Lopun aika ja ikuisuuden reuna

Ilmestyskirja 10: 5-7:
»Ja enkeli, jonka minä näin seisovan meren päällä ja maan päällä, kohotti oikean kätensä taivasta kohti ja vannoi hänen kauttansa, joka elää aina ja iankaikkisesti, hänen, joka on luonut taivaan ja mitä siinä on, ja maan ja mitä siinä on, ja meren ja mitä siinä on, ettei enää ole oleva aikaa, vaan että niinä päivinä, jolloin seitsemännen enkelin ääni kuuluu hänen puhaltaessaan pasunaan, Jumalan salaisuus käy täytäntöön sen hyvän sanoman mukaan, jonka hän on ilmoittanut palvelijoillensa profeetoille.»
Ilmestyskirja 22: 10-17:
»Ja hän sanoi minulle: "Älä lukitse tämän kirjan profetian sanoja; sillä aika on lähellä. Vääryyden tekijä tehköön edelleen vääryyttä, ja joka on saastainen, saastukoon edelleen, ja joka on vanhurskas, tehköön edelleen vanhurskautta, ja joka on pyhä, pyhittyköön edelleen. Katso, minä tulen pian, ja minun palkkani on minun kanssani, antaakseni kullekin hänen tekojensa mukaan. Minä olen A ja O, ensimmäinen ja viimeinen, alku ja loppu. Autuaat ne, jotka pesevät vaatteensa, että heillä olisi valta syödä elämän puusta ja he pääsisivät porteista sisälle kaupunkiin! Ulkopuolella ovat koirat ja velhot ja huorintekijät ja murhaajat ja epäjumalanpalvelijat ja kaikki, jotka valhetta rakastavat ja tekevät. Minä, Jeesus, lähetin enkelini todistamaan näitä teille seurakunnissa. Minä olen Daavidin juurivesa ja hänen suvustansa, se kirkas kointähti." Ja Henki ja morsian sanovat: "Tule!" Ja joka kuulee, sanokoon: "Tule!" Ja joka janoaa, tulkoon, ja joka tahtoo, ottakoon elämän vettä lahjaksi.»
Toinen Tessalonikalaiskirje 1: 7-10:
»...ja antaa teille, joita ahdistetaan, levon yhdessä meidän kanssamme, kun Herra Jeesus ilmestyy taivaasta voimansa enkelien kanssa tulen liekissä ja kostaa niille, jotka eivät tunne Jumalaa eivätkä ole kuuliaisia meidän Herramme Jeesuksen evankeliumille. Heitä kohtaa silloin rangaistukseksi iankaikkinen kadotus Herran kasvoista ja hänen voimansa kirkkaudesta, kun hän sinä päivänä tulee, että hän kirkastuisi pyhissänsä ja olisi ihmeteltävä kaikissa uskovissa, sillä te olette uskoneet meidän todistuksemme.»
-----------------------------------------------------

Tässä Last Trumpet Newsletterin numerossa me taas kerran katsomme ajan moniin merkkeihin jotka avautuvat jatkuvasti aivan meidän silmiemme edessä. Kun me teemme näin, soisi että me ymmärtäisimme, että aika itsessään ei ole ainoastaan rajallinen vaan melkein loppunut. Jokainen päivä tuo yhä uusia merkkejä siitä että me olemme aivan ikuisuuden reunalla! Kaikkivaltias sai päätökseen Raamatun kirjoitukset nmelkein 2000 vuotta sitten, ja kuitenkin sen sivut ovat tarkempia kuin huomisen sanomalehti! On monia merkkejä auringossa, kuussa ja tähdissä; ja kansakunnilla maan päällä on ahdistus. Maanjäristykset, tulivuorenpurkaukset, ja outo sää piinaa meidän maailmaamme jopa nyt kun minä kirjoitan tätä uutiskirjettä. Eräs kaikkein suurimmista merkeistä, kuitenkin, on melkein universaali sosiaalinen epäjärjestys # distemper # tämän kaoottisen planeetan ihmisten keskellä. Tämä himokas ruokahalu, joka vaatii yhä enemmän saatanan helvetillisiä herkkuja, kertoo meille että nämä ovat Nooan ja Lootin kaltaisia päiviä. Kieroutunut ajattelutapa, joka on melkein universaalia, on muuttanut yhteiskunnan, hallituksen, ja uskonnon groteskiksi demonisen abstraktion hengelliseksi muodoksi. Uskonnot ja oppimisen instituutiot, joita kerran arvostettiin, ovat tulleet demonisiksi irvikuviksi. Ihmiset palvovat nyt kaikkialla petollisia ja vääriä viihteen ja nautinon jumalia, ja rypevät hengellisessä huvitusten puudutuksessa (huvitus = amusement). Meidän täytyy muistaa että sana "muse" tarkoittaa ajatella, ja sana "amuse" tarkoittaa olla ajattelematta!


Se on todella villi ja mieletön, ja himon ohjaama maailma, ja se todella osoittaa että aika on kohta mennyt. Me katsomme nyt joitakin todisteita jotka osoittavat tämän tosiasian. Kun me pohdimme näitä todisteita, soisi että me tulisimme ymmärtämään, että meidän Herramme ja Vapahtajamme, Jeesus Kristus, kuulee niiden rukoukset jotka aidosti kääntyvät Hänen puoleensa pelastuakseen! Tee se nyt enenkuin on myöhäistä. Soisi että me kaikki oppisimme huutamaan avuksi Vapahtajaamme joka päivä, ja Hän vie meidät läpi tämän vaikean ajan ja maailman joka on niin hengellisesti vihamielinen aitoja kristittyjä kohtaan. Joku kalenteri sivu on viimeinen ja pian kellot pysähtyvät eikä ole enää aikaa!

Kauhua Lontoossa!

6.7.2005, Lontoo juhli sillä se oli valittu vuoden 2012 Olympialaisten isännäksi. Tuona päivänä kaduilla juhlittiin mutta seuraava päivä toi murhetta ja surua näille samoille kaduille. Voimakkaat räjähteet räjähtivät miltei samanaikaisesti useilla paikoilla metrossa ja bussissa Tavistock Squarella. Ensimmäisten raporttien mukaan oli ainakin 49 kuollutta ja satoja loukkaantuneita. Romua levisi kaikkalle ja ihmiset huusivat: "Minä kuolen, minä kuolen, auttakaa minua!" Pommi joka tuhosi bussin Tavistock Placella surmasi 33 ihmistä erään raportin mukaan. Mainittakoon tässä että Lontoo on illuministisen Tavistock Instituutin kotipaikka; se perustettiin vuonna 1933 ja sijaitsee osoitteessa: 30 Tabernacle Street, Lontoo, Englanti.


Tässä tapahtumassa on Illuminaatin allekirjoitus. Iskun päivämäärä oli 07-07-2005, joten meillä on kolme seiskaa tai 777. Druidilaisen noituuden korkeimmilla tasoilla, jonka päämaja Lontoo on, luku 777 tunnetaan nimellä "Order of the Septenary". Aleister Crowley myös käytti kolmen seiskan merkkiä kun hän sekoitti noituutta satanismiin. Siinä oli myös "kolmentoista silta" iskun ja täysikuun välillä (21.7.2005).


Meidän täytyy myös huomioida muitakin outoja asioita näissä iskuissa Lontoossa. Esimerkiksi, Lontoon pormestari määräsi 13 US-dollarin suuruisen ruuhka-maksun mikäli tuo auton Lontooseen. Tämä pakottaisi monet käyttämään julkisia liikennevälineitä ja varmistaisi että ne ovat täynnä. Me tiedämme myös että Lontoossa on enemmän valvontakameroita kuin missään toisessa kaupungissa, mutta mikään niistä ei toiminut tuona päivänä. "Good Morning America" raportoi että kuusi pommia räjähti. Kuinka he tiesivät kuudesta, sillä ainoastaan neljä räjähti, ja myöhemmin löydettiin kaksi jotka eivät räjähtäneet? Oliko uutiset valmisteltu ennen tätä tapahtumaa?


BBC paljasti toisen hämmästyttävän asian koskien Lontoon iskuja haastatellessaan Peter Poweria, kriisinhallinta-yhtiön johtajaa. Peter Power on entinen Scotland Yardin virkailija joka työskenteli anti-terrorismin alalla. Herra Power kertoi ohjelman isännälle että hänellä oli meneillään terrorismin vastainen harjoitus, johon osallistui tuhat ihmistä, samaan aikaan ja samalla paikalla missä pommit räjähtivät. Herra Power lausui: "Kello 8:30 tänä aamuna meillä oli harjoitus, jossa lavastettiin useita samanaikaisia pommi-iskuja juuri sillä rautatie-asemalla jossa se tapahtui tänä aamuna, joten minulla on edelleen niskakarvat pystyssä." Sitten BBC:n isäntä kysyi: "Teillä siis oli harjoitus jotta näkisitte kuinka selviäisitte siitä, ja se tapahtui juuri kun teillä oli harjoitus meneillään?" Herra Power vastasi: "Juuri niin, ja se oli puoli yhdeksältä tänä aamuna."


Nyt kun Lontooseen on isketty, tällä illuministisella Britannian hallituksella ei luultavasti ole ongelmia tarjotessaan uutta kansallista ID-korttia brittiläisille jotka ovat tiukasti vastustaneet sitä. Britannian hallitus suunnittelee myös varastoivansa kaikki kännyllä-puhelut ja sähköpostiviestit vuodeksi. Myös Euroopan Unioni suunnittelee tekevänsä samalla tavoin.


Britannian hallitus suunnittelee myös säännöstelevänsä energian käyttöä siinä mitä he kutsuvat "henkilökohtaiseksi hiili-luvaksi". Tämän suunnitelman mukaan jokaiselle annettaisiin sähköinen kortti joka sisältäisi kulutetun ja jäljellä olevan energian määrän. Suurten energian kuluttajien täytyisi ostaa pisteitä pieniltä kuluttajilta tai "hiilipankista" mikäli he haluaisivat kuluttaa enemmän. Seuraa mitä radikaaleja muutoksia maailmassamme tapahtuu kun aika vähenee!

Sodan inhimilliset uhrit!

Samalla kun sota Irakissa, Afganistanissa ja muualla edelleen tuo maailmaan kärsimystä, meidän täytyy ymmärtää että tämän sodan taustalla on hengellinen syy. Sota on ihmisuhrin muoto kun Illuminatin salaliittolaiset lietsovat sitä. Hiljattain, Presidentti Bush käytti juuri tätä sanaa "uhri" puheessaan Fort Braggissa, Pohjois-Karoliinassa, 29.6.2005. Roikottaessaan kahden kuolleen sotilaan nimi-laattaa hän lausui että se on uhrin arvoinen!


25.6.2005, Presidentti Bush lupasi että hän ei aseta aikataulua ja että hänellä ei ole suunnitelmia lopettaa Irakin sotaa. Meidän täytyy muistaa että koko Lähi-itä on täynnä erilaisia konflikteja, ja että kaikki tämä lopulta toteuttaa Raamatun profetian. Presidentti Bush tietää myös että on mahdotonta hallita kahdeksan biljoonan dollarin kansallista velkaa ilman maailman öljylähteiden hallintaa. Presidentin mielestä, ihmisuhri on öljyn arvoista ja Irak on maailman toiseksi suurin öljyntuottaja.


Kuinka pahaksi sota laajenee, ja tullaanko ydinaseita koskaan käyttämään? Me tiedämme että eräs talouden lakeja on "tuotanto käyttöön", ja että Yhdysvalloilla on tällä hetkellä 2.000 ydinasetta käyttövalmiina. Hiljattain Reuters raportoi että Yhdysvallat on ryhtymässä tuottamaan hyvin radioaktiivista plutonium 238:aa ensimmäistä kertaa kylmän sodan päättymisen jälkeen. New York Times lainasi tämän ydinaseprojektin johtajia jotka sanoivat: "Tämä plutonium on tarkoitettu salaisiin tehtäviin." Energiaministeriön viranomaisilta ei saatu kommnettia. Ydinräjähdykset epäilemättä viehättävät pahoja henkiä suuren voiman takia. Kenties tämän takia ensimmäisen atomipommin testauspaikka, 16.7.1945, joka tunnetaan nimellä "Trinity Site" Uudessa Meksikossa, on merkitty obeliskilla, joka on egyptiläisen auringonjumala RA:n, tai Baalin symboli.

Amerikan hengellinen kuolema

Tämä niin kutsuttu "Kristillinen" uskonto Amerikassa on sokea ja itse asiassa kuollut. Ainoastaan hyvin pieni jäännös rukoilevia ja uskovia kristittyjä on jäljellä. Useimmat Jeesukseen Kristukseen uskovat eivät ole koskaan kokeneet kääntymystä, ja on enemmän uskottelevia (make believers) kuin uskovia. Minua muistuttavat Herran Jeesuksen sanat Sardeen seurakunnalle (Ilm. 3:1-6): "Ja Sardeen seurakunnan enkelille kirjoita: 'Näin sanoo hän, jolla on ne Jumalan seitsemän henkeä ja ne seitsemän tähteä: Minä tiedän sinun tekosi: sinulla on se nimi, että elät, mutta sinä olet kuollut. Heräjä valvomaan ja vahvista jäljellejääneitä, niitä, jotka ovat olleet kuolemaisillaan; sillä minä en ole havainnut sinun tekojasi täydellisiksi Jumalani edessä. Muista siis, mitä olet saanut ja kuullut, ja ota siitä vaari ja tee parannus. Jos et valvo, niin minä tulen kuin varas, etlä sinä tiedä, millä hetkellä minä sinun päällesi tulen. Kuitenkin on sinulla Sardeessa muutamia harvoja nimiä, jotka eivät ole tahranneet vaatteitaan, ja he saavat käyskennellä minun kanssani valkeissa vaatteissa, sillä he ovat siihen arvolliset. Joka voittaa, se näin puetaan valkeihin vaatteisiin, enkä minä pyyhi pois hänen nimeänsä elämän kirjasta, ja minä olen tunnustava hänen nimensä Isäni edessä ja hänen enkeliensä edessä. Jolla on korva, se kuulkoon, mitä Henki seurakunnille sanoo.'"


Eräs hyvä esimerkki hengellisestä sokeudesta ja kuolemasta meidän maassamme oli äskettäinen Billy Grahan Crusade New York Cityssä. noin 80.000 ihmistä kokoontui kuulemaan Tri. Grahamia, ja ennen hänen 15-minuuttista saarnaansa, Bill ja Hillary Clinton Tri. Grahamia. Tri. Graham otti Billiä ja Hillarya kädestä ja suositteli Hillarya Yhdysvaltain seuraavaksi presidentiksi. Grahamin sanat olivat: "Clintonit ovat suuremmoisia ystäviä ja hieno pariskunta. Herra Clintonista pitäisi tulla evankelista ja hänen pitäisi antaa vaimonsa johtaa maata." New York Daily News raportoi suuren yleisön kirkuneen kun Bill Clinton otti Grahamia kädestä. Miksi Graham ylenkatsoo sen tosiasian että Bill Clinton on eräs kaikkein punikkimaisin liberaali joka on koskaan ollut presidenttinä? Graham suositteli Hillarya johtamaan maata ja Billiä saarnaamaan Evankeliumia kun he molemmat ovat abortin puolustajia, sekä Amerikan ja koko maailman homo- ja lesboliikkeen keulahahmoja. Graham tietää tämän kaiken, mutta hän on poliitikko, ja kuten Clinton, Graham on eräs kaikkien aikojen rakastetuimmista tekopyhistä.


Koska se mitä pidetään "Kristinuskona" on niin kuollut, onko ihme että pakanauskonnot ovat ottamassa maata haltuunsa? Suuria ja vaikuttavan näköisiä hindutemppeleitä, kuten sellainen joka on rakennettu Madridiin, Iowaan, ilmestyy kaikkialle Yhdysvaltoihin. Hindulaisuus, Buddhalaisuus, Islam ja lukuisat muut uskonnot ovat vallanneet tämän kansakunnan, jonka ainakin sanottiin kerran olleen kristitty. Kaikkein nopeimmin kasvava uskonto Amerikassa on nyt noituus.


Haavoittaakseen lisää kuoleman kielissä olevaa uskoa, Duke University on julkaissut tulokset tutkimuksesta kuinka rukous vaikuttaa sairaisiin. Tri. Mitchell Krucoff, Duke Universityn sydän- ja verisuonitautien lääkäri, johti tutkimusta johon osallistui 750 sydänvaivoista kärsivää potilasta. Edustajat monista kristillisistä kirkkokunnista -- mukana oli myös muslimeja, buddhalaisia ja juutalaisia rabbeja -- kutsuttiin rukoilemaan joidenkin potilaiden puolesta samalla kun toiset potilaat eivät saaneet rukousta. Duke University julkisti seuraavanlaisen tuloksen: "Rukoilemisella sellaisen puolesta joka on sairas ja valmistautuu vaaralliseen leikkaukseen ei ole vaikutusta potilaan tulevaisuuden terveyteen." Toisin sanoen, Duke University päätteli että rukous ei toimi! Minä voin sanoa yhden asian varmana: he tulivat liian myöhään kertomaan minulle tämän, sillä minä olen sekä nähnyt että kokenut parantumisihmeitä rukouksen kautta!

Himon ja perversion henget

Kaikkialla maailmassa seksuaalisen himon ja perversioiden henget ovat nousseet vallatakseen koko ihmiskunnan. Ihmisillä, joilla oli ongelmia himon kanssa, oli tapana hävetä itseään tietyssä määrin, ja homot ja lesbot tekivät kaikkensa piilottaakseen suuren syntinsä. Nyt on gay pride organisaatioita, paraateja ja julkisia esityksiä joihin poliitikot osallistuvat. Meidän maamme kaduista on tullut Sodoman ja Gomorran katuja!


4.7.2005, United Church of Christ:in 1,3 miljoonaa jäsentä kannattivat samaa sukupuolta olevien avioliittoja ja antoivat siunauksensa näille avioliitoille. Tämä kirkko sanoi myös että he ovat ylpeitä siitä että he ovat ensimmäinen valtavirran protestanttinen kirkko joka tekee tämän. UCC:n presidentti sanoi: "Minun uskontokuntani toimi rohkeasti julistaessaan vapautta kun se Itsenäisyyspäivänä hyväksyi päätöksen samaa sukupuolta olevien avioliitoista."


Espanja on nyt laillistanut samaa sukupuolta olevien avioliitot, ja heinäkuun 2. päivänä Madridissa, sadat tuhannet sodomiitit marssivat kaduilla heiluttaen sateenkaarilippuja ja bannereita. Minulla ei ole epäilystäkään etteikö Kaikkivaltiaan viha kasvaisi tällaista pahuutta vastaan. Jumala kertoi Aabrahamille (Genesis 18:20-21): "Niin Herra sanoi: 'Valitushuuto Sodoman ja Gomorran tähden on suuri, ja heidän syntinsä ovat ylen raskaat. Sentähden minä menen alas katsomaan, ovatko he todella tehneet kaiken sen, josta huuto on minun eteeni tullut, vai eivätkö; minä tahdon sen tietää.'"


Jos kaksi kaupunkia noina muinaisina aikoina sai aikaan reaktion Kaikkivaltiaalta, joka pian johti väkivaltaiseen tulisateeseen näiden pahojen ihmisten ylle, millaisen reaktion tämän viimeisen sukupolven radikaali aktiviteetti herättää? Mainittakoon tässä että kärsii tällaisesta vakavasta kuivuudesta että jopa suuret järvet ovat täysin kuivuneet ja maa järvien pohjalla halkeilee. Vesivarat ovat kutistuneet viidennekseen ja jokien virtaama pudonnut kolmanneksella. Säätieteilijät sanovat että kuivuudelle ei ole loppua näkyvissä.


Koko Iberian niemimaa hankkii kirousta päällensä. Lissabonissa, Portugalissa, pidettiin hiljattain ensimmäiset kansainväliset erotiikkamessut, joka toi paikalle yli 40.000 vierasta. Tämän tapahtuman puhemies, Bibian Norai, sanoi liikuttuneensa suuresti kun hän näki näin monen ihmisen tulevan paikalle.


Me elämme nyt maailmassa joka on sairaana himosta, ja on lukuisia tahoja jotka auttavat aviopareja löytämään seuraa toisista aviopareista. Eräs tällainen toimisto, nimeltään Ashley Madison Agency, raportoi että 160.000 naimisissa olevaa miestä ja naista on heidän asiakkainaan! Minun täytyy mainita tässä että vaikka Viagra aiheuttaa sokeutta, tämä lääke on nyt suositumpi kuin koskaan. Äskettäinen tutkimus on osoittanut että miesten mielestä hyöty on suurempi kuin riski! Tämä muistuttaa tilannetta jossa Jumalan enkeli sokeutti himon riivaamat miehet Lootin talon edessä Sodomassa. Vaikka he olivat sokeita he edelleen paloivat seksuaalisesta himosta ja näännyttivät itsensä yrittäessään löytää ovea. Totisesti me olemme maailman lopussa ja ikuisuuden reunalla.

Kansakunta ja maailma noiduttuna

15.7.2005, juuri sen jälkeen kun kuu saavutti puolikkaan kasvaessaan kohti täysikuuta, uusi ja tuorein Harry Potter kirja tuli myyntiin noitien keskiyön hetkellä. Tämä uusi kirja on nimeltään "Harry Potter ja puoliverinen prinssi". Tänä keskiyön hetkenä, kuu oli lounaisella taivaalla ja se muuttui verenpunaiseksi. Tämä on melkoinen merkki kun sinä otat huomioon kirjan nimen. Myöhään sinä iltana, aavemainen Janet K. Rowlingin hahmo nähtiin kävelemässä sisään Edinburghin linnaan Skotlannissa, keskiyön lukuhetkeen johon oli valittu 70 lasta. Tämä oli okkulttinen rituaali!


Tämä uusi Harry Potter -kirja on kuudes seitsemän sarjassa. Tämän uusimman sanotaan olevan synkempi ja paljon väkivaltaisempi ja verisempi kun Voldemort ja death eatersit vapauttavat voimiaan. Minä varoitin ihmisiä jo silloin kun ensimmäinen kirja tuli ulos, että tämä ei ole harmitonta huvia. Entisenä noitana, joka on pelastunut Jumalan armosta, minä varoitin että nämä kirjat ovat noituuden käsikirjoja teoriassa ja käytännössä. Seurakuntien johtajat kuitenkin käyttävät tätä synkkää materiaalia pyhäkouluissa. Surullinen tosiasia on että silloin kun lapset ovat lukeneet Harry Potter -kirjat he tietävät tarpeeksi noituudesta astuakseen sisään noitapiiriin ja he voivat hypätä kokelasvaiheen yli.


Kuten ennustettu, tämä uusi Harry Potter -kirja myy ennätysmäisesti. Englannissa, sen sanotaan lentävän ulos hyllyiltä, ja ensimmäisenä päivänä myytiin kaksi miljoonaa kopiota. Tietekin, Englantia pidetään "noitien pyhänä maana", ja eräs syy tähän on Stonehengen muinainen druidi-temppeli. 21.6.2005, 20.000 noitaa kokoontui sinne muinaiseen koko yön kestävään seremoniaan, kun verenpunainen kuu saavutti lähimmän pisteensä Maan kanssa. Tämä on suuren luokan noituutta, ja jos sinä olet koskaan ihmetellyt miksi niin monet julkiset paikat kuten koulut ja sairaalat ovat rakennuttaneet meditaatio-puutarhoja joissa on kivikehiä, sinulla on vastaus. Noituus on antikristuksen uskonto, ja hänellä on melkein universaali ohjelma sopeuttaa maailman väestö tähän, ja tämä ohjelma on parhaillaan käynnissä. Mainittakoon tässä että General Motorsilla on uusi auto nimeltään Pontiac Solstice, ja mainoksessa tämä auto on sijoitettu Stonehenge Memorialiin, joka on kopio Stonehengestä ja sijaitsee Goldendalessa, Washingtonissa. Sattumoisin, kaksi noitien kahdeksasta sapatista ovat päivänseisauksia.


Tämä uusi Harry Potter -kirja heittää myös loitsunsa Yhdysvaltain ylle, maahan jolla näyttää olevan suunnaton ruokahalu noituuteen. Eräs suuri kirjakauppa ilmoitti että ensimmäisenä päivänä kirjaa myytiin kappale joka kolmastoista sekunti. Tämä mega-kirjakauppa Barnes and Noble järjesti keskiyön juhlia liikkeissään 15.7, mukaanlukien sellaisia aktiviteetteja kuten "Live Wizard Chess", "the Daily Prophet", "taikajuomien valmistusta", "ennustusta Madame Trelawneyn johdolla", taikureita, kasvomaalausta, jne.


Surullinen ja kaikkein ahdistavin asia Harry Potter -maniassa on se, että niin monet tunnustukselliset kristityt sanovat sen olevan hyvä asia. 11.7.2005 Christianity Today julkaisi John Grangerin kirjaan liittyvän artikkelin otsikolla "Etsimässä Jumalaa Harry Potterista". Tässä kirjassa, Granger etsii yhtäläisyyksiä mytologisten olentojen ja Jeesuksen Kristuksen välillä. Eräs esimerkki on hänen kuolevan yksisarvisen veren vertaaminen Jeesuksen Kristuksen vereen. Toinen esimerkki on feeniks-linnun nouseminen tuhkasta ja sen vertaaminen Jeesuksen Kristuksen ylösnousemukseen. Vielä, eräs vertaus on Kentaurin vertaaminen siihen kun Jeesus ratsasti aasilla Jerusalemiin. Kentaurilla on hevosen ruumis ja ihmisen pää. Kaikki tämä on ensimmäisen luokan jumalanpilkkaa. Kuitenkin, James Dobsonin Focus on the Familyn nuorten web-sivu nimeltään "Plugged In" mainosti ja myi tämä kirjaa 13 dollarilla. Minulla on tulostettuna heidän mainoksensa joulukuulta 2003.


Minun täytyy myös mainita että kesäkuun seisauksen juhlissa Wastfieldissä, Massachusettsissa, pidettiin noitaseremonia vanhan kelttiläisen noita-tradition mukaan, ja siellä oli mukana pastori Louis Pinton Central Baptist Churchista, joka johti osanottajat kesäpäivänseisauksen messuun ja spiraali-tanssiin!

Lisää merkkejä uhkaavasta katastrofista!

Koskaan aikaisemmin olosuhteet maailmassa eivät ole olleet tällaisia kuin ne ovat nyt viimeisessä sukupolvessa! Koskaan aikaisemmin Jumala ei ole antanut niin montaa merkkiä ja varoitusta syntisille ihmisille jotka ovat niin välinpitämättömiä Hänen käskyilleen! 4.7.2005, "Deep Impact" avaruusluotain jonka NASA lähetti, iskeytyi komeettaan saaden aikaan suuria räjähdyksiä kuten oli suunniteltu. Tarkoitus oli valokuvata ja tutkia komeettaa pinnalta. Komeetan nimi on "Temple I". Tässä kohden, meidän täytyy muistaa että meidän aurinkokuntamme on hennosti tasapainossa vaikka me käsittelemme valtavia etäisyyksiä. Meidän täytyy myös muistaa että aurinko vaikuttaa komeettoihin ja niillä on vaikutus aurinkoon. Eräs esimerkki tästä on se fakta että komeetan häntä on aika poispäin auringosta ionisaation ja aurinkotuulen takia. Tämä kaikki mielessä, me voimme nähdä miksi NASA on hermostunut nyt, sillä heti kun "Deep Impact" -luotain räjähti Temple I:n pinnalla, voimakas ja massiivinen purkaus lähti auringon pinnalta. Muitakin M-luokan purkauksia on lähtenyt jättäen hämmästyttävät 143 auringonpilkkua. Minä muistan astronomian luennoilta että auringonpilkut ovat kylmiä alueita auringon pinnalla, ja jos on riittävästi auringonpilkkuja, se saa auringon ytimen laajenemaan ja lähettämään enemmän energiaa pinnalle, joka voi saada auringon laajenemaan suunnattomasti ja palamaan sitten loppuun. Tätä tapahtuu tähdissä kaiken aikaa. Tämä alkaa kuulostaa Ilmestyskirjan tapahtumilta!


Minä luulen että nyt NASA ymmärtää etä oli typerä teko räjäyttää luotain komeetan pinnalla. NASA:n tiedemiehet sanovat nyt että ei ole todisteita että räjähdys olisi ollut se joka sai aikaan oudon aktiviteetin meidän auringossamme mutta he eivät voi myöskään kumota sitä. Pitäisi myös huomauttaa että todellinen syy avaruussukkulan viivästymiselle ei ole vain polttoaine mittarit, vaan jatkuvat auringonpurkaukset jotka häiritsevät viestintää. Se on suuri ongelma tiedemiehille, ja syy sukkulan viivästymiselle.


Maanjäristyksiä tapahtuu ja tulivuoria purkautuu monin paikoin. Raportoitiin että yli sata järistystä tärisytti Jaavan saarta 12.7.2005. Heinäkuun 15. päivänä, voimakas 7,9 suuruinen järistys iski Chileen ja tuhosi tai vaurioitti 9.235 kotia. Yhdysvalloissa, Memphisin Yliopisto on raportoinut että paine kasvaa nopeasti Reelfootin siirroksen alueella maan keskiosassa vauhdilla joka on verrannollinen San Andreaksen siirrokseen. Se oli vain muutama viikko sitten kun Kaliforniassa tapahtui kuusi merenalaista järistystä, ja eräs niistä sai aikaan tsunami-varoituksen. Outoa oli että tuhannet ihmiset juoksivat rantaan katsoakseen tsunamin tuloa. Jumalan armosta, sellaista ei tullut.


Oudot säät jatkuvat monin paikoin. Floridassa, äskettäisessä sääkatsauksessa meteorologi George Winterling paljasti että tällä alueella oli kaksituhatta salamaniskua tunnin aikana hurrikaani Denniksen raivotessa.


4.7.2005, Japani jatkoi mystisen vesipatsaan tutkimista; se ampaisi 1.200 metrin korkeuteen Tyynellämerellä lähellä Iwo Jimaa. Se oli todennäköisesti vedenalainen tulivuori joka sai sen aikaan.


Kuten minä mainitsin heinäkuussa 2005, tämä viimeinen sukupolvi on totisesti maanjäristysten sukupolvi. Niitä on aivan liian paljon jotta voisin mainita niitä kaikkia tässä uutiskirjeessä. Havainnollistaakseni tämän, luin hiljattain vuoden 1994 World Book Encyclopediaa, ja siinä sanottiin että keskimäärin tapahtuu noin 40 keskikokoista maanjäristystä vuosittain. U.S. Geological Surveyn seismograafinen raportti paljastaa että 14.6.2005 ja 13.7.2005 välisenä aikana tapahtui yli 300 keskikokoista maanjäristystä. Tämä tapahtui yhden kuukauden aikana, ei vuoden! Totisesti, maailma käy läpi synnytystuskia, eikä kestä kauaa kun Vapahtajamme saapuu. Me olemme juuri tällä hetkellä ohuella alueella ajan ja ikuisuuden välissä.


Lopuksi, minä kehoitan jokaista alistumaan Kaikkivaltiaan tahtoon ja noudattamaan Hänen käskyjään. Suokoon että Evenkeliumin valo loistaisi sinun kauttasi ja jatkaisi loistamistaan kunnes täydellinen ja loputon päivä koittaa. Minä myös kehoitan sinua lähettämään rukouspyyntösi, sillä meillä on esirukoilijoiden joukko odottamassa suhtautuakseen pyyntöihisi vakavuudella ja yksilöllisellä huomiolla. Minä haluan vilpittömästi kiittää teitä kaikkia jotka tuette tätä Lopun ajan ministeriötä. Armo ja rauha olkoon ylläsi Herran Jeesuksen nimessä.


David J. Meyer

http://www.lasttrumpetministries.orgTakaisin