Amerikka -- Illuministinen metamorfoosi

Jesaja 5: 20-24:
Voi niitä, jotka sanovat pahan hyväksi ja hyvän pahaksi, jotka tekevät pimeyden valkeudeksi ja valkeuden pimeydeksi, jotka tekevät karvaan makeaksi ja makean karvaaksi! Voi niitä jotka ovat viisaita omissa silmissään ja ymmärtäväisiä omasta mielestänsä! Voi niitä, jotka ovat urhoja viinin juonnissa ja aimomiehiä väkijuoman sekoittamisessa, jotka lahjuksesta julistavat syyllisen syyttömäksi ja ottavat oikeuden siltä, joka oikeassa on! Sentähden, niinkuin tulen kieli syö oljet ja kuloheinä raukeaa liekkiin, niin heidän juurensa mätänee, ja heidän kukkansa hajoaa tomuna ilmaan, sillä he ovat ylenkatsoneet Herran Sebaotin lain ja pitäneet pilkkanansa Israelin Pyhän sanaa.
Jeremia 2: 11-13:
Onko mikään pakanakansa vaihtanut jumalia, vaikka ne eivät olekaan jumalia? Mutta minun kansani on vaihtanut kunniansa siihen, josta ei apua ole. Hämmästykää tästä, te taivaat, kauhistukaa, peräti tyrmistykää, sanoo Herra. Sillä minun kansani on tehnyt kaksinkertaisen synnin: minut, elävän veden lähteen, he ovat hyljänneet, ja ovat hakanneet itselleen vesisäiliöitä, särkyviä säiliöitä, jotka eivät vettä pidä.


Tässä Last Trumpet Newsletterin numerossa, me tutkimme kiehtovaa mutta traagista prosessia joka on toiminut meidän maassamme sekä muualla maailmassa jo jonkin aikaa. Se on prosessi josta useimmat ihmiset ovat autuaan tietämättömiä, ja se on tämä tietämättömyys joka sallii tämän prosessin jatkuvan kohti sen hengellisesti tuhoisaa ja tappavaa lopullista tarkoitusta. Tämä prosessi johon minä viittaan on illuministinen metamorfoosi jossa kokonainen kansakunta ja sen yhteisöt muutetaan täydellisesti siitä mikä se kerran oli johonkin täysin erilaiseen petollisten saatanallisten impulssien avulla. Ne meistä jotka ovat yli 50-vuotiaita voivat muistaa kuinka erilaisia asiat olivat tässä maassa. Kun me katsomme taaksepäin, me ihmettelemme kuinka me tulimme sieltä tänne. Vastaus tähän kysymykseen on se, että tämä tapahtui asteittaisen mutta jatkuvan muodonmuutoksen kautta jonka aloitti ja jota piti yllä salamyhkäinen juoni synnyttää uusi "illuminisoitu" yhteiskunta. Tämä uusi yhteiskunta ohjelmoitaisiin koululaitoksen, median, viihdeteollisuuden, kontrolloitujen kirkkojen, liikemaailman sekä käytännöllisesti katsoen jokaisen yhteiskunnan tukipylvään avulla ajattelemaan eri tavalla. Se olisi uusi kollektiivinen ryhmämieli jota voitaisiin helposti hallita antikristillisten elitistien taholta. Juuri nämä ovat ne olosuhteet joissa nyt elämme!


Aika jota nyt elämme on hyvin hämmentävä monille, ja enemmistö ihmisistä ei usko että on olemassa "suuri salaliitto" ta että pimeyden valtakunnassa olisi meneillään yhtään mitään. Monet amerikkalaiset, joutuessaan vastakkain aiheen Antikristus tai Uusi maailmanjärjestys kanssa sanovat nopeasti että asiat eivät todellakaan ole näin huonosti. He sanovat: "Meillä on yhä Perustuslaki, kansalaisoikeuslaki, sama hallitusmuoto, vaalit, elinkeinovapaus sekä perusvapaudet." Mitä useimmat ihmiset eivät ymmärrä on se että on toinenkin järjestelmä joka on myös elossa ja se toimii kaikkien perustettujen ja perinteisten yhteiskunnallisten instituutioiden rinnalla. Tämä on antikristuksen järjestelmä jossa kaikkia sääntöjä rikotaan samalla kun jätetään alkuperäisen kuori ja kehykset koskemattomiksi. Globalismin, monikulttuurisuuden ja diversiteetin nimissä, tämä Uuden maailmanjärjestyksen ja Vesimiehen aikakauden vahingollinen rikkaruoho alkaa kukoistaa. Sana "metamorfoosi" (muodonmuutos) tarkoittaa täydellistä muutosta, ja kun vanhempi sukupolvi on sosiaaliturvan varassa tai kykenemätön itsenäiseen elämään, muutos on täydellinen. Se on hyvin hämmentävää aikaa monille, sillä niin monet vanhat ihmiset elävät juuret menneisyydessä ja kieltäytyvät tunnustamasta suuria muutoksia joita tapahtuu. Samoin, nuoremman sukupolven ongelma on se että heillä ei ole hämärintäkään aavistusta kuinka asiat ennen olivat eivätkä he myöskään välitä.


Kun World Trade Centerin kaksoistornit romahtivat 11.9.2001, Amerikan Yhdysvallat muuttui pysyvästi. Sinä päivänä tehtiin kvanttihyppy metamorfoosin ja saatanallisen konspiratoorisen kontrollin viimeistelyn hämärälle alueelle. Se oli uusi Fenix joka nousi omasta tuhkastaan aiven kuten salaliittolaiset suunnittelivat. Me olemme tulossa toiseen syyskuun yhdenteentoista ja siinä päivässä on jotakin hyvin pahaenteistä.

Syyskuun yhdennentoista hengellinen merkitys

Syyskuulla on ollut suuri merkitys minun elämässäni. Se on kuukausi jolloin menin naimisiin ensimmäisen ja ainoan naisen kanssa 33 vuotta sitten, ja se on kuu jolloin minä avasin Truth Tabernacle seurakunnan jonka pastori minä olen ollut 30 vuoden ajan. Se oli myös syyskuu kun minä tein ensimmäisen matkani New York Cityyn ja vierailin World Trade Centerissä ensimmäistä kertaa. Siitä lähtien, minä olen tehnyt yhteensä 13 matkaa tähän hämmästyttävään kaupunkiin laajaa tutkimusta ja hengellistä sodankäyntiä varten. Minä en koskaan unohda kun kun minä olin ensimmäistä kertaa World Trade Centerin pohjakerroksessa niiden kaikkien kauppojen ja ravintoloiden kanssa. Se oli valtava maanalainen kauppakeskus. Minä kiinnitin erityistä huomiota alueeseen tässä pohjakerrokessa jossa pommit räjähtivät kaksi vuotta aiemmin vuonna 1993. Tämä suuri, pimeä ja onteloinen alue oli edelleen merkitty keltaisella poliisinauhalla varoittaen ihmisiä olla ylittämättä viivaa. Kun vuodet kuluivat minä usein ihmettelin että miksi he eivät koskaan korjanneet tuota suurta pimeää aluetta. Tämän hirvittävän 9-11 päivän jälkeen jolloin veri, tuli ja savupatsaat muuttivat meidän kansakuntamme pysyvästi, minä ymmärsin miksi tätä aluetta ei koskaan korjattu ja miksi se jätettiin teipatuksi kaikkine varoituksineen olla astumatta sisään. Se oli täydellinen paikka operaatiolle asettaa pommit jotka lopullisesti saivat tornit sortumaan sen jälkeen kun koneet olivat iskeneet näihin rakennuksiin. Se oli sarja pommeja jotka saivat tornit sortumaan. Tämän hirvittävän päivän tapahtumat toteutuivat tarkalleen suunnitelmien mukaan. Ihmiset Yhdysvalloissa, näiden iskujen aineuttaman pelon alla, saataisiin unohtamaan se mikä Amerikka alunperin oli, ja luovuttamaan vapautensa sekä saataisiin halukkaiksi elämään poliisivaltion valvonnan alla rauhan ja turvallisuuden vuoksi.


Monta merkittävää asiaa tapahtui historiassa syyskuun 11. päivänä. Se oli päivä jolloin Amerikan lippu kannettiin ensimmäistä kertaa taisteluun jolloin George Washington kärsi tappion Brandywine Creekin taistelussa vuonna 1777. Se oli päivä jolloin Fort Henryn piiritys alkoi; Tämä oli Amerikan vallankumouksen viimeinen taistelu vuonna 1782. 11.9.1814, Amerikan laivasto voitti brittiläiset Lake Champlainin taistelussa. 11.9.1941, alettiin rakentaa Pentagonia, uutta viisisivuista kuolemantaloa sotaministeriölle. Se oli myös 11.9.1971 jolloin maailma ensimäistä kertaa alkoi vapista sanan terrorismi alla kun terroristit tappoivat 11 israelilaista Olympialaisissa Mûnchenissa, Saksassa. Meidän täytyy myös muistaa että se oli 11.9.1998 jolloin Presidentti Bill Clinton pyysi anteeksi suhdettaan Monica Lewinskyn kanssa. Paljon suurempi merkitys oli sillä kun 11.9.1990, Presidentti George H. W. Bush piti puheensa tyrkyttäen "Uutta maailmanjärjestystä" ja oli ensimmäinen maailmanjohtaja joka käytti juuri noita sanoja Adolf Hitlerin jälkeen. Se tapahtui 11 vuotta ennen kuin tornit tulivat alas. On vielä yksi asia jolla on kaikkein suurin merkitys koskien tätä päivää syyskuun yhdestoista. Sinä päivänä vuonna 1999, vanha heprealainen kalenteri täytti 6000 vuotta. Tämä on päivä jota pidetään Aadamin luomispäivänä, sekä päivänä jolloin alkoi uusi kierros. Vesimiehen noidat uskovat että luku 11 on pyhä heidän uudelle aikakaudelleen, ja heidän numerologiassaan, 9 + 1 + 1 = 11. Se on päivä joka merkitsee aloituspistettä heidän uudelle aikakaudelleen.

Illuministisen valheen salainen äänestyslippu

Vaalit lähestyvät, ja kun me ymmärrämme että voimat ovat työssään salailun pimeissä kammioissa, tämä antaa täysin uuden merkityksen sanoille salainen äänestyslippu. Salaseurat, kuten Skull and Bones, johon sekä Bush että Kerry kuuluvat, sekä vapaamuurareiden looshit, toimivat kaikki salamyhkäisen pimeyden kammioissa. Jos sinä et usko tätä, yritä päästä sisään noihin paikkoihin vierailijana silloin kun he ovat aktiivisia ja katso mitä tapahtuu. Pimeys ja salailu halventavat Herraa Jeesusta ja antavat kunnian pimeyden prinssille. Se on näissä saatanallisissa pimeissä huoneissa joissa negaatiot kehitetään jotta ne voitaisiin istuttaa hyväuskoisten ihmisten sydämiin. Minusta on mielenkiintoista että tämä aikana joka edeltää vaaleja uusi Spiderman elokuva on täyttänyt teatterit kaikkialla. Noidat uskovat että näkymättömien verkkojen voima joka pitää alkioasteella olevan universumin koossa astraalitasolla ja että koko ihmiskunta voidaan saada vedetyksi yhteen kun loitsujen verkko vetää heidän mielensä alamaisiksi kosmisille voimille. Verkko on ansa, ja illuminaatit hyödyntävät tätä hämähäkkimies-elokuvaa osoittamaan hengellisessä maailmassa että Amerikka on saatu verkkoon ja että tulevia vaaleja hallitaan ja kontrolloidaan absoluuttisesti.


Demokraattien puoluekokous pidettiin heinäkuun lopussa kuukauden toisen täysikuun aikana jonka noidat tuntevat nimellä "sininen kuu". Noituudessa, sininen edustaa tulevaisuuteen näkemistä. Tämä kokous pidettiin Bostonissa, aivan Salemin -- noitakaupungin eteläpuolella Lughnasaid-sapatin aikaan; tämä tarkoittaa sielujen elonkorjuuta.


Ennenkuin kokous alkoi, viranomaiset pystyttivät sellaisen jota he kutsuivat vapaan sanan vyöhykkeeksi, joka oli verkontapainen häkki, rauhoittaakseen protestoijia. Kaikkien mielenosoittajien täytyi olla häkin sisällä kun he kantoivat kylttejään ja plakaattejaan. Kun minä katsoin näitä mielenosoittajia miniatyyri-keskitysleireissään sekä suurta määrää poliiseja täydessä taisteluvarustuksessaan, minä ymmärsin että nämä vaalit olivat samanlaiset kuin entisessä Neuvostoliitossa. Raskas sotilaiden läsnäolo, helikopterit, hävittäjälentokoneet -- tuskin näytti siltä että tämä olisi vapaa maa.


Turvatarkastus kokouskeskuksessa oli niin tiukka että jopa läheiset hotellit käyttivät uusia iris-scan laitteita tunnistamiseen. Kun kokous alkoi, kuuluisat Demokraatti-puhujat kuten Jimmy Carter, Bill Clinton ja Hillary Clinton varastivat shown. Lopulta John Kerry piti puheensa kun noitien sapatti lähestyi. Minun täytyy mainita että John Kerryllä on toinenkin outo yhteys Bostonin kaupunkiin. Kerryn isoisä oli Tsekin juutalainen nimeltään Fritz Kohn, joka muutti nimensä Frederick Kerryksi ja tappoi itsensä myöhemmin Bostonin Copley Plaza-hotellissa. Bostonin kaupungissa on monia outoja henkiä.


Toinen kokouksen kohokohta oli puhe jonka piti Teresa Heinz Kerry, John F. Kerryn vaimo. Teresan kerrotaan olevan puolen miljardin dollarin arvoinen perittyään osan H.J. Heinzin omaisuudesta joka muodostui Heinzin 57 ruokatuotteesta, mm. ketchupista, pickelsistä ja majoneesista. On mielenkiintoista että Teresa puhui lähinnä itsestään eikä aviomiehestään. Itse asiassa, hän puhui tasan 13 minuuttia puhuen alussa vain itsestään. Hän oli pukeutunut punaiseen ja puhui "kansallisen muistimme mystisistä jänteistä". Rouva Kerry on myös tunnettu alatyylisestä kielenkäytöstä toimittajia kohtaan.


Elokuun lopussa alkaa republikaanien puoluekokous New York Cityssä ja alue lähellä Madison Square Gardenia näyttää jo nyt sotatoimialueelta. Sillä välin, Presidentti on kiireinen allekirjoittaessaan illuministisia lakeja kuten biosuoja-asetus joka allekirjoitettiin Valkoisen Talon ruusutarhassa. Okkultismin maailmassa, sanat Ruusun alla tarkoittaa salaisuutta. Tämä biosuoja-asetus antaa lääkeyhtiöille ja tutkijoille syyn tuottaa uusia lääkkeitä ja rokotteita, sekä varmistaa jopa rahoituksen recombinant? DNA-teknologialle sekä molekyylien rakenteen sormeilulle.


Syyskuussa 2004, Presidentti Bush suunnittelee aloittavansa uuden suunnitelman nimeltään "New Freedom Initiative", joka vaatii jokaisen amerikkalaisen miehen, naisen ja lapsen mielenterveyden syynäämistä. Presidentti on myös organisoinut sellaisen jota hän kutsuu nimellä "The New Freedom Commission on Mental Health", ja monet jotka istuvat tässä komissiossa ovat palvelleet joidenkin suurimpien lääketehtaiden hallituksissa. Ensimmäiset testattavat ovat koululaiset ja opettajat, ja lopuksi koko väestö testataan. Jos komission standardien mukaan tarvitaan hoitoa, kehitetään kapseli joka asennetaan ihon sisälle ja joka annostelee lääkettä ilman että potilaan tarvitsee syödä pillereitä! Minä mietin että testataanko Presidentti ja hänen perheensä! Minulla on kuva Jenna Bushista, yhdestä presidentin tyttärestä, istumassa limusiinissa ja näyttämässä kieltään. Hän on suorittanut collegen hiljattain mutta hänellä näyttää olevan seitsenvuotiaan kakaran mieli.


Presidentin itsensä kerrotaan käyttävän voimakkaita masennuslääkkeitä Eversti Richard J. Tubbin, Valkoisen Talon lääkärin neuvosta. Nämä lääkkeet määrättiin sem jälkeen kun Presidentti ryntäsi ulos keskeltä lehdistötilaisuutta jossa hän kieltäytyi vastaamasta toimittajien kysymyksiin liikesuhteista syytteen alaiseen Enronin toimitusjohtajaan Kenneth Layhin. Presidentillä on todistettavasti ollut vakavia mielialan vaihteluita raivokohtauksineen. Tämän vahvisti kuuluisa George Washingtonin Yliopiston psykiatri Tri. Justin Frank kirjassaan "Bush on The Couch" (Bush sohvalla). Tri. Frank diagnosoi seuraavaa: "Presidentti on paranoidi suuruudenhullu sekä parantumaton alkoholisti jolla on elinikäinen sadistinen piirre ulottuen lapsuuden kepposista (sammakoiden räjäyttäminen ilotulitteilla) toimittajien solvaamiseen, teloitusten ahmimiseen sekä käsien pumppaamiseen ylös-alas hänen katsellessaan kuvia Bagdadin pommituksista -- nämä ovat osoitus Bushin tasapainottomuudesta." Tri. Frank ei ole ainoa mielenterveyden professori joka tuntee näin. Tr. James Grotstein, UCLA:n Medical Centerin professori on yhtyy Tri. Frankin analyysiin. Kenties presidentin kyseenalaiseen mielenterveyteen liittyy se että hän allekirjoitti hiljattain 417 miljardin dollarin puolustusbudjetin. Presidentin tarkat sanat olivat: "Meidän vihollisemme ovat kekseliäitä ja heillä on resursseja, ja niin on meilläkin. He eivät lopeta koskaan miettimästä uusia tapoja vahingoittaa maatamme ja kansalaisiamme, emmekä myöskään me." Kenties tässä alusunnossa on enemmän totuutta kuin monet ihmiset ymmärtävät.

Camp Babylon

Sota Irakissa jatkuu, ja kun minä seuraan tapahtumien kehittymistä joka päivä, minä voin nähdä antikristuksen pedon järjestelmän merkit kaikkialla tässä traagisessa konfliktissa. Minulle annettiin hiljattain uutiskuva yhdestä meidän sotilas-installaatiostamme nimeltään Camp Babylon. Se on tämä muinainen maa jossa me voimme hyvinkin olla todistamassa tämän nykyisen maailmamme loppua. On mielenkiintoista että kun me lisäämme 6-järjestelmän englanninkielisiin aakkosiin (A=6, B=12, C=18 jne.), me saamme seuraavaa: "Bush and Blair" = 666; "A war in Iraq" = 666; "A bombing of Baghdad" = 666; ja "Bush's war" = 666.


On tulossa yhä selvemmäksi että tämä ulkomaisten sotien politiikan jatkaminen vaatii kutsunnat. Armeija sanoo että he tarvitsevat ainakin 80.000 uutta sotilasta vuonna 2005 ja että he ovat tarjoamassa 15.000 dollarin bonusta allekirjoittajille. Me olemme nyt lukeneet että USA:n armeija tarvitsee naissotilaita niin epätoivoisesti että he tarjoavat ilmaisia kosmeettisia operaatioita mukaanlukien kasvojen kohotus, vatsan pienennys, rintojen korotus ja rasvaimu. Mitä omituista aikaa me oikein elämme? Me tiedämme että meidän sotilailtamme Irakissa puuttuu väistämättömiä perusvarusteita kuten kunnollisia kenkiä ja luotiliivejä, ja samaan aikaan armeija tarjoaa rintojen suurennuksia naisille jotka allekirjoittavat. Asiat jotka tapahtuvat nyt olisivat olleet mahdottomia vain muutama sukupolvi sitten.


Paras tapa jonka minä tiedän tukea meidän joukkojamme on tuoda heidät kotiin ja suojella maata laittomilta siirtolaisilta. Minä rukoilen meidän joukkojemme turvallisuuden puolesta ja ja meidän esirukoilijamme ovat vieneet lukijoille rakkaita ihmisiä Herran valtaistuimen eteen. Me saimme hiljattain seuraavanlaisen kirjeen kiitolliselta isältä:

"Hei,

Minä haluan kiittää sinua niin paljon teidän ryhmänne rukouksista poikani puolesta. Jokin aika sitten, minä pyysin teitä kaikkia rukoilemaan minun poikani puolesta, joka on merivoimissa ja oli lähdössä Irakiin taistelemaan. Hän on nyt kotona, eikä ainoastaan hyvinvoivana ja elossa vaan ilman naarmuakaan! Minä haluen teidän tietävän kuinka voimakkaita teidän rukouksenne ovat. Hän kertoi minulle monta kertaa että hänen henkensä oli vaarassa, mutta aivankuin voimakas pyhä seinä olisi ollut hänen ympärillään. Eräs kerta, Joe sanoi, joitakin raketin voimalla liikkuvia granaatteja oli tulossa suoraan häntä kohti, mutta noin 1,5 metrin päässä ne kääntyivät sivuun. Myös kun räjähteet räjähtivät hänen lähellään, sirpaleet vihelsivät lentäessään hänen ympärillään ja ylitse mutta ohittivat hänet eikä hän saanut naarmuakaan! Jumala säästi minun poikani ja minä kiitän sinua niin paljon."

D.N.
Jefferson, Wisconsin

Me jatkamme rukoilemista koska me uskomme Kaikkivaltiaan kykyyn vastata!

Hallittua ihmiskauppaa

Me tiedämme että antikristuksen päämäärä on ohjata ja kontrolloida täydellisesti koko ihmislajia. Me tiedämme myös että tänä tietokoneiden ja informaatioteknologian aikana, pimeyden voimat liikkuvat nopeasti liittääkseen yhteen (to interface) kaikki ihmiset yksityiskohtaisella aivoverkollaan. Eläimet on mikrosirutettu jo jokin aika sitten, ja miljoonia heistä voidaan seurata lukijoilla ja skannereilla. Englannissa, yli 750.000 koiralle ja kissalle on asennettu siru. Me olemme nyt lukeneet että Federal Drug Administration on hyväksymässä VeriChip-yhtiön uuden menetelmän. Se on 11-millimetrin RFID-siru joka asennetaan rasvakudoksen sisään oikean tricep (joku lihas) alapuolelle ja se on suunniteltu sairaaloiden käyttöön. Se on etäisyys-radiotaajuuslaite, ja kun se viedään lähelle skanneria, siru herää eloon ja tunnistaa tämän henkilön asiaankuuluvan informaation kera.


Ensi vuoteen mennessä monet matkapuhelimet varustetaan kyvyllä suorittaa liiketoimia melkein kaikkialla mukaanlukien myyntiautomaatti. Tämän lisäksi, Casio-yhtiöllä on uusi rannekello joka tekee saman asian ja on myös käytettävissä ensi vuonna. Aika jolloin lompakoista tulee tarpeettomia on keskellämme.


Ennen oli aika jolloin halutessasi puhua jonkun kanssa yksityisesti sinä saatoit lähteä ajelulle autollasi. Tämä ei ole enää totta. The National Transportation Safety Board haluaa "mustan laatikon" jokaiseen autoon. On tosiasia että 90 prosentissa vuoden 2004 autoista on jo musta laatikko. Me näemme nyt valvontaa joka on kaukana George Orwellin mielikuvituksen ulkopuolella. Kuinka omituiseksi kaikki vielä muuttuukaan? Mainittakoon tässä että Microsoft on onnistunut patentoimaan ihmisruumiin tietokoneverkkona. Patentti julkaistiin kesäkuun 22. päivänä vuonna 2004 joka oli noitien keskikesän sapatti. Tämä patentti on nimeltään "Metodi ja laite siirtää voimaa ja dataa käyttäen ihmisruumista." Suunnitelma on käyttää ihon sähkönjohtavuutta datan siirtämiseen sekä luoda sellainen joka on nimeltään Personal Area Network tai PAN joka kommunikoi ruumiin kanssa matkapuhelimien tai jopa käsissä pidettävien tietokoneiden kautta infrapuna-aaltojen tai radiosignalien avulla. Tällöin ihminen voisi käyttää kyynärvarttaan näppäimistönä. Juuri kun sinä ajattelit kuulleesi kaiken, meidän hallituksemme julkaisee hyötypatentin ihmisruumiista!

Noiduttu yhteiskunta

Harry Potter -sukupolvi on vanhenemassa ja laajenemassa, ja vaikka monet väittävät että noituus on harmitonta fantasiaa, me voimme nähdä yhteiskuntamme rappeutumisen sekä yhä lisääntyvän moraalisen epäjärjestyksen. J.K. Rowling jatkaa rikollista työtään ja on nyt työstämässä uutta kirjaa nimeltään "Harry Potter ja puoliverinen prinssi". Tämä on hänen kuudes kirjansa ja okkultinen ajankohta on oikea sillä sanat veri ja prinssi yhdistetään numeroon kuusi.


Me elämme nyt yhteiskunnassa joka on melkein tyhjä kristillisestä näkökyvystä. Useimmat ihmiset eivät ymmärrä että omituinen harjoitus nimeltään yoga on hyvin voimakasta noituutta ja että se avaa tien pahoille hengille mielen orjuuteen. Yoga (jooga) on tulossa yhä suositummaksi niin kutsutuissa "kristillisissä" kirkoissa. Yogalla on juuret hindulaisuudessa ja se on hyvin vaarallinen kaikissa muodoissaan. Minä havaitsin hiljattain että yogakursseja pidetään nyt pienille lapsille ja joissakin paikoissa niille otetaan jopa kolme viikkoa vanhoja sylilapsia. Kun nämä pienokaiset kasvavat, heidän mielensä harmonisoituu antikristuksen hengen kanssa vesimiehen aikakaudella.


Noituus ei ole ainoastaan tullut ulos kaapista viime aikoina, vaan se on noussut tärkeäksi joka puolella maailmaa. Minä olen varoittanut ihmisiä tämän uutiskirjeen kautta jo 1980-luvun lopulla että noituus ja seksuaalinen vallankumous olisivat tulossa. Minä tiesin tämän loitsuista joita noidat lähettivät ilmaan sekä ohjelmasta joka oli suunniteltu erityisesti amerikkalaisia varten. Hiljattain, AP raportoi että kauneuskilpailu joka pidettiin Filippiineillä valisti Miss maan, Miss ilman, Miss tulen ja Miss veden. Nämä ovat noituuden neljä elementtiä ja kun henki lisätään viidenneksi, siitä tulee okkulttinen pentacle.


Toinen asia jota monet ihmiset eivät ymmärräon se että monet noidat toimivat prostituoituina kahdesta syystä. Yksi syy on raha, ja toinen syy on tuhota hengellisesti niin monta ihmistä kuin mahdollista tehden heistä yhtä lihaa aviorikoksen ja haureuden kautta. Raamattu tekee hyvin selväksi että kun mies on liittynyt huoraan, hän on yhtä lihaa hänen kanssaan. Voiko kukaan ajattelukykyinen ihminen epäillä etteikö pornografian ja moraalittomuuden tulva olisi Saatanan suunnitelma yhdistää maailman ihmiset laittomaan seksiin ja kirottuun seksuaaliseen liittoon perustuen? Korinttolaiskirje 6:16 sanoo: "Vai ettekö tiedä, että joka yhtyy porttoon, tulee yhdeksi ruumiiksi hänen kanssaan? Onhan sanottu: 'Ne kaksi tulevat yhdeksi lihaksi.'" Me tiedämme että haureus on Saatanan suuri yhdistävä voima siinä laajuudessa että se tuo maailmanhallituksen. Ilmestyskirja 18:3 sanoo: "Sillä hänen haureutensa vihan viiniä ovat kaikki kansat juoneet, ja maan kuninkaat ovat haureutta harjoittaneet hänen kanssansa, ja maan kauppiaat ovat rikastuneet hänen hekumansa runsaudesta."


Me olemme nyt lukeneet että prostituutio Britanniassa saatetaan tehdä lailliseksi. AFP-uutistoimisto sanoo: "Bordellit Britanniassa saatetaan tehdä laillisiksi ja antaa virallinen lupa hallituksen julkistaman ehdotuksen mukaan." Tämä on kaikki osa okkulttista suunnitelmaa synnyttää uuden maailmanjärjestyksen saatanallinen metamorfoosi laittomalla seksillä joka on sekä fyysistä että hengellistä, sillä se on fyysinen toimi joka tuottaa hengellisen tuloksen.


Yhdysvalloissa, joka neljäs lapsi surmataan rituaalisen toimenpiteen nimeltään abortti avulla. Abortti on elintärkeä kultille sillä se tuo kaksinkertaisen voiman. Me olemme nyt lukeneet että Life Site Newsin mukaan, kansainvälisellä aborttijärjestöllä nimeltään "Planned Parenthood", on sarja tuotteita kuten kahvimukeja, puskuritarroja ja T-paitoja joissa lukee: "Minulle tehtiin abortti." Planned Parenthoodilla on myös valikoima joulukortteja jotka sanovat: "Valinta Maan puolesta."


Minä olen aiemmin maininnut veren laittomasta käytöstä okkultismin maailmassa. Pravda on kertonut järkyttävän uutisen että tiedemiehet Voronetzhin kaupungissa ovat onnistuneet tuottamaan maitoa, kahvia ja muunlaista ruokaa verestä! Nämä tiedemiehet Voronetzhin Teknologisesta Akatemiasta sanoivat että he ovat kehittäneet vallankumouksellisen tekniikan tuottaa maitoa, jugurttia, suklaata ja kahvia verestä jota saadaan paikallisesta lihanpakkauslaitoksesta. Nämä tiedemiehet väittävät että kaikki verestä valmistetut tuotteet maistuvat aivan oikealta ruoalta mutta sisältävät ainutlaatuisia proteiinejä jotka sulavat kaksi kertaa niin nopeasti kuin kananmunan proteiinit.

Olympialaiset -- ensimmäisen luokan noituutta

Tämään [tätä kirjoitettaessa] on perjantai, 13. päivä elokuuta 2004. Se on vuoden 33. viikko ja 13. päivä noitien sapatin jälkeen, ja se on päivä jolloin Olympialaiset alkavat Ateenassa, Kreikassa jossa ensimmäiset ja alkuperäiset Olympialaiset pidettiin. Ovatko nämä viimeiset Olympialaiset? USA:n kisajoukkueen johtaja tänä vuonna on entinen presidentti George H.W. Bush. Kultamitalit ovat valmiita ja niihin käytettiin tasan 13 kiloa kultaa. Näitä kisoja suojelevat NATO:n joukot ja 400 AMerikan Erikoisjoukkojen sotilasta. "Pyhä tuli" joka sytytettiin auringon säteistä rituaalissa johon osallistui korkea-arvoinen ylipapitar on nyt palannut takaisin Ateenaan kierrettyään maailman ja käytyään 36 maassa (6 x 6 = 36). Tämän pyhän tulen lennätys seremoniallisella kurssillaan maksoi 150 miljoonaa dollaria.


Avajaisseremoniassa areenasta tehtiin järvi, komeetta iskee järveen ja muodostaa viisi loimuavaa rengasta samalla kun 50 jalkaa korkea kreikkalainen veistos nousee muinaisten jumalien ja jumalattarien kanssa. Neljäsataa rummunlyöjää sai aikaan ihmissydämen sykkeen kaltaisen äänen samalla kun kentauri, puoliksi ihminen ja puoliksi hevonen, heitti keihään keskelle järveä. Viimeinen hahmo on raskaan aoleva nainen hohtavan vatsan kera, joka astuu veteen sytyttäen valoputouksen jota seuraa suuri projektio DNA:sta. Minä mietin että kuinka paljon tällaisia asioita Jumala vielä sietää ennenkuin Hän antaa sataa tulta ja tulikiveä tämän pahan maailman päälle. Auttakoon Jumala meitä nousemaan nopeasti kiihkeään rukoukseen.


Lopuksi, minä kehoitan jokaista todellista uskovaa Herrassa Jeesuksessa Kristuksessa alistumaan täydellisesti Hänen täydellisen tahtonsa alle ja varoittamaan nukkuvaa jäännöstä että aika on kulumassa loppuun. Minä haluan henkilökohtaisesti kiittää jokaista joka auttaa meitä saamaan tämän lopun ajan viestin ulos. Armo ja rauha olkoon ylläsi Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.David J. Meyer

http://www.lasttrumpetministries.org


Takaisin