Tekemässä kuvapatsasta pedolle

Daniel 2: 31-35:
» Sinä näit, kuningas, katso, oli iso kuvapatsas. Se kuvapatsas oli suuri, ja sen kirkkaus oli ylenpalttinen. Se seisoi sinun edessäsi, ja se oli hirvittävä nähdä. Kuvan pää oli parasta kultaa, sen rinta ja käsivarret hopeata, sen vatsa ja lanteet vaskea. Sen sääret olivat rautaa, sen jalat osaksi rautaa, osaksi savea. Sinun sitä katsellessasi irtautui kivilohkare -- ei ihmiskäden voimasta -- ja iski kuvapatsasta jalkoihin, jotka olivat rautaa ja savea, ja murskasi ne. Silloin musertuivat yhdellä haavaa rauta, savi, vaski, hopea ja kulta, ja niiden kävi kuin akanain kesäisillä puimatantereilla: tuuli vei ne, eikä niistä löydetty jälkeäkään. Mutta kivestä, joka oli kuvapatsaan murskannut, tuli suuri vuori, ja se täytti koko maan.»
Daniel 3: 1
»Kuningas Nebukadnessar teetti kultaisen kuvapatsaan, jonka korkeus oli kuusikymmentä kyynärää ja leveys kuusi kyynärää, ja pystytti sen Duuran lakeudelle Baabelin maakuntaan.»
Ilmestyskirja 13: 15-18
»Ja sille annettiin valta antaa pedon kuvalle henki, että pedon kuva puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin. Ja se saa kaikki pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku. Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusukymmentä kuusi.»


Tässä Last Trumpetin numerossa, kun vuosi 2004 lähenee loppuaan, me katsomme maailmaa joka on horroksessa, huumattuna, illuminismin petollisen juonen toimesta, kun sitä valmistellaan globaalia hallintoa varten itse Saatanan voimien alaisuudessa. Nämä ovat hämmästyttäviä aikoja, jollaisia ei ole koskaan ollut, kun Antikristuksen voimat etenevät nopeasti orjuuttaakseen koko globaalin väestön. Tämän suuren salaliiton laatijat tietävät että he voivat saavuttaa tavoitteensa ainoastaan mikäli ihmiset voidaan muuttaa uudeksi kuvaksi ja täten sopeuttaa "luciferilaiseen" maailmaan.


Yllä olevissa Raamatun jakeissa, me luemme Kuningas Nebukadnessarin unesta, joka kertoo neljästä maailmanhallituksesta jotka nousevat ja katoavat peräjälkeen. Historia osoittaa Raamatun olleen oikeassa kun Babylonian, Meedo-Persian, Kreikan ja Rooman valtakunnat nousivat ja kaatuivat. Nämä neljä valtakuntaa kuvataan Danielin Kirjan luvussa kaksi, erityyppisillä metalleilla ja luvussa seitsemän, erilaisilla hirviömäisillä pedoilla. Mainittakoon tässä että ennen Jeesuksen syntymää oli aina ollut maailmanhallitus, ja koska Hän syntyi Rooman valtakunnan aikoihin, ei ole ollut maailmanvaltakuntaa Rooman häviön jälkeen. On olemassa, kuitenkin, viides valtakunta jota patsaan jalat ja varpaat edustavat, ja tämä valtakunta on nyt paikallaan. Tämä hallitus, jota jalat ja varpaat edustavat, pitää yllä ja tukee näiden kaikkien muinaisten valtakuntien hengellisiä puolia jumalineen ja jumalattarineen, sekä tuo ne aikamme hallituksiin ja uskontoihin, erityisesti nimellisesti "kristillisiin" kirkkoihin. Jos olet koskaan ihmetellyt että mitä seurakunnillemme on tapahtunut, sinulla on nyt vastaus. Täten, hengellisessä mielessä, Nebukadnessarin patsas on edelleen pystyssä mutta se seisoo epävarmoilla jaloilla jotka kuvataan raudan ja saven sekoituksena. Tästä me tiedämme että tämänhetkinen yritys saada aikaan globaali hallitus on lyhytkestoinen ja että se epäonnistuu sillä meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen kivi murskaa patsaan jalat ja tuhoaa sen. Niin voimakkaalta ja vaikuttavalta kuin tämä nouseva maailmanvaltakunta näyttääkin, se on saven heikentämä ja se, kuten kaikki Saatanan suunnitelmat, kaatuvat raskaasti.


Toinen tärkeä seikka joka täytyy muistaa on se että Kuningas Nebukadnessar, joka aikoinaan hallitsi siellä missä meidän sotilaamme nyt taistelevat Irakissa, pystytti patsaan ja vaati jokaista polvistumaan sen edessä osoittaen ehdotonta kuuliaisuutta. Tässä viimeisten aikojen valtakunnassa, antikristus-peto vaatii täydellistä alistumista jotta hän voisi toteuttaa suunnitelmansa. Saatana tietää että ihminen luotiin Jumalan kuvaksi, joten hänen täytyy löytää keino muuttaa ihminen uudeksi kuvaksi. Ihmiset täytyy vietellä, houkutella, demoralisoida, tehdä tunteettomiksi sekä ohjelmoida Saatanan kuvaksi. Se on uusi kirottujen ja kadotettujen sukupolvi jotka nyt ajattelevat, puhuvat ja toimivat kuin peto. Näillä pedon pienillä kuvilla on taipumus väkivaltaan, seksuaaliseen himoon, abortteihin, huumeisiin ja kaikkeen jota löytyy helvetin tarjottimelta kadotuksen voileipäpöydästä. Lävistykset, tatuoinnit, homoseksuaalisuus, ja jumalanpilkka tulevat esiin näistä pienistä pedon kuvista, joilla on nollatoleranssi niitä ihmisiä kohtaan jotka eivät liity heihin tai tue heitä. Tämä on se uusi kuva joka pyyhkii yli maailman kun ihminen yrittää tulla omaksi jumalakseen ja palvoo omia suorituksiaan sokean ylpeyden uskonnoissa sekä kompromisseihin pohjautuvassa yhtenäisyydessä. Tämä hengellinen epävakaus, täynnä kaikenlaisten syntien kirouksia, kaatuu lopullisesti ja nopeasti kun meidän Herramme ja Vapahtajamme, Jeesus Kristus saapuu, Jumalan valtakunta pysyy iankaikkisesti, ja voitto on varma niille jotka seisovat Hänen puolellaan!

Voihkiva ja tuskainen luomakunta

Minä en ole koskaan nähnyt mitään meidän päiviemme kaltaisia asioita. Minun täytyy sanoa että minun sydämeni on täynnä uskoa kun minä näen Jumalan luomakunnan nousevan nuhtelemaan syntistä ja kapinoivaa ihmistä. Purkaukset nousevat auringon pinnalta ennätyksellisen taajaan, mikä osoittaa että muutos on meneillään tällä tähdellä. Täällä maan päällä, me olemme nähneet valtavasti revontulia seutauksena auringon purkauksista. Reuters:in mukaan, on annettu varoitus arktisten alueiden sulamisesta, ja 250 tiedemiestä on allekirjoittanut raportin jossa sanotaan että arktiset alueet lämpenevät kaksi kertaa niin nopeasti kuin muu planeetta ja että asialle ei voi tehdä mitään. Sveitsissä, jäätiköt ovat sulaneet nopeasti ja ovat pienentyneet 20 prosenttia 15 vuoden aikana.


Joillakin alueilla, muuttolintujen on nähty lentävän pohjoiseen talvea pakoon; niiden on myös nähty ottavan muitakin omituisia muuttoreittejä kun meidän maapallomme magneettiset navat ovat alkaneet vaihtua ytimen sulan rauta- ja nikkeli-sisuksen liikkeen vuoksi. Lopulta, pohjoisesta tulee etelä ja etelästä pohjoinen. Jesaja 24:1 [KJV] sanoo: "Katso, Herra tekee maan tyhjäksi, ja autioksi, ja kääntää sen ylösalaisin, ja hajottaa sen asukkaat."


Tulivuoret jatkavat heräilemistään ympäri maailman, oksentaen sisuksistaan tulta ja savua. Näihin kuuluu Mt. Semeru Indonesiassa, Mt. Grimsvotn Islannissa sekä Mt. Etna Sisiliassa. Muut tulivuoret kuten Mt. St. Helens sekä aivan hiljattain, Mt. Rainier; molemmat Washingtonin osavaltiossa, ovat heräilemässä.


Maanjäristykset jatkavat lisääntymistään sekä voimistumistaan kaikkialla maapallolla, tai Jeesuksen sanoin Matteuksen luvussa 24:7: "Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin." 23.10.2004, Japaniin iski tuhoisa maanjäristys voimakkuudeltaan 6,8; saaden aikaan laajaa tuhoa sekä karkoittaen 100.000 ihmistä kodeistaan. Voimakkaita jälkijäristyksiä tapahtui melkein päivittäin, ja 5.11.2004, toinen 5,0 suuruinen järistys iski tälle alueelle. Muita voimakkaita järistyksiä olivat: Manila, Filippiinit, 9.10.2004, voimakkuus 6,4; Romania ja Bulgaria, 28.10.2004, voimakkuus 6,0; Taiwan, 15.10.2004, voimakkuus 7,0; Jakarta, Indonesia, 14.11.2004, voimakkuus 6,0; Cali, Kolumbia, 15.11.2004, voimakkuus 6,7.


On niin monia merkkejä voihkivasta ja piinatusta maasta jotka osoittavat voimakkaasti että Vapahtajan tulo on lähellä ja että tämä pedon hengellinen kuvapatsas kaatuu. Nämä ovat aivan viimeisiä armon päiviä, eikä tuomion päivä ole kaukana! Luovuta sydämesi Kaikkivaltiaale Junmalalle täydellisessä katumuksessa ja synnin hylkäämisessä, ja Hän hyväksyy sinut. Tee se nyt ennenkuin on liian myöhäistä.

Okkulttinen yhteys vaaleihin

Vaali-kiihko on ohi, ja George W. Bush, Illuminaatin käsin poimima ehdokas, pysyy Yhdysvaltain presidenttinä toisen kauden. Tosin, ei olisi ollut väliä sillä kumpi valitaan, sillä kumpikin toimisi juuri niin kuin Uuden maailmanjärjestyksen arkkitehdit käskisivät. Näin on ollut jo jonkin aikaa. Kun Nixon kampanjoi Humphreytä vastaan, se oli tweedle Dick tai tweedle Dumphrey (tweedle = tuskin mitään eroa). Kun Carter kampanjoi Fordia vastaan, se oli maapähkinävoi vastaan hyytelö. Juuri nyt, George W. Bush on sätkynukke johon on kiinnitetty monia naruja. Tämä on se mies, George W. Bush, joka aloitti tämän hirvittävän sodan Irakissa noitien Ostera-sapattina ja julisti sen päättyneeksi Beltaine-sapattina. Hän ehdottomasti noudattaa käsikirjoitusta. Voisiko tämä kaikki olla sattumaa? Meidän täytyy muistaa pahamaineisen illuministin ja kommunistin Franklin D. Rooseveltin sanat kun hän lausui: "Politiikassa mitään ei tapahdu sattumalta; jos se tapahtuu, sinä voit olla varma että me suunnittelimme sen tähän tapaan." Sopivasti, Franklin D. Roosevelt oli Skottilaisen riitin 32. asteen vapaamuurari sekä USA:n 32. presidentti. Häntä seurasi Harry S. Truman, 33. asteen vapaamuurari sekä YHdysvaltain 33. presidentti.


21.9.2004, Presidentti Bush teki vuosittaisen vierailunsa Yhdistyneisiin Kansakuntiin puhuakseen YK:n Yleiskokouksessa. Se oli noitien syyspäivän tasauksen sapatti joka toi hänet okkulttisen voiman pyörteeseen kun hän seisoi tässä maailmanhallituksen okkulttisessa kamarissa. Minä seisoin kerran juuri sillä korokkeella josta käsin hän puhui, ja rukoilin tätä pahaa järjestelmää vastaan. Voin kertoa sinulle että itse Saatana kävelee tämän kamarin läpi niinkuin hän kulkee maapalloa edestakaisin.


Vaalikampanjan aikana, Bush jatkuvasti käytti Aaron Copelandin laulun "Fanfare for the Common man" teemaa. Laulussa sanotaan: "Toinen uusi päivä koittaa sinulle, fanfaari herättää maan; alastomat elävät aivan auringonpaisteen alapuolella, tavallisen miehen aamunkoitossa. Raivoavan väkijoukon ulkopuolella, hän nauraa matkallaan; vilkas kaupunki, mikä vahinko; sillä ei ole sanaa sanottavana. Piinatut ihmiset, miljardit ihmiset, he eivät näytä ymmärtävän; soivat korvat ovat kykenemättömiä kuulemaan, luonnollisen suunnitelman ääniä. Yeah, yeah, yeah."


Jumalan armosta pelastettuna entisenä noitana ja okkultistina, minä voin kertoa sinulle että Herra Bushin valitsema laulu on kirjoitettu kokonaan noitien kielellä. Se on myös suppea selvitys vapaamuurareiden ensisijaisesta opista. Tämä laulu kertoo ihmiskunnan alastomasta tai tavallisten laumasta jota täytyy ohjata ja kontrolloida koska he eivät koskaan tiedä mikä on heille parhaaksi fyysisesti, henkisesti tai hengellisesti. Tämä taviksien lauma ei koskaan ymmärrä mitä on meneillään, ja heitä pidetään pimennossa voimalla joka toimii luonnollisen suunnitelman tai Illuminaatin kaavioiden kautta. Tämä laulu loppuu tyypillisellä noitien tai vapaamuurareiden tyyliin sanaan joka toistuu kolme kertaa.


Nämä seitsemän päivää ennen presidentinvaaleja olivat järkyttäviä ja hämmästyttäviä kun okkulttinen voima alkoi nousta huippuunsa. Lokakuun 27. päivän yönä oli täysikuu joka tunnetaan nimellä "täysi metsästäjien kuu". Tämä täysi metsästäjien kuu, joka on viimeinen täysikuu ennen Halloweenia tai Samhainia, oli alunperin nimetty noitien tammien jumalan tai sarvipäisen yön metsästäjän mukaan. Tämä sama täysikuu tunnetaan myös nimellä "täysi verikuu", ja jopa AP julkaisi siitä uutisen otsikolla "Verinen kuu nousee keskiviikkona". Tehdäkseen tämän täysikuun vieläkin pahaenteisemmäksi, oli täydellinen kuunpimennys tämän täysikuun noustessa. Kun maan varjo tuli kuun päälle, se oli verenpunainen. Okkultismin maailmassa, tämä koko tapahtumasarja merkitsisi äärimmäisten vaikeuksien alkua jotka johtavat suureen tuhoon ja ihmiselämien menetykseen. Okkultistit ja noidat uskovat myös että varjo auringon tai kuun päällä ennustaa maailmanjohtajan kuolemaa. Tällä kertaa se oli Jasser Arafat.


Kaksi päivää verisen täysikuun pimennyksen jälkeen, tapahtui merkittävä asia joka ei saanut juuri lainkaan huomiota. 29.10.2004, kaksikymmentä yhdeksän kansakuntaa yhdistyi virallisesti Euroopan Yhdysvaltoina tai Euroopan Unionina. Tämän uuden Euroopan Unionin perustuslaki allekirjoitettiin Roomassa Campidogliossa, Tiber-joen varrella. Okkultistisessa numerologiassa, luvut 2 + 9 = 11, Vesimiehen luku. Roomassa, 29 kansakuntaa yhdistyi noitien lokakuun 29. päivänä täyden verikuun sekä Samhain- tai Halloween-sapatin puolivälissä. Tämä on myös vuoden 1929 pörssiromahduksen 75-vuotis muistopäivä. Me näemme nyt euron saavuttavan ennätyksensä Amerikan dollaria vastaan, jonka arvo laskee nopeasti maailman rahamarkkinoilla.


Meidän täytyy myös huomata että se oli 13 päivää Euroopan Unionin perustuslain allekirjoittamisen jälkeen kun Jasser Arafat kuoli. Ilmoitus hänen kuolemastaan ennettiin 11.11.2004 kello 03:30. Tämä oli myös 11 päivää Halloweenin jälkeen. Arafat kuoli 13. yönään sairaalassa Pariisissa, Ranskassa, ja kaikki tiedot hänen kuolemastaan on sinetöity. Nämä luvut osoittavat ehdotonta illuministista kaavaa, ja Kaikkivaltias tuomitsee nämä pahat illuminaatit heidän omien suunnitelmiensa mukaan, kääntäen heidän järjestelmänsä heitä itseään vastaan. Minä muistan että Adolf Hitler nousi valtaan noitien Beltaine- tai Valpurinyön sapatin aattona ja surmasi itsensä tasan 13 vuotta myöhemmin tänä noituuden yönä joka edelsi toukokuun 1. päivän aamua vuonna 1945.


Vaalipäivä Amerikan Yhdysvalloissa oli 2.11.2004, päivä joka tunnetaan myös Kaikkien sielujen päivänä tai Kuolleiden päivänä. Jotkut ovat ihmetelleet että miksi Illuminati ei valinnut John F. Kerryä, ja eräs syy tähän on aivan ilmeinen. Jos John Kerry olisi valittu, hän olisi epäilemättä ollut ehdolla myös toiselle kaudelle vuonna 2008, eikä olisi sallinut Hillary Clintonin kilpailevan tästä paikasta vuonna 2008. Republikaanit suunnittelevat laittavansa hänen vastaehdokkaakseen joko Rudy Giulianin, entisen New York Cityn pormestarin tai Kalifornian kuvernöörin Arnold Schwarzeneggerin.


Välittömästi sen jälkeen kun George W. Bush oli julistettu voittajaksi, mediassa nähtiin joitakin hämmästyttäviä kuvia presidentistä. Eräässä valokuvassa Bush on asettuneena Yhdysvaltain Suuren sinetin eteen niin että tämä sinetti muodostaa täydellisen kehän hänen päänsä ympärille ikäänkuin hän olisi ollut jumalallinen olento. Toisessa valokuvassa Ensimmäinen nainen, Laura Bush tekee saatanallisen tervehdyksen vasemman kätensä kämmen alaspäin, noitien ilkityön tai kirouksen merkki. Toisessa kuvassa Bush nostaa oikean kätensä keskisormen ylös. Minä näin tästä filmi-otoksen, ja samalla kun hän nosti keskisormen, sinä pystyit kuulemaan ihmisten haukkovan henkeään ja hykertävän kun hän sanoi: "Vain pieni yhden sormen voitontervehdys." Toisessa kuvassa hänen vasen käsivartensa on ojentuneena Adolf Hitler -tyyppiseen tervehdykseen.


Välittömästi vaalien jälkeen marraskuun viidnetenä, Euroopan Unioni piti erityiskokouksen ja informoi Presidentti Bushia että hänen täytyy tehdä yhteistyötä heidän kanssaan. Englannissa, Daily Mirrorin etusivulla marraskuun 4. päivänä oli kuva Presidentti Bushista vähä-älyinen ilme kasvoillaan ja otsikko kuului: "Kuinka 59.054.087 ihmistä voi olla niin tyhmiä?" Sattumoisin, niiden jotka luulevat että George Bush on aikeissa tehdä jotakin aborttien suhteen pitäisi muistaa että jos hän ei tehnyt mitään ensimmäisten neljän vuoden aikana, hän ei tee mitään myöskään seuraavalla kaudella. Mainittakoon tässä että Senaattori Arlen Specter varoitti presidenttiä etukäteen että hän ei ole nimittämässä abortteja vastustavia tuomareita Korkeimpaan oikeuteen. Monet lehdet raportoivat tästä, mutta Specter kieltää sanoneensa näin. Tulee epäilemättä olemaan suuri mullistus ja me olemme nyt näkemässä suuren määrän ihmisiä jättävän Bushin hallituksen, kun eroanomus toisensa jälkeen ylittää presidentin työpöydän.

Lisää kaaosta muinaisessa maassa

Kuin sota Irakissa jatkuu, amerikkalaisten on mahdotonta ymmärtää tai saada minkäänlaista otetta siihen mitä tässä runnellussa maassa todella tapahtuu. Suuri Fallujan kaupunki on nyt raunioina ja tuhannet siviilit viruvat haavoittuneina kuolleiden joukossa. Samalla kun uutismedia kertoo meille vain sen minkä he haluavat meidän tietävän, avustustyöntekijät antavat lohduttoman kuvan. Tämä maa on täysin pirstaleina. Meidän presidenttimme, joka ylpeästi kutsuu itseään "sota-presidentiksi", on nyt vastuussa 100.000 irakilaisen kuolemasta! Tämän kaiken valossa, olen hämmästynyt evankelista Pat Robertsonin sanoista, joka tuki Bushia ja puhui hänen kanssaan juuri ennenkuin Irakin sota alkoi. Keskustelun aikana, Robertson varoitti että Bushin pitäisi odottaa raskaita tappioita. Presidentti Bush vastasi: "Meillä ei tule olemaan tappioita ollenkaan." Kun me pohdimme näitä naurettavia sanoja, meidän täytyy myös muistaa että hulluuden virallinen määritelmä on kykenemättömyys kohdata todellisuus.


Irakissa, Afganistanissa ja muissa suunnittelun alla olevissa sodissa taistelevien sotilaiden tarve on tulossa kriittiseksi. Me muistamme Presidentti Bushin sanat kampanjansa aikana kun hän lupasi: "Ei tule olemaan yleisiä kutsuntoja niin kauan kuin minä olen presidenttinä." Nämä sanat saavat minut muistamaan Woodrow Wilsonin sanat, kun hän sanoi kampanjansa aikana: "Valitkaa mies joka pitää poikasi poissa tästä sodasta." Kun hän sanoi tämän hänellä oli jo suunnitelmat tehdä päinvastoin. Meidän täytyy myös muistaa Franklin Delano Rooseveltin sanat kun hän sanoi: "Minä sanon yhä uudestaan että minä en koskaan lähetä poikiamme taistelemaan ulkomaiselle maaperälle." Hän sanoi tämän sen jälkeen kun hän oli jo tehnyt suunnitelmat hyökkäyksestä Pearl Harboriin, joka antoi hänelle tekosyyn rikkoa lupauksensa.


Me olemme nyt lukeneet että Fort Carsonissa, Coloradossa oleville sotilaille oli kerrottu että heidän pitäisi jatkaa palvelustaan vielä kolmella vuodella tai heidät lähetettäisiin Irakiin muutaman kuukauden sisällä. Me olemme myös lukeneet että U.S. Army on luisumassa periaatteestaan kieltää naisten osallistuminen taistelutehtäviin, jotta se voisi asettaa "molemmista sukupuolista koostuvat tukikomppaniat taistelevien yksiköiden sisään" alkaen tammikuussa 2005. Kun me ajattelemme armeijan pedon luonnetta, me voimme ymmärtää paremmin miksi välittömästi vaalien jälkeen USA:n kansalaisten määrä jotka ottivat yhteyttä Kanadan maahanmuuttopalveluun lisääntyi 600 prosentilla. Me voimme myös ymmärtää miksi Homeland Security on pystyttänyt tukikohtia pitkin Kanadan rajaa Plattsburghista, New Yorkista, Bellinghamiin, Washingtonin osavaltioon, raskailla vakoilumahdollisuuksilla varustettuina, mukaanlukien Blackhawk-helikopterien käyttö. En usko että tarkoituksena on pitää kanadalaiset omalla puolellaan. Miksi meillä ei ole tällaista tiukkaa valvontaa Meksikon vastaisella rajalla?

Terroria ja väärää turvallisuutta

Amerikkalaisia pitää talutusnuorassa outo ja salamyhkäinen voima välittömien terrori-iskujen pelon avulla. Se on pelkokerroin joka sallii niiden jotka johtavat sitä hallita tehokkaasti sokeaa tavallisten ihmisten laumaa. Terrori-harjoituksia on suunniteltu vuodelle 2005, ja New Jersey Department of Health and Senior Services:in muistion mukaan, tulee olemaan maanlaajuinen terrorismi-harjoitus 4.4. - 11.4 nimeltään TOPOFF. Sille on annettu tällainen nimi koska Liittovaltion korkeat viranomaiset tarkkailevat tuloksia. Minä mietin vakavissani että voidaanko heihin luottaa! Me tiedämme että vaalien jälkeisenä päivänä, F-16 hävittäjä iski kansakouluun Little Egg Harborissa, New Jerseyssä, ampuen 25 sarjaa 20 millimetrin kahden tuuman pituisia luoteja katon läpi. Onneksi oli yö, joten kukaan ei loukkaantunut eivätkä luokkahuoneet olleet käytössä. Armeija sanoi että se oli erehdys.


Meidän armeijamme on tehnyt muitakin erehdyksiä, ja he etsivät nyt vetypommia jonka he kadottivat lähellä Little Tybee Islandia Georgian rannikolla. Tämä lämpöydinlaite on jossakin tässä valtameren osassa, ja sekä sukeltajat että tiedemiehet jatkavat sen etsimistä.


Toisessa terrorismi-harjoituksessa, joka pidettiin Muskegonissa, Michiganissa, Homeland Security sponsoroi valehyökkäyksen koulubussia vastaan. Tämän simuloidun hyökkäyksen oli tekevinään ryhmä nimeltään "Hörhöt kouluja ja koulutusta vastaan"; jotka uskovat että jokainen pitäisi kouluttaa kotona. Täten, kotona lapsensa opettavat yhdistettiin terrorismiin.

Illuministista terveyden hallintaa

Me olemme kaikki kuulleet flunssarokotteen vajauksesta, ja hiljattain YK:n alainen Maailman terveysjärjestö ennusti että miljoonat kuolevat tulevassa "pandemiassa". Yhdentoista lääkeyhtiön, hallitusten ja lisenssitoimistojen paneeli teki tämän ennusteen, ja heidän luulisi olevan asioista selvillä sillä he valmistivat bakteerit joista tämä ongelma on lähtöisin. Ihmisten reaktio on ollut todella hämmästyttävä, kun paniikissa olevat ihmiset seisoivat pitkissä jonoissa toivoen saavansa rokotteen. Jos ihmiset käyttäisivät tämän energiansa Herran Jeesuksen etsimiseen, me näkisimme ihmeitä! Rokote itsessään on hyvin vaarallinen, ja on paljon parempi luottaa Jumalaan!


Me olemme myös lukeneet että tiedemiehet ovat nyt löytäneet keinin manipuloida geenejä niin että eläimet muuttuvat kuhnureiksi jotka eivät väsy toistuviin työtehtäviin, sekä muuttuvat aggressiivisista mukautuvaisiksi luomuksiksi jotka ovat halukkaita kulkemaan yhtä matkaa minkä tahansa kanssa. London Timesin 17.10.2004 ilmestyneen artikkelin mukaan, tätä geeniterapiaa voidaan käyttää ihmisiin masennuksen ja muiden tautien hoidossa. Tämä on ihmisen mukautuvuuden uutta tiedettä. Tämä on totisesti Orwellilainen yhteiskunta, ja hiljattain FDA hyväksty mikrosirun käytön ihmisiin.


Tapahtuu tyrmistyttäviä asioita toisensa jälkeen. Kansanedustaja Ron Paul (R - Teksas) esitti Bushin rakastaman asetuksen hylkäämistä, jossa testattaisiin kaikkien amerikkalaisten lasten mielenterveys. Tämä jalo yritys kaatui äänin 95-315. Nyt Illinoisin osavaltio on käynnistänyt pakollisen mielenterveyden testaamisen kaikille alle 18-vuotiaille lapsille sekä raskaana oleville naisille. Mandaatti on nimeltään "tarjota tarkastus varmistaaksemme sopivan ja kulttuurillisesti relevantin arvion nuorten lasten sosiaalisesta ja emotionaalisesta kehittyneisyydestä standardisoitujen työkalujen avulla". Kaikki raskaana olevat naiset tutkitaan masennuksen varalta, ja siitä eteenpäin, seuraten lapsen syntymää, yksivuotiaaksi asti. Jälkihoitopalveluja tarjotaan myös.


Me voimme olla varmoja että ihmiset jatkavat vapauksiensa menettämistä niin kauan kuin he sallivat tämän jatkuvan. Meidän täytyy olla ihmisiä jotka rukoilevat ja kulkevat Jumalan vanhurskaudessa sekä julistavat suureen ääneen että me tottelemme Jumalaa enemmän kuin ihmisiä! Minun täytyy taputtaa Kanadan kristityille jotka nousivat ylös ja pakottivat Kanadan Keskuspankin eliminoimaan "sateenkaari-kolmio" tarran joka edistää homoseksuaalista agendaa; marraskuun Last Trumpetissa mainittiin tästä asiasta. Me rukoilimme ja Jumala kuuli meitä!

Pedon nousu ja tuho

Pedon todellinen luonne sekä sen saatanallinen voiman lähde paljastuu vähitellen. Äskettäisessä USA Today:n uutisraportissa, me löydämme että United States Air Force Research Lab käyttää 7,5 miljoonaa dollaria sellaiseen jota se kutsuu "teleportaatio-henkitieteeksi". Henkitieteiden tutkija tiedemies Eric Davis sanoi: "Psyykkinen teleportaatio, siirtyminen paikasta toiseen ajatuksen voimalla on erittäin todellista ja sitä voidaan kontrolloida." Tämä tunnetaan myös nimellä psykokineesi, ja minä voin myös kertoa sinulle että se on ensimmäisen luokan noituutta. 88-sivuisessa raportissaan Davis lainaa UFO-raportteja, venäläisiä ja kiinalaisia parapsykologian tutkimuksia sekä USA:n armeijan tutkimuksia lusikan taivutus -ilmiöstä.


Nämä ovat outoja aikoja, ja pahat henget tekevät ahkerasti töitä viedäkseen ihmis-käskyläisensä viimeisen suuren hengellisen taistelun viimeisiin asemiin. Entinen presidentti Bill Clinton on tehnyt nyt selväksi että hän haluaisi olla Yhdistyneiden Kansakuntien pääsihteeri. Olisi hämmästyttävä tilanne jos Bill Clinton saavuttaisi tämän tavoitteensa ja Hillarystä tulisi USA:n presidentti.


Eräs lopun merkki on se että monia antikristuksia nousee ennen lopullista antikristusta. 1 Johannes 2:18 sanoo: "Lapsukaiset, nyt on viimeinen aika. Ja niinkuin te olette kuulleet, että antikristus tulee, niin onkin nyt monta antikristusta ilmaantunut; siitä me tiedämme, että nyt on viimeinen aika." Eräs esimerkki tästä on tapahtuma joka tapahtui Dirksen Senate toimistorakennuksessa Washington D.C:ssä, viime maaliskuussa juuri noitien Ostera-sapatin jälkeen. Se oli palkintoseremonia rauhan edistämisestä, ja 81 kongressiedustajaa oli mukana. Seremonian aikana, mies joka kutsuu itseään Pastori Sun Myung Moon:iksi, nouisi lavalle ja julisti pelastaneensa Adolf Hitlerin ja Josif Stalinin sielut. Moon jatkoi sanomalla että opetustensa kautta, nämä diktaattorit olivat julistaneet hänet "ihmiskunnan pelastajaksi, Messiaaksi ja takaisin tulevaksi Herraksi". Annettuaan tämän julistuksen, Moon puettiin hehkuvanpunaiseen ja turkisreunaiseen viittaan, ja Illinoisin Demokraatti-edustaja Danny Davis ojensi hänelle kultaisen kruunun. Moon jatkoi sanomalla: "Ihmiset tulevat todelliseen maailmanrauhan valtakuntaan, toteuttaen Jumalan tahdon ja luovat taivaan maan päälle... Diktaattorit kuten Hitler ja Stalin ovat saaneet voimaa minun opetuksistani, tehneet parannuksen sekä syntyneet uudestaan uusina persoonina."


Lopuksi, minun täytyy sanoa että meidän, todellisina kristittyinä, täytyy aina pysyä todellisessa Jumalan Sanassa ja rukoilla tauotta. Meidän täytyy nousta voimassa uskossamme Jeesukseen Kristukseen sekä sytyttää valo jonka Hän on pannut sisällemme loistamaan yhä kirkkaammin pimeässä ja pahassa maailmassa. Muista lähettää meille rukouspyyntösi. Jokainen saa osakseen yksilöllistä huomiota. Armo ja rauha olkoon yllänne moninkertaisena Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

David J. Meyer

http://www.lasttrumpetministries.orgTakaisin