Amerikan viimeinen tilaisuus herätä!

Jesaja 6:6-12:
Silloin lensi minun luokseni yksi serafeista, kädessään hehkuva kivi, jonka hän oli pihdeillä ottanut alttarilta, ja kosketti sillä minun suutani sanoen: "Katso, tämä on koskettanut sinun huuliasi; niin on sinun velkasi poistettu ja syntisi sovitettu." Ja minä kuulin Herran äänen sanovan: "Kenenkä minä lähetän? Kuka menee meidän puolestamme?" Minä sanoin: "Katso, tässä minä olen, lähetä minut." Niin hän sanoi: "Mene ja sano tälle kansalle: 'Kuulemalla kuulkaa, älkääkä ymmärtäkö, näkemällä nähkää, älkääkä käsittäkö.' Paaduta tämän kansan sydän, koveta sen korvat, sokaise sen silmät, ettei se näkisi silmillään, ei kuulisi korvillaan, ei ymmärtäisi sydämellään eikä kääntyisi ja parannetuksi tulisi." Mutta minä sanoin: "Kuinka kauaksi aikaa, Herra?" Hän vastasi: "Siihen asti, kunnes kaupungit tulevat autioiksi, asumattomiksi, ja talot tyhjiksi ihmisistä ja pellot on hävitetty erämaaksi; kunnes Herra on karkoittanut ihmiset kauas ja suuri autius tullut keskelle maata."
Hoosea 4:6-7:
Minun kansani joutuu häviöön, sillä se on taitoa vailla. Koska sinä olet hyljännyt taidon, hylkään minä sinut, niin ettet saa olla minun pappinani. Koska olet unhottanut Jumalasi lain, unhotan myös minä sinun lapsesi. Niin paljon kuin heitä on, niin paljon he ovat tehneet syntiä minua vastaan. Minä muutan heidän kunniansa häpeäksi.
Efesolaiskirje 5:14-16:
Sentähden sanotaan: "Heräjä sinä, joka nukut, ja nouse kuolleista, niin Kristus sinua valaisee!" Katsokaa siis tarkoin, kuinka vaellatte: ei niinkuin tyhmät, vaan niinkuin viisaat, ja ottakaa vaari oikeasta hetkestä, sillä aika on paha.


Tässä Last Trumpet Newsletterin numerossa, me tarkkailemme tilannetta jolla on kaikkein suurin merkitys sekä kovin kiire. Näinä aivan viimeisinä päivinä, on tullut yhä selvemmäksi että Saatana, keinojensa avulla, on saanut aikaan hengellisen apatian Amerikassa ja melkein koko maailmassa. Tämä hengellinen apatia on sallinut Saatanan kutovan hiljalleen petollista antikristillisen globalisaation lankaansa ihmisen jokaisen ponnistuksen kautta. Ne eivät ole ainoastaan hallinnon, koulutuksen ja talouden valtakuntia jotka on saatu täydellisesti Antikristuksen joukkojen hallintaan, vaan myös valtavirran "kristillisiin" ja jopa fundamentalistisiin "kristillisiin" kirkkoihin on soluttauduttu ja ne on saatu pimeyden voimien valtaan. Saatana on ollut kiireinen näyttämön takana, ja kirkot kaikkialla ovat avanneet ovensa sodomiiteille, Harry Potterin noituudelle, J.R.R. Tolkienille sekä muille tämän kaltaisille ilmiöille. Ne ovat myös avenneet ovensa itämaisille uskonnoille, joogalle sekä okkultistisen meditaation muodoille. Vapaamuurarit sekä muiden salaseurojen jäsenet soluttautuvat kirkkoihin ja siitä minkä pitäisi olla totuuden ja valon etujoukko on tullut pimeyden ja eksytyksen voimien linnake. Herramme Jeesus varoitti meitä että näin tapahtuisi kun Hän sanoi (Matteus 13:25): "Mutta ihmisten nukkuessa hänen vihamiehensä tuli ja kylvi lustetta nisun sekaan ja meni pois."


On aika jokaisen todellisen kristityn tulla täysin tietoiseksi siitä tosiasiasta että Saatana on kylvänyt siemeniään meidän keskuuteemme, ja kun Jumalan suuren sadonkorjuun päivä lähestyy, maailmasta on tullut puutarha jossa kasvavat vahingolliset rikkaruohot ja kasvit joista puuttuu maku. Meidän kolmas lainauksemme kehoittaa meitä heräämään siihen tosiasiaan että Jeesus on suurempi kuin pimeys ja että me voimme taistella pimeyttä vastaan valolla joka heijastuu meidän kauttamme taivaista. Salli valon paljastaa pimeyden työt. On vanha sanonta joka kertoo: "Se mitä sinä et tiedä ei voi vahingoittaa sinua." Mikään ei ole kauempana totuudesta. Toisessa Raamatun lainauksessamme, meille kerrotaan että taidon puute tuhoaa Jumalan kansan. Se mitä me emme tiedä voi olla kohtalokasta, erityisesti jos pahat ihmiset antikristillisen agendansa kanssa ovat solmineet salaliiton kruunatakseen sen jota he kutsuvat "Luciferiksi" globaaliksi jumalakseen.


Tämä kaikki liikkuu niin nopeasti, ja pian kaikki profetiat toteutuvat. Jokainen päivä on uusi hengellinen seikkailu niille joilla on Jumalan antama näkökyky. Samalla kun maailman eksytetty väestö rypee petollisissa nautinnoissaan sekä nukkuu hengellisessä horroksessa, tämä pieni jäännös niitä jotka näkevät nousevat viimeisessä yrityksessään herättää ne jotka kenties kuulevat Jumalan viimeisen kutsun ja jotka voidaan saattaa täydelliseen ja voittoisaan katumukseen ja pelastukseen. Sinä voit pitää tauon juuri nyt ja antaa sydämesi Jumalalle lukiessasi tätä uutiskirjettä, sillä tämä suuri ja viimeinen pasuuna joka päättää kaiken ajan voi soida ennenkuin sinä pääset viimeiselle sivulle. Roomalaiskirje 13:11 varoittaa: "Ja tehkää tämä, koska tunnette tämän ajan, että on jo hetki teidän unesta nousta; sillä pelastus on nyt meitä lähempänä kuin silloin, kun uskoon tulimme."

Sodoman globaali imperiumi

Eräs viimeisistä suurista merkeistä tämän nykyisen maailman loppumisesta ja Herran Jeesuksen Kristuksen paluusta on kerrottu Luukkaan Evankeliumin luvussa 17:28-30: "Niin myös, samoin kuin kävi Lootin päivinä: he söivät, joivat, ostivat, myivät, istuttivat ja rakensivat, mutta sinä päivänä, jona Loot lähti Sodomasta, satoi tulta ja tulikiveä taivaasta, ja se hukutti heidät kaikki, samoin käy sinä päivänä, jona Ihmisen Poika ilmestyy."


Koskaan ei ole ollut sellaista homoseksuaalien tai sodomiittien kansannousua kuin se jonka me näimme 26.6.2004. Massiivisia "Gay Pride" -paraateja pidettiin ympäri maailmaa tuona päivänä, eikä 24 tunnin aikana aurinko milloinkaan laskeutunut tämän kansannousun päälle joka kiersi koko maailman miljoonien ihmisten myötä. Hallitusten viranomaiset ja jopa kirkkojen jojtajat marssivat sodomiittien kanssa näissä paraateissa joita oli San Franciscossa; Rio de Janeirossa; Kalkutassa; GUatemala Cityssä; Bogotassa, Kolumbiassa; Roomassa; Madridissa; Zagrebissa, Kroatiassa; Hampurissa; Berliinissä; San Salvadorissa; Tel Avivissa; Jerusalemissa ja Torontossa. Pariisissa, ranskalainen pormestari vihki homoja paraatin edessä johon osallistui 700.000 ihmistä. Suurin eurooppalainen Gay-paraati ja -festivaali oli Lontoossa, jossa suuri määrä sodomiitti-poliiseja johti suurta kulkuetta alas Piccadillyä. New York Cityssä, tuhannet liittyivät sodomiitti-paraatiin joka kulki alas Viidennettä Avenueta pitkin sen jälkeen kun pormestari Bloomberg oli julistanut sen avatuksi. Erään tämän paraatin sisäänkäynnin luona oli kaksi lähes alastonta miestä jolla oli ainoastaan yllään viikunanlehtiä ja suuri nauha jossa luki: "Adam ja Steve."


Tällaisen aktiviteetin myötä, onko ihme että Yhdysvalloissa joka kymmenes lapsi joutuu seksuaalisesti pahoinpidellyksi julkisissa tai valtion kouluissa, ja että nämä pahoinpitelijät ovat koulun viranomaisia? Nyt kun Yhdysvaltain Senaatti on hylännyt lisäyksen kieltää homojen avioliitot, homoseksuaalit ja lesbot ovat entistä aggressiivisempia. Vermontissa, piispa Thomas Ely julisti että episkopaalinen papisto on valmistellut uuden liturgian joka on suunniteltu samaa sukupuolta olevien parien vihkimistä varten. Suuri newyorkilainen sanomalehti on kertonut että uusi Barbie-nukke tulee pian markkinoille. Tämä Barbie on jättänyt Kenin toisen naisen vuoksi, "Bobbie Rockerbilly" -nimisen lesbon. Nämä kaksi nukkea tulevat yhdessä nahkavaljaiden ja seksilelujen kanssa. Sanat Jesajan luvussa 3:9 sopivat hyvin tähän nykyiseen pahaan aikaan: "Heidän kasvojensa hahmo todistaa heitä vastaan; syntinsä he tuovat julki niinkuin sodomalaiset; he eivät niitä salaa. Voi Heitä! Itsellensä he pahaa tekevät."

Jumalan viha maata kohtaan

Samalla kun tämän maailman jumalattomat ihmiset jatkuvasti ja sokeasti pilkkaavat Kaikkivaltiasta Jumalaa ja tekevät naurunalaisiksi Hänen käskynsä, me näemme nyt Hänen kaikkivaltiaan kätensä ojentuneena tuomioon. Jokaisen, joka seuraa ilmastollisia tapahtumia ja katastrofeja jotka ovat hiljattain alkaneet piinata meidän maailmaamme, täytyy myöntää että jotain epätavallista ja ainutlaatuista on meneillään. Todellisina näkevinä kristittyinä me tiedämme mitä se on. Se on Kaikkivaltias Jumala joka on alkanut vastata tämän maailman kansakunnille jotka pitäytyvät kiinni synnissä ja vääryydessä.


Vulkaaminen aktiivisuus on alkanut kasvaa kaikkialla maailmassa. Uudessa Seelannissa, kolme tuliovuorta on muodostanut "tulen kehyksen". 9. kesäkuuta, Indonesiassa, kaksi tulivuorta lisää alkoi sylkeä suuria tulen ja savun patsaita. Hawaijilla, laava Kilauea-tulivuoresta jatkaa virtaamistaan Tyyneen valtamereen. Geologinen aktiivisuus on noussut noussut taajuudeltaan ja voimakkuudeltaan. Maanjäristykset eivät ole enää satunnaisia vaan säännöllisiä ja niitä esiintyy joka puolella maailmaa. Pohdi seuraavia äskettäin tapahtuneita maanjäristyksiä vuonna 2004: (1) 28.4., Ateena, Kreikka, voimakkuus 4,6; (2) 6.5., Peking, Kiina, 5,5; (3) 29.5., pohjoinen Iran, 6,2; (4) 15.6., Jacksonville, Florida, 6,1; (5) 15.6., San Diego, Kalifornia, 5,2; (6) 28.6., Chicago, Illinois, 4,5; (7) 1.7., Manila, Filippiinit, 4,3 ja 4,1; (8) 2.7., Ankara, Turkki, 5,1; (9) 6.7., Taipei, Taiwan, 5,8; (10) 7.7., Jerusalem, Israel, 4,7 ja (11) 10.7., Tokio, Japani, 4,9.


Nämä yksitoista merkittävää maanjäristystä saivat hyvin vähän huomiota osakseen, mutta joissakin tapauksissa ne saivat aikaan laajaa tuhoa mukaanlukien kuolemantapauksia, loukkaantumisia sekä tuhansien rakennusten sortumisen.


Myös outoja säitä on joka puolella maailmaa. Helleaalto on vaatinut monta henkeä Espanjassa ja Kiinassa. Ennätyksellisiä tulvia on ollut presidentin koti-osavaltiossa Teksasissa jossa satoi 18 päivää aiheuttaen laajaa tuhoa. Kovia sateita on ollut myös Yhdysvaltain itäosissa, ja paikkakunnat kuten Lumberton New Jerseyssä saivat 12 tuumaa (305 mm) sadetta saaden veden nousemaan katoille asti joillakin alueilla. Tulvat ovat saaneet aikaan kuolemaa ja tuhoa myös Taiwanilla, Intiassa, Punaisessa Kiinassa, Kuubassa, Japanissa ja Kanadassa. Bangladeshissa, tulvat ovat niin pahoja että kolmasosa maasta on veden alla.


Ikäänkuin tämä kaikki ei vielä riittäisi, suuria tulopaloja on syttynyt Floridassa, Arizonassa ja Kaliforniassa. Outo, kuuma sää, melkein 100 Fahrenheit-astettakorvensi pohjoista Alaskaa lähelä napapiiriä sytyttäen 61 meysäpaloa jotka paloivat hallitsemattomasti. Savupatsas, Teksasin kokoinen, peitti pahaenteisesti Alaskan osavaltion 3.7.2004. Aivan varmasti, Kaikkivaltiaan käsi on ojentunut tuomiota varten.


Pohjois-Intiassa kuivuus on ennätyksellistä. Yhdysvaltain länsiosassa, kuivuuden on kerrottu olevan pahin 500 vuoteen. Ennätykselliset talvimyrskyt ovat iskeneet Britanniaan, ja harvinaiset tornadot ovat iskeneet sellaisiin paikkoihin joissa niitä ei nähdä juuri koskaan. Eräs tällainen tornado iski Ankaraan, Turkkiin, aiheuttaen laajaa tuhoa. Myös suurinta osaa Yhdysvaltoja ovat piinanneet epätavallisen voimakkaat tornadot. Eräs otsikko sanoi hiljattain: "Eurooppaa piinaavat lumi ja helleaallot." Samalla kun Kreikka hikoilee helleaallon kourissa, osa Saksaa oli kymmenen senttimetrin lumivaipan alla heinäkuussa. Brasiliassa ja Argentiinassa, ennätykselliset pakkaset ovat surmanneet ihmisiä sekä tuhansia eläimiä.


Ateenassa, Kreikassa sekä Madridissa, Espanjassa on ollut sähkökatkoksia jotka ovat halvaannuttaneet näitä kaupunkeja. Oli myös sähkökatkos Istanbulissa, Turkissa, jonka sai aikaan pahin koskaan nähty ukkosmyrsky. Punaisessa Kiinassa, yli koko maan kulkenut salamointi surmasi 41 ihmistä ja haavoitti 150. Mainittakoon tässä Jumala epäilyksettä tuomitsee maailman sen oman uskonnon, noituuden mukaan, ja minä olen tarkkaillut tätä kaavaa. Noidat palvovat maailman elementtejä: maata, tuulta, tulta ja vettä jotka edustavat viisisakaraisen tähden neljää sakaraa. Viides sakara on "henki". Jumala selvästi käyttää näitä elementtejä kaikkein erikoisimmalla tavalla aiheuttaakseen hävitystä tämän maailman syntisten ihmisten keskellä.

Eripuraa muinaisessa Babylonissa

Meidän Herramme ja Vapahtajamme, Jeesus Kristus, varoitti meitä että viimeisinä päivinä kansoilla olisi ahdistus ja epätoivo. Me löydämme tämän varoituksen Luukkaan Evankeliumin luvusta 21:25. Sana "epätoivo", kuten sitä käytetään tässä jakeessa, tulee Kreikan sanasta "aporia" joka tarkoittaa "kykenemättömyyttä löytää tie ulos". Surullinen tosiasia on että meillä on hirvittävä sota meneillään muinaisessa maassa, joka tunnetaan myös sivilisaation kehtona ja Mesopotamian laaksona. Sana "Mesopotamia" tarkoittaa "kahden joen välissä". Tämä muinainen maa joka tunnetaan nyt nimellä Irak on paikka missä elämä alkoi ja se on nyt ponnahduslautana Kolmannelle maailmansodalle joka tuo maailmanlopun. Ongelmat lisääntyvät, ja ei ole salaisuus se, että USA:n armeija raapii nyt resurssiensa jäänteitä tynnyrin pohjalta. Pentagon suunnittelee nyt kutsuvansa 118.000 entistä sotilastaan aktiiviseen palveluun. Sitten kun tämä toimenpide osoittautuu "riittämättömäksi", seuraava askel olisi yleiset kutsunnat.


Joka päivä me kuulemme uusista kuolemantapauksista Irakissa, ja useat tuhannet ovat haavoittuneet. Sotilassairaala Landstuhl:issa, Saksassa, on hoitanut yli 15.000 amerikkalaista haavoittunutta ja sinne on uusien tulijoiden tasainen virta. Milloin se loppuu? Me tiedämme nyt, että Pentagon on lennättänyt kymmenen kappaletta kuudestakymmenestä F-117 Nighthawk Stealth hävittäjästään Etelä-Koreaan. Tämä on huomattava prosenttiosuus. Mitä sellaista he tietävät mitä me emme tiedä? Tässä sodassa, johon George Bush vie meitä, on hengellinen ulottuvuus, eikä ole arvoitus minulle miksi 20 prosenttia meidän kotiin palanneista sotilaistamme kärsii omituisista traumaattisista stressin oireista. Presidentti Bush jatkaa tämän sotansa puolustamista, mutta jollei Irakissa olisi öljyä, olisiko kukaan siellä?


Presidentti Bush sai toisen voiton 28.6.2004 jolloin hänelle annettiin valta pitää USA:n kansalaisia säilössä ilman syytteitä. Tämä diktatuurinen valta annettiin äänin 6 - 3 meidän Korkeimmassa oikeudessamme. Se myös hämmästyttää minua että presidentti valitsi pitää Irakin sotaa puolustava puhe National Security Kompleksissa, Oak Ridgessä, Tennesseessä. Ironia on siinä että Herra Bush piti puheen, jossa hän myönsi että Irakilla ei ollut joukkotuhoaseita, laitoksessa joka tuottaa joukkotuhoaseita. Tämä röyhkeys ja uhkarohkeus on käsittämätöntä. Ja mikä vielä raivostuttavampaa, syytöksiä Presidentti Bushin sotilaskarkuruudesta Kansalliskaartin ilmavoimista ei voida enää todistaa hänen sotilastiedostoistaan. 9. heinäkuuta, Pentagon antoi seuraavanlaisen lausunnon: "Mikrofilmitallenteet koskien Presidentti Bushin palvelusta Kansalliskaartin ilmavoimissa kolme vuosikymmentä sitten tuhoutuivat vahingossa kun armeija yritti restauroida näitä tiedostoja."

Uusi Baabelin torni

Muinaisessa Babylonissa, ihmiset yrittivät tehdä tornin joka ulottuisi taivaaseen, ja Jumala pysäytti heidät sekoittamalla heidän kielensä ja pakottamalla ihmiset lopulta jakautumaan useiksi kansakunniksi. Nyt Presidentti Bush, Irakin valloittaneena kuninkaana, tarvitsee uuden Baabelin tornin, ja sen peruskivi muurattiin New York Cityyn 4.7.2004, entisen World Trade Centerin paikalle. Tämä kivi on musta monoliitti, sellainen kuin mitä muslimit ja vapaamuurarit palvovat, ja se painaa 40.000 naulaa. 40 on sukupolven luku ja 1.000 edustaa utopialaista aikakautta. Täten, tämä peruskivi edustaa sukupolven tai Vesimiehen aikakauden alkua. Se on ensimmäisen luokan noituutta. Nämä entisen World Trade Centerin kaksoistornit suunniteltiin tuhottaviksi vapaamuurari-illuminaattien "Ordo ab Chao" -suunnitelman mukaan joka tarkoittaa "järjestys kaaoksesta". Tämä mystinen uusi Fenix nousee omasta tuhkastaan entistä voimakkaampana ihmisuhrien ansiosta jotka olivat tässä tuomitussa rakennuksessa. Tämän vuoksi FAA odotti tasan 13 minuuttia ennen hälytyksen antamista; tämä on okkultistisen käsikirjoituksen mukaista. Pentagonin korkea-arvoinen kenraali myönsi tämän viiveen, ja hän sanoi että koneet olisi voitu ampua alas ja tragedia estää. Näille terroristeille, kuitenkin, annettiin heidän 13-minuutin ikkunansa. Tämän Freedom Tower:in on tarkoitus nousta 1776 jalkaa New Yorkin yläpuolelle. Korkealle Freedon Tornin yläpuolelle on tarkoitus pystyttää toinen okkultistinen projekti. Keinotekoisen tähden nimeltään "Lodestar" on tarkoitus loistaa kaupungin yllä. Tämä tähti on noitien viisisakarainen ja sen tehtävä kuvataan seuraavasti: "Urban Lodestar on valoa lähettävä viisisakarainen tähti joka on suunniteltu leijumaan kaupungin keskustan yllä ja sykkimään pehmeästi samaan tahtiin kuin levossa oleva sydän rauhoittaakseen alapuolella olevia kaupunkilaisia. Lodestar leijuu heliumilla täytettyjen polymeeri-ilmapallojen avulla; ponnekaasu-tankit ja GPS-paikannusjärjestelmään liitetyt ohjausmoottorit estävät sitä karkaamasta." On tehty suunnitelmat näiden pystyttämisestä USA:n suurten kaupunkien ylle.

Harhaanjohtamis-vaalit

Nyt on presidentinvaalivuosi Yhdysvalloissa ja marraskuun vaalipäivä lähestyy nopeasti. Mainittakoon tässä että 1.7.2004, Tom Ridge, Homeland Securityn johtaja ilmoitti että on hyvin todennäköinen terrori-iskujen mahdollisuus vaalien aikaan. Jos nämä iskut tapahtuvat, voitaisiin laatia laki joka siirtäisi vaaleja, ja näin, nykyinen presidentti säilyisi virassaan.


Presidentti Bush jatkaa yrityksiään ostaa suosiota, erityisesti niin kutsutun "kristillisen oikeiston" sekä muiden merkittävien äänestäjäryhmien keskeltä. Hiljattain, Presidentti Bush kutsui tasan 13 vaikutusvaltaista ihmistä Valkoiseen Taloon ja palkitsi heidät korkeimmalla siviilille annettavalla kunnianosoituksella joka tunnetaan Vapausmitalina. Eräs palkittu oli Gordon B. Hinckley, Jeesuksen Kristuksen viimeisten aikojen pyhien eli Mormonikirkon presidentti.


Pian alkavat kansalliset poliittiset puoluekokoukset. Republikaanien Kansallinen puoluekokous pidetään New York Cityssä, Madison Square Gardenissa 30. elokuuta - 2. syyskuuta. Aikaisempien kokemusten perusteella, bordellit ja escort-palvelut ovat tilanneet ylimääräisiä tyttöjä kaikkialta maailmasta käsittelemään tähän kokoukseen osallistuvien tuhansien republikaanien "henkilökohtaisia tarpeita". Monet tytöt on tuotu Lontoosta, Seattlesta ja Kaliforniasta Sex Workers Outreach -projektin vetäjän Robyn Few:n mukaan. Ehkäpä Presidentti Bushin pitäisi nousta tuomitsemaan oman puolueensa pahat toimet. Olisi kristillinen asia tehdä näin.


Demokraattien puoluekokous ei ole parempi, ja John Kerryä tukevat alhaiset ja pahat ihmiset sekä organisaatiot Amerikassa. Kampanjakiertueellaan, Kerry on soittanut sähkökitaraansa Hard Rock -tähtien kanssa. John Kerry oli kerran jäsen rock yhtyeessä nimeltään "John and the Electras". Noidat tietävät erittäin hyvin mitä nimi "Electra" tarkoittaa. Noitien legendassa, Electra on kahden kuningattaren tytär jotka surmasivat aviomiehensä rituaalimurhan kautta. Sana "electra" tarkoittaa kirjaimellisesti "meripihka" ja se viittaa meripihka-amulettiin jota Electran hengen tyttäret pitävät yllään, joka on rituaalisen ihmisuhrin henki. John Kerry, tämä Skull & Bonesin jäsen, valitsi mielenkiintoisen nimen Rock-yhtyeelleen. Tämä ajatus mielessämme meidän täytyy antaa suuri painoarvo näille John Kerryn sanoille: "Elämä alkaa hedelmöittymisessä, mutta minun omatuntoni käskee minun tukea laillistettua aborttia." John Kerry on myöntänyt että hänellä on joukkomurhaajan omatunto.


Me tiedämme että nämä vaalit ovat petosta ja että niitä johdetaan korkealta, ja jokaisen kristityn pitäisi tietää että on parempi rukoilla kuin äänestää, varsinkin kun ei ole vaihtoehtoa joka ei olisi pahaenteinen. Meidän koko USA:n Kongressista on nyt tullut "miljonäärien klubi" koska niin monilla edustajilla on seitsennumeroiset tulot. Eräs senaattori nimeltään Hillary Clinton on tehnyt selväksi että hän aikoo olla eräänä päivänä Yhdysvaltain presidentti. Hänen aviomiehensä, entinen presidentti Bill Clinton myönsi vaimonsa aikeet ABC:n Good Morning America -ohjelmassa. Tämä mielessämme, meidän täytyy kiinnittää erityistä huomiota Hillary Clintonin sanoihin jotka tuotiin julki poliittisessa rahankeräys-tilaisuudessa San Franciscossa heinäkuussa 2004. Hillary Clinton sanoi: "Monet teistä tietävät hyvin että veronalennukset ovat saattaneet auttaa teitä. Me sanomme että jotta Amerikka palaisi takaisin raiteilleen me luultavasti lopetamme tämän lyhyeen emmekä anna sitä sinulle. Me otamme asioita pois sinulta yhteisen hyvän vuoksi." Nämä ovat kovia ja ylimielisiä sanoja sellaiselta joka rypee saastaisissa rikkauksissa.

Helvetillistä kaupallisuutta

Raamattu varoittaa meitä siitä, ja me näimme sen tulevan pitkän ajan. Nyt se on täällä. Ilmestyskirja 13:17 sanoo: "...ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku." Raamattu kertoo meille selvästi ajasta joka tulisi aivan viimeisinä päivinä jolloin kaikki ostaminen ja myyminen olisi jollain tavalla tiukan kontrollointijärjestelmän rajoittamaa. Tämä antikristuksen järjestelmä vaatisi jokaista käyttäjää lopulta ottamaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa. Tällaista järjestelmää nyt rakennetaan, ja merkit ovat kaikkialla. Pastorien pitäisi varoittaa seurakuntiaan. Rukouksia pitäisi lähettää tauotta Jumalan valtaistuimen eteen, koska Hän on ainoa joka voi auttaa meitä ja onneksi, me tiedämme että Hän auttaa.


Microsoft-yhtiö valmistelee parhaillaan ensi vuonna tapahtuvaa RFID-tuotteiden massiivista jakelua. Kirjaimet RFID tarkoittavat Radio Frequency Identification (=radiotaajuuden tunnistaminen). Pakkaukset, säiliöt ja etiketit varustetaan ohuilla, litteillä lähettimillä joka lähettää signaalin lukulaitteelle mukaanlukien satelliitit, koskien kaikkea tätä tuotetta koskevaa tietoa mukaanlukien "parasta ennen" -päivämäärä sekä paikka. Minä voin henkilökohtaisesti sanoa että kun minä olin Yhdistyneissä Kansakunnissa, todistaja kertoi minulle että USA:n hallituksella ei ole mitään tekemistä tuoreuden tai turvallisuuden kanssa vaan ne ovat koodeja joilla kontrolloidaan ruoan ja veden määriä tietyllä alueella. Nyt se on tulossa elektroniseksi ja satelliitit kykenevät seuraamaan mitä on sinun kotisi ruokasäiliössäsi tai varastossasi. Satelliitteihin yhteydessä olevat keskustietokoneet tietävät mitä sinulla on, kuinka paljon sinulla on sitä, kuinka kauan sinulla on ollut sitä ja niin edelleen. Yhteydessä tähän, Euroopan Unioni on myöntänyt että heillä on uusi satelliitti-navigaatio järjestelmä joka toimii yhdessä USA:n GPS-järjestelmän kanssa. Tämä on erittäin voimakas elektroninen vakoilujärjestelmä jolla on potentiaalia seurata tavara-varastoja kotonasi. Pitäisi mainita että ohuinkin lyijykerros pysäyttää nämä radiosignaalit. Jos sinä olet koskaan miettinyt että miksi lyijymaalit on kielletty vaarallisina ja että miksi on meneillään niin monta lyijyn poisto-ohjelmaa, sinulla on vastaus.


Coca Cola -yhtiö ottaa jo hyödyn irti tästä korkeasta teknologiasta ja laatii edistämis-kilpailua vuodelle 2005 jossa pääpalkintona on Chevy Equinox SUV -henkilöauto. Voittotölkeissä on radiotaajuus-ID lähetin sisään rakennettuna ja satelliitit tarkkailevat sinua kun sinä pidät tölkkiä kädessäsi. Teksti Cola-tölkin kyljessä sanoo: "Sinä voit voittaa mutta sinä et voi piiloutua." Teksti Cola-pakkauksen kartongissa sanoo: "Löydä GPS-tölkki - me löydämme sinut."


Jotta saataisiin toteutumaan tällainen vähittäismyynti-tyrannia ja pakotettua ihmiset antautumaan, suuren vähittäismyyntiketjun täytyisi käynnistää tämä saatanallinen ja illuministinen projekti. Ketjun täytyisi olla niin suuri ja viettelevä että ihmiskarjan joukot hyväksyisivät mieluusti tällaisen elektronisen kaupankäynnin. Wal-Mart on tämä valinta. Wal-Martin myymälöitä on melkein kaikkialla, erityisesti pienissä kaupungeissa, ja uusia rakennetaan jatkuvasti. Kuuluisan uutis-kommentaattorin, Paul Harveyn, mukaan Wal-Martissa on nyt enemmän ihmisiä töissä kuin koko USA:n armeijassa. Wal-Mart on nyt käynnistänyt massiivisen ohjelman vaatien 100:aa suurinta tavarantoimittajaansa toteuttamaan RFID-järjestelmän ensi vuoteen mennessä.


Me olemme nyt lukeneet, että AP:n mukaan, Meksikon hallitus on alkanut istuttaa ID-siruja hallituksen viranomaisiin. Se alkoi Meksikon puolustusministeristä ja hänen väestään. Tämä on vain alkua. Yhtiö nimeltään MONDEX International jakaa nyt sirujaan, ja yli 250 yhtiötä ja 20 nmaata ovat nyt mukana. Me olemme nyt rahattoman yhteiskunnan partaalla aivan niinkuin Raamattu sanoo että tulisi käymään. Kerrotaan että näitä siruja on valmistettu yli miljardi kappaletta ja tuotanto jatkuu.


Nimi MONDEX on mielenkiintoinen, sillä jos sinä erotat sanat MON ja DEX, sinulla on "mon" eli monetary tai raha ja "dex" latinan sanasta "dexter" joka tarkoittaa "oikeaa" ja viittaa oikeaan käteen. Täten, MONDEX voi tarkoittaa "rahaa oikeassa kädessä". Tämä pedon järjestelmä puristaa nyrkkiään tiukemmalle, mutta todellisina kristittyinä me ymmärrämme että Herrassa Jeesuksessa Kristuksessa on aina voitto, emmekä me pelkää ihmisten tekoja. Kun me katsomme merkkien paljastumista, me tiedämme että Raamattu on totta ja Kaikkivaltias Jumala valtaistuimellaan!


Viime kuun uutiskirjeessä, minä viittasin kahteen komeettaan jotka nähtiin muutama kuukausi sitten, ja että okkultismissa, kun komeetta nähdään, se tarkoittaa että maailmanjohtajan kuolema on välitön. Pian sen jälkeen kun kaksi komeettaa nähtiin, Ronald Reagan kuoli. Nyt kuoli toinen suuri maailmanjohtaja, eikä juuri kukaan näyttänyt huomaavan sitä. 12.7.2004, Illuminaatin hierarkian Laurance Rockefeller kuoli. Hän oli eräs John D. Rockefellerin viidestä lapsesta. Jumala lähettää tuomionsa heidän omien kaavojensa mukaan.


Ei kestä kauaa siihen kun viimeinen pasuuna soi. Olen nähnyt joitakin outoja "evakuointi reitti" -kylttejä joillakin meidän valtateillämme ulkomaisilta näyttävien kylttien sekä elektronisten laitteiden kera. Isoveli valvoo ja kuuntelee, joten kristittyinä antakaamme valomme loistaa. Minulle annettiin hiljattain FBI:n jakama lehtinen otsikolla "Jos sinä kohtaat jotakin seuraavista, soita terrorismia vastustaville joukoille". Luetteloon asioista joista pitäisi raportoida kuuluu mm. ne jotka puolustavat USA:n perustuslakia Liittovaltiota ja YK:ta vastaan. Tämä luettelo mainitsee myös eläinten oikeuksia ajavat potentiaalisina terroristeina. Me tiedämme keitä todelliset terroristit ovat, ja me tiedämme kuka heidän jumalansa on. Ei kestä kauaa kun heidän terrorin aikansa on ohi.


Lopuksi, minä haluan kiittää teitä kaikkia jotka tuette tätä Lopun ajan ministeriötä niin monin tavoin. Siunatkoon Jumala teitä runsaasti. Muista että me olemme täällä rukoillaksemme sinun puolestasi, ja sinun pyyntösi nostetaan Jumalan valtaistuimelle uskossa meidän asialle omistautuneiden rukoilijoidemme toimesta. Vartioikoon Kaikkivaltias teitä kaikkia ja pitäköön teistä huolen Hänen saapumisensa päivään asti. Armo ja rauha olkoon ylläsi Herran Jeesuksen nimessä.David J. Meyer

http://www.lasttrumpetministries.org


Takaisin