Kuoleva Amerikka kieltäytyy pelastumasta

Jesaja 1: 4-5:
»Voi syntistä sukua, raskaasti rikkonutta kansaa, pahantekijäin siementä, kelvottomia lapsia! He ovat hyljänneet Herran, pitäneet Israelin Pyhää pilkkanansa, he ovat kääntyneet pois. Mihin pitäisi teitä vielä lyödä, kun yhä jatkatte luopumustanne? Koko pää on kipeä, koko sydän sairas.»
Jeremia 6: 14-17:
»He parantavat minun kansani vamman kepeästi, sanoen "Rauha, rauha!" vaikka ei rauhaa ole. He joutuvat häpeään, sillä he ovat tehneet kauhistuksia; mutta heillä ei ole hävyntuntoa, he eivät osaa hävetä. Sentähden he kaatuvat kaatuvien joukkoon, sortuvat, kun minä heitä rankaisen, sanoo Herra. Näin on Herra sanonut: "Astukaa teille ja katsokaa ja kysykää muinaisia polkuja, kysykää, mikä on hyvä tie, ja vaeltakaa sitä, niin te löydätte levon sieluillenne." Mutta he vastasivat: "Emme vaella." Ja minä olen asettanut teille vartijat: "Kuunnelkaa pasunan ääntä." Mutta he vastasivat: "Emme kuuntele.»
Naahum 3: 4-6:
»Kaikki tämä porton suuren haureuden tähden, tuon ihanan sulottaren, ovelan velhottaren, joka myi kansakunnat haureudellaan, sukukunnat velhouksillansa. Katso, minä käyn sinun kimppuusi, sanoo Herra Sebaot, nostan sinun liepeesi kasvojesi yli ja näytän kansakunnille sinun alastomuutesi, valtakunnille sinun häpeäsi. Ja minä viskaan likaa sinun päällesi, häpäisen sinut ja panan sinut julkinähtäväksi.»
-----------------------------------------------------

Tässä Last Trumpet Newsletterin numerossa, me taas kerran sovellamme erehtymätöntä Jumalan Sanaa kansakuntamme sekä muun maailman tämänhetkiseen tilaan. Kun me teemme tämän, me näemme alkavan kehittyä kiireellisen kuvan joka tuo valoon tämän #immutable# tosiasian että meidän Herramme ja Vapahtajamme on palaamaisillaan tälle synnin hallitsemalle planeetalle. Me elämme maailmassa jossa suurin osa ihmisistä pitää jääräpäisesti kiinni vääristä uskonnoista, väärästä toivosta ja väärästä rauhasta. Moraali, luonne ja suoraselkäisyys ovat unohtuneet kun uusi antikristillinen yhteiskunta nousee kaikkialla. Ihmisiä sopeutetaan joka päivä hyväksymään tämä laittomuuden mysteerin manifestaatio joka on nyt nousemassa. Tämä maailma ei ole enää se maailma johon me synnyimme. Se on nyt erilainen ja Illuminaatin salaliiton laatijat aivopesevät ihmisiä jatkuvasti ajattelemaan että se on parempi maailma ja uusi aikakausi. Meille kerrotaan jatkuvasti että jos me vain voitamme tämän sodan ja seuraavan ja sitä seuraavan sodan, me tulemme nauttimaan utopiasta ja täydellisestä harmoniasta.


Samalla kun uusi maailmanjärjestys nousee, maa itsessään murentuu niiden ihmisten mukana jotka on petkutettu rakastamaan ja syleilemään tätä järjestelmää. On niin surullista nähdä niin monien ihmisten marssivan alaspäin pitkin tätä leveää tietä joka johtaa tuhoon. Lukuisat suunnistavat kohti perikatoa ja ikuista kirousta, mutta jos he nöyrtyisivät Kaikkivaltiaan voimallisen käden alla ja aidosti katuisivat, se rikkosi pimeyden voimien vallan. Sillä ei ole mitään merkitystä mitä joku toinen tekee tai kieltäytyy tekemästä, sinä voit tulla Vapahtajan luokse juuri nyt ja antautua täydellisesti Hänelle. Herra ja Vapahtaja, Jeesus Kristus antaa sinulle anteeksi ja tuo pelastuksen voiman sydämeesi. Maailma on pian ikuisiksi ajoiksi mennyttä, mutta me katsomme kohti uusia taivaita ja uutta maata jossa vanhurskaus asuu. Huuda Vapahtajasi puoleen ennenkuin on liian myöhäistä.

Viihdyttämässä himon henkiä ja noituutta!

Viime kuun Last Trumpet uutiskirjeessä minä varoitin että okkultismin voimat jotka hallitsevat niin voimakkaina Yhdysvalloissa, erityisesti meidän hallituksessamme, voimistaisivat otettaan kohti sotaa ja väkivaltaa maaliskuussa ja huhtikuussa. Heidän uskonnollinen aikataulunsa on astrologia, ja tänä aikana tapahtuu astrologinen ryhmitys nimeltään Mars Ingress. Siitä lähtien kun minä julkaisin tämän varoituksen maaliskuun uutiskirjeessä, me olemme nähneet väkivallan aallon, verisen melskeen, ei ainoastaan Irakissa ja muilla sotatoimialueilla vaan myös oikeussaleissa, kouluissa ja kirkoissa. Tänä menneenä viikonloppuna, kirkossa Milwaukeen esikaupungissa tapahtui verilöyly. Seitsemän ihmistä, mukaanlukien pastori ja hänen 16-vuotias poikansa saivat välittömästi surmansa, ja muita haavoittui kun tämä asemies ampui 24 sarjaa 60 sekunnin aikana. Sitten tämä tappaja käänsi aseen itseään vastaan ja kuoli uhriensa kanssa. Tällä asemiehellä ei ollut aikaisempaa rikosrekisteriä tai merkintää mielisairaudesta. Hän oli tämän kirkon jäsen. Hänen ystävänsä huomauttivat että välittömästi surmaamisten jälkeen synkkä katse hänen kasvoillaan muuttui ja hän näytti taas normaalilta. Hänen kasvonsa muuttuivat ikäänkuin joku olisi kääntänyt katkaisijaa. Tälle verilöylylle ei ole motiivia tiedossa joten Brookfieldin poliisi tutkii tätä kirkkoa ja sen oppia. Tätä kirkkoa tutkitaan tarkoin sillä siellä saarnataan "tuomiopäivän" oppeja ja annetaan suuri painoarvo Raamatun profetioille maailmanlopusta. Tämä on juuri Jeesuksen ja Hänen apostoliensa viesti, mutta viranomaiset päättelevät että kun sinä saarnaat ja opetat tätä viestiä, sinun luonasi tulee tapahtumaan traagisia tappamisia. Kun pohdimme Illuminaatin aiheuttamien tapahtumien tuloksia, sinä voit aina nähdä että sillä on suunniteltu tarkoituksensa. Minulla ei ole epäilystäkään etteikö tämä tappaja olisi ohjelmoitu Mind Control projektilla. Muistatko elokuvan Manchurialainen Kandidaatti?


Ilman epäilystäkään, on korkea aika että jokainen todellinen kristitty alkaisi rukoilla kiihkeästi ja suurella luottamuksella. Me elämme omavanhurskaassa kansakunnassa jossa huomattava enemmistö ihmisistä elää kaikenlaisten syntien pauloissa sekä laittomuuden syvyyksissä kuitenkaan sitä myöntämättä. Se oli saksalainen filosofi Johann Wolfgang Göethe joka sanoi: "Mies kadulla ei huomaa paholaista vaikka paholainen olisi tarrautunut hänen kurkkuunsa kiinni."


Sodomiitti homoseksuaalit ja lesbot jatkavat taukoamatonta painostustaan kontrolloidakseen yhteiskuntaa, ja 14.3.2005, Kalifornian Korkein oikeus päätti että osavaltion kielto koskien homoseksuaalien avioliittoa on Perustuslain vastainen. Näinä viimeisinä päivinä kaikenlaisten seksuaalisten himojen henget ovat päässeet valloilleen, ja perversiot ovat täyttäneet meidän maamme. Hiljattain ilmoitettiin että tämä pahamaineinen Rock-yhtye Mötley Crue aikoo järjestää 50-vuotia juhlakiertueen Pohjois-Amerikassa. Tämän kiertueen nimi on Syntien karnevaali. Toisessa ilmoituksessa, Sony Pictures ilmoitti esittävänsä kesällä elokuvan nimeltään Bewitched! Himon ja noituuden henget tekevät työtään yhdessä, ja niillä on pohjaton ruokahalu jonka ne tartuttavat ihmiskarjaansa. Hiljattain, U2-yhtyeen Rock-laulaja Bono meni kimppaan muotisuunnittelija Rogan Gregoryn kanssa edistääkseen uutta muotibrändiä nimeltään EDUN, joka on takaperin lausuttuna NUDE. On yleinen okkultistinen tapa lausua sanat takaperin.


Valkoisesta talosta alaspäin, himon henget ovat jatkuvasti aktiivisia. Hiljattain, International Herald Tribune raportoi että presidentti lueskelee ja mainostaa toisille Tom Wolfen kirjaa "I Am Charlotte Simmons". Tätä kirjaa kuvaillaan "seksissä liotettuna novellina". Se on tarina Jumalaa pelkäävästä tytöstä Pohjois-Carolinan takamailta; hän on perheessään ensimmäinen joka lähtee yliopistoon. Ensin hän järkyttyy viinasta ja irstailusta, mutta lopulta hän alistuu luvun pituiseen raiskaus-kohtaukseen juopuneen veljeskunta-rotan käsissä. Sitten hän vajoaa masennukseen.


Tämän saastaisen kirjan kirjoittaja, Tom Wolfe, kutsuttiin Valkoiseen Taloon Laura Bushin toimesta puhumaan kirjailijana olemisesta. Kun Wolfelta kysyttiin että miksi Presidentti Bush pitää hänen kirjastaan hän vastasi: "Kuvittelisin että hän vastaa sokeasti lahjakkuuteen, mutta en ole varma onko takana joitakin muita syitä." Jotkut ovat arvelleet että Presidentti pitää tästä kirjasta koska se muistuttaa häntä vanhoista yliopisto-ajoistaan sekä asioista jolloin hän oli rankasti juhliva Delta Kappa Epsilon -nimisen veljeskunnan puheenjohtaja Yale:n Yliopistossa.


Himon henget käyttävät suurta painostusta, ja koska ne antavat mielihyvää sokealle ihmisjoukolle, ihmiset ovat haluttomia pääsemään niistä vapaaksi, ja monet jotka jossain määrin pääsevät vapaaksi palaavat takaisin tähän saatanalliseen läävään saadakseen lisää. On olemassa, kuitenkin, absoluuttinen vapautus näistä sitkeistä hengistä Jeesuksen Kristuksen kautta joka valloitti kaiken Saatanan valtakunnan. Hillitsemätön himo meidän niin kutsutussa sivistyneessä yhteiskunnassamme on merkki siitä että Herra tulee pian tuomaan tulen moraalittoman ja turmeltuneen yhteiskunnan ylle joka on alkanut uskoa että on normaalia olla epänormaali. Jesaja 5:20-21 sanoo: "Voi niitä, jotka sanovat pahan hyväksi ja hyvän pahaksi, jotka tekevät pimeyden valkeudeksi ja valkeuden pimeydeksi, jotka tekevät karvaan makeaksi ja makean karvaaksi! Voi niitä, jotka ovat viisaita omissa silmissään ja ymmärtäväisiä omasta mielestänsä!"

Yhdistyneet Kansakunnat, terrorismi ja väestön vähentäminen

9/11 -iskuista on kolme ja puoli vuotta, ja Homeland Security jatkaa meidän muistuttamistaan että joskus pian putoaa seuraava kivi. Espanja on juuri viettänyt Madridin juna-pommitusten 1-vuotis muistopäivää metsässä jonne istutettiin puu jokaiselle 191 uhrille. Okkultistisessa numerologiassa, luvusta 191 tulee 11 joka on Vesimiehen aikakauden luku. Tämä metsä tunnetaan myös Poissaolevien metsänä ja lehtona. Tämä lumottu metsä on voimakasta okkultismia.


Samalla kun terrorismin uhkaa tuodaan jatkuvasti meidän eteemme, me kuulemme myös sanoja rauhasta ja turvallisuudesta käytettävän yhä enemmän useiden maailman johtajien toimesta, erityisesti George W. Bushin. Sillä välin, entinen presidentti Bill Clinton kasvattaa hitaasti valtaansa kansainvälisellä näyttämöllä. Se ei ollut kukaan muu kuin YK:n pääsihteeri Kofi Annan joka antoi Bill Clintonille hänen hallittavakseen nämä yksitoista valtiota joihin tsunami iski 26.12.2004. Clintonilla on vastuu kaikesta jälleenrakentamisesta tällä laajalla ja tiheästi asutetulla alueella. Se oli myös Kofi Annan joka hiljattain esitteli sen mitä AP kutsui "apokalyptiseksi varoitukseksi" maailmalle koskien ydinaseita terroristien käsissä. Annan sanoi: "Minä kehoitan Euroopan Unionia ja Yhdysvaltoja tekemään työtä läheisemmin uuden maailmanjärjestyksen selkärrankana 21. vuosisadalla."


Me tiedämme että Bill Clinton hakee aktiivisesti YK:n Pääsihteerin asemaa ja haluaa olla maailmanhallituksen ylin johtaja. Hiljattain, entinen senaattori Jesse Helms, ultra-konservatiivi Pohjois-Carolinasta, joka palveli viisi kautta, sanoi erään hänen suurimmista peloistaan olevan että Bill Clintonista tulisi YK:n pää. Jesse Helms sanoi: "Olen varma siitä että olet samaa mieltä, että vasemmistolainen, kurittoman ja eettisesti kiistellyn Yhdysvaltain entisen presidentin laittaminen tällaisen vallan haltijaksi olisi vakava virhe."


Hyvin oudot olosuhteet ympäröivät Bill Clintonia, erityisesti koskien hänen sydänlaeikkaustaan elokuussa 2004. Lääkärit sanoivat ennen leikkausta että hänen verisuonensa olivat 90-prosenttisesti tukossa ja että hän oli lähellä kuolemaa. Bill Clinton kertoi ABC-uutiskanavan Diane Sawyerille että häntä piinasivat kuvat kuolemasta hänen ollessaan tiedoton leikkauksen aikana. Clinton sanoi: "Minä näin, ikäänkuin, tummia naamioita murskautuvan, kuten kuolinnaamiot murskautuvat sarjoina. Sitten minä näin näitä suuria valokehiä. Ja sitten, ikäänkuin, kuva Hillarystä tai Chelsean kasvot ilmestyisivät valoon, ja sitten ne lentäisivät pois pimeyteen, etäisyyteen." Omituisesti, Clintonin kunto diagnosoitiin Westchester Medical Centerissä, Valhallassa, New Yorkissa. Valhalla vanhassa skandinaavisessa mytologiassa oli mystinen paikka jossa kaatuneet sankarit asustavat. Sitten, Presidentti Bushin virkaanastijaispäivänä, Bill ja Hillary Clinton nähtiin kävelevän läpi Capitolin kryptan Washingtonissa, ja Hillaryllä oli yllään epätavallisen suuri feeniks-lintu takkinsa vasemman olkapään kohdalla.


Maailma on hyvin epävakaa tällä hetkellä jolloin antikristuksen uusi aikakausi koittaa. Punainen Kiina on ilmoittanut käyttävänsä ei-rauhanomaisia keinoja kontrolloidakseen Taiwania. Punaisesta Kiinasta on tullut supervalta taloudellisesti, ja BBC:n uutisissa kerrottiin hiljattain että Kiina on noussut Yhdysvaltain ohi maatalouden perustuotteiden ja teollisuustuotteiden kulutuksessa. Tämä raportti sisälsi seuraavaa: "64 miljoonaa tonnia lihaa kulutettiin Kiinassa vuonna 2004 -- USA:ssa 38 miljoonaa tonnia. 258 miljoonaa tonnia terästä käytettiin Kiinassa vuonna 2003 -- USA:ssa 104 miljoonaa tonnia. Kiina käytti 40% enemmän hiiltä kuin Yhdysvallat ja tietokoneiden määrä Kiinassa tuplaantuu 28 kuukauden välein."


Me tiedämme myös että Punainen Kiina on täyttänyt markettiemme hyllyt tuotteillaan sillä kauppaketjut kuten Wal-Mart ovat ottaneet taloutemme haltuunsa. Punainen Kiina on myös eräs suurimpia polttoaineen kuluttajia, ja täällä Amerikassa me näemme hintojen nousevan yli kolmen dollarin Gallonalta (4,5 litraa) joillakin alueille kuten Kaliforniassa. Kaiken huipuksi, Kiina ilmoitti että kaikki tyynyt tai mikä tahansa mikä sisältää linnun untuvia voi sisältää lintuinfluenssa-virusta, josta on tullut niin yleinen Kauko-idässä.


Mainittakoon tässä että kaikki tällaisen virukset on suunniteltu ja valmistettu laboratorioissa ja ne tarkoituksella tartutetaan ihmispopulaatioon vaikka eläimiä syytetään aina kantajiksi. Tämä kaikki tehdään jotta vähennettäisiin väestön määrää planeetalla. YK:n viranomainen myönsi kerran minulle todistajien edessä että YK on aktiivinen väestön vähentämisessä monin eri tavoin, ja että he tekevät päätöksensä tällaisista keinoista sosiaalisen suunnittelun kamarissa. Minulle kerrottiin tämä kun seisoin juuri tässä kamarissa. Syy miksi tiedemiehet tietävät niin paljon näistä viruksista ja voivat kertoa ajan ja paikan missä ja milloin epidemiat puhkeavat on se että he ovat suunnitelleet nämä virukset. YK:n alainen Maailman terveysjärjestö on äskettäin ilmoittanut että 80 miljoonaa afrikkalaista tulee pian kuolemaan AIDS:iin. New England Journal of Medicine raportoi että eräät mutaatiot Kauko-idän lintuinfluenssaviruksesta joka tunnetaan nimellä Avian Influenza A surmaa 73% siihen sairastuneista lapsista. Lapset saavat ripulin ja vaipuvat nopeasti koomaan jota seuraa kuolema.


Yhdysvalloissa, monet vanhoista taudeista, joiden ajateltiin jo hävinneen tulevat uudestaan esiin. Tuberkuloosi on eräs esimerkki. Lukemattomien tuhansien laittomien siirtotyöläisten mukana jotka saapuvat maahamme joka päivä, me löydämme mikroskooppisia tappajia jotka jatkuvasti tartuttavat muuten tervettä väestöä. Monista kiinni saaduista on löydetty tarttuvia tauteja.


On todellakin maahanmuuttajien invaasio meneillään, erityisesti Meksikosta, ja tämä on kaikki Illuminaatin juonta heikentää Amerikkaa ja luoda Yhdistynyt Pohjois-Amerikka johon kuuluu Yhdysvallat, Kanada ja Meksiko. Texas Transportation Commission on nyt ilmoittanut suunnitelmasta rakentaa Trans Texas Corridor, joka olisi 800 mailin pituinen liikenne- ja kauppakulkureitti Meksikon rajalta Oklahomaan. Siitä on tarkoitus tulla kahdeksan kaistainen moottoritie henkilö- ja kuorma-autoille. Sen viereen olisi tarkoitus rakentaakulkureitti junille, sekä putkiverkosto vedelle, öljylle, maakaasulle, sähkölle ja kuituoptiikalle. Kustannukset olisivat hulppeat 185 miljardia dollaria.


Valtioryhmät sisäisten sopimusten kautta aiheuttavat monia uusia ongelmia. Eräs tällainen ongelma on eurooppalainen suunnitelma säännöstellä vitamiinejä ja lisäravinteita. Tämä tunnetaan nimellä Codex Alimentaris Legislation. Tämä laki laadittiin marraskuussa 2004 ja sen on tarkoitus tulla voimaan kesäkuussa 2005. Tämän lain mukaan, tarvitaanresepti yli 5000 vitamiinille ja lisäravinteelle jos niiden vahvuus ylittää päivittäiset suositukset. Se ei ole ainoastaan Eurooppa jota tämä laki koskee, sillä myös Yhdysvallat WTO:n ja Maailman kauppajärjestön jäsenenä on tämän lain vaikutuspiirissä. Senaatti ja Edustajainhuone laativat nyt lakeja jotka ovat yhdenmukaisia tämän eurooppalaisen lain kanssa, ja jotka tuovat nämä rajoitukset meidän maahamme. Tämä tulee tuomaan suuria ongelmia ja ottaa pois yhä enemmän vapauksia USA:n kansalaisilta. On aika rukoilla että nämä ulkomaiset lait jotka ottavat pois vapautemme hankkia vitamiinejä ja lisäravinteita eivät tulisi voimaan Yhdysvalloissa. Se on kaikki maailmanhallituksen suunnitelmia.


Yhdistyneet Kansakunnat on nyt ilmoittanut toisestakin projektista: jokaisen syntyneen lapsen rekisteröinnistä. UNICEF:illa on uusi ohjelma nimeltään "Merkitse minut muistiin, tee minusta todellinen". Tätä ohjelmaa markkinoi eteläafrikkalainen arkkipiispa Desmond Tutu, Nobelin rauhanpalkinnon voittaja. Puhuen YK:n puolesta, Tutu sanoi: "On todellakin kyse elämästä ja kuolemasta. Rekisteröimätön lapsi on sellainen jota ei ole olemassa. Kuinka me voimme elää sen tiedon kanssa että me voisimme aikaansaada muutoksen?"


Yhteistyössä tämän suunnitelman kanssa, avustusjärjestö nimeltään Plan USA julkaisi raportin nimeltään "Universaali symtymärekisteri -- universaali vastuu". Ensimmäistä kertaa, me näemme maailmanlaajuisen syntymä-sertifikaatin maailman ihmisille! Onneksi, uskon rukoukset kuullaan ja meidän Vapahtajamme ilmestyy pian!

Verenhimon henget ja kolmas maailmansota

Irakissa, muinaisessa Babylonin maassa, tämä verinen sota jatkuu ja muuttuu yhä järjettömämmäksi kun aika kuluu. Ei tarvita paljon suistamaan koko maailma globaalin konfliktin kauhuihin. Nämä ovat todellakin päiviä jolloin ihmiset huutavat: "Rauha, rauha", mutta ei ole rauhaa! Tämän sodan kustannukset ovat tähtitieteellisiä joka tavalla kun niin monia elämiä tuhoutuu. Tämän lisäksi, Yhdysvallat on käyttänyt 120 miljoonaa dollaria sotaan Irakissa menneen kahden vuoden aikana. Tämä on yhtä kuin 630 miljoonaa dollaria kuukaudessa, 147 miljoonaa dollaria viikossa tai 21 miljoonaa dollaria päivässä. Näiden kaikkien kustannusten lisäksi, Yhdysvallat pitää yllä 48 merkittävää sotilastukikohtaa Lähi-idässä ja keski-Aasiassa. Samaan aikaan, Yhdysvallat suunnittelee sulkevansa useita sotilastukikohtia täällä kotimaassa. Yhdeksänjäseninen paneeli asetettiin 15. maaliskuuta pohtimaan että mitkä tukikohdat suljetaan.


USA:n armeija on myös ilmoittanut että romahdus värvättyjen määrässä on odotettua pidempikestoinen. Yhä useammat nuoret ihmiset kieltäytyvät liittymästä armeijaan, ja syy tähän on se että he eivät halua taistella sodassa johon he eivät usko. On raportoitu että 30% Irakista palanneista sotilaista kärsii takautumista ja toistuvista oainajaisista. Tämän vuoksi Elintarvike- ja lääkeainevirasto on sallimassa laittoman ecstasy-huumeen käytön armeijassa. Ecstasyn aktiivinen ainesosa on MDMA, joka sulattaa tunteet sekä antaa hyvän olon. Sen sanotaan antavan rauhallisen olon ja turvallisuuden tunteen.


Irakin sodassa ei ole mitään moraalista! Meidän oletetaan uskovan että tämä on Jumalan määräämä sota ja että Presidentti Bush ja hänen hallituksensa ovat hyvien puolella. Paha tulee monissa muodoissa eikä kukaan ole oikeassa jos jokainen on väärässä. AP julkaisi hiljattain järkyttävän raportin koskien taktiikoita joita USA:n armeija käyttää muslimeita vastaan Guantanamon lahdella. Koska muslimit uskovat etteivät he saa edes koskea muita naisia kuin heidän vaimojaan, Pentagon käytti erityisiä taktiikoita murtaakseen heidän vastarintansa. Prostituoiduiksi pukeutuneet nais-kuulustelijat kuulustelivat heitä illan myöhäisinä tunteina, mukaanlukien sopimaton koskettelu. Ainakin yhdessä tapauksessa, niukasti pukeutunut nais-kuulustelija käytti tekoverta ja hieroi sitä muslimin kasvoille kertoen sen olevan hänen kuukautisvertaan. Veden tulo hänen selliinsä katkaistiin niin ettei hän voinut peseytyä, ja hän huusi ja itki hillittömästi rukoillessaan. Entinen armeijan kersantti Erik R. Saar vahvisti tämän tarinan; hän oli todistamassa ainakin 20 kuulustelua. Näyttää siltä että Gestapon henki elää Pentagonissa.


Onko kolmas maailmansota todellakin horisontissa? Me tiedämme että Raamatun profetioiden täytyy toteutua, ja että tulee viimeinen suuri sota joka keskittyy Lähi-itään. Atomiaseet ovat pelottava realiteetti, ja Yhdysvallat on hiljattain käynnistänyt ohjelman uudistaakseen ja parantaakseen atomiase-arsenaaliaan. Maamme kolme ydinaselaboratoriota jotka sijaitsevat Los Alamosissa, Livermoressa ja Sandiassa ovat nyt kiireisiä suunnitellessaan uuden sukupolven ydinaseita. Näyttää siltä että kaikkein suurin sota käydään silloin kun Herran saapuminen on toteutumassa. Ilmestyskirja 16:14-16 sanoo: "Sillä ne ovat riivaajain henkiä, jotka tekevät ihmeitä; ne lähtevät koko maanpiirin kuningasten luo kokoamaan heidät sotaan Jumalan, Kaikkivaltiaan, suurena päivänä. -- Katso minä tulen kuin varas; autuas se, joka valvoo ja pitää vaatteistansa vaarin, ettei hän kulkisi alastomana eikä hänen häpeätänsä nähtäisi! -- Ja ne kokosivat heidät siihen paikkaan, jonka nimi hebreaksi on Harmagedon." Näyttää myös siltä että samalla kun koko maailma valmistautuu sotaan, kaikki armeijat kääntyvät tulevaa Herraa Jeesusta vastaan sekä Uutta Jerusalemia vastaan joka on nyt yläpuolella. Ilmestyskirja 19:19 sanoo: "Ja minä näin pedon ja maan kuninkaat ja heidän sotajoukkonsa kokoontuneina sotiaksensa hevosen selässä istuvaa vastaan ja hänen sotajoukkoansa vastaan." Yrittääkö syntinen ihminen käyttää atomiasetta palaavaa Herraa Jeesusta vastaan, ja antaako Kaikkivaltias ihmisen itse tuhoutua näistä omista aseistaan? Sakarja 14:12 sanoo: "Ja tämä on oleva vitsaus, jolla Herra rankaisee niitä kansoja, jotka sotivat Jerusalemia vastaan: hän mädättää siltä kansalta lihan, kun se vielä seisoo jaloillaan, sen silmät mätänevät kuopissansa, ja sen kieli mätänee sen suussa."


Kun me seuraamme tätä vehkeilyä Lähi-idässä ja kuulemme kun lisää sotia on kehitteillä, me voimme selkeästi nähdä Raamatun tarkkuuden. Hiljattain, varapresidentti Dick Cheney sanoi: "Sinä etsit ympäri maailmaa potentiaalisia ongelmapisteitä; Iran on ylimpänä listalla." Onko Iran seuraavana? Pentagon on ilmoittanut että he säännöllisesti tarkastelevat sotasuunnitelmia Irania vastaan. 5.3.2005, Iran ilmoitti taas kerran etteivät he koskaan aio suostua keskeyttämään uraanin rikastamista pysyvästi. Onko olemassa toistakin syytä miksi Presidentti Bush katsoo kohti Irania sota mielessään? Helmikuussa 2005, New York Times julkaisi artikkelin nimeltään "Bush kiinni öljyssä". Tämä artikkeli sisälsi seuraavanlaiset sanat: "Nämä mullahit Teheranissa, jotka uivat nyt rahassa kiitos kohoavan öljyn hinnan, karttavat joitakin ulkomaisia sijoittajia, mieluummin kuin kerjäisivät heitä tulemaan Iraniin." Kaikki tämä öljyraha, vautaus ja potentiaali Iranissa on ilmiselvästi ikkunalla jäähtyvä piirakka, eivätkä öljymies Bush ja amerikkalaiset sijoittajat pääse siihen käsiksi.

Maapallo reagoimassa ihmiskunnan pahuuteen

Kun me pohdimme oikeaa oppia Herramme ja Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen toisesta tulemuksesta, me joudumme suuren liikutuksen valtaan sillä jokainen mittari osoittaa kohti tämän profetian toteutumista. Maapallo itsessään esiintyy todistajana sen ulvoessa ja voihkiessa säännöllisesti. Jokainen maailmankolkka näyttää kohtaavan ongelmia. Ranska on kärsinyt vakavasta kuivuudesta tänä vuonna ja tilanne on muuttumassa kriittiseksi. Myös Yhdysvaltain luoteisosa kärsii kuivuudesta, ja 13.3.2005, Washingtonin osavaltion kuvernööri Christine O. Gregoire julisti koko osavaltion kattavan hätätilan.


Myös jäätiköt sulavat nopeasti. Jäät sulavat Andeilla, Alaskassa, Montanan kansallispuistossa ja jopa Afrikan Kilimanjarolla suurella nopeudella. Frederikshobissa, eteläisessä Grönlannissa, oli helmikuussa 16 astetta lämmintä; tämä olisi paljon jopa heinäkuun lämpötilaksi tällä alueella.


Geologit ovat nyt havainneet että suuri mannerlaatta on hajonnut kahtia. Tämä Indo-Australian joka pitää pinnalla sekä Aasiaa että Intiaa on nyt rikkoutunut. Samalla kun maa jatkaa liikkumistaan, tulivuoret jatkavat purkautumistaan. 23.2.2005, Korovin-tulivuori Alaskassa purkautui. Maaliskuun 9. päivänä St. Helens Washingtonin osavaltiossa purkautui nostaen savua ja tuhkaa yli 10 kilometrin korkeuteen. Seuraavana päivänä, maaliskuun kymmenentenä, tulivuori Meksikossa lähellä Colimaa alkoi pursuta laavaa.


Suuri Lopun aikojen merkki "maanjäristyksiä monin paikoin" jatkaa toteutumistaan. Maanjäristyksiä on ollut niin paljon etten voi raportoida niitä kaikkia, mutta tässä on muutamia tuoreita esimerkkejä tältä vuodelta 2005: helmikuu 22, Sarbagh, Iran, 6,4; helmikuu 23, Tokio, Japani, 4,6; helmikuu 26, Indonesia, 6,0; helmikuu 26, Japani, 5,4 ja 4,4; helmikuu 26, Indonesia, 5,1; maaliskuu 5, lähellä Pohjoisnapaa, 6,3 ja 5,4; maaliskuu 6, Quebec, Kanada, 5,4; maaliskuu 11, Bali, Indonesia, 5,4; maaliskuu 12, itäinen Turkki, 5,7; maaliskuu 13, Uusi Seelanti, 6,1; maaliskuu 14, Indonesia, 5,4; maaliskuu 14, Bombay, Intia, 5,1; ja maaliskuu 14, itäinen Tirkki, 5,9.


4.3.2005, Oregonin rannikolla alkoi maanjäristysten sarja. Tiedemiehet Oregonin valtion Yliopistosta sekä Kansallisesta ilmakehän- ja merentutkimuslaitoksesta ryntäsivät tälle alueelle. Tutkijat sanoivat: "Tuhansia pieniä maanjäristyksiä tapahtuu aivan USA:n länsirannikolla koska mannerjalusta laajenee. Me uskomme että laava pyrkii ylöspäin ja on saattanut rikkoa maan kuoren."


Pelastusviranomaiset ovat varoitelleet että tsunamit ovat hyvin todellinen uhka USA:n kaikilla rannikoilla. He ovat myös kertoneet että 52 prosenttia USA:n väestöstä asuu rannikkoseudulla. Jotta asiat olisivat vieläkin huonommin, nämä pelastusviranomaiset ovat myös suositelleet että koska ihmiste eivät voi paeta sisämaahan kyllin nopeasti, heidän pitäisi pyrkiä korkeiden rakennusten yläkerroksiin jos tsunami on iskemässä. Jos 30 metriä korkea ja 800 kilometriä tunnissa etenevä vesiseinä olisi iskemässä en haluaisi olla rakennuksen katolla. Rannikot ovat äärimmäisen haavoittuvia, ja Raamattu kiinnittää niihin erityistä huomiota. Raamattu käyttää termiä "saari" puhuessaan rannikoista. Jesaja 59:18 sanoo: "Tekojen mukaan hän maksaa palkan; vihan vastustajillensa, koston vihollisillensa; merensaarille hän kostaa."


Lopuksi, minä edelleen kehoitan jokaista todellista kristittyä rukoilemaan kiihkeästi ja tekemään ahkerasti työtä saavuttaakseen ihmisiä ikuisella Jeesuksen Kristuksen Evankeliumilla. Kaikille teille jotka auttavat tätä Lopun ajan ministeriötä minä lähetän vilpittömimmät kiitokseni. Me edelleen kehoitame sinua lähettämään meille rukouspyyntösi sillä jokaiseen me kiinnitämme yksilöllistä huomiota. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

David J. Meyer

http://www.lasttrumpetministries.orgTakaisin