila kansakuntien joukossa, ja hyvin pian tämä toteutuu suuremmassa määrin kuin kukaan on koskaan kuvitellut. Tämän maailman ihmisillä, ja erityisesti yhdysvaltalaisilla on ollut enemmän kuin riittävästi aikaa katua, etsiä todellista Jumalaa ja seistä totuudessa; mutta, he eivät ole tehneet näin. Saatana on kyennyt suunnittelemaan töitään ja työskentelemään suunnitelmiensa kanssa, ja tähän suunnitelmaan sisältyy kaikkien kansakuntien yhdistäminen ja heidän pakottamisensa palvomaan häntä jumalana. Tämä asia mielessämme, me voimme ymmärtää että nykyinen sota lähi-Idässä ja eritoten Irakissa ei ole yksinkertainen poliittinen välienselvittely vaan todella hengellinen tapahtuma. Kun Amerikan Yhdysvallat hyökkäsi Irakiin noitien Beltaine-sapattina tai toukokuun 1. päivänä, Amerikka otti haltuunsa Babylonin muinaisen maan, ja nyt käytännöllisesti katsoen omistaa Babylonin. Tämä tekee Presidentti George Bushista Babylonin kuninkaan sodan ja valloitusten standardien mukaan. Huomautettakoon tässä että Amerikka on hyväksynyt ja harjoittaa Babylonin uskontoa astrologian ja noituuden muodossa. Koska maahan hyökkääminen ja sen valloittaminen tapahtuivat noiden sapattien välisenä aikana, siellä on tapahtunut muinaisen hengellisen voiman siirto joka vie Yhdysvallat lopulliseen lohduttomuuteen. Amerikka omistaa nyt Babylonin, ja tämä tapahtuma on hengellinen! Tämä tulee ilmi kun me luemme Jumalan Sanaa ja tutkimme Babylonia ja Mysteeri-Babylonia koskevia profetioita. Jopa uusi Irakin valuutta, joka painetaan Englannissa, paljastaa tämän sivilisaation kehdon vihamielisen valtauksen hengellisen luonteen. Tämä uusi valuutta rikkaan purppuran ja vihreän värisävyjen kanssa kuvaa muinaisen Babylonian Kuningas Hammurabia. Hammurabi on ollut kuolleena melkein 4000 vuotta, mutta hänet mainitaan historiassa henkilönä joka ensimmäisenä kokosi lakikirjan jota käytettiin hänen imperiuminsa hallitsemisessa. Hammurabi sanoi että hän sai nämä lait auringon jumala Shamas`ilta. Tämä Kuningas Hammurabi käytti monia noituuden muotoja luodakseen muinaisen versionsa Uudesta maailmanjärjestyksestä, ja nyt hänen kuvansa esiintyy Irakin valuutassa; Irak on maantieteellisesti sama alue kuin muinaisen Babylonian valtakunta.


Toinen Babylonian kuningas Nebukadnessar hyökkäsi Jerusalemiin samasta muinaisesta maasta joka on nyt nimeltään Irak, ja hän käytti tätä Hammurabin muinaista noituutta ennen hyökkäystä. Hesekiel 21:21-22 sanoo seuraavaa: "Sillä Baabelin kuningas seisahtuu tien haaraan, molempain teitten suuhun, taikojansa taikomaan: hän pudistaa nuolia, kysyy kotijumalilta, tarkkaa maksaa. Hänen oikeaan käteensä tulee Jerusalemin arpa: panna muurinmurtajia, avata suu ärjyntään, kohottaa sotahuuto, panna muurinmurtajia portteja vastaan, luoda valli, rakentaa saartovarusteet."


Syy miksi me näemme ahdistusta kansakunnissa on se että samat riivaajat ja Saatana itse, jotka operoivat ja manipuloivat muinaisia kansakuntia, seuraavat nyt samoja kaavoja kun he manipuloivat moderneja kansakuntia. On hämmästyttävää katsoa kun nämä pahat henget tekevät työtään nykypäivän maailman johtajien kautta. Meidän johtajiemme kasvot ja käytös kaikki julistavat että tämä on totta jos vain tietää mistä etsiä. Minulla on edessänni kuva ulkoministeri Colin Powellista puhumassa Yhdistyneissä Kansakunnissa, ja se on hämmästyttävä. Hänen kasvonsa näyttävät saatanallisilta, ja jopa kaksi monista lipputangoista näyttävät siltä kuin hänen päästään kasvaisi sarvet. Hämmästyttävä asia tässä kuvassa, kuitenkin, on se että hän tekee saatanallisen tervehdyksen molemmilla käsillään.


Me olemme myös nähneet Presidentti Bushin käyttävän el-cernunno:a tai saatanallista tervehdystä monta kertaa. Minä tunnen hengellisen shokkiaallon kun minä näen tämän, sillä minä olin kerran osa tätä maailmaa mutta pelastunut siltä Kaikkivaltiaan Jumalan armosta. Minua hämmästyttää ajatus Yhdysvaltain Presidentistä sotilas-uniformussa. Generalissimo Bush sotilas-uniformussa viittaa diktaattorin statukseen. Puhemies Mao, Hitler, Castro, Sukarno, Stalin ja muut tukahduttavat johtajat pukeutuivat sotilas-uniformuun, mutta Yhdysvaltain presidenttien on kiellettyä pukeutua niihin. Kun minä näin meidän presidenttimme ilmestyvän lentotukialukselle sotilas-uniformussa Beltaine-sapattina, toukokuun 1. päivänä, minä tiesin että me olimme vaikeuksissa. Nyt, Blue Box Toy Company markkinoi 12-tuumaista action-figuuria George W. Bushista täydessä taisteluasussa, joten lapset voivat totuttautua sotilasjohtajaan valtionpäämiehenään.


Irakin sota alkoi väitteestä että Irakilla on joukkotuhoaseita. Tällaisia aseita oli olemassa ainoastaan Presidentti Bushin puheissa; häntä käytettiin illuminaatin suunnitelmien toteuttamisessa. Nyt meidän sotilaamme ovat juuttuneet kiinni lohduttomaan maahan, jossa sodan lopusta lähtien he ovat iskeneet meitä vastaan keskimäärin 17 kertaa päivässä. Meidän sotilaamme valittavat myös että heiltä puuttuu perusvarusteita ja että heidän täytyy itse hankkia jotkin varusteensa kuten pimeännäkölasit jotka maksavat 2000 dollaria kappaleelta. Armeijan Kenraali John Abizaid, USA:n Keskuskomennon päällikkö, kertoi hiljattain Kongressille: "En voi vastata miksi me aloitimme tämän sodan suojaliivien kanssa jotka olivat melkein lopussa." Vaikka meidän joukoiltamme puuttuu ja heiltä on evätty monia tärkeitä varusteita -- koska meillä ei ole varaa niihin -- meidän presidenttimme jatkaa miljardien dollarien avustuksia muille maille, ja meidän Kongressimme äänesti itselleen palkankorotuksen. Hiljattain, ABC News raportoi että meidän sotilaidemme keskuudessa tapahtuu paljon itsemurhia. Sotilaat uhkaavat ampua itseään jalkaan saadakseen sairaslomaa, ja eräs nuori sotilas kertoi: "Täällä ei ole moraalia. Johto ei yksinkertaisesti välitä meistä. He orjuuttavat meitä. He panevat meidät raatamaan heidän arviointiraporttiensa tähden. Minä en halua olla tämän sotkun kanssa enää missään tekemisissä. Sinä tulet näkemään kun suuri määrä ihmisiä jättää armeijan seuraavan muutaman vuoden aikana, ja tämä on syy miksi."


Me tiedämme että Illuminati suunnittelee luovansa maailmanlaajuisen armeijan viimeisinä päivinä. Meidän täytyy muistaa että Presidentti Bill Clinton heikensi suuresti meidän armeijaamme ja sulki monia tukikohtia ja koulutuskeskuksia. Hiljattain, puolustusministeri Rumsfeld ilmoitti että hän aikoo sulkea sata jäljellä olevista 425 tukikohdasta. Sillä välin, Punainen Kiina on hiljattain siirtänyt joukkojaan Pohjois-Korean rajan tuntumaan. On myös mielenkiintoista huomata että Punainen Kiina on nyt onnistuneesti laukaissut avaruusaluksen 13. päivä noitien lokakuuta. Lokakuun 18. päivänä, Venäjällä oli avaruusalus matkalla Kansainväliselle avaruusasemalle. Kun yhtä meidän avaruussukkulaamme sabotoitiin viime helmikuussa noitien Imbolc-sapattina, se jäädytti meidän avaruusohjelmamme, ja nyt Venäjä ja Kiina suorittavat laukaisuja. Ajattele sitä!


Sillä välin, Amerikassa, me näemme kun globalistit valmentavat ihmisiä ilmiselvää vallanvaihtoa varten. Lukuisissa yrityksissä, ja erityisesti julkisia palveluita tuottavissa laitoksissa ja voimalaitoksissa, omituinen uusi virasto nimeltään Global Security lähettää väkeään tarkkailuoperaatioihin. Nimeltä mainitsematon lukija informoi minua tästä toimistosta joka oli tunkeutunut hänen työpaikalleen, sekä kertoi minulle myös että heidän ID-korttiensa mukaan he olivat tulleet Yhdysvalloista ja Israelista. Yhdysvaltoja ollaan epäilemättä valmistelemassa suuria tapahtumia varten jotta saataisiin tekosyy viedä Uusi maailmanjärjestys seuraavalle tasolle. Me myös tiedämme Presidentti Bushin ilmoittaneen hiljattain antavansa uuden asetuksen, "Federal subpoena power", auttamaan sodassa terrorismia vastaan. Tämä asetus sallii Liittovaltion tutkijoiden ohittaa tuomarit ja oikeuslaitoksen. Bush on myös vaatinut Liittovaltion kuolemanrangaistuksen laajentamista, sekä sitä että jokainen jota epäillään terrorismista olisi kelpaamaton vapautettavaksi takuita vastaan. Meitä on myös informoitu että armeija harjoittelee kolme kertaa viikossa matkustajalentokoneiden alas ampumista tarvittaessa. Tämän NORAD:in ensisijainen tarkoitus on että meidän ilmavoimien pilotit eivät epäröisi ampua amerikkalaisia matkustajia täynnä olevaa lentokonetta. Kenraali Ralph Eberhart U.S. Air Force:sta sanoi: "Ilmavoimien pilotit harjoittelevat viikottain ja ovat psykologisesti valmiita ampumaan alas siviili-lentokoneita..." Meidän täytyy ymmärtää että kun tämä kenraali sanoo "psykologisesti valmiita" hän tarkoittaa että nämä lentäjät on aivopesty kuten "Manchurian Candidate", elokuva jossa näytetään kuinka aivopesu toimii. Ajattele näitä sanoja: psykologisesti valmis.

Merkkejä nousevasta pedosta

Minä olen vieraillut Yhdistyneissä Kansakunnissa ja olen tehnyt paljon tutkimusta lukuisia kertoja. Kun minä mietin kaikkea mitä YK on tehnyt ja sitten katson Yhdysvaltojen heikentymistä sekä 25 valtion Euroopan Yhdysvaltojen nousua, minä voin nähdä kirjoituksen seinällä. Jumala on laskenut tämän kansakunnan päivät ja on lopettamassa sen. Nämä ovat sanoja joita Jumala käytti kertoessaan Belsassarille, muinaisen Babylonian kuninkaalle että kaikki oli lopussa. Syy miksi kaikki oli lopussa Belsassarin osalta on sama kuin miksi meidän rakastettu Amerikan Yhdysvallat kaatuu eräänä päivänä. Jumala sanoi, Daniel 5:27 näin: "...sinut on vaa`alla punnittu ja köykäiseksi havaittu." Monet ihmiset kieltäytyvät uskomasta tätä. Minä kehoitan sinua katsomaan ympärillesi mikä tästä maasta on tullut. Saatana ei ole ainoastaan kuljeskellut pitkin poikin tätä maata vaan on myös tanssinut tämän maan päällä. Vanhasta kunniasta on tullut kunniaa vailla oleva (katso 1 Samuel 4:21), kun suuret synnintekijät ja omavanhurskaat ihmispedot heiluttavat lippua ja sanovat "God Bless America". Me tiedämme että Hän ei tee näin koska ei ole katuvaisuutta eikä surua synnin vuoksi. Ei ole katumusta vaan ainoastaan jatkuva ajojahti terroristeja vastaan sekä vaatimus ryhtyä sotaan.


Globalisaatio on todellisuutta koska ihmiset kieltäytyvät suhtautumasta siihen vakavasti sekä ovat niin uppoutuneet itsensä hemmottelemiseen. Nyt merkit orjuutuksesta elektronisen informaatio-teknologian kautta paljastavat että se mitä Raamattu sanoi niin kauan sitten on pian odotettavissa. Jokainen joka haluaa ostaa tai myydä mitään joutuu kulkemaan läpi pedon pankki- ja kaupankäyntijärjestelmän. Sama teknokogia joka ohjaa rahavirtoja ohjaa myös vakoilujärjestelmää joka valvoo missä sinä olet ja millaisia tavaroita sinulla on kotonasi tai autossasi. Älykkäät sirut ovat nyt niin pieniä että sinä saatat olla täysin tietämätön että sinä kannat niitä vaatteissasi tai että ne on piilotettu etiketin alle. Hiljattain ilmestyneessä U.S. News & World Reportin numerossa oli artikkeli tästä aiheesta ja sen otsikko oli: "He tietävät missä sinä olet." Sivulla 32 oli kuva Amerikan pienimmästä kolikosta, kymmensenttisestä. Tätä kolikkoa käytettiin havainnollistamaan sitä että kymmenet tietokonesirut sopivat helposti tämän D-kirjaimen sisälle. Sinä voit vain kuvitella kuinka ja missä tällaisia pieniä siruja voidaan käyttää kun ne välittävät informaatiota satelliittien ja monenlaisten lukulaitteiden välillä. Tämä ei ole tieteiskirjallisuutta vaan se tapahtuu nyt! Salaliittolaisten lopullinen päämäärä on merkitä ihmisruumiit, ja tätä myös tapahtuu VeriChip-nimisen laitteen kautta. Näitä siruja istutetaan ihmisiin kirurgisten operaatioiden aikana säilyttämään lääketieteellistä informaatiota. Nämä sirut asennetaan juuri ihon alle, ja Scientific American Magazine kertoi hiljattain: "VeriChip on ei-yllättävä seuraav askel yhteiskuntaan joka on mukautunut kosmeettisiin leikkauksiin, tatuointeihin ja lävistyksiin." Minä uskon olevan totta että kun pahat henget siirtyvät ruumiiseen he sisustavat ihmis-kotinsa tatuoinneilla ja lävistyksillä. Miksi nämä ihmiset eivät ottaisi lopullista pedon merkkiä? On nopea ja helppo askel tehdä se!


Pedon luku näyttäytyy joka paikassa. Joku lähetti minulle hiljattain vastasyntyneille lapsille tarkoitetun onnittelukortin jossa luki: "Lahja lapselle" somien pienten karitsoiden kera. Takapuolella oli suuri 666 mustan timantin sisällä. On myös mielenkiintoista huomata että Scott Paper Limitedin mukaan, Pentagon käyttää keskimäärin 666 rullaa WC-paperia päivässä. Me näemme kolmen kuutosen jakson myös kaikenlaisten tuotteiden mainoksissa, ja monta kertaa ne esiintyvät auringonpurkausten ja aurinko-symbolien kanssa. Tämä pedon luku on juuri Saatanan merkki. Kaikkivaltiaan jäännöksen täytyy aina valvoa ja rukoilla, ja kun me teemme näin, me näemme monia aikain merkkejä. Eräs sellainen tapahtui juuri kansakunnan syntymäpäivänä tänä vuonna. 7.4.2003, USA:n kansallista velkaa kuvaava kello rekisteröi lukeman $6.666.907.112,98 aikaan 01:17:23 AM GMT. Se rekisteröi myös että jokaisen kansalaisen osuus tästä velasta oli $22.879,17. Kun sinä lasket yhteen nämä numerot (2 + 2 + 8 + 7 + 9 + 1 + 7) saat luvun 36.


Hyvin pian, kaikki muuttuu tässä maassa. Tämän maan talousjärjestelmä romahtaa suunnitellusti, ja kun näin käy, myös meidän hallituksemme kaatuu ja uusi nousee sen tilalle. Historiassa, yksikään hallitus ei ole koskaan säilynyt talouden luhistuessa. Huomautettakoon tässä, että 19.9.2003, Lontoon Guardian raportoi seuraavaa: "Kansainvälinen valuuttarahasto varoitti eilen että valtaisa Yhdysvaltain kauppataseen vaje on hirttoköysi talouden kaulassa, painottaen että kerran niin mahtava dollari voisi romahtaa minä hetkenä hyvänsä."

Moraalittomuuden ja noituuden erämaa

Koskaan kristillisenä itseään pitävä kansakunta ei ole vajonnut niin alas turmelukseen kuin Amerikan Yhdysvallat. Minä olen nähnyt järkyttävän moraalittomuuden nousevan muissakin maissa kuten Uudessa Seelannissa, joka laillisti prostituution yli 18-vuotiaiden osalta. Tällainen moraalin turmelus varmasti tuo Kaikkivaltiaan Jumalan vihan, eikä meidän maamme ole poikkeus. Hiljattain, Milwaukeessa, Wisconsinissa, kaupunginvaltuusto perusti Club Paradise -nimiseen strip-klubiin "visuaalisen ja performanssi-taiteen keskuksen". Tämä status myönnettiin koska heillä on klassisia taideteoksia seinillä. Eräs klassinen maalaus riippui neonkyltin vieressä jossa luki: "Pöytätanssi luvallista." Eräs toisinajatteleva valtuustomies sanoi, että tavalla jolla tämä uusi laki kirjoitettiin, jopa 15-vuotiaat lapset voivat päästä tähän gentlemannien strip-klubiin.


Elokuvat tulevat yhä pahemmiksi, mukaanlukien sellaiset filmit kuten "Thirteen" joka kuvaa nuoria 13-vuotiaita tyttöjä rituaalisten kielten lävistysten kanssa. Toinen tällainen elokuva on nimeltään "Purgatory House" (=Kiirastuli-huone) jossa 15-vuotias tyttö, yksinäinen teini, tekee itsemurhan ja tapaa Jumalan joka osoittautuu ristiin pukeutuneeksi transvestiitiksi. Jumalaa esittää Tom Hanksin veli Jim.


Toinen aikain merkki on se että Kalifornian osavaltiolla on uusi kuvernööri, Arnold Schwarzenegger. Hänen nimensä tarkoittaa "musta auramies". Minulla on kuva Schwarzeneggeristä Kurt Waldheimin kanssa joka oli korkea-arvoinen natsi-virkamies, ja toinen kuva Schwarzeneggeristä vaimonsa kanssa joka tekee saatanallisen tervehdyksen. Arnold Schwarzeneggerin isä, Gustav, oli vapaaehtoisjäsen natsien Sturmabteilung:issa eli ruskeapaidoissa. U.S. News & World Reportin haastattelussa, Arnold Schwarzenegger sanoi: "Minun suhteeni voimaan ja valtaan on se että minä olen sen puolella. Ihmiset tarvitsevat jonkun joka on heidän yläpuolellaan; 95 prosenttia maailman ihmisistä on sellaisia joille pitää sanoa mitä tehdä ja kuinka käyttäytyä." Tämä filmitähti joka on nyt Kalifornian kuvernööri, tunnetaan verisistä elokuvista jotka ovat täynnä kaikenlaista väkivaltaa, verenvuodatusta ja teurastusta. Joissain tapauksissa, jopa Hollywoodin oli täytynyt hillitä häntä kieltäytymällä pyynnöistä lisätä väkivaltaa. Tämä mies on okkultistinen sekoitus seksiä ja väkivaltaa jotka ovat ne kakis tapaa joilla haalia voimaa okkultismissa. Epäilemättä, eräs kaikkein paljastavimpia asioita jotka Arnold Schwarzenegger sanoi olivat ensimmäiset sanat jotka tulivat ulos hänen suustaan kun hän vastaanotti uutisen vaalivoitostaan. Hän sanoi: "Nyt se riippu jumalista."


Kun minä kirjoitan tätä uutiskirjettä, minä voin nähdä että tämä Halloween 2003 on hengellisempi kuin koskaan. Harry Potter ja Taru sormusten herrasta -kirjat ja -elokuvat ovat edistäneet noituutta enemmän kuin mikään koskaan. Se särkee minun sydämeni kun minä näen, kun meidän kansakuntamme on niin syventynyt vanhaan kelttiläiseen, Wicca-tradition suurimpaan sapattiin. Halloween on ehdotonta noituutta ja ajoittuu varhaiseen keskiaikaan jolloin druidit kulkivat Englannin varjoisia kujia lähellä Stonehengeä ja käyttivät onttoja kurpitsoja joihin oli koverrettu kasvot, ja valaisivat tiensä ihmisen rasvasta tehdyillä kynttilöillä. Nämä kurpitsalyhdyt merkitsivät paikan jossa uhrattiin ihmisiä. Kaikki liedet sammutettiin sinä yönä kun uhrit surmattiin ja poltettiin heidän pyhässä luunuotiossaan (=bonefire) josta on peräisin sana kokko (=bonfire). Kaikki liedet sytytettiin uudelleen tulevaa pimeää vuodenaikaa varten joka kääntyi taas valoisammaksi Yule:n jälkeen, ja ne sytytettiin luunuotiosta Stonehengen astraalitemppelissä. Tämä on Halloweenin olennaisin osa, ja kun minä yritän varoittaa ihmisiä näiden asioiden hengellisistä vaaroista, minä huomaan että kahdenlaiset ihmiset uhkailevat minua eniten: noidat ja niin kutsutut "kristityt".


Noituuden leviäminen on kiivasta ja laajaa. Nyt on olemassa Halloween Barbie-nukke joka on pukeutunut mustalaiseksi ja tulee täydelliseksi kristallipallon kanssa. Mutta kenties minä voin parhaiten kuvata tilannetta missä me olemme, luettelemalla joitakin autojen puskuritarroja joita nähdään kaikkialla. Tässä on muutamia:

  • "Born Again Pagan" (=Uudestisyntynyt pakana)

  • "Blessed Beltaine! May 1st Goddess Bless" (=Siunattu Beltaine! Siunatkoon ensimmäinen jumalatar/Toukokuun ensimmäisen jumalatar siunatkoon)

  • "I asked God, She's Pro-Choice" (=Minä kysyin jumalattarelta, Hän valitsee edeltäkäsin)

  • "Blessed Yule, December 21st; The day the Great Goddess gives birth to Her son/lover" (=Siunattu Yule, 21. joulukuuta; päivä jolloin suuri Jumalatar antaa syntymän pojalleen/rakastajalleen)

  • "Blessed be, Solstice is the reason for the season, Goddess Bless" (=Siunattu olkoon, päivänseisaus on vuodenajan syy, Jumalatar siunatkoon)

  • "Sorry, I missed church. I've been busy practising Witchcraft" (=Sori, myöhästyin kirkosta. Olen ollut kiireinen noituuden harjoittamisessa)

  • "Guilt, Fear & Mass Insanity, 3 Cheers for Christianity" (=Syylisyys, pelko & joukkohulluus, kolme eläköönhuutoa kristinuskolle)

  • "Be Still and Know that I Am Goddess" (=Ole hiljaa ja tiedä että minä olen Jumalatar)

Kuolevan luomakunnan tuskaisia voihkaisuja!

Amerikka on pian ankarasti tuomittu. Meidän monien muiden kansallisten syntiemme joukossa, aborttien veri-synneissä on syytä enemmän kuin tarpeeksi. Meidän Liittovaltiomme on suojellut aborttien tekijöitä ja on sallinut heidän murhata 44.044.600 viatonta lasta 22.1.1973 ja 22.1.2003 välisenä aikana, ja veri jatkaa vuotamistaan. Näitä abortoituja lapsia on yhtä paljon kuin väkeä Oregonissa, Nevadassa, Idahossa, Montanassa, Utahissa, Wyomingissa, Coloradossa, Uudessa Meksikossa, Oklahomassa, Arkansasissa, Mississipissä, Alabamassa, Kansasissa, Nebraskassa, Etelä-Dakotassa, Pohjois-Dakotassa, Iowassa ja Minnesotassa yhteensä. Jumalallinen viha tulee tämän seurauksena!


Jopa nyt, geologit tarkkailevat Yellowstonen kansallispuistoa, joka sijaitsee Wyomingin osavaltiossa lähellä Idahon ja Montanan rajaa. Geologit Utahin yliopistosta sekä kaikkialta Yhdysvalloista tarkkailevat sitä mitä he kutsuvat nimellä "super-vulkano". Siellä on valtava tulivuori vaarassa purkautua ja se on 2500 kertaa voimakkaampi kuin St. Helens. Kun tämä purkaus tapahtuu, se levittää laavaa ja vulkaanista tuhkaa jopa 600 mailin päähän joka suuntaan. Joillakin puiston alueilla, maan pinnan lämpötila on jo 200 Fahrenheit-astetta, joka tässä korkeudessa saa veden kiehumaan. Meidän täytyy muistaa että Jumala antoi sataa tulta ja tulikiveä Sodoman päälle vähemmästä kuin mitä tämä kansakunta on saanut aikaan.


On ollut taas sähkökatkos. Tällä kertaa puolet italiasta pimeni ja jopa Vatikaani menetti voiman. Tämä sähkökatkos tapahtui syyskuun 28. päivänä, vain muutama päivä sen jälkeen kun voimakas 8,1 asteen maanjäristys iski pohjois-Japaniin haavoittaen 243 ihmistä. Monet maanjäristykset eivät pääse edes uutisiin sillä sotaa ja terrorismia iskostetaan jatkuvasti meidän mieliimme. Muutaman viime viikon aikana on ollut merkittäviä maanjäristyksiä Azoreilla, koillis-Iranissa, Sumatran pohjoisosassa, Taiwanilla, Uuden Seelannin eteläosassa sekä Panamassa. On ollut maan liikkeitä San Franciscon Lahden alueella, Intiassa, Filippiineillä, Kreetalla, Espanjassa ja Kolumbiassa.


Eräät Euroopan alueet yrittävät yhä toipua menneen kesän kuivuudesta ja helteestä, joka rikkoi kaikki ennätykset ja surmasi yli 19.000 ihmistä. Yksin Ranskassa, 11.435 kuoli kuumuuteen. Tämän kaiken lisäksi, Maailman meteolologien järjestö antoi hiljattain lausunnon, sanoen että otsoniaukko laajenee, syvenee ja kestää entistä pidempään; tällä on dramaattiset vaikutukset säähän.


Jumalan Sana julistaa että viimeisten päivien lopulla tulee olemaan merkkejä auringossa, kuussa ja tähdissä, ja jokaisen todellisen kristityn pitäisi iloita kun nämä toteutuvat. Hiljattain, tiedemiehiä ja astronomeja on hämmästyttänyt se mitä he ovat nähneet. Meidän Linnunrata-galaksimme sanotaan olevan "itseään syövä galaksi". Koko galaksi katoaa aivan kuin sitä syötäisiin. Se kääriytyy kokoon niinkuin kirja. Minä muistan Ilmestyskirja 6:14:n sanat: "...ja taivas väistyi pois niinkuin kirja, joka kääritään kokoon, ja kaikki vuoret ja saaret siirtyivät sijoiltansa." Tämän lisäksi, tiedemiehet ovat myös löytäneet hiljattain uuden äänen joka tulee suoraan avaruuden uumenista. Se on täydellinen B-flat (=B-alennusmerkki) musiikkiasteikolla, mutta se on 57 oktaavia pianon asteikon alapuolella ja kuulostaa valtavalta vaikerrukselta. Taas kerran, minua muistuttaa Jumalan Sana ja mitä Roomalaiskirje 8:22 sanoo: "Sillä me tiedämme, että koko luomakunta yhdessä huokaa ja on synnytystuskissa hamaan tähän asti..." Ei kestä kauan kunnes Kaikkivaltias lopettaa tämän nykyisen maailman ja luo uuden Hänen jäännökselleen.

Lisää tragediaa New York Cityssä!

Keskiviikkona, 15.10.2003, Staten Island -lautta nimeltään Andrew J. Barberi menetti ohjattavuutensa ja törmäsi laituriin St. Georges:in terminaalissa Staten Islandilla. Kymmenen ihmistä kuoli ja yli 40 loukkaantui, monet heistä vakavasti, ja joitakin käsivarsia ja sääriä repeytyi irti. Jo valmiiksi hermostuneet New Yorkin asukkaat kärsivät edelleen järkytyksestä. Tyrmistyin kun ymmärsin että tämä laiva, juuri se jonka kannella minä olin nähdessäni vision palavista torneista, oli nyt törmännyt. Se lähti 13 mailia pitkältä Manhattanin saarelta tasan 13 päivää ennen meidän suunniteltua 13. matkaamme New York Cityyn. Tämä laiva kulki 18 mailin tuntinopeutta kun se osui laituriin. Minä uskon että se on varoitus jostain paljon pahemmasta joka pian tapahtuu. Muista meitä rukouksissasi kun me kenties olemme jossain New Yorkissa tämän uutiskirjeen saadessasi. Muista lähettää rukouspyyntösi, ja me rukoilemme puolestasi. Minä haluan antaa vilpittömät kiitokseni kaikille teille jotka tuette tätä Lopun ajan ministeriötä. Jos odotat henkilökohtaista vastausta kirjeeseen, minä haluan kiittää sinua kärsivällisyydestäsi, sillä minä saan noin 100 kirjettä päivittäin. Armo ja rauha olkoon ylläsi Herran Jeesuksen Kristuksen nimeen.


David J. Meyer
http://www.lasttrumpetministries.orgTakaisin