Amerikan lopullinen huuto pimeyden syvyyksistä!

Psalmi 130:1-2:
"Matkalaulu. Syvyydestä minä huudan sinua, Herra. Herra, kuule minun ääneni. Tarkatkoot sinun korvasi minun rukousteni ääntä."
Ilm. 2:21-25:
"Ja minä olen antanut hänelle aikaa parannuksen tekoon, mutta hän ei tahdo parannusta tehdä eikä luopua haureudestaan. Katso, minä syöksen hänet tautivuoteeseen, ja ne, jotka hänen kanssaan tekevät huorin, minä syöksen suureen ahdistukseen, jos eivät tee parannusta ja luovu hänen teoistansa; ja hänen lapsensa minä tappamalla tapan, ja kaikki seurakunnat saavat tuntea, että minä olen se, joka tutkin munaskuut ja sydämet; ja minä annan teille kullekin tekojenne mukaan. Mutta teille muille Tyatirassa oleville, kaikille, joilla ei ole tätä oppia, teille, jotka ette ole tulleet tuntemaan, niinkuin ne sanovat, saatanan syvyyksiä, minä sanon: en pane teidän päällenne muuta kuormaa; pitäkää vain, mitä teillä on, siihen asti kuin minä tulen."
Ilm. 12:12:
"Sentähden riemuitkaa, taivaat, ja te, jotka niissä asutte! Voi maata ja merta, sillä perkele on astunut alas teidän luoksenne pitäen suurta vihaa, koska hän tietää, että hänellä on vähän aikaa!"
Ap.t. 2:19-21:
"Ja minä annan näkyä ihmeitä ylhäällä taivaalla ja merkkejä alhaalla maan päällä, verta ja tulta ja savupatsaita. Aurinko muuttuu pimeydeksi ja kuu vereksi, ennenkuin Herran päivä tulee, se suuri ja julkinen. Ja on tapahtuva, että jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu."


Tässä Last Trumpet Newsletterin numerossa, me paneudumme siihen surulliseen tosiasiaan että meidän kansakuntamme on antikristuksen voimien miehittämä, ja että tämä kerran niin suuri kansakunta on vajonnut Saatanan alhaisimpiin syvyyksiin. Koskaan ei ole ollut sellaista aikaa kuin tämä! Minä olen varoitellut jo yli 20 vuoden ajan että tällainen aika tulisi, ja nyt se on meidän yllämme. Joka päivä on uusi epäpyhä ilkityö ja on runsaasti jatkuvaa jumalanpilkkaa. Pian Kaikkivaltias Jumala tunnetaan kaikkialla, ja Hänet tunnetaan tuomioistaan! Ainoa toivo on aito katumus johon sisältyy synnin hylkääminen, enkä minä näe tällaista tapahtuvan. Kaikkea mikä on pyhää ja pyhitettyä, pilkataan, nauretaan ja tehdään naurunalaiseksi. Tämä voi jatkua ainoastaan siihen asti kunnes Jumalan viha lankeaa tämän uhittelevan ja saastaisen kansakunnan ja maailman päälle, ja seurakunnat ovat suurimpia syyllisiä. Tekopyhyys ja avoin noituus niin kutsuttujen "kristillisten" kirkkojen keskuudessa tulee olemaan Jumalan vihan polttopiste. Ainoa pidättävä voima tässä maailmassa on jäljellä olevien kristittyjen määrä pienissä kirkoissa ja kotiseurakunnissa jotka ovat uskollisia Herralle ja ovat aktiivisia huutaessaan varoitusta. Nämä ovat Kaikkivaltiaan Jumalan suojelun ja voitelun alla! Noituus ja helvetin voimat ovat hyökkäilleet säännöllisesti ja tämä on vaatinut tuskallisen veronsa meidän maassamme ja maailmassa. Kuinka kauan Kaikkivaltias sietää tätä? Ilmiselvästi, loppu on lähellä. Onneksi, me voimme yhä huutaa syvyyksistä, ja jos me huudamme Hän kuulee meitä!

Kieroutuneen seksin ja noituuden okkultistiset loitsut!

Helmikuulla on suurta merkitystä okkultismissa, ja se on lisääntyvän loitsimisen aikaa, sillä helmikuun 2. päivä on yksi noitien kalenterin kahdeksasta juhlapäivästä. Se on "Imbolc" -niminen sapatti ja tarkoittaa "kohdussa". Noidat uskovat että tänä päivänä, helmikuun toisena, kevään ensi merkit tulevat esiin Äiti Maan kohdusta. Roomalaiskatolinen kirkko varasti sen noidilta ja kutsuu sitä nimellä "Kynttilänpäivä". Toiset kutsuvat sitä nimellä "Groundhog Day" (=Metsämurmeli-päivä, myös Am. Kynttilänpäivä), päivä jona pienet eläimet nousevat maasta ja kertovat meille milloin uusi kevät syntyy. Tämä on kaikki eräs noituuden muoto vanhan wiccalaisen tradition mukaan. Noidat aina juhlivat sapattiaan illalla ennen tätä päivää, ja Imbolcin tapauksessa, tämä olisi helmikuun 1. Kolmetoista päivää myöhemmin on noitien juhlapäivä nimeltään Lupercalia tai "Suden päivä". Roomalaiskatoliset varastivat myös tämän päivän pakanoilta ja nimesivät sen Pyhän Valentinen päiväksi. Noidat ja heidän seuraajansa jotka elivät Rooman Imperiumin päivinä viettivät Lupercaliaa helmikuun 14. päivänä, vapaan seksin hyväksymisen päivänä. Nuoret miehet tekivät lampaannahasta hihnoja nimeltään "februa" ja kastoivat ne vereen. He jahtasivat nuoria naisia pelloilla yrittäen läimäyttää heitä tällä verisella februalla. Jos he osuivat, naisen täytyi antautua tämän nuoren miehen haluille. Tämä on Ystävänpäivän todellinen alkuperä.


Tänä vuonna, helmikuussa 2004, oli myös perjantai 13. päivä ennen Lupercaliaa, joka saisi noidat tekemään loitsujaan raivoisasti. Me näemme nyt ja tulemme jatkossa näkemään kaiken tämän laittomuuden tuloksia.


Kun helmikuun 1. lähestyi, monet ihmiste alkoivat arvella ja ihmetellä että tulisiko terrori-isku koska Super Bowlia oli tarkoitus pelata tänä yönä ja melkein miljardi ihmistä katsoisi sitä maailmanlaajuisesti. Surullinen tosiasia on, että hyökkäys tapahtui. Se oli okkultistinen ensimmäisen suuruusluokan performanssi, joka lähetti matkaan ja toi esille seksuaalisen himon henkiä kaikkialle kansakuntaamme. Sitten tuli tämä "wardrobe malfunction" kun Jusin Timberlake väkivaltaisesti repi osan Janet Jacksonin pukua paljastaen hänen oikean rintansa. Kun hän seisoi tässä asennossa juuri tämän Imbolc-sapatin iltana, kuun valossa joka kasvaa kohti täyteyttä jota seuraa perjantai 13. päivä ja sitten Lupercalia, hän henkilöityi okkulttiseen Venus-jumalattareen sekä Kuu-jumalattareen. Täten, seksuaalisen himon henget pyyhkivät yli koko maan tämän loitsun seurauksena. Jopa mainokset Super Bowlin aikana olivat täynnänsä seksuaalisia tuotteita ja niitä mainostettiin säädyttömissä yhteyksissä. Se oli suuri hyökkäys meidän maatamme kohtaan ja se oli hengellinen hyökkäys.


Tämän tapahtuman jälkeen, me olemme kuulleet suurista lapsipornorenkaista kuten sellainen joka piti majapaikkaansa täällä Beaver Dam:issa, Wisconsinissa. Toinen löydettiin Illinois:ista. Tämän Super Bowl -loitsun tapahduttua, on myös paljastettu että amerikkalaiset sotilaat ovat raiskanneet kymmeniä naissotilaita Kuwaitissa ja Irakissa. Me olemme myös lukeneet että eräs meidän kaikkein arvovaltaisimmista Ivy League -kouluista (=kahdeksan Itärannikon vanhaa yliopistoa) on päättänyt vedota hekumallisiin mieltymyksiin. Harvard Universityn komitea päätti äänin 14 - 0 rangaista yliopiston lehteä nimeltään H-Bomb siitä että se julkaisi artikkelin seksistä undergraduate-oppilaiden alastonkuvien kera. [Undergraduate = opiskelija jolla ei ole vielä alinta tutkintoa]. Niin paljon enemmän pahaa tapahtuu tässä saastan virrassa, ja siitä ei voi kertoa tässä uutiskirjeessä.


Kaiken yllä olevan lisäksi, me näemme tapahtuvan muutakin tämän Super Bowl -sapatin jälkeen. Homoseksuaalit ovat tulleet ulos kaapeistaan, ja he ovat nousseet uuden aggressiivisuuden kanssa. Massachusettsin Korkein Oikeus puolsi täysiä ja yhtäläisiä avio-oikeuksia homo-pareille. San Franciscossa, Kaliforniassa, yli 2000 homoseksuaalista paria seisoi pitkissä riveissä perjantaina 13. päivänä kun San Franciscon kuvernööri Gavin Newsom rikkoi lakia ja myönsi avioliittoluvan homo-pareille. Tätä jatkui koko viikonlopun kun virastot pysyivät auki ja majoittivat heitä. Kautta maan, tuhannet homoseksuaalit valtasivat kaupunkien ja maakuntien viranomaisten toimistoja yrittäessään hakea avioliittolupia. Kun heille kerrottiin "ei käy", he menivät takaisin jonoon ja jatkoivat tulemistaan. Oli aivan kuin Sodoman päivinä.


Englannissa, uutta lakia nimeltään "Gender Recognition Bill" työnnetään eteenpäin, ja se määrää selvästi että mies -transseksuaalia täytyy kohdella kuten naista "kaikissa tapauksissa" ja että hän vio jopa mennä naimisiin toisen miehen kanssa. Tämä laki sallii myös transseksuaalin muuttaa syntymätodistustaan. Tämä laki myös sanoo että seurakunta ei voi kieltää jäsenyyttään transseksuaalilta, ja että työnantaja ei voi kieltää ottamasta tällaista henkilöä. Heillä on myös oikeus käyttää kaikkia julkisia naisten pesuhuoneita, ja heidän oikeuksiensa polkemisesta voidaan määrätä 5000 punnan sakko.


Miksi tämä kaikki tapahtuu? Sen takia koska me olemme kansakunta joka on täynnä okkultismia ja noituutta. Okkultismin maailmassa, on kaksi tapaa jolla voimaa saadaan ja kutsutaan. Nämä kaksi tapaa ovat seksuaaliset rituaalit ja veri-rituaalit. Noituuden alemmilla tasoilla näitä asioita ei esitellä, ja harjoitettu noituus näyttää "valkoiselta magialta" tai "hyvältä magialta". Monissa Disney-studioiden perhe-elokuvissa on vahva okkultistinen teema, ja on selvät syyt miksi Disneyn johtokunnassa on 13 jäsentä. Harry Potter -sarja edelleen vangitsee maamme nuoria, ja kesäkuussa 2003, Time-lehti julkaisi tarinan otsikolla "Tämä vanha musta magia" kuvan kanssa jossa kirjailija Janet Rowlingilla on hupullinen musta Wiccan -viitta. Artikkelissa kerrottiin että tämä viimeinen kirja Harry Potter -sarjassa antaa meille pimeämmän, monimutkaisemman sankarin. Kuinka voivat "kristilliset" seurakunnat käyttää tätä pyhäkouluissaan? Samaan tapaan, Taru sormusten herrasta -kirjat ja -elokuvat edelleen pitävät kansakuntia lumouksen alla. Sarjan kolmas osa, nimeltään "Kuninkaan paluu", sai 11 Oscar-nimitystä. Meidän täytyy muistaa että Hollywood ja viihdeteollisuus on täysin saatanallisten ja luciferilaisten voimien hallitsema. Meidän täytyy muistaa että se oli John Lennon joka kerskaili että Beatles oli suositumpi kuin Jeesus Kristus oli koskaan ollut. Se oli leski Yoko Ono joka sanoi hiljattain: "Alussa oli Beatles."


Koskaan aikaisemmin meidän kansakuntamme ei ole ollut näin okkultismin vallassa eikä se ole ollut koskaan aikaisemmin niin väkivaltainen ja seksuaalisesti kieroutunut. Minulla on edessäni kuva unitarialaisesta universalistisesta pakana-ympyrästä Recruit Memorial Kappelissa Great Lakes Laivastokeskuksessa. Tämä on taas uusi esimerkki pakana-uskonnoista armeijassa. Minulla on myös edessäni sivu "kristillisen" koulun oppikirjasta; sivu kertoo Pyhäinmiestenpäivästä. Se valistaa oppilaita seuraavalla tavalla: "Pyhäinmiestenpäivä tunnetaan myös Kuolleiden päivänä. Se on juhlapäivä eikä surupäivä. Perheet menevät hautausmaille ja pitävät juhlia. Ruokaa ja juomaa tarjotaan kuolleille sukulaisille samalla lailla kuin juhlijoille. Leipurit myyvät erityistä kuolleiden leipää joka koristellaan sokerisilla pääkalloilla ja arkuilla. Näitä leipiä syödään suuressa määrin hautojen keskellä. Pyhäinmiestenpäivä on päivä jota juhlitaan kuolleiden ystävien tai sukulaisten henkien kanssa." Tässä sivussa on koristeltu reuna, ja opiskelijoille annettu tehtävä kuuluu seuraavasti: "Jos mahdollista, mene läheiselle hautausmaalle ja tee jäljennös hautakivestä. Jos ei ole mahdollista tehdä jäljennöstä, luonnostele miltä sinä luulet tämän ihmisen näyttäneen kehyksissä alla. Koeta saada selville enemmän tästä henkilöstä tai hänen perheestään." Nämä ovat juuri niitä tehtäviä joita annetaan noita-harjoittelijalle, ja nyt niitä annetaan "kristillisissä" kouluissa.


Ei ole epäilystäkään siitä etteivätkö pahat henget jotka saivat lähdön okkultismin myötä olisi antaneet nuorille ihmisille himon outoon viihteeseen. Hiljattain, norjalainen Black Metal -bändi järkytti Puolaa performanssillaan. Bändi nimeltään Gorgoroth lavasti erikoisen konsertin johon sisältyi kymmeniä lampaanpäitä seivästettyinä, kirjaimellinen verikylpy, sekä alaston ristiinnaulittu nainen. Kaikkialla lavalla oli verta. Kaikki oli maalattu noin sadalla litralla lampaanverta. Saatanallisia symboleita oli kaikkialla. Viranomaiset halusivat keskeyttää konsertin mutta pelkäsivät mellakkaa verisen fanijoukon taholta joka oli maksanut nähdäkseen sen.


Minun tehtäväni on antaa tällaista järkyttävää informaatiota jotta me saisimme vihjeen kuinka pahaa on siellä jossakin. Se ei ole tämä maailma jonka me kerran tunsimme; se ei ole sellainen jollaisena me muistamme sen. Se muistuttaa päivistä jolloin meillä oli käytävämonitorit kouluissamme. Sitten tulivat metallinpaljastimet ja poliisit käytäville. Nyt New York Cityn koulut ovat niin väkivaltaisia että poliisin erikoisryhmät (SWAT teams) on määrätty kahteentoista kouluun. Nooan ja Lootin päivät ovat keskellämme!

Missä ovat kristityt?

Mitä tapahtui järjestäytyneelle kristinuskolle? Miksi ei ole suurta vastalausetta maamme sietämättömille synneille? Vastaus näihin kysymyksiin on yksinkertainen. Seurakunnat ovat syyllisiä epäjumalanpalvelukseen, apatiaan ja välinpitämättömyyteen suhteessa totuuteen. Järjestäytyneet "kristilliset" kirkot on täysin illuminisoitu näinä viimeisinä päivinä. Noituus on saapunut seurakuntiin ja on vaatinut suuren veron, ja kuolinkellot soivat kovaa ja selkeästi. Hiljattain, Wall Street Journal julkaisi uutisen nimeltään "Epäuskoiset uudestisyntyneet". Tässä artikkelissa, kristilisen tutkijan George Barnan kysely paljasti seuraavaa:

  • 26% uudestisyntyneistä "kristityistä" uskoo että kaikki uskonnot ovat periaatteessa samoja.
  • 50% uskoo että hyvät työt vievät sinut taivaaseen.
  • 35% ei usko että Jeesus fyysisesti nousi kuolleista.
  • 52% ei usko että Pyhä Henki on elävä itsennäinen kokonaisuus (=entiteetti).
  • 45% ei usko Saatanan olemassaoloon.
  • 10% uskoo jälleensyntymiseen.
  • 29% uskoo että on mahdollista kommunikoida kuolleiden kanssa.
  • 33% hyväksyy samaa sukupuolta olevien liitot.
  • 39% uskoo että on moraalisesti hyväksyttävää että parit elävät yhdessä ennen naimisiin menoa, mikä on haureutta.

Kaiken yläpuolella olevan lisäksi, avioeroprosentti meidän maassamme on tällä hetkellä 51%, ja me löydämme että 27% väittää olevansa uudestisyntyneitä kristittyjä ja 24% ei väitä olevansa.


Jumalan Sanan totuus on Jatkuvan hyäkkäyksen kohteena. Aivan hiljattain, Tri. Karen L. King Harvardin Divinity Schoolista julkaisi uuden kirjan nimeltään "The Gospel of Mary Magdala". Tri. King väittää että tämä niin kutsuttu evankeliumi on peräisin käsikirjoituksista jotka löydettiin vuonna 1896. Siinä Jeesuksen kerrotaan sanovan: "Ei ole sellaista asiaa kuin synti." Tuomitkoon Kaikkivaltias Jumala tällaisen jumalanpilkan nopeasti, ja saattakoon Hän jokaisen todellisen uskovan nousevan ja julistavan Jumalan koko suunnitelmaa.

Kokoamassa sodan pilviä Lähi-idässä

20.1.2004, joka on juuri se päivä jolloin aurinko astuu sisään Vesimiehen merkkiin noitien valtakunnassa, Presidentti George W. Bush seisoi kansakunnan edessä ja piti kansakunnan tilaa koskevan puheen jonka joku oli kirjoittanut hänelle. Takana oli massiivinen Amerikan lippu väärinpäin niin että sininen kenttä ja tähdet olivat oikealla. Presidentti ei ainoastaan kehunut saavutuksiamme Irakissa vaan myös omaa USA:n taloutta koskevaa suunnitelmaansa. Mainittakoon tässä että siitä lähtien kun Presidentti Bush astui virkaansa, meillä on ollut suurin työpaikkojen hävikki suurten pulavuosien jälkeen. On nyt kerrottu että täydet 80% meidän tehdasteollisuuden työpaikoista on hävinnyt lopullisesti. Me olemme kansakunta joka on vaikeuksissa. Meidän teollinen pohjamme on tuhottu.


Terrorismin pelko pitää maatamme otteessaan, kun me odotamme seuraavaa iskua. 11.9.2001 lähtien, sotilaslentokoneet ovat nousseet 1700 kertaa käännyttääkseen epäilyttävät lentokoneet mikä on keskimäärin kaksi kertaa päivässä.


Me koemme myös lukuisia hyökkäyksiä Irakissa joka päivä, kun Bushin ulkomailla käytävän sodan ja kotimaisen tuhon politiikka jatkuu. On nyt myönnetty että Irakilla ei ole ollut joukkotuhoaseita. Se on Yhdysvallat jolla niitä on, ja joka käytti niitä aloittaakseen ongelmat Lähi-idässä, ja joka epäilemättä johtaa Harmagedonin taisteluun. USA:n aseasiantuntija David Kay meni Irakiin luottavaisena siitä että hän löytäisi joukkotuhoaseita, ja yhdeksän kuukauden sinnikkään etsimisen jälkeen hän sanoi: "En usko että niitä on olemassa." Kun Presidentti Bushilta kysyttiin tästä, hän antaa aina saman vastauksen: "Maailma on parempi kun Saddam ei ole vallassa." Tämä ei ole kunnon vastaus sillä se ei vastaa kysymykseen. USA:n hallitus on nyt tarjoamassa miljoonan dollarin palkkiota jokaiselle 13 irakilaiselle joilla oli läheiset välit Saddam Husseinin kanssa.


Todellinen syy miksi me olemme Lähi-idässä on se, että se on Saatanan suunnitelma joka vain toteuttaa Raamatun profetian. Ilmestyskirja 16:14 kertoo että tulee olemaan suuri armeijoiden kokoontuminen Lähi-idässä silloin kun maailman loppu on lähellä: "Sillä ne ovat riivaajain henkiä, jotka tekevät ihmeitä; ne lähtevät koko maanpiirin kuningasten luo kokoamaan heidät sotaan Jumalan, Kaikkivaltiaan suurena päivänä." Yhdysvalloilla on nyt 33 muuta kansakuntaa koottuina Irakiin ja Kuwaitiin. Tämä koko Lähi-idän alue on massiivinen ruutitynnyri joka odottaa räjähtämistään! Armeijan komentaja Kenraali Peter Schoomaker sanoi että hän suunnittelee kierrättävänsä sotilaita Irakiin ja takaisin seuraavat kolme vuotta. Sillä välin, merkittävät johtajat vierailevat tässä muinaisessa Babylonian maassa. Helmikuun alkupuolella, Prinssi Charles teki yllätysvierailun sinne, ja hän oli ensimmäinen Britannian kuninkaallinen joka vieraili tässä maassa 33 vuoteen.


On ollut myös salaisia tapaamisia Vatikaanissa koskien Lähi-itää. Kesäkuussa 2003, ulkoministeri Colin Powell tapasi Paavin. Tammikuun lopussa 2004, varapresidentti Cheney meni Vatikaaniin "korkean tason" tapaamiseen Paavin kanssa koskien Lähi-itää. Siellä on outoja sisäpiirin tapaamisia. Myös Venäjä on astumassa kuvaan. 30.1.2004, AP raportoi että Venäjä kokoaa kaikkia joukkojaan simuloidakseen täysimittaista sotaa! Mitä sellaista he tietävät jota he eivät kerro meille? Venäjä on aktivoinut 756 mannertenvälistä ballistista ohjusta, 348 SLBM [*] ja 69 pommittajaa. Testeihin sisältyy ohjusten laukaisuja siiloista ja sukellusveneistä. Ei koskaan ole ollut suurempaa tarvetta rukoukseen.


* SLBM on sukellusveneestä laukaistava mannertenvälinen (ballistinen) ohjus (Submarine Launched Ballistic Missile). Niitä kuljettavat "boomer"- tyyppinä tunnetut ohjussukellusveneet, joita myös venäjän laivastolla on. Tosin amerikkalaiset ovat suosineet tyyppiä huomattavasti venäläisiä enemmän, USN:llä taitaa olla 4 Ohio-luokan venettä partiossa koko ajan.

Antikristillinen Amerikan miehitys

On presidentinvaalit Yhdysvalloissa, ja vahvin ehdokas Presidentti Bushia vastaan on John Kerry, joka voittaa kaikkialla. Tämä kilpajuoksu on ainutlaatuinen, sillä sekä George Bush että John Kerry ovat saman salaseuran jäseniä, Yalen yliopiston Skull and Bonesin. Olen henkilökohtaisesti seisonut Skull and Bonesin hautakammion oviaukossa Yalen yliopistossa New Havenissa, Connecticutissa, ja minä voin kertoa sinulle että pahat henget täyttävät nämä pimeät kammiot. Olen taistellut heitä vastaan rukouksessa heidän omalla maaperällään ja minua on varoitettu olla kirjoittamatta heistä. He ovat alhaisia ja saatanallisia, ja totuus täytyy tulla ilmi. Sunday Telegraph -lehti Lontoosta, Englannista kertoi Skull and Bones -järjestöstä kuvien kera 1.2.2004. Suuren salaliiton illuministiset laatijat ovat antaneet Yhdysvaltain kansalaisille valittavaksi luumiehen ja luumiehen väliltä.


On ollut jonkun verran kiistaa siitä että onko George Bush suorittanut sotilaallisen velvollisuutensa vai ei. Minä kerroin aikaisemmassa uutiskirjeessäni että Herra Bush, lähdettyään Yalen yliopistosta C-D arvosanoin huomasi että hänen nimensä oli sopivasti siirretty Kansalliskaartiin menijöiden listan huipulle joten hän voisi näin välttää menon Vietnamiin. Oltuaan Teksasin kansalliskaartissa lyhyen aikaa hänet siirrettiin Alabaman kansalliskaartiin eikä hän koskaan ilmoittautunut palvelukseen. Tämä tarina kerrottiin Boston Globe -sanomalehdessä. Tämä artikkeli ei ollut ensimmäinen tästä aiheesta. Ota huomioon seuraavat lainaukset kolmesta erillisestä haastattelusta George W. Bushin kanssa: "Sanon itselleni, mitä minä haluan tehdä? Luulen että en haluaisi olla jalkaväkimies Vietnamissa. Mitä minä päätin haluta tehdä on opetella lentämään... En ollut valmis ampumaan täryonteloitani hajalle haulikolla saadakseni lykkäystä. Myöskään en ollut halukas lähtemään Kanadaan. Joten minä valitsin paremmaksi opetella lentämään lentokonetta... Joku sanoi että Kaarti etsi lentäjiä. Kaikki mitä minä tiedän on, että ei ollut niin montaa ihmistä jotka halusivat lentäjiksi." Tämä on se mies joka lähettää poikiamme Irakiin kuolemaan!


Tämän vuoden "presidentinvaalien" voittajalla on tehtävänään viedä meidän kansakuntamme sen lopulliseen vaiheeseen alistua nousevalle maailmanhallitukselle. Minulla on edessäni kuva jossa John Kerry antaa Al Sharptonille vapaamuurari -kädenpuristuksen Etelä Carolinassa, ja vaikuttaa siltä että Kerry on useamman kuin yhden salaseuran jäsen. Nyt me olemme lukeneet että Dick Morrisin mukaan, joka oli Clintonin avustaja, John Kerry harkitsee vakavasti Hillary Clintonin nimittämistä varapresidentikseen. Jos hän tekee näin ja voittaa, hänen olisi parasta olla varuillaan sillä Hillary voisi helposti eliminoida hänet ja tulla presidentiksi. Mainittakoon tässä että John Kerryn keskimmäinen nimi on Forbes, jolloin hänen nimikirjaimensa ovat JFK!


Meidän täytyy muistaa että Uuden maailmanjärjestyksen on tarkoitus olla kommunismi-tyyppinen diktatuuri jossa kaikki ihmiset ovat yhtä Luciferin alaisuudessa Vesimiehen ajassa. Meidän maamme on käynyt muodonmuutosta kohti kommunismia monen vuoden ajan, ja tämä prosessi on nyt lähellä päättymistään vaikka vain muutamat ovat ottaneet sen huomioon. 21.1.2004, USA:n postilaitos julkaisi uuden postimerkin kunnioittaen viihdyttäjä Paul Robesonia. Ilmoitus joka luettiin, ja jota seurasivat raivokkaat kättentaputukset meidän hallituksemme viranomaisten taholta, oli seuraava: "Paul Robeson, joka kuoli vuonna 77 vuoden ikäisenä vuonna 1976, oli lakimies, näyttelijä ja laulaja, ja josta tuli kommunismin puolestapuhuja."


On tulossa aivan ilmeiseksi että jopa kaikkein pieninkin liike kohti Jumalaa kohtaa raivokasta vastustusta. Hiljattain kerrottiin että Kathy Cox, Georgian osavaltion koululaitoksen ylitarkastaja, suunnittelee poistavansa sanan "evoluutio" koulukirjoista. Entinen Presidentti, "uudestisyntynyt Baptisti", Jimmy Carter, raivostui ja sanoi: "Minua hämmentää Coxin ehdotus, hän yrittää sensuroida ja häiritä georgialaisten oppilaiden koulutusta. Maanlaajuinen nauru Georgian julkista koululaitosta vastaan olisi väistämätön jos tämä ehdotus hyväksytään."


On olemassa pirullinen järjestelmä joka on suunniteltu aivopesemään ihmisiä kaikkialla sekä saamaan heidät antautumaan Uudelle maailmanjärjestykselle. 24.2.1974, Tri. Jose Delgado, neuropsykiatrian laitoksen johtaja Yalen yliopistosta sanoi tämän: "Ihmisellä ei ole oikeutta kehittää omaa mieltään. Tämänkaltaisella liberaalilla suuntauksella on suurta vetovoimaa. Meidän täytyy kontrolloida aivoja sähköisesti. Jonain päivänä armeijoita ja kenraaleita kontrolloidaan sähköisellä aivojen stimuloinnilla."


Meidän maamme on jo sähköisen valvonnan alla. Helmikuun loppupuolella 2004, ohjelmistojätti Microsoft julisti Davosissa, Sveitsissä, että he pumppaavat miljardi dollaria YK:lle tietokoneiden ohjelmistoihin ja koulutukseen. Tämä projekti on nimeltään "Unlimited Potential Program" ja 12.000 ihmistä koulutetaan hallitsemaan sitä. Lopulliset vaiheet tämän ikivanhan salaliiton toteuttamiseksi ovat yllämme, mutta useimmilla ihmisillä ei ole aavistustakaan mitä heidän ympärillään ja aivan heidän silmiensä edessä on meneillään.

Kaikkien asioiden loppu on käsillä!

Hyvä uutinen on se, että meidän Herramme ja Vapahtajamme Jeesus Kristus ontulossa takaisin viemässä kaikki asiat tuomiolle. Merkit Hänen tulemuksestaan lisääntyvät joka päivä. Meille kerrotaan että juuri ennen Hänen paluutaan olisi maanjäristystä ja ruttoa, ja että näitä asioita tapahtuu joka päivä. On SARS:ia, Hullunlehmäntautia, ja nyt lintuinfluenssaa. Kiinassa, lintuinfluenssa on niin paha että lukuisat peipot putoavat taivaalta sateen tavoin kun ne kuolevat lentäessään.


Tämä on myös maanjäristysten sukupolvi, ja pelottavia järistyksiä on tapahtunut. On hämmästyttävää että suosittu laulaja Carole King kampanjoi John Kerryn puolesta ja valitsi laulaa kuuluisan laulunsa "I Feel the Earth Move". 6.2.2004, voimakas 6,9 richterin asteen järistys iski Indonesiaan. Kerrottiin lukuisista kuolleista ja loukkaantuneista. 11.2.2004, maanjäristys iski Israeliin ja naapurimaihin. Keskus oli lähettä Kuollutta merta ja voimakkuus 5,0. Järistys tuntui Israelissa, Libanonissa, Jordaniassa ja Länsirannalla. Toisia järistyksiä tapahtui pohjois-Algeriassa, 5,7; Nicaraguassa, 4,9; ja Tongan saarivaltiossa Tyynellä merellä, 6,6. Merkittävistä maan liikkeistä raportoidaan päivittäin ympäri maailmaa.


Hyvin pian, taivaat avautuvat ja meidän Vapahtajamme, Jeesus Kristus palaa. Tähän pian koittavaan päivään asti, Hän on meidän kanssamme sillä Hän sanoi: "Ja katso, minä olen teidän kanssanne joka päivä maailman loppuun asti."


Ennenkuin minä lopetan tämän uutiskirjeen, minun täytyy kirjoittaa toisesta näystä jonka Herran antoi minulle 15.2.2004. Minä heräsin sinä aamuna kello 5:30 ja minun ajatukseni täyttyivät välittömästi niiden kaupunkien nimillä joissa olen tehnyt palvelustyötä viime vuosien aikana. Ajattelin New York Cityä, San Franciscoa, Seattlea, Chicagoa, Bostonia ja lukuisia muita. Rukoiltuani ja luettuani Raamattua valmistautuessani saarnaamaan sinä aamuna, olin valmis menemään kirkkoon noin kello 9:15, kun minä äkkiä tunsin itseni hyvin väsyneeksi. En ollut muuten väsynyt ja olin nukkunut yöni hyvin, mutta minun oli pakko maata kasvot alaspäin. Äkkiä minä näin asuinalueen suuressa kaupungissa. Oli pimeää kuin yöllä mutta minä pystyin näkemään katot ja suuren suorakulmaisen rakennuksen. En tunnistanut tätä aluetta ja mietin että missä se oli. Hetkessä tapahtui massiivinen räjähdys ja tämä suuri rakennus muuttui lasi- ja betoni-rojuksi. Välittömästi tapahtui toinen valonvälähdys, ja sitten punaisen ja keltaisen tulen pylväs joka nousi ylös taivaalle näyttäytyi sienipilven näköisenä. Kysyin Herralta että missä tämä tapahtuisi ja juuri sillä sekunnilla puhelin soi. Puhelin ei soi juuri koskaan siihen aikaan sunnuntai-aamuna. Kuulin sen soivan kolme kertaa, ja kuulin vaimoni sanovan että se oli New Yorkista. Soittaja oli mies josta en ollut kuullut aikaisemmin, mutta hän oli hankkinut yhden minun nauhani joltakin ja päätti soittaa minulle juuri sillä hetkellä. Hän kertoi olevansa Brooklynistä. En väitä tietäväni mitä tämä kaikki merkitsee tai mikä on aikakehys. Auttakoon Jumala meitä ja olkoon armollinen.


Minä lopetan tämän kirjeen raskain sydämin. Muista meitä rukouksin ja ja lähetä meille rukouspyyntösi. Jos odotat kirjettä minulta, kiitän kärsivällisyydestäsi, sillä olen kiireinen kirjeiden ja puhelinsoittojen kanssa. Armo ja rauha olkoon ylläsi Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä. Varjelkoon pelastuksemme Jumala sinua Hänen tulemisensa päivänä. Huudata hälytyssireeniä ja rukoile että uinaileva jäännös heräisi täysin sillä aika on käsillä.


 

David J. Meyer

http://www.lasttrumpetministries.orgTakaisin