Petollisia unelmia ja kohtalokas todellisuus

Sefanja 3: 1-2; 6-8:
»Herran sana, joka tuli Sefanjalle, Kuusin pojalle, joka oli Gedaljan poika, joka Amarjan poika, joka Hiskian poika, Juudan kuninkaan Joosian, Aamonin pojan, päivinä. Totisesti minä otan kaiken pois maan pinnalta, sanoo Herra.»

»...ynnä ne, jotka ovat luopuneet seuraamasta Herraa, eivät etsi Herraa eivätkä häntä kysy. Vaiti Herran, Herran edessä! Sillä Herran päivä on lähellä; sillä Herra on laittanut teurasuhrin, on vihkinyt kutsuttunsa. Ja Herran teurasuhrin päivänä minä rankaisen päämiehiä ja kuninkaan poikia ja kaikkia muukalaispukuun puettuja.»

Haggai 1: 5-6:
»Ja nyt sanoo Herra Sebaot näin: Ottakaa vaari teistänne. Te kylvätte paljon, mutta saatte vähän. Te syötte, mutta ette tule ravituiksi. Te juotte, mutta jano ei sammu. Te vaatetatte itsenne, mutta ei tule lämmin. Ja palkkatyöläinen panee työpalkan reikäiseen kukkaroon.»
Jaakob 4: 1-4:
»Mistä tulevat taistelut ja mistä riidat teidän keskuudessanne? Eikö teidän himoistanne, jotka sotivat jäsenissänne? Te himoitsette, eikä teillä kuitenkaan ole; te tapatte ja kiivailette, ettekä voi saavuttaa; te riitelette ja taistelette. Teillä ei ole, sentähden ettette ano. Te anotte, ettekä saa, sentähden että anotte kelvottomasti, kuluttaaksenne sen himoissanne. Te avionrikkojat, ettekö tiedä, että maailman ystävyys on vihollisuutta Jumalaa vastaan? Joka siis tahtoo olla maailman ystävä, siitä tulee Jumalan vihollinen. Vai luuletteko, että Raamattu turhaan sanoo: "Kateuteen asti hän halajaa henkeä, jonka hän on pannut meihin asumaan?»
-----------------------------------------------------

Tässä Last Trumpet uutiskirjeessä, me taas kerran sovellamme Jumalan Sanaa lopun ajan tapahtumiin jotka nyt täyttävät meidän maailmamme Raamatun profetioiden lopulisten täyttymysten myötä. Kun me tarkastelemme näitä hämmästyttäviä tapahtumia jotka nyt toteutuvat, me voimme nähdä että me elämme petollisten unelmien piinatussa maailmassa. Kun pedon kaikkialle tunkeutuva ääni, poliittisten ja uskonnollisten johtajien suulla puhuttuna, jatkaa lupaustensa tarjoamista rauhasta, vauraudesta ja väärästä toivosta, tällaiset asiat eivät tule koskaan toteutumaan. Näyttää siltä että melkein kaikki maailman ihmiset ovat lumottuja kaikella mikä on väärää, mukaanlukien väärä toivo!


Kun me lähestymme tätä Herramme ja Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen paluun suurta päivää, totuudesta tulee yhä selvempi näkökykyiselle kristitylle ja yhä hämärämpi kaikille muille. Me tiedämme että Jumalan vihaa kaadetaan jo yllemme suuressa mitassa, sillä aikamme tapahtumat osoittavat tämän. Kun Hänen vihansa suuri päivä koittaa täydessä mitassaan, antikristuksen yhteiskunnan petolliset unelmat antavat tietä viimeisen tuomion kohtalokkaalle todellisuudelle.


Monet ovat yrittäneet arvailla kuka antikristus on, mutta meidän pitää muistaa että on olemassa monia antikristuksia, ja että meidän koko globaali yhteiskuntamme on antikristuksen yhteiskunta. Ihmiset on heidän tietämättään valmisteltu jotta he vastaanottaisivat kuninkaansa, sen jota kutsutaan tämän maailman jumalaksi. Aivan pian kaikki alkaa liikkumaan hyvin nopeasti, ja tapahtuu monia järkyttäviä asioita. Minä kehoitan jokaista joka lukee tätä kirjettä etsimään Kaikkivaltiasta Vapahtajaa niin kauan kuin on vielä aikaa ja toivoa. Eräs asia jonka me tiedämme varmasti on se että Hän aina kuulee meidän rukouksemme sekä tarjoaa täydellisen anteeksiannon ja pelastuksen jos me vain todella etsimme Häntä. Oman sielusi tähden, tee se nyt, sillä tässä nykyisessä maailmassa ei ole lainkaan toivoa.

Illuministinen kaaoksen maailma

Samaan aikaan kun ihmiset Yhdysvalloissa harjoittavat liiketoimiaan -- josta suurin osa on syntiä -- kuolema ja verenvuodatus jatkuu muualla maailmassa. Se oli 1. toukokuuta 2002 jolloin Presidentti Bush julisti voittaneensa Irakin sodan sekä vihollisuudet päättyneiksi. Se oli melkoinen näytelmä jonka presidentti pani pystyyn tänä Beltaine-sapattina. Kuten kaikki näytelmät, se oli suunniteltu etukäteen. Ei ole olemassa sotaa vaan ainoastaan sota-näytelmiä.


17.5.2005, AP raportoi uutisesta seuraavanlaisen otsikon kera. "Irak luisuu lähemmäksi sisällissotaa." Joka päivä me kuulemme kapinallisten väkivaltaisista iskuista; heistä monet ovat itsemurhapommittajia. Eilen, 14.6.2005, itsemurhapommittaja surmasi 28 ihmistä pohjois-Irakissa. Jännitys pysyy hyvin korkealla kun taisteluja käydään jatkuvasti. Kun epäiltyjä kapinallisia vangitaan, heidän silmänsä sidotaan ja numero piirretään otsaan. Viha amerikkalaisia kohtaan on melkein universaalia tässä veren kyllästämässä maassa.


U.S. Army on nyt julkaissut uuden arvomerkin sotilaille jotka on määrätty monikansallisten joukkojen päämajaan -- Irakissa, joka komentaa kaikkia USA:n joukkoja tässä maassa. Tässä arvomerkissä on useita okkultistisia symboleja mukaanlukien seitsensakarainen tähti, tai druidic septenary, käyrät miekat; ja mikä pahinta, tässä merkissä on kuvattuna mesopotamialainen ihmiskasvoinen siivellinen härkä. Tämä peto on voimakas symboli jota käytettiin muinaisessa noituudessa. Kreikkalaisilla oli samantyyppinen kuva, nimeltään minotaurus, jolla oli ihmisen ruumis mutta härän pää; kirjaimellisesti minotaurus tarkoittaa kuu-härkä. Noituudessa puoliksi härkä ja puoliksi ihminen edustaa aurinko-jumalan ja kuu-jumalattaren yhteistä voimaa, ja koska se on todellista noituutta se viehättää monia pahoja henkiä. Meidän sotilaamme kantavat nyt tätä kuvaa.


Kun sota Irakissa muuttuu yhä verisemmäksi, Kongressi yrittää saada läpi lakiesitystä joka määrää presidentin ilmoittamaan määräajan Irakista vetäytymiselle. ABC News raportoi tänä aamuna, 16.6.2005, presidentin sanoneen että hän ylenkatsoisi tällaisen määräyksen.


Kun sota Irakissa kiihtyy ja muut sodat häämöttävät taivaanrannalla, me kuulemme lisää keskustelua yleisistä kutsunnoista, jotka pakottaisivat nuoret miehet ja naiset taistelemaan Presidentti Bushin ulkomaisissa sodissa. U.S. Army on jäänyt selvästi jälkeen värväystavoitteistaan jo neljän perättäisen kuukauden ajan. Armeija etsii yhä epätoivoisemmin miehiä ja naisia, sekä suunnittelee tuplaavansa joidenkin värväytyneiden bonuksen 40.000 dollariin. Värväytyneiden vaje on jo huimaavat 25%, ja senaattori Joseph Biden Senaatin Ulkomaansuhteiden neuvostosta kutsuu tilannetta, joka koskee tulevia kutsuntoja, "tuskalliseksi ongelmaksi". Puhuen tulevista kutsunnoista, senaattori Biden sanoi: "Totuus asiasta on se, että siitä on tulossa keskustelun aihe; sillä, itse asiassa, on 40 prosentin vaje värväytyneissä. Tämä on vain todellisuutta."


Sodan kauheudet, joihin sisältyy tuhansien ihmiselämien menetys, haavoittuneiden huudot, pysyvästi vammautuneet, perheiden sydänsurut sekä lukematon määrä kaikenlaista murhetta on asia jota on miltei mahdoton käsittää. Hiljattain, brittiläinen kansanedustaja George Galloway puhui koska hän oli nähnyt tarpeeksi. Galloway sanoi: "Minä puhun kymmenien miljoonien edestä, ja kenties useammankin, ympäri maailman, jotka tietävät totuuden Irakista. Jotka tietävät että todelliset rikolliset ovat Washingtonissa... amerikkalaiset eivät ole pahoja mutta heitä johtavat pahat ihmiset. USA:n ja Britannian hallitus tulee palamaan helvetin tulessa."


Kuulin hiljattain kun Arlingtonin Kansallisen hautausmaan johtaja puhui CBS-kanavan uutisissa kertoen että keskimäärin 27 vainajaa haudataan tähän sotilas-hautausmaahan päivittäin. Hän sanoi että tällä vauhdilla siellä riittää tilaa 21 vuodeksi. Hän jatkoi sanoen: "Tämä on jossa jokainen haluaisi olla." Nämä ovat outoja kommentteja mieheltä jolla on omituinen asenne. Minusta on myös omituista että Muistopäivän (Memorial Day) seremoniassa Knight Fieldissä, USA:n sotilastukikohdassa, arkut jotka sisälsivät amerikkalaisten sotilaiden jäänteitä Korean sodan ajalta, oli kääritty YK:n lippuun USA:n lipun sijaan.


Samaan aikaan kun ulkomaille rakennetaan uusia sotilastukikohtia, tukikohtia Yhdysvalloissa suljetaan. Eräs tukikohta jota harkitaan suljettavaksi on Otis Air Nation Guard Turskaniemellä (Cape Cod). Tämä on se tukikohta joka suojaa New York Cityä sekä suurta osaa itärannikosta. Hävittäjäkoneet jotka lähtevät täältä voivat olla New Yorkin yllä kymmenessä minuutissa tai alle. Pentagon oli epäselvä sen suhteen mistä suoja tulisi jos Otis suljetaan. Jotkin analyytikot näkevät että tukikohdan sulkeminen olisi kutsu terroristeille.

Sotilasvaunuja New Yorkin kaduilla?

Aivan kesäkuun 2005 ensimmäisen viikonlopun jälkeen, me saimme raportin silminnäkijältä joka oli nähnyt kolmen suuren panssariajoneuvon ajavan alas Seitsemättä avenueta Manhattanilla. Ei ollut mitään paraatia eikä vastaavanlaista tapahtumaa. Poliisin nähtiin tällä alueella kantavan konetuliaseita, ja koko tapahtuma muistutti tilannetta ikäänkuin olisimme eläneet sotalain alla. Katsottuamme New York City Police Departmentin sivuja, me löysimme että hälytystila terroristien varalta oli nostettu oranssille. Me täällä Last Trumpet Ministeriössä päätimme varmistaa että näin oli todella tapahtunut ja me soitimme puheluita toimistostamme useisiin Liittovaltion toimistoihin New Yorkissa 10.6.2005, mukaanlukien New York City Police DEpartment, pormestarin lehdistötoimisto, FEMA, kuvernöörin lehdistötoimisto, ja jopa Homeland Security. Vaikka jotkin näiden toimistojen virkailijoista yritti olla avuliaita, suhtautuminen Homeland Securityssä muuttui tylyksi heti kun sotilasvaunut mainittiin. Lopulta me otimme yhteyttä armeijan ja laivaston New Yorkin toimipisteeseen jossa virkailija katsoi lähettämiämme kuvia ja tunnisti ne ajoneuvoiksi joita Merivoimat käyttävät, ja hän sanoi että vaikka aseet olivat esillä ne eivät olleet ladattuja. Hän sanoi myös että tällaisia ajoneuvoja käytettiin osana lakiin pakottamis -ohjelmaa (law enforcement program) ja että tällaisia käytettiin Republikaanien puoluekokouksen aikana valvomaan järjestystä.


Kysymys joka jää jäljelle on se, että kuinka lähellä seuraava (hallituksen suunnittelema) terrori-isku ja sitä seuraava sotatilalaki on. Me olemme kansakunta joka on syvissä vaikeuksissa monin tavoin, ja eräs ongelmista on se, että tuhannet terroristit ovat jo tässä maassa miljoonien laittomien siirtotyöläisten joukossa. Mainittakoon tässä että USA:n Illuminati, joka on CFR eli Ulkomaansuhteiden neuvosto, on tehnyt päätöksen että Yhdysvallat täytyy ajaa alas uuden maailmanjärjestyksen avuttoman epäitsenäisen segmentin asemaan. Äskettäin esitetty CNN-uutiskanavan raportti nimeltään "Ei rajoja" paljasti suunnitelman avata raja USA:n ja Meksikon välillä, ja seuraavanlainen otsikko ilmestyi kuvaruutuun kaikkien nähtäville: "Yhteiset ulkorajat vuoteen 2010 mennessä, pohjoisamerikkalainen rajapassi, vapaa kauttakulku tavaroille ja ihmisille."

Kansakunnan konkurssi!

Jumalan Sana ennustaa suurta talouden romahdusta viimeisinä päivinä, ja kertoo myös että sen saa aikaan sota. Jaakob 4:1-2 sanoo: "Mistä tulevat taistelut ja mistä riidat teidän keskuudessanne? Eikö teidän himoistanne, jotka sotivat jäsenissänne? Te himoitsette, eikä teillä kuitenkaan ole; te tapatte ja kiivailette, ettekä voi saavuttaa; te riitelette ja taistelette. Teillä ei ole, sentähden ettette ano." Luettuamme sodasta viimeisinä päivinä me menemme seuraavaan lukuun, joka on luku 5, ja luemme jakeet 1-3: "Kuulkaa nyt, te rikkaat: itkekää ja vaikeroikaa sitä kurjuutta, joka on teille tulossa. Teidän rikkautenne on mädännyt, ja teidän vaatteenne ovat koin syömät; teidän kultanne ja hopeanne on ruostunut, ja niiden ruoste on oleva todistuksena teitä vastaan ja syövä teidän lihanne niinkuin tuli. Te olette koonneet aarteita viimeisinä päivinä."


Talousjärjestelmämme romahdus ei ole kaukana! 14.6.2005 menneesä, meidän kansallinen velkamme oli 7.800.726.149.157,59 dollaria, joka on melkein kahdeksan biljoonaa. Kun minä mietin tätä lukua, minä muistin välittömästi tähtitieteen opiskeluajoiltani että valo kulkee noin 300.000 kilometriä sekunnissa. Tällä nopeudella, valo voisi matkata maapallomme ympäri melkein kahdeksan kertaa sekunnin aikana. Me käytämme tätä hämmästyttävää nopeutta mitataksemme ulkoavaruuden suunnattomia etäisyyksiä laskemalla kuinka pitkälle valo matkaa yhden vuoden aikana; tätä kutsutaan valovuodeksi. Yksi valovuosi on noin 9,65 biljoonaa kilometriä ja meidän kansallinen velkamme on noin 7,8 biljoonaa dollaria; todella tähtitieteellinen määrä. Kansakunta on suurissa vaikeuksissa kun sinä voit määritellä sen velan valovuosissa.


Havainnollistaaksemme edelleen velkaamme, kuvittele mielessäsi lentokone jonka potkuri pyörii 2000 kierrosta minuutissa. Jos potkuri pyörisi jatkuvasti koskaan pysähtymättä ja sinä maksaisit dollarin jokaisesta pyörähdyksestä, kestäisi 7000 vuotta maksaa velka pois eikä tähän ole laskettu korkoja. Illuminatin salaliittolaiset seuraavat kun meidän maamme vajoaa taloudelliseen perikatoon joka pakottaa sen sisälle uuteen maailmanjärjestykseen. Meidän täytyy myös muistaa että nämä suuret rahamäärät eivät ole muuta kuin sähköisiä impulsseja. Sinä et koskaan voisi laskea tällaisia summia. Tämä uusi järjestelmä tulee olemaan sähköinen raha pedon valvontajärjestelmässä.

Synnin, uskonnon ja mielenvikaisuuden maailma

Viimeiset päivät ennen Vapahtajamme saapumista ovat päiviä jolloin kaikenlaiset pahat henget tulevat esiin. Jumalanpilkkaa on kaikkialla, erityisesti korkeilla paikoilla, joka on varma lopun merkki. Ilmestyskirja 13:1 varoittaa meitä että jumalanpilkka kuuluu eroittamattomana osana pedon luonteeseen: "Ja minä näin pedon nousevan merestä; sillä oli kymmenen sarvea ja seitsemän päätä, ja sarvissansa kymmenen kruunua, ja sen päihin oli kirjoitettu pilkkaavia nimiä."


Eräs esimerkki tällaisesta pilkasta on se kun kansalliset ja uskonnolliset johtajat kokoontuivat kuolleen paavin ruumiin ympärille. Me tiedämme että sana "Pyhä Isä" esiintyy Raamatussa vain kerran (Johannes 17:11), ja että nämä sanat ovat niin pyhiä että Jeesus käytti niitä ainoastaan viitatessaan Kaikkivaltiaaseen Taivaalliseen Isään. Se lähetti järkytysaaltoja läpi minun sieluni kun meidän presidenttimme ja monet muut viittasivat tähän ruumiiseen sanoilla "Pyhä Isä". Tämä on suurta jumalanpilkkaa.


Israelissa, 71 miehen ryhmä joka kutsuu itseään nimellä Sanhedrin kokoontui äskettäin taas kerran tarkoituksenaan panna vauhtia suunnitelmalle rakentaa Temppeli. He ovat nyt kutsuneet koolle arkkitehtien ja insinöörien foorumin piirtääkseen lopulliset suunnitelmat temppeliä varten, joka korvaisi sen joka tuhottiin vuonna 70 j.Kr. Rabbi Hillel Weissin mukaan, "juutalaiset haastetaan lahjoittamaan rahaa jotta voitaisiin hankkia materiaalia Temppelin rakentamiseen -- mukaanlukien etukäteen valmistettujen osien kokoaminen ja varastoiminen jotka voitaisiin pystyttää nopeasti Kuningas Daavidin tapaan." Todelliset kristityt jotka ymmärtävät Jeesuksen Kristuksen Uuden Liiton ymmärtävät myös että Herra Jeesus on todellinen temppeli. Apostolien Teot 17:24 sanoo selvästi: "Jumala, joka on tehnyt maailman ja kaikki, mitä siinä on, hän, joka on taivaan ja maan Herra, ei asu käsillä tehdyissä temppeleissä..." Täten, Kaikkivaltiaalla, jolla kerran oli temppeli kansaansa varten, on nyt kansa temppeliä varten! Saatana, kuitenkin, yrittää vakuuttaa ihmiset siitä että ihmiskäsin valmistettu temppeli on Jumalan kun se todellisuudessa kuuluu antikristukselle.


Kesäkuun 2005 uutiskirjeessä, minä mainitsin että tietyt Kanadan sairaalat suunnittelivat poistavansa Raamatut potilaiden huoneista sillä verukkeella että niiden sanottiin olevan likaisia ja kantavan tartuntoja. Nyt sairaaloiden johtajat Britanniassa kokoontuvat keskustellakseen Raamattujen poistamisesta potilaiden huoneista sillä perusteella että "ne eivät ole ainoastaan terveysriski vaan loukkaavat myös muita uskontoja."


Hyökkäys Kristinuskoa vastaan on jatkuvaa! Me tiedämme että meidän kalenteriamme ja historiallista aikajanaa mitataan käyttäen termejä B.C. tarkoittaen before Christ ja A.D. eli Anno Domini tarkoittaen Herran vuonna. Nyt, paine on läsnä kaikkialla eliminoida B.C. ja A.D. jotta käytettäisiin kirjaimia B.C.E. tarkoittaen before common era (=ennen yleistä ajanjaksoa) ja C.E, tarkoittaen yleinen ajanjakso. Tätä tapahtuu kouluissa ja yliopistoissa kaikkialla. Se on kaikki yritystä tuhota kaikki Kristinuskon jäänteet julkisuudesta.


Samalla kun kaikkea yllä kerrottua tapahtuu, seksin ja saastan mainostaminen on lähestymässä kyllästyspistettä. Hiljattain, pornokuvaaja Mark Kulkis kutsuttiin republikaanien rahankeräystilaisuuteen, ja hän tuo mukanaan kumppaninsa Mary Careyn, joka on pornotähti. Se on 2500 dollarin illallinen joka pidetään Washington Convention Centerissä. Kulkisin sanotaan edustavan 10 miljardin dollarin pornoteollisuutta samoin kuin omaa yritystään tässä tilaisuudessa. Carl Forti, National Republican Congressional Komitean PR-johtaja sanoi näin Kulkisista: "He ovat maksaneet rahansa. Ei väliä sillä mitä he tekevät, tämä raha edesauttaa Republikaanin valintaa Valkoiseen Taloon." Huomautettiin myös että tämä Uhkeapovinen pornotähti sanoo olevansa kristitty, joka rukoilee ja lukee Raamattua joka ilta, ja että häntä jännittää mahdollisuus saada puhua henkilökohtaisesti Bushin kanssa.


Saasta on tullut sisään tulvan lailla, ja nousee esiin hyvin vähän vastustusta. Australiassa, oppilaita, jopa niin nuoria kuin 14-vuotiaita, pyydettiin astumaan mielikuvitusmaailmaan jota homoseksuaalit hallitsevat. Heitä pyydettiin visualisoimaan itsensä suutelemassa samaa sukupuolta olevaa henkilöä.


Nämä ovat päiviä jolloin ihmisiä, joiden pitäisi riiputtaa päätään häpeästä, kunnioitetaan. Golden Globe Awards -tilaisuudessa (Oscarien jako), näyttelijätär Kristin Davis käveli punaisella matolla näyttelijätär Cynthia Nixonin kanssa ja sanoi: "Minulla on kohdussani hänen [Cynthian] lapsi." Randy Jones (mies), joka lauloi Bushin virkaanastujaisissa sanoi: "Kykenin seisomaan yli 1000 republikaanin edessä, puhumaan aviomiehestäni (Will Grega) jonka kanssa olen asunut melkein 21 vuotta, ja kuitenkin he nostivat kätensä ja muodostivat kirjaimet YMCA aivan kuin pienet lapset." Jopa entinen Teksasin kuvernööri Ann Richards kumarsi näille sodomiiteille kun hän puhui ihmisoikeuksien puolesta New Yorkin gaala-illallisissa, sanoen seuraavaa: "Jos te kaikki haluatte mennä naimisiin, se sopii minulle. En voi sanoa että se toimisi liian ----- (kirosana) hyvin niillä joilla on heteroseksuaalinen taipumus."


Kuinka sairaaksi ja turmeltuneeksi voi kansakunta tulla? Eräs yritys tarjoaa nyt palveluja mukaanlukien kameran asentaminen ruumisarkun sisään jotta ihmiste voisivat katsella rakkaitaan sen jälkeen kun ne on haudattu. Tällä yhtiöllä on www-sivu nimeltään SeeMeRot.com. Totisesti meidän Herramme tulee pian!

Viimeinen sukupolvi ja 666:n henki

Minä totisesti uskon että me olemme viimeinen sukupolvi, ja minä myös uskon että Kaikkivaltias on antanut meille monia merkkejä joita seurata. On suuria merkkejä ja pieniä merkkejä, mutta niitä on kaikkialla. Olen julkaissut tätä uutiskirjettä 24 vuotta, ja jo ennenkuin kaksoistornit New York Cityssä tulivat alas, minä varoitin ihmisiä että luku 11 nousisi huomattavaan asemaan okkultismissa sillä se on Vesimiehen aikakauden merkki, eläinradan 11. merkki. Sitten tuli 9-11-01 ja tämä suuri tragedia joka muutti kansakuntamme pysyvästi. Siitä lähtien, luku 11 on ollut läsnä kaikkialla uutisissa. Meillä on jopa Presidentti George W. Bush, jolla on 11 kirjainta nimessään. Minusta on myös mielenkiintoista havaita että sana bush esiintyy tasan 11 kertaa Raamatussa.


Kesäkuun 2005 Last Trumpetissa, minä selitin miksi amerikkalais-englantilainen aakkosto perustuu kuutosiin (A = 6, B = 12, C = 18, jne.). Me tiedämme että nimet ja sanat muodostuvat kirjaimista, ja että pedon nimellä on lukuarvo. Tämä vahvistetaan Raamatussa; Ilmestyskirja 13:17 sanoo: "...ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku." Selvästikin, pedon nimellä on lukuarvo, ja että tämä luku, joka on 666, annetaan seuraavassa jakeessa. Kun me katsomme tätä piinattua kansakuntaa, me näemme luvun 666 yhteiskunnan. Seuraavista sanoista saadaan luku 666: Illusion, insanity, Manhattan Beach, mortgaging, necromancy, New York, obituary, ocean front, optical disc, orientated, Parthenon, pensions, pentagons, Santa Claus, Scientism, sex changing, sorceries, spacecrafts, terminals, tornadoes, vaccination, vaticanism, wiretaps, witchery, witchcraft, Bush deviled, America deviled, Bush wars, dollar sign, armed women, senators. Nämä ovat sanoja jotka kuvaavat yhteiskuntaamme sekä tapahtumia jotka liittyvät lopun aikaan.

Merkkejä uhkaavasta katastrofista

KUn minä katson ympäröivää maailmaa, minä tulen yhä suuremmassa määrin tietoiseksi siitä että tämä totisesti on viimeinen sukupolvi. Maapallo on saastutettu synnillä, laittomuudella ja kaikenlaisella kapinoinnilla Jumalaa vastaan. Väkivalta, huumeet, seksuaaliset perversiot, abortti, pornografia, rikkinäiset kodit, haureus, aviorikokset sekä lukemattomat muut loukkaukset Luojaamme vastaan kutsuvat kaikki Holy One:n jumalallista vihaa. Me olemme nähneet kun tätä jumalallista vihaa kaadetaan armollisessa määrin, jonka pitäsii saada ihmiset pelkäämään, vapisemaan ja katumaan, mutta hengelliset olosuhteet muuttuvat entistä pahemmiksi. ja ihmiset eksyttävät toinen toisiaan sekä tulevat itse eksytetyiksi.


Kyllä, tämä on viimeinen sukupolvi, ja kuten me luemme Luukkaan Evankeliumin luvusta 21, se on sukupolvi joka on pyhitetty auringon, kuun ja tähtien merkeille, jolloin meri myrskyää ja aallot pauhaavat. Se on totisesti sukupolvi jolloin ihmiset menehtyvät pelkoon ja taivaitten voimat järkkyvät. Se on aivan varmasti sukupolvi joka näkee Ihmisen Pojan tulevan pilvissä voimassa ja kunniassaan. Tämä sukupolvi, kohtaa pian tuomiopäivän!


Minä olen tarkkaillut illuministisen aktiivisuuden kaavoja monen vuoden ajan siitä lähtien kun käännyin pois okkultismista, ja minä olen samoin seurannut Kaikkivaltiaan Jumalan vastauksia tähän noiduttuun, antikristuksen yhteiskuntaan. Tuomion suuret merkit sekä jumalallinen viha iskee tämän maailman ylle noitien sapattien aikoihin, ja eräs suuri esimerkki tästä oli tsunami joka järisytti maailmaa 26.12.2004, aivan noitien Yule-sapatin jälkeen. Tämä maanjäristys ja sitä seurannut tsunami olivat niin voimakkaita että meidän planeettamme on muuttunut pysyvästi. Se oli myös ensimmäinen kaatunut dominopalikka ketjussa joka ei ole tauonnut siitä lähtien. Itse asiassa, Science Magazinessa oli artikkeli 20.5.2005, jossa Tri. Roland Burgmann, Kalifornian yliopiston avaruustieteiden professori lausui: "Tänään maapallo soi niinkuin kello, melkein kuusi kuukautta Sumatra-Andamanin maanjäristyksen jälkeen." Me tiedämme että maata kiertävät satelliitit rekisteröivät tämän äänen, ja että maapallo itsessään sykkii.


Tiedemiehet ovat raportoineet myös toisesta hämmästyttävästä ja järkyttävästä tapahtumasta: pohjoisnapa on kateissa ja sen on nähty viimeksi liikkuneen kohti Siperiaa. Magneettisen navan liikkuminen ei sinänsä ole epätavallista, mutta se on liikkunut kauaksi pois paikaltaan eikä ole enää Kanadassa!


Viimeisten kuukausien aikana, monien tulivuorten on nähty heräävän ja purkautuvan ennakoiden Herramme paluuta. 17.4.2005, Mount Karthala Komorien pääsaarella Intian valtamerellä purkautui. 14.5.2005, Mt. Mayonin purkaus ravisteli Filippiinejä. 14.5.2005, se oli Cumbre Volcano Ecuadorissa joka purkautui. 2.6.2005, Colima Volcano Meksikossa purkautui. Toinen tulivuori Meksikossa, Fuego Volcano alkoi purkautua 6.6.2005. Monet muut tulivuoret järisevät ympäri maailmaa ja ovat valmiina purkautumaan!


Me tiedämme että toinen suuri merkki joka osoittaa tämän nykyisen maailman loppua on maanjäristysten yhä kasvava määrä. Tiedemiehet ovat nyt raportoineet että huonosti tunnettu siirroslinja joka kulkee Los Angelesin alla surmaisi ainakin 18.000 ihmistä mikäli se avautuisi. Se on nimeltään Puente Hills Fault ja se saisi aikaan 7 Richterin suuruisen maanjäristyksen tällä tiheään asutulla alueella.


Tämä viimeinen sukupolvi on totisesti maanjäristysten sukupolvi, ja maanjäristyksiä tapahtuu monin paikoin aivan kuten Matteus 24:7 ennustaa. 8.7.2005, oli maanjäristys eteläisessä Alaskassa, voimakkuudeltaan 4,8. Toinen maanjäristys iski Kuningatar Charlotten saarille 9.6.2005, voimakkuudella joka oli 5,9. Muut järistykset iskivät seuraaville alueille: Itäinen Turkki, 6.6.2005, Mag. 5,7; Sumatra, 8.6.2005, Mag. 6,3; Banda Aceh, Indonesia, 31.5.2005, Mag. 5,6; Japani, 27.5.2005, Mag. 4,9 ja 3,8; Tokio, Japani, 1.6.2005, Mag. 4,2, 3,9 ja 3,7; Sahalin, Venäjä, 12.6.2005, Mag. 5,7.


Kirjoittaessani tätä uutiskirjettä, tapahtui muitakin suuria järistyksiä. 14.6.2005, suuri maanjäristys tärisytti pohjois-Chileä ja eteläistä Perua saaden ihmiset lähtemään hädissään kadulle. Se oli voimakkuudeltaan 7,9. 15.6.2005, voimakas maanjäristys järisytti mannerjalustaa aivan pohjoisen Kalifornian rannikon ulkopuolella. Se oli voimakkuudeltaan 7.0 ja se sai aikaan tsunami-varoituksen pitkin länsirannikkoa. Tiedemiehet kertoivat että jos tektoniset laatat olisivat liikkuneet vähänkin eri tavalla, olisi syntynyt valtava tsunami.


Lopuksi, meidän täytyy muistaa Herramme ja Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen sanat kun hän sanoi (Matteus 24:33): "Samoin te myös, kun näette tämänkaiken, tietäkää, että se on lähellä, oven edessä."


On minun rukoukseni että jokainen joka lukee tätä uutiskirjettä etsisi Vapahtajaa ennenkuin on liian myöhäistä. Me olemme täällä auttaaksemme sinua, ja muista lähettää meille rukouspyyntösi. Me otamme rukouksen vakavasti ja annamme pyynnöillesi yksilöllistä huomiota. Minä lähetän vilpittömimmät kiitokseni teille kaikille jotka autatte tätä lopun ajan ministeriötä niin monin tavoin. Siunatkoon Jumala sinua uskollisuudestasi. Armo ja rauha olkoon ylläsi Herran Jeesuksen nimessä.


David J. Meyer

http://www.lasttrumpetministries.orgTakaisin