Maailma joka kuolee nukkuessaan

Roomalaiskirje 13: 11-12:
»Ja tehkää tämä, koska tunnette tämän ajan, että jo on hetki teidän unesta nousta; sillä pelastus on nyt meitä lähempänä kuin silloin, kun uskoon tulimme. Yö on pitkälle kulunut, ja päivä on lähellä. Pankaamme sentähden pois pimeyden teot, ja pukeutukaamme valkeuden varuksiin.»
Luukas 21: 25-26:
»Ja on oleva merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä, ja ahdistus kansoilla maan päällä ja epätoivo, kun meri ja aallot pauhaavat. Ja ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa; sillä taivaitten voimat järkkyvät.»
Ilmestyskirja 16: 18-20:
»Ja tuli salamoita ja ääniä ja ukkosenjylinää; ja tuli suuri maanjäristys, niin ankara ja suuri maanjäristys, ettei sen vertaista ole ollut siitä asti, kuin ihmisiä on ollut maan päällä. Ja se suuri kaupunki meni kolmeen osaan, ja kansojen kaupungit kukistuivat. Ja se suuri Babylon tuli muistetuksi Jumalan edessä, niin että hän antoi sille vihansa kiivauden viinimaljan. Ja kaikki saaret pekenivat, eikä vuoria enää ollut.»
-----------------------------------------------------

Tässä Last Trumpet Newsletterin numerossa, me katsomme maailmaan joka on kuolemassa samalla kun se nukkuu. Minä viittaan hengelliseen uneliaisuuteen joka edeltää juopuneen tokkuraa, jonka saa aikaan osanotto Babylonin petolliseen maljaan. Tämä uneliaisuus ei ole levollista vaan yksi todellisuuden painajaisista joka johtaa ikuiseen kuolemaan ja iankaikkiseen kadotukseen. Se on juuri näin vakavaa! Me tiedämme että Kaikkivaltias Vapahtaja armossaan lähettää lukuisia ja peräkkäisiä herätyskutsuja, mutta maailma jatkaa nukkumistaan. Meitä on varoitettu kerta toisensa jälkeen kouristelevan maan ja levottomien taivaiden toimesta että tämän nykyisen maailman loppu on käsillä; mutta maailma on välinpitämätön tosiasioiden suhteen. Jos tämä jatkuu, maailma herää vasta kuoleman hetkellä. Niinkuin humalainen mies talonsa palaessa herää vasta silloin kun liekit jo nuoleskelevat häntä, on liian myöhäistä paeta. Näin on tämän maailman laita.


Yllä olevat Raamatun jakeet varoittavat meitä että on korkea aika herätä unesta! On aika murtautua ulos painajaisesta ja herätä todelliseen rauhaan ja pelastukseen Herrassa ja Vapahtajassa Jeesuksessa Kristuksessa. Itse asiassa, Raamattu sanoo että on korkea aika tehdä näin. Jos me kykenemme heräämään välittömän tuhon edessä, me voimme herätä myös pelastuksen todellisuuteen, joka tuo meidät todelliseen katumukseen ja parannuksen tekoon, sekä saastan verhon hylkäämiseen; tämä verho on peittänyt meidän kansakuntamme ja koko maailman. Uskonto ja jäsenyys kirkossa ei koskaan pelasta ketään. Jopa fundamentalistisista seurakunnista on tullut vastakohta Jumalan valtakunnalle. Meidän täytyy herätä täysin sillä vielä on aikaa, ja Jumala antaa meille voimaa lähettää Saatana pois meidän elämästämme. Kun me näemme merkkejä taivaalla, kun maa jatkaa järisemistään ja aallot pauhaavat, meidän täytyy puhdistaa itsemme Jumalan Karitsan kallisarvoisessa veressä ja saarnata iankaikkista Evankeliumia vielä kerran. Pelastuksemme on lähempänä kun me uskommekaan!


Varoitusten huipennus!

Jo jonkin aikaa minä olen varoittanut ihmisiä kaikkialla maailmassa tämän uutiskirjeen kautta sekä tuhansien kasettien ja CD-levyjen kautta joita me lähetämme ulos, että maapallo on muuttumassa dramaattisesti ja että on synnytystuskien aika aivan kuten Vapahtajamme kertoi että olisi. 16.12.2004, AFP News julkaisi kuvan omituisista mykiömäisistä pilvistä Mount Erebus -tulivuoren yllä Etelämantereella. Tämä on lähellä Rossin jäätikköä joka on pirstoutumassa ja vaarassa tukkia merta jäävuorilla. Eräs pala joka irtautui Etelämantereesta on yhtä suuri kuin Rhode Islandin osavaltio. Omituisia asioita tapahtuu maapallomme molemmilla navoilla.


19.12.2004, massiivinen räjähdys tapahtui Jakartan yllä Indonesiassa, kun massiivinen tulipallo kulki taivaan halki. Tämä tapahtui viikko ennen suurta maanjäristystä, ja indonesialaiset tiedemiehet sanoivat että räjähtävän tulipallon aikaan ei ollut seismistä aktiviteettia. Seuraavana päivänä nähtiin Ufoja Indonesian, Punaisen Kiinan ja Australian yllä. Lukemattomat tuhannet itäisen pallonpuoliskon asukkaat olivat todistamassa hämmästyttäviä merkkejä taivaissa. Tehtiin yli 700 virallista raporttia kun lukemattomat näkivät välkkyviä tulipalloja ja "outoja hohtavia esineitä" lentämässä taivaan halki. Myös viranomaiset olivat ymmällään moniväristen valojen suhteen jotka leijuivat taivaalla.


21.12.2004, Los Angeles Times raportoi että Tri. John Anderson, kuuluisa fyysikko Jet Propulsion Laboratoriosta, antoi lausunnon että "jotakin hassua on meneillään painovoiman suhteen". Tämä professori oli havainnut ongelman jo kymmenen vuotta aikaisemmin mutta oli varovainen ja odotti tähän päivään asti. Käyttäen meidän avaruusluotaimiamme ja tarkkoja laskutoimituksia apunaan, kaikki mittarit vahvistivat että painovoima on menettämässä otettaan. Painovoima, juuri se voima joka pitää universumin paikallaan ja tasapainottaa aurinkokuntamme sekä ylläpitää maapallon tasapainotilaa, on nopeasti heikkenemässä. Minua muistuttavat Jesajan luvun 13:13 sanat: "Sentähden minä järisytän taivaat, ja maa järkkyy paikaltansa Herran Sebaotin kiivaudesta, hänen vihansa hehkun päivänä."


Perjantaina, 24.12.2004, AP julkaisi uutisen ja astrologisen kartan jonka oli tehnyt astrologi Phinyo Phongchareon. Tämä Bangkokin Yliopiston astrologi ennusti poliittisia ongelmia ja myllerrystä Thaimaaseen vuodeksi 2005. Tämä oli kaksi päivää ennen suurta maanjäristystä sekä tsunamia joka iski tähän epäjumalia palvovaan maahan joka on niin kuuluisa noituudesta ja prostituutiosta. Minä olin kerran astrologi kunnes Herra Jeesus armollisesti kutsui minut ulos ja vapautti minut tästä. Minä voin kertoa sinulle omakohtaisiin kokemuksiini nojautuen että astrologia on suuren luokan noituutta.


Toinen merkittävä asia tapahtui joulukuun 24. päivänä, mikä sai hyvin vähän julkisuutta. Voimakas maanjäristys tapahtui 6,25 mailia Tasmanian meren alla aivan Australian eteläpuolella. Tämä järistys, voimakkuudeltaan 8,1, oli eräs voimakkaimpia koskaan mitattuja mutta ei saanut aikaan todellista vahinkoa. Vain vähän ihmiset ymmärsivät silloin, että 48 tuntia myöhemmin kuolema ja hävitys peittäisivät tämän maapallon alueen.


Maanjäristystä edelsivät monet varoitussignaalit. Marraskuun lopulla 2004, ja joulukuun ensimmäisellä puoliskolla, tulivuoret kasvoivat ja jyrisivät Uudessa Guineassa ja Hawaijilla. Vulkanologit raportoivat uskomattoman suuresta määrästä maanjäristyksiä Hawaijin Mauna Loa -tulivuoren alla. Hawaijiin iski myös epätavallinen lumimyrsky. Tämän saman ajanjakson aikana, maanjäristys surmasi 30 ihmistä Indonesiassa, ja voimakkaat järistykset iskivät myös pohjois-Japaniin ja etelä-Italiaan. Seuraavalla viikolla maanjäristykset jatkuivat Algeriassa, Japanissa ja Trinidadissa. Voimakkaita maan liikkeitä tunnettiin Alaskassa, luoteis-Kaliforniassa, Saksan ja Ranskan rajalla, Ateenassa, luoteis-Turkissa, Sumatralla ja Jaavan saarella Indonesiassa.


Joulukuun puolivälissä, noin viikko ennen tätä suurta maanjäristystä, Soputan-tulivuori Indonesiassa purkautui. Samaan aikaan, Nyiragongo-tulivuori Kongossa heräsi eloon. Sillä välin, Japanin pohjoista pääsaarta Hokkaidoa ravisteli toinen voimasas maanjäristys. Voimakkaita maan liikkeitä tunnettiin myös eteläisessä Japanissa, Taiwanilla, Indonesiassa, Marokossa, Puerto Ricossa, Neitsytsaarilla, Caymansaarilla, El Salvadorissa, keskisessä Chilessä ja Kalifornian etelä- ja keskiosien rannikkoalueella. Selvästikin, maailma oli alkanut kouristella ennen suurta katastrofia.


Maailmaa muuttava tapahtuma!

26.12.2004, tapahtui katastrofaalinen asia joka on muuttanut meidän maailmamme ikuisiksi ajoiksi. Kello 00:58:53 UTC (coordinated universal time) voimakkuudeltaan 9 maanjäristys iski pohjois-Sumatran länsirannikolle; se lähetti tuhoa 11 maahan. Nämä kaksi lukua, 9 ja 11, antavat meille toisenlaisen 9-11. Tsunami, joka on maanjäristyksen aikaansaama hyökyaalto, lähetti yli 10 metrin korkuisen ja 800 kilometrin tuntinopeudella kiitävän vesiseinämän yhdentoista maan rannikolle. On todella pelottavaa kun me ymmärrämme mitä voi tapahtua kun joku joka on niin painavaa kuin vesi, voi nousta kymmenen metrin korkuiseksi patsaaksi ja kulkea suihkukoneen nopeudella. Tiedetään että yli 225.000 ihmistä on kuollut, ja monet muut ovat kuolemassa kun minä kirjoitan tätä uutiskirjettä. Me olemme kaikki kuulleet uutisia suuresta ja laajalle levinneestä tuhosta, mikä on vain pieni esimerkki Kaikkivaltiaan pelottavasta voimasta.


On monia tarinoita tuomiosta ja armosta seurauksena tästä tsunamista. Intiassa, Andra Pradeshin osavaltiossa, 32 ihmistä oli kokoontunut kuun palvonta seremoniaan kun massiivinen aalto poimi heidät, kantoi ulos merelle, hukutti heidät ja heitti heidät takaisin rannalle, kuolleina, juuri samaan paikkaan josta se haki heidät. Toinen uutisraportti kertoi vanhemmista jotka olivat kadottaneet puolivuotiaan lapsensa, joten he rukoilivat ja huusivat avuksi Jumalaa Taivaissa; ja kun he rukoilivat, patja kellui suoraan heidän luokseen vauva mukanaan, vahingoittumattomana!


Tämä maanjäristys ja tsunami iski juuri noitien Yule-sapatin loppumisen aikoihin sekä täyden kuun aikana. On myös mielenkiintoista huomata että kaikki eläimet, pienet ja suuret, kaikissa yhdessätoista valtiossa olivat paenneet tuhoalueelta. Ainoat kuolleet eläimet olivat niitä jotka olivat häkeissään. Minä muistan lukeneeni tarinoita muista maanjäristyksistä, kuten San Franciscon suuri järistys, jolloin ihmiset ihmettelivät että miksi kaikki eläimet olivat paenneet useita päiviä ennen järistystä. Monet ihmiset sanoivat että oli hiljaista, ja että oli aavemainen tunnelma kun ei ollut lintuja, oravia eikä muitakaan villieläimiä. Koirat, kissat ja muut kotieläimet yrittivät raivoisasti paeta ja pitivät jatkuvaa meteliä. Tiedemiehet ovat kertoneet että eläimille on täytynyt kehittyä jonkinlainen kuudes aisti, mutta totuus on se että eläimet eivät ole menettäneet sellaista minkä ihmiset, suuressa määrin, ovat menettäneet. Eläimet voivat yhä kuulla Jumalan äänen. Se ei ole vaisto, eikä ole myöskään mahdollista kehittää kuudetta aistia. Itse asiassa, eläinten reaktio katastrofin edessä jo kauan ennen sen alkua osoittaa evoluution vääräksi!


Järistuksen jälkeen on ollut jälkijäristyksiä, tulvia ja jatkuvaa sairauksien uhkaa jotka voisivat surmata toiset 100.000 ihmistä. Tautien pelon ja kuolleiden hautaamisesta johtuvien ongelmien lisäksi, on suuri jälleenrakennus työ, lukemattomien miljardien dollarien menetys, sekä jatkuva pelko uudesta järistyksestä. Tällä järistyksellä on arvioitu olleen voimaa 500 atomipommin verran ja se kirjaimellisesti ravisteli maan kiertorataa. Tämä suuri tektoninen laatta joka liikkui on niin suuri että se yltäisi New York Citystä St. Louisiin, Missouriin. Tämä voima oli niin suuri että se sai maan huojumaan navoistaan, ja USA:n Geologisen tutkimuslaitoksen asiantuntijan Ken Hudnutin mukaan maailman karttakuva on muuttunut. Satelliittikuvat osoittavat että saaret ovat siirtyneet paikaltaan, rantaviivat muuttuneet, ja jotkin saaret ovat täysin kadonneet. Me olemme myös lukeneet että suuri pala liikkunutta maa-aluetta vetäytyi sisäänpäin kohti maan keskiosaa; tämä saa maapallon pyörimisvauhdin kasvamaan. Niin paljon kuin tämä kuulostaakin Jules Vernen romaanilta, tämä on totuus ja on todella tapahtunut. Edelleen, Raamattu varoittaa että näin tapahtuisi. Jesaja 24: 19-20 sanoo: "Maa murskaksi musertuu, maa halkee ja hajoaa, maa huojuu ja horjuu. Maa hoippuu ja hoipertelee niinkuin juopunut, huojuu niinkuin lehvämaja. Raskaana painaa sitä sen rikkomus, se kaatuu eikä enää nouse." Tämä on juuri se mitä tapahtui 26.12.2004.


Globaali epäjärjestys

Koskaan ei ole ollut tällaista aikaa! Koskaan Nooan päivien jälkeen vesi ei ole surmannut niin monta ihmistä. Koskaan ei ole ollut niin montaa ilmestystä ja pelottavaa näkyä. Mieti seuraavaa tapahtumasarjaa joka tapahtui joulukuussa 2004: joulukuu 4., tulipallo Uuden Englannin yllä välkähteli ja räjähti; joulukuu 6., tulipallo sai aikaan jyrisevää ääntä ja räjähti Australian yllä; joulukuu 12., tulipallo taivaalla Washington D.C:n yllä; joulukuu 13., massiivinen tulipallo nähtiin Punaisen Kiinan yllä muuttaen yön päiväksi; joulukuu 16., massiivinen tulipallo putosi Suolajärveen Utahissa; joulukuu 19., nähtiin useita kertoja tulipalloja Indonesian yllä; joulukuu 21., aikaisemmin tuntematon asteroidi, nyt nimetty 2004 YD5:ksi, ohitti maapallon satelliittien lentoradan alapuolelta.


Nyt, vuonna 2005, oudot tapahtumat jatkuvat: tammikuu 5., selittämättömän kirkkaita välkehteleviä valoja kulki Washingtonin yötaivaan halki, ja tätä todistivat sadat ihmiset; tammikuu 7., sadat asukkaat Juneaussa, Alaskassa, näkivät tulisen pallon ylittävän taivaan; tammikuu 12., Intiassa, valtava tulinen pallo syöksyi maahan.


Tästä Intian valtameren maanjäristuksestä on kulunut nyt yli kolme viikkoa ja siellä on ollut yli 30 jälkijäristystä kun meidän maapallomme jatkaa huojumistaan akselinsa varassa. Australian Kansallinen Yliopisto on myös raportoinut heidän instrumenttinsa osoittaneen että maapallo luovuttaa massiivisia kaikuja ja kirjaimellisesti soi kuin kello. Se on yksi outo asia toisensa jälkeen. Etelämantereella ruoho alkaa kasvaa. Uudessa Seelannissa jäävuoret ovat kulkeutumassa aluevesirajojen sisäpuolelle. Ensimmäsitä kertaa maailman historiassa, lunta on satanut Arabiemiirikuntien Liitossa.


Mitä seuraavaksi ja kuinka pian?

Last Trumpet uutiskirjeen joulukuun 2004 numerossa, minä varoitin välittömästä hyökyaallosta joka iskee koko Yhdysvaltain itäiselle rannikkovyöhykkeelle. Tämä sen takia koska Kanariansaarilla on tulivuori, ja kun se järisee ja purkautuu tiedemiehet laskevat että se lähettää 30 metriä korkean ja 800 km/h etenevän vesiseinämän meidän rannikkokaupunkeihimme. Nyt kun tämä on tapahtunut itäisellä pallonpuoliskolla, voiko kukaan ajattelukykyinen henkilö sanoa että se ei voisi tapahtua täällä? Tiedemiehet jo varoittavat että on vain ajan kysymys kun Cumbre Vieja -tulivuoren kylki romahtaa ja synnyttää tämän uskomattoman tapahtuman. Ainoastaan Jumala voi auttaa meitä! Me tiedämme että muinainen Niiniven kaupunki kaatui kun profeetta Joona saarnasi ja Jumala säästi tämän kaupungin. Eikö olisi ihmeellinen asia jos Presidentti Bush istuisi säkkikankaassa ja tuhkassa ja johtaisi tämän kansakunnan todelliseen parannukseen?

Suurta pimeyttä ja saatanallista hallintoa

Samalla kun luomakunta jatkaa ulvomistaan ja voihkimistaan, me näemme antikristuksen voimien liikkuvan nopeasti perustaakseen saatanallisen maailmanhallituksensa. Me tiedämme että Saatana ja hänen pahat henkensä tekevät töitä nopeammin kuin koskaan aikaisemmin, sillä he tietävät että heillä on vain vähän aikaa. Silloin kun tämä uutiskirje on postitettu, presidentin virkaanastujaiset ovat ohi, ja tämän okkultistisen tapahtuman noituus lähettää meidän kansakuntamme yhä syvemmälle hengellisen tyrannian valtakuntaan. Tammikuun 2005 uutiskirjeessä minä selitin virkaanastujaisten okkulttista ja hengellistä puolta, ja tämä on se päivä jonka noidat näkevät siirtymänä Vesimieheen. Astrologiassa, Vesimies on Eläinradan 11. merkki sekä Luciferin uuden aikakauden merkki. Me tiedämme myös että okkultismissa luku 5 on kuoleman luku. Nämä vuoden 2005 virkaanastujaiset olivat 55. virkaanastujaiset, ja presidentti ottaa ennusmerkkinsä, mitä sana "inaugurate" (=astua virkaan) tarkoittaa, katsoessaan kohti Washington monumenttia mikä on 555 jalkaa korkea. Tämä koroke josta käsin presidentti puhuu, on ympäröity penkkiriveillä jotka muodostavat siipensä nostavan feeniks-linnun. Tämä feeniks-lintu on uuden aikakauden ja uuden maailmanjärjestyksen symboli. On kerrottu että presidentti pitää 17-minuuttisen puheensa tältä korokkeelta, mutta nämä puheet eivät merkitse mitään, sillä ne ovat puheen kirjoittajan, eivät presidentin käsialaa. Aikaisemmin, presidentit itse kirjoittivat omat puheensa ja paljastivat näin oman sydämensä.


Tämä virkaanastujaispuhe pidetään tasan kello 12:00. Noituuden ja astrologian mukaan, juuri tämä on se hetki jolloin aurinko siirtyy Vesimiehen merkkiin. Tällöin aurinko siirtyy A.M:stä (ante meridian) P.M:ään (post meridian). Presidentin on tarkoitus puhua koko maailman rauhasta ja vapaudesta vihjaten että hän on se mies joka saa tämän aikaan. Virkaanastujaisten okkulttinen ajankohta sekä ympäröivät olosuhteet ovat hämmästyttäviä. Keskellä sotaa ja keskellä sotilaiden raskasta läsnäoloa Washington D.C:ssä, presidentti haluaa tulla tunnetuksi rauhan miehenä. Lukemattomat tuhannet on surmattu ja tullaan surmaamaan tämän niinsanotun "rauhan" nimissä. Täten, tämä väärän rauhan mies puhuu juuri sillä hetkellä kun Vesimies nousee, ja Vesimies on rauhan vesi-merkki noituudessa. Hiljattain, vesi surmasi 225.000 ihmistä.


13.1.2005, pidettiin pyöreän pöydän neuvottelut Presidentti Bushin kanssa. Toimittajat ehdottivat presidentille että 40 miljoonaa dollaria maksavat virkaanastujaiset olivat liian kalliit ja kysyivät että voisiko hän supistaa tarjontaa. Herra Bush vastasi seuraavasti: "Virkaanastujaiset ovat suuri demokratian juhla. Ihmiset tulevat kaikkialta maasta juhlimaan demokratiaa ja minun voittoani, ja olen iloinen voidessani juhlia heidän kanssaan."


12.1.2005, Barbara Waltersin haastattelussa, Presidentti Bush kertoi Valkoisen Talon virallisesti myöntäneen että Irakissa ei ollut joukkotuhoaseita. Barbara Walters kysyi, että oliko 1.300 sotilaan kuolema ja miljardien dollarien kulut sen arvoisia. Bush vastasi: "Ehdottomasti!" Minä mietin että haluaisiko presidentti koota yhteen kaikkien kuolleiden omaiset sekä sotilaat joilta on räjäytetty käsivarret, jalat ja kasvot, ja kertoa heille että tämä oli sen arvoista. Nämä eivät ole kristityn vaan illuministisen mielen aikaansaamia sanoja.


Presidentti Bush on myös alkanut paljastaa suunnitelmiaan eläkejärjestelmän suhteen, josta niin monet amerikkalaiset ovat riippuvaisia. Presidentin suunnitelma leikkaa luvattuja etuja melkein 33% tulevina vuosina. Meidän täytyy ymmärtää että korkeinta johtoa miehittävät elitistit jotka yksinkertaisesti eivät välitä niistä joita he kutsuvat nimellä "tavalliset amerikkalaiset". Nämä johtajat ovat salaseurojen jäseniä kuten vapaamuurarit, Shiners, Skull and Bones, Scroll and Key, Kahilla, sekä lukemattomat muut. Nämä ihmiset hallitsevat välinpitämätöntä maailmaa ylhäisestä salaisuuden valtakunnastaan. Heillä on salaisia tapaamisia joten he voivat leikkiä salaseuroillaan ja salaisilla kädenpuristuksilla. Monet yleisesti käytetyt pienet laulunpätkät ovat lähtöisin vapaamuurareiden loosheista, kuten "For He's a Jolly Good Fellow", joka merkitsee täyttä sisäänpääsyä looshiin; ja laulua "The Bear Went Over the Mountain" (=Karhu meni yli vuoren) lauletaan kun vapaamuurari jää eläkkeelle maallisesta työstään omistaakseen viimeiset vuotensa palvellakseen looshia. Kuten tämä laulu sanoo, "...kaikki mitä hän pystyi näkemään oli vuoren toinen kylki."


Esoteeristen tai salaseurojen korkeimmilla tasoilla, nämä illuminaatit, mukaanlukien Skull and Bones, viittaavat itseensä sanalla "wiffenproof". On jopa olemassa laulu nimeltään "The Wiffenproof", eikä laulu itsessään ole salaisuus, sillä he eivät usko että kukaan ymmärtäisi sanojen merkityksen tai olisi edes kiinnostunut yrittämään. Nämä sanat ovat seuraavanlaiset: "Pöytien alle Mory:n kapakkaan, paikkaan jossa Louie asustaa, ihastuttavaan Temple Bar:iin jota me rakastamme niin paljon, laulavat wiffenproofit kokoontuneina lasit nostettuna korkealle, ja heidän laulunsa magia saa aikaan loitsun. Kyllä, taikuus heidän laulaessaan laulua jota me rakastamme niin paljon, 'Shall I Wasting' ja 'Mavourneen' ja muut. Me laulamme serenadia meidän Louille niin kauan kun elämää ja ääntä riittää. Sitten me menemme pis ja joudumme unohduksiin muiden kanssa. (Kuoro) Me olemme vaivaisia pieniä lampaita jotka olemme eksyneet, Bää, bää, bää. Me olemme pieniä mustia lampaita jotka olemme kulkeneet harhaan, Bää, bää, bää, herrasmies-runoilijat poissa ilonpidosta, tuomittuja täältä ikuisuuteen, lieneekö Herralla armoa tällaisille kuten me, Bää, bää, bää." Nämä ovat kaikki Rothschildin pankkidynastian palvelijoita; tämä muodollisesti käynnisti Illuminatin. Tämä laulu kuultiin ensin Yale:n Yliopistolla.

Pedon järkyttävä luonto

Kun me katselemme ympärillemme näinä aivan viimeisinä päivinä, me näemme yhteiskunnan joka on väännetty kieroon salaliittolaisten suunnitelmien toimesta. Me näemme kansakunnan joka on kyllästetty moraalittomuudella, rivouksilla, kieroutuneilla sukupuolisuhteilla ja väkivallalla. Nämä ovat päiviä jolloin sinut voidaan pidättää tehdessäsi hyvää, tai laki voi suojella sinua tehtyäsi pahaa. Asia josta minä puhun on yhdentoista kristityn pidätys Philadelphiassa siitä että siteerasivat Raamattua julkisesti homoseksuaalien tilaisuudessa johon osallistui sodomiitteja jotka tunnetaan nimellä "Pink Angels". Nämä kristityt vangittiin, ja neljää heistä odottaa 47 vuoden vankeustuomio ja 90.000 dollarin sakko Evankeliumin saarnaamisesta julkisella jalkakäytävällä. Philadelphian poliisi pidätti nämä kristityt ja syytti heitä kahdeksasta viharikoksesta. Heitä syytettiin kolmesta törkeästä rikoksesta: rikosvälineen hallussapito (härän sarvi), etninen pelottelu (sanoivat että homoseksuaalisuus on synti), sekä mellakan litesominen (lukivat Raamatusta joitakin kohtia jotka koskivat homoseksuaalisuutta) huolimatta siitä että mitään mellakkaa ei ollut. Minin täytyy sanoa että minä rakastan maatani niin paljon etten voi olla ylpeä sen tämänhetkisestä tilasta. Olen henkilökohtaisesti harmissani siitä että hallituksen pahat voimat ovat vetäneet altamme moraalisen säädyllisyyden, siveellisyyden ja rehellisyyden perustan; ja tämän perustan puuttuessa, meillä on yhteiskunta joka rypee omassa saastassaan samalla kun se syöksyy päistikkaa kohti ikuisen kadotuksen tulia.


Englannissa, on nyt laitonta siteerata Raamattua jos näitä lainauksia pidetään "uhkaavina, julkeina tai loukkaavina". Tämä säädös liittyy uuteen lakiin nimeltään "Kiihotus uskonnolliseen vihaan" ja rangaistus voi olla seitsemän vuotta vankeutta. Niille jotka miettivät että milloin ahdistus alkaa, kenties on aika herätä ja haistella "uuden maailman tuoksua" (=new world odor)!


Ranskassa, parlamentti hyväksty lain joka valtuuttaa vuoden vankeustuomion niille jotka loukkaavat homoseksuaaleja ja naisia. Minä luulen että alkaa muodostua selkeä kuva. Nämä ovat Antikristuksen päiviä, ja yhteiskunta sekä sen hallitus odottavat innokkaasti hänen ilmestymistään.


Todisteita Saatanan vallasta on kaikkialla. Britannian laivasto on nyt julistanut että satanistit heidän laivastossaan voivat suorittaa saatanallisia rituaaleja heidän laivoissaan. Tarinassa otsikolla "Paholaisen sotalaiva", Lontoon Daily Mail sanoo: "Laivasto kertoo NCO:lle (=ei komentava viranomainen) mustissa viitoissaan että hän voi suorittaa saatanallisia rituaalejaan merellä." Me tiedämme myös että USA:n armeijalla on noitapiirit jokaisessa sotilastukikohdassa, ja että meidän hallituksemme myöntää verovapauksia noitapiireille samoin kuin perinteisille kirkoillekin.


Televisiot ja elokuvateatterit jatkavat ihmisten ajatusten vääristelemistä kaikkialla meidän maassamme sekä auttavat säilyttämään perversioiden tason massojen keskuudessa. TV-ohjelmat kuten ABC:n "Vaimot vaihtoon" ja Fox:in "Trading Spouses" eivät tee meille hyvää. Nyt, uusi ohjelma nimeltään Point Pleasant esittelee viehättävän nuoren naisen joka on Saatanan tytär. Hän käyttää vietteleviä ja tuhoisia voimiaan saadakseen aikaan kaikenlaisia ongelmia; pääasiassa miehille. Point Pleasantin luoja Marti Noxon sanoo: "Paholainen on ehdottomasti meidän puolellamme."


Arvostettu aikakauslehti Consumer Reports, joka on monien vuosien ajan neuvonut amerikkalaisia kaikenlaisissa hankinnoissa, on julkaissut ehkäisyneuvoja helmikuun 2005 numerossaan. Useiden kondomi-merkkien analysoinnin lisäksi, siellä oli keskustelua muistakin ehkäisymenetelmistä, mukaanlukien viittaus Planned Parenthoodiin "eliminoida kohdun sisältö". Täten, tämä aikakauslehti viittaa elävään lapseen äidin kohdussa yksinkertaisesti termillä "kohdun sisältö". Se menee pahemmaksi minuutti minuutilta, ja on aika jokaisen todellisen kristityn julistaa Jumalan Sanan totuutta jotta ihmiset eivät unohtaisi sitä.

Sodan ja rauhan päivät

Sota Irakissa ja Afganistanissa jatkuu ilman etä olisi loppua näköpiirissä. Hiljattain, organisaatio joka tunnetaan nimellä Sunshine Project paljasti että Pentagon oli kehittelemässä outoja aseita U.S. Air Force Wright Laboratoriossa Daytonissa, Ohiossa. Se oli 7,5 miljoonan dollarin projekti jonka Pentagon sanoo nyt hylänneensä. Näihin aseisiin kuului voimakas seksuaalista viettiä kiihottava aine joka saisi vihollissotilaat käyttäytymään seksuaalisesti hillittömästi ja saisi aikaan homoseksuaalista kanssakäymistä heidän kesken. Toinen ase oli kemikaali joka houkuttelisi rottalaumoja ja sääskiparvia vihollisen luokse. Vielä oli suunnitteilla kemikaali joka saisi aikaan vakavaa ja pitkäkestoista pahanhajuista hengitystä, ja vielä yksi joka tekisi ihon sietämättömän araksi auringonpaisteelle.


Sota jatkuu, ja koko maailma näyttää olevan ruutitynnyri joka odottaa räjäyttämistään. Lähi-itä on jatkuvan epävarmuuden polttopiste. Me olemme nyt lukeneet että entinen Israelin pääministeri on ehdottanut että Jerusalem julistettaisiin maailman pääkaupungiksi jotta israelilaisten ja palestiinalaisten kiistely kaupungin hallinnasta loppuisi. Edelleen, YK:n pääsihteeristä tulisi Jerusalemin pormestari, ja täten maailman pääkaupungin pormestari. Tämä menee jopa vielä salaperäisemmäksi kun me ymmärrämme että entinen presidentti Bill Clinton halusisi tämän YK:n pääsihteerin vakanssin itselleen.


Lopuksi, me jatkamme valvomista ja rukoilemista. Ainoastaan Kaikkivaltias Jumala voi kuljettaa meidät läpi tämän hämmästyttävän ajan, ja Hän varmasti tekee näin. Muista Last Trumpet Ministeriötä rukouksissasi ja ottakaa vastaan vilpittömät kiitokseni kaikki te jotka tuette tätä lopun ajan ministeriötä niin monin tavoin. Me edelleen kutsumme sinua lähettämään rukouspyyntösi; ne saavat yksilöllistä huomiota meidän työntekijöiltämme. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.


David J. Meyer

http://www.lasttrumpetministries.orgTakaisin