Jumalan viimeisen kutsun aika

Ilm. 14:6-11:
"Ja minä näin lentävän keskitaivaalla erään toisen enkelin, jolla oli iankaikkinen evankeliumi julistettavana maan päällä asuvaisille, kaikille kansanheimoille ja sukukunnille ja kielille ja kansoille. Ja hän sanoi suurella äänellä: 'Peljätkää Jumalaa ja antakaa hänelle kunnia, sillä hänen tuomionsa hetki on tullut, ja kumartakaa häntä, joka on tehnyt taivaan ja maan ja meren ja vetten lähteet.' Ja seurasi vielä toinen enkeli, joka sanoi: 'Kukistunut, kukistunut on se suuri Babylon, joka haureutensa vihan viinillä on juottanut kaikki kansat.' Ja heitä seurasi vielä kolmas enkeli, joka sanoi suurella äänellä: 'Jos joku kumartaa petoa ja sen kuvaa ja ottaa sen merkin otsaansa tai käteensä, niin hänkin on juova Jumalan vihan viiniä, joka sekoittamattomana on kaadettu hänen vihansa maljaan, ja häntä pitää tulella ja tulikivellä vaivattaman pyhien enkelien edessä ja Karitsan edessä. Ja heidän vaivansa savu on nouseva aina ja iankaikkisesti, eikä heillä ole lepoa päivällä eikä yöllä, heillä, jotka petoa ja sen kuvaa kumartavat, eikä kenelläkään, joka ottaa sen nimen merkin.'"
Room. 13:11-14:
"Ja tehkää tämä, koska tunnette tämän ajan, että jo on hetki teidän unesta nousta; sillä pelastus on nyt meitä lähempänä kuin silloin, kun uskoon tulimme. Yö on pitkälle kulunut, ja päivä on lähellä. Pankaamme sentähden pois pimeyden teot, ja pukeutukaamme valkeuden varuksiin. Vaeltakaamme säädyllisesti, niinkuin päivällä, ei mässäyksissä ja juomingeissa, ei haureudessa ja irstaudessa, ei riidassa ja kateudessa, vaan pukekaa päällenne Herra Jeesus Kristus, älkääkä niin pitäkö lihastanne huolta, että himot heräävät."


Tässä Last Trumpet Newsletterin numerossa, me tutkimme sen tosiasian kauhistuttavan suurta merkitystä että me elämme tällä hetkellä aivan viimeisiä hetkiä koskien Jumalan kutsua katumukseen sekä kuuliaisuuteen jonka tekee iankaikkinen Evankeliumi. Me elämme nyt pedon ja hänen merkkinsä aikaa, ja todisteet tästä kaikesta ovat ylitsevuotavia. Me näemme Raamatun ennustusten toteutuvan joka päivä kun helvetin yhteiskunta jatkaa helvetin nostattamista pinnalle meidän kaikkien nähtäville. Kaikenlainen noituus on täyttänyt meidän teatterimme, kirjakauppamme, koulumme, kirkkomme ja televisioidemme kuvaruudut. Ihmiset kaikkialla on muutettu pedon pieniksi kuviksi kun he ajattelevat, puhuvat ja toimivat aivan kuin he olisivat jonkin oudon voiman vaikutuksen alaisina. Se on, itse asiassa, saatanallisen ja antikristuksen vallan salamyhkäinen voima joka manipuloi yhteiskuntaa, ja tämän voiman lopullinen päämäärä on kruunata tämä eräs jota he kutsuvat Luciferiksi, "tämän maailman näkyväksi kuninkaaksi".


Tähän tilanteeseen on vain yksi parannuskeino. Me voimme nähdä Raamatun jakeista yläpuolella että aivan viimeisinä päivinä, Jumalalta tulee yksi viimeinen kutsu Hänen iankaikkisen Evankeliuminsa kautta. Tämä kutsu tulee sitten kun peto on nousemassa valtaan ja kadotetuista ihmisistä viimeiset alkavat omaksua uuden maailmanjärjestyksen valheet, petokset ja viettelykset, sekä alkavat palvoa petoa ja vastaanottaa hänen merkkiään. Kun tämä viimeinen Evankeliumin kutsu tulee esiin, ei tule koskaan olemaan toista mahdollisuutta noudattaa tätä kutsua. Ne jotka ylenkatsovat tämän viimeisen kutsun löytävät itsensä ilman voimaa vastustaa petoa, ja he palvovat häntä korjaten sadokseen ikuisen tuhon. Tämä sana "palvoa" tarkoittaa sydämensä antamista, ja tämä on se mitä pedon järjestelmä vaatii jokaiselta. Meidän Vapahtajamme ilmestyy pian, ja Hän erottaa lusteet vehnästä ja lampaat vuohista. Tämä viimeinen kutsu on aivan varmasti keskellämme ja sinä voit vastata taivaalle nyt ja sanoa "ei" antikristuksen uudelle maailmanjärjestykselle. Me olemme tässä maailmassa mutta emme tästä maailmasta! Kun profetiat toteutuvat joka päivä, hädän huipentuma nousee julistaen että on enää vain yksi tilaisuus ja yksi viimeinen mahdollisuus kääntää sinun sydämesi pois tästä pahasta maailmasta sekä ojentautua kohden sitä ainoaa joka voi ja haluaa auttaa sinua, ja sinä voit tehdä tämän vaikka tällä hetkellä lukiessasi tätä uutiskirjettä.

Muinaisen Babylonin kirous!

Tämä kykypäivän Irak on sama maa jota kutsuttiin Babyloniksi muinaisina aikoina. Tämän arvoituksellisen maan, joka on niin täynnä vehkeilyä, yllä on monta kirousta. Jesaja, luku 47 kertoo meille miksi tämä maa on kirottu, ja olosuhteet jotka saivat Jumalan kiroamaan tämän maan aikaisemmin ovat nyt olemassa Yhdysvalloissa ja ovat olleet jo jonkin aikaa. Yhdysvallat miehittää tätä muinaista Irakin tai Babylonin maata, mutta se on Yhdysvallat itsessään joka on täynnä noituutta, astrologiaa, hekumaa ja velhoutta josta on kerrottu Jesajan luvussa 47. Se on Yhdysvallat joka kärsii ja elää terrori-iskujen pelossa koska Jumala on nähnyt kapinoitsevan Amerikan jumalallisen tuomion arvoiseksi. Voimmeko me taistella terroristeja vastaan? Jesaja 47:11 sanoo: "Sentähden kohtaa sinua onnettomuus, jota et osaa manata pois; sinut yllättää tuho, josta et lunnailla pääse, äkkiä kohtaa sinua perikato, aavistamattasi."


Irakissa me saamme olla todistamassa tuhansien ihmisten surmaamista, silpomista ja haavoittamista. Monet siviilit on teurastettu ja silvottu. Panttivankeja on otettu, amerikkalaisia siviileitä ammuttu, poltettu, hirtetty ja katkaistu kauloja; ja meidän presidenttimme vastaus tähän kaikkeen on: "Säilyttäkää kurssi." 13.5.2004, puolustusministeri Rumsfeld myönsi että Yhdysvaltain tehtävä Irakissa saattaa epäonnistua. Hän antoi tämän ilmoituksen Senaatin tutkimuskomitealle, ja samaan hengenvetoon hän pyysi 25 miljardia dollaria lisää rahaa sodan jatkamiseen. 19.5.2004, Paul Wolfowitz, joka myös tunnetaan tämän Irakin sodan arkkitehtinä, kertoi USA Today -lehdelle: "Me epäonnistuimme yrittäessämme arvioida Saddam Husseinin kannattajien vastarintaa, enkä tiedä kuinka kauan USA:n täytyy pitää 135.000 sotilastaan Irakissa." Wolfowitz jatkoi: "Me ja irakilaiset olemme jumissa." Nyt Presidentti Bush on varoittanut että väkivalta tulee nousemaan ennennäkemättömiin mittoihin, kun hän yrittää asettaa uuden nukkehallituksensa Irakiin kesäkuun lopussa. Mainittakoon tässä että tämä uusi hallitus koostuu 33 ihmisestä, 33:n neuvosto. Tämä luku 33 on kaikkein pyhin luku salaseurassa nimeltään vapaamuurarit. On jo etukäteen arveltu että tällä uudella Irakin hallituksella ei ole valtaa USA:n ja Britannian tulevien sotilasoperaatioiden yli. Tämä on hallitus jolla ei ole ollenkaan hampaita ja jota voitaisiin kutsua "kolmeksikymmeneksi kolmeksi käskyläiseksi".


Kaksi tämän neuvoston jäsentä on jo surmattu ja heidät on täytynyt korvata toisilla. 18.5., Izzadine Saleem, tämän hallintoneuvoston päällikkö, surmattiin autopommilla. 12.6., ampuja surmasi Bassam Salih Kubba:n, Irakin kaikkein kokeneimman diplomaatin. Irak on maa täynnä vihaa, ja nämä hirveydet tässä irakilaisessa sotilasvankilassa nostattavat vihaa Yhdysvaltoja kohtaan. Näitä irakilaisia vankeja Abu Ghraibin vankilassa kohdeltiin kuin eläimiä, heidät pakotettiin kiroamaan uskontonsa ja he joutuivat syömään ruokansa vessanpöntöstä. Alastomilla irakilaisilla asukeilla oli pää peitettynä kun heitä lyötiin pampuilla. Heidät myös pakotettiin irstaisiin seksuaalisiin akteihin nais-sotilaiden edessä. Syy miksi minä mainitsen nämä asiat vielä kerran on se että ne eivät olleet ainoastaan suuren vihan ja himon aikaansaamia asioita vaan niillä on kaikki saatanallisten rituaalien luonteenpiirteet. Nämä rituaaliset toimet suoritettiin kynttilöillä reunustetun piirin sisällä, joista tuli näyttämö näille orgioille joka tunnetaan okkultismissa nimellä "suuri riitti". Meidän täytyy myös huomioida että Herra Rumsfeld antoi hyväksyntänsä näille väärinkäytöksille salaisen Pentagonin ohjelman päällikkönä joka oli koodinimeltään "operaatio copper green". Toinen muistettava asia on se että tätä vankilaa johti Prikaatinkenraali Janice Karpinski, joka vapautettiin tästä tehtävästään. Janice Karpinski ylennettiin hiljattain kenraaliksi pian sen jälkeen kun hänet pidätettiin hänen näpistettyään pullon parfyymiä myymälästä täällä Amerikassa.


Amerikkalaiset joukot ovat tehneet myös monia muitakin asioita jotka ovat raivostuttaneet irakilaisia kuten hyökkäykset muslimien pyhättöihin sekä isku hääjuhlaan. Lontoon Guardian raportoi että amerikkalaiset sotilaat alkoivat ampua miehiä, naisia ja lapsia yksi kerrallaan. Erästä naista ammuttiin jalkoihin ja sitten hän joutui katsomaan kun hänen kaksi nuorta lastaan, Ali ja Hamza surmattiin. Tällaiset toimet joku päivä suuren murheen kansakuntamme ylle kun viha Yhdysvaltoja kohtaan saavuttaa huippunsa. Amerikkalaisten pitäisi myös tietää että heidän oma hallituksensa kuluttaa mielikuvituksellisia rahasummia Irakissa kun tätä maata jälleenrakennetaan amerikkalaisten veronmaksajien kustannuksella. Se ei ole ainoastaan sodan hinta joka on ongelmana vaan myös jälleenrakennuksen hinta. Toukokuun 23. päivään mennessä, Irakin sota oli maksanut huimat 119,4 miljardia ja se nousee. Jälleenrakennus on tähän mennessä maksanut 18,7 miljardia. Toinen asia joka täytyy huomioida on se että täällä Yhdysvalloissa bensiinin hinta on ennätyskallista kun taas irakilaiset maksavat 0,05 dollaria gallonalta koska amerikkalaiset veronmaksajat maksavat satoja miljoonia dollareita tukiaisina irakilaisille. Keskimääräinen hinta jonka irakilaiset maksavat tankin täyttämisestä on 1,10 dollaria.

George W. Bushin illuministiset toimet

Näinä aivan viimeisinä päivinä, Presidentti Bush on ollut hyvin kiireinen matkustaessaan ympäri maailmaa. 4.6.2004, presidentti meni Roomaan ja ojensi Paavi Johannes Paavali II:lle Presidentin vapausmitalin, joka on korkein siviilille annettava kunnianosoitus. Today Show:ssa, Presidentti Bush nähtiin polvillaan Paavin edessä suutelemassa hänen sormustaan. Tämä on sellaista jota kukaan uudestisyntynyt kristitty ei tekisi, sillä se on kielletty Jumalan Sanassa. Herra Bush myös kutsui Paavia "hartaaksi Jumalan palvelijaksi". Minä en voi olla ajattelematta kuvaa joka minulla on vuosien takaa jossa Paavi Johannes Paavali II vastaanottaa Shivan, käärmejumalan merkin, otsaansa.


6.6.2004, Presidentti Bush ja Ranskan Presidentti Jacques Chirac osallistuivat seppeleenlaskuseremoniaan Normandian amerikkalaisella hautausmaalla Colleville-sur-Mer -nimisellä paikkakunnalla Ranskassa. Nämä kaksi johtajaa kutsuivat koolle Normandian maihinnousun eloonjääneet sekä niiden henget jotka eivät palanneet kotiin näiltä jyrkänteiltä. Se oli tämän D-Day:n 60-vuotis merkkipäivä.


Presidentti Bush myös isännöi G-8 -kokousta kesäkuun toisella viikolla Sea Islandilla, Georgiassa, joka sijaitsee 33. leveyspiirillä. Kesäkuun kahdeksannen kokouksen aikana esiteltiin keskusteltavaksi Bushin hallinnon lakimiesten laatima muistio jossa sanottiin: "Presidentti Bush, ylipäällikkönä, ei ole USA:n ja kansainvälisten kidutuksen kieltävien lakien rajoittama." Mitä tämä oikein on? Toinen asia joka tuli esiin tässä Georgian G-8 -kokouksessa oli Presidentti Bushin julistus antaa Irakin 120 miljardin dollarin velat anteeksi.


Presidentti Bush on tuntenut itsensä erityisen älykkääksi viime aikoina, sillä 21.5.2004, hänelle myönnettiin arvostettu tieteen tohtorin arvonimi Louisianan valtion yliopistosta, Baton Rougessa, Louisianassa. Minä katson parhaillaan kuvaa hänestä uudessa viitassaan kun yliopiston opettajat laittavat hattua hänen päähänsä. Meidän täytyy kysyä että miksi Yalen Yliopisto ei antanut hänelle tohtorin arvonimeä? Senkö tähden koska hän oli C...D:n oppilas? Presidentti Bush jopa syntyi Yalen yliopiston kampuksella, mutta tämä 303-vuotias arvostettu Ivy League koulu ei antanut hänelle arvonimeä koska hän lähes reputti. Mainittakoon tässä että Kongressin tutkijat ovat hiljattain saaneet selville että 28 korkea-arvoisella Liittovaltion työntekijällä on valheellisia arvonimiä jotka ovat sellaisten diplomi-tehtaiden myöntämiä jotka vaativat vain vähän tai eivät ollenkaan akateemisia suorituksia. Useimmat näistä ihmisistä työskentelevät Puolustusministeriössä.


Näyttää siltä että ympärillä on paljon väärää loistoa, ja presidenttiehdokas John Kerry on myös tällä tekopyhyyden areenalla. Kerryn kannattajat esittävät hänet sotasankarina, ja hänen arvomerkkiensä joukossa on purppurasydän joka on saatu taistelussa haavoittumisesta. Me tiedämme nyt että tämä purppurasydän annettiin hänelle pienestä naarmusta kyynärvarressa. Hänen päällikkönsä, Luutnantti Komentaja Grant Hibbardin tarkat sanat koskien tätä asiaa olivat: "Oli vain pieni naarmu hänen kyynärvarressaan. Se ei näyttänyt minusta juuri minkäänlaiselta haavalta. En luule että hän ansaitsi purppurasydämen." Jos Kerry valitaan Yhdysvaltain presidentiksi, meillä on ylipäällikkö joka näyttää aivan Herman Munsterilta!


Koskien koko Bushin perhettä, näyttää siltä että melkein kaikessa mitä he tekevät näkyy Saatanan sormenjälki. 13.6., Bush Vanhempi teki laskuvarjohypyn 13.000 jalan korkeudesta jalkapalokentän kokoiselle alueelle jonka keskelle oli maalattu logo "41 at 80". Näistä numeroista 4 + 1 + 8 saadaan luku 13. Tämä alue sijaitse Teksasin A&M Yliopiston kirjastolla. Tässä on toinen 13, sillä jos sinä lasket aakkosia "A" -kirjaimesta lähtien sinä huomaat että "M" on 13. kirjain. Bush Vanhempi ei hypännyt yksin vaan hänet oli valjastettu Army's Golden Knights -laskuvarjojoukon jäseneksi, ja alhaalla häntä oli odottamassa entinen Neuvostoliiton Presidentti Mihail Gorbatshov.

Maailmanjohtajan kuolema

Kesäkuun 2004 Last Trumpet uutiskirjeessä, minä kirjoitin seuraavat sanat: "Huhtikuun lopussa 2004, meillä oli kuun varjo joka sai sen muuttumaan verenpunaiseksi, ja tätä seurasivat komeetat. Vanhan roomalaisen okkultismin mukaan, komeetan ilmaantuminen merkitsee että johtajan kuolema on välitön." Minun täytyy tehdä oikaisu koskien tätä kuunpimennystä sillä se tapahtui itse asiassa 4.5.2004, joka oli 33. päivä ennen Ronald Reaganin kuolemaa 5.6.2004. Okkultismin valtakunnassa, komeetat merkitsevät välitöntä maailmanjohtajan kuolemaa, ja me tiedämme että Jumala tuomitsee pahat ihmiset tuoden heidän omat pahat tekonsa heidän päälleen. Juuri tämä on syy miksi tietyt okkultistiset luvut esiintyvät tiettyjen tapahtumien yhteydessä. Psalmi 7:12-17 sanoo: "Jumala on vanhurskas tuomari ja Jumala, joka vihastuu joka päivä. Jos kääntymystä ei tule, niin hän teroittaa miekkansa, jännittää jousensa ja tähtää sillä; hän valmistaa surma-aseet ja tekee nuolensa palaviksi. Katso, tuo hautoo turmiota, kantaa tuhoa kohdussaan, mutta hän synnyttää pettymyksen. Hän kaivoi haudan ja koversi sen, mutta itse hän kaatuu tekemäänsä kuoppaan. Hänen tuomiohankkeensa kääntyy hänen omaan päähänsä, ja hänen vääryytensä lankeaa hänen päälaelleen."


Noituus ei voi toimia ilman astrologiaa tai numerologiaa, ja Jumala lähettää tuomionsa heidän päälleen tämän mukaisesti! William Shakespeare viittasi komeettaan merkkinä siitä että maailmanjohtajan kuolema oli välitön, teoksessaan "Julius Caesar". Tässä teoksessa, Ceasarin vaimo vetosi Ceasariin olemaan menemättä capitolille koska komeetta ilmestyi yöllä taivaalle, ja vaimo sanoi: "Kun talonpoika kuolee, ei nähdä komeettoja, itse taivaat loimuavat prinssien kuoleman vuoksi." Seuraava päivä oli Ides of March ja Ceasar salamurhattiin, ja pian hän makasi näytteillä Rooman capitolilla. Ronald Reaganin tapauksessa, kaksi komeettaa edelsi hänen kuolemaansa. Onko toisen maailmanjohtajan kuolema lähellä?


Ronald Reagan kuoli kesäkuun viidentenä päivänä ja hänet haudattiin kuusi päivää myöhemmin, 11.6. Washington Postin pääotsikko kesäkuun kymmenentenä julisti: "Rituaalin ja muistelon päivä." Se oli totisesti hämmästyttävän rituaalin hetki pois lähteneelle illuminaatille. Reaganin arkkua oli saattamassa 13-vuotias täysin musta hevonen nimeltään Kersantti York. Kun arkku saavutti capitolin, se laskettiin pyörörakennukseen näytteille tasan 36 tunniksi. Meidän täytyy muistaa että sanakirja määrittelee sanan "capitol" seuraavasti: "Jupiterin temppeli Roomassa, sijaitsi Capitoline-kukkulan lounaisella laella; rakennukset jotka on varattu Yhdysvaltain Kongressille Washingtonissa." Tämä on yksi todiste lisää Rooman voimakkaista okkultistisista yhteyksistä Washington D.C:hen. Meidän täytyy myös ottaa huomioon tämä näytteillä olo jota kesti tasan 36 tuntia. 6 x 6 = 36. Kun lasketaan yhteen luvut 1...36 saadaan luku 666. Tämä ajanjakso salli auringon ylittää keskitaivaan ja lähettää aurinko-jumala Baalin säteitään ikkunan lävitse tähän pyörörakennukseen voimistamaan pyhää kehää joka rakennettiin marmorilattialle. Kun arkku poistettiin ja kamerat näyttivät lattian suoraan yläpuolelta, sinä näit tämän kehän selvästi sekä mustan monoliittisen laatan joka oli asetettu keskelle jossa arkku makasi. Tämä on ensimmäisen luokan noituutta.


Sitten tämä arkku siirrettiin Kansallis-Katedraaliin Washington D.C:ssä hautajaistoimitusta varten. Tämä National Cathedral on kuudenneksi suurin katedraali maailmassa ja sen korkein kohta on 676 jalan korkeudessa. Me tiedämme että ihmisen luku on kuusi ja Jumalan luku on seitsemän. Luku 676 puhuu ihmisen ylemmyydestä Jumalaan. Olen ollut tässä Katedraalissa ja ottanut sieltä monta kuvaa. Se on "vapaamuurarillinen" rakennus useammalla kuin vain yhdellä tapaa. Tämä Kansallis-Katedraali on kuuluisa rohkeista gargoyle:ista (=pelottavaksi ihmis- tai eläinhahmoksi muotoiltu) joita on veistetty rakenteisiin kaikkialle. Nämä ovat groteskeja demonisia veistoksia joilla on ärisevät kasvot, suipot korvat ja lepakon siivet. Niitä on monia variaatioita, ja ihmiset ovat niin ylpeitä näistä että kellarissa on gargoyle-kauppa jossa myydään näitä demonien kuvia vierailijoille. Tarpeetonta sanoakaan, että en ostanut yhtäkään. Kun minä olin siellä, tämä National Cathedral pyysi ylpeänä kiinnittämään huomiota kaikkein uusimpaan gargoyle-hankintaan joka oli pystytetty eteen, korkealle pääsisäänkäynnin yläpuolelle. Se oli Star Wars -elokuvien Darth Vaderin muotokuva. Näissä elokuvissa, Darth Vader edustaa "voiman pimeää puolta" joka, jos surmattaisiin, tulisi takaisin entistä voimakkaampana. Täten, voiman pimeän puolen muotokuva hallitsee Kansallis-Katedraalin pääsisäänkäynnin yläpuolella. On myös mielenkiintoista huomioida että kun Presidentti Bush puhui tässä hautajaistilaisuudessa, hän seisoi puhujakorokkeen takana, ei katederissa. Hautajaisten jälkeen, Reaganin arkku lennätettiin Kaliforniaan jonne hänet haudattiin suuren kehän sisään jonne johtaa kuusi kävelytietä kuten pyörän puolat jotka johtavat kehämäiselle kävelytielle. Tämä kaikki on todellisen okkultismin kaavan mukaista.


Ronald Reaganin hautajaisissa, Neuvostoliiton entinen presidentti Mihail Gorbatshov sanoi ottavansa tämän menetyksen raskaasti. Ronald Reagan oli kommunisti Hollywoodissa voimakkaan kommunistisen soluttautumisen aikoihin tässä elokuvateollisuuden pääkaupungissa juuri Toisen maailmansodan jälkeen. Reagan oli elokuvanäyttelijöiden ammattikunnan presidentti joka tunnettiin nimellä "Punainen Ronnie". Paljon enemmänkin voitaisiin sanoa hänen kumouksellisesta toiminnastaan, mutta riittää kun sanoo että se oli Ronald Reagan joka on suoraan vastuussa kommunismin tuomisesta Yhdysvaltoihin sekä siitä että hän tarjosi "Punaiselle" viran San Franciscosta, Kaliforniasta. Gorbatshov on nyt illuministisen "State of the World Forum":in puheenjohtaja. Minä seisoin hänen toimistonsa edessä ja rukoilin hänen toimiaan vastaan.


Me tiedämme myös että Ronald Reaganin vaimo, Nancy, jolla oli hautajaisissa suuri numero 6 molemmissa korvissaan korvakoruna, johti aviomiehensä hengellisiä asioita Valkoisessa talossa. Astrologit kuten Joan Quigley ja Joyce Jillson neuvoivat Reaganin jokaista liikettä. Täten, meidän maatamme johti astrologia joka on noituutta ja täten kielletty Jumalan Sanassa. Nancy Reagan myönsi julkisesti tämän kaiken juuri kun hänen aviomiehensä virkakausi oli lopuillaan, ja he olivat valmistelemassa muuttoa takaisin Kaliforniaan kotiin jonka osoite oli 666 Hillcrest. Kun tietyt kirkkoryhmät nostivat tästä äläkän, he muuttivat talonsa numeroa.


Perjantaina, kesäkuun 11. päivänä viranomaiset päättivät Reaganin hautajaiset jotka maksoivat amerikkalaisille 423 miljoonaa dollaria. Nyt ollaan suunnittelemassa hänen kuvansa laittamista kymmenen centin kolikkoon sekä kymmenen dollarin seteliin. On myös suunnitelmia veistää Reaganin kasvot Mt. Rushmore -vuoren kylkeen.

Globaali orjuus

Samalla kun amerikkalaisten vauraus jatkaa kutistumistaan, Punaisen Kiinan asukkaat nauttivat ennen kokemattomasta vauraudesta. Autojen myynti lisääntyi 75% viime vuonna tässä kommunistisessa maassa, ja vuoteen 2010 mennessä he odottavat myyvänsä 10 miljoonaa autoa vuosittain. Amerikkalaisten vaurauden kutistuminen on osa illuminaatin suunnitelmaa ja juonta tuoda antikristuksen hallitus hengellisen ja geopoliittisen uudelleen järjestelyn keinoin. Punainen Kiina on nopeasti tuomassa taloudellisen perikadon maahamme, ja Wal-Mart on paras ystävä joka Punaisella Kiinalla voisi olla. Minä kirjoitan tästä enemmän seuraavassa numerossa.


Pohjois-Atlantin Liitto tai NATO on jatkuvasti kasvattamassa voimaansa ja siitä on tullut 26-valtion sotilaallinen supervalta. Tämä luku 26 on merkittävä koska se on 2 x 13. NATO on tämä suuri pohjoinen armeija josta tulee pian maailman sotavoima. Hiljattain, Moscow Times -sanomalehti kertoi uutisen otsikolla "NATO:n yhteistyösopimus saatetaan pian allekirjoittaa". Tämä uusi sopimus on nimeltään "Status of Forces Agreement". Puolustusministeri Sergei Ivanovin mukaan, "tämä dokumentti sallii NATO:n yksiköiden tulla aseiden kanssa alueellemme ja meidän yksiköidemme tulla NATO:on kuuluvien maiden alueille". Täten, tämän sopimuksen mukaan, täysin aseistettujen joukkojen 25 muusta NATO-maasta sallittaisiin tulla Amerikan maaperälle. Kaikki tämä tehdään terrorisminvastaisen sodan nimissä. Voiko kukaan ajatteleva ihminen epäillä etteikö tämä olisi maailmanlaajuisen armeijan muodostamista? Jos sinä olet koskaan ihmetellyt outoja "evakuointi reitti" -merkkejä tai värikoodillisia reittimerkkejä joita ilmaantuu pitkin meidän valtateitämme, sinulla on vastaus. Suuren Illuminaatin salaliiton tekijät ovat laatimassa lopullisia suunnitelmiaan Amerikan ja koko maailman haltuunottamiseksi.


Eräs tämän uutiskirjeen lukija lähetti minulle kyselylomakkeen jonka naispuolinen Prikaatinkenraali ojensi hänelle Camp Lejuene:ssa. Siinä oli yhteensä 46 kysymystä joihin oli neljä vastausvaihtoehtoa: Vahvasti eri mieltä; eri mieltä; vahvasti samaa mieltä; ja ei mielipidettä. Kysymys numero 45 oli seuraavanlainen: "Minä vannoisin seuraavan koodin: Olen YK:n sotilas. Minä palvelen joukoissa jotka ylläpitävät maailman rauhaa ja jokaisen kansakunnan elämäntapaa. Olen valmis antamaan elämäni heidän puolustamisekseen." Kohta numero 46 sanoo: "USA:n hallitus kieltää kaikkien ei-urheilukäyttöön tarkoitettujen tuliaseiden hallussapidon, myynnin ja kuljetuksen. Sallitaan 30 päivän siirtymäaika luovuttaa nämä aseet paikallisille viranomaisille. Tämän jakson loputtua, joukko kansalaisryhmiä kieltäytyy luovuttamasta aseitaan. Harkitse seuraavaa lausuntoa: Minä ampuisin niitä Yhdysvaltain kansalaisia jotka kieltäytyvät luovuttamasta USA:n hallituksen kieltämiä tuliaseita."

New Age okkultistinen yhteiskunta

On surullista ajatella että samalla kun kaikki pimeyden voimat ovat nyt lähestymässä toisiaan kruunatakseen Saatanan, ihmiset ovat muistamattomia sen suhteen mitä on meneillään ja ovat eksytyksen hengen huumaamia. Äkkiä, on ollut massiivinen "heavy metal" -rock-yhtyeiden elpyminen, kuten KISS joka on lyhenne sanoista "Knights in Satan's Service". Melbournen kaupunki kunnioittaa yhtyettä AC/DC suunnittelemalla nimeävänsä Corporation Lane:n AC/DC Lane:ksi. Brittiläinen laulaja Sarah Brightman on maailmankiertueella, ja hän laulaa ja esiintyy puolialastomana jalkakäytävällä kuuden puolialastoman tanssijan kera jotka nostavat kätensä ylös ja palvovat häntä. Me, kristittyinä, voimme rukoilla näitä asioita vastaan. Britney Spears on tällainen alhainen esiintyjä jota minä nuhtelin rukouksessa, ja hän loukkasi polvensa siinä määrin että hänen täytyi peruuttaa maailmankiertueensa. Jumala ei ole tyytyväinen tähän naiseen!


Se on okkultistinen noituuden voima joka on kaikkien näiden asioiden takana jotka ovat uudelleen muovanneet meidän yhteiskuntaamme jotta se sopeutuisi nopeasti antikristuksen valtakuntaan. Meidän kansakuntamme on kirjaimellisesti kyllästetty Harry Potter -kirjoilla ja -elokuvilla jotka opettavat lapsille kuinka lukea tarot-kortteja ja astrologiaa. Sanomalehti julkaisi hiljattain seuraavanlaisen otsikon: "Harry Potter aikuistuu synkemmässä kolmannessa elokuvassa maagisessa maailmassa." Ei ainoastaan lapset vaan kaikenikäiset ihmiset ahmivat tätä. Me olemme nyt saaneet selville että Disney Online:lla on ohjelma nimeltään "Tervetuloa noitien maailmaan - hauskuuden ja ystävyyden taikamaailmaan". On viisi hahmoa jotka ovat vuorovaikutuksessa lasten kanssa ja heidän nimensä ovat Will, Irma, Taranee, Cornelia ja Haylin. Näiden hahmojen nimien ensimmäisistä kirjaimista tulee sana "Witch" ja Disneyn sivu tekee tämän hyvin selväksi.


Homoseksuaalisuus on noussut maailmanlaajuisesti, ja niin kutsutut Gay Pride paraatit edistävät voimakkaasti tätä sodomiittista agendaa kaikkialla. 3.6.2004, useat sadat ihmiset osallistuivat "Gay Pride" -paraatiin Jerusalemin keskustassa. Sateenkaarilippuja oli kaikkialla, ja se oli massiivinen esitys. New York Cityssä oli massiivinen "gay marriage rally" 24.5.2004. Tuhannet huusivat: "Massachusetts tänään, New York huomenna." Me tiedämme että tämä sama Jumala joka tuomitsi Sodoman ja Gomorran seuraa tätä kaikkea, ja Hän on sama eilen, tänään ja ikuisesti!


Sellaiset elokuvat kuten "Saved" jatkavat ajatusten saastuttamista. Niiden ainoa tarkoitus on pilkata Herraa Jeesusta ja Hänen seurakuntaansa. Tämän elokuvan juliste kuvaa Jeesusta pitelemässä skeitti-lautaa, ja Hänen takanaan on viisi kieroutunutta nuorta ihmistä jotka joutuvat kaikenlaisiin vaikeuksiin mukaanlukien haureus. Yhdellä hahmoista, nuorella miehellä, on päällään paita jossa on sana "JEESUS", mutta keskimmäinen "S" on salama, juuri samanlainen kuin Harry Potterin otsassa. Tämä salama on itse asiassa skandinaavinen rune-merkki ja Hitlerin Gestapo käytti sitä. Teksti julisteen alalaidassa sanoo: "Got Passion? Get Saved." Saatanalla näyttää olevan loputon varasto halukkaita käskyläisiä jotka jatkavat Jumalan pilkkaamista, ja tämä on varma lopun merkki. Kun minä katson ympärilleni, minua muistutetaan jatkuvasti että Amerikan Yhdysvallat ei ole tämä maa joka se ennen oli. Kun minä katson poliisiraportti-osostoa iowalaisesta Ames Tribune -sanomalehdestä, yksi kohta tässä raportissa sanoo: "Ames Middle School, 321 State Avenue, raportoitu 24.5., ihmisiä jakamassa Raamattuja." Mistä lähtien on ollut rikos jakaa Raamattuja? Poikkeavat voivat marssia kaduilla mutta poliisi vastaa nopeasti jos joku yrittää jakaa Raamattuja!


Roomalaiskirje 13:3 määrittelee mikä on Jumalan hallitus, ja jos hallitus ei sovi tähän kriteeriin, se kaatuu pian. Tämä jae on seuraavanlainen: "Sillä hallitusmiehet eivät ole niiden pelkona, jotka tekevät hyvää, vaan niiden, jotka tekevät pahaa. Jos siis tahdot olla esivaltaa pelkäämättä, niin tee sitä, mikä hyvää on, ja sinä saat siltä kiitoksen..." Aivan ilmiselvästi, tämän maailman nykyiset hallitukset eivät sovi tähän, sillä se on tämä lopun aika jolloin Saatana ja hänen peto-järjestelmänsä on noussut. Jos olet ihmetellyt että miksi maa järisee, tulivuoret purkautuvat, ennätysmäärä tornadoja tekee tuhojaan maassamme, ja vakavat myrskyt ja tulvat jatkavat tämän kerran niin suuren maan tuhoamista, sinulla on vastaus. Auttakoon Jumala meitä kaikkia huutamaan Hänen puoleensa, sillä Hän kuulee meitä ja vastaa aina uskon rukoukseen.


Lopuksi, minä pyydän sinua muistamaan meitä rukouksessa. Minä olen ollut voimakkaan hengellisen paineen alla viime aikoina, mutta Herran Jeesuksen nimessä on aina voitto. Kiitos teille kaikille jotka tuette tätä lopun ajan ministeriötä. Minä rukoilen että Jumala siunaisi teitä suuresti. Lähetä meille rukouspyyntösi ja meidän rukoustiimimme tuo sinun tarpeesi Kaikkivaltiaan valtaistuimen eteen. Armo ja rauha olkoon ylläsi Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.
David J. Meyer

http://www.lasttrumpetministries.org


Takaisin