Amerikka -- Kuten Kaikkivaltias Jumala sen näkee

Jesaja 1: 4-6:
"Voi syntistä sukua, raskaasti rikkonutta kansaa, pahantekijäin siementä, kelvottomia lapsia! He ovat hyljänneet Herran, pitäneet Israelin Pyhää pilkkanansa, he ovat kääntyneet pois. Mihin pitäisi teitä vielä lyödä, kun yhä jatkatte luopumustanne? Koko pää on kipeä, koko sydän sairas. Kantapäästä kiireeseen asti ei ole tervettä paikkaa, ainoastaan haavoja, mustelmia ja vereksiä lyömiä, joita ei ole puserrettu, ei sidottu eikä öljyllä pehmitetty."
Ilm. 3: 17-22:
"Sillä sinä sanot: Minä olen rikas, minä olen rikastunut enkä mitään tarvitse; etkä tiedä, että juuri sinä olet viheliäinen ja kurja ja köyhä ja sokea ja alaston. Minä neuvon sinua ostamaan minulta kultaa, tulessa puhdistettua, että rikastuisit, ja valkeat vaatteet, että niihin pukeutuisit eikä alastomuutesi häpeä näkyisi, ja silmävoidetta voidellaksesi silmäsi, että näkisit. Kaikkia niitä, joita minä pidän rakkaina, minä nuhtelen ja kuritan; ahkeroitse siis ja tee parannus. Katso, minä seison ovella ja kolkutan; jos joku kuulee minun ääneni ja avaa oven, niin minä käyn hänen tykönsä sisälle ja aterioitsen hänen kanssaan, ja hän minun kanssani. Joka voittaa, sen minä annan istua kanssani valtaistuimellani, niinkuin minäkin olen voittanut ja istunut Isäni kanssa hänen valtaistuimellansa. Jolla on korva, se kuulkoon, mitä Henki seurakunnille sanoo."


Tässä Last Trumpet Newsletterin numerossa, me käytämme pyhää ja virheetöntä Raamattua, Jumalan Sanaa, jotta saisimme käsityksen meidän piinatusta kansakunnastamme sekä sen asemasta maailman kansakuntien joukossa. Ne meistä jotka ovat yli 50-vuotiaita muistavat sellaisen Amerikan Yhdysvallat joka oli hyvin erilainen verrattuna tähän jossa me nyt elämme. Juuri Toisen maailmansodan jälkeen oli olemassa voittoisa Amerikka ja ihmiset keskimäärin elivät paljon onnellisempaa elämää rehellisyyden ja säädyllisyyden ansiosta joka on nyt kadonnut. Yhdysvaltain Perustuslaki ja Kansalaisoikeuslaki olivat koskemattomia ja säilyivät maan korkeimpana lakina. Nyt näitä dokumentteja ollaan alistamassa YK:n määräysten alle, jota johtaa saatanallinen kollektiivinen aivoriihi. 1950-luvulla perhesiteet olivat vahvempia, seurakunnat tiukempia, kadut turvallisempia ja koulut olivat oppimispaikkoja ilman väkivallan pelkoa. Ihmiset käyttivät hopeadollareita ja saivat hopeakolikoita vaihtorahoina. Totisesti, tämä kansakunta joka meillä kerran oli ja jonka me muistamme lapsuudestamme on jo pitkään ollut poissa. Mitä tapahtui?


1960-luvulla meidän rakas amerikkamme tuli hyvin sairaaksi, kun Saatana aloitti täysimittaisen hyökkäyksen ottamalla haltuunsa globaalien illuministien mielet jotka hän oli valmistellut käyttöönsä. Pian moraalinen ja sosiaalinen penikkatauti puhkesi maamme nuorison keskuudessa. Kommunismi nousi pintaan, ja pian beatniksit muuttuivat hipeiksi ja kukkaislapsiksi ja he omistautuivat vallankumouksen asialle. Uudenlainen musiikki ilmaantui äkkiä lietsomaan uutta kulttuuria joka olisi "hip and turned on". Jotta amerikkaan nousisi uusi maailmanjärjestys, vanhan Amerikan täytyisi kuolla. Suosittu laulaja Don McLean kertoi koko tarinan 1970-luvun alkupuolella laulussaan "American Pie". Tässä laulussa, McLean paljasti kuinka Amerikka kuolisi ja kuinka uuden sukupolven Amerikka nousisi uhraamalla Saatanalle kokonainen nuorten sukupolvi uuden musiikin avulla joka muuttaisi heidät ainiaaksi ja hitsaisi heidät yhteen solidaarisuudessa Saatanan käytettäväksi. Tämä laulu sisältää seuraavat sanat: "...ja täällä me olimme kaikki yhdessä paikassa, sukupolvi eksynyt avaruuteen eikä aikaa aloittaa uudestaan. Joten Jack ole ketterä, Jack ole nopea, Jack Flash istu kynttilänjalan päälle sillä tuli on paholaisen ainoa ystävä. Ja kun minä katsoin häntä roviolla, minun käteni puristuivat nyrkkiin raivosta; kukaan helvetissä syntynyt enkeli ei voisi rikkoa tätä Saatanan loitsua. Ja kun liekit nousivat korkealle yöhön valaisemaan tätä rituaalista uhria; minä näin Saatanan nauravan ilahtuneena päivänä jolloin musiikki kuoli." Nämä sanat koskettivat, sillä minä olin osa tätä "avaruuteen eksynyttä" sukupolvea, ja toimin noitana ja astrologina siihen aikaan, mutta minut kutsuttiin ulos tästä järjestelmästä ja pelastettiin meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen armosta. Ylistä Herraa!


1960-luku oli vasta ongelmien alku. Hippi- ja huumekulttuurin nuoret ihmiset jotka kansoittivat meidän yliopistomme ovat nyt aikuisia jotka johtavat meidän maatamme, ja monilla heistä on lapsia ja lastenlapsia joita he opettavat helvetin lapsiksi, kahta kauheammiksi kuin itse ovat. Jumala auttakoon meitä! Me olemme lippua liehuttava kansakunta kieroutuneita ja hengellisiä hylkyjä jotka vaativat että Jumala siunaisi heitä, sillä tämä on kuolemansairas kansakunta. Minä kiitän Jumalaa jäännöksestä joka on pelastanut itsensä tältä. Jatka rukoilemista!

Piinatun maailman mädäntyneet haavat

Samalla kun sota Irakissa muuttuu rumemmaksi, Presidentti Bush kertoi hiljattain AP:lle amerikkalaisilla olevan syytä uskoa että Amerikan maaperällä tulisi olemaan toinenkin terrori-isku ennen marraskuun vaaleja. Presidentti Bushin sanat olivat tarkasti ottaen seuraavanlaiset: "Minä voin ymmärtää miksi he uskovat että meitä vastaan isketään uudestaan; he näkivät mitä tapahtui Madridissa." Madridin pommitukset tapahtuivat viikko ennen Espanjan vaaleja. Tämä mielessämme, on mielenkiintoista huomioida että USA:n Edustajainhuone on nyt hyväksynyt lain joka vaatii erityisvaaleja siinä tapauksessa että terrori-isku tai joku muu katastrofi surmaa ainakin sata lainsäätäjää. Jos tapahtuisi tuhoisa tapahtuma vähän ennen vaaleja, se nostaisi Presidentti Bushin kannatusta. Jos poikkeuslait otettaisiin käyttöön, me saattaisimme hyvinkin nähdä diktaattorin nousun. Outoja ja salamyhkäisiä asioita suunnitellaan siljettujen ovien takana.


Siitä on vähemmän kuin kolme vuotta kun iskut jotka toivat alas World Trade Centerin kaksoistornit järkyttivät meidän kansakuntaamme ja muuttivat sen pysyvästi. Huhtikuun lopussa vuonna 2004, kun noitien Beltaine-sapatti lähestyi, uhrien perheiden voimakas painostus pakotti Presidentti Bushin ja varapresidentti Cheneyn vastaamaan kysymyksiin koskien tätä tapahtumaa. Valkoinen Talo suostui järjestämään kyselyn seuraavin ehdoin:

  1. Presidentti Bushia ei kulusteltaisi yksinään; varapresidentti Cheneyn täytyy saada olla hänen kanssaan kaiken aikaa.

  2. Heitä ei pakotettaisi vannomaan.

  3. Kuulustelua ei nauhoitettaisi, eikä tapahtumasta tehtäisi virallista yhteenvetoa.

Mainittakoon tässä että Presidentti Bush kieltäytyi toistuvasti sanomasta miksi hän ei suostu astumaan komitean eteen yksin vaan halusi Cheneyn mukaansa. On enemmän kuin ilmiselvää että Dick Cheney on illuminaatin valitsema babysitteri George Bushille, ja että oli tehty kaikki sen varalta jottei Presidentti Bush sanoisi mitään typerää ja tuhoaisi koko operaatiota. Ajattele tätä asiaa, komitea ilman vannomista, ei tallenteita eikä yhteenvetoa. Miksi? Raamattu antaa selkeän vastauksen että ainoa syy salailulle on pahan kätkeminen. Katso johannes 3:19-21.


Kansallisen turvallisuuden neuvonantaja Condoleezza Rice kertoi komitealle omassa todistus-puheenvuorossaan että koko vuoden 2001 kesän ajan, hallitus oli korkeassa hälytysvalmiudessa. 6.8.2001, Presidentti Bush sai tiedustelupalvelulta lyhyen varoituksen jossa sanottiin: "Bin Laden päättänyt hyökätä Yhdysvaltain rajojen sisälle." Seuraavana päivänä, reportterit löysivät Presidentin golfradalta Wacosta, Teksasista, jossa hän näytti olevan huolettomalla ja avosydämisellä tuulella. Ainoa asia josta hän halusi jutella oli hänen golf-pelinsä. Waco on hyvin lähellä pientä Crawfordin kaupunkia jota Presidentti kutsuu kodikseen. Torstaina, 15.4.2004, Presidentti Bush antoi seuraavanlaisen lausunnon Marriott-hotellissa Des Moinesissa, Iowassa: "Chuck Grassle sanoi että minä arvostan Amerikan maaseutua. Minä teen näin. Minä luulen että meillä on noin 661 ihmistä ennenkuin minä saaviun." Jos Crawfordissa, TEksasissa, asui 661 ihmistä silloin kun Presidentti saapui, ja sinä lisäät Presidentin, hänen vaimonsa ja kaksi tytärtään, sinä saat 665. Meidän täytyy muistaa että noituudessa ja salaseuroissa on aina yksi ylimääräinne tuoli joka on varattu sille jota he kutsuvat Luciferiksi. Vapaamuurari-looshissa on vanha traditionaalinen laulu nimeltään "Yksi tyhjä tuoli". Kelttiläisessä noituudessa on vanha sanonta jota käytettiin Samhainin tai Halloweenin aikoihin, joka viittaa näkymättömään isäntään: "Noitien tarina ja tuoppi olutta meidän näkymättömän isäntämme vieraille." (A witches' tale and a cup of ale for the guests of our host unseen). Jos Bushin perhe nosti Crawfordin asukasluvun 665:een, ja sinä lisäät "näkymättömän isännän", me saamme luvun 666.


10.5.2004, tasan 11 päivää Beltainen aaton jälkeen, Presidentti Bush piti seremonian Valkoisen Talon itäisessä huoneessa juhlien maita jotka oli valittu "Milleniun Challenge Account" -ohjelman jäseniksi. Tämä on ulkomaisen avun ohjelma joka on suunniteltu luovuttamaan useita miljardeja dollareita Afrikkaan, Aasiaan sekä maailman muihin kolkkiin. Sillä välin, Amerikan Yhdysvallat on syvässä taloudellisessa ahdistuksessa. Tämä sota Irakissa maksaa miljardeja dollareita eikä loppua ole näkyvissä. Ranskan ulkoministeri Michael Barnier sanoi osuvasti sanoessaan näin: "Irak on musta aukko joka imee maailman sisäänsä eikä Ranska ainakaan lähetä sinne joukkojaan." Tämä Irakin sota maksaa amerikkalaisille 4,7 miljardia dollaria kuukaudessa, ja tämä summa kasvaa jatkuvasti. Irakiin on lähetetty niin paljon Kansalliskaartin sotilaita että siellä on noin 40% kaikista kansalliskaartilaisista. Me ihmettelemme että kuka puolustaa kotimaata. Se on hämmästyttävä sota. Se alkoi väärin perustein, emmekä me ole vielä nähneet edes ongelmien alkua. USA:n tankit tunkeutuvat Irakin "pyhiin kaupunkeihin", moukaroivat pyhiä paikkoja sekä iskevät hautausmaille. Kaikki tämä herättää vihaa irakilaisissa sekä muissa muslimeissa. On sydäntä särkevää nähdä kuinka paljon vihaa maailmassa on, sekä nähdä kuvia useista tuhansista amerikkalaisista sotilaista seisomassa kuumalla aavikkohiekalla jonoissa jotka ovat 2000 miehen pituisia odottamassa pääsyä suihkuun. Heillä on myös puutetta kunnollisista aterioista ja heidän täytyy kohdata sivaltavat hiekkamyrskyt joita syntyy kolme tai neljä kertaa joka viikko. Myös uhrien lukumäärä on noussut, ja huhtikuun kahden viikon aikana, 25 amerikkalaista kuoli ja 595 haavoittui. Betshedan merisotasairaalaan, Marylandiin, haavoittuneita saapuu päivittäin, 18 kappaletta kerrallaan ja tavallisesti keskiyöllä.


Irakissa kuolee epäilemättä paljon enemmän meidän poikiamme ja tyttäriämme kuin mitä he kertovat. Pentagon kieltää tiukasti kaikki kuvat ja uutiset koskien ruumishuoneille tuotavia sotilaita. Lehdistö, kuitenkin, onnistui saamaan valokuvia ja totuus on tulossa julki. Perjantaina, 23.4., New York Daily News julkaisi uutisen monista lippuihin käärityistä ruumisarkuista kuvien kera. Tämä tarina alkaa seuraavilla sanoilla: "Sodassa kuolleet makaavat seitsemän jalkaa pitkissä alumiinikoteloissa jotka on täytetty jäällä, jokainen arkku on kääritty Amerikan lippuun. Joskus keskipäivällä, joskus keskiyöllä, arkipäivisin ja juhlapäivinä, jatkuva virta sotilaskoneita tuo kaatuneiden jäännökset kotiin jäähyväisten jättämistä varten." Pentagon on ilmaissut suuttumuksensa näiden valokuvien sekä uutisen tähden, ja he ovat määränneet uutispimennon. Valehteleeko Pentagon amerikkalaisille? Meidän täytyy muistaa Arthur Sylvesterin, erntisen Pentagonin lehdistöagentin sanat 1960-luvulta kun hän sanoi: "Hallituksella on oikeus valehdella ihmisille." Muistatko?


Se on murhenäytelmä joka murehduttaa minun sydäntäni nähdä terveiden nuorten miesten ja naisten lähtevän Irakiin ja tulevan takaisin jäätä täynnä olevissa arkuissa, koska järjettömät johtajat haluavat sotia omista henkilökohtaisista syistään johtuen. Jos yleiset kutsunnat aloitetaan, me tulemme näkemään kun vielä paljon enemmän nuoria miehiä ja naisia tuhotaan teksasilaisen öljymiehen toimesta, joka valehteli kiillotettujen hampaidensa välistä kun hän sinkosi meidät tähän järjettömään sotaan väärien syiden nojalla. Auttakoon Jumala meitä näkemään saatanallisen johdon valheiden lävitse.

Perversioiden henget USA:n armeijassa

Nyt me olemme kaikki kuulleet USA:n sotilashenkilökunnan suorittamista julmuuksista irakilaisia vankeja kohtaan. Tämä on minulle niin vastenmielinen aihe että minä uhraan sille hyvin vähän tilaa tässä uutiskirjeessä. Traaginen tosiasia on että meidän USA:n sotilashenkilökunta suoritti joitakin kaikkein hirvittävimpiä ja kieroutuneimpia asioita ihmisyyttä vastaan jotka ovat koskaan raivostuttaneet ihmiskuntaa. Saddamin syrjäyttämisen oletettiin lopettavan irakilaisten kidutuksen, mutta nyt koko islamilainen maailma näkee uuden alistavan voiman toiminnassa. Ei ollut kyse ainoastaan vankien valvottamisesta ja sähköshokeista, vaan irakilaiset vangit riisuttiin alastomiksi, jopa kaksikymmentä kerralla ja heidät pakotettiin aseella uhaten sukupuoliyhteyteen toistensa kanssa samalla kun naissotilaat katsoivat vierestä. Naissotilaat, kuten Sabrina Haman ja Lynndie England katselivat virne kasvoillaan, pakottivat alastomat miehet rikkomaan uskonnollisia periaatteitaan ja tekemään asioita joita ei voi edes mainita tässä uutiskirjeessä. Jotta asiat olisivat vieläkin huonommin, nämä eivät olleet yksittäisiä tapahtumia vaan tätä tapahtui noin vuoden ajan. Tämä Abu Ghraibin vankila tai kidutuskammio oli Kenraali Janice Karpinskin komennossa, jonka kasvot pelottaisivat itse Saatanaa.


13.5.2004, puolustusministeri Donald Rumsfeld teki viidentoista tunnin mittaisen visiitin Irakiin rauhoittaakseen suuttumusta. Rumsfeld kiisti sen että Pentagon olisi yrittänyt peitellä tätä skandaalia. Rumsfeld varoitti että paljon uusia kuvia julmuuksista vankilassa tulisi esiin niiden lisäksi jotka ovat jo nyt suututtaneet arabimaailmaa. Lukuisat korkea-arvoiset amerikkalaiset viranomaiset ovat pyytäneet anteeksi näitä väärinkäytöksiä, mutta on mielenkiintoista huomioida että vaikka Presidentti Bush puhui arabimaailmalle televisiossa, hän ei pyytänyt anteeksi. Tämä mies, joka on ylipäällikkö, jätti anteeksipyynnöt muiden harteille. Kenties se on diktaattorin henki hänessä, mutta Herra Bush ei pyydä anteeksi. Hän ei myöskään pyytänyt anteeksi 9/11 -iskujen uhreilta lehdistökonferenssissa.


Meillä on nyt islamilainen maailma joka on suunnattoman vihainen. Amerikka on nyt suuremmassa vaarassa kuin koskaan. Suuri isku on väistämätön. Näennäisenä merkkinä heidän raivostaan, radikaalit teloittivat Amerikan juutalaisen nimeltään Nick Berg. Mainittakoon tässä että Nickin isällä, Michael Bergillä, on todisteet että USA:n joukot pidättivät hänen poikansa ja pitivät häntä säilössä 13 päivää ennenkuin luovuttivat hänet radikaalille ryhmälle joka surmasi hänet. Hänet oli puettu oranssin pukuun, jollaisia amerikkalaiset vangit pitävät, ennenkuin hänet surmatttiin. Kuka todella tappoi Nick Bergin? Hän ei ollut ainoastaan oranssiin vaatteeseen amerikkalaisten vankien tavoin, vaan hänet teloitettiin betonirakennuksessa jossa oli keltaiset seinät ja kirkas? (florescent) valaistus. Nämä seinät ja valaistus ovat samanlaiset joita nähdään Abu Ghraibin vankilan kidutuskuvissa! Teloittajat näyttävät hyvin amerikkalaisilta luotiliiviensä kanssa. Joskus tehdään pahoja asioita jotta saavutettaisiin tietty tavoite, ja tämä tapahtuma siirsi huomion amerikkalaisten julmuuksista ja barbarismista islamilaisiin radikaaleihin. Jumala tietää totuuden tästä kaikesta, ja auttakoon Hän meitä kaikkia näinä koettelemuksen aikoina jotka edeltävät Hänen loistokasta ilmestymistään.

Nouseva peto ja hänen merkkinsä

Aikain merkkejä on kaikkialla, ja 1.5.2004, me todistimme erästä kaikkein suurinta merkkiä. Toukokuun ensimmäinen on merkittävä päivä monin tavoin. Me tiedämme että se on noitien cross-quarter -sapatti (vuoden ensimmäisen neljänneksen päättymisen kunniaksi) sekä aurinkojumalan merkkipäivä. Se on myös suuri päivä kommunisteille. Myös George Bush valitsi toukokuun ensimmäisen juhlistamaan onttoa voittoaan Irakissa. Tänä vuonna seuraavanlainen otsikko ilmestyi sanomalehtiin ympäri maailman: "Toukokuun ensimmäinen merkitsee Euroopan yhdentymistä." Tämä massiivinen Euroopan Yhdysvallat on nouseva peto joka lopulta imee itseensä Amerikan Yhdysvallat. Euroopan Unionin sotilasvoima on NATO; Pohjois-Atlantin puolustusliitto. NATO:n sotilasmahti on kasvanut niin suureksi että kukaan ei uskalla vastustaa sitä.


Minä katson nyt kuvaa NATO:n tunnuksesta; se on nelisakarainen tähti käyrien viivojen kanssa, edustaen kompassin neljää pääilmansuuntaa. Minua muistuttavat sanat Danielin Kirjan luvussa 7:2-3: "...Daniel lausui ja sanoi: Minä näin yöllä näyssäni, ja katso, taivaan neljä tuulta kuohutti suurta merta, ja merestä nousi neljä suurta petoa, kukin erilainen kuin toinen." Nämä pedot määritellään maailman valtakunniksi. Ilmestyskirjan luvussa 7:1 me löydämme neljä enkeliä pitelemässä maailman neljää tuulta kunnes on tuhon aika.


Tämän nelisakaraisen tähden lisäksi, on muutakin joka on hyvin merkittävää tämän viimeisen ajan symbolin kannalta. Ylävasemmalla on kirjaimet N-A-T-O ja yläoikealla peilikuva O-T-A-N. Noidat tunnistavat sanan "OTAN" käärmejumalan neljäksi ilmiasuksi. Kirjain "O" edustaa Ouroboros:ia, maailmankäärmettä joka ympäröi maailmaa sekä hedelmöittää joskus maan kohdun. "T" edustaa Taault:ia, joka on muinainen foinikealainen nimi samalle maailmankäärmeelle joka nähdään symbolina käärmeelle jolla on häntä suussaan. "A" edustaa Abaddon:ia, Delfoin oraakkelin käärmettä tai kuilun henkeä. "N" edustaa Nagas:ia, mystisen tiedon käärme-ihmisiä.


Nyt kun me olemme näkemässä Euroopan Unionin ja sen NATO-voiman nousua, meidän täytyy myös katsoa ylöspäin niinkuin Jeesus käski meidän tekevän, sillä Kaikkivaltias Jumala on pannut merkin taivaisiin. Astronomit olivat järkyttyneitä löytäessään uuden tähtisumun Hubble-avaruusteleskoopin avulla. Se on itse asiassa kaksoistähti neljän valosakaran kera jotka muodostavat NATO-tunnuksen täydellisesti. Tämä valo on syvän punainen, ja astronomit sanovat että se on ainutlaatuinen koko universumissa. Maailma tulee pian näkemään että nämä ovat jouduttamisen ajan viimeisiä päiviä sillä kaiken täytyy tulla täytetyksi.


Me olemme nyt saaneet uutisen että Oak Ridge National Laboratory Tennesseessä on rakentamassa kaikkein nopeinta tietokonetta. Se täyttää 4000 neliömetrin alueen ja suorittaa 50 miljardia laskutoimitusta sekunnissa. Orwellin Isoveli on ehdottomasti täällä. Tällä hetkellä minä katson hämmästyttää uutista New York Post -sanomalehdestä, jossa näytetään kun ihminen tekee päivittäisiä askareitaa, ja kuvat ovat erittäin tarkkoja. Kello 9:51 - 21:38, jokainen liike tallennetaan kun hän kävelee, ajaa autoa, astuu sisään rakennukseen ja ulos sieltä. Kaikki meidän suuret kaupunkimme ovat asentamassa samanlaisia korkean teknologian seurantalaitteita.


Nämä viimeiset päivät ennen Vapahtajamme paluuta ovat tyrmistyttävän, Antikristuksen käyttöön suunnitellun teknologian päiviä. Useimmat meistä tietävät yhtiöstä nimeltään Applied Digital Solutions ja sen VeriChip korporaatiosta. Tämä yhtiö valmistaa lukuisia sisään asennettavia siruja jotka ovat kuulakärkikynän kärjen kokoisia. Näitä pieniä siruja voidaan asentaa lääkeruiskun avulla ihmisiin ja eläimiin. Raamattu kertoo meille Ilmestyskirjan luvussa 13, että kaikille maailman ihmisille annetaan oikeus ottaa merkki oikeaan käteensä tai otsaansa, tai he eivät saa ostaa eivätkä myydä. Me tiedämme myös että Ilmestyskirjan luku 14 kertoo meille, että tämän merkin ottaminen on tie ikuiseen kuolemaan. Jumala varoitti kansaansa Leviticuksessa luvussa 19:28 jo kauan sitten: "Älkää viileskelkö ihoanne vainajan tähden älkääkä koristelko itseänne ihopiirroksilla. Minä olen Herra." Kun minä ajattelen näitä sanoja ja sitä mitä nyt tapahtuu näinä viimeisinä päivinä, minä voin nähdä että aikaa on vähän. VeriChip korporaation virallisella sivulla on kuva suursta ajoneuvosta, samanlaisesta jota sairaalat käyttävät liikkuvina kirurgisia operaatioita suorittavina laitoksina. Tämä ajoneuvo on nimeltään "ChipMobile", ja sanat kuvan vieressä ovat seuraavanlaiset: "ChipMobile on liikkeellä! Tarkkaile ChipMobilen tuloa sinun kaupunkiisi!"


Coca Cola Company on myös liittymässä joukkoon tarjoamalla uutta myynnin edistämis-kilpailua jossa kuluttajat jotka ostavat erikoistölkin Cokea löydetään satelliittien avulla. Nämä tölkit varustetaan globaaleilla paikannus-lähettimillä, ja voittajat pääsevät vuoden 2004 kesäolympialaisiin. Hyvin pian tämän maailman ihmiset ovat mielikuvituksen ylittävän seurannan alaisia.


Kun me näemme poliittisen pedon nousevan, meidän ei sovi unohtaa että sen myötä on nousemassa maailmankirkko. Pian kaikki uskonnot yhdistyvät, ja on massiivinen lobbaus jotta tämä saataisiin aikaan. Meidän täytyy muistaa rukoilla kiihkeästi, sillä Maailman uskontojen organisaation on määrä tavata tänä kesänä 7. - 13.7. Barcelonassa, Espanjassa. Roomalaiskatolisuudesta on tullut niin ekumeenista että se on halukas hyväksymään Islamin ja Juutalaisuuden suvaitsevaisuuden sekoitukseensa. Hiljattain, Vatikaani antoi tehtävän säveltäjä John Harbinille, Token Creekistä, Wisconsinista, säveltää koraali-esitys nimeltään "Abraham", joka esitettiin Vatikaanissa viime tammikuussa. Artikkeli DeForest Times-Tribunessa sanoo: "Tämän konsertin teema on sovinto Islamin, Juutalaisuuden ja Kristinuskon kesken, joka on ollut Paavi Johannes Paavali II:n päämäärä." Tämä mielessäsi, meidän ei pitäisi järkyttyä tietäessämme että 2.5.2004, Euroopan Unioni lähetti kymmenen miestä kymmenestä uudesta kansakunnasta Vatikaaniin pappisvihkimys-seremoniaan Rooman hiippakunnan diakoneina. Minulla on edessäni kuva joka näyttää nämä kymmenen miestä makaamassa kasvot kasvot käännettynä lattiaan Paavin edessä. Peto ja Väärä profeetta nousevat yhdessä ja yhtenä.

Lisää lopun merkkejä

Kun me luemme Hesekielin Kirjan lukua 28:14-18, me löydämme että Saatana on kauppias ja liikenteen harjoittaja. Me löydämme että se on Saatana joka hallitsee tämän nykyisen maailman talouksia. Me olemme nähneet hänen suunnitelmansa toiminnassa kun suuria vaurauden siirtoja on ollut käynnissä. Massiivisia rahamääriä on kanavoitu Amerikasta Punaiseen Kiinaan, ja tämä on yksi syy miksi polttoaineen hinta on niin korkea. Tri. Gal Luft:in, Institute for Analysis of Global Security:n johtajan mukaan Punainen Kiina on nyt maailman toiseksi suurin öljyn kuluttaja. Tri. Luft sanoi: "Me puhumme noin 1,3 miljardista ihmisestä jotka ovat päättäneet että he eivät halua enää ajaa polkupyörällä, vaan haluavat ajaa autolla kuten me." Kaikki mittarit osoittavat että polttoaineen hinta jatkaa nousuaan. Tämän lisäksi, äskettäin julkaistut raportit paljastavat että ulkomaiset tahot hallitsevat nyt 20 prosenttia Amerikan mineraalivauraudesta; 5,6:a miljoonaa eekkeriä julkista maata Amerikan länsiosassa, ja että he saivat nämä oikeudet niin halvalla kuin 84 centtiä per eekkeri! Tähän sisältyy 13% osuus öljyn ja kaasun jalostuksesta. Jumalan tuomio on selvästi lankeamassa kansakunnan ylle joka palvoo epäjumalia, surmaa vauvoja miljoonittain, sallii sodomiitti-homoseksuaalien avioliitot, ja jolla on valtaisa ruokahalu pornografiaan, huumeisiin, alkoholiin, insestiin, väkivaltaan ja jumalanpilkkaan. Tämä Amerikan Yhdysvallat, sellaisena kuin hän nyt on, ei ole Jumalan alaisuudessa oleva kansakunta, vaan tautinen ja likainen huora, ja jokaisen todellisen Jeesukseen Kristukseen uskovan täytyy nähdä tämä ja myöntää että se on totta! Minä rakastan sitä mitä minun maani kerran oli, ja minä kiitän Jumalaa siitä vähäisestä hyvästä mitä on jäljellä. On surullinen tosiasia että Saatana on määritellyt aikataulun tälle maalle ja saanut hänet lankeamaan ansaan joka on tartuttanut tähän maahan hengellisen sukupuolitaudin, ja kuvaus, joka on annettu Jesajan luvussa yksi, on tarkka.


Kuinka sairaaksi tämä kansakunta voi tulla? Vuoden 2004 Pulizer-palkinto myönnettiin työlle nimeltään "I am My Own Wife". Tämä tarina kertoo saksalaisesta transvestiitista. Musikaali nimeltään "Wicked" sai kymmenen Tony Award mainintaa. Me tiedämme myös että Massachusettsin osavaltio on laillistanut homoseksuaalien avioliitot, ja suuret jonot sodomiitti-miehiä ja -naisia ovat laillistaneet suhteensa tässä osavaltiossa. Abortin kannattajat kymmenin tuhansin kokoontuivat Washington D.C:ssä marssiakseen aborttioikeuden puolesta. Monien kuultiin huutavan: "Lisää verta, toiset 1,2 miljoonaa vuonna 2004." Näyttelijät kuten Camryn Manheim, Cybill Shepherd, Whoopi Goldberg, Ashley Judd ja Christine Lahti heiluttivat vaateripustimia ja huusivat iskulauseita aborttien puolesta. Tämä kaikki on tallennettu tuomiopäivää varten!


Kun me näemme näiden hirvittävien asioiden tapahtuvan meidän kerran niin suuressa maassamme, meidän olettaisi myös näkevän suuttuneiden ihmisten nousevan ja tuomitsevan tällaisen vääryyden. Mutta, sen sijaan, me näemme hyväksyntää, suvaitsevaisuutta ja apatiaa. Nyt on tulossa uusi elokuva nimeltään "Saved". Esikatselu oli 13.5. ja maanlaajuinen ensi-ilta on 28.5. Mandy Moore näyttelee viimeisen vuoden opiskelijaa kristillisessä lukiossa, ja tarina seuraa häntä ja hänen ystäviään lukuvuoden aikana. Muutamista kuvista joita minä olen nähnyt, se näyttää pahalta ja Jumalaa pilkkaavalta filmiltä provokatiivisen ja rivon vaatetuksen kera. Toinen tähti on Macaulay Culkin, ja hänellä on paljon pahaa lisättävänä tähän alhaiseen filmiin.

Varoituksia tulevasta tuomiosta

Luomakunta itsessään julistaa että Herran tulo lähestyy. Huhtikuun lopussa vuonna 2004, meillä oli kuunpimennys joka sai sen muuttumaan verenpunaiseksi, ja tätö seurasi kaksi komeettaa. Vanhan roomalaisen okkultismin mukaan, komeetta tarkoittaa sitä että johtajan kuolema on välitön.


8.6., tapahtui jotakin jota meistä kukaan ei ole nähnyt aikaisemmin. Planeetta Venus tuli suoraan auringon ja Maan väliin saaden aikaan kosmisen varjokuvan. Noituudessa ja okkultismissa, se tarkoittaa että Venuksen, "jumalatar-äidin" varjo lankeaa maan ylle. Tämä on äidin ja lapsen jälleennäkeminen jota noidat ovat odottaneet Vesimiehen aikakaudella. Noidat kaikkialla menevät hurmokseen tehden loitsuja ja juhlien.


Maanjäristysaalto pitkin San Andreaksen siirrosta on ennuste jonka teki professori Ray Weldon, geologi Oregonin Yliopistosta. Tämä pahamaineinen siirros on lisääntyvän aktiivisuuden partaalla ja se aiheuttaa pian lukuisia järistyksiä. Maanjäristyksiä tapahtuu monissa paikoissa kuten se joka tapahtui länsi-Kreikassa 28.5., se joka tapahtui Taiwanilla 1.5., ja se joka tapahtui Kiinan länsiosassa 5.5., kuten myös lukuisat muut jotka olivat voimakkuudeltaan merkittäviä. Tulivuoret ovat myös tulossa aktiiviseksi Hawaijilla, Uudessa Seelannissa, pohjoisilla Marianan saarilla ja muualla. Maapllo itsessään tuntee synnin painon, ja on kuolemansairas. Onneksi, me tiedämme että Taivaassa on Jumala joka lähetti Poikansa lunastamaan meidät, ja pian Hän tulee ottamaan meidät luoksensa. Jos sinä luet tätä etkä tunne Kaikkivaltiasta yhteydessä pelastukseen, minä pyydän sinua kutsumaan Häntä ja katumaan ennenkuin on liian myöhäistä. Hän kuulee sinun huutosi, ja Hän vastaa ja antaa anteeksi!


Lopuksi, minä haluan kiittää teitä kaikkia jotka rukoilette meidän puolestamme ja tuette tätä Lopun ajan ministeriötä nin monin tavoin. Me otamme sinun rukouspyyntösi vakavasti ja käsittelemme jokaisen pyynnön yksilöllisesti, joten jatka niiden lähettämistä, sillä me uskomme rukouksia kuulevaan Jumalaan ja saamme raportteja ihmeistä ja parantumisiata. Armo ja rauha olkoon ylläsi Herran Jeesuksen nimessä.David J. Meyer

http://www.lasttrumpetministries.org


Takaisin