Babylonin kaksoiskirous Amerikan yllä

Ilmestyskirja 17: 3-5:
»Ja hän vei minut hengessä erämaahan. Siellä minä näin naisen istuvan helakanpunaisen pedon selässä; peto oli täynnä pilkkaavia nimiä, ja sillä oli seitsemän päätä ja kymmenen sarvea. Ja nainen oli puettu purppuraan ja helakanpunaan ja koristettu kullalla ja jalokivillä ja helmillä ja piti kädessään kultaista maljaa, joka oli täynnä kauhistuksia ja hänen haureutensa riettauksia. Ja hänen otsaansa oli kirjoitettu nimi, salaisuus: "Suuri Babylon, maan porttojen ja kauhistuksien äiti.»
Ilmestyskirja 18: 1-6:
»Sen jälkeen minä näin tulevan taivaasta alas erään toisen enkelin, jolla oli suuri valta, ja maa valkeni hänen kirkkaudestaan. Ja hän huusi voimallisella äänellä sanoen: "Kukistunut, kukistunut on suuri Babylon ja tullut riivaajain asuinpaikaksi ja kaikkien saastaisten henkien tyyssijaksi ja kaikkien saastaisten ja vihattavain lintujen tyyssijaksi. Sillä hänen haureutensa vihan viiniä ovat kaikki kansat juoneet, ja maan kuninkaat ovat haureutta harjoittaneet hänen kanssansa, ja maan kauppiaat ovat rikastuneet hänen hekumansa runsaudesta." Ja minä kuulin toisen äänen taivaasta sanovan: "Lähtekää siitä ulos, te minun kansani, ettette tulisi hänen synteihinsä osallisiksi ja saisi tekin kärsiä hänen vitsauksistansa. Sillä hänen syntinsä ulottuvat taivaaseen asti, ja Jumala on muistanut hänen rikoksensa. Kostakaa hänelle sen mukaan, kuin hän on tehnyt, ja antakaa hänelle kaksinkertaisesti hänen teoistansa; siihen maljaan, johon hän on kaatanut, kaatakaa te hänelle kaksin verroin.»
-----------------------------------------------------

Tässä Last Trumpet uutiskirjeessä, me taas kerran sovellamme kallisarvoista ja erehtymätöntä Jumalan Sanaa tämän hetken järkyttäviin tapahtumiin meidän piinatussa maailmassamme. Kun me teemme tämän, me näemme nopeasti että jokainen suuri uutistapahtuma on varma todiste Raamatun luotettavuudesta. Me tiedämme että aikakausia vanhat profetiat toteutuvat joka päivä aivan meidän silmiemme edessä, ja kuitenkaan juuri kukaan ei näe näitä luotettavina merkkeinä jotka osoittavat että me elämme maailmanlopun aikaa. Jeesus sanoo (Matteus 16:3) näin: "Taivaan muodon te osaatte arvioida, mutta aikain merkkejä ette osaa."


Kun me ajattelemme tämän numeron otsikkoa "Babylonin kaksoiskirous Amerikan yllä", meidän täytyy ymmärtää muutama seikka Babylonista. Babylon oli muinainen maailmanvalta, ja sen kuningas Nebukadnessar kuljetti Juudan kotimaastaan pakanuuden ja epäjumalanpalveluksen maahan. Babylonin lopulta tuhosi ja valloitti Meedo-Persia, jonka vuorostaan valloitti Kreikka jonka valloitti lopulta Rooman valtakunta. Siihen aikaan kun Ilmestyskirja kirjoitettiin, Babylonin maanpäällinen valtakunta oli ollut unohduksissa jo pitkään, mutta Raamattu opettaa meille että mysteeri-Babylon on edelleen olemassa. Tämä on arvoituksellinen voima joka hallitsee monia uskonnon muotoja tähän päivään asti, sillä Ilmestyskirjan luku 17 kertoo että mysteeri-Babylonin järjestelmä on kaiken maanpäällisen inhottavuuden äiti-uskonto.


Sana Babylon esiintyy sekä Vanhassa että Uudessa Testamentissa. Vanhassa testamentissa, heprean kielessä, Babylon tarkoittaa hämmennystä. Uudessa Testamentissa, kreikan kielessä, Babylon tarkoittaa tyranniaa. On kaksi voimaa jotka ovat toiminnassa meidän maassamme ja koko maailmassa tänä päivänä. Tämän nykyisen maailman ihmiset elävät ristiriitaisten signaalien, epävarmuuden ja hämmennyksen tilassa. Se on tämä ihmismassojen hämmennys joka sallii Illuminaatin salaliiton suunnittelijoiden hallita ja manipuloida koko planeetan väestöä hyvin suuressa määrin. Nämä olosuhteet synnyttävät vaivojen ajan, sellaisen jollaista tämä maailma ei ole koskaan nähnyt. Se tulee kaikki nyt niin nopeasti, ja on hyvin vähän aikaa jäljellä. Meidän Herramme ja Vapahtajamme, Jeesus Kristus, ilmestyy pian tuomion liekehtivät tulen kanssa jumalattomalle maailmalle. Jos edes pahimmat syntiset aidosti katuisivat he löytäisivät Jumalan armon ja täyden pelastuksen. Kun tämä maailma vedetään pois jalkojemme alta, meillä on varmuus todellisina kristittyinä että me olemme turvassa Kaikkivaltiaan Vapahtajan käsissä. Jopa nyt maapallo ulvoo ja voihkii synnin painon alla jonka ovat saaneet aikaan hämmennys-Babylon ja tyranni-Babylon.

Kuolinkutsu helakanpunaiselle portolle

Tämä Last Trumpetin numero kirjoitettiin 14.4.2005, ja minun täytyy sanoa että kuukauden ensimmäinen puolisko on ollut täynnä hämmästyttäviä tapahtumia ja okkulttista aktiivisuutta. Useimmat tämän uutiskirjeen lukijat tietävät että olen pelastunut noituuden ja okkultismin maailmasta Herran Jeesuksen armosta ja että ennen kääntymystäni olin astrologian ja numerologian harjoittaja. Taustastani johtuen, minä näen asiat eri lailla seuratessani viimeisten päivien tapahtumien kehittymistä. Paavi Johannes Paavali II:n kuolema ei ole poikkeus. Vanhan järjestyksen noidat, okkultistit ja astrologit uskovat että tietyt merkit taivaissa ennustavat suuria asioita maan päälle. Minä henkilökohtaisesti uskon että kaikki asiat ovat alamaisia Kaikkivaltiaan tahdolle, ja että Hänellä on ehdoton valta. Minä myös tiedän että Kaikkivaltias Luoja tuomitsee okkultismin maailman heidän omien lakiensa mukaan ja sallii eksytyksen toimia säädetyn ajan, ja että tämä aika on kulumassa loppuun. Tapahtumat pahan maailmassa näyttävät seuraavan tiettyjä kaavoja, ja Paavin kuolema on suuri merkki Jumalalta.


Silloin kun maaliskuu oli lopuillaan ja huhtikuu häämötti suurena taivaanrannalla, minä aloin tuntea outoa kutinaa. Pahuutta oli ilmassa kaikkialla. Amerikassa tunteet kävivät kuumina kun nuori nainen Floridassa, Terri Schiavo, surmattiin rituaalisesti kun hänen ruokintaletkunsa poistettiin. Hämmennystä oli kaikkialla, ja ihmiset ihmettelivät että miksi mitään ei voitu tehdä. 30.3.2005, Paaville asennettiin ruokintaletku kun hänen elintärkeät elimensä alkoivat kuolla. Seuraavana päivänä, 31.3, Paaville annettiin viimeinen voitelu. 2.4.2005, Paavi kuoli. Tämä tapahtui tasan 13 päivää noitien Ostera-sapatin jälkeen. Tämä kaikki oli hyvin hämmästyttävää kun minä katson taaksepäin tätä kohden. Me tiedämme että tämän Paavin edeltäjä, Paavi Johannes Paavali I, oli hyvin vihamielinen vapaamuurareita kohtaan. Tämä paavi kuoli virkansa 33. päivänä. Johannes Paavali II oli virassaan 26 vuotta joka on numerologiassa 13 x 2. Hän syntyi 18.5.1920, Wadowicessa, Puolassa, auringonpimennyksen aikaan. Hänen hautajaisensa pidettiin 8.4.2005, myöskin auringonpimennyksen aikoihin. Kryptassa johon hänet haudattiin oli 147 muuta paavia. Kun laskemme numerot yhteen me saamme luvun 12. Plus Johannes Paavali II on yhtä kuin 13. Tämä on kryptan luku numerologiassa.


Kun näin huhtikuun lähestyvän minä muistin että okkultistisen opetuksen mukaan joko komeetta tai sitten kuun tai auringonpimennys ennakoi maailmanjohtajan kuolemaa. Olen kirjoittanut tästä aiemmissa uutiskirjeissäni. Näin heti että huhtikuussa 2005 oli kaksi pimennystä; auringonpimennys kahdeksantena ja kuun pimennys 24. huhtikuuta. Me tiedämme että kaksi maailmanjohtajaa kuoli huhtikuussa 2005. Paavi Johannes Paavali II oli ensimmäinen joka kuoli ja MOnacon Prinssi Rainier oli toinen. Prinssi Rainier oli pisimpään Euroopassa hallinnut monarkki meidän päivinämme ja hän oli vallassa 56 vuotta.


Paavin kuolema aktivoi outoja kuolinrituaaleja jotka hallitsivat tätä tapahtumaa. Tähän sisältyi sellainen rituaali jossa ruumiin päähän iskettiin puhtaasta hopeasta valmistetulla vasaralla kolme kertaa ja kysyttiin oliko hän todella kuollut. Hänen ruumiinsa myös kannettiin Piazza San Pietron läpi, obeliskin ympäri ja ellipsin läpi. Obeliski on aina ollut aurinkojumalan symboli ja ellipsi edustaa kuu-jumalatarta, ja noidat käyttävät näitä symboleja tuhansia vuosia ennen kuin roomalaiskatoliset alkoivat käyttää niitä. Paavi laitettiin kolmeen arkkuun ennen siirtoa kryptaan. Kaikki tämä on voimakasta noituutta.


Sana "Vatikaani" klassisessa latinassa tarkoittaa ennustusta tai noituutta. Ilmestyskirja, luku 17, antaa selkeän kuvauksen Vatikaanista porttojen suurena äitinä. Jae 18 sanoo: "Ja nainen, jonka sinä näit, on se suuri kaupunki, jolla on maan kuninkaitten kuninkuus." Edelleen, jae 9 luvussa 17 tunnistaa Rooman portoksi seuraavasti: "Tässä on ymmärrys, jossa viisaus on: Ne seitsemän päätä ovat seitsemän vuorta, joiden päällä nainen istuu..."


Meidän täytyy myös pohtia Ilmestyskirjan luvun 17 jakeita 1 ja 15 joissa sanotaan: "Ja tuli yksi niistä seitsemästä enkelistä, joilla oli ne seitsemän maljaa, ja puhui minulle sanoen: 'Tule, minä näytän sinulle sen suuren porton tuomion, joka istuu paljojen vetten päällä...' Ja hän sanoi minulle: 'Vedet, jotka sinä näit, tuolla, missä portto istuu, ovat kansoja ja väkijoukkoja ja kansanheimoja ja kieliä...'" Olen usein viitannut näihin jakeisiin osoittaakseni että Suuren Babylonin Mysteeri-uskonto ympäröi massiivisen ja kirjavan ihmiskunnan meren. Kun minä näin AFP-uutispalvelun otsikon 7.4.2000, se todella herätti minun huomioni sillä se sanoi: "Ihmisyyden meri tulvii Vatikaaniin, kardinaalit määränneet päivän konklaaville."


Paavi Johannes Paavali II:n hautajaiset olivat ainutlaatuiset monin tavoin. Yli 200 valtionpäämiestä ja uskonnollista johtajaa osallistui näihin hautajaisiin Roomassa 8.4.2005. Ensimmäistä kertaa historiassa, Yhdysvaltain istuva presidentti osallistui Paavin hautajaisiin. Presidentti Bush viittasi Paaviin Pyhänä Isänä ja ylisti häntä maailman yhdentymisen myötavaikuttajaksi. Entiset presidentit George H.W. Bush ja Bill Clinton olivat myös läsnä, ja he myös ylistivät Paavia suurena yhdistavänä johtajana. Jopa muslimi- ja hindujohtajat osallistuivat, ja Reuters-uutispalvelu julkaisi seuraavanlaisen otsikon: "Viholliset kokoontuivat Paavin hautajaisiin." Siellä oli läsnä voimakas maailman yhdentymisen voima ja henki. Ilmestyskirja 18:3 antaa tästä tarkan kuvauksen: "Sillä hänen haureutensa vihan viiniä ovat kaikki kansat juoneet, ja maan kuninkaat ovat haureutta harjoittaneet hänen kanssansa..." Tämä jae sekä muut Raamatun jakeet jotka kuvaavat näitä tapahtumia eivät sovi mihinkään muuhun kuin Vatikaaniin!


18.4.2005, Kardinaalien kokous aloittaa uuden paavin valitsemisen. Varo saksalaista kardinaalia Joseph Ratzingeria joka on hyvin kova ja paha mies. Hän on 78-vuotias 16.4. Tämä on mielenkiintoista sen tosiasian valossa että roomalaiskatolinen St. Malachy laati listan tulevista paaveista alkaen Paavi Celestine II:sta vuonna 1143, ja hänen luettelonsa mukaan tulee olemaan ainoastaan kaksi paavia jonka jälkeen Rooma tuhoutuu. Aika näyttää eikä sitä ole paljon jäljellä.

Rautanyrkkisen pedon rituaaliteurastus

Se oli lyhyt aika-periodi jota ei koskaan pitäisi unohtaa. Nämä Terri Schiavon viimeiset päivät paljastivat todellisen luonteen pedosta joka on irrallaan meidän maassamme. Se oli 13 päivää kestänyt sydäntä raastava tunnemyrsky kun säädyllisyys ja terve järki väännettiin groteskiksi irvikuvaksi. Terri Schiavo oli nainen jolla oli aivovaurio mutta joka oli muuten elossa. Häntä ruokittiin letkulla, sillä olisi mennyt paljon aikaa ruokkia häntä muuten. Hän oli nainen jolla oli vakava vamma mutta joka tahtoi elää. Hänen vanhempansa tahtoivat myös hänen elävän, mutta hänen aviomiehensä halusi hänen kuolevan. Kun Terriltä kysyttiin että halusiko hän elää, hän kamppaili ankarasti saadakseen sanat ulos, mutta hän kykeni sanomaan: "I waaaant..." Hänen aviomiehellään, Michael Schiavo, jolla oli toinen nainen, oli Terrin huoltajuus ja hän teki kaikkensa jotta hänen vanhempansa eivät näkisi häntä eivätkä pystyisi auttamaan. Michael Schiavo myös sanoi useita päiviä ennen Terrin kuolemaa että hänet tuhkattaisiin; tämä aiheutti vielä enemmän kipua hänen perheelleen.


Shokki ja turhautuneisuus joka pyyhki meidän maatamme näiden 13 päivän ajan oli suurta sillä mikään instanssi ei näyttänyt olevan kykenevä tekemään mitään. Tässä oli nainen jota oltiin julkisesti tappamassa nälkään ja janoon, ja kansakunta katseli kauhun ja epäuskon vallassa kun kaikki pyrkimykset auttaa häntä epäonnistuivat. Tuomari toisensa jälkeen useissa oikeusasteissa kieltäytyi auttamasta häntä. USA:n Senaatti laati lain erityisistunnossaan noitien sapattina 20.3; tämä säädös osoittautui arvottomaksi.


Samalla kun Terri Schiavo makasi kuolemaisillaan kokonaisen kansakunnan edessä, monet yrittivät auttaa häntä. Minulla on edessäni valokuvia lapsista, pojista ja tytöistä, jotkin vain kymmenen vuoden ikäisiä, joita vietiin pois käsiraudoissa poliisin saattelemana. Mikä oli näiden nuorten poikien ja tyttöjen rikos? He yrittivät tuoda Terri Schiavolle lasin vettä! Pedon hallitus käytti nämä 13 päivää esitelläkseen ihmisille tämän nousevan totalitaarisen antikristuksen paljasrystyisen rautanyrkin. Tämä on vain pieni näyte siitä mitä on tulossa, ja vain kiihkeä rukous pelastaa meidät. Tämä nykypäivän Amerikka ei ole se maa johon minä synnyin eikä se ole maa jonka minä muistan. Minua muistuttaa 7:19 joka kertoo meille hirvittävästä pedon hallituksesta seuraavasti: "Sen jälkeen minä tahdoin saada varmuuden neljännestä pedosta, joka oli erilainen kuin kaikki muut ja ylen hirmuinen; jolla oli rautaiset hampaat ja vaskiset kynnet, joka söi ja murskasi ja tallasi tähteet jalkoihinsa..." Me tiedämme että tämä oli kuvaus Rooman imperiumista, mutta me myös luemme pedosta joka nousee viimeisinä päivinä ja joka on vieläkin pahempi. Ilmestyskirja 13: 1-2 sanoo: "Ja minä näin pedon nousevan merestä; sillä oli kymmenen sarvea ja seitsemän päätä, ja sarvissansa kymmenen kruunua, ja sen päihin oli kirjoitettu pilkkaavia nimiä. Ja peto, jonka minä näin, oli leopardin näköinen, ja sen jalat ikäänkuin karhun, ja sen kita niinkuin leijonan kita. Ja lohikäärme antoi sille voimansa ja valtaistuimensa ja suuren vallan."


Maaliskuun 2005 viimeisenä päivänä, Terri Schiavo kuoli. Hänen rakastaville vanhemmilleen ei annettu lupaa päästä hänen luokseen hänen kuolinhetkellään. Me tiedämme että tapaus Terri Schiavo sekä se kuinka hän kärsi pahan rautahampaisen pedon käsissä tullaan käsittelemään vieläkin korkeammassa oikeusasteessa kun Kaikkivaltias tuo sen esiin tuomiopäivänä!

Systemaattinen Amerikan riisuminen

Amerikan Yhdysvallat oli ilman epäilystäkään suurin ja vautain kansakunta maan päällä. Milloinkaan aikaisemmin mikään kansakunta ei ollut saavuttanut tällaista vaurautta ja valtaa. Nyt se on kaikki muuttumassa, ja tämä negatiivinen metamorfoosi on keräämässä nopeutta ja energiaa. Yhdysvallat on nyt sijalla 18 matemaattisissa taidoissa (neljästäkymmenestä valtiosta). Yhdysvallat on menettänyt 1,3 miljoonaa työpaikkaa Punaiseen Kiinaan viime vuosikymmenellä. 3.600.000 amerikkalaista joutui työttömyysturvan ulkopuolelle viime vuonna, ja yksi viidestä tekee töitä vähemmän kuin kuusi kuukautta vuodesta. Amerikkaa kutsuttiin kerran maailman leipäkoriksi, mutta kuten kesäkuussa 2004, Yhdysvallat toi maahan enemmän ruokaa kuin vei sieltä pois. Kolmasosa USA:n lapsista syntyy avioliiton ulkopuolella, ja puolet kaikista amerikkalaisista lapsista elää nyt yksinhuoltajaperheissä. On surullinen tosiasia että kaikissa katogorioissa joissa kuvataan saavutuksia Yhdysvallat ei ole enää edes kymmenen parhaimman joukossa. Yhdysvallat on, kuitenkin, numero yksi aseistuksessa, kulutuksessa ja velkaantumisessa!


31.3.2005, AFP News raportoi Malesian pääministerin Mahathir Mohamadin, puhuessaan 650 yritysjohtajalle 30 maasta, sanoen seuraavaa: "Yhdysvaltain dollari kohtaa välittömän romahduksen ja globaali talous kohtaa katastrofin kun sillä ei haluta käydä enää kauppaa.Tämä katastrofi koittaa yhden päivän aikana sillä edes maailman mahtavin valtio ei pysty maksamaan velkojaan joiden kokonaismäärä on seitsemän biljoonaa dollaria."


AFP raportoi myös, että Yhdysvaltain dollari, joka on heikko jo nyt ja kamppailee maailman muita suuria valuuttoja vastaan heikkeni lisää keskuspankin pääjohtajan Alan Greenspanin puheen jälkeen. Mitä on oikein tapahtumassa meidän kerran niin suurelle kansakunnalle? Miksi polttoaineen hinta on nyt yli kolme dollaria gallonalta joillakin alueilla? 31.3.2005, investointipankki Goldman Sachs antoi raportin jossa sanottiin että öljyn hinnen odotetaan kipuavan 105 dollariin berrelilta. Mitä outoja voimia onkaan työssä korkeilla paikoilla ja mitä ne ovat tekemässä Amerikalle? Jos sinä olet ihmetellyt viimeaikaisia tapaamisia Presidentti Bushin, Meksikon Presidentti Vincente Foxin ja Kanadan Pääministeri Paul Martinin välillä, sinulla on pian vastauksesi. Suunnitelmat on tehnyt Ulkomaansuhteiden neuvosto joka on Illuminati Yhdysvalloissa, yhdistääkseen Kanadan, Meksikon ja Yhdysvallat taloudellisesti heidän maailmanhallituksensa Pohjois-Amerikan yksiköksi.


Me olemme nyt näkemässä Minuteman Project -nimisen vastarintaliikkeen nousun. Vapaaehtoisia kaikkialta Yhdysvalloista kokoontuu Meksikon rajoille suurin joukoin työntämään takaisin laittomien maahanmuuttajien invaasion, joka ylittää rajan tuhansin joka päivä. Yhdysvalloissa on nyt melkein 13 miljoonaa laitonta maahanmuuttajaa ja he ovat tuoneet tarttuvia tauteja mukanaan. Tuberkuloosi ja malaria ovat nousussa Yhdysvalloissa, ja nyt 7000 spitaali-tapausta on diagnosoitu Yhdysvaltain koillisosissa.


Voimakkaat ja pimeät voimat tekevät työtään meidän hallituksemme sisällä heikentääkseen Yhdysvaltoja jotta siitä tulisi globaalin yhteisön epäitsenäinen yksikkö. Väestön vähentämis- ja kontrollointi-ohjelmia toteutetaan aktiivisesti. Mainittakoon tässä AP:n raportoineen että 50 vuotta vanha tappajavirus lähetettiin erehdyksessä 5000 laboratorioon 18 maassa, useimmat näistä laboratorioista ovat Yhdysvalloissa. Tämä tappava virus on H2N2 "Aasialainen flunssa" -virus joka tappoi melkein neljä miljoonaa ihmistä 1950-luvulla. Raportoitiin myös että vuoden 1968 jälkeen syntyneillä ei ole vastustuskykyä tätä virusta vastaan. On varmasti aika rukoilla ja omistaa absoluuttinen usko siihen ainoaan joka voi auttaa meitä. Me pian näemme ja kuulemme monista tyrmistyttävistä asioista, mutta meidän täytyy sallia uskon ja Jumalan voimakkaan rakkauden poistavan pelon sydämistämme. Sinä voit tuntea täydellistä rauhaa ja löytää todellisen Vapahtajan Raamattusi sivuilta.

Pahuuden epidemia

Aiemmissa uutiskirjeissä, minä varoitin että aikaperiodi maaliskuusta toukokuuhun toisi raivokkaan väkivallan. Tänä jaksona me olemme nähneet raportteja joukkomurhista kouluissa, kirkoissa, oikeustaloissa ja kaduilla. Tämä joukkomurha koulussa pohjois-Minnesotassa on hyvä esimerkki. Kun noitien Ostera-sapatti läheni ja kuu kasvoi kohti täysikuuta, 16-vuotias oppilas Red Lake High Schoolista pohjois-Minnesotassa surmasi kymmenen oppilasta ja haavoiti viittätoista. Se oli pahin koulu-ampuminen Columbinen jälkeen vuonna 1999. Jeff Weise meni kouluun surmattuaan isovanhempansa ja avasi tulen. Todistajat sanoivat hänen hymyilleen ampuessaan heidät. Lopuksi tämä nuori asemies tappoi itsensä. Monia asioita on sanottu tästä nuoresta miehestä joka oli epäilemättä ohjelmoitu mind control projektilla internetin avulla, mutta meidän pitäisi myös huomioida että tätä nuorta tappajaa lääkittiin ristiriitaisella lääkkeellä nimeltään Prozac. Prozac häiritsee ajatusprosessia ja valmentaa mielen ohjelmointia varten. Se avaa mielen oven okkultistisille voimille ja mitä tahansa voi tapahtua tämän jälkeen. Olen ollut pastorina pohjois-Minnesotassa ja voin ehdottomasti sanoa että se on eräs kaikkein okkultistisimpia alueita Yhdysvalloissa sekä Suuren druidi-neuvoston suosikkialue. Maailman kaikkein voimakkaimmat noidat kokoontuvat siellä tiettyinä aikoina.


Kun meidän nuoret ihmiset huumataan mieltä muuttavilla sekoituksilla ja ruokitaan Harry Pottereilla, Taru sormusten herrasta, Dungeons and Dragons sekä muulla tämän kaltaisella materiaalilla, mitä ihmisten tulisi odottaa tapahtuvan? Jotta asiat olisivat vieläkin huonommin, me olemme lukeneet että Harry Potter -sarjan kuudes osa julkaistaan keskiyöllä 16.6.2005. Tämä on 18. yö ennen noitien Lughnasaid-sapattia joka on sielujen sadonkorjuun ristineljännes-sapatti. Tämä uusi kirja on nimeltään Harry Potter ja puoliverinen prinssi. Tämän sarjan ensimmäinen painos on 10,8 miljoonaa, kustantajan mukaan.


Okkultistiset viestit ruokkivat lapsiamme jatkuvasti. Star Wars -elokuvat on kokonaisuudessaan kirjoitettu noitien kielellä. Kun perinteisten noitapiirien noidat päättävät kokoontumisensa sapattinsa, he tekevät sen sanoilla "Olkoon Voima kanssasi." Tällä voimalla sanotaan olevan kaksi puoliskoa: valoisa ja pimeä, mutta jokainen todellinen kristitty tietää että noituudessa ei ole mitään hyvää. Hiljattain, Masterfoods USA toi markkinoille tummaa suklaata sisältäviä uudenlaisia makeisia. Minä katselen käärepaperia jossa on Darth Vaderin sisältävä kuva. Sanat oikeassa yläkulmassa sanovat: "Mene pimeälle puolelle".


Noituus ja okkultismi synnyttävät moraalittomuutta, ja noitapiirit antavat yleisesti suostumuksensa lesbo- ja homoseksuaalisille noidille. Sodomiitit ovat nousseet esiin kaikkialla maailmassa, ja heidän juhlansa joka tunnetaan nimellä World Pride 2005 on tarkoitus pitää Jerusalemissa. Kyllä, Sodoma on tulossa maanpäälliseen Jerusalemiin!


Yhdysvalloissa, me saamme ola todistamassa häpeällisiä tapahtumia kerta toisensa jälkeen. 25.3.2005, ilmoitettiin että Pennsylvanian historia- ja museokomissio on hyväksynyt muistomerkin rakentamisen alueelle kaupungintalon ympärillä tunnustuksena siitä että tällä paikalla pidettiin maan ensimmäinen organisoitu homojen ja lesbojen mielenosoitus heidän kansalaisoikeuksiensa puolesta. Tämä päätös ei ollut ainoastaan yksimielinen; tämän lisäksi, komission puhemies Wayne Spilove ylisti tätä homoseksuaalien organisaatiota joke tunnetaan nimellä Equity Forum. Pennsylvanian kuvernööri Ed Randell suunnitteli paljastavansa tämän muistomerkin tässä tapahtumassa, jolla kunnioitetaan myös GLBT:n (Gay, Lesbian, Bisexual & Transsexual Civil Rights Movement) 40-vuotista taivalta. Kaiken huipuksi, tämä juhla on tarkoitus pitää 1.5.2005, joka on noitien Beltaine-sapatti samoin kuin kommunismin syntymäpäivä. Näihin May Day -juhlallisuuksiin on tarkoitus sisällyttää kunnianosoitus homo-pioneereille konsertissa jossa esiintyy Cyndi Lauper. On myös tarkoitus pitää jumalanpalvelus historiallisessa Kristuksen kirkossa homoseksuaalisen piispan Gene Robinsonin johdolla, homojen isännöimiä keskusteluja, Gay Ikoni -näyttely Independence Visitor's Centerissä sekä Sunday OUT -katufestivaali ja juhlallisuuksia.

Meidän mureneva, syntinen planeetta Maa

Ei ole koskaan ollut sellaista aikaa kuin tämä jolloin niin monia merkkejä Herran paluusta annetaan meille päivittäin. On toistuvia merkkejä taivaissa ja maan päällä. 18.2.2005, meidän Linnunrata-galaksimme halki kulki massiivinen ja kirkas valonvälähdys. Se oli niin voimakas että se hetkeksi muutti ilmakehän ylintä kerrosta. Se oli kirkkain koskaan havaittu valonvälähdys. Tämä kosminen räjähdys antoi kymmenesosa sekunnissa yhtä paljon energiaa kuin aurinko 100.000 vuodessa.


14.3.2005, kirkas tulipallo nähtiin taivaalla matkaavan eteläisestä Oregonista Seattleen, Washingtoniin. Viranomaiset sanoivat sen olleen todennäköisesti meteori, mutta silminnäkijät sanoivat sen liikkuneen hitaasti. Toinen valtava tulipallo jolla oli ristin muoto nähtiin itäisessä Espanjassa, Katalonian ja Valencian alueilla 13.4.2005.


Maan päällä meillä on jatkuvaa murentumista ja tärinää kun maanjäristykset tulevat voimakkaimmiksi ja niiden lukumäärä kasvaa. 28.3.2005, toinen suuri maanjäristys, voimakkuudeltaan 8,7 tärisytti Indonesiaa jollin kahdentuhannen arvioidaan kuolleen. Totisesti, meidän Herramme tulee pian, ja kaikkein skeptisimpienkin täytyy myöntää että jotakin on meneillään. Kahden päivän aikana, 28.3 - 29.3.2005, meillä oli 18 maanjäristystä voimakkuudeltaan 5,0 tai yli. Vaikka on totta että useimmat maanjäristykset tapahtuvat Tyynenmeren rannikolla, monet niistä tapahtuvat ympäri maapalloa. Meidän maapallomme on kirjaimellisesti hajoamassa liitoksistaan.


Maanjäristysten lisäksi, meillä on myös uhkaavia tulivuoria muistuttamassa että Herran tulo lähestyy. Itse asiassa, tulivuoret ovat eräs viimeisistä merkeistä jotka osoittavat Herran ja Vapahtajan, Jeesuksen Kristuksen paluuta. Jesaja 64: 1-3 sanoo: "Oi, jospa sinä halkaisisit taivaat ja astuisit alas, niin että vuoret järkkyisivät sinun edessäsi, niinkuin risut leimahtavat tuleen, niinkuin vesi tulella kiehuu, että tekisit nimesi tunnetuksi vastustajillesi ja kansat vapisisivat sinun kasvojesi edessä, kun sinä teet peljättäviä tekoja, joita emme odottaa voineet! Oi, jospa astuisit alas, niin että vuoret järkkyisivät sinun edessäsi!"


18.3.2005, India Daily -sanomalehti julkaisi seuraavanlaisen otsikon: "Monet vedenalaiset tulivuoret purkautumassa samanaikaisesti kaikkialla maailmassa -- tektoninen epävakaisuus tasaisesti lisääntymässä -- olemmeko matkalla kohti suurta katastrofia?" 14.4.2005, AFP News raportoi että Indonesiassa on nyt 129 aktiivista tulivuorta ja yhtätoista niistä seurataan tarkasti. Selvästikin, merkit tämän nykyisen maailman lopusta ovat läsnä kaikkialla. On minun rukoukseni että Jumala armollisesti avaisi monien silmät jotka nyt vaeltavat unessa. Tulkoon raju herätys ennenkuin on liian myöhäistä.


Lopuksi, minä haluan kiittää teitä kaikkia jotka rukoilette meidän puolestamme ja tuette tätä Lopun ajan ministeriötä nin monin tavoin. Me otamme sinun rukouspyyntösi vakavasti ja käsittelemme jokaisen pyynnön yksilöllisesti. Armo ja rauha olkoon ylläsi Herran Jeesuksen nimessä.

David J. Meyer

http://www.lasttrumpetministries.org


Takaisin