Amerikka - Voiman pimeän puolen haltuunottama

Daniel 8:23-25:
"Ja heidän valtansa lopulla, kun luopiot ovat täyttäneet syntiensä mitan, nousee kuningas, kasvoilta röyhkeä ja juonissa taitava. Ja väkevä on hänen voimansa, vaikka ei tosin hänen omasta voimastaan, ja ihmeellisen paljon hän saa aikaan hävitystä; ja hän menestyy siinä, mitä hän tekee, ja hän tuottaa turmion väkeville ja pyhien kansalle. Ja hänen oveluutensa tähden onnistuu petos hänen kädessään. Hän hautoo suuria sydämessään, ja keskellä rauhaa hän tuottaa turmion monille."
Hesekiel 8:12-13, 17-18:

"Niin hän sanoi minulle: 'Näetkö, ihmislapsi, mitä Israelin heimon vanhimmat tekevät pimeässä, itsekukin kuva-kammiossansa? Sillä he sanovat: Ei Herra meitä näe; Herra on hyljännyt tämän maan.' Ja hän sanoi minulle: 'Sinä saat nähdä vieläkin suurempia kauhistuksia, joita he tekevät.'"


"Ja hän sanoi minulle: 'Näitkö, ihmislapsi? Eikö ole Juudan heimolle kylliksi, että he tekevät kauhistuksia, joita täällä on tehty, koska he täyttävät maan väkivallalla ja niin aina uudelleen vihoittavat minut? Katso, kuinka he vievät viiniköynnöksen lehvää nenänsä eteen! Mutta minäkin teen, minkä teen, vihassani: en sääli enkä armahda; ja vaikka he huutavat minun korviini suurella äänellä, minä en kuule.'"


Johannes 12:35-36:

"Niin Jeesus sanoi heille: 'Vielä vähän aikaa valkeus on teidän keskuudessanne. Vaeltakaa, niin kauan kuin teillä valkeus on, ettei pimeys saisi teitä valtaansa. Joka pimeässä vaeltaa, se ei tiedä, mihin hän menee. Niin kauan kuin teillä valkeus on, uskokaa valkeuteen, että te valkeuden lapsiksi tulisitte.' Tämän Jeesus puhui ja meni pois ja kätkeytyi heiltä."Tässä Last Trumpet Newsletterin numerossa me tutkimme suurta seurausta joka on nujertamassa meidän kansakuntaamme. Pimeyden voimat, jotka ovat tehneet töitään meidän kerran niin suuren kansakuntamme alusta lähtien, ovat nyt kietoneet sen Antikristus-pedon kuoleman otteeseen. Arvoituksellinen ja salamyhkäinen pimeys on laskeutunut meidän maamme ylle sallien salaliiton ja eksytyksen vallitsevan optimitasollaan. Siinä kun illuministiset laatijat jatkavat suunnittelutyötään pystyttääkseen maailmanhallituksen, he systemaattisesti tuhoavat jokaisen moraalisen instituution jäännöksiä joita on vielä jäljellä Yhdysvalloissa, ja tekevät tämän melkein ilman vastustusta. Siinä kun kirkot ja uskonnolliset organisaatiot jatkavat rahan keräämistä sekä hulluuden jakamista (=dispense foolisness), ollen täysin epäjumalanpalveluksen ja välinpitämättömyyden neutraloimia, Saatana ja hänen pahat henkensä avoimesti tekevät itseään tunnetuksi. Meidän Vapahtajamme varoitti meitä että tällainen suuri pimeys tulisi, ja että tällainen hengellinen tila tulisi, ja että ihmiste jotka vaeltavat tällaisessa pimeydessä eivät tietäisi minne he ovat menossa.


Kun minä katson ihmisiä kiireisinä ostoskeskuksissa ja muissa julkisissa paikoissa, minä näen jotakin erilaista heidän kasvoissaan näinä viimeisinä päivinä. On niin paljon ilmeettömiä kasvoja ja tyhjiä silmiä, ja mielet ovat tulossa yhä suuremmassa määrin pimeyden henkien valaisemiksi (=illuminisoimiksi). Yhä useammista ihmisistä on tulossa pedon imagoja kun he muuttuvat musiikin, tietokoneiden, elokuvien ja television kautta. Heidät mukautetaan järjestelmään eikä heillä ole aavistustakaan siitä mitä heille on tapahtumassa. He kaikki muuttuvat yhdessä pimeydessä kun heitä valmistellaan ottamaan vastaan nouseva pimeyden prinssi. Eräs hämmästyttävä asia tässä kaikessa on se, että niillä jotka tekevät valinnan vaeltaa hengellisessä pimeydessä ei ole aistia tai kykyä nähdä valoa. Todellinen kristitty, kuitenkin, kävelee valossa ja ymmärtää mitä pimeydessä on meneillään. Kaikkivaltias Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumala elättää ja varustaa jäännöksensä tekemään hyviä tekoja näinä viimeisinä päivinä.


Hiljattain, me olemme nähneet erään tällaisen rohkean kristityn nousevan Antikristus-petoa vastaan. Alabaman Korkeimman oikeuden tuomari Roy S. Moore kieltäytyi tottelemasta Liittovaltion määräystä poistaa Kymmenen käskyn monumentti oikeustalosta, ja hänet erotettiin virastaan Liittovaltion tuomareiden toimesta jotka olivat vahingoniloisia hänen erottamisensa vuoksi. Tämä hurskas mies seisoi syyttäjiensä edessä ja sanoi: "Minä olen taistellut hyvän taistelun, olen suorittanut kurssini, olen säilyttänyt uskon, ja taistelu ei ole ohi." Joku voisi ajatella että jos olisi olemassa yhtään todellista korkean aseman omaavaa kristittyä, hän tulisi avuksi ja puolustaisi Tuomari Moorea. Mutta, kukaan ei tietääkseni tehnyt näin. Edelleen, meidän niin kutsuttu "kristitty" presidenttimme jätti hänet ja koko tilanteen huomiotta. Voisiko olla niin, että sanaa "kristitty" käytetään melko kevytmielisesti ja petollisesti näinä viimeisinä päivinä? Voisiko olla niin että on enemmän susia lammasten vaatteita kuin itse lampaita? On aika ymmärtää että usko Jeesukseen Kristukseen ei riitä; meidän täytyy olla todellisia kristittyjä. Jos me ahdamme sydämiimme Jumalan Sanaa emmekä anna sijaa paholaiselle, ja jos me etenemme syvälle rukoukseen ja kosketamme aivan Jumalan valtaistuinta uskossa, me näemme kaiken niinkuin se todella on, ja meidän elämämme muuttuu lopullisesti.

Kansakunta sodassa totuutta vastaan

Kun illuminaatin suunnittelijat, työskennellen salaseurojen kautta, tekevät töitä saadakseen kansakunnat täydellisesti globaalin valan alle, me alamme nähdä tämän saatanallisen projektin verisen hinnan alun. Noitien Samhain- tai Halloween-sapatista lähtien, me olemme todistaneet nuorten miesten ja ja naisten verenvuodatusta Irakissa. Minun täytyy myös lisätä tähän, että siellä kohtaa kirous ja häpeä jokaista kansakuntaa joka lähettää naisia taistelutehtäviin. Siitä ei ole kauan kun puolustusministeri Donald Rumsfeldille tehtiin kysymys koskien sitä että odottaako hän kuolonuhrien määrän nousevan sotilaidemme keskuudessa Irakissa. Hänen tunteeton ja kymläkiskoinen vastauksensa oli: "You bet!" Me myös tiedämme että Presidentti Bush antoi typerän ja tunteettoman haasteen: "Bring `em on!" [Kaivakaa heidät esiin!] Muistatko? Hyökkäykset alkoivat välittömästi, ja sanomalehtien otsikot olivat täynnä uutisia nuorten amerikkalaisten verenvuodatuksesta. Lokakuun alkupuolella 2003, New York Daily News raportoi meidän sotilaidemme suurista haavoittuneisuusluvuista. Sitten, tämän noita-kuukauden lopussa, pommi-iskuja tapahtui vieläkin suuremmassa määrin, ja jopa Punainen Risti päätti vetäytyä. Nyt helikoptereita putoaa ja monet kuolevat. 3.12.2003, New York Post julkaisi kauhistuttavan otsikon etusivullaan. Tämä sanoi: "Verinen sunnuntai." Tarina jatkui kertomalla kuinka 16 sotilasta kuoli helikopterin maahansyöksyssä jonka sai aikaan vihollisen tuli. Muitakin helikoptereita on pudonnut, mukaanlukien kaksi jotka putosivat juuri tänään, 15.11.2003, kun tätä uutiskirjettä kirjoitettiin. Ilmeisesti, irakilaiset kuulivat Presidentti Bushin sanat kun hän sanoi: "Bring `em on!" Mutta se ei ole Herra Bush jonka täytyy kohdata heidät. Äidit, vaimot, aviomiehet ja lapset vaipuvat suureen suruun kun he vastaanottavat sanan että heidän rakkaansa on kuollut. Ruumissäkkejä täytetään ja arkut saapuvat sotilastukikohtaan Doverissa, Delawaressa; mutta uuden lain seurauksena, amerikkalaisten ei sallita nähdä kun ruumiit saapuvat. Tätä ei voida näyttää televisiossa Liittovaltion lain vuoksi, sillä tekosyyllä että tämä laki suojelee surevien perheiden yksityisyyttä. Se myös kätevästi pitää Yhdysvaltain kansalaiset erossa todellisuudesta.


6.11.2003, 85.000 uudelle sotilaalle kerrottiin että he ovat menossa Irakiin. Tämän lisäksi, 47.000 Kansalliskaartin sotilaalle, joiden on tarkoitus suojella kotimaatamme, kerrottiin että heidät lähetetään joko Afganistaniin tai Irakiin. Kun Illuminati käyttää Yhdysvaltoja yrittäessään hallita maailmaa, se vaatii yhä enemmän miesvoimaa. Me saatamme järkyttyä havaitessamme että he vetävät sekä miehiä että naisia. Meidän täytyy muistaa että tämä aika jossa me elämme on aika jolloin Saatana nousee maailman valtiaaksi lyhyeksi ajaksi. Me näemme varoittavia okkultistisia merkkejä hänen kaikista töistään jos me tiedämme mistä etsiä. Tämä on totta koska okkulttiset voimat seuraavat aina astrologian ja numerologian kaavoja. Entisenä noitana jonka on pelastanut Herra Jeesus Kristus, minä ymmärrän tämän okkultistisen järjestelmän koska minä olin kerran osa sitä maailmaa. Noidat vihaavat minua koska he eivät voi väitellä minun kanssani. Useimmat tunnustavat kristityt vihaavat minua myös, koska minä löydän yhteyksiä ja paljastan heidän yhteytensä ja antautumisensa noituudelle ja okkultismille. Minä saan jatkuvasti kritiikiä siitä että paljastan numeroita sekä hallituksen ja sen uskonnon astrologiaa. Mutta, Jumalan armosta, minä jatkan tätä työtäni sillä se paljastaa heidät ja heidän toimensa.


Skottilaisen vapaamuurari-riitin kaikkein pyhin luku on 33, ja noituuden kaikkein pyhin luku on 13. Mainittakoon tässä, että Yhdysvaltain armeijassa on tällä hetkellä 33 taisteluprikaatia levitettynä useisiin kuumiin pisteisiin; 20 niitä on Irakissa, Etelä-Koreassa ja Afganistanissa. Tämä jättää 13 prikaatia muille alueille. Me tiedämme myös että USA:n Kongressi antoi hiljattain hyväksyntänsä usealle kohteelle annettavalle lisä-rahoitukselle, mukaanlukien 368 miljardia dollaria Pentagonille joka on viisisivuinen kuolemantalo okkultistisen kaavan mukaan. Kongressi myönsi myös 29,4 miljardia dollaria "Department of Homeland Security":lle tai amerikkalaiselle Gestapolle. Tärkeä asia, kuitenkin, on se että meidän USA:n budjetti on jaettu tasan kolmeentoista eri lohkoon. Tämä luku "13" hallitsee kaikkea Liittovaltion rahan kulutusta!


Me kuulemme nyt että Yhdysvaltain puolustusministeri Donald Rumsfeld vaatii uuden osaston perustamista, jota hän kutsuu nimellä "The 21st Century Information Agency". Herra Rumsfeld sanoi: "Me olemme ajatusten sodassa samoin kuin sodassa globaalia terrorismia vastaan. Ja nämä ajatukset ovat tärkeitä, ja ne täytyy esittää selvässä järjestyksessä, ja ne täytyy pukea sanoiksi tavalla jotka ovat uskottavia kuulijoiden mielissä." Tämä alkaa kuulostaa yhä enemmän Kolmannelta valtakunnalta. Kun Hitler pystytti natsi-hallituksensa hän yhdisti kaksi poliisi-osastoa Gestapoksi Heinrich Himmlerin alaisuuteen. Hän myös perusti propaganda-osaston myymään ajatuksia, jota johti Göbbels. Tämä propaganda- tai ajatusministeriö hallitsi uutisia täysin ja kertoi ihmisille mitä heidän oletettiin uskovan. Jos sinä katsot taaksepäin tätä Rumsfeldin lainausta sinä näet että Göbbels ei olisi voinut sanoa sitä paremmin. On myös mielenkiintoista havaita että sana ajatus (tai idea) on okkulttista alkuperää. Se tarkoittaa kirjaimellisesti: "Jumala itsessä." Noidat uskovat että meditaation avulla sinä voit päästä käsiksi sisäiseen mieleesi kun se nousee astraali-tason valtakuntaan. Kun he meditoivat ja vastaanottavat inspiraatiota, he uskovat että ovi on täysin avattu tähän mieleen, ja he saavat kiinni pienen sirpaleen jumaluutta joka antoi heille tämän inspiraation tai ajatuksen. Kun Herra Rumsfeld sanoi: "Me olemme ajatusten sodassa..." hän oli valinnut okkultistisen terminologiansa hyvin huolellisesti.


Me olemme suuressa rukouksen tarpeessa kun järkyttävä asia toisensa jälkeen löydetään. Vain viisi päivää sitten, Staten Island Advance -sanomalehti raportoi seuraavaa: "Satoja sairaita ja haavoittuneita amerikkalaisia sotilaita pidetään alkeellisesti kalustetuissa parakeissa ilman kunnollista sairaanhoitoa. Monien potilaiden on täytynyt odottaa viikkoja saadakseen nähdä lääkärin. Heitä säilytetään parakeissa joissa on betonilattia ja ulkovessat. Tämä surkuteltava tilanne ei ole todellisuutta jossain terroristi-leirissä Afganistanissa tai Irakissa vaan Fort Stewartissa, Georgiassa, vain 40 mailin päässä Savannahista." armeijan luutnantti selitti: "Fort Stewart on ylikansoitettu ja me käymme sotaa myös täällä!" Fayettevillessä, Pohjois-Carolinassa, 82nd Airborne Division:in kotipaikassa, raportoitiin että niin paljon tämän divisioonan miehiä on komennuksella Irakissa, että jäljellä olevia ei ole tarpeeksi edes vartioimaan tukikohdan portteja! Armeija ratkaisi tämän pulman tekemällä sopimuksen alaskalaisen vartiointifirman kanssa. Hinta oli 20 miljoonaa dollaria!

Kuolema injektiolla

Armeija vaatii useita rokotuksia jotka saavat aikaan kärsimystä ja kuolemaa lukuisille ihmisille jotka ovat saaneet näitä rokotuksia. Rangaistus kieltäytyjille on erottaminen armeijasta. Hiljattain, CBS News raportoi Dennis Drew:in tapauksesta; hän on USA:n armeijan kemiallisten aseiden asiantuntija, joka sai vakavia sivuoireita heti rokotusten jälkeen kun hänen immuunijärjestelmänsä meni sekaisin. Hän elää nyt jatkuvassa kivussa, ja hänen elämänsä on melkein sietämätöntä. Sama tapahtui Rachel Lacy:lle ennenkuin hän kuoli viime keväänä. Tuhannet sotilaat väittävät kärsivänsä vakavista sairauksista rokotusten seurauksena mutta armeijan johto sanoo: "Ei ole todisteita että rokotukset aiheuttaisivat pitkäkestoisia ongelmia." CBS News ja United Press International myös havaitsivat että veritukoksia muodostui juuri rokotusten jälkeen. Sääriin muodostuivat veritukokset saavat aikaan suurta kipua kuten armeijan kapteeni Jason Nietupskin ja NBC:n sotakirjeenvaihtajan David Bloomin tapauksessa. Tämä tapahtui myös entiselle Julia Dyckmanille jonka immuunijärjestelmä romahti rokotusten jälkeen. Hän kärsii nyt aivoleesiosta (eräänl. aivovamma) sekä liukenevista kaulan luista (=dissolving neck bones).


Ongelmia rokotusten kanssa ei esiinny ainoastaan armeijassa. Amerikassa on nyt meneillään paha flunssa-epidemia. 23.10.2003, kuuntelin vaimoni kanssa ABC-uutisia viideltä aamulla. He kehoittivat jokaista ottamaan flunssarokotteensa ja jatkoivat kertomalla että rokote on turvallinen ja vailla sivuvaikutuksia. He kertoivat edelleen: "Jos sinä reagoit tähän rokotteeseen, sinulla on SARS."

Sota ja köyhyys

Samalla kun Yhdysvaltain talous on järjestelmällisesti tuhottu ja työttömien määrä sekä niiden joilla ei ole koulutustaan vastaavaa työtä kasvaa, me käytämme miljardeja sotaan josta ihmiset on aivopesty ajattelemaan että se on välttämätön. Yksin Irakissa, me käytämme 300.000 dollaria joka viides minuutti. Joskus meidän täytyy katsoa valtameren takaista lehteä saadaksemme todellisen näkemyksen siitä mitä Amerikassa tapahtuu. Guardian, Lontoosta, raportoi seuraavaa: "He lähettävät 87 miljardia dollaria maailman toiseksi rikkaimpaan öljyvaltioon mutta he eivät voi ruokkia omia kansalaisiaan Yhdysvalloissa. George Bushin Amerikka on vaurain ja voimakkain valtio jonka maailma on koskaan tuntenut mutta sisältäpäin sitä kalvaa sinnikäs ja kasvava köyhyys. Nämä kolme miljoonaa amerikkalaista jotka ovat menettäneet työnsä Bushin tultua valtaan tammikuussa 2001, eivät ole vielä löytäneet töitä tässä suurelta osin työpaikkoja synnyttämättömässä talouden elpymisessä... Yksin viime vuonna, 1,7 miljoonaa amerikkalaista putosi köyhyysrajan alapuolelle saaden määrän nousemaan 34,6 miljoonaan, kahdeksasosaan väestöstä. Yli 13 miljoonaa heistä on lapsia... Noin 31 miljoonaa amerikkalaista määritellään termillä "Food Insecure" -- he kirjaimellisesti eivät tiedä mistä seuraava ateria tulee. Heistä, yli yhdeksän miljoonaa kärsii todellisesta nälästä.


Kaikki tämä nähdään Taivaassa, ja pian Herran suuri päivä tuo kaikki asiat tuomiolle. Me tiedämme että Bushin perhe sai rikkautensa öljystä. Me tiedämme myös että Bush Vanhempi työskentelee "Carlysle Group":ille, joka on erikoistunut maailmanlaajuisiin öljy-investointeihin. Condoleezza Rice teki töitä Chevronille ennen menoaan Washingtoniin ja nyt Chevronilla on supertankkeri nimettynä hänen mukaansa. Dick Cheney työskenteli suurelle öljyjätti Haliburtonille ennen tuloaan varapresidentiksi ja hänen entinen työnantajansa antoi hänelle läksiäislahjaksi 34 miljoonaa dollaria. Tämä lista jatkuu ja jatkuu koskien korruptiota, pian kaikki paljastetaan.

He tulevat uskomaan valheen

Hiljattain, Stephen Mansfield kirjoitti kirjan nimeltään "George W. Bushin usko". Tässä kirjassa paljastetaan George W. Bushin väittävän että hänellä on missio suoraan Jumalalta. Meidän täytyy muistaa että Antikristuksen henki on eksyttävä. 2 Tess. 2:9-11 sanoo: "...tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sen tähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua. Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen..."


Hiljattain, Presidentti Bush puhui Dallas Christian Youth Centerissä. Hän seisoi puhujapöntön takana joka oli strategisesti sijoitettu ylhäällä bannerissa olevan kahden lauseen väliin. Nämä sanat eivät sisältäneet jeesuksen nimeä. Toisella puolen presidentin päätä olivat sanat "Kuningasten Kuningas" ja toisella puolen sanat "Herrain Herra". Mikä tilaisuus valokuvaajalle. Minä muistan suuttumuksen jota minä tunsin kun Bill Clinton oli nousemassa presidentiksi ensimmäistä kertaa ja hänen äitinsä sanoi: "Where we come from, a good con is an art form." [= "Mistä me tulemme, hyvä petos on taidemuoto."] Meillä on nyt presidentti, George W. Bush, joka pian virkaanastujaistensa jälkeen sanoi: "Sinä voit huiputtaa joitakin ihmisiä kaiken aikaa ja nuo ovat niitä joihin sinun täytyy keskittyä." Presidentti Bush kutsui hiljattain hindu Pandit Ramsamoojin Valkoiseen Taloon suorittamaan "puja" -seremonian Diwali-juhlia varten. Presidentti Bush sanoi tämän Diwali-seremonian aikana: "Merkiten hindulaisen Uuden vuoden alkua, Diwali tarjoaa mahdollisuuden antaa kiitos elämän uusiutumisesta, heijastaa opittuja läksyjä, ja ennakoi tulevia siunauksia." Sanomalla nämä sanat vapaaehtoisesti, tämä niin kutsuttu "kristitty" presidentti julistaa uskoaan jälleensyntymiseen. Me kiinnitämme erityistä huomiota sanoihin "elämän uusiutuminen".


Hiljattain, Presidentti Bush tuki Avioliiton suojelu-viikkoa lausuen että avioliitto voi olla vain miehen ja naisen välinen. Pian tämän julistuksen jälkeen hän lähetti onnittelukirjeen uskontokunnalle jota tukivat homoseksuaalisuuden edistäjät ja joka vihkii 6000 homoparia vuosittain. Tämä kirje kirjoitettiin Los Angelesin Metropolitan Community Kirkolle ja sen homoseksuaaliselle pastorille Troy D. Perrylle, onnitteluna seurakunnan 35-vuotispäivän kunniaksi. Presidentti Bush antoi seuraavat sanat tälle sodomiitti-kirkolle: "Jakamalla Jumalan rakkautta ja rajatonta armoa, kirkot, kuten sinulla on, antavat toivoa ihmisten sydämiin sekä tunteen että heidän elämällään on tarkoitus. Tämä merkkipaalu tarjoaa tilaisuuden peilata sinun palvelusvuosiasi sekä iloita Jumalan uskollisuudesta sinun seurakuntaasi kohtaan." Tällaiset ristiriitaisuudet ovat yleisiä niiden keskuudessa jotka ovat kietoutuneet petolliseen illuminismin maailmaan.


Eräs kaikkein ahdistavin raportti Presidentti Bushista koski hänen hiljattain tekemäänsä matkaa Filippiineille. Presidentti oli niin kutsutulla yhdeksän päivän ja kuuden maan kiertomatkalla Aasiassa. Tähän kierrokseen kuului kahdeksan tunnin pysähdys Manilassa. Reitti suunniteltiin presidenttiä varten kuten tavallisestikin, mutta matkalla oli useita hökkelikyliä joita asuttivat köyhät ihmiset. Näitä hökkelikyliä pidettiin turvallisuusriskinä ja häpeäpilkkuna joten ne jyrättiin maan tasalle jotta Herra Bush voisi ohittaa ne turvallisesti. Erästä hökkelikylää nimeltään Batasan asutti 290 perhettä jotka istuivat sen rojun keskellä joka oli kerran heidän kotinsa, murehtien ja kysyen miksi heidän kotinsa täytyi tuhota. Presidentti Bush matkusti suoraan heidän ohitseen. Eräs mies, Herra Dela Cruz, jota haastateltiin kun hän istui yläruumis paljaana ja ilman kenkiä tuolissa tämän rojun keskellä joka oli kerran ollut hänen kotinsa sanoi: "Minulla ei ole koskaan ollut ongelmia Bushin tänne tulon kanssa, joten miksi heidän täytyi repiä alas meidän kotimme?" Tämä 51-vuotias kolmen lapsen isä jatkoi sanomalla: "Kukaan ulkopuolinen ei tule uskomaan tätä -- että ihmisten kodit täytyi tuhota niin lyhyen vierailun takia." Tällainen on pedon luonto.

Muinaisen noituuden nousu

Noituus joka on nyt tulvinut meidän maahamme ei ole mitään uutta. Ihmiset syntyvät ja sitten he kuolevat mutta pahat henget jatkavat kunnes tulee loppu. Tämän päivän noituus on samaa muinaista okkultismia jota on harjoitettu tuhansia vuosia, ja nyt, juuri ennen meidän herramme paluuta, se on noussut huipulle. Hiljattain, Pentecostal Evangel -lehti, virallinen Assemblies of God Churchin äänenkannattaja, julkaisi pitkän artikkelin Harry Potterista ja otti aiheeseen pehmeän lähestymistavan lainaamalla Charles Colsonia joka sanoi: "Noituus ja velhous on puhtaasti mekaanista." Tämä artikkeli lainaa myös Focus on the Familyn Linda Beamia joka sanoo: "Rowling luo maailman jossa magia esitellään luovasti ja stereotyyppisesti. Lapset jotka lukevat Harrya saavat selville luultavasti hyvin vähän okkultismin todellisesta maailmasta." Tämä Pentecostal Evangel itse kirjoittaa: "Pahimmillaan, Harry Potter -kirjat ovat pelkkää runollista mielikuvituksen tuotetta joka aktivoi kunnioituksen/pelon noituutta kohtaan. Parhaimmillaan, ne ovat lasten tarinoita joissa hyvä voittaa pahan."


Me voimme nähdä selvästi että nämä selkärangattomat hengelliset johtajat tunkeutuvat noituuden maailmaan ja tuhoavat monta nuorta elämää kieltäytymällä vastustamasta sitä. Minä voin kertoa sinulle entisenä noitana, että Harry Potter -materiaali opettaa noituuden periaatteita, ja ensimmäinen prinsiippi joka opetetaan aloittelevalle noidalle on se, että on olemassa jatkuva taistelu hyvän ja pahan välillä, että on olemassa hyvää noituutta ja pahaa noituutta, ja että on olemassa valkoista magiaa ja mustaa magiaa. Tosiasiassa, kaikki noituus on paholaisesta vaikka noidat väittävät että he eivät usko paholaiseen. Kun noita käyttää sanaa "hyvä", se ei ole sama kuin että todellinen kristitty käyttäisi tätä sanaa. On mielenkiintoista huomata että lastenlääkäri kertoi New England Journal of Medicinessä seuraavaa: "Jos Harry Potter -sarjan kirjojen myynti jatkaa kasvuaan jokaisen uuden osan myötä, voi syntyä päänsärky-epidemia lasten keskuudessa." Tämä tohtori viittaa siihen mitä kutsutaan nimellä "Tylypahkan päänsärky", sillä suuri joukko lapsia kärsii vakavasta päänsärystä luettuaan Harry Potter -kirjoja.


J. R. R Tolkienin Taru sormusten Herrasta on yhtälailla noituuden ohjekirja. Tämä sarja on trilogia joka koostuu kolmesta osasta: "The Fellowship of the Ring", ensi-ilta 19.12.2001; "The Two Towers", ensi-ilta 18.12.2002; ja "The Return of the King", ensi-ilta 17.12.2003. Sinä huomaat että nämä elokuvat julkaistaan aina noitien Yule -sapatin aikoihin.


Noituus ja pimeyden voimat ovat nousseet, ja jokaisen todellisen kristityn täytyy taistella sitä vastaan rukouksin. Me tiedämme että kaikein voimakkain symboli noituudessa on heksagrammi tai kuusisakarainen tähti. Tämä on sanan "hex" lähde eli langettaa kirous jonkun ylle. 8.11.2003, oli täysikuu sekä myös kuunpimennys. Näkyi myös outo kuvio joka ilmestyi taivaalle. Planeetat Saturnus, Jupiter, Mars, sekä aurinko, kuu ja asteroidi Chiron muodostivat massiivisen heksagrammin taivaalle. Astrologit tulkitsevat tämän suureksi merkiksi avatarin tai "Uuden aikakauden Kristuksen" saapumisesta. Maailma valmistautuu vastaanottamaan kuninkaansa, mutta me todellisina kristittyinä tiedämme että Antikristus on se jonka he valmistautuvat vastaanottamaan.

Voihkiva ja tuskainen maapallo

Synti ja laittomuus nykyisellä maapallolla ei näytä tuntevan rajoja, ja tämä saa aikaan hengelliset seuraukset jotka kirjaimellisesti ravistelevat taivaita ja maata. Suuri australialainen sanomalehti kertoi hiljattain että merentakaiset prostituoidut ovat saapuneet joukolla bordelleihin jotta pystyttäisiin vastaamaan kysyntään jonka on saanut aikaan maassa pelattava rugbyn World Cup -finaali. Ilmeisesti, kun suuri urheilutapahtuma tuo paikalle urheilijoita ja paljon yleisöä, prostituoiduilla on paljon kysyntää. Kaikkein järkyttävin asia koskien tätä aihetta on prostituoitujen suuri kysyntä kun Kirkkojen Maailmanneuvosto kokoontui Canberrassa. Robbie Swanin mukaan, joka kokosi tämän artikkelin, prostituoitujen kysyntä kasvoi 250% silloin kun kirkkojen johtajat olivat Australiassa. Kun tällaiset olosuhteet esiintyvät, me voimme nähdä että maailma on valmis jumalalliseen tuomioon!


Se oli noitien Samhain -sapattiviikko kun asioita toden teolla alkoi tapahtua. Päivinä jotka edelsivät Halloweeniä, auringosta nousi suuria purkauksia seurauksena valtavista räjähdyksistä joita tapahtui auringon pinnalla. Eräs partikkeli, 13 kertaa maan kokoinen, syöksyi läpi aurinkokunnan miljoonan mailin tuntivauhdilla. Auringosta on tullut yhä aktiivisempi, ja tiedemiehet ovat hyvin huolissaan.


Maanjäristyksen jatkavat lisääntymistään maailmassa. Kaksi suurta järistystä tärisytti luoteis-Kiinaa 27.10.2003. Maanjäristyksiä tapahtuu eri puolilla maailmaa ja niiden tiheys ja voimakkuus lisääntyy. On vain ajan kysymys kun Raamatun tapahtumat toteutuvat.


MInä aikaisemmin mainitsin presidentin vierailusta Filippiineillä ja köyhien ihmisten talojen tuhoamisesta hänen tieltään. Se rikkoi sydämeni kun minä kuulin tämän tarinan surevista köyhistä ihmisistä joilla oli niin vähän ja jotka sitten menettivät sen vähän mitä heillä oli. Minä rukoilin heidän vuokseen tietäen että Jumala tuntee erityistä rakkautta köyhiä kohtaan. Herra puhui minulle rukouksessa kertoen että monet talot tässä maassa tulisivat tuhoutumaan. Minä mainitsin tästä seurakunnalleni rukoillessamme, ja pian tämän jälkeen, tulipalot kaliforniassa alkoivat. Inferno pyyhki läpi eteläisen Kalifornian. Tuhannet talot tuhoutuivat tai vaurioituivat pahoin. Kuumuus oli niin suuri että puiden juuret alkoivat palaa ja tuli leikkasi tiensä rungin läpi joka räjähti lähettäen tulisaetta taivaalta. Tämä maa, joka tunnetaan pornografiastaan sekä kaikenlaisesta muusta pahuudesta, sai esimakua helvetistä. Maassa jossa Arnold Schwarzenegger valittiin kuvernööriksi, merkit tuomiosta jatkuvat kun rankat sateen ja mutavyöryt vaivaavat tätä aluetta. Mikä minut todella saa miettimään kuinka pitkälle Kalifornia on mennyt, on vastaus jonka antoivat äänestäjät koskien Herra Schwarzeneggerin kykyä johtaa Kaliforniaa. Monet ihmiset vastasivat sanoen: "Herra Schwarzenegger oli Mr. Universe, ja jos hän osaa johtaa universumia hän osaa johtaa Kaliforniaa." Paljon rukousta tarvitaan!


Lopuksi, minä kehoitan jokaista todellista kristittyä löytämään uuden syvyyden rukouksessa. Pelottavia asioita tapahtuu, ja me voimme seistä uskaliaasti Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä ja taistella hyvä taistelu uskossa. Minä ulotan vilpittömät ja sydämelliset kiitokseni kaikille jotka tukevat tätä ministeriötä. Siunatkoon Jumala sinua suuresti rukouksessani. Armo ja rauha olkoon ylläsi Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.


David J. Meyer


http://www.lasttrumpetministries.orgTakaisin