Amerikka -- maa joka on kuuro totuudelle!

Jeremia 6:10:
"Kenelle minä puhuisin, ketä varoittaisin, että kuulisivat? Katso, heidän korvansa ovat ympärileikkaamattomat, eivät he voi kuunnella. Katso, Herran sana on tullut heille pilkaksi, ei se heille kelpaa."

Jesaja 6:9-12:
"Niin hän sanoi: 'Mene ja sano tälle kansalle: >>Kuulemalla kuulkaa, älkääkä ymmärtäkö, näkemällä nähkää älkääkä käsittäkö.>> Paaduta tämän kansan sydän, koveta sen korvat, sokaise sen silmät, ettei se näkisi silmillään, ei kuulisi korvillaan, ei ymmärtäisi sydämellään eikä kääntyisi ja parannetuksi tulisi.' Mutta minä sanoin: 'Kuinka kauaksi aikaa, Herra?' Hän vastasi: 'Siihen asti, kunnes kaupungit tulevat autioiksi, asumattomiksi, ja talot tyhjiksi ihmisistä ja pellot on hävitetty erämaaksi; kunnes Herra on karkoittanut ihmiset kauas ja suuri autius tullut keskelle maata.'"

Johannes 8:43-45:
"Minkätähden te ette ymmärrä minun puhettani? Sentähden, että te ette kärsi kuulla minun sanaani. Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä. Mutta minua te ette usko, sentähden että minä sanon totuuden."


Tässä Last Trumpet Newsletterin numerossa, me tuomme polttopisteeseen jäljellä olevan ajan vähäisyyden sekä hetken kiireen kun me taas kerran sovellamme Jumalan Sanaa tämänhetkisiin olosuhteisiin ja tapahtumiin, Me elämme ajassa jollaista ei ole koskaan ollut, ja Raamatussa kerrotut tapahtumat toteutuvat aivan silmiemme edessä jatkuvasti. On myös outoa ja salamyhkäistä energiaa joka kerääntyy kohti huipentumaa kun pimeyden voimat siirtyvät lopulliseen asemaansa yrityksessään toteuttaa aikakausia vanha illuministinen juoni joka on Suuren salaliiton suunnittelijoiden laatima. Jokainen todellinen kristitty tietää mitä on tulossa, ja koska meidän Herramme ja Vapahtajamme asuu meidän sisällämme, me emme pelkää. Me olemme suorassa yhteydessä Herraamme ja Vapahtajaamme Jeesukseen Kristukseen, kun me vaellamme uskossa, ja Hän on juuri täällä meidän kanssamme. Pian Hän lopettaa tämän nykyisen maailman ja tuo jokaisen ihmisen tuomiolle. Sinä päivänä jokainen polvi taipuu ja jokainen kieli tunnustaa että Jeesus Kristus on Herra, Filippiläiskirjeen lukua 2:10-11 mukaillen.


Alussa olevat raamatunjakeet osoittavat että Viimeisinä päivinä on ajalle ominainen kummallinen ja hämmästyttävä ongelma joka olisi vallitseva ihmisten joukossa. Sitä voitaisiin verrata kuuroudeksi totuudelle! Se tarkoittaa kyvyttömyyttä kuulla totuus! Aivan niinkuin jotkut ihmiset ovat sävel-kuuroja eivätkä voi erottaa eri korkuisia nuotteja; myöskin on niitä jotka eivät pysty kuulemaan totuutta. Ne salaliittolaiset jotka ovat töissä meidän hallituksessamme ja amerikkalaisissa instituutioissa ovat hyvin riippuvaisia ihmisistä jotka eivät pysty kuulemaan totuutta. Surullista on että tähän ryhmään kuuluu suurin osa ihmisistä. Ne jotka ovat kuuroja totuudelle eivät pysty kuulemaan todellista Jumalaa mutta kuulevat selvästi jokaisen väärän jumalan. Tällaiset ihmiset kuulevat valheet, puolitotuudet ja tekosyyt suurella selkeydellä. Me tiedämme että ihmisen jokainen yritys rakentuu virheelle ja kukoistaa siinä. Löytääksemme totuuden meidän täytyy kuulla Totuuden Henki joka on Pyhä Henki. Jeesus sanoo Johanneksen Evankeliumin luvussa 16:13-14: "Mutta kun hän tulee, totuuden Henki, johdattaa hän teidät kaikkeen totuuteen. Sillä se, mitä hän puhuu, ei ole hänestä itsestään; vaan minkä hän kuulee, sen hän puhuu, ja tulevaiset hän teille julistaa. Hän on minut kirkastava, sillä hän ottaa minun omastani ja julistaa teille."


Kuten me tulemme näkemään tässä uutiskirjeessä, ihmiset Yhdysvalloissa sekä muualla maailmassa eivät kuule Totuuden Henkeä vaan tanssivat rummunlyöjän tahdissa joka tietää kuinka viihdyttää ja ja huvittaa lihallista ihmistä sekä vangita totuudelle kuurot ihmiset yhden-maailman orjuuden areenalle.

Sodan asiayhteys

Hiljattain, George W. Bush ilmestyi Meet the Press -ohjelmaan ja haastattelun aikana hän antoi seuraavanlaisen lausunnon: "Minä olen sota-presidentti; minun päätökseni tehdään asiayhteydessä sotaan." Aivan ilmeisesti, me olemme kansakunta sodassa. Meidän pääkaupungistamme Washington D.C:stä on tullut barrikaadien, piikkilanka-aitojen, valvontakameroiden ja säteilymittareiden kaupunki. Virastorakennusten katoilla on ilmatorjuntaohjuksia ja hampaisiin asti aseistautuneita sotilaita on kaikkialla. Kaikkialla olevan lisääntyneen vartioinnin myötä, me olemme kansakunta joka odottaa seuraavan kengän putoamista. Meidän Homeland Securitymme on sanonut että terroristit iskevät uudestaan Yhdysvalloissa ja on vain ajan kysymys että milloin. Kosto siitä mitä me olemme tehneet Irakissa on väistämätön kun meidän "sota-presidenttimme", kuten hän haluaa itseään kutsuttavan, tuhosi koko Irakin kansakunnan ilman mitään hyvää syytä. Meidän täytyy muistaa että tämä koko terrorismin, terrori-iskujen ja Lähi-idän verisen myllerryksen skenaario on saatanallista sotateatteria kuten Illuminaatin suunnitelmiin on kirjoitettu sekä toteutettu salaseurojen kammioissa. Se on okkulttinen voima joka vie eteenpäin tätä kansakuntaa, ja tämä sama okkulttinen voima, suuressa määrin, johtaa kaikkia uutisia ja joukkoviestimiä. Eräs paljastava esimerkki informaation laiminlyönnistä kerrottiin minulle erään Lontoon kirjeenvaihtajani toimesta. Sinä päivänä kun meidän hallituksemme kertoi Saddan Husseinin vangitsemisesta, Presidentti Bushin vastaus joka kuultiin BBC:llä oli seuraavanlainen. "Tämä on lumoava (=enchanting) päivä Irakille." Tämä lausunto kuultiin vain kerran eikä sitä toistettu myöhemmissä lähetyksissä. Tämä sana "lumoava" ei ole yksinkertainen ilmaisu. Se on noituuden muoto, kaikkien noitien tuntema ja jonka 5 Moos. 18:10 kieltää seuraavasti: "Älköön keskuudessasi olko ketään, joka panee poikansa tai tyttärensä kulkemaan tulen läpi, tahi joka tekee taikoja, ennustelee merkeistä, harjoittaa noituutta [enchanter] tai velhoutta." Tämä sana "enchant" on hyvin tunnettu salaseurassa nimeltään "Pääkallon ja sääriluiden järjestö" johon meidän presidenttimme kuuluu.


Nyt meidän armeijamme ennustaa että pian he nappaavat Osama bin Ladenin; puhemies Luutnantti Bryan Hilfertyn mukaan. Meidän täytyy myös tietää että uutismedia Iranissa on julistanut että USA:n armeija on jo vanginnut Bin Ladenin, ja iranilaisen raportin mukaan, hänen vangitsemisensa kuulutetaan julki lähellä USA:n presidentinvaaleja marraskuussa 2004.


Toinen selvä ongelma joka on noussut "sodan asiayhteyden" mukana on työpaikkojen katoaminen. Työpaikkojen määrä jokaisessa kategoriassa on hälyttävän alhaalla, ja erityisesti tehdasteollisuuden työpaikkojen vähennys oli vuoden 2003 joulukuussa 24,9%. Ainoa katogoria jossa työpaikkojen määrä lisääntyi oli koulutus ja terveyspalvelut jossa lisäystä oli 666.000 työpaikkaa. Tällä välin, kuluttajien velka kasvoi 6,6 miljardia dollaria (huomioi kuutoset). Kuluttajien velka nousu ennätykselliseen 1.980 miljardiin dollariin. Noitien numerorogiassa, tästä luvusta tulee 18 joka on kolme kuutosta. Nyt Alan Greenspan vaatii leikkaamaan sosiaaliturvaa koska Liittovaltiolla ei ole riittävästi rahaa pitääkseen lupauksensa. Kun me katsomme ympärillemme ja näemme tyhjät tehtaat, kaupat ja muut liikkeet; ja kun me näemme miljoonien ihmisten etsivän töitä, meidän täytyy esittää tämä kysymys: "Miksi Presidentti Bush pumppaa 87 miljardia dollaria Irakiin?" Tämä uusi menolisäys joka on saatavissa kongressiedustajaltasi sisältää seuraavat kustannukset Irakiin:

  1. Neljän viikon bisneskurssi 2.000 irakilaiselle, 10.000 dollaria per oppilas.
  2. Neljäkymmentä uutta roska-autoa, 50.000 dollaria per auto.
  3. Polttoaineen tuontia mukaanlukien kerosiini ja diesel, hinta 900 miljoonaa dollaria.
  4. Seitsemän asuinlähiötä joihin sisältyy 3.258 taloa, teitä, peruskoulu sekä kaksi lukiota, hinta 100 miljoonaa dollaria.
  5. Todistajainsuojeluohjelma 100 perheelle, hinta 200.000 dollaria per henkilö.
  6. Uusi toimintaohjelma Irakin armeijan kouluttamiseksi, hinta 164 miljoonaa dollaria.
  7. Rahoitus 500 asiantuntijalle tutkimaan ihmisoikeusrikoksia, hinta 100 miljoonaa dollaria.
  8. Kaksi 4.000 vuoteen vankilaa, hinta 400 miljoonaa dollaria.
  9. ATK-koulutusta Irakin postilaitoksen työntekijöille, 54 miljoonaa dollaria.

Ja tämä lista jatkuu ja jatkuu...


Täällä Yhdysvalloissa, Pentagon ilmoitti hiljattain sulkevansa 20-25% meidän sotilastukikohdistamme vapauttaakseen seitsemän miljardia dollaria sotimiseen ulkomailla. Yksi vastausta vailla oleva tärkeä kysymys on: "Kuka suojelee Yhdysvaltoja jos me olemme laajentuneet ulkomaille?" Me olemme näkemässä yhden-maailman, monikansallisen, YK:n komennossa olevan armeijan nousun. Kanadan sotilasjohtajat sanovat nyt että vuoteen 2013 mennessä, Kanadalla ei ole lainkaan armeijaa. Koko kertomus siitä miksi tämä on tapahtumassa ilmestyi hiljattain artikkelissa otsikolla "Kanadan häviävä sotilaallinen voima". Yhdysvalloissa, kaikki mittarit osoittavat että täällä tulee olemaan kutsuntojen palauttaminen asevelvollisuudessa marraskuun vaalien jälkeen. Minä rukoilen Jumalaa että näin ei tapahtuisi, ja minä kehoitan jokaista joka lukee tätä uutiskirjettä liittymään minuun tässä rukouksessa.


Tässä märkivässä maailmassa on monta kuumaa pistettä ja nyt on juuri niinkuin Jeesus sanoi että olisi, kun on sotia ja sanomia sodista ympäri maailmaa. Haitin sisällissota on suurempi asia kuin monet ihmiset ymmärtävät. Haiti on enemmän kuin kuin vain saaren puolisko. Se on kansakunta joka on kyllästetty useilla noituuden muodoilla, ja niille jotka ovat kietoutuneet korkean tason okkultismiin tämä pieni valtio on ensisijainen varasto josta ammentaa demonista voimaa jota käytetään rituaaleissa ja loitsujen lähettämisessä. Kun Bill Clinton oli Yhdysvaltain presidentti, hän matkusti Haitiin ja otti osaa Voodoo-verirituaaliin. 18.2.2004, Haitin Presidentti Yvon Neptune vaati kansainvälistä yhteisöä puuttumaan siihen mitä hän kutsui nimellä Coup d'etat. Tämä äskettäinen kansannousu oli 33. tämän maan historiassa, ja meidän täytyy myös panna merkille että Presidentti Aristide käytti sanaa "rauha" puheessaan juuri 33 kertaa. Tämä koko kansannousu oli okkulttisen voiman manifestaatio eräässä maailman suurimmassa okkultistisen voiman linnakkeessa, ja sen lietsoi Illuminati.


Venäjällä, Vladimir Putin valittiin uudelleen presidentiksi. Putin oli hiljattain määrännyt massiivisia sotilaskokeita ja -harjoituksia mukaanlukien ydinaseiden testaaminen. Valtava armeija on nyt nousemassa tässä maassa ilman mitään nähtävää syytä. Heti sen jälkeen kun Putin oli valittu, syttyi suuri tulipalo rakennuksessa joka tunnetaan nimellä "Maneesi" Punaisella torilla. Suuri musta savu velloi Kremlin yllä ja varjosti Moskovaa kun annettiin ilmoitus Putinin voitosta. Katso Jumalan merkkejä!


Kun minä avasin radion aikaisin tänä aamuna, ensimmäiset äänet jotka minä kuulin ABC:n uutisista olivat itkua ja huutoa. Taas uusi räjähdys oli tuhonnut suuren hotellin Irakissa, ja kun minä kuuntelin katkeran surun pursuamista, minä taas kerran muistin Presidentti Bushin ylimieliset sanat jotka hän lausui lehdistötilaisuudessa: "Minä olen sota-presidentti". Irak on osoittautumassa mahdottomaksi pitää aloillaan, ja hiljattain AP raportoi että Irakissa on niin monta toisin ajattelevaa ja kiihkoilijaa useista ryhmittymistä että tämä kansakunta on luisumassa sisällissotaan! Äskettäin ilmenneet seikat ovat paljastaneet että Geprge W. Bush, "sota-presidentti", suunnitteli hyökkäävänsä Irakiin ennenkuin hän varasti vaalit ja ennenkuin hänestä tuli presidentti Korkeimman oikeuden avulla (Al Gore olisi ollut aivan yhtä huonomaineinen ja paha kuten myös John Kerry). Kyllä, Mr. Bush, sinä olet sota-presidentti, ja minulla on valokuvia sinun kättesi töistä. Minä katson nuorten amerikkalaisten miesten irveessä olevia kasvoja, miesten joilla oli terve elämä edessään, ja nyt he makaavat huoneissaan ilman käsiä, jalkoja, käsivarsia tai sääriä. Useat sadat ovat kuolleet ja yli 12.000 on haavoittunut. Jotta asiat olisivat vieläkin huonommin, meidän haavoittuneiden ja silpoutuneiden miesten täytyy odottaa kuukausia ennenkuin lääkärit hoitavat heitä kunnolla, ja raportoidaan että heitä kohdellaan kuin koiria! Lisätäksemme tähän solvaukset, NBC News kertoi hiljattain että monet USA:n sotilaat ovat pian ilman lämpimiä aterioita koska varapresidentti Cheneyn vanha yhtiö, Halliburton, on pitkän ajan kieltäytynyt maksamasta 87 miljoonaa dollaria jotka se on velkaa ruoan alihankkijoille. Nämä alihankkijat ovat sanoneet että heidät pakotetaan tarjoamaan joukoillemme kylmiä voileipiä koska heiltä loppuvat rahat. Edes Kiitospäivän ateriaa johon meidän presidenttimme osallistui, ei ole maksettu. Meidän "sota-presidenttimme" tiesi oikein hyvin aloittavansa tämän sodan kun hän astui presidentin virkaan. Hän myös tiesi että tulisi niin hirvittävä ja tuhoisa tapahtuma että raivostuneet amerikkalaiset hitsautuisivat hänen illuministisen verikostonsa taakse. Miksi meidän "sota-presidenttimme" taisteli yhtä mittaa WTC:n ja Pentagonin iskujen tutkintaa vastaan? Mainittakoon tässä että että liikenneministeri Norman Mineta antoi seuraavanlaisen todistuksen kuulusteluissa: "Silloin kun lentokone oli tulossa päin Pentagonia, oli nuori mies joka tuli sisälle kertomaan varapresidentille: 'Tämä kone on 50 mailin päässä.' Sitten: 'Tämä kone on 30 mailin päässä.' Ja kun hän sanoi, että 'Tämä kone on 10 mailin päässä', hän sanoi myös tälle varapresidentille: 'Ovatko määräykset edelleen voimassa?' Varapresidentti kääntyi ja sanoi: 'Tietysti määräykset ovat voimassa. Oletko sinä kuullut mitään vastakkaista?'"

Madrid, Espanja, kuka on seuraavana ja kuinka pian?

Tasan viikkoa aikaisemmin kun minä kirjoitan tätä artikkelia, 11.3.2004, murhenäytelmä iski Madridiin, Espanjaan. Terroristit kätkivät pommin neljään junaan jotka räjäytettiin 18 minuutin aikana, ja joista jokainen aiheutti massiivista tuhoa. Yli 200 kuoli ja yli 1.200 loukkaantui. Verilöyly oli hirvittävä ja se lähetti shokkiaaltoja ympäri maapallon. Tämän hirvittävän tragedian okkulttinen ajoitus oli täydellinen. Se tapahtui 11.3.04, kolmannen kuukauden yhdentenätoista päivänä. 11 on vesimiehen luku noituudessa ja 3 x 11 on 33 joka on vapaamuurareiden luku. Tämä tapahtuma myös toteutui tarkalleen 911 päivää WTC:n iskujen jälkeen. Se oli myös 39 päivää Imbolc-sapatin aattoillan (1.2.2004) jälkeen. Wiccalaisessa numerologiassa, numero 39 edustaa luvun 13 kolminkertaista voimaa tai 13 x 3. On myös mielenkiintoista havaita että noitien sapattina, 1. helmikuuta pelattiin Superbowlia, ja tämän Superbowlin aikana esitettiin mainos jossa mies seisoi helikopterin oviaukossa ja huusi: "39 päivää, 18 ihmistä, 1 eloonjäänyt!" Tasan 39 päivää myöhemmin junat räjähtivät Espanjassa. Tämä numero 18 wiccalaisessa numerologiassa on 3 x 6 joka on Antikristuksen numeerinen allekirjoitus. Tämä numero 1 noituuden ylemmillä tasoilla merkitsee Luciferin iankaikkista eloonjäämistä (=perpetual survival). Tämä havainnollistettiin menestyneessä Rock-kappaleessa 1970-luvulla. Tämä laulu on itse asiassa laulun muotoon saatettu loitsu, kuten yleisesti tehtiin 1960- ja 1970-luvuilla. Tämä laulu oli "Coven" -nimisen yhtyeen tekemä ja se oli nimeltään "One Tim Soldier" (=Eräs tinasotilas). Jotkut tämän uutiskirjeen lukijat saattavat muistaa kuoron sanat jotka menevät: "Mene eteenpäin ja vihaa naapuriasi, mene eteenpäin ja huiputa ystävääsi; tee se taivaan nimessä, sinut puhdistetaan lopussa; ei tulla puhaltamaan pasunaan, tuomiopäivänä; vaan verisenä aamuna sen jälkeen, eräs tinasotilas ratsastaa pois."


13.3.2004, joka on toinen 39 tai 3 x 13, massiivinen protesti Espanjan hallitusta vastaan täytti kadut. Espanjalaiset olivat raivoissaan koska he uskoivat hallituksensa peittelevän totuutta siitä mitä tapahtui koskien näitä terrori-iskuja. Tämä hallitus on nyt vaihtunut!


Madridin junia vastaan tehtyjen terrori-iskujen jälkeen, terrori iski myös Wall Streetin markkinoille New Yorkiin. Dow putosi 168 pistettä kun hermostunut jännitys alkoi saada ilmenemismuotoja. Oman lisänsä tähän jännitykseen antoi lausunto Lontoon arabiankielisessä sanomalehdessä nimeltään "Al-Quds Al-Arabi". Siinä sanottiin: "Me julistamme hyvän uutisen muslimeille maailmassa, että kuoleman mustan tulen isku, odotettu isku Amerikkaa vastaan on nyt viimeisessä vaiheessaan -- 90-prosenttisesti valmis -- ja se tulee pian, Jumalan tahdosta."

Amerikka -- noituuden ja salaseurojen maa!

13.3.2004, kaupunkipoliisi Fresnossa, Kaliforniassa järkyttyi löytäessään sellaista joka sai jopa veteraanin itkemään. Yhdeksän kuollutta ruumista, murhaajan uhreja, löytyi käsivarret yhteen kietoutuneina spiraalimuodostelmaan. Ensimmäiset raportit osoittivat että tämä oli okkultistinen veri-rituaali. Minä olen yrittänyt varoittaa ihmisiä useiden vuosien ajan että okkultismissa on suuri vaara ja että meidän kansakuntamme on okkultismin kyllästämä. Meidän presidenttimme, George W. Bush ja hänen vastaehdokkaansa, John F. Kerry ovat molemmat paksuin sidoksin kiinni okkultismissa ja ovat Pääkallon ja sääriluiden jäseniä. Ei todellakaan ole paljon merkitystä sillä kuka voittaa vaalit, sillä molemmat ehdokkaat ovat "syntyneet uudesti" Pääkallon ja sääriluiden synkissä hautakammioissa. Jokaisen todellisen kristityn pitäisi katsoa ylös ja huutaa apua Kaikkivaltiaalta, sillä mikään ei muutu tämän vaaliprosessin seurauksena, joka on vaalipetosta joka tapauksessa. Surullinen tosiasia on että meillä on lukuisia salaseuroja jotka johtavat meidän maatamme Illuminaatin käskystä, ja meidän täytyy aina muistaa että salailun ainoa tarkoitus on piilottaa pahuus! Jeesus sanoi Johanneksen Evankeliumin luvussa 18:20: "... enkä ole salassa puhunut mitään."


Jopa uusi USA:n viiden centin kolikko joka on lyöty kantaa viestiä salaseurojen kontrollista. Kolikon takapuolella on vapaamuurareiden "toisiinsa tarttuneiden käsien" symboli, joka näyttää olevan Mestarimuurarin tai kolmannen asteen kädenpuristus sillä peukalo osoittaa alaspäin kohti rystystä. Tämä on ensimmäinen kerta kun tätä nickel-kolikkoa uudistetaan 66 vuoteen.


Amerikalla on kaikki noidutun kansakunnan merkit. Tämä nuorten viimeinen sukupolvi on tatuointien ja lävistysten sukupolvi, ja uusin trendi on tehdä viiteen paikkaan yläselkään ja kiinnittää niihin sormuksia. Sitten nauha pujotetaan sormusten läpi niin että se muodostaa viisisakaraisen tähden. Meillä on maassamme myös saatanallisia Rock-yhtyeitä kuten "Deicide" jonka mainoksessa esiintyy sanat "kristillinen kuolema" sekä kolme ylösalaisin olevaa viisisakaraista tähteä ylösalaisin olevien ristien kera. Meidän päiviemme nuorten mentaliteetti on muuttumassa yhä kieroutuneemmaksi kun musiikki ja media pyydystävät asiakkaita satanismilla.


Noituus, joka ei ole aivan samaa kuin satanismi mutta aivan yhtä pahaa, on nostettu korkeammalle tasolle kuin koskaan ennen Harry Potter -materiaalin ansiosta. Kirjailija Janet K. Rowling on nyt työstämässä kuudetta Harry Potter -kirjaansa. Rowling kutsuttiin hiljattain lounaalle Englannin Kuningattaren kanssa ja on raporttien mukaan saanut suuren suosion monarkkien keskuudessa. Rowling on menestynyt niin hyvin noita-kirjoillaan että hänet hiljattain lisättiin maailman rikkaimpien ihmisten luetteloon. Hänen vaurautensa on noussut miljardiin dollariin. Hän on nyt samalla listalla Microsoftin Bill Gatesin, Berkshire Hathawayn Warren Buffetin sekä Walmartin Waltonin perheen kanssa jotka ovat kaikki 20 miljardin dollarin arvoisia.


Kirjakaupoissa Harry Potter-osastolla on uusi kirja nimeltään "Kids Letters to Harry Potter Around the World". Tämä kirja paljastaa mitä on tapahtunut meidän kallisarvoisille lapsillemme Potter-kirjojen seurauksena. Kirjailija Bill Adler aloittaa kirjansa sanomalla: "Minun suosikki-kirjeideni joukossa on niitä jotka ehdottavat uusia loitsuja ja taikajuomia." Eräs kirje kuuluu seuraavasti: "Dear Harry, minä toivon että sinä olet kunnossa... Dementorit(?) melkein saivat minut kaksi päivää sitten. Minä näin myös Wormtailin mutta hän oli monien Deatheatersien kanssa, ja he etsivät minua, joten minun täytyi piileskellä. Jos sinä tarvitset jotain, lähetä Hedwig minulle. Terveisin Sirius (todellinen nimi Alex)."


Toinen noituuden lähde joka suuresti pilaa meidän lapsemme on "Mother Goose" -lastenkamari-riimit. Noidat kirjoittivat nämä Mother Goose -riimit keskiajalla ja niiden sisään on kätketty loitsuja kuten myös seksuaalista moraalittomuutta. Lastenkamari-riimien tunnusmerkki useimmissa Mother Goose -kirjoissa kuuluu seuraavasti: "Kuinka pitkälti Babyloniin? Kolme tiuta ja kymmenen. Pääsenkö minä sinne kynttilänvalossa? Kyllä, ja takaisin myös." Tämä riimi kertoo jälleensyntymisestä, joka on wiccalaisten tärkein oppi. Seuraavat jakeet paljastavat enemmän. Tämä kuuluisa lastenkamari-riimi -- "Jack ja Jill menivät ylös kukkulalle noutamaan vesisankoa, Jack kaatui ja rikkoi kruununsa ja Jill tuli kuperkeikkaa perässä" -- kertoo neitsyyden menettämisestä, joka ilmaistaan kruunun menettämisellä. Toinen esimerkki on: "Goosey goosey gander, where do you wander? Upstairs and downstairs, and in my lady's chamber." (=Goosey goosey gander, missä sinä lumyät? Portaita ylös ja portaita alas, ja ladyni kamarissa). Tämä kertoo prostituoiduista jotka tunnettiin yleisesti nimellä "geese" (=hanhi) 1700-luvulla. Kaikki tällaiset lastenkamari-riimit huutavat avuksi pimeyden voimia ja noituutta, ja ne saavat aikaan lukuisia ongelmia kodeissa. Jokainen joka haluaa vakuuttua lastenkamari-riimien alkuperästä voi tilata kirjan nimeltään "The Oxford Dictionary of Nursery Rhymes", julkaistu vuonna 1998.


Antikristuksen maailmankirkon nousu!

8.5.2004, yli 150 "kristillistä" liikettä kokoontuu Stuttgardiin, Saksaan, tavoitteenaan lisätä "hengellinen ulottuvuus uuden Euroopan rakentamiseen". Tämä konferenssi on nimeltään "Together for Europe". Yli 141 muuta kaupunkia linkittyy tähän konferenssiin satelliitin avulla, ja puhemies Valeria Martanon mukaan, "Ensimmäistä kertaa, katoliset, evankeliset, ortodoksit ja anglikaaniset kirkkokunnat tapaavat osoittaakseen Euroopan hengellisen rikkauden joka on liikkumassa kohti yhteyttä". Helmut Nicklas Young Men's Christian Associationista sanoi: "Eurooppa ei voi olla olemassa vain taloudellisena yksikkönä." Tämä evankelinen osanottaja kiitti Paavi Johannes Paavali II:ta siitä että hän kutsui kokoon Katolisen liikkeen Roomassa, ja hän sanoi tässä yhteydessä: "Kirkossa on kaksi olennaisen tärkeää puolta: karismaattinen ja institutionaalinen." Nicklas jatkoi sanomalla: "Tämä karismaattinen puoli yhdistää meidät." Me tiedämme Ilmestyskirjasta, luku 16:12-14, että Antikristuksen voima on kolminainen. Eräs näistä voimista on Väärä profeetta joka on nouseva maailmanuskonto. Suuri merkki siitä että tämä on tapahtumassa on ovat Eufratin maan ongelmat. Voiko kukaan ajatteleva ihminen epäillä etteivätkö juuri nämä Jumalan Sanan jakeet toteutuisi aivan silmiemme edessä? Nämä jakeet kuuluvat seuraavasti: "Ja kuudes enkeli vuodatti maljansa suureen Eufrat-virtaan, ja sen sen vesi kuivui, että tie valmistuisi auringon noususta tuleville kuninkaille. Ja minä näin lokikäärmeen suusta ja pedon suusta ja väärän profeetan suusta lähtevän kolme saastaista henkeä, sammakon muotoista. Sillä ne ovat riivaajain henkiä, jotka tekevät ihmeitä; ne lähtevät koko maanpiirin kuningasten luo kokoamaan heidät sotaan Jumalan, Kaikkivaltiaan, suurena päivänä."


Mel Gibsonin "The Passion"

Helmikuun lopussa 2004, uusi elokuva nimeltään "The Passion of the Christ" otti meidän maamme myrskyllä, tuoden yli 76 miljoonaa dollaria ensimmäisenä viikonloppuna. Se on kerännyt yli 245 miljoonaa tähän mennessä ja on arvioitu että myynti voisi kaikenkaikkiaan helposti nousta 650 miljoonaan dollariin. Mel Gibsonion odotetaan tienaavan henkilökohtaisesti 300 miljoonaa tällä elokuvalla. Tuotanto- ja markkinointikustannukset olivat noin 45 miljoonaa. Näyttää siltä että niin kutsuttujen "kristittyjen" sokeus tuo onnenpotkun Gibsonin Icon Productions -yhtiölle. Lippujen myynnin lisäksi, Gibsonilla on lisenssi oheistuotteiden myyntiin kuten naulojen jäljennäksiin hihnaremmien kanssa joita kannetaan kaulalla, T-paitoja ja kahvimukeja muiden tavaroiden kanssa. Gibson myös saa 9 - 15% oheistuotteiden myynnistä ja nämä markkinat ovat noin 4,2 miljardia dollaria. Nämä elokuvan oheistuotteet kuljetettiin "kristillisiin" kirjakauppoihin kaikkialle maahan valtavan suurina kuljetuksina ennenkuin tämä elokuva tuli esitykseen.


Kaikki tässä elokuvassa on väärin. Ensinnäkin, kukaan ei voi esittää Jeesuksen osaa eikä kenenkään pitäisi. Tämä kaksiulotteinen "Kristus"valkokankaalla ei ole todellinen Jeesus Kristus. Se on väärennös nimeltään Jim Caviezel. Tämä on antikristus! Toinen Korinttolaiskirje 11:3-4 sanoo: "Mutta minä pelkään, että niinkuin käärme kavaluudellaan petti Eevan, niin teidän mielenne ehkä turmeltuu pois vilpittömyydestä ja puhtaudesta, joka teissä on Kristusta kohtaan. Sillä jos joku tulee ja saarnaa jotakin toista Jeesusta kuin sitä, jota me olemme saarnanneet, tai jos te saatte toisen hengen, kuin minkä olette saaneet, tai toisen evankeliumin, kuin minkä olette vastaanottaneet, niin sen te hyvin kärsitte."


Selvästi, Jim Caviezel on pseudo-Kristus tai väärä Kristus. Jeesuksen pelastava veri halvennetaan tekoverellä, ja Jumalan viha alkoi jo tätä filmiä kuvattaessa. Jim Caviezel, joka esitti Jeesuksen osaa, kärsi hypotermiasta, kehitti keuhkoinfektion, sai keuhkokuumeen ja häntä iski salama kahdesti!


Maria Magdaleenan osaa esitti hard-core pornotähti nimeltään Monica Belluci. Hän näytteli sellaisissa elokuvissa kuten "Irreversible" johon sisältyi niin todenmukainen raiskauskohtaus että 250 katsojaa käveli ulos ja jotkut tarvitsivat lääkäriä. Gibson valitsi tämän pornotähden! Gibson itse on väkivaltaisten ajatusten valtaama, ja useimmissa hänen elokuvissaan tätä esitetään äärimmäisessä muodossa. Kun Christianity Today -sanomalehti haastatteli Gibsonia hänen "Passion" -elokuvastaan, hän sanoi näin: "Minä olen itse asiassa hämmästynyt siitä miten, sanoisinko, evankelinen yhteisö on 'laskenut kätensä alas' vastauksena tähän filmiin enemmän kuin mikään muu kristillinen ryhmä. Se mikä tässä hämmästyttää minua on että tämä filmi on niin 'marialainen'. Maria on suunnaton kanssalunastaja ja välittäjä." Täten, Gibson on syyllistynyt kerettiläisyyteen ja vääriin oppeihin koska hän selvästi ja julkisesti lausui että Maria on samanarvoinen Jeesuksen kanssa lunastajana ja välittäjänä. Eikö ole hämmästyttävää että kaikki valtavirran suuret uskonnolliste johtajat ja TV-evankelistat suosittelevat tätä elokuvaa? Eikö ole outoa että Kristinuskon varhaisina päivinä, roomalaiset maksoivat päästäkseen Circus Maximukselle katsomaan kuinka kristityt kuolivat, ja nyt kristityt maksavat nähdäkseen kuinka Jeesus kuolee? Tämä totisesti paljastaa kuinka pitkälle me olemme menneet kansakuntana.


Jokainen joka haluaa lisää informaatiota tästä elokuvasta ja sen okkultisista yhteyksistä voi pyytää minun tuoreinta traktaattia nimeltään "Järkyttävä totuus Mel Gibsonin The Passion of the Christ -elokuvasta". Sen saa pyytämällä. ["The Shocking Truth About Mel Gibson's The Passion of the Christ."]


Totisesti, nämä ovat viimeisiä päiviä, ja meidän Herramme ja Vapahtajamme palaa pian tähän vaivattuun maailmaan tuomaan oikeudenmukaisen tuomionsa. Maanjäristykset edelleen vavisuttavat monia paikkoja, ja me voimme seurata niiden voimistumista. Myös omituiset säät jatkavat yleistymistään. Yellowstonen kansallispuisto on edelleen omituisten tapahtumien näyttämönä kun vulkaaninen paine ja seisminen aktiivisuus lisääntyy. Vetysulfidi-tasot ovat nousussa tässä puistossa, ja 300 hirveä kuoli yön aikana; syynä epäillään olleen rikkimyrkytys. Jos tämä tulivuori purkautuu, meidän maamme ei enää koskaan olisi sama, sillä tuloksena olisi valtava purkaus.


Lopuksi, minä kehoitan jokaista huutamaan Jumalan puoleen rukouksessa ja hän kuulee sinua. Loppu on lähellä, ja Herran tulo on väistämätön. Me olemme turvassa ainoastaan Hänessä. Ottakaa vastaan kiitokseni, te kaikki jotka tuette tätä Lopun ajan ministeriötä niin monin tavoin. Muista että me olemme täällä ottaaksemme vastaan sinun rukouspyyntösi, ja meidän työntekijämme kiinnittävät niihin yksityiskohtaista huomiota. Me suhtaudumme rukoukseen vakavasti ja saamme vastauksia. Armo ja rauha olkoon ylläsi Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.David J. Meyer

http://www.lasttrumpetministries.org


Takaisin