Jumalan vihan kolme kuutosta!

Ilmestyskirja 6: 12-17:
»Ja minä näin, kuinka Karitsa avasi kuudennen sinetin; ja tuli suuri maanjäristys, ja aurinko meni mustaksi niinkuin karvainen säkkipuku, ja kuu muuttui kokonaan vereksi, ja taivaan tähdet putosivat maahan, niinkuin viikunapuu varistaa raakaleensa, kun suuri tuuli sitä pudistaa, ja taivas väistyi pois niinkuin kirja, joka kääritään kokoon, ja kaikki vuoret ja saaret siirtyivät sijoiltansa. Ja maan kuninkaat ja ylimykset ja sotapäälliköt ja rikkaat ja väkevät ja kaikki orjat ja vapaat kätkeytyivät luoliin ja vuorten rotkoihin ja sanoivat vuorille ja kallioille: "Langetkaa meidän päällemme ja kätkekää meidät hänen kasvoiltansa, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsan vihalta! Sillä heidän vihansa suuri päivä on tullut, ja kuka voi kestää?"»
Ilmestyskirja 9: 13-16:
»Ja kuudes enkeli puhalsi pasunaan; niin minä kuulin äänen tulevan kultaisen alttarin neljästä sarvesta, Jumalan edestä, ja se sanoi kuudennelle enkelille, jolla oli pasuna: "Päästä ne neljä enkeliä, jotka ovat sidottuina suuren Eufrat-virran varrella." Silloin päästettiin ne neljä enkeliä, jotka hetkelleen, päivälleen, kuukaudelleen ja vuodelleen olivat valmiina tappamaan kolmannen osan ihmisistä. Ja ratsuväen joukkojen luku oli kaksikymmentä tuhatta kertaa kymmenen tuhatta; minä kuulin niiden luvun.»
Ilmestyskirja 16: 12-16:
»Ja kuudes enkeli vuodatti maljansa suureen Eufrat-virtaan, ja sen vesi kuivui, että tie valmistuisi auringon noususta tuleville kuninkaille. Ja minä näin lohikäärmeen suusta ja pedon suusta ja väärän profeetan suusta lähtevän kolme saastaista henkeä, sammakon muotoista. Sillä ne ovat riivaajain henkiä, jotka tekevät ihmeitä; ne lähtevät koko maanpiirin kuningasten luo kokoamaan heidät sotaan Jumalan, Kaikkivaltiaan, suurena päivänä. -- Katso, minä tulen niinkuin varas; autuas se, joka valvoo ja pitää vaatteistansa vaarin, ettei hän kulkisi alastomana eikä hänen häpeätänsä nähtäisi! -- Ja ne kokosivat heidät siihen paikkaan, jonka nimi hebreaksi on Harmagedon.»


Tässä Last Trumpet Newsletterin numerossa, me katsomme tarkasti aikaa jossa me elämme va vertaamme tämän hämmentävän ajan tapahtumia Kaikkivaltiaan Jumalan Sanaan. Kuten me näemme tässä uutiskirjeessä, ei ole koskaan ollut tällaista aikaa kuten tämä, kun me olemme ylittämässä ajan maaliviivaa jonka takana alkaa ikuisuus. Me tiedämme että Ilmestyskirja annettiin meille ilmoittamaan Viimeisten päivien tapahtumia ja olosuhteita, ja nämä kielikuvat antavat meille selvän varoituksen koskien viimeisiä päiviä.


Ilmestyskirjan luku 1:1 on avain koko kirjan ymmärtämiselle, kun meille kerrotaan että tämän kirjan tapahtumat toteutuisivat pian ja että nämä ilmestykset annettiin Johannekselle. Termi "pian" tarkoittaisi sitä että tämän kirjan toteutuminen alkaisi pian sen jälkeen kun se on kirjoitettu. Ilmestyskirja on ilmestysten kirja, ja täten, me muistamme Jeesuksen sanat Markuksen luvussa 13:37 kun Hän sanoi: "Mutta minkä minä teille sanon, sen minä sanon kaikille: valvokaa."


Kun me luemme Ilmestyskirjaa, me löydämme että kirjakäärö avattiin kun Karitsa rikkoi seitsemän sinettiä paljastaakseen mitä on kirjoitettu koskien maailman loppua. Sinettien lopussa on sisäänkäynti ikuisuuteen. Myöhemmin, me luemme seitsemästä pasuunasta ja seitsemästä maljasta. Tähän tapahtumaan on kaksi näkökulmaa: taivas ja maa. Täten, pasuunat ja maljat eivät toteudu eivät toteudu peräkkäisessä järjestyksessä vaan pikemminkin rinnakkaisesti. Viimeiset tapahtumat kokoontuvat (=come together) kuudennen sinetin aikoihin, ja aivan viimeiset päivät näyttävät alkavan kuudennen pasuunan ja kuudennen maljan toteutumisen aikoihin. Molemmissa tapauksissa mainitaan Eufrat-joki, ja voiko kukaan ajattelukykyinen ihminen epäillä etteikö meneillään oleva vehkeily tässä muinaisessa maassa toteuttaisi sitä mistä Raamattu on kertonut niin kauan sitten? Elämmekö me tosiaan kuudennen sinetin, kuudennen pasuunan ja kuudennen maljan aikaa? Tapahtuuko se tänä outona ja ainutlaatuisena aikana jolloin Jumalan tuomion kolme kuutosta kohtaavat niin että lopullinen antikristus paljastetaan, mies jonka nimi tuo esiin luvun 666?


Eräs merkki joka annetaan kuudennen pasuunan ja kuudennen maljan aikoihin on merkki jossa Eufrat-joki kuivuu ja valmistautuu antamaan tietä idän kuninkaille. Tämä ei tarkoita että joen vesi häviää, vaan mieluumminkin sitä että idän ja lännen välinen muuri poistuu. Eufrat on aina ollut historiallinen rajalinja idän ja lännen välillä. Täten, Eufrat-joen maan tai nykypäivän Irakin myllerryksen aikana, läntinen maailma alkaa täyttyä idästä tulevista ihmisistä. Tämä on varma viimeisten päivien merkki. Tämä on merkkien aikaa, eikä koskaan ole ollut suurempaa tarvetta valvomiseen ja rukoilemiseen!

Viimeiset varoitukset ja vaatimus parannukseen

Minä sain hiljattain mahtavan ja informatiivisen kirjeen lääketieteen tohtorilta joka on valvonut ja rukoillut ja tehnyt tutkimusta näiden viimeisten päivien tapahtumista. Tämä tohtori alkoi merkitä muistiin lähihistorian tapahtumia ja huomasi kaavan jonka mukaan tapahtumat oli sijoitettu tasaisen välimatkan päähän toisistaan ja kuinka ne lähenivät toisiaan. Sitten hän viittasi Ensimmäisen Tessalonikalaiskirjeen lukuun 5:3 joka sanoo: "Kun he sanovat: 'Nyt on rauha, ei hätää mitään', silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio, niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon, eivätkä he pääse pakoon." Tämä lääkäri on tekemisissä synnytysten kanssa, ja koska Jumala vertaa Viimeisiä päiviä ennen Herran tuloa synnytysprosessiin, tämä lääkäri alkoi verrata nykyisiä tapahtumia synnyttävään naiseen. Jos tämä nykyinen kaava jatkuu, se tulee päätökseen paljastamalla antikristuksen vuoden 2006 kuudennen kuukauden kuudentena päivänä, toisin sanoen 6 - 6 - 06. Aika näyttää.


Minä usein ihmettelen kuinka uutismedia Yhdysvalloissa on naruihin sidottuna. Me olemme lukeneet ulkomaisista uutislähteistä että vulkaaninen purkaus Kanariansaarilla on välitön, ja tulivuoren läntisen sivun romahtaminen synnyttäisi yli 90 metriä korkean hyökyaallon. Bill McGuire, johtaja University College London Benfield Hazard Research Centeristä sanoi: "Boston, New York, Washington D.C. sekä Miami pyyhkiytyisivät pois kartalta." Tämä professori lausui myös että tämä vesimuuri liikkuisi 800 kilometrin tuntinopeudella, matkustajalentokoneen nopeudella. Tri. McGuire sanoi myös: "Tämä on varma tapahtuma. On kyse siitä kuinka me selviämme sen kanssa, ei siitä että toteutuuko se vai ei. Me puhumme hyvin vakavista vahingoista. Se olisi helvetinmoinen tilanne enkä minä tiedä kuinka me voisimme kiertää sen. USA:n hallituksen täytyy olla selvillä uhasta mutta minä olen varma että he eivät ota sitä vakavasti. Heidän varmasti pitäisi olla huolissaan." Tri. McGuire kertoi myös että tämä tulivuori, nimeltään Cumbra Vieja, on myöhässä suuresta purkauksesta.


Meillä on myös silminnäkijäkuvaus piinatun planeettamme pohjoiskolkasta. Dick Dunning antoi seuraavanlaisen raportin: "Olen melkein sanattoman tyrmistynyt. Koillisväylä Siperian jääkentän poikki on avoin. Jäätikkö Ellismere Islandin päällä sekä Grönlannin pohjois- ja koillisrannikolla romahtaa päivien sisällä. Grönlannin ja Ellesmere Islandin välinen kanava on auki... Valtavat napajäälautat haurastuvat ja kelluvat vapaina jäämerellä. Ääretön railo on muodostunut jäähän Kuningatar Victorian saaren pohjoispuolelle. Jopa suurempi repeämä ulottuu Siperiasta pohjoisnavalle asti. Alaskan koko pohjoisrannikko on vapaa jäästä samoin kuin Siperian pohjoisrannikko. Lyhyesti, Pohjoisnapa on katoamassa... Tämä on eräs kaikkein ällistyttävimmistä tapahtumista ihmiskunnan historiassa. Ja missä siitä kerrotaan uutisissa?"


Samanlainen tarina: AFP News raportoi seuraavaa. "Ilulissatin asukkaat, joista useimmat saavat elantonsa katkarapujen ja ruijanpallaksen kalastuksesta samoin kun turismista, melkein sylkäisivät aamukahvinsa ulos kun Grönlands Posten -sanomalehti kuvaili kuinka Sermeq Kujalleq -jäätikkö, eräs kaikkein aktiivisimmista jäätiköistä maailmassa, joka on myös kaupungin suurin turistinähtävyys, oli vetäytynyt yli viisi kilometriä kahden viime vuoden aikana."


Yhdysvalloissa, Floridan osavaltiota riepotteli hiljattain neljä suurta hurrikaania nimeltään Charley, Frances, Ivan ja Jeanne. Tämä tuho alkoi perjantaina, elokuun 13. päivänä, ja tuho oli mielikuvituksellista. Yhä uudestaan, miljoonat määrättiin evakkoon ja monet palasivat raunioiden keskelle. Tuhot olivat miljardien dollarien suuruiset. Floridan asukkaat tarvitsevat meidän rukouksiamme kun nämä hirviömäiset myrskyt piinasivat heitä.


Kennedyn Avaruuskeskus Cape Canaveralissa, Floridassa, vaurioitui voimakkaiden tuulien vuoksi. Joillakin alueilla jokainen koti menetti kattonsa, ja ihmiset jäivät ilman sähköä, juomavettä sekä elämän perustarpeita. Siltoja romuttui ja iso osa Floridan osavaltiota näytti siltä kuin se olisi ollut sodassa. Nämä hurrikaanit synnyttivät myös tornadoja jotka laajensivat tuhoaluetta. Hurrikaani Ivan yksin synnytti 114 tornadoa jotka aiheuttivat vakavaa vahinkoa niinkin kaukana pohjoisessa kuin Pennsylvaniassa, Virginiassa ja Marylandissa. Pitäisi olla aivan ilmeistä että Herra on kertomassa meille jotakin. Itse asiassa, eräs lukijoista Floridassa lähetti minulle kuvan suuresta mainostaulusta jossa oli alunperin viesti: "Meidän täytyy keskustella -- Jumala." uusi mainos oli peittänyt tämän viestin, mutta Hurrikaani Charley oli repinyt sen pois jättäen alkuperäisen viestin jäljelle: "Meidän täytyy keskustella -- Jumala."


Tulivuoret ympäri maailmaa jatkavat heräilemistään miltei kaikkialla samaan aikaan. Mount Etna on päästänyt sisuksistaan hehkuvia kaasurinkuloita ja se on tulossa yhä aktiivisemmaksi. 17.9.2004, Mount Asama Japanissa purkautui. 1.10.2004, Mount Bromo Jaavalla jyrisi kun asukkaat menivät sinne palvomaan "vuoren henkeä". Tulivuori Piton de la Fournaise La Reunionin saarella alkoi purkautua 1.10.2004. Meksikossa, "tulinen vulkaano" Coliman piirikunnassa alkoi pursuta laavaa 6.10.2004. Washingtonin osavaltiossa, St. Helens on jyrissyt ja höyrynnyt, ja 3.10.2004, tiedemiehet varoittivat että purkaus oli välitön.


Maanjäristykset jatkuvat kaikkialla maailmassa aivan niinkuin Vapahtajamme kertoi että tulisi käymään Matteuksen luvussa 24 ja Luukkaan luvussa 21. 19.9.2004, raportoitiin että 70 maanjäristyksen sarja tärisytti aluetta pitkin Kalifornian ja Nevadan välistä rajaa. 28.9.2004, voimakas viiden richterin maanjäristys iski Kaliforniaan. Syyskuussa 2004 oli lukuisia muita järistyksiä ympäri maailmaa mukaanlukien 6,4 Manilassa Filippiineillä ja 4,5 Kaliningradissa Venäjällä. Kuinka pitkään syntinen ihminen jatkaa Kaikkivaltiaan Jumalan varoitusten ylenkatsomista

Viimeisen sukupolven hengellinen hulluus

Ei ole ihme että Kaikkivaltias tärisyttää maata. Koskaan ei ole ollut sellaista aikaa kuin tämä jolloin noituuden ja pervertioiden henget ovat ajaneet ihmiskunnan kieltämään ja pilkkaamaan Jumalaa. Kapinointi Kaikkivaltiasta Luojaa vastaan on samanlaista kaikkialla maailmassa. Turkin hallitus veti hiljattain takaisin lain joka olisi tehnyt aviorikoksesta rangaistavan. Massachusettsissa, kansallinen radio lähetti hiljattain ohjelman siitä kuinka homoseksiä esitellään julkisissa kouluissa. Tämä radio-ohjelma esitteli lesbo-opettajan joka graafisesti kuvaili oppilaille homo-partnereiden käyttämiä seksuaalisia tekniikoita. Tämän lisäksi, aktivisteilla on suunnitelma opettaja-oppaista jotka tutustuttavat lapset päiväkodeissa homoseksuaalisuuteen.


Etelä-Koreassa, hallitus päätti aloittaa kuukauden kestävän kampanjan prostituutiota vastaan. Tämä sai lukemattomat tuhannet huorat protestoimaan ja marssimaan Parlamentin eteen. Himon henget ilmestyivät myös Varsovassa, Puolassa, erotiikkamessuilla. Oli niin inhottavia asioita että en voi kertoa niistä tarkemmin tässä uutiskirjeessä.


Hiljattain julkaistussa raportissa, Rebecca Collins Rand Corporaatiosta lausui että seksi televisiossa on saanut huomattavan määrän nuoria ihmisiä iältään 12 - 17 vuotta tulemaan seksuaalisesti täysin aktiiviseksi. Tämä yhteiskunta on kyllästetty perversioiden hengillä. Kaliforniassa, pornografian tuottajia sakotettiin hiljattain; ei pornografian tuottamisesta vaan siitä että he eivät esittäneet kuinka tehdä perverssit aktinsa turvallisesti. Se oli OSHA, Occupational Safety and Health Administration joka sakotti näitä pornografian tuottajia siitä että he eivät pitäneet huolta turvallisuudesta työpaikalla.


San Franciscossa, Kaliforniassa, on nyt laillista harjoittaa yogaa kaikkialla alasti julkisilla kaduilla kunhan ei tuki liikennettä. Meidän rakasta Amerikkaamme halventaa tällainen saasta, ja me todella osoitamme maailmalle häpeämme ja alastomuutemme. Minua muistuttavat profeetta Naahumin sanat luvussa 3: 5-6: "Katso, minä käyn sinun kimppuusi, sanoo Herra Sebaot, nostan sinun liepeesi kasvojesi yli ja näytän kansakunnille sinun alastomuutesi, valtakunnille sinun häpeäsi. Ja minä viskaan likaa sinun päällesi. Häpäisen sinut ja panen sinut julkinähtäväksi."


Olen todella surullinen nuorten lasten puolesta näinä viimeisinä päivinä kun tällaiset jumalattomat roolimallit jatkuvasti kierouttavat heidän ajatusmaailmaansa. Hiljattain Britney Spearsilla oli toinen vihkiminen ja tilaisuuteen osallistuneilla miehillä oli sana "pimps" painettuna takkiensa selkäpuolelle. Madonna, joka syleilee ja mainostaa Kabbalaa, on puhunut näistä asioista lapsille. Hän teli hiljattain keskiyön pyhiinvaelluksen jerusalemilaiselle hautausmaalle pitäen mystisen kynttiläseremonian juutalaisen oppineen haudalla. Kabbala on juutalaista mystiikkaa ja noituutta. Suuri osa Hollywoodia on nopeasti omaksunut tämän.


Toinen syy miksi Kaikkivaltias Jumala esittelee vihaansa on homoseksuaalisuuden yleisyys. Ranskassa on nyt kokonaan homoseksuaalisuudelle omistautunut TV-asema nimeltään "Pink". Aseman iskulause on: "Vapaus on katsomisen arvoista." Kanadassa, homoseksuaalit jatkavat nousemistaa yhä korkeammille tasoille. Kanadan Keskuspankki pyytää nyt kymmeniä tuhansia työntekijöitään laittamaan sateenkaarikolmion työpöydilleen. Se on osa heidän "turvatilaohjelmaansa". Tämä sateenkaarikolmio osoittaa että sinun työpöytäsitai toimistosi on turvallinen paikka homoille, lesboille ja biseksuaaleille. Tätä ohjelmaa suosittelee pankin sähköinen uutiskirje "Rainbow Space". Kolmio, tietystikin, edustaa illuminismin pyramidia. Mainittakoon tässä että Kanadan Keskuspankki laittoi hiljattain levitykseen uuden 20 dollarin setelin. Setelin oikeassa yläkulmassa on sellainen joka näyttää sokeainkirjoitukselta vaikka siinä ei ole mitään tekstiä. Tämä "kirjoitus" on järjestetty kuten luvun kuusi dominopalikka, ja niitä on siellä kolme kappaletta. Nämä setelit on merkitty luvulla 666. Suuri luku 20 setelin etupuolella on täytetty sellaisella kuvioinnilla joka näyttää käärmeen iholta, ja ikäänkuin käärme-design ei olisi tarpeeksi paha, setelin selkäpuolella on lukuisia irvisteleviä demonin päitä. Tämä on voimakasta illuminaatin noituutta.Noituus! Voima perversioiden takana

Noituus, kuten homoseksuaalisuuskin, on tullut ulos kaapista. Halloween, päivä joka on selkeästi noitien sapatti, on tulossa yhä merkittävämmäksi joka vuosi kuten voidaan nähdä koristuksista ja aktiviteetista. Koska luopiot ja pelkurimaiset pastorit kieltäytyvät puhumasta Halloweenia vastaan ja koska yhteiskunta on kyllästetty Harry Potterilla ja Taru Sormusten Herrasta materiaalilla, noituus etenee jopa fundamentalistisissa kirkoissa. Meidän omassa U.S. Armeijassamme on monta tuhatta vihkiytynyttä noitaa. Hiljattain ilmestynyt Knight-Ridder -artikkeli lausui: "Wiccalaisia on armeijan kaikilla aloilla, joitakin hyvinkin korkeissa asemissa." Artikkeli jatkui sanomalla, että Pentagon haluaa ottaa omakseen wiccalaiset sekä tunnustaa seuraavat pakanatyypit: "The Gardenerian Wiccan, Seax Wiccan, Dianic Wiccan, Shamaani ja Druidi."


YK on nyt suunnittelemassa korvaavansa meidän kalenterimme ottaakseen vastaan noituuden. Tämä uusi kalenteri otetaan käyttöön YK:n päätöslauselmalla ja se on nimeltään "The Thirteen Moon 28-day Calendar of Peace". Tämän uuden kalenterin lisäksi, me tiedämme myös että Maurice Strong ja Mihail Gorbatshov tekevät töitä agendan eteen korvata Kymmenen Käskyä Earth Charterilla. Maurice Strong on kanadalainen miljardööri joka nimitettiin hiljattain YK:n omistaman Rauhan Yliopiston presidentiksi. Entinen Neukku-Presidentti Gorbatshov on State of the World Forumin johtaja ja hänen päämajansa sijaitsee Presidiossa, San Franciscossa. Kun me pohdimme tätä kaikkea, meidän täytyy muistaa mitä Daniel profetoi koskien antikristusta. Daniel 7:25 sanoo: "Hän puhuu sanoja Korkeinta vastaan ja hävittää Korkeimman pyhiä. Hän pyrkii muuttamaan ajat ja lain, ja ne annetaan hänen käteensä ajaksi ja kahdeksi ajaksi ja puoleksi ajaksi."


On tulossa yhä ilmeisemmäksi että Saatana tekee töitä ahkerasti herättääkseen ja rakentaakseen uudelleen kaikki vanhat uskontonsa sekä sulattaakseen ne maailmanuskonnoksi. Tämä okkultistinen voima joka tuli esiin äskettäin pidetyissä Olympialaisissa oli kaikki osa tätä salamyhkäistä juonta. Nyt me näemme muinaisen Parthenonin täydellisen restauroinnin Kreikassa. Tämä muinainen temppeli on elintärkeä Illuminaatille sillä se on heidän jumalansa Luciferin suosikkipaikka.

Missä ovat kristityt?

Me tiedämme että todellisella Herran Jeesuksen Kristuksen seurakunnalla on voittovoima kaiken Saatanan valtakunnan yli, mutta näinä viimeisinä päivinä, tapahtuu jotakin hyvin pahaenteistä josta kerrottiin jo kauan sitten. Aamos 8: 11-12 sanoo: "Katso, päivät tulevat, sanoo Herra, Herra, jolloin minä lähetän nälän maahan: en leivän nälkää enkä veden janoa, vaan Herran sanojen kuulemisen nälän. Silloin he hoippuvat merestä mereen, pohjoisesta itään; he samoavat etsien Herran sanaa, mutta eivät löydä."


Syy tälle hengelliselle nälälle on se että kirkot ovat valinneet yhteiskunnalliset tapahtumat, epäjumalanpalveluksen, pakanalliset lomat, Rock-musiikin, Harry Potterin noituuden, väärät "Raamatut" sekä lukemattomia muita hullutuksia ja inhottavaa saastaa. Ainoastaan jäännös todellisia uskovia on jäljellä. Tämä pieni ja näkökykyinen jäännös jatkaa hengellistä sotimista ja loistaa todellisen Evankeliumin ja todellisen Jeesuksen Kristuksen valoa. Nämä niinkutsutun "yhdistyneen kristillisyyden" luopiokirkot ovat niin täydellisen sokeita että Saatana voi tehdä melkein mitä tahansa. Hiljattain, uudesta raamatusta on tullut suosittu. Se on nimeltään Evankeliumi Disneyn mukaan. Tämä väärä raamattu opettaa lapsille että rukoukseen vastataan magialla, ja että heillä tulisi olla "uskoa, luottamusta ja keijukaispölyä".


Kennesaw:in kaupungissa, Georgiassa, Etelän Baptistien nuorisoryhmä tapaa Hootersissa, opiskellakseen Raamattua. Hooters on ravintolaketju jossa esiintyy melkein alastomia naisia tarjoilijoina. Tämä "opintoryhmä" on nimeltään "Single Focus Atlanta", ja pastori Dennis Rogers sanoi: "Se on sellaista jota Jeesus olisi tehnyt."


On meneillään monia muitakin inhottavia asioita kuten uusi "kristillinen" uskonratkaisu-video nimeltään Sweating in the Spirit (=Hikoilla Hengessä) joka esittää naisia ihonmyötäisissä asuissa pyörimässä "kristillisten" artistien kuten Kirk Franklinin, Yolanda Adamsin ja Shirley Murdokin laulujen tahdissa. Minä ihmettelen että miten varhaiskristityt olisivat suhtautuneet tällaisiin asioihin, nämä ihmiset joita leijonat raatelivat, joita poltettiin roviolla ja jotka kärsivät monista muistakin asioista Evankeliumin tähden. Tämän päivän seurakuntia ruokitaan hengellisellä roskaruoalla kuten Jaabeksen rukous, Promise Keepers, The Purpose-Driven Life ja niin edelleen. Se on yksi mainoskikka toisensa jälkeen. Purpose-Driven Life:n ohjelma ei ole mitään muuta kuin hengellinen monitasoinen markkinointisuunnitelma sieluille ja siihen sisältyy monia new-age prinsiippejä neljäkymmentä päivää kestävässä ohjelmassaan. Meidän täytyy myös huomioida että Rick Warrenin kirja "The Purpose-Driven Life" on ollut New York Timesin best seller listalla yhtäjaksoisesti 86 viikkoa. Tämä ihminen on tienannut miljoonia dollareita tällä new-age kirjallaan ja ihmiset vaativat lisää.


Nyt kun Halloween, noitien Samhain-sapatti on keskellämme, noituudesta kirkoissa tulee todella näkyvää. Viimeisin hullutus on nimikristittyjen joukossa on "Jesus O´Lantern"; joka on tyhjä kurpitsa johon on syövytetty Jeesuksen kasvot.Me tiedämme että Halloween on selkeästi noituutta ja että sillä ei ole mitään tekemistä kristinuskon kanssa. Miksi Tri. James Dobsonin "Focus on the Family" organisaatio lähetti hiljattain radio-ohjelman jossa esiintyi kaksi naista jotka edistivät Halloweenia "kristillisenä" juhlapäivänä? Nämä naiset ylensivät Halloweenin ja Pyhäinmiestenpäivän liittämällä siihen kristityt marttyyrit. He sanoivat että kristittyjen pitäisi antaa suurimmat karkkipatukat sekä parhaimmat kestitykset, ja täten voittaa Halloween takaisin kristillisyydelle. Tästä voitaisiin sanoa paljonkin, mutta riittää kun sanoo että Halloween oli noitien keksintö itse Saatanan toimeksiannosta, ja Jack O´Lanternin, joka valaistiin ihmisen rasvasta tehdyllä kynttilällä, alkuperäinen tarkoitus oli osoittaa yhteistyötä Englannin Druidi-noitien kanssa. Nämä noidat pitivät ihmisuhri-rituaaleja Stonehengessä, Englannissa 31. lokakuuta johon sisältyi valtava polttorovio. Jeremias 10:2 varoittaa meitä: "Älkää totutelko itseänne pakanain menoon."

Vaaleja ja petoksia

Kun vaalipäivä on keskellämme, ihmiset miettivät että mitä tehdä. Me tiedämme että Illuminaatin salaliiton laatijat varmistavat sen että heidän ehdokkaansa voittaa. Nämä ovat suuren petoksen aikoja ja ihmisiä manipuloidaan niin helposti. John Kerry puhui hiljattain tuhansille Baptisti-pastoreille ja aloitti sanoilla: "Läpi monien vaarojen, verkkojen ja ansojen, minä olen jo tullut." Nämä tuhannet pastorit hurrasivat ja Kerry jatkoi: "Tämä armo on kuljettanut minua turvallisesti näin kauas, ja armo johdattaa minut kotiin." Meidän ei sovi koskaan unohtaa että John Kerry, kuten George Bush, on Skull and Bonesin jäsen. Kumpikaan heistä ei ole luopunut jäsenyydestään, sillä ainoa keino päästä siitä ulos on rikkoa julkisesti salaisuuden vala; muuten sinä et ole ulkona! En ollut yllättynyt että kun John Kerry tuli Wisconsiniin, hän meni pieneen Mount Horebin kaupunkiin. Mount Horeb on pahamaineinen okkultismistaan, mukaanlukien lukuisat veistetyt peikot pitkin pääkatua joka on nimeltään "Mount Horeb Trollway". Tämä on erään maailman kaikkein voimakkaimman noitapiirin -- nimeltään "Circle Sanvtuary" -- aluetta. Olen käynyt hengellistä sotaa Circle Sanctuaryn kanssa lukuisia kertoja.


Me olemme myös lukeneet että Vatikaani on antanut katolisille luvan äänestää aborttioikeuksia puoltavaa ehdokasta. Tämä on epäsuora hyväksyntä John Kerrylle. Kardinaali Joseph Ratzinger, Vatikaanin puhdasoppisuuden tuomari myönsi tämän erityisvapauden 15.9.2004. Näyttää siltä että John Kerryllä, aborttia puolustavalla roomalaiskatolisella, on Vatikaanin tuki. Herra Kerry ja hänen vaimonsa olisivat kaikkien aikojen rikkain Ensimmäinen pari; heidän yhteenlaskettu varallisuutensa on 3,2 miljardia dollaria.


Bushin ansioluettelo puhuu puolestaan, ja selvästikin, sekä Bush että Kerry ovat globalististen suunnittelijoiden käskyläisiä. Ei väliä kumpi valitaan, me olemme suurissa vaikeuksissa. On lohduttavaa tietää että Jeesus Kristus on kuningasten Kuningas nyt, ja hän tulee aina olemaan.

Valmistelemassa tietä idän kuninkaille

Raamattu kehoittaa monin paikoin meitä olemaan valppaita itäisten valtojen varalta. Miksi USA:n Kongressi on myöntänyt 20 miljoonaa dollaria vuosittain pohjoiskorealaisille ja on antanut heille oikeiden saada turvapaikan USA:sta? Miksi Kiinaa ei enää koskaan kutsuta Punaiseksi Kiinaksi? Minä katson valokuvaa joka on otettu 19.9.2004 yhdeksänjäsenisen politbyroon kokouksesta ja kuvassa näkyy kymmenen punaista lippua sekä kommunistinen sirppi ja vasara niiden takana. Kommunismi ja komm-UN-ismi elää ja voi hyvin. Kun me näemme öljyn hinnan kohoavan kohti 60 dollaria barrelilta meidän täytyy muistaa että Punainen Kiina kuluttaa nyt kolmanneksen maailman öljyntuotannosta.


Yhdysvalloissa, Homeland Security on nyt rakentamassa turva-tukikohtia Bellinghamista, Washingtonista Plattsburghiin, New Yorkiin. Tulee olemaan jatkuvaa ilmasta käsin tehtävää tarkkailua Kanadan rajalla. Omituista että USA:n ja Meksikon välillä ei tunnu olevan rajaa enää juuri ollenkaan! Meidän rakasta Amerikkaamme vuodatetaan systemaattisesti kuiviin eikä juuri kukaan tunnu välittävän! 9/11 terrori-iskujen seurauksena meidän vapautemme on annettu pois. Jotakin samantapaista on tapahtunut Venäjälläkin. Viime syyskuussa kouluun tehdyn hirvittävän terrori-iskun seurauksena, Vladimir Putin, Venäjän presidentti, on uudelleen muovailemassa Venäjää ja häntä kutsutaan Venäjän uudeksi tsaariksi. Terrorismin vastustamisen nimissä, Putin on rakentamassa omaa versiotaan Department of Homeland Securitystä sekä on "keskittämässä valtaa". Koko maailma on pahaenteisen voiman jatkuvan painostuksen alla, joka tuo esiin antikristuksen hallinnon.


Irania on nyt varoitettu jatkamasta uraanin rikastamisohjelmaansa ydinaseiden valmistamseksi. Irania on syytetty pyrkimyksestä valmistaa joukkotuhoaseita. On vain yksi jonka puoleen me voimme kääntyä näinä epävarmoina aikoina, ja tämä on Herra Jeesus Kristus. Hänellä on kaikki valta. Valitettavasti maailma katsoo muualle. Yhdistyneissä Kansakunnissa on niitä jotka vaativat Yleiskokouksen siirtämistä Geneveen, Sveitsiin ja Bill Clintonin nimeämistä "Viisaiden miesten komitean" johtoon, jotta ratkaistaisiin maailman ongelmat ja sodat. Koskaan aikaisemmin asiat eivät ole edenneet niin nopeasti kuin näinä Viimeisinä päivinä. Antakoon Jumala meille rakkautta totuuteen sekä tahtoa ola kuuliaisia Hänen Sanalleen.


Lopuksi, minä edelleen kehoitan jokaista olemaan valppaana sekä rukoilemaan kiihkeästi. Me olemme täällä auttaaksemme. Muista lähettää meille rukouspyyntösi, sillä jokainen pyyntö saa osakseen yksilöllistä huomiota. Muista myös että tämä uutoskirje on saatavissa audio-muodossa, erityisesti niille joilla on huono näkö. Erityiskiitokset kaikille jotka tuette tätä Lopun ajan ministeriötä niin monin tavoin. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.


David J. Meyer

http://www.lasttrumpetministries.orgTakaisin