Kaikkein vaarallisin Lopun ajan valhe!

Jeremia 5: 3,12,30-31:
»Herra, eivätkö sinun silmäsi katso uskollisuutta? Sinä olet lyönyt heitä, mutta he eivät tunteneet kipua; sinä olet lopen hävittänyt heidät, mutta he eivät tahtoneet ottaa kuritusta varteen. He ovat kovettaneet kasvonsa kalliota kovemmiksi, eivät ole tahtoneet kääntyä. He ovat kieltäneet Herran ja sanoneet: "ei se ole hän! Ei meitä kohtaa onnettomuus, emme tule näkemään miekkaa emmekä nälkää." Kauheita ja pöyristyttäviä tapahtuu maassa: profeetat ennustavat valhetta, ja papit hallitsevat yksissä neuvoin heidän kanssaan, ja sitä minun kansani rakastaa. Mutta mitä te teette, kun tästä tulee loppu?.»
Toinen aikakirja 36: 16:
»Mutta he pilkkasivat Jumalan sanansaattajia ja halveksivat hänen sanaansa ja häpäisivät hänen profeettojansa, kunnes Herran viha hänen kansaansa kohtaan oli kasvanut niin, ettei apua enää ollut.»
Toinen tessalonikalaiskirje 2: 11-12:
»Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen, että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.»

-----------------------------------------------------


Tässä Last Trumpet Newsletterin numerossa, me tutkimme tätä järkyttävää ja hämmästyttävää hengellistä tilaa meidän maassamme ja maailmassa, ja me löydämme että tätä tila on juuri sellainen joka Raamatun mukaan tulisi vallitsemaan! Kun aika lyhenee ja Herran tulo lähenee, Kaikkivaltias armollisesti lähettää monia merkkejä osoittaakseen ja painottaakseen ajan lyhyyttä sekä ihmisen pikaista tarvetta katua. Kaikkivaltias myös lähettää onnettomuuksia jonka olettaisi pakottavan syntisen kansakunnan polvilleen, ja me olemme nähneet äskettäin suuria asioita joiden pitäisi saada aikaan pelkoa, vapinaa, sekä synnin hylkäämistä suuressa määrin. Suuri ongelma on se, että tämä paha kansakunta nimeltään Yhdysvallat, joka on niin hengellisesti juopunut vääristä uskonnoista ja politiikasta, ja joka on niin kyllästetty perversioilla, saastalla, luonnottomilla sukupuoliyhteyksillä ja abortilla, kieltäytyy tunnustamasta syntejään eikä pidä itseään lainkaan pahana. Ilmestyskirja 9:20-21 antaa tarkan kuvauksen Amerikan Yhdysvalloista sellaisena kun se on juuri tänä päivänä: "Ja jäljelle jääneet ihmiset, ne, joita ei tapettu näillä vitsauksilla, eivät tehneet parannusta kättensä teoista, niin että olisivat lakanneet kumartamasta riivaajia ja kultaisia ja hopeaisia ja vaskisia ja kivisiä ja puisia epäjumalankuvia, jotka eivät voi nähdä eikä kuulla eikä kävellä. He eivät tehneet parannusta murhistaan eikä velhouksistaan eikä haureudestaan eikä varkauksistaan."


Kaiken näkemämme keskellä, ihmiset uskovat vaaralliseen valheeseen jota heille julistetaan saarnastuoleista ja hallituksen lehtereistä käsin. Tämä suuri valhe on se, että nämä monet maanjäristykset, tsunamit, hurrikaanit, ja muut onnettomuudet eivät ole Jumalasta. Jokainen joka uskoo tämän hylkää Raamatun arvovallan. Mainittakoon tässä että on ainoastaan kaksi tapaa jonka kautta sinä voit tuntea Kaikkivaltiaan Jumalan. Sinä voit tuntea Hänet Jeesuksen Kristuksen pelastavan voiman kautta, tai sinä voit tuntea Hänet tuomioidensa ja suuren vihan kautta. Kaikki tulevat pian tuntemaan Hänet tavalla tai toisella, sillä jokainen polvi taipuu ja jokainen kieli tunnustaa että Jeesus Kristus on Herra. Useimmille se tulee liian myöhään.


On toinenkin elintärkeä asia joka meidän täytyy ymmärtää Jumalan tuomioista jotka kaadetaan tämän omavanhurskaan kansakunnan ja maailman ylle. Me tiedämme että Saatana vaeltaa kaikkialla maailmassa. Toinen korinttolaiskirje 4:4 kutsuu Saatanaa tämän maailman jumalaksi, ja hänellä on hierarkia ihmisiä joita hänelle alamaiset henget hallitsevat, ja ne operoivat uskontojen ja hallitusten korkeilla paikoilla. On olemassa myös häkymätön saatanallinen hallitus nimeltään Illuminati, ja heidän papistonsa koostuu lukuisista järjestäytyneistä noitapiireistä jotka rituaalien, anomisten ja loitsujen kautta hankkivat itselleen salamyhkäistä voimaa nimeltään "Force" suorittaakseen Saatanan antamia tehtäviä. Tämä on paha järjestelmä jolla on okkultistinen aika-strategia nimeltään astrologia. Koska minä olin kerran astrologi ennen kääntymystäni Vapahtajamme armosta, minä ymmärrän tämän järjestelmän ja strategian. Minä ymmärrän myös että kun illuminaatit suunnittelevat Uutta maailmanjärjestystä edistäviä tapahtumia, he poimivat päivämäärän ja kellonajan astrologian mukaan, joihin kuulu kahdeksan noitien sapattia, täysikuu sininen kuu, kuun- ja auringonpimennys, komeetat ja niin edelleen. Tähän sisältyy myös lukujärjestelmä jossa tietyt luvut ovat tärkeitä. Lukuja 6, 11, 13, 18, 33, 36, ja 39 käytetään yleisesti sapattien lisäksi projekteihin jotka ovat itse Saatanasta. Luku 6 on lihallisen ihmisen luku. Luku 11 on vesimiehen luku joka symboloi Uutta aikakautta sillä Vesimies on Eläinradan 11. merkki. Mainittakoon tässä että monen vuoden ajan minä varoitin tästä luvusta jo kauan ennen kuin tornit kaatuivat 11.9.2001. Pian monet muutkin ministeriöt ottivat mallia ja olen iloinen että nyt muutkin varoittavat. Luku 13 on suurin luku wiccalaisessa noituudessa, ja se on noitapiirin luku. Luku 18 on 6 x 3 tai 666, joka on pedon luku. Luku 33 on vapaamuurareiden luku, joiden päämaja on Washington D.C:ssä, 13 korttelia Valkoisesta Talosta. Olen ollut tässä Temppelissä sekä istunut Suuren mestarin muistomerkillä nuhdellessani sitä rukoillen. Jos lasket yhteen luvut 1...36, saat tulokseksi 666. Luku 39 on 3 x 13, ja se tarkoittaa kolminaisuus-noituutta (=triple witching), termi jota käytetään yleisesti Wall Streetillä, erityisesti noitien lokakuussa.


Tärkeä seikka joka koskee kaikkea yllä kerrottua, on se että Kaikkivaltias Jumala kaataa vihansa ja tuomionsa tämän saatanallisen maailman valtakuntien ylle, erityisesti Yhdysvaltain ylle, harmoniassa saatanallisen lukujärjestelmän kanssa, ja täten tuomitsee sen. Minä olen seurannut tätä monen vuoden ajan ja huipennus lähestyy nopeasti! Tämä totuus löytyy monin paikoin Raamatussa, ja eräs sellainen on Psalmi 7:14-16: "...hän valmistaa surma-aseet ja tekee nuolensa palaviksi. Katso, tuo hautoo turmiota, kantaa tuhoa kohdussaan, mutta hän synnyttää pettymyksen. Hän kaivoi haudan ja koversi sen, mutta itse hän kaatuu tekemäänsä kuoppaan."

New Orleansin kadonnut kaupunki

Kun Työn päivän viikonloppu lähestyi, New Orleans valmistautui erääseen vuoden suurimpaan ja pahamaineisimpaan tapahtumaan. Ei vähempää kuin 100.000 homoseksuaalia ja lesboa, viimeisten aikojen sodomiittia, alkoivat saapua tähän tuomittuun kaupunkiin juhlaan nimeltään Southern Decadence. Tämä oli juhla jota monet sodomiitit odottivat innolla, koska siihen sisältyi villiä tanssia kaduilla, seksuaalisia akteja sekä sanoin kuvaamattomia perversioita yleisön nähden. Monet viihteen ammattilaiset olivat saapumassa tähän tapahtumaan, kuten Shirley Q. Liquor, sekä "rappion diiva", Miss. Chi Chi LaRue. Teeman oli tarkoitus olla "Jazz and Jezebels". Suuret hotelli- ja motelli-ketjut tarjosivat alennuksia jos olet "queer" ja odottivat myyvänsä huoneet loppuun. Southern Decadence -juhlan suurin vastustava voima oli Pastori Grant Storms. Hän otti videolle joitakin vuoden 2004 Southern Decadence -juhlan irstauksia ja esitteli ne New Orleansin kaupunginvaltuustolle. Sen jälkeen kun koko kaupunginvaltuusto, mukaanlukien pormestari Ray Nagin, oli nähnyt tämän sanoinkuvaamattoman saastan, he yksimielisesti kielsivät Pastori Stormsia käyttämästä kovaa kieltä hänen saarnatessaan. Edelleen, Pormestari Nagin antoi virallisen julistuksen jossa toivotti kaikki Southern Decadence -vieraat tervetulleeksi kaupunkiin.


Kun sodomiitit alkoivat kokoontua suuren odotuksen tuntein, Pastori Storms ja 300 kristittyä marssivat kaduilla ja julistivat New Orleansin uudeksi Sodomaksi ja Gomorraksi, ja varoittivat pian tulevasta Jumalan vihasta. Heille naurettiin ja heitä pilkattiin. Pian pormestari Nagin ja kaupunginvaltuusto olisivat apua huutamassa. He hiljensivät pastori Grant Stormsin mutta Jumala lähetti toisenlaisen myrskyn; sellaisen jota ei unohdettaisi.


Se oli maanantai, 29.8.2005, kun hurrikaani alkoi iskeä. Hurrikaani Katrina oli 11. trooppinen myrsky, kuten "K" on aakkosten 11. kirjain. Tämä katastrofi tapahtui 39 päivää heinäkuun täydenkuun jälkeen, 11 päivää ennen noitien Lughnasaid- tai Lammas- ristineljännes-sapattia, joka on heidän elonkorjuun festivaali: sielujen elonkorjuun. Tämä hurrikaani iski 13 päivää ennen syyskuun yhdettätoista, tai 9-11, ja 18 päivää ennen syyskuun täysikuuta. Ilmanpaine juuri ennen myrskyn iskeytymistä laski 902 millibaariin, joka on toiseksi alin lukema, ja tästä saadaan luku 11. Ei ole epäilystäkään etteikö Kaikkivaltias olisi tuomitsemassa tätä tahaa kaupunkia ja koko kansakuntaa laittomuuksistaa, rappiostaan ja noituudestaan.


New Orleansin kaupunki, alennettiin jätekasaksi yhdessä päivässä kun lukemattomat tuhannet talot, liikerakennukset, veneet ja kaikenlaiset yritykset murskaantuivat kuin munankuoret. Ruumiita kellui kaikkialla; ja mutaa, lietettä, ja törkyä oli kaikkialla, myös. Pian, sotilaat saapuisivat aseidensa kanssa määräyksineen ampua tappaakseen kun martial law julistettiin. Täydellinen kuvaus tästä on Naahumin Kirjan luvussa 3:3-6: "...ratsut karkaavat pystyyn, miekat välkkyvät, keihäät salamoivat. Paljon kaatuneita, läjittäin ruumiita, loppumatta raatoja! Heidän raatoihinsa lankeillaan. Kaikki tämä porton suuren haureuden tähden, tuon ihanan sulottaren, ovelan velhottaren, joka myi kansakunnat haureudellaan, sukukunnat velhouksillansa. Katso, minä käyn sinun kimppuusi, sanoo Herra Sebaot, nostan sinun liepeesi kasvojesi yli ja näytän kansakunnille sinun alastomuutesi, valtakunnille sinun häpeäsi. Ja minä viskaan likaa sinun päällesi, häpäisen sinut ja panen sinut julkinähtäväksi." Voiko kukaan epäillä etteikö tämä olisi juuri se mitä tapahtui New Orleansille?


New Orleans oli äärimmäisen pahuuden kaupunki ympäri vuoden. Se ei ollut sellainen ainoastaan Mardi Gras -kautena jolloin ihmiset käyttäytyivät kuin demonit, mutta jokaisena viikonloppuna kadut Ranskalaiskorttelissa täytyi sulkea jotta oksennus ja lika voitaisiin pestä pois. New Orleansissa tehdään myös kaikista eniten murhia; kymmenen kertaa enemmän kuin missään muussa USA:n kaupungissa. 60 prosenttia kaupungin väestöstä on perheitä, mutta ainoastaan puolet vanhemmista elävät avioliitossa. Hurrikaani Katrinan aikaansaama tuho ylittää mielikuvituksen. Monet liikkeet kuten Voodoo Mart -viinakauppa yrittivät peittää ovet ja ikkunat mutta tämä osoittautui turhaksi. Tuntien aikana, tuho oli kaikkialla ja jopa tiilirakennukset pirstoutuivat. Ryöstelyä oli kaikkialla, ja ensimmäiset ryöstelyn kohteeksi joutuneet liikkeet olivat apteekkeja ja viinakauppoja. Martial law julistettiin ja päivien kuluessa sotilaat alkoivat saapua. Sanomalehdet, kuten Seattle Post-Intelligencer julisti: "80% New Orleansista tulvii!" Milwaukee Journal Sentinel -lehdellä oli yhden sanan pituinen otsikko: "Anarkia!" New Orleansin poliisi antoi seuraavanlaisen virallisen lausunnon 5.9.2005: "New Orleans täysin tuhoutunut." 2.9.2005, Senaattori David Vitter arvioi että yksin Louisianassa olisi 10.000 kuollutta. Kasinot murskaantuivat kuin munankuoret, ja peliautomaatteja oli hujan hajan. Mississippi-joella oli myös suuri öljyvuoto. 11 jokisuiston kylää oli täysin kadonnut eikä niitä löytynyt mistään.


Amerikkalaisilla sotilailla on nyt tehtävänä kuolleiden (sadon) korjuu. Tämä terminologia on suoraan okkultismin maailmasta. Tilanne on armoton ja makaaberi, ja hengellinen stressi on niin paha että jotkin poliisit ovat päätyneet itsemurhaan. Toiset 200 poliisia on irtisanoutunut. Pormestari Nagin, joka näyttää ajattelevan 100% lihalisesti, on tarjonnut poliiseille ja heidän perheilleen ilmaisia matkoja Las Vegasiin jos he pysyvät töissä.


Hurrikaani Katrinan arvioitu tuho neljässä osavaltiossa on nyt 300 miljardia dollaria. Tämä on summa jonka Yhdysvallat on käyttänyt sotimiseen Afganistanissa ja Irakissa neljän vuoden aikana. Täten, yhdessä päivässä Kaikkivaltias on saanut aikaan niin paljon vahinkoa tälle maalle kuin tämä maa on käyttänyt ulkomaisissa sodissa. Itse asiassa, koko etelärannikko Louisianasta Floridaan näyttää sotatantereelta. Mainittakoon tässä että monissa haastatteluissa vain harvat eloonjääneet sanoivat: "Se tapahtui koska on liian paljon syntiä; meidän kaikien täytyy tehdä parannus." Mikrofonit vedettiin nopeasti pois näiltä ihmisiltä. Eräs suurimpia kummallisuuksia on avun viipyminen. Meteorologit varoittivat hallitusta jo etukäteen että tuho olisi välitön mutta tähän ei reagoitu. Kun myrsky iski, Kanada tarjoutui välittömästi lähettämään Hercules-kuljetuskoneilla ruokaa, vettä, lääkkeitä ja muita hyödykkeitä joiden he sanoivat olevan perillä vuorokauden sisällä. Mutta Presidentti Bush, joka oli lomalla Teksasissa hylkäsi kanadalaisten terjouksen. Muutkin valtiot tarjosivat apuaan, ja nämä kaikki torjuttiin kun päivät kuluivat. Meidän hallituksemme ei tehnyt yhtään mitään neljän ensimmäisen päivän aikana kun ihmisiä kuoli. Jopa Kuuba tarjoutui lähettämään 1.500 lääkäriä mutta myös tämä tarjous torjuttiin. Mainittakoon tässä että minä kuulin Michael Chertoffin, USA:n Gestapon eli Homeland Securityn johtajan sanovan: "Kun muita onnettomuuksia tulee, muista että olet omillasi neljä ensimmäistä päivää." Tämä näyttää olevan heidän suunnitelmansa, joka saa monet loukkaantuneet ja vanhukset kuolemaan.


Eräs kysymys joka tulee mieleen on tämä: jos Presidentti Bush kykenee menemään Bagdadiin, miksi hän ei kykene vierailemaan New Orleansin Superdomessa tai Conversion Centerissä? Presidentti Bush toki vieraili tuhoalueella PR-tarkoituksessa. Amerikkalaiset sanomalehdet eivät tavallisesti anna täydellistä tarinaa, ja tämä tulee selväksi kun vertaillaan muihin uutislähteisiin. Saksassa, ZDF News raportoi että Presidentti Bushin vierailu oli täysin lavastettu tapahtuma. ZDF:n miehistö näki kuinka ruoanjakeluopiste jossa Bush vieraili kameroiden edessä purettiin heti sen jälkeen kun Presidentti ja toimittajat olivat lähteneet, ja ihmiset taas kerran jätettiin oman onnensa nojaan.


Useat tuhannet ihmiset on evakuoitu eri puolille maata, ja koska äärimmäine pahuus on täyttänyt useimmat joskaan ei kaikki ihmiset, New Orleansin henkeä istutetaan kaikkialle Yhdysvaltoihin. New Orleansilla on omalaatuisensa noituus, erityisesti voodoo, ja tätä mainostetaan nyt kaikkialla Amerikassa. Me tiedämme että 240.000 evakuoitua on tuotu Teksasiin, erityisesti Houstonin ympäristöön. 8.9.2005, suuri joukko Meksikon armeijan sotilaita tuotiin paikalle paimentamaan suurta määrää kodittomia amerikkalaisia. Samalla kun meidän Kansalliskaartimme, jonka Presidentti Bush muutti "Kansainväliseksi kaartiksi", on meren takana, hallitus tuo ulkomaisia sotilaiat paimentamaan USA:n kansalaisia. Me olemme varoittaneet ihmisiä jo vuosia että näin tapahtuisi, ja tämä on vain alkua! Meidän täytyy muistaa että 7.9.2005, tasan 13 osavaltioon oli julistettu hätätila.


New Orleans, Louisiana, on nyt raunioina, mutta Saatana tekee töitä hullun lailla avatakseen ainakin Ranskalaiskorttelin ja Bourbon Streetin. USA:n hallitus tekee yhteistyötä tässä asiassa, ja strip-klubien omistajilla on suunnitelmia avata pian. Tämä kaupunki näyttää kerjäävän jatkuvasti kirousta ylleen. Tässä kohden, täytyy myös mainita että siitä lähtien kun se valmistui, New Orleansin Superdomen uskottiin olevan kirottu, ja että siellä kummitteli, ja että se oli monien demonien ja pahojen henkien koti. Se on rakennettu suoraan sellaisen päälle joka oli kerran Girod Cemetery, ja kun raskaat koneet alkoivat kaivaa maata perustuksia varten, monia hautoja häirittiin, ja rauta-arkkuja ja ihmisen luita lensi kaikkialle. Noidat ja okkultistit viittaavat New Orleansiin kuolleiden kaupunkina vanhan noita-tarun ja maanpäällisten hautojen vuoksi. New Orleansia ympäröivät myös suuret hautausmaat kuten Greenwood, Metairie, St. Louis, Lafayette sekä muut. Eräs jalkapallo-joukkue joka pelasi Superdomessa on nimeltään "The Saints". Vuosien ajan, manaajia ja voodoo-pappeja on kutsuttu Superdomeen suorittamaan rituaaleja hallitsemaan outoja tapahtumia joita on järjestetty siellä.


Niille jotka edelleen miettivät että oliko Jumala lähettänyt tämän myrskyn vai ei, selvä kuvaus siitä mitä tapahtui on kirjoitetti Jobin Kirjan lukuun 37:9-13: "Tähtitarhasta tulee tuulispää, pohjan ilmalta pakkanen. Jumalan henkäyksestä syntyy jää, ja aavat vedet ahdistuvat. Hän myös kuormittaa pilvet kosteudella ja hajottaa välähtelevät ukkosvaarunsa. Ne vyöryvät sinne tänne hänen ohjauksestaan, tehdäkseen maanpiirin päällä kaiken, mitä hän niille määrää. Hän antaa niiden osua milloin maalle vitsaukseksi, milloin siunaukseksi."

Maailmanlaajuinen rappio

Kirjoittaessani tätä kirjettä, me olemme menossa kohti äärimmäisen suurta okkulttista aktiivisuutta, ja maailman ihmiset näyttävät olevan täydellisessä sopusoinnussa sen kanssa. Syyskuun 11. päivä, tai 9-11 on tullut ja mennyt, ja tuhannet ihmiset kokoontuivat World Trade Centerin paikalle ja laskivat kukkaseppeleitä peilialtaan päälle. Termi "peiliallas" (reflecting pool) on lähtöisin noituudesta ja okkultismista ja niiden uskotaan heijastavan sielun kuvan joka nähdään peilikuvana. Noidat uskovat että jos heijastavia altaita tai peilejä käytetään rituaaleissa, ilmestyy kuvia muista kuin sinusta itsestäsi. Jopa nuoret tytöt jotka liittyvät partioon, vihitään pyöreän peilin ääressä joka on asetettu lattialle ja jota varvut koristavat. Sitten heidän silmänsä sidotaan ja heitä kuljetetaan peilin ympäri kolme kertaa. Kiertäessään hän sanoo: "Kierrä minua ja kaarra minua ja näytä minulle haltia. Minä katsoin lammikkoon ja näin itseni." Viimeistä lausetta lausuttaessa side poistetaan ja tyttö katsoo peiliin lattialla nähdäkseen haltiakuvansa. Tämä on noituutta. Olen itse ollut todistamassa tätä rituaalia.


Kun lokakuu lähestyy, me astumme sisään noituuden uskomattomaan aktiivisuuteen. 3.10.2005, meillä on auringonpimennys, sitten 13 päivää myöhemmin metsästäjän täysikuu. Sitten 13 päivää myöhemmin meillä on noitien ristineljännes-sapatti eli Samhain tai Halloween. Tämä on noitien uusivuosi joloin onnenpyörä aloittaa uuden kierroksensa. Lokakuu on otollista aikaa terrori-iskuille ja muille Illuminaatin suunnittelemille tapahtumille, ja ainoastaan Kaikkivaltias Jumala voi pysäyttää heidät. Minä tiedän myös että se on aika jolloin Jumala voi hyvinkin lähettää lisää onnettomuuksia kansakunnan ylle, joka kieltäytyy katumasta. Hengellinen rappio on kaikkialla.


Amerikkalaiset ovat vajonneet syvälle moraaliseen vararikkoon kun he täyttävät aistinsa saastalla ja moraalittomuudella. TV:n saippuaoopperat ovat hyvä esimerkki tästä. Joku lähetti minulle äskettäin sivun TV Guide Magazinesta, jossa sanotaan, että saippuaoopperoissa on uusi teema, ja se on maailmanlopun ennustajien pilkkaaminen.


Missä on kristittyjen närkästys noituutta ja moraalittomuutta vastaan? Valitettavasti, useimmilla tunnustavilla kristityillä on kiire tehdä yhteistyötä Saatanan kanssa. Hyvänä esimerkkinä tästä, minulla on edessäni tunnetun "kristillisen" kirjakaupan luettelo. Luettelossa on Melanie Ave:n artikkeli otsikolla "Halloween: Haunted or Harmless?" Tässä artikkelissa hän yrittää kristillistää tämän okkultistisen juhlapäivän ja tehdä siitä juhlimisen aiheen. Jokainen jolla on vähänkään näkökykyä, ymmärtää että Jumala käskee meitä pysymään erossa pahasta eikä tehdä pahasta hyvää. Halloween on noitien päivä, ja kristittyinä meidän täytyy pysyä erossa siitä.

Saatanan jalanjäljet

13.9.2005, New York Cityssä kiristettiin turvatoimia kun 170 johtajaa kokoontui Yhdistyneihin Kansakuntiin. YK:ta vartioi yli 4.000 poliisia ja siellä oli läsnä paljon sotilaita. Amerikkalainen media ei kertonut paljonkaan tästä historiallisesta tapahtumasta. Tämä on se vuosi jolloin Illuminati suunnitteli saavansa valmiiksi suunnitelmansa koko maailman absoluuttisesta kontrollista. Jotta tämä toteutuisi, täytyisi löytää mies jonka he voisivat nostaa maailman johtajaksi. Nykyinen YK:n pääsihteeri on yhdistetty lukuisiin skandaaleihin ja hän on matkalla ulos. Silä välin, Bill Clintonille on annettu uusi one-world -projekti jolle on annettu nimi Global Initiative. virallisesti tämä projekti käynnistettiin 17.9.2005 kello 19:00 Keskilännen aikaa, joka oli Sadonkorjuun täysikuun aatto. Tuleeko Bill Clintonista YK:n uusi pääsihteeri ja kenties enemmän?


YK:lla on ollut seitsemän pääsihteeriä perustamisvuodestaan lähtien. Nämä seitsemän ovat Trygve Lie, Dag Hammaskjold, U Thant, Kurt Waldheim, Javier Perez de Cuellar, Boutros Boutros-Ghali ja Kofi Annan. Bill Clinton olisi kahdeksas. Ilmestyskirja 17:9-11 sanoo: "Tässä on ymmärrys, jossa viisaus on: Ne seitsemän päätä ovat seitsemän vuorta, joiden päällä nainen istuu; ne ovat myös seitsemän kuningasta; heistä on viisi kaatunut, yksi on, viimeinen ei ole vielä tullut, ja kun hän tulee, pitää hänen vähän aikaa pysymän. Ja peto, joka on ollut ja jota ei enää ole, on itse kahdeksas, ja on yksi noista seitsemästä, ja menee kadotukseen."


En koskaan unohda Bill Clintonin sanoja hänen lähtiessään Valkoisesta talosta: "Kenties minulla on enemmän valtaa nyt kuin ollessani presidenttinä." Tämä on sama Bill Clinton joka nimesi kirjastonsa Amerikan presidentilliseksi kirjastoksi. Olen seurannut kun tämä mies, Bill Clinton, jatkaa suosion kalastamista ympäri maailman, ja pääsääntöisesti, media ei enää kutsu häntä ex-presidentti Clintoniksi. Tämä on se mies joka haluaa olla maailman presidentti.

Kiistämättömiä Lopun merkkejä

MInä seuraan edelleen kaikkia aikain merkkejä hämmästyksellä. Totisesti, meidän Herramme tulee pian. Minulla on ollut tapana luetella merkittävät maanjäristykset näissä uutiskirjeissä, mutta niitä on nyt niin paljon että on mahdotonta luetella niitä kaikkia. Voin sanoa että 13.8. - 12.9. on ollut 348 huomattavaa maanjäristystä ja melkein kaikki ovat olleet vähintään 4. luokan suuruisia. 17.8.2005, voimakas järistys (7,2) vavisutti Japania, saaden korkeat rakennukset Tokiossa huojumaan. 24.8.2005, toinen voimakas järistys (6,2) vavisutti aluetta Japanissa 250 mailia pohjoiseen Tokiosta. 22.8.2005, maanjäristys (4,5) iski aivan Rooman eteläpuolelle saaden pelkoa ja paniikkia. 30.8.2005, toinen voimakas järistys (6,2) vavisutti Honsun pohjoisosaa. Japani on epäilemättä lähellä tuhoutumistaan ja he tietävät sen! Minun täytyy myös mainita että useita satoja maanjäristyksiä on iskenyt hiljattain Marianan saarille voimakkuudeltaan enimmillään 5,8.


Monia muitakin outoja asioita tapahtuu kaikkialla maapallolla. Outoja energiapurkauksia on iskeytynyt eteläiselle pallonpuoliskolle, ja tulivuoret purkautuvat Australiassa, Nicaraguassa ja monissa muissa paikoissa. Outo sää on vallinnut monilla alueilla samalla kun meteorologit seuraavat globaalien sääjärjestelmien hajoamista. Jäävuoret sulavat nopeasti lähellä pohjoista napapiiriä kun arktinen vesi lämpenee. Tiedemiehet seuraavat myös kasvavaa pullistumaa joka on 260 neliökilometrin laajuinen Itäisessä Oregonissa. Uskotaan että uusi tulivuori on syntymässä.


Tiedemiehet raportoivat myös että maan ydin pyörii nopeammin kuin maankuori. Tämä saa aikaan sen, että maanjäristyksen sattuessa järistyksiä syntyy samalla myös muillakin paikoilla. Täten, meillä on maanjäristyksiä monin paikoin. Vapahtajamme varoitti myös että olisi merkkejä auringossa, kuussa ja tähdissä. Meidän aurinkomme on ollut poikkeuksellisen aktiivinen josta ovat merkkejä lukuisat auringonpurkaukset jotka ovat suurempia kuin aurinko itse. Oudolla tavalla, aurinkotuuli kulkee kohti Maata tasan 666 kilometriä sekunnissa. Solar Heliospheric Observatory raportoi tästä. Auttakoon Jumala meitä kaikkia olemaan valmiita Hänen ilmestyessään.


Lopuksi, haluan kiittää teitä kaikkia rukouksistanne ja tuestanne tätä Lopun ajan ministeriötä kohtaan. Minun terveyteni kohenee nopeasti, mutta minä tarvitsen edelleen teidän rukouksianne, Muista lähettää meille rukouspyyntösi, ja meidän esirukoilijoiden tiimi uhraa niille yksilöllistä huomiota. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen nimeen.


David J. Meyer

http://www.lasttrumpetministries.orgTakaisin