Illuminismi Jumalallisen ilmestyksen tuhoamana!

1 Johannes 2:18:
"Lapsukaiset, nyt on viimeinen aika. Ja niinkuin te olette kuulleet, että antikristus tulee, niin onkin nyt monta antikristusta ilmaantunut; siitä me tiedämme että nyt on viimeinen aika."

Luukas 12:2-3:
"Ei ole mitään peitettyä, mikä ei tule paljastetuksi, eikä mitään salattua, mikä ei tule tunnetuksi. Sentähden , kaikki, mitä te pimeässä sanotte, joutuu päivänvalossa kuultavaksi, ja mitä korvaan puhutte kammioissa, se katoilta julistetaan."

2 Tess. 2:3, 6-12:

"Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi."


"Ja nyt te tiedätte, mikä pidättää, niin että hän vasta ajallansa ilmestyy. Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää, niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä, tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sen tähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua. Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen, että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen."



Tässä Last Trumpet Newsletterin numerossa, joka on uuden vuoden ensimmäinen numero, me katsomme kuolevaan maailmaamme Jumalan Sanan valossa, ja me näemme joitakin hämmästyttäviä tapahtumia koskien näitä vihoviimeisiä päiviä. Tämä vuosi 2004 on meidän 23. vuosi jolloin me olemme julkaisseet tätä uutiskirjettä, enkä minä ole koskaan nähnyt tällaista profeetallisten tapahtumien nopeutumista nykyisissä tapahtumissa. Joka päivä on niin monia merkkejä Kaikkivaltiaalta Jumalalta ja kuitenkin maailman ihmiset vaeltavat yhä syvemmälle eksytyksen pimeyteen, apatiaan ja välinpitämättömyyteen. Mietin, että mikä ihme herättäisi ne jotka nukkuvat illuministisen salaliiton vaikutuksen alaisena. Me elämme hulluuden maassa joka on täynnä ihmisiä joita viihdyttää väkivalta, seksi, ja jumalanpilkka. Olosuhteet ovat juuri sellaiset kuin 2. Timoteuskirje 3:13 sanoo: "Mutta pahat ihmiset ja petturit menevät yhä pitemmälle pahuudessa, eksyttäen ja eksyen."


Raamatunjakeet ylhäällä kertovat meille selvästi että me tiedämme viimeisten aikojen olevan käsillä, siitä että on monia antikristuksia töissä. Meille kerrotaan myös, että näiden salaliitto-antikristusten toimet, joita valmistellaan pimeyden kammioissa, julistetaan katoilta, ja juuri tämä on tämän uutiskirjeen tärkein päämäärä. Tämän lisäksi, me näemme myös että antikristusta ei löydetä tai hahmoteta, vaan hän paremminkin ilmestyy! Tämä on elintärkeä seikka meidän ymmärtämisemme kannalta. Syntinen ihminen ei koskaan löydä totuutta; totuus ainoastaan paljastetaan yläpuolelta! Täten, syntinen ihminen ei koskaan "sieppaa" tai ymmärrä mitä todella tapahtuu. Syntinen ihminen ei koskaan tajua että antikristus on paha. Totuus tulee ihmisen sydämeen ainoastaan ylhäältä tapahtuvan ilmestyksen kautta. Tapahtumajärjestys on yksinkertainen. Jos ihminen kuulee Jumalan kutsun sekä todella katuu/tekee parannuksen ja tottelee Evankeliumia, hän nousee uuteen elämään sekä taistelee pimeyden voimia vastaan. Jos hän taistelee pimeyden voimia vastaan hengellisesti, hänelle annetaan erityinen lahja, nimeltään näkökyky, suoraan Jumalan valtaistuimelta. Tämä on hengellisen näkökyvyn lahja niille jotka eivät ole hengellisesti sokeita. Kun tämä tapahtuu ihmisille, he alkavat nähdä maailman täynnä asioita joita he eivät ole nähneet aikaisemmin, vaikka nämä asiat ovat aina olleet siellä. Täten, tämä näkökyvyn lahja annetaan ainoastaan niille ihmisille jotka taistelevat Saatanaa vastaan! Jos seurakunnat ja niissä olevat ihmiset lopettavat taistelun paholaista vastaan, he nopeasti menettävät näkökyvyn lahjan ja löytävät itsensä työnnettynä epäjumalanpalveluksen ulompaan pimeyteen ja jatkuvaan eksytykseen. Todella surullista tässä on se että he eivät edes tajua sitä! Jos he eivät ota vastaan rakkautta totuuteen, se on Jumala joka lähettää heille väkevän eksytyksen, ja he tulevat uskomaan antikristuksen valheet sekä juuttuvat kiinni uskonnolliseen ja patrioottiseen kiihkoon joka ei ole Jumalasta! Me muistamme kertomuksen Simsonista jonka vietteli nainen paljastaakseen hänen voimansa salaisuuden. Kun hän kertoi tälle eksytetylle, vääräsydämiselle naiselle sen mitä hän halusi tietää, nainen leikkasi pois hänen hiuksensa ja Simson oli kyvytön taistelemaan vihollista vastaan, ja hänet tehtiin sokeaksi ja vangittiin. Surullisimmat sanat koskien Simsonia kerrotaan Tuomarien kirjan luvussa 16:20: "Eikä hän tiennyt että Herra oli poistunut hänestä." Juuri tämä on monien seurakuntien tilanne näinä viimeisinä päivinä. Onneksi, Jeesuksella Kristuksella on aina pieni jäännös!

Globaali illuminismin pyörremyrsky

Kun minä kirjoitan tätä uutiskirjeen numeroa, minä edelleen seuraan tämän maailman tapahtumia hämmästyksellä! Kuten aina, joka kerta kun minä kirjoitan uutiskirjettä, tapahtuu jotakin suurta. Uutinen tuli eilen, 14. joulukuuta 2003, kun entinen Irakin johtaja, Saddam Hussein vangittiin. Mitä aina kuuntelen ensimmäisen raportin koska silloin suurin osa uutisista annetaan, ja joskus tulee julki sellaista mikä myöhemmin sensuroidaan. Tämä opetaario napata Saddam Hussein oli nimeltään "Punainen aamunkoitto". Minä henkilökohtaisesti näin lukuisia punaisia kommunistilippuja, sirpin ja vasaran kanssa, liehuvan voittoisasti Bagdadin kaduilla Husseinin pidätyksen jälkeen. Näyttää siltä että jotkin ihmiset Irakissa ovat ymmärtäneet mitä on todella tapahtunut. Salamyhkäinen kommunismin muoto on toiminnassa Yhdysvalloissa. Sanoja "Punainen" ja "Kommunismi" pidetään kuolleina eikä niitä käytetä enää politiikassa. Kommunistisen manifestin perusta, kuitenkin, on ollut meidän lakimme jo jonkun aikaa, ja kuten sanonta kuuluu: "Ruusu, vaikka toisella nimellä, tuoksuu samalta." Antikristus on nousemassa muovatakseen uudelleen tämän maailman eivätkä ihmiset huomaa sitä. Oli mielenkiintoista huomata että pidätyksen jälkeen ilmoitettiin että uusi järjestys voi alkaa. Täytyy myös huomauttaa että kun pidätys tapahtui, ensimmäinen reaktio oli että tämä mies ei edes näyttänyt Saddam Husseinilta. Oliko se todella hän vai kaksoisolento? Jumala tietää! JOka tapauksessa, sota jatkuu. Kerrottiin myös että pidätetyllä miehellä oli noin 700.000 dollaria sadan dollarin seteleinä jotka olivat merkitsemättömiä. ABC News kertoi että rahat oli "vahingossa lähetetty Irakiin".


Pidätyksen ajoitus ei ollut yllätys minulle entisenä okkultistisena astrologina jonka Jumalan armo pelasti. Pidätys tapahtui 13. päivänä joulukuuta, talvipäivän seisauksen kuukautena, joka on vanhan kelttiläis-druidilaisen kalenterin kuudes sapatti. Pidätys tapahtui myös täysikuun ja Yule:n neljännes-sapatin välisenä aikana joka kunnioittaa aurinko-jumala Baalia. Kuka tahansa wiccalainen astrologi olisi neuvonut tekemään pidätyksen sinä päivänä. Minä olen seurannut kun meidän Liittovaltiomme on operoinut astrologian ja noituuden mukaan vuosien ajan, ja nämä operaatiot ja tapahtumat ovat niin lukuisia että ne eivät voi olla sattumaa. Paljon enemmänkin voitaisiin kertoa tästä tapahtumasta, ja ilman epäilystäkään, paljon enemmän tulee ilmi myöhemmin.


Tämä sota Irakissa jatkuu ja nyt Presidentti Bush on antanut hyväksyntänsä pienten ydinaseiden käytölle joka kumoaa kiellon joka on ollut voimassa viimeisten kymmenen vuoden ajan. Näitä aseita kutsutaan nimellä "small nukes" mutta ne antavat viiden kilotonnin räjähdysvoiman joka vastaa viittä miljoonaa kiloa TNT:tä. Jäännös-säteily myös myrkyttäisi lisää jo valmiiksi myrkytettyä maata. Sitten kun pieniä ydinaseita käytetään, tie on auki suuremmille ydinaseille. Kolmannen maailmansodan viimeisessä suuressa taistelussa, Raamattu antaa hämmästyttävän selityksen kuinka ihmiset kuolevat, ja se sopii kuvaukseen lämpöydinräjähdyksistä suuressa määrin. Sakarja 14:12 kertoo seuraavaa: "Ja tämä on oleva vitsaus, jolla Herra rankaisee niitä kansoja, jotka sotivat Jerusalemia vastaan: hän mädättää siltä kansalta lihan, kun se vielä seisoo jaloillaan, sen silmät mätänevät kuopissansa, ja sen kieli mätänee sen suussa."


Raamattu tekee myös selväksi että viimeinen suuri taistelu on se joka käydään jolloin jokainen kansakunta maan päällä nousee yhtenä miehenä taistellakseen Herraa Jeesusta Kristusta vastaan ja estääkseen Hänen paluunsa. Tämä tehdään selväksi Ilmestyskirjan luvussa 19:19 joka sanoo: "Ja minä näin pedon ja maan kuninkaat ja heidän sotajoukkonsa kokoontuneina sotiaksensa hevosen selässä istuvaa vastaan ja hänen sotajoukkoansa vastaan." Hän joka istuu hevosen päällä tunnistetaan selkeästi Ilmestyskirjan luvussa 19:11-16: "Ja minä näin taivaan auenneena. Ja katso: valkoinen hevonen, ja sen selässä istuvan nimi on Uskollinen ja Totinen, ja hän tuomitsee ja sotii vanhurskaudessa. Ja hänen silmänsä olivat niinkuin tulen liekit, ja hänen päässään oli monta kruunua, ja hänellä oli kirjoitettuna nimi, jota ei tiedä kukaan muu kuin hän itse, ja hänellä oli yllään vereen kastettu vaippa, ja nimi, jolla häntä kutsutaan, on Jumalan Sana. Ja häntä seurasivat ratsastaen valkoisilla hevosilla taivaan sotajoukot, puettuina valkeaan ja puhtaaseen pellavavaatteeseen. Ja hänen suustaan lähtee terävä miekka, että hän sillä löisi kansoja. Ja hän on kaitseva heitä rautaisella valtikalla, ja hän polkee kaikkivaltiaan Jumalan vihan kiivauden viinikuurnan. Ja hänellä on vaipassa kupeellaan kirjoitettuna nimi: 'Kuningasten Kuningas ja herrain Herra.'"


Näinä viimeisinä päivinä maailmassa on paljon hämmennystä, ja tämä sota Irakissa epäilyksettä räjäyttää Lähi-idän ruutitynnyrin. Yhdysvalloilla on edessään miesvoiman vajaus yrittäessään hallita niin kutsuttuja valloituksiaan. Yhdysvallat on nyt lähettämässä merkittäviä määriä huumeiden käytöstä kiinni jääneitä sotilaitaan Irakiin. USA:n joukkoja Irakissa vaivaavat vakavat ihohaavat (leesio) joista lääkärit sanovat että niiden parantuminen kestää kuukausia tai jopa vuosia. Siellä on 148 vahvistettua tapausta ja satoja odotetaan lisää. Sitä kutsutaan nimellä "Bagdadin paise".


tämä sota jatkuu koska se on osa juonta yhdistää kaikki kansakunnat yhden saatanallisen tahon alaisuuteen sekä tuoda esiin newagelainen ja okkulttinen diktatuuri joka on niin voimakas, täydellinen ja universaali etä kukaan ei voi vastustaa sitä. Meidän täytyy muistaa että 26.9.1961, Senaatti ja Edustajainhuone hyväksyivät lain H.R. 9118, joka kuului seuraavasti: "Lakkauttaa kaikki kansalliset armeijat ja kieltää niiden perustaminen lukuunottamatta niitä joiden tehtävänä on kansainvälisen järjestyksen säilyttäminen sekä niitä jotka ovat YK:n rauhanturvajoukkoja."


On tosiasia että pahat henget ovat ottaneet haltuunsa Liittovaltion korkeimmat tahot, ja nämä ovat vastuussa hämmennyksestä ja järjettömyydestä jota ilmenee jatkuvasti. Hiljattain, puolustusministeri Donald Rumsfeld puhui NATO:n päämajassa Brysselissä yrittäessään tehdä oikeutetuksi ennalta ehkäisevät iskut Irakia vastaan sekä selittäessään miksi Yhdysvallat ei voinut odottaa joukkotuhoaseiden löytymistä. Tässä on tarkka lausunto, sana sanalta: "Viesti on että ei ole tietoa. On asioita jotka me tiedämme tietävämme. On tunnettua ei-tietoa joka tarkoittaa että on asioita joista me nyt tiedämme että eme tiedä. Mutta on myös ei-tietoa josta ei ole tietoa -- asioita joista me emme tiedä että emme tiedä. Joten, kun me teemme parhaamme me kokoamme kaiken tämän tiedon yhteen, ja sitten me sanomme: 'Tuota, tämä on se millaisena me näemme perustilanteen', joka on todellista ainoastaan tunnetulle tiedolle ja tunnetulle ei-tiedolle. Ja joka vuosi me löydämme hiukan lisää tätä tuntematonta ei-tietoa."


Marraskuun loppupuolella, Presidentti Bush meni Englantiin jossa hän tapasi Prinssi Charlesin, ja siellä oli massiivisia protesteja. Presidentti Bushia ei otettu ystävällisesti vastaan Lontoossa, ja Lontoon Guardian -sanomalehti paljasti että kolmasosa brireistä ajattelee Presidentti Bushin olevan tyhmä. Lontoon pormestari, Ken Livingstone, sanoi: "Bush on suurin uhka elämälle maan päällä." Hämmästyttävässä tarinassa jonka amerikkalainen media ylenkatsoi, Presidentti Bush suututti Englannin kuningattaren sekä melkein jokaisen Buckinghamin palatsissa. Buckinghamin palatsi tunnetaan kauniista puutarhoistaan joissa on harvinaisia ja ainutlaatuisia puita, pensaita ja ruusuja jotka ajoittuvat Kuningatar Victorian aikaan. Jotkin harvinaisista ruusuista on nimetty kuninkaallisen perheen jäsenten mukaan ja ne ovat korvaamattomia. Presidentti Bush ei voinut ajaa Buckinghamin palatsiin limusiinilla kuten muut arvohenkilöt, sillä loppujen lopuksi, BUsh on maailman action-figuuri. Kauniiden flamingojen paetessa turvaan ja puutarhurien seistessä kauhistuneina paikoillaan, Presidentti Bush saapui suurella Marine Force One -helikopterilla jota saattoivat kaksi Black Hawk -helikopteria, ja laskeutui täydellisesti hoidetulle nurmikolle kun roottorit roskasivat koko alueen, vaurioittaen pahoin kerran niin kaunista aluetta. The Sunday Mirror raportoi että raivostunut kuningatar katsoi kauhistuneena kun "Bushin armeija moukkamaisesti käyttäytyviä henkivartijoita tallaisvat lisää kallisarvoisia ja eksoottisia kasveja". Presidentti ilmaisi erittäin selvästi että kenen hän uskoo olevan maailman kuningas. Tämä ei ollut ainoastaan esitys huonoista käytöstavoista ja rikollisesta omaisuuden vahingoittamisesta vaan myös esitys ylimielisyydestä joka rikkoo kaikki rajat.


On hämmästyttävää että ihmiset pitävät George W. Bushia kristittynä. Tämä presidentti ja hänen propaganda-koneistonsa ovat olleet menestyksekkäitä höynäyttäessään monia ihmisiä. Minä sanon että muistiinpanot paljastavat tämän presidentin olevan ainutlaatuinen monella tapaa. Hän on ensimmäinen presidentti USA:n historiassa joka astui virkaansa tahra rikosrekisterissään. Hän onnistui hävittämään koko USA:n valtiontalouden ylijäämän. Herra Bush rikkoi ennätyksen korkeimmasta vuotuisesta alijäämästä USA:n historiassa. Hän teki myös ennätyksen kansalaisten henkilökohtaisten konkurssien määrässä Yhdysvalloissa verrattuna mihin tahansa 12-kuukauden ajanjaksoon, sekä yritysten sulkemisissa samana ajanjaksona. Bushin ensimmäisenä vuotena virassaan, kaksi miljoonaa ihmistä menetti työpaikkansa ja seurannaisvaikutuksena melkein kaksi miljoonaa lisää menetti omansa. Tämä presidentti teki uuden ennätyksen lehdistötilaisuuksien vähäisen määrän suhteen television keksimisen jälkeen ja pitää hallussaan ennätystä kaikkein eniten lomailevasta presidentistä yhden vuoden aiakna. Presidentti Bush on myös ensimmäinen amerikkalainen presidentti joka määräsi ennalta ehkäisevän hyökkäyksen ja miehityksen perustuen arveluihin, ja tämä operaatio maksaa amerikkalaisille varonmaksajille yli miljardi dollaria viikossa. Kaikki tämä ylläoleva informaatio on kerrottu valtamedioissa presidentin tultua virkaan. Kenties ihmiset eivät kiinnitä tarpeeksi huomiota.

Illuminisoitu kansakunta neulan kärjellä

Amerikan Yhdysvaltain asukkaat elävät nyt terrorin hallitsemaa aikaa ja ovat eläneet siitä lähtien kun tornit kaatuivat 11.9.2001. Eräs kaikkein uusimmista terrorin muodoista on tappaja-influenssa joka on sairastuttanut ihmisiä kaikissa viidessäkymmenessä osavaltiossa. Monet lapset kuolevat tähän outoon influenssaan joka toisinaan saa vatsan kipeäksi ja aiheuttaa kuoleman 6 - 8 tuntia myöhemmin. Useimmat ihmiset kieltäytyisivät uskomasta että Illuminatin tiedemiehet olisivat valmistaneet tällaisen hirvittävän biologisen agentin. Kuinka kukaan voi olla niin julma ja vailla omaatuntoa? Terveysviranomaiset näyttävät tietävän missä flunssa iskee ja he näyttävät tietävän paljon etukäteen että millaista rokotetta valmistaa. 11.12.2003, AP raportoi että tämä flunssa-aalto oli iskenyt kovasti 24 osavaltioon. Seuraavana päivänä, 13.12.2003, Tri. William Schaffner Vanderbiltin Yliopistosta, muiden tiedemiesten mukana, julisti että maailma kokee pian pandemian. Sitä mikä on tulossa voitaisiin verrata pandemiaan (maailmanlaajuinen epidemia) joka surmasi 20 miljoonaa ihmistä vuosina 1918-1919. Tri. Greg Poland Mayo Klinikasta sanoi: "Se tulee tapahtumaan; erityisesti amerikkalaisten keskuudessa, minä uskon että se tulee olemaan hirvittävä." Pelkokampanja on toiminut kun amerikkalaiset ovat rynnänneet saamaan rokotusta, 83 miljoonaa anosta jotka valmistettiin viime huhtikuussa. Totuus on etä rokotteet ovat vaarallisia ja tekevät ihmiset sairaiksi.


Nyt kun onjektio-rokotteet on käytetty loppuun, ihmiset saavat nenäsumutetta joka sisältää elävää virusta, ja ihmisille jotka saavat tätä sumutetta kerrotaan että he voivat levittää tätä virusta muihin ihmisiin 21 päivän ajan ja täten tartuttaa muitakin. On mielenkiintoista huomioida että tätä sumutetta tarjotaan ihmisille kun he käyvät ostoksilla Wal-Martissa, maan suurimmassa vähittäiskauppaliikkeessä. Mikä loistava tilaisuus iljettäville salaliittolaisille antaa tätä ainetta ihmisille kun he täyttävät liikkeet pakanallisen jouluruuhkan aikana. Tämä nenäsumute on erityisen vaarallinen koska se sisältää elävää "N" -proteiinia (neuraminidase) ja "H" -proteiinia (hemagglutinin) jotka saavat aikaan sen että tämä virus kiinnittyy isäntäsoluun ja valloittaa sen.


Nämä injektio-rokotteet, joita 83 miljoonaa amerikkalaista on saanut, sisältävät muitakin hyvin vaarallisia ainesosia, ja on järkyttävää että niin monet ihmiset saadaan uskomaan valheeseen että nämä pistokset auttavat heitä. Jos olet saanut flunssarokotteen hiljattain, tällaisia aineita sinä sait ruumiiseesi: etyleeni-glukoli, fenoli, hiilihappo? (carbolic acid), formaldehydi (syöpää aiheuttava agentti), alumiini (aiheuttaa Alzheimerin tautia), thimerosal (elohopeapohjainen suoja-aine tulehdusta vastaan). Kemistinä jolla on 40 vuoden kokemus, minä voin kertoa että elohopea on jäännös-myrkky ja täten se säilyy ruumiissa ja kerääntyy kuten arsenikin ja muiden metallien sekoitteet.


Me olemme nyt lukeneet että asiantuntijapaneeli Center for Disease Controllista on päättänyt suosittaa että vuoden 2004 alussa, kuusi tervettä lasta iältään 6 - 23 kuukautta, saisivat flunssarokotteen. Kun minä luen tätä artikkelia, en voi olla ajattelematta Matteuksen lukua 2:16 joka sanoo: "Silloin Herodes, nähtyään, että tietäjät olivat hänet pettäneet, vihastui kovin ja lähetti tappamaan kaikki poikalapset Beetlehemistä ja koko sen ympäristöstä, kaksivuotiaat ja nuoremmat, sen mukaan kuin hän oli aikaa tietäjiltä tarkoin tiedustellut. "Me tiedämme että Saatana vihaa lapsia ja että Herra Jeesus rakastaa heitä erityisen paljon. Me todellisina kristittyinä olemme tekemisissä pahan ja kammottavan salaliiton kanssa, ja meidän täytyy rukoilla kunnes me saamme voiton. Amerikkalaisia on terrorisoitu ja ajettu paniikkiin kun media on pommittanut heitä kampanjassaan ajaa heidät sellaisen hallituksen käsiin johon ei ole luottamsita.


Eräs asia joka pitäisi vielä mainita on, että sanasta 'rokotus' (=vaccination) itsestään tulee luku 666 joka on Antikristuksen luku. Kun englantilaisen aakkoston kirjaimille annetaan lukuarvot seuraavaan tapaan (A=6, B=12, C=18, D=24, jne), niin sanasta 'rokotus' saadaan luku 666 seuraavaan tapaan: V=132, A=6, C=18, I=54, N=84, A=6, T=120, I=54, O=90 ja N=84.

Vesimiehen noituuden hyökkäys

Antikristuksen ja noituuden merkkejä on kaikkialla. Tämä on erityisesti totta kaikessa mikä liittyy Liittovaltioomme. Hiljattain, sosiaaliturvahallinto ilmoitti että sairausvakuutusmaksu nousee tammikuussa 7,90 dollarilla kuukaudessa joten maksu korotuksen jälkeen on 66,6 dollaria. Kuuluisat ihmiset urheilutähdistä elokuvatähtiin ja musiikki-artisteihin käyttävät kaikki noitien terminologiaa, mutta tämä on totta erityisesti poliitikkojen keskuudessa. On mielenkiintoista huomioida että, pian sen jälkeen kun George Bushista tuli presidentti, hän pyysy Washingtonin Britannian suurlähettiläältä Sir Winston Churchillin rintakuvaa Oval Officeen. Churchill oli mystikko ja kuului useisiin okkulttisiin järjestöihin, ja hänet tunnettiin siitä että hän kommunikoi aaveiden ja henkien kanssa. Presidentti Bush tekee ilmeisesti samoin. Herra Bushilla oli nämä seuraavat sanat kun hän asetti Churchillin rintaveistoksen toimistoonsa: "Minä odotan innolla sitä että saan olla yhteydessä häneen. Joskus hän juttelee takaisin, ja joskus hän ei juttele, riippuen senhetkisestä stressistä." Täten, meidän presidenttimme neuvottelee kuvien kanssa aivan niinkuin muinaisen Babylonin -- joka on nykypäivän Irak -- kuningas. Taas kerran me huomioimme sanat Hesekielin Kirjan luvussa 21:21 joka sanoo: "Sillä Baabelin seisahtuu tien haaraan, molempain teitten suhun, taikojansa taikomaan: hän pudistaa nuolia, kysyy kotijumalilta, tarkkaa maksaa."


Me saamme nyt raportteja että jokaisessa suuressa yliopistossa on nyt noitapiiri. Harry Potter -kirjat ja -elokuvat yhdessä Taru Sormusten Herrasta -materiaalin kanssa, ovat tehneet työn josta minä varoitin vuosia sitten. Se on todellista noituutta vaikka noitajohtajat vähättelevät sitä suojellakseen sitä. Meidän kansakuntamme on kyllästetty okkultismilla, ja tämän pitäisi olla melko selvää, erityisesti kristityille. Frostburg State Universityssä Marylamdissa, Tri. George R. Plitnk opettaa Harry Potteria Compton Science Centerissä yliopiston kampuksella. Tämä kurssi yhdistää magian ja tieteen. Tämä kurssi pidetään vakavalla mielellä ja tämä professori pukeutuu hupulliseen mustaan viittaan ja pitää päässään noitien hattua.


Monet noituuden emissaarit ovat nousseet esiin edistämään Vesimiehen uutta aikakautta. Vain muutama kuukausi sitten, Paul Simon ja Art Garfunkel tulivat yhteen kiinnittääkseen okkultismin elementit aikuisväestön sydämiin, jotka varttuivat maassamme 60- ja 70-luvuilla. Simonin ja Garfunkelin lauluilla oli ollut merkitystä minulle silloin kun minä olin kiinni okkultismissa, sillä heidän laulunsa on kirjoitettu noitien kielellä. Tämä aihe on liian laaja tähän uutiskirjeeseen, mutta minä voin sanoa että heidän laulunsa ovat Saatanan inspiroimia ja ne ovat apokalyptisia. Laulussa "Sound of Silence" (=Hiljaisuuden ääni) meille kerrotaan: "Visio joka istutettiin minun aivoihini on yhä siellä ja se kaikuu hiljaisuuden lähteestä." Tämä viittaa ihmisiin joita hallitaan mieltä sitovilla loitsuilla jotka istutetaan ihmisten aivoihin myöhempää kontrollointi-tarkoitusta varten. Jokainen noita ymmärtäisi tämän. Näin aivopestyt ihmiset saataisiin yhteistyöhön heidän sanomatta mitään. Laulussa "Scarborough Fair" he laulavat sadon korjaamisesta viikatteella ja roihuvista tulipunaisista pataljoonista, sekä kenraaleista määräämässä sotilaitaan tappamaan syystä jonka he ovat unohtaneet jo kauan sitten. Me näemme tämän kaiken käyvän toteen maailmassa.


Nuoremmalla sukupolvelle, on vastenmielinen nuori nainen nimeltään Britney Jean Spears, joka hiljattain valokuvattiin suutelemassa laulaja Madonnaa. Britney Spears, jolla ei ole ollenkaan lahjoja, on valtavan suosittu kokonaisen nuorten ihmisten sukupolven keskuudessa, ja hän tuo ilmi noituuden piirteitä ja oppeja. Spears tunnetaan siitä että hän on esiintynyt melkein alastomana, ja nuoret ihmiset rakastavat sitä, ja lukematomat tuhannet yrittävät olla hänen näköisiään. Hän sanoi hiljattain: "Kenties Madonna oli minun avuomieheni toisessa elämässä."

Last Trumpet Ministeriö hyökkäyksen kohteena!

Noidat ovat hyökkäilleet meitä vastaan kovasti jo jonkin aikaa, ja me olemme hiljattain oppineet että he, järjestäytyneet noidat, ovat turvautuneet alhaisiin petoksellisiin tapoihin. Tietyt noidat ovat perustaneet web-sivun internettiin tarjoten kursseja noituudesta, loitsuista sekä monenlaista informaatiota noituudesta. He antoivat sivulleen nimen "Last Trumpet Ministries.com" ( http://dp.information.com/?a_id=35&domainname=lasttrumpetministries.com). Se mitä he tekevät on luultavasti laitonta mutta noitien keskuudessa ei ole etiikkaa. Noidat vihaavat minua koska minä paljastan heidän salaisuutensa. He eivät voi väitellä kanssani koska minä olin kerran yksi heistä. Mainittakoon tässä, ja ole ystävällinen ja levitä sanaa, että meidän web-sivumme on Last Trumpet Ministries.org, ei ".com". Meillä on rekisteröity domain-nimi, jonka vuoksi me voimme käyttää liitettä ".org". Noidat ovat hyökkäilleet minua vastaan kiivaasti viime kuukausina, sen vuoksi että meillä on voimakas vaikutus heidän maailmaansa. Me olemme nähneet noitien katuvan ja jättävän noitapiirin. Eräs noita on yrittänyt surmata minut loitsulla ja hän on nyt vammautunut ja vuodepotilaana. Se on kaikki Herran käsissä.

Myllerrystä kirotussa maassa

Maailmassa jossa joku Mick Jaggerin -- pahamaineisen Rock-tähden -- kaltainen saa aatelisarvon Buckinghamin palatsissa, me voimme nähdä Antikristuksen saatanallisten voimien olevan töissä. Vain tällaisena aikana voi demonisesta miehestä kuten Arnold Schwartzeneggeristä tulla Kalifornian kuvernööri. Mainittakoon tässä, että kun tulipalot riehuivat Kaliforniassa lokakuun lopulla, tämä governator meni Washingtoniin ja vieraili Presidentti Bushin luona. Kun Schwartzenegger palasi, hänen kädessään oli suuri hopeasormus jossa oli pääkallon ja luiden kuva, kuten Newsweek-aikakauslehden kansikuvassa (Joulukuu 2003) näytettiin. Tämä sormus oli hänen oikeassa kädessään. Okkultismissa, vasen käsi edustaa "elämänvoimaa" ja oikea käsi "elämän kulkua". Okkulttinen sormus oikeassa kädessä merkitsee että loitsu tai okkultistinen projekti on käynnissä!


Samalla kun me näemme kaikien näiden asioiden tapahtuvan, me näemme myös merkkejä lähestyvästä tuomiosta. Kaliforniassa, massiiviset tulipalot olivat tuhoisia. Sitten tulivat tulvat ja mutavyöryt. Sitten, voimakas ukkosmyrsky toi viiden tuuman paksuisen raekerroksen maan päälle. Muilla alueilla kuten Yellowstonen kansallispuistossa, alueita järven lähellä on jouduttu sulkemaan yleisöltä seismisen toiminnan voimistumisen vuoksi. Tiedemiehet sanovat että koko alue on kuin kohoava piirakankuori ja että räjähdys tulee olemaan yhtä voimakas kuin TNT.


Raporttien lukeminen siitä mitä maapallolle on tapahtumassa on kuin lukisi Matteuksen lukua 24. Maanjäristykset lisääntyvät sekä määrällisesti että voimakkuudeltaan. 1.12.2003, Punainen Kiina kärsi maanjäristyksestä jonka voimakkuus oli 6,1. Melkein samaan aikaan, maanjäristys voimakkuudeltaan 6,6 ravisteli Filippiinejä. Järistyksiä oli myös Japanissa, Taiwanilla, Sumatralla, Iranissa, Kreikassa ja Meksikossa. Yhdysvalloissa, Virginian osavaltiota koetteli voimakkain maanjäristys 1880-luvun jälkeen. Me tiedämme myös että auringossa on tapahtunut 11 suurta purkausta lokakuun 19. päivän jälkeen. Jokainen näistä purkauksista lähetti pilven ionisoituja partikkeleita; pilvi oli 13 kertaa maapallon kokoinen. Aurinko on nopeasti muuttumassa ja tiedemiehet ennustavat että purkauksia tulee vielä paljon enemmän. Nämä merkit ja monet muut ovat juuri niitä merkkejä joita Jeesus käski meidän tarkkailla. Hänen tulonsa on aivan oven edessä.


Kun minä päätän tämän vuoden 2004 ensimmäisen uutiskirjeen, minä rukoilen että kaikki jotka lukevat tämän kirjeen rukoilisivat entistä hartaammin ja omistautuisivat entistä syvemmin Herralle Jeesukselle. Kuten aina, ole ystävällinen ja lähetä meille rukouspyyntösi, niin me otamme rukouksen vakavasti ja kiinnitämme pyyntöihin erityistä ja yksilöllistä huomiota. Meillä on rukoustiimi joka odottaa auttaakseen sinua! Minä haluan tarjota vilpittömimmät kiitokseni teille kaikille jotka tukevat tätä ministeriötä niin monin tavoin. Siunatkoon Jumala teitä ylitsevuotavasti. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.


David J. Meyer

http://www.lasttrumpetministries.org



Takaisin