Illuministinen tumma varjo ennen aamunkoittoa!

Job 1: 6-7:

"Mutta kun eräänä päivänä Jumalan pojat tulivat ja asettuivat Herran eteen, tuli myöskin saatana heidän joukossansa. Niin Herra kysyi saatanalta: 'Mistä sinä tulet?' Saatana vastasi Herralle ja sanoi: 'Maata kiertämästä ja siellä kuljeksimasta.'"


Aamos 7:17:

"Sentähden, näin sanoo Herra: 'Sinun vaimosi joutuu portoksi kaupungissa, sinun poikasi ja tyttäresi kaatuvat miekkaan, sinun maasi jaetaan mittanuoralla, sinä itse kuolet saastaisessa maassa, ja Israel viedään pakkosiirtolaisuuteen, pois omasta maastansa.'"


Hoosea 7:12-16:

"Juuri kun ovat menossa, minä levitän verkkoni heidän päällensä ja pudotan heidät alas kuin taivaan linnut; minä kuritan heitä, niinkuin on julistettu heidän seurakunnallensa. Voi heitä, sillä he ovat menneet minua pakoon! Häviö heille, sillä he ovat minusta luopuneet! Minä tahdoin lunastaa heidät, mutta he puhuivat minua vastaan valheita. Eivät he huuda minun puoleeni sydämestänsä, vaan ulvovat vuoteissansa. Jyvien ja viinin tähden he kokoontuvat. Minua vastaan he niskoittelevat. Minä olen heitä kurittanut, minä olen vahvistanut heidän käsivartensa, mutta minua vastaan he ovat aikoneet pahaa. He kääntyvät, mutta eivät korkeutta kohti. He ovat kuin pettävä jousi. Heidän ruhtinaittensa pitää kaatuman miekkaan kieltensä kiukkuisuuden tähden. Tästä he saavat pilkan Egyptin maassa. "
Tässä Last Trumpetin numerossa me taas kerran katsomme niiden tapahtumien taakse joita nyt paljastetaan ympärillämme. Me aiomme käyttää Kaikkivaltiaan Jumalan Sanaa valaisemaan totuuden valolla pimeyden pahaenteisiä ja luvattomia töitä, sekä paljastamaan Illuminatin suuren salaliiton suunnitelmia. Nämä ovat moninaisen hämmennyksen päiviä, ja meidän kansakuntaamme saartaa hengellinen usva. Saatana tekee töitään salaisuuksien synkässä valtakunnassaan, ja koska melkein kaiki ovat tietämättömiä siitä kuka todellinen vihollinen on, nämä ihmiset eivät näe tässä mitään järkeä. Kylmä ja raskas totuus on, että Saatana ja ne elitistiset voimat jotka ovat yhteistyössä hänen kanssaan, tekevät ahkerasti töitä perustaakseen maan päälle Saatanan valtakunnan hyväntahtoisen oligarkian valepuvussa, joka tosiasiassa on maailmanlaajuinen diktatuuri.


Jotta he saavuttaisivat tavoitteensa, kaikki moraalinen ja hyvä täytyy tuhota jotta saataisiin avattua tie antikristilliselle järjestelmälle. Voiko kukaan ajatteleva ihminen epäillä, että monet uudet ohjelmat, poikkeustilalait, uudet virastot sekä muut hallituksen yksiköt on suunniteltu juuri tämän päämäärän toteuttamista varten? Saatana vastasi kerran Jumalalle sanomalla että hän oli kiertämässä maata pitkin ja poikin. Toisin sanoen, Saatana on matkustanut jokaiseen ilmansuuntaan, vieraillut jokaisella pituus- ja leveyspiirillä perustamassa omaa hallintojärjestelmäänsä. Tehden työtä käskyläistensä kautta hallitusten ylimmillä portailla, kirkkojen hierarkiassa sekä jokaisen hallituksen ohjelman sisällä joka koskettaa ihmisiä, Saatana on tehnyt kävelyretkensä ja jättänyt rumia kengänjälkiään kaikkialle maailmaan. Tässä, salli meidän huomauttaa että Saatanalla on aina edessään petollinen esitys uudesta ja paremmasta tiestä, mutta hänen jälkeensä tulee herätys painajaiseen ja tuhoon. Monet tapahtumat todistavat tästä. Noituuden valtakunnassa jokainen esine valaistaan takaa jotta se heittäisi varjon eteen, ja tämän varjon sanotaan olevan takaavalaistun henki. Tämä on yksi syy, miksi noidat kirjoittavat itselleen oman henkilökohtaisen loitsujen kirjan ja kutsuvat sitä "varjojen kirjaksi". Kun Saatana kohdistaa valoaan takaa, hänen seuraajansa kävelevät aina hänen epävarmuuden ja kaksimielisyyden varjossaan. Mikään tässä valtakunnassa ei ole koskaan selkeästi määritelty oikeaksi tai vääräksi. Kaikki on suhteellisen oikeaa tai väärää. Näkymättömät ja piilotetut asiat ovat aina asian ydin, ja ne ovat eteenpäin vievä muutoksen voima kohti uutta ja jatkuvasti muuttuvaa hengellistä evoluutiota. Koko käsikirjoitus esitellään selkeästi yhden US-dollarin setelin kääntöpuolella, kun me näemme kaikkinäkevän silmän takaapäin valaistuna sekä kokonaisen voimille alistetun pyramidin joka on rakennettu edistämään kyklooppista Saatanan silmää, joka näkee yli koko operaation. Tämä vertauskuva on Illuminatin vaakuna.

Kansakuntien tuska ja hämmennys

Me tiedämme että tällaista aikaa ei ole koskaan ollut! Nämä ovat suuren hämmennyksen aikoja; me tiedämme tästä että nämä ovat viimeisiä päiviä. Me löydämme sanan "hämmennys" Luukas 21:25:stä. Se on ehdottomasti vallitseva tilanne meidän päivinämme. Vain kaksi jaetta myöhemmin me löydämme seuraavat sanat: "Ja silloin he näkevät Ihmisen Pojan tulevan pilvessä suurella voimalla ja kirkkaudella." Tämä on meidän toivomme, ja todellisina kristittyinä nyt on meidän aikamme suorittaa suuria asioita meidän Herrallemma ja Vapahtajallemme, Jeesukselle Kristukselle. Salaiset asiat ovat nyt tulossa päivänvaloon koska ihmiset joilla on Jeesuksen Kristuksen pelastavan veren voima, kohdistavat valoaan pimeyden salaisten töiden päälle. On menossa suuri mullistus, ja se jatkuu yhä voimistuen!


Presidentti Bush teki hiljattain selväksi, että "terrorismin vastainen sota" ei ole lähelläkään loppua. Presidentti sanoi hiljattain: "Terrorismin vastainen sota tulee olemaan pitkä, ja kuten George C. Marshall niin selvästi ymmärsi, se ei riitä tekemään maailmasta parempaa paikkaa." Se oli George Catlett Marshall joka antoi pois Yhdysvaltojen vaurauden ensimmäisessä suuressa taloudellisessa askeleessa Toisen maailmansodan jälkeen heikentääkseen meidän kansakuntaamme ja pakottaakseen Yhdysvallat pienentymään voittaja-valtiosta keskikokoiseksi globaalin palapelin palaksi! Meidän täytyy nyt ihmetellä, että aikooko Presidentti Bush lyödä nämä kansakunnat ensin maanrakoon ja sitten pitää niitä hengissä uudella Marshall-avulla.


Presidentti antoi hiljattain Saddam Husseinin syntymäpäivänä seuraavanlaisen lausunnon: "Saddam on nyt 65-vuotias, ja me aiomme laittaa hänet eläkkeelle. Tämä saattaa vaatia 70000-250000 sotilasta, mutta me aiomme laittaa hänet eläkkeelle." Minä kuulin tästä aikaisin aamulla ABC:n radio-uutisista ja pidin sitä hämmästyttävänä. Tämä lausunto ei jätä Irakin johtajalle muuta mahdollisuutta kuin tehdä terroritekoja Yhdysvalloissa. Toisen maailmansodan aikana meidän maamme asukkaille kerrottiin toistuvasti, että "lipsahdus puheessa voi upottaa laivan". Miksi Meidän Presidentillämme on niin suuri suu että hän saattaa houkutella tekemään hyökkäyksiä meitä vastaan? Se on osa hänen agendaansa.


Nyt me olemme saaneet olla todistamassa "bioterrorismi-harjoitusten" alkamisia, sellaisten kuin se joka pidettiin hiljattain McAlesterin kaupungissa Oklahomassa, johon osallistui 10000 kaupungin 18000 asukkaasta yhteistyössä FEMA:n ja muiden liittovaltion tahojen kanssa. Tässä harjoituksessa, C-47 lentokone vapautti taivaalle hienoa suihketta joka oli olevinaan pneumaattista (=paineilma) ruttoa. Kun harjoitukset etenivät ja ihmiset tulivat sairaaloihin, ihmisille jaettiin 10000 pakkausta marmeladia joka oli olevinaan lääkettä. Tohtorit pystyttivät "ensiapuasemia" ja "ruumishuoneita", ja ihmisiä kuljetettiin molempiin paikkoihin. Kuinka kauan kestää ennenkuin jotakin todella tapahtuu? Ihmisiä pystytään hallitsemaan kunnolla vasta sitten kunb heitä terrorisoidaan, ja kun tämä tapahtuu, ihmisten tahto murretaan helposti, ja tunnteet nousevat esille.


Yksi asia josta me voimme olla varmoja on se, että terrorismi ja jatkuva terrorin uhka on osa suunnitelmaa tuoda Uusi maailmanjärjestys. Viime päivinä, me olemme kuulleet että Bushin hallinto tiesi etukäteen terrori-iskun mahdollisuudesta World Trade Centeriä vastaan. Me tiedämme että terroristit koulutettiin lentäjiksi täällä Yhdysvalloissa, ja me tiedämme myös että meidän hallituksemme myönsi viisumeita tuhansille potentiaalisille terroristeille.


Heinäkuussa 2001, vain kaksi kuukautta ennen 9/11 iskuja, FBI:n päämajaa Washingtonissa varoitettiin terroristeista lentokouluissa sekä hyökkäyksen mahdollisuudesta. Mitään ei tehty. Tulee joka päivä yhä ilmeisemmäksi että Illuminati laati tämän operaation, ja että meidän Presidenttimme, monien muiden kanssa, oli mukana tässä operaatiossa. Minulla on edessäni valokuva Presidentti Bushista hänen puheensa aikana, ja hän antaa kädellään "pedon merkki" -signaalin. Tämä tehdään aina vasemmalla kädellä, ja se muodostetaan laittamalla peukalon ja etusormen päät yhteen ja nostamalla kolme jäljellä olevaa sormea ylös. Tämän viitataan joskus OK-signaalina. Todellisuudessa se muodostaa kolmisormisen kuutosen tai 666. Tämä tuli yleiseen käyttöön 9/11 iskujen jälkeen. Hiljattain, minä näin Presidentin "oikean käden" miehen, Ari Fleischerin, tekevän tämän saman signaalin vasemmalla kädellään. Tämä on puhdasta noituutta ja merkitsee alistumista pimeyden voimille. Meidän täytyy myös kysyä miksi Ozzy Osborne ja hänen vaimonsa olivat hiljattain Valkoisessa Talossa päivällisillä. Osbourne ja hänen vaimonsa ovat voimakkaita noitia jotka poseeraavat kuvassa suut auki ja kieli pitkällä. Osbourne tunnetaan hyvin siitä että hänellä on tapana purra pää poikki elävältä lepakolta performensseissaan. Tällainen okkultistinen voima yltää hallituksemme huipulle asti. Minä tunnistan noituuden kun minä näen sellaista koska minä olin kerran osa sitä maailmaa. Nyt minä lepään Herramme ja Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen pelastavan voiman toivossa, sekä hänen kyvyssään suojella meitä ja antaa meille voitto.


Toinen vakava tilanne joka on ottanut paikkansa miltei huomaamatta on kansainvälisen rikostuomioistuimen perustamisen hyväksyminen. Omaha World-Herald raportoi, että 1.7.2002 mennessä, "yksilöt voidaan saattaa uuden tuomioistuimen eteen, ei ainoastaan kansanmurhasta syytettynä vaan myös paljon epämääräisemmistä loukkauksista kuten henkilökohtaisen arvokkuuden loukkaamisesta sekä vakavasta mielenterveyden vahingoittamisesta." Red Bluff Daily news raportoi seuraavaa 12.4.2002: "Unelma siitä lähtien kun Yhdistyneet Kansakunnat perustettiin yli viisi vuosikymmentä sitten, tuomioistuimesta tuli todellisuutta kun se perustamis-sopimuksen vastaanotti vaaditut 60 allekirjoittajaa. Lyhyessä seremoniassa YK:n päämajassa, yli 500 kannattajaa nousi seisomaan sen jälkeen kun kaikki maat olivat antaneet suostumuksensa, nostaen niiden maiden luvun, jotka ovat nyt laillisesti sitoutuneet tekemään yhteistyötä kansainvälisen rikostuomioistuimen kanssa, 66:een."


Kuten me voimme nähdä, maailmanhallitus alkaa esitellä rautanyrkkiään. me olemme nyt lukeneet, että Yhdysvaltain hallitus on määrännyt tiedemiehet rakentamaan "bunkkerin tuhoamis" -pommin jokatunkeutuu yli 80 jalan (25 metrin) syvyyteen maahan ennenkuin sen ydinkärki räjähtää. Pommia voitaisiin käyttää niitä vastaan jotka ovat luolissa ja bunkkereissa. Tällä ydinkärjellä tulee olemaan 2000 tonnin räjähdysainetta vastaava voima.

Illuministinen väestönhallinta ja sen vähentäminen

21.4.2002, Brittiläinen The Guardian paljasti kuinka Britannian hallitus käytti Englannin kansalaisia koekaniineina testatessaan biologisia aseita. Hallitus väittää, että testauksia tapahtui ainoastaan vuosien 1940 ja 1979 välillä, joka on 39 vuotta. Artikkeli selittää että vaarallisia kemikaaleja ja mikro-organismeja levitettiin koko väestön päälle. Tämä 60-sivuinen raportti paljastaa yli 100 salaista koetta. Monet perheet joilla on synnynnäisiä vikoja omaavia lapsia ovat alkaneet miettiä, että mikä osuus näillä ruiskutuksilla on ollut heidän lastensa tilaan. Puolustusministeriö myönsi tässä raportissa, että he altistivat yli miljoona ihmistä tappaville bakteereille, kuten kolibakteeri ja Basillicus Globigii, joka muistuttaa perbaruttoa. Nämä levitettiin sotalaivasta, joka oli ankkuroitu Dorsetin rannikon edustalle -- tämä laiva levitti mikro-organismeja 5-10 mailin säteelle.


Tämän kaiken ylläolevan valossa, me voimme turvallisesti sanoa että tällaista tapahtuu edelleen, ja että he eivät koskaan myöntäisi tätä ennenkuin vuosien päästä. Onko niinsanottu siviilihallitus tullut toisiin ajatuksiin, vai onko heillä edelleen sama agenda tappaa heikot ja puolustuskyvyttömät? Tämä puolustusministeriön kertoi myön yksityiskohtia eteläisen Dorsetin ruiskutuksista. Tähän liittyi se, että USA:n ja Englannin sotilas-tiedemiehet ruiskuttivat ilmaan suuria määriä Serratia Marcescens -bakteeria pernaruton ja fenolin kanssa. Me ihmettelemme nyt massiivisia kemikaalivanojen verkostoa Yhdysvaltojen yläpuolella, kaikenlaisia outoja kuvioita jotka ilmestyvät aina 12 tuntia ennen sadetta. Meille on annosteltu näitä koko väestön laajuudelta, mikä on syynä siihen että meillä on niin paljon nuhaa, astmaa ja muita hengityselin-sairauksia. Kaksi tärkeintä asiaa jotka Herra Jeesus käski meidän tehdä viimeisinä päivinä on nostaa katse ja rukoilla!


On myös olennaisen tärkeää, että me huomioimme Israelin pääministeri David Ben-Gurionin sanat jotka kerrottiin Look-Magazinessa 16.1.1962. Hän sanoi: "Maailma sellaisena kuin se on mielestäni vuonna 1987: kylmä sota on menneisyyttä. Kansainvälinen painostus, jatkuvasti kasvava älymystä Venäjällä sekä massojen painostus heidän elintasonsa nostamiseksi saattaa johtaa Neuvostoliiton asteittaiseen demokratisoitumiseen. Toisaalta, työläisten ja maanviljelijöiden kasvava vaikutusvalta sekä tiedemiesten kasvava poliittinen vaikutusvalta saattaa muuttaa Yhdysvallat hyvinvointivaltioksi jossa on suunnitelmatalous. Länsi- ja Itä-Euroopasta tulee autonomisten valtioiden federaatio joilla on sekä sosialistinen että demokraattinen hallitus. Lukuunottamatta Neuvostoliittoa joka on Euraasian liittovaltio, kaikki muut mantereet yhdistyvät maailman liittovaltioksi jolla on käytettävissään kansainväliset poliisivoimat. Kaikki armeijat lakkautetaan eikä ole enää sotia. Korkeampi koulutus tulee olemaan jokaisen kansalaisen oikeus. Pilleri joka ehkäisee raskautta hidastaa väestönkasvua Kiinassa ja Intiassa. Ja, vuoteen 1987 mennessä, ihmisen keskimääräinen elinikä on 100 vuotta."

Kansakunta jonka illuminismi on lumonnut

Entisenä okkultistina, noitana ja astrologina, minä katson pelolla kun meidän kansakuntaamme kyllästetään noituudella. Tämä on olluit erityisen ilmeistä okkultistisen aktiivisuuden voimakkaimpana aikana, joka alkaa 13 päivää ennen Beltainea eli toukokuun 1. päivää, joka on aurinkokuningas Baalin uudenvuoden päivä. Joka vuosi, niin paljon omituisia asioita tapahtuu tämän 13 päivän aikana, että niitä kaikkia ei voida mainita tässä uutiskirjeessä. Viime vuosina, sekä Wacon joukkomurha Teksasissa että Liittovaltion rakennuksen katastrofi Oklahoma Cityssä tapahtuivat huhtikuun 19. päivänä, 13 päivää ennen Beltainea. Tänä samaisena ajanjaksona tapahtui joukkomurha Columbine High Schoolissa viisi vuotta sitten. Tänä vuonna tapahtui hirvittävä asia Saksan Erfurtissa, kun 19-vuotias entinen oppilas tappoi 13 opettajaa, 4 oppilasta ja itsensä, eli murhenäytelmä vyhteensä 18 kuollutta. Okkultistisessa numerologiassa 18 on kolme kuutosta. Meidän täytyy muistaa että tämä nuori murhaaja oli pukeutunut kokonaan mustiin, ja että tämä asia tapahtui juuri ennen noitien sapattia. Noituudessa, yksi suurimmista voiman ilmaisuista on mielen kontrolointi. Tämä tapahtuma ei ollut sattumaa vaan okkultistisen ohjelmoinnin seurausta.


Meidän maassamme, putkipommien asettelija aloitti pahantahtoisen projektinsa tämän saman noitien sapatin aikoihin. Luke Helder myönsi asettaneensa useita putkipommeja postilaatikoihin ympäri maata. Minulla on suurikokoinen valokuva tästä nuoresta miehestä jolla on ilkeä hymy kasvoillaan ja joka näyttää sormillaan saatanallista merkkiä niin että kaksi sormea muodostaa sarvet. Minulla on myös kuva Presidentti Bushista, ex-Presidentti Clintonista ja monista muista jotka näyttävät sormillaan tätä samaa merkkiä. Tämä merkitsee aina Illuminatin sponsoroimaa projektia tai tapahtumaa.


Meidän maamme ihmiset on kyllästetty noituuden ruokavaliolla, ja kirkot sekä ministeriöt ovat hengellisesti täysin kuolleita tai sitten heillä on niin kiire käyttää lapsia seksuaalisesti hyväkseen että heillä ei ole aikaa vastustaa tätä helvetin porteilta tulevaa tulvaa! Huhtikuun 24. päivänä, uusi Star Wars -lelukauppa avattiin keskiyöllä joka on noitien hetki okkultismin valtakunnassa. Tämä ja kaikki Tähtien Sota -elokuvat wiccalaisten taikojen mukaan ja ne käyttävät wiccalaista oppia ja terminologiaa. Minä tiedän tämän koska minulla oli tapana puhua tätä kieltä. Sitten kun sinä tiedät mitä etsiä, illuministiset projektit voidaan helposti tunnistaa. Hiljattain, elokuva "Taru sormusten herrasta" sai ihmiset hurmoksiin. Mainittakoon tässä, että tämä noita-trilogia tai kolmiosainen eepos on noitien suosikki, ja että näiden osien otsikot ovat erittäin hämmästyttäviä viimeaikaisten tapahtumien valossa. Osa yksi on nimeltään "Sormusten toveruus", osa kaksi "Kaksi tornia" ja osa kolme "Kuninkaan paluu". Huomioi että trilogian toinen osa on nimeltään "Kaksi tornia". Tarvitseeko minun sanoa enempää?


Minä havaitsin mielenkiintoiseksi myös sen, että Senaattori Hillary Clinton, neljännen tason noita, on julkaissut uuden kirjan nimeltään "Hillaryn valinta". Random House -nimisen kustantajan kuvaus kertoo: "Intiimi katsaus siihen mikä muovasi Hillary Clintonin elämää äidistä joka opetti tyttärensä taistelemaan miesten lailla naiseen jonka aviomies petti yhden kerran liikaa." Kirjassa on täsmälleen 666 sivua!


Todisteita noituuden saamasta jalansijasta löytyy rannikolta rannikolle. Minulla on edessäni artikkeli "The Staten Island Advance" -nimisestä New Yorkilaisesta sanomalehdestä. Artikkelin oli kirjoittanut New Yorkilaisen noitapiirin Wicca-papitar. Kolmen palstan artikkelissaan hän selittää kuinka "Maa" syntyi uudestaan tämän vuoden toukokuun 1. päivänä. Edellisessä uutiskirjeessäni minä kerroin pienestä tytöstä joka löydettiin kuolleena tammen alta kasvot itäänpäin. Hänen raportoitiin kadonneen vähän ennen noitien sapattia. Tällä samalla alueella, San Diegossa, pienen pojan raportoitiin kadonneen päivää ennen Beltainea. On olemassa syy miksi tämä ennen niin suuri kansakunta on vajonnut niin alas. Hiljattain New Yorkin pormestari Michael Bloomberg allekirjoitti lakiehdotuksen johon sisältyy sukupuolen vaihdoksen tehneiden ihmisten ottaminen suojeltuun ryhmään kaupungin ihmisoikeuslakiin. Tämä antaa erityisen statuksen ja huolenpidon ihmisille jotka ovat tehneet sukupuolenvaihdos operaation. Laki hyväksyttiin äänin 45-5.


Toinen isku moraalia vastaan oli äskettäinen USA:n Korkeimman oikeuden päätös kumota laki lapsipornosta. Anthony Kennedy allekirjoitti tämän 6-3 päätöksen joka kumoaa vuoden 1996 lain, joka kielsi virtuaalisen lapsipornon. Korkeimman oikeuden päätös sanoo: "Nuorten seksuaalisuus on vanha teema taiteessa Shakespearesta Oscar-palkintoja voittaneisiin elokuviin. Teini-ikäisten seksuaalisuu, joka on tosiasia modernissa yhteiskunnassa, on ollut teemana taiteessa ja kirjallisuudessa kautta aikojen."


Kuten minä mainitsin aikaisemmin, kirkot ovat kuolleita; itse asiassa ne ovat kahdesti kuolleita ja kiskaistu juurineen irti. Yksi esimerkki on direktiivi joka ilmestyi Church Of Englandin virallisessa julkaisussa. Julkaisu vaati papistoa viittaamaan Jumalaan naisena! Ehdotus sanoo että heidän pitäisi rukoilla, että Pyhä Henki liikkuisi meidän keskellämme ja että me tuntisimme Hänen (=her) läsnäolonsa ja tekisimme yhteistyötä Hänen (=her) kanssaan. Onko koko maailma tullut hulluksi? Meidän täytyy rukoilla ja leikata tämä perversion viidakko Jumalan Hengen miekalla!

Peto vihaa Porttoa

Ilmestyskirja 17:15-16:ssa me löydämme hämmästyttävän lausunnon: "Ja hän sanoi minulle: 'Vedet, jotka sinä näit, tuolla, missä portto istuu, ovat kansoja ja väkijoukkoja ja kansanheimoja ja kieliä. Ja ne kymmenen sarvea, jotka sinä näit, ja peto, ne vihaavat porttoa ja riisuvat hänet paljaaksi ja alastomaksi ja syövät hänen lihansa ja polttavat hänet tulessa.'" Me tiedämme että peto on Antikristuksen hallintojärjestelmä. Me tiedämme myös, että "suuri portto" on väärä ja kieroutunut viimeisten päivien uskonnollinen järjestelmä johon sisältyy Roomalaiskatolinen kirkko ynnä kaikki hänen tyttärensä. Tämä väärä kirkko on ratsastanut Antikristuksen selässä kautta aikojen, mutta viimeisinä päivinä, meille kerrotaan, että peto jolla ei ole enää käyttöä kirkolle, kääntyy häntä vastaan ja lopulta tuhoaa hänet tulella. Ovatko nämä viimeaikaiset ongelmat, jossa papit ovat syyllistyneet lasten seksuaaliseen hyväksikäyttöön, tämän Raamatunkohdan täyttymys? Hoosean luvun 6 jakeesta 9 me löydämme toisen hämmästyttävän jakeen: "Ja väijyväisten rosvojen kaltainen on pappien joukko: he murhaavat Sikemin tiellä; ilkitöitä he tekevät." Viimeaikaiset tapahtumat koskien hengellistä kieroutuneisuutta ovat aivat liian suuria ollakseen jotain muuta kuin merkki siitä että Lopun ajat ovat lähellä. Me katsomme ja rukoilemme kun tapahtumat jatkavat paljastumistaan.


Meidän täytyy rukoilla ja tehdä työtä enemmän kuin koskaan aikaisemmin jotta paljastaisimme pimeyden työt. Kaikki liikkuu nyt niin nopeasti, koska Saatana tietää että hänellä ei ole paljonkaan aikaa. Me olemme nähneet perheen tulevan esille; ensimmäisen perheen joka on istuttanut mikrosirun itseensä. Tietokone voi nyt lukea heidän elintoimintonsa suoraan heidän ruumiistaan. Jos on Jumalan tahto, minä kirjoitan tästä aiheesta seuraavassa uutiskirjeessäni.


Me olemme nyt nähneet kun maanjäristykset lisääntyvät, vakavaa kuivuutta esiintyy suuressa osassa maata ja tulvia muualla. Nämä ovat merkkejä taivaissa ja maa päällä, ja nyt on erinomainen tilaisuus kysyä usein kysytty kysymys: "Mihin maailma on oikein menossa?" Kaiken loppu on käsillä!


Lopuksi, minä haluan kehoittaa jokaista menemään lähemmäksi Jumalaa rukouksessa. Me otamme mielellämme vastaan sinun rukouspyyntösi. Me haluamme sinun tietävän että me otamme jokaisen pyynnön vakavasti, ja meidän meidän henkilökunta käsittelee jokaisen pyynnön yksilöllisesti. Minun kiitokseni kaikille jotka tukevat tätä Lopun ajan ministeriötä. Avatkoon Herra taivaiden ikkunat ja siunatkoon sinua ylitsevuotavasti. Armo ja rauha olkoon ylläsi Herran Jeesuksen nimessä.
David J. Meyer


Takaisin