Illuminisoidun maailman äkkinäinen tuho!

Jesaja 13:6-11:
"Valittakaa, sillä Herran päivä on lähellä, se tulee kuin hävitys Kaikkivaltiaalta. Sentähden herpoavat kaikki kädet, ja kaikki ihmissydämet raukeavat. He peljästyvät, kivut ja tuskat valtaavat heidät, he vääntelehtivät kuin synnyttäjä, tuijottavat toisiinsa tyrmistyneinä, kasvot tulenkarvaisina. Katso, Herran päivä tulee, tulee armottomana, tulee kiivaus ja vihan hehku, tekemään autioksi maan ja hävittämään siitä sen syntiset. Sillä taivaan tähdet ja Kalevanmiekat eivät loista valollansa, aurinko on pimeä noustessansa, kuu ei kirkkaana kumota. Minä kostan maanpiirille sen pahuuden ja jumalattomille heidän pahat tekonsa; minä lopetan julkeitten kopeuden ja painan maahan väkivaltaisten ylpeyden."

Jesaja 30:8-13:
"Mene siis nyt ja kirjoita se tauluun heidän läsnäollessaan ja piirrä se kirjaan, että se säilyisi tuleviin aikoihin, ainiaan, iankaikkisesti. Sillä he ovat niskoitteleva kansa, ovat vilpillisiä lapsia, lapsia jotka eivät tahdo kuulla Herran lakia, jotka sanovat näkijöille: 'Älkää nähkö', ja ennustajille: 'Älkää ennustako meille tosia, puhukaa meille mieluisia, ennustakaa silmänlumeita. Poiketkaa tieltä, väistykää polulta; viekää pois silmistämme Israelin Pyhä.' Sehtähden, näin sanoo Israelin Pyhä: Koska te halveksitte tätä sanaa ja luotatte väkivaltaan ja vääryyteen ja siihen turvaudutte, niin tämä synti on oleva kuin repeämä korkeassa muurissa, joka uhkaa sortua ja pullistuu; ja se särkyy akkiä, yhtäkkiä."

Sananlaskut 6:12-15:
"Kelvoton ihminen, väärä mies on se, joka kulkee suu täynnä vilppiä, silmää iskee, jaloillaan merkkiä antaa, sormillansa viittoo, kavaluus mielessä, pahaa aina hankitsee, riitoja rakentaa. Sentähden hänen turmionsa tulee yhtäkkiä, tuokiossa hänet rusennetaan, eikä apua ole."


Tässä Last Trumpet Newsletterin numerossa, me sovellamme Kaikkivaltiaan Jumalan Sanaa tämänhetkisiin tapahtumiin, ja kun me teemme näin, me näemme että jokainen merkki ja osoitin paljastavat saman kunnioitusta herättävän asian. Selvästikin, kaikkien asioiden loppu on käsillä. Minä kirjoitan tätä kirjettä suurella kiireellä, ja ollessani rukouksessa, Herramme ja Vapahtajamme, Jeesuksen Kristuksen Henki kehoittaa minua julistamaan kaikille jotka lukevat tätä kirjettä ottamaan vaarin meidän Vapahtajamme sanoista kun hän aloitti palvelustehtävänsä. Markus 1:15 sanoo: "...'Aika on täyttynyt, ja Jumalan valtakunta on tullut lähelle; tehkää parannus ja uskokaa evankeliumi.'"


Tämä uskomaton asia on tapahtumassa kun Kaikkivaltias Jumala vaatii vastuuseen kaikesta synnistä ja pahuudesta tässä niskoittelevassa maailmassa, ja alkaa viedä sitä loppua kohden. Kun mitattu aika loppuu ja antaa tietä ikuisuudelle, tämä maailma käy läpi lopulliset synnytystuskansa Kaikkivaltiaan Jumalan vihan kiivauden alla. Ihmisen kieltäytyminen uskomasta ei muuta mitään, sillä Raamattu on totta ja kaikkien täytyy tulla tilanteen eteen. Ainoastaan kutsutut, valitut, ja uskolliset pakenevat sitä mikä nyt häämöttää horisontissa. Aikain merkkejä on kaikkialla ja niitä tapahtuu joka päivä. On olemasa näiden merkkien huipentuma ja kiihtyminen joita meidän on kehoitettu seuraamaan, ja aivan varmasti, me olemme viimeisten päivien lopulla. Yläpuoliset Raamatun jakeet ovat selkeitä ja ne toteutuvat tarkasti. On nyt aika jokaisen jolla on korvat kuulla, katua, lähteä pois hengellisestä Babylonista, paeta epäjumalanpalveluksesta, ja tulla totuuden todistajaksi keskelle kadotettua, eksytettyä ja kuolevaa sukupolvea. Kenties tämä Last Trumpetin uutiskirje saa tämän aikaan monien sydämissä. Minä rukoilen Jumalaa että se tekisi sen. Kun kristityt tulevat täysin tietoiseksi ja nousevat totuuden puolustajiksi, kaikki pelko otetaan sitten pois kun usko täyttä sielun, ja sydän täyttyy pyhällä tarkoituksella. Kun minä kirjoitan tätä, minun sieluni on liikuttunut sisälläni, koska meidän aikamme on melkein mennyttä. Maailam on erilainen nyt kun lopulliset tapahtumat paljastuvat. Nämä ovat koettelevia ja epävarmoja aikoja ihmiskunnalle, ja kaikkien Jumalan lasten täytyy nyt siirtyä Hänen täydellisen tahtonsa alle!

Pakokauhun henkiä pimeyden terrorissa!

Koskaan meidän maamme koko historiansa aikana ei ole käynyt läpi tällaisia radikaaleja muutoksia kuin sen jälkeen kun World Trade Centerin kaksoistornit tuivat alas tämä traagisena päivänä 11.9.2001. Yhdysvallat ei ole enää kansakunta joka se kerran oli, ja vaikka kontrasti on äärimmäinen, useimmat ihmiset eivät tunnu kiinnitävän paljoakaan huomiota vapauden menettämiselle. Kaikki merkit nousevasta diktatuurista ovat nyt olemassa meidän rajojemme sisäpuolella. Me olemme nyt betoniesteiden, valvontakameroiden ja sotilaallisten tarkastusasemien maa. Poliisit, jotka ennen kantoivat ainoastaan käsiaseita, kantavat nyt voimakkaita automaattiaseita. Joillakin valtateillämme, me näemme panssariajoneuvoja konekivääreiden kera ja partioautot huudattavat sireeneitään ajoittain psykologisena ehkäisynä terrorismille. Me näemme lentokoneita lentävän yläpuolellamme, ja uhkaavat helikopterit liikuttavat ilmaa yllämme. Myös nimettömät ilma-alukset lannistavat ihmisiä tässä hyvin stressaavassa ympäristössä. Kun meidän maamme Valtakunnankansleri, Heinrich Himmleriä vastaava Tom Ridge, asetti terrori-hälytyksen oranssille tai sitä korkeammalle tasolle, poliisi-viranomaisia, hampaisiinsa asti aseistettuina, nähtiin New Yorkin kaduilla, erityisesti Wall Streetillä. Mainittakoon tässä, että tämä terrori-hälytys asetettiin oranssille juuri tarpeeksi pitkäksi ajaksi jotta oikeutettaisiin uusien laitteiden asennus lentokentille ja muille alueille, sellaiset laitteet kuten digitaaliset sormenjälki-yksiköt rakentamaan tietokantaa rajoittamaan ja kontrolloimaan ihmisiä. Sitten kun laitteet oli asennettu, tämä terrori-koodi laskettiin takaisin keltaiselle tasolle.


Mielenkiintoinen tapahtuma sattui aikaisin Tammikuussa 2004, meidän pääkaupungissamme, Washington D.C:ssä. Mies, joka sattui olemaan lakimies, oli ajamassa autolla alas katua kun poliisiauto valot vilkkuen äkkiä pysäytti hänet. Poliisi lähestyi miestä kertoen hänelle että häntä ei pysäytetty liikennesääntöjen rikkomisen vuoksi vaa koska hän oli radioaktiivinen. Tämä mies oli juuri tullut sairaalasta jossa hän oli saanut säteilyhoitoa, ja hän oli laukaissut yhden monista "likainen pommi" -hälyttimistä joita oli asennettu kaupunkiemme kaduille.


Meidän kansakuntamme on tullut niin terrorisoiduksi ja on niin täynnä pelkoa että 29.11.2003, Homeland Securityn johtaja Tom Ridge ilmoitti FBI:n kautta että terroristit saattaisivat havaita almanakat hyödyllisiksi suunnitellessaan terrori-iskuja. Ilmeisesti, täällä on Old Farmer's almanakkoja enemmän kuin vanhoja farmareita ja meidän hallituksemme haluaa tietää miksi. Tom Ridga sanoi: "Jos on ihmisiä kävelemässä ympäriinsä almanakkojen kanssa, me haluamme tietää siitä." Kuinka kansakunta voi vajota tällaiselle naurettavalle hermoilun ja paranoian tasolle? Meidän täytyy muistaa että tämä sota ei ole terroristeja vaan kansalaisia vastaan, sillä se on tavallinen kansalainen jonka kimppuun hänen oma hallituksensa on hyökännyt ja ryöstänyt jokaisen vapauden jonka USA:n perustuslaki takasi. Meidän täytyy muistaa Bill Clintonin sanat Tony Blairille joista kerrottiin sanomalehdessä kymmenen vuotta sitten kun silloinen presidentti Clinton sanoi: "Minä teen kaiken voitavani löytääkseni tien jotta voisin kiertää tämän hiton perustuslain." Muistatko? Mitä ihmettä tapahtui valalle säilyttää, suojella ja puolustaa perustuslakia?


Hiljattain antamassaan lausunnossa, jonka antoi Tri. Johannes B. Koeppl, entinen Saksan puolustusministeriön viranomainen sekä entisen NATO-kenraalin Manfred Wernerin avustaja, me löydämme pelottavan tunnustuksen. Tri. Koeppl sanoi: "Intressit Bushin hallituksen takana, kuten CFR, Trilateraalinen Komissio -- perusti Brzezinski David Rockefellerille -- sekä Bilderberger Ryhmä, ovat valmistelleet ja ovat nyt liikkumassa toteuttaakseen avoimen maailman diktatuurin seuraavan viiden vuoden aikana. He eivät taistele terroristeja vastaan, he sotivat kansalaisia vastaan." Meidän täytyy myös huomioida myös YK:n pääsihteerin Kofi Annanin sanat kun hän sanoi: "Maailmanhallitus voi puuttua sotilaallisesti minkä tahansa kansakunnan sisäisiin asioihin kun tämä ei hyväksy heidän toimiaan." Ottaen huomioon kaiken yläpuolella kerrotun, me voimme ymmärtää selkeämmin mitä Time-aikakauslehti tarkoitti kun siinä kerrottiin: "Bushin hallitus haluaisi tehdä YK:sta kulmakiven suunnitelmiinsa perustaa Uusi maailmanjärjestys."


Totisesti me olemme vaikeuksissa oleva kansakunta Illuminaatin salaliiton laatijat tekevät töitä suunnitelmiensa eteen pudottaa tämä kansakunta maailmanhallituksen orjuutetun yksikön tasolle. Presidentti Bushia käytetään tekemään kaikki väärät asiat ja täten nopeuttaa tätä aikakausia vanhaa salaliittoa. Se oli entinen USA:n Keskuspankin johtaja Paul O'Neill joka paljasti hiljattain kokemuksiaan siitä millaista oli tehdä töitä Presidentti Bushin kanssa. O'Neill vertasi Bushin hallintoa "sokeaksi mieheksi huoneessa joka on täynnä kuuroja ihmisiä." O'Neillillä on kerrotaan olevan dokumentteja jotka todistavat että Presidentti Bush suunnitteli hyökkäävänsä Irakiin siitä päivästä lähtien kun hän tuli virkaansa ja ennen kuin kaksoistornit tulivat alas.


Me olemme nyt enemmän kuin koskaan sodassa oleva kansakunta. Vihollisuudet eivät ole loppuneet! Meillä on myös presidentti joka rakastaa pukeutua sotilas-uniformuun. Kun hän vieraili yllättäen Irakissa Kiitospäivän aikoihin ja nähtiin ja nähtiin tarjoamassa tätä väärää paistettua kalkkunaa, hänellä oli merkki uniformussaan joka esitti kolmikulmiota jonka alla olivat sanat "Old Ironsides". Keskellä kolmiota on salama. Tämä on sama salama jota Hitler käytti kuvamaan salamasotaansa. Se oli Herra Bush joka julisti että hänen politiikkansa Irakia vastaan oli "tyrmistyttävää ja kunnioitusta herättävää". Satanismissa, tämä iskevä salama edustaa Saatanan läsnäoloa. Noituudessa, tämä sama salama edustaa Thor-jumalan läsnäoloa, joka on toinen muoto Saatanasta. Me löydämme tämän saman salaman Harry Potterin otsasta.


Meidän maassamme on suurta murhetta, ja samalla kun meidän taloutemme jatkaa ontumistaan, meillä on puolet koko armeijastamme miehittämässä Irakia. Täällä on niin paljon ihmisiä työttömänä että Presidentti Bush tulee olemaan ensimmäinen presidentti -- siitä lähtien kun Herbert Hoover aloitti presidentin tehtävänsä suurten pulavuosien alussa -- joka päättää kautensa niin että työpaikat ovat vähentyneet. Yrityksiä menee konkurssiin joka päivä, ja tehdasteollisuuden työpaikkoja häviää yhä suuremmassa määrin kun Meksiko ja muut maat valtaavat nämä paikat. Hiljattain, Presidentti Bush pyysi Kongressia hyväksymään muutokset siirtolaisuus-politiikassa niin että "suojeltaisiin laittomien työntekijöiden oikeuksia". Eikö Presidentti Bushin päähän mahdu että jos he ovat laittomia, heillä ei ole oikeuksia? On raportoitu että tässä maassa tekee töitä ainakin 10 miljoonaa laitonta siirtolaista, samaan aikaan kun monet amerikkalaiste ovat työttömiä. Keskellä tätä taloudellista kaaosta, köyhyyttä ja työpaikkojen menetystä, meidän presidenttimme on nyt julistanut että hän pyytää miljardeja dollareita Kuun ja Marsin asuttamiseen. Bush teki tämän lausunnon 9. Tammikuuta, tasan 11 päivää ennen kuin aurinko astuu saavuttaa Eläinradan 11. merkin koka on Vesimiehen merkki. Tämä on täydellinen okkulttinen ajoitus ja se on suoraan linjassa sen kanssa mitä noidat olisivat käskeneet hänen tehdä. Tämän lisäksi, tämän saman aika-kehyksen sisällä, Mars-robotti aloitti toimintansa tämän vihaisen ja punaisen planeetan pinnalla. Tämän taivaallisen robotin nimi on "Spirit".


Aikaisemmassa uutiskirjeessä minä mainitsin että öljyjätti Haliburton Corporation, jota johti ennen Yhdysvaltain varapresidentti Dick Cheney, antoi Cheneylle läksiäislahjaksi 34 miljoonaa dollaria kun hän jätti Haliburtonin tullakseen Yhdysvaltain varapresidentiksi. Nyt me olemme lukeneet että Haliburton ylilaskutti USA:n armeijaa polttoaineesta ja että tämä summa on 61 miljoonaa dollaria. Presidentti Bush sanoi että hän tutkii asiaa. Nyt, huolimatta Haliburtonille tehdystä erityis-tilintarkastuksesta, me olemme saaneet selville että Haliburton-yhtiölle myönnettiin erityislupa myydä lisää polttoainetta.


Samalla kun sota Irakissa jatkuu, me näemme toteutuvia profetioita kuten Matteuksen luvussa 24 ja Luukkaan luvussa 21. Totisesti, täällä on kansakuntain ahdistusta tyrmistyksen kanssa. On paljon verenvuodatusta ja kuolemaa päivittäin kun helikopterit syöksyvät maahan ja pommeja räjähtelee. USA:n armeija tarjoaa sotilailleen 10.000 dollarin bonusta jos he allekirjoittavat sopimuksen vielä kolmeksi vuodeksi. Vastaus jonka he yleensä saavat on: "He eivät voi maksaa minulle niin paljon jotta jäisin tänne." Naisia myös taistelee ja kuolee Irakissa. Hiljattain, Pentagonilta kysyttiin Irakissa palvelevista naisista. He antoivat seuraavanlaisen käsittämättömän vastauksen: "Me emme pidä lukua Irakissa palvelevista naisista." Onko näköpiirissä loppua sodille ja sanomille sodista kuten kerrottu Jumalan Sanassa? Mainittakoon tässä että kun Presidentti Bush vieraili Englannissa Marraskuussa 2003, hän piti 40-minuuttisen puheen jonka aikana hän sanoi: "Saattaa olla terpeen käydä enemmän sotia jotta saataisiin maailmanrauha." Irakissa, viha kasvaa, ja yksi syy on se että Huhtikuussa 2003, amerikkalaiset joukot ampuivat yli 200 tonnia radioaktiivista materiaalia rakennuksiin, koteihin, kaduille ja puutarhoihin kaikkialle Bagdadissa. Kun köyhdytetyllä uraanilla päällystetty kuori rikkoutuu, se räjähtää polttavaksi höyryksi josta tulee radioaktiivista pölyä jonka puoliintumisaika on 4,7 miljardia vuotta. Yli 300.000 irakilaisella on elämä pilalla, ja on suuri määrä epämuodostuneita lapsia, jotkin epämuodostumat niin vakavia että nämä vastasyntyneet lapset eivät edes näytä ihmisiltä. Syöpätapausten määrä on myös noussut hirvittävästi. Kuten Luukas 21 varoittaa, nämä ovat pelottavia merkkejä!


Milloin Yhdysvallat saa kohdata säteilevän kostoiskun? Australialaisessa sanomalehdessä kerrottiin hiljattain, että 18 kilogrammaa uraania josta 9,7 kilogrammaa on rikastettua uraania sekä 62 kilogrammaa thoriumia on kadonnut Lucas Heightsin ydinreaktorista. Tri. Jim Green Adelaidesta, Australiasta lausui: "Jokunen kymmenen kilogrammaa korkeasti rikastettua uraania vastaisi Hiroshiman tyylistä pommia."

Saatanallinen tervetulo uuteen Vesimiehen aikaan

Antikristuksen voimat ovat nousemassa kaikkialla, ja ne käännyttävät meidän petetyn yhteiskuntamme uuteen uskontoon. Tämä on ollut pitkäkestoinen prosessi, mutta nyt jopa fundamentalistiset seurakunnat ovat löytämässä yhteistä pohjaa sopimukselle koskien materiaaleja kuten Harry Potteria ja Taru sormusten herrasta -materiaalia. Se on noiduttu "kristillisyys" jossa eksytetyt uskonnolliset johtajat ylistävät konseptia "hyvä voittaa pahan" tällaisissa fantasia-tarinoissa. Ongelma on, että se on niin kutsuttu "hyvä noituus" joka voittaa pahan noituuden, mutta, siitä huolimatta, se on kaikki noituutta, ja hyvistä noidista tulee sankareita "kristittyjen" keskuudessa. Tämä on kivetty polku hyväntahtoiselle Antikristukselle!


Tämä vuosi 2004 tulee olemaan eräs suurista muutoksen vuosista. Maailman uskontojen parlamentti suunnittelee maailmanlaajuista kokoontumista Barcelonassa, Espanjassa, ajalla 7.7. - 13.7. Tarkoituksena on yhdistää kaikki uskonnot yhdeksi hengelliseksi ruumiiksi. Sillä välin, monissa kirkoissa jotka kutsuvat itseään "kristilisiksi", ihmisiä kutsutaan osallistumaan hyvin vaaralliseen noita-rituaaliin nimeltään "Walking the labyrinth". Sitä popularisoivat Presbyteerit, Yhdistyneet Metodistit, ja muut sellaiset. Tämä labyrintti on ympyränmuotoinen sokkelo joka kävellään läpi paljain jaloin kunnes saavutetaan keskusta jossa osanottajien sanotaan valaistuvan. Seuraava on sanatarkka kuvaus labyrintissa jonka on antanut Presbyteeri-ministeri nimeltään "Pastori Vicky Curtiss": "Tämä muinainen labyrintti-muoto suunniteltiin pyhän geometrian mukaan. Se perustuu 13-sakaraiseen tähteen, jaettuna neljään osaan jossa 11 mutkaa ja 28 nurinpäin käännettyä kampasimpukkaa rajojen ympärillä. Se on mysteeri; me emme tiedä miksi se toimii. Se vain toimii." Tämä nainen myöntää että hän on sekaantunut ja kutsuu muitakin mukaan johonkin hengelliseen jota hän ei ymmärrä. Hän on sokea johtaja jolla on johdettavanaan sokeita, ja heitä kaikkia johdetaan ojaan. Se on sokea kävely noituuden alkeisiin! Tämä innokas Harry Potterin, Taru sormusten herrasta -materiaalin, ja labyrinttikävelyn hyväksyntä vie minut Ilmestyskirjan luvun 9:21 äärelle, joka sanoo: "He eivät tehneet parannusta murhistaan eikä velhouksistaan eikä haureudestaan eikä varkauksistaan."


Tässä kohtaa minä haluaisin mainita että olen tehnyt uuden traktaatin Taru sormusten herrasta -materiaalista ja sen kirjoittajasta J.R.R. Tolkienista. Tässä lappusessa, minä paljastan näiden töiden noituuden, ja tämä traktaatti on jo saanut aikaan hämmästyttävää huomiota vaikka sitä ei ole jaettu paljon. Tätä traktaattia saa pyytämällä. Me saammeuhkauksia noidilta ja "kristityiltä" ja meidän sivumme jopa suljetaan satunnaisesti. Kuten Tammikuun uutiskirjeessä mainittiin, noidat ovat myös tehneet syötiksi kotisivun joka opettaa ja edistää noituutta, ja he ovat varastaneet meidän nimen. He kutsuvat sitä "Last Trumpet Ministries.com". Meidän virallinen web-sivu loppuu päätteeseen ".org". Meitä vastaan hyökätään joka puolelta, mutta me jatkamme sotimista. Minä rukoilen että miljoona kopiota tästä traktaatista menisi jakeluun. Se on jo auttanut monia nuoria kristittyjä näkemään totuuden ja on vetänyt heidät ulos noituudesta. Auta meitä ja rukoile kiihkeästi sillä aika on käsillä!


Noituutta esitellään jatkuvasti edestä ja keskeltä. Hiljattain, senaattori Hillary Clinton antoi henkilöstölleen erikoispainoksen kirjasta "Living History". Kirjan kannessa on kuva Hillarysta puettuna kuten Harry Potter ja hän on täysin Harryn näköinen. Hän on puettuna mustaan tyypillisen punaisen ja keltaisen kaulaliinan kanssa. Hänellä on myös pyöreät silmälasit ja saatanallinen salama otsallaan, sekä laakeripuusta tehty taikasauva. Tätä taikasauvaa pidetään loitsuamis-asennossa kun hänen kätensä tarttuu sauvaan rystyset ulospäin sauvan ylittäessä hänen oikean olkapäänsä.


Minun täytyy sanoa että minun sieluni on hyvin raskas kallisarvoisten lasten vuoksi jotka vedetään Wiccalaiseen noituuteen. Nyt Mattel -leluyhtiö on esitellyt uuden Barbie- nuken nimeltään "Mattel Secret Spells Barbie". Tämä nukke tulee täydellisenä noita-padan, loitsujauhon ja yksityiskohtaisen loitsukirjan kanssa, joka opettaa yksityiskohtaisesti kuinka heittää loitsuja. Tämä noita-Barbie tulee myös kahden muun nuken kanssa jotka edustavat ystäviä noitapiirissä, joten saadaan triumviraatti tai "kolmen voima". Saatavilla on myös loitsusarjoja, kynttilöitä, yrttejä, öljyjä ja opintovihkoja.


Me olemme nyt oppineet että lopullinen hyväksyntä on annettu korvata World Trade Centerin tuhoutuneet kaksoistornit. Tämä uusi rakenne on nimeltään "Freedom Tower". Se tulee olemaan 1776 jalkaa (541,68 metriä) korkea ja sen pitäisi olla valmis vuoteen 2008 mennessä. Se tulee olemaan maailman korkein rakennus. Tätä tornia kuvaillaan kiemurtelevaksi, säihkyväksi, lasilla päällystetyksi pilvenpiirtäjäksi jossa on terävähuippuinen tornikatto joka antaa valoa yötaivaalle. Tämän lisäksi, tämän tornin huipulla tulee olemaan tuuli-turbiinien pyörittämiä rukouspyöriä jotka jatkuvasti kierrättävät tiibetiläisten munkkien kirjoittamia rauhan mantroja.


Yhdistynyt maailma Saatanan alla!

Koskaan ei ole ollut sellaista aikaa niin kuin tämä, jolloin jokapäiväiset tapahtumat paljastavat saatanallista tönäisyä kohti Uutta maailmanjärjestystä sekä maailmanhallitusta. 1.1.2004, Paavi Johannes paavali II antoi uudenvuoden julistuksensa jossa hän painokkaasti julisti: "Enemmän kuin koskaan me tarvitsemme uuden kansainvälisen järjestyksen joka nojaa YK:n kokemukseen ja päätökseen." Nämä ovat huomattavia sanoja jotka tulevat sellaiselta jota pidetään "kristinuskon" johtajana, sillä kun Yhdistyneiden kansakuntien peruskirja laadittiin San Franciscossa, oli päätetty etukäteen että YK:ssa ei koskaan mainittaisi Jumalaa tai Jeesusta Kristusta.


Yhdysvalloissa, me saamme todistaa kerran niin suuren kansakunnan taantumista ja heikkenemistä kun työpaikat vähenevät ja dollari heikkenee muita valuuttoja vastaan. Vuoden 2003 viimeisenä päivänä, USA:n dollari teki uuden kaikkien aikojen pohjanoteerauksensa euroa vastaan. USA:n dollari menetti arvoaan täydet 17% vuonna 2003. Yhdysvaltoja pakotetaan nopeasti muottiin jossa se olisi vain yksikkö maailmanlaajuisessa diktatuurissa. Noitien Beltaine-sapattina, tänä tulevana toukokuun 1. päivänä, kymmenen uutta maata lisätään Euroopan Unioniin. Tämän lisäksi, Kiina ja Japani ovat nyt muodostamassa kiinalais-aasialaista vapaakauppa-aluetta, johon liitetään kaikki muutkin Aasian maat. Yhdysvallat tekee nyt töitä Meksikon ja Kanadan kanssa liittääkseen ne Amero-Unioniin.


Tällä välin, maailman nälkä lisääntyy, ja kun vesivarat ehtyvät, YK suunnittelee takavarikoivansa kaikki vesivarat tehden vedestä maailmanhallituksen omaisuutta. Pula ruuasta on niin suurta että Punainen Kiina on lopettanut vehnän viennin ja ostaa nyt kaiken vehnän jonka vain voi. Pedon ruma pää nousee kun Euroopan Unioni alkaa muodostaa massiivista armeijaa tienraivaajina Ranska, Britannia ja Saksa tapaamisessaan Napolissa, Italiassa, marraskuussa 2003.


Me kaikki olemme myös näkemässä pedon nousun kontrolloimaan ostamista ja myymistä hänen pahassa korkean teknologian elektronisessa järjestelmässään. MasterCard julkaisee pian PayPass -kortin jota ei pyyhkäistä lukijassa, vaan se on kortti jota pidetään lukijan lähellä. 21.11.2003, Pariisissa pidettiin globaali turvallisuus-konferenssi, ja tässä konferenssissa, Scott R. Silverman, Applied Digital Solutionsin toimitusjohtaja esitteli uuden pistoksella asennettavan mikrosirun joka toimii radiotaajuus-tunnistuksen eli RFID:n avulla. Mikrosirut asennetaan ihmisiin tunnistamista varten sekä kaikenlaista ostoa ja myyntiä varten. Joissakin tuote-etiketeissä on jo sisällä radiotaajuus-tunnistepiiri, ja pian kaikkia tuotteita ja ihmisiä jotka ostavat niitä valvotaan. Onneksi, me tiedämme että Taivaassa on Jumala joka antaa meille voiton tästä kaikesta. On aika rukoilla ja nousta pimeyden voimia vastaan paljastamalla tämä saatanallinen juoni.

Lopulliset merkit synnytystuskia käyvästä luomakunnasta

Vitsauksia ja tauteja nousee esiin kaikkialla tässä kapinoivassa maailmassa. Äskettäinen flunssa-kausi ruuhkautti sairaaloita Yhdysvalloissa kun Illuminaatin tiedemiehet kokeilivat uusinta tehtailtua virustaan ymmällään olevaan väestöön. Se oli Tri. John Houser Venderbilt Medical Centeristä joka sanoi: "Ei ole olemassa hoitoa joka saisi flunssan menemään pois." Punaisessa Kiinassa, SARS, joka on tappava keuhkokuume, nostaa taas päätään. Yhdysvalloissa pelko hullun lehmän taudista saa aikaan taloudellista kaaosta kun 27 valtiota kieltäytyy hyväksymästä amerikkalaisia pihvi- ja rinnakkaistuotteita kuten saippuaa, kynttilöitä ja kosmetiikkaa.


New York Cityä vaivaa yli 6000 erilaista homelaatua, joita löydetään kaikentyyppisistä rakennuksista. Sitä kutsutaan home-epidemiaksi. New Yorkissa vilisee myös torakoita ja erilaisia hyönteisiä, sekä paljon rottia. Tilanne ei ole hallinnassa eikä ratkaisua näköpiirissä.


Koko maailma on joutunut kohtaamaan outoja säitä sekä sähkökatkoksia. Punainen Kiina säännöstelee sähköä, ja meillä on edelleen ongelmia täällä Yhdysvalloissa. Hiljatain, San Francisco pimeni kun massiivinen sähkökatkos iski tähän kaupunkiin. Vuoden 2003 kesä toi sellaisen paahtavan helleaallon Eurooppaan että tuhannet kuolivat Ranskassa ja Englannissa. Toisaalta, Englannissa oli myös niin kylmää että 2500 ihmistä kuoli äärimmäisestä säästä johtuen joulukuussa 2003. Maapallon napa-alueilla missä pitäisi olla kylmintä, me näemme että jää sulaa ja suuria alueita jääkuoresta lohkeaa. Maapallon pyörimisvauhti myös muuttuu. Menneisyydessä, maapallon pyörimisliike oli jatkuvasti hiljenemässä mutta nyt se on kasvamassa. On myös raportoitu että maapllon megneettikenttä on heikentynyt kymmenen prosenttia ja jatkaa heikkenemistään; tämä voi saada aikaan magneettisten napojen vaihtumisen kun maapallon ytimessä tapahtuu mullistus. Minusta on hämmästyttävää lukea Jesajan lukua 24:1 joka sanoo: "Katso, Herra tekee maan tyhjäksi ja autioksi, mullistaa sen muodon ja hajottaa sen asukkaat."


Matteuksen luvussa 24 ja Luukkaan luvussa 21, meitä varoitetaan että aivan viimeiset päivät olisivat monien maanjäristysten aikaa. Joulukuussa 2003, kun vuosi läheni loppuaan, murhenäytelmä iski Iraniin kun massiivinen maanjäristys iski tähän muinaiseen Persian maahan. Bamin kaupunki ja sen muinainen linnoitus tuhoutui täysin kun 6,7 asteen maanjäristys iski. Kuolleita oli liki 50.000. Kun järkyttyneet reportterit seurasivat tilannetta, he sanoivat: "He hautaavat kaupunkia." Tässä oli kokonainen kaupunki pyyhitty pois maan päältä, ja kuinka nopeasti se unohdettiin!


Maanjäristykset jatkuvat monilla muillakin alueilla. Baltimoren-Washingtonin aluetta ravisutti 4,5 asteen maanjäristys 10. joulukuuta 2003. Joulukuun 25. päivänä 2003, Voimakas järistys iski Panamaan saaden kuolemaa ja loukkaantumisia. Maa järisi myös eteläisessä Perussa, keskisessä Italiassa, Bangladeshissä, Uudessa Kaledoniassa, Taiwanilla pohjois-Japanissa, Kaliforniassa ja Washingtonin osavaltiossa. Kalifornian järistys kaatoi rakennuksia keskisessä Kaliforniassa ja lähetti shokkiaaltoja San Franciscosta Los Angelesiin.


Seisminen ja vulkaaninen aktiivisuus lisääntyy täällä maan päällä kun monet oudot tapahtumat jatkavat toteutumistaan avaruudessa. Kuten se, että aurinko edelleen sinkoaa massiivisia ionisoituja pilviä maan päälle, tapahtuu auringonpurkauksia ja että maapallon vulkaaninen aktiivisuus on lisääntynyt 500% 19. lokakuuta 2003 lähtien, on ollut 11 massiivista ionisoitua pilveä, jokainen 13 kertaa maapallon kokoinen. Luukas 21:25 sanoo: "Ja on oleva merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä, ja ahdistus kansoilla maan päällä ja epätoivo, kun meri ja aallot pauhaavat."


Lopuksi, minä taas kerran kehoitan jokaista rukoilemaan kiihkeästi ja menemän syvälle rukoukseen sillä aikaa on vähän. Muista lähettää rukouspyyntösi, ja me kiinnitämme jokaiseen niistä yksityiskohtaista huomiota rukouskokouksissamme läpi viikon. Erityinen kiitos kaikille teille jotka tuette tätä Lopun ajan ministeriötä; minä rukoilen että Herra siunaisi teitä suuresti. Muista rukoilla Last Trumpet Ministeriön puolesta meidän turvallisuutemme vuoksi kun me etenemme hengellisellä taistelukentällä. Armo ja rauha olkoon ylläsi Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä.


David J. Meyer


http://www.lasttrumpetministries.orgTakaisin