Kansakunta ja maailma helvetin porteilla!

Jesaja 28: 17-19:
»Ja minä panen oikeuden mittanuoraksi ja vanhurskauden vaa'aksi, ja rakeet hävittävät valheturvan, ja vedet huuhtovat pois piilopaikan. Teidän liittonne kuoleman kanssa pyyhkäistään pois, ja teidän sopimuksenne tuonelan kanssa ei kestä; kun vitsaus tulee niinkuin tulva, niin se teidät maahan tallaa. Niin usein kuin se tulee, tempaa se teidät valtaansa, sillä aamu aamulta se tulee, tulee päivällä ja yöllä: totisesti, kauhuksi on tämän saarnan opetus. »
Jesaja 24: 16-17:
»Maan äärestä kuulemme ylistysvirret: "Ihana on vanhurskaan osa!" Mutta minä sanon: "Riutumus, riutumus on minun osani, voi minua: ryöstäjät ryöstävät, raastaen ryöstäjät ryöstävät!" Kauhu ja kuoppa ja paula on edessäsi, sinä maan asukas.»
Matteus 16: 18-19:
»Ja minä sanon sinulle: sinä olet Pietari, ja tälle kalliolle minä rakennan seurakuntani, ja tuonelan portit eivät sitä voita. Minä olen antava sinulle taivasten valtakunnan avaimet, ja minkä sinä sidot maan päällä, se on oleva sidottu taivaissa, ja minkä sinä päästät maan päällä, se on oleva päästetty taivaissa.»
-----------------------------------------------------

Tässä Last Trumpet Newsletterin numerossa, me taas kerran sovellemme Kaikkivaltiaan Jumalan täydellistä Sanaa aikamme tyrmistyttäviin tapahtumiin, ja kun me teemme tämän me näemme kuinka lähellä Herramme ja Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen paluuta me olemme. Koskaan ei ole ollut tällaista aikaa jolloin katastrofi seuraa toistaan kun Jumala lähettää varoituksen toisensa perään tälle pahalle Yhdysvaltain kansakunnalle sekä jumalattomalle maailmalle. Totisesti, meidän kansakuntamme sekä maailma on lähes täydellisesti illuminisoitu, eikä sana katumus merkitse yhtään mitään ihmisjoukoille jotka vaeltavat saatanallisessa horroksessa samalla kun he yrittävät saada täyttymystä monille himoilleen.


Yläpuoliset Raamatun jakeet antavat meille selkeän kuvan siitä mitä on tapahtunut meidän aiemmin niin suurelle kansakunnallemme. On olemassa saatanallinen salaliitto joka on petollisesti muovannut ihmisjoukot yhteistyötä tekeviksi yksiköiksi sekä ihmisyhteisöiksi jotka eivät osaa enää ajatella. Tämä salaliitto ei ole ainoastaan ihmisten vaan siinä on mukana myös itse helvetti. Saatana piiskaa nyt Illuminaatti-apulaisiaan yhä kovempaan vauhtiin jotta Yhdysvaltain vaurioittaminen saataisiin päätökseen ja tuotaisiin maa alemmalle tasolle josta se ei voisi koskaan nousta riippumattomaan asemaan suhteessa Luciferilaiseen maailman diktatuuriin. Ilman epäilystäkään, samalla kun ajan kallisarvoinen lahja on nopeasti vähenemässä, salamyhkäiset voimat ovat tuoneet meidät aivan helvetin porteille asti! Meidän ainoa todellinen ja varma toivomme on Herran Jeesuksen Kristuksen esiintuleva voima kun Hänen jäänöksensä rukoilee, sillä me jotka olemme tämä jäännös pidämme kiinni lupauksesta että edes helvetin portit eivät voi käydä meitä vastaan. Me siksi käymme näitä portteja vastaan totuudella ja Jumalan Sanan valolla kun me pidämme arvossa Hänen valtakuntansa asioita. Me muistamme muistamme meidän Herramme ja Vapahtajamme sanat (Luukas 21:28): "Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä."


Me tiedämme että aikain merkit ovat jo aikoja sitten ohittaneet sen vaiheen jossa ne vasta alkoivat jo toteutua. On minun rukoukseni että ainakin jotkut nukkuvista massoista ymmärtäisivät Herran Jeesuksen sanat, ja mieluummin kuin suuntaisivat silmänsä tähän maailmaan, he katsoisivat ylös ja katuisivat, sillä Vapahtaja armahtaa ja pelastaa kansansa. Etsi Häntä nyt kaikesta sydämestäsi, ja Hän käy luonasi armossa. Se on sinun ainoa toivosi.

Kaaoksen huipentuma

Yhdysvallat ja koko maailma elävät nyt oudon muutoksen aikaa, joka saa aikaan yleistä hermostuneisuutta ja epävakautta. Presidentti Bushin tuorein kannatusluku oli 39 prosenttia, ja minusta tämä on hyvin mielenkiintoienn luku kun me lähestymme noitien Samhain tai Halloween ristineljännes-sapattia. Luku 39 on 3 x 13 okkultistisessa maailmassa sekä noitapiirin luku kerrottuna kolmella. Toisaalla, sota Irakissa jatkaa raivoamistaan, ja Presidentti on vaatinut lisää uhrauksia henkilökohtaisen öljy-sota projektinsa puolesta. 6.10.2005, Presidentti Bush käytti uudestaan sanaa uhri kun hän sanoi: "Sotia ei voiteta ilman uhreja, ja tämä sota tulee vaatimaan enemmän uhreja." Meidän täytyy muistaa että se oli Henry Kissinger, Presidentti Bushin henkilökohtainen ystävä joka ensin puhui ei-voitettujen sotien politiikasta. Vietnam oli eräs tällainen ei-voitettu sota, eikä näitä sotia Irakissa ja Afganistanissa myöskään tulla voittamaan ja Presidentti tietää tämän. Sotia käytetään ainoastaan muokkaamaan kansainvälistä järjestystä, ja tämä on Illuminaatin politiikka. Sinä et tule näkemään ratkaisevaa voittoa kummallakaan puolella.


On surullinen tosiasia että tämä sota Irakissa, joka alkoi noitien Ostera-sapattina, käynnistettiin korkeilla paikoilla istuvien illuminaattien valheiden seurauksena. 10.9.2002, Presidentin neuvonantaja Condoleezza Rice sanoi: "Me emme tiedä että Saddam hankkii aktiivisesti ydinasetta." 16.3.2003, Varapresidentti Dick Cheney sanoi: "Meidät otetaan vastaan vapauttajina... Luulen että se menee ohi melko nopeasti, viikoissa pikemminkin kuin kuukausissa." Sitten, 30.3.2003, puolustusministeri Donald Rumsfeld sanoi: "Me tiedämme missä joukkotuhoaseet ovat." Lopulta, 29.5.2003, Presidentti Bush lausui painokkaasti: "Me löysimme joukkotuhoaseet." Nyt tiedetään yleisesti että jokainen näiden neljän salaliittolaisen lausunnoista oli valhetta, ja seuraukset olivat hirvittävät. Lukemattomat tuhannet ovet kuolleet tai pysyvästi vammautuneet. Maa on runneltu lukuisilla siviiliuhreilla, ja se on myös saastutettu radioaktiivisella uraanilla joka on peräisin meidän aseistamme.


Sodat ja sanomat sodista ovat merkki viimeisistä päivistä Herran Jeesuksen sanojen mukaan, ja Välimereltä Kiinaan, sodan pilvet ovat nopeasti muodostumassa. Iran jatkaa ydinvoimalla mahtailuaan, ja Iranin radio soittaa jatkuvasti propaganda-lauluja kuten "Oriental Sun-Nuclear Science" ja "Nuclear Know-How" jotka on kirjoittanut Reza Shirazi. Nämä molemmat laulut esitetään siten että sotilastyylinen marssi-musiikki kaikuu taustalla. Musiikin on säveltänyt Ali Tafreshi.


Punainen Kiina on juuri juhlinut 56 vuotta kestänyttä kommunistista hallintoaan 1.10.2005. Mainittakoon tässä että uutismedia on lopettanut maan kutsumisen "Punaiseksi Kiinaksi", mutta jatkan tätä tapaa edelleen sillä se on nyt kommunistisempi kuin se on koskaan ollut, eikä meidän koskaan sovi unohtaa tätä faktaa. Se on tämä sama Punainen Kiina joka varustautuu sotilaallisesti, mukaanlukien ydinaseiden laajentamis-ohjelmat. Punainen Kiina on se maa jossa melkein kaikki kerran ajelivat pyörällä, ja nähtiin vain muutamia autoja. Nyt kiinalaiset ajavat luksus-autoilla ja ostavat kolmanneksen maailman polttoaine-varastoista. Yhdysvalloissa, bensiinin hinta on niin korkealla että ihmiset parkkeeraavat autonsa ja ostavat polkupyöriä jotka on tehty Kiinassa. Nyt, tällä muinaisella polkupyörä-valtiolla on aktiivinen avaruusohjelma ja kaksi onnistunutta lentoa takanaa. Yhdysvaltain viimeiset kaksi avaruussukkula-yritystä olivat epäonnistuneita, jonka seurauksena ohjelma pantiin jäihin. Toiseksi viimeinen räjähti noitien Imbolc-sapattina (2. helmikuuta), ja toinen ei toiminut kunnolla avaruudessa. Me tiedämme myös että elokuussa 2005, Pentagon antoi raportin Kongressille varoittaen että Punainen Kiina rakentaa nopeasti itselleen sukellusvene-laivastoa, joka on uhka Yhdysvalloille. Vari Idän kuninkaita! Meidän täytyy myös esittää tämä kysymys: Miksi niin monet kiinalaiset ravintolat nousevat kaikkialla Amerikassa, mukaanlukien pienet kaupungit? Miksi näissä ravintoloissa on niin paljon henkilökuntaa, erityisesti miehiä? Kuinka monet heistä kouluttautuvat sissisotaan ja sabotaaseihin? Kuka kehtaisi esittää tällaisia kysymyksiä?


Maailmansodan ja välittömän konfliktin uhan alla, on mielenkiintoista huomioida että 11.10.2005, YK:n lasten organisaatio aloitti mainoskampanjan esittäen piirroshahmoja jotka tunnetaan Smurffeina. Nämä pienet siniset ihmiset esitetään repaleisina ja palaneina ja istumassa kylänsä raunioiden keskellä nyyhkyttäen hysteerisesti. Nämä Smurffi-hahmot jotka ovat olleet niin suosittuja lasten keskuudessa vuosien ajan ovat itse asiassa noituus-projekti. Noituuden korkeimmilla tasoilla, Luciferin persoonaa palvotaan hänen enkeliruhtinaansa kanssa jota kutsutaan Beelsebubiksi, joka tarkoittaa Kärpästen herra. Beelsebubin alaisuudessa on seitsemän ruhtinasta jotka hallitsevat eri valtakuntia ja erityyppisiä syntejä. Eräs näistä on okkultismin ruhtinas joka noitien mukaan, ilmestyy sinisenä läärmeenä jolla on punaiset silmät. Nämä pienet siniset smurffit joutuvat aina vaikeuksiin, ja heidän patriarkka-johtajansa on Papa Smurf jonka puoleen he aina kääntyvät. Jos isä-Smurffilla ei ole vastausta, hän katsoo ylös ja neuvottelee sellaisen kanssa jota kutsutaan Azazeliksi. Sama Azazel (a-zaw-zel) on muinais-hebrealainen sana ja tarkoittaa "kirottu vuohi" joka on toinen nimi Saatanalle. Täten pienet lapset oppivat kutsumaan tätä vuohea kun tulee pahoja vaikeuksia. Tämä Unisefin projekti käyttää tätä suuren sodan uhkaa saadakseen lapset samaistumaan rakastamiinsa smurffeihin ja tekemään kuten isä-Smurffi. Sattumoisin, Unicefin päivä on 31. lokakuuta eli Halloween.Myöhään lokakuusa, 2005, erityinen paneeli, johon osallistui ulkoministeri Condoleezza Rice, kokoontui Yhdistyneissä Kansakunnissa erityiskokouksen merkeissä. Seinällä paneelin takana oli kolme YK:n tunnusta. Jokaisen tunnusken vieressä oli suuri kuutonen. Täten, seinällä oli suuri 666.


15.9.2005, AFP julkaisi uutisen järkyttävän otsikon kanssa. Tämä otsikko kutsui Bill Clintonia maailman vapahtajaksi. Vapahtaja kirjoitettiin aivan kuten Kuningas Jaakon käännöksessä. Uutiseen liittyi kuva jossa Bill Clintonia ympäröivät viisisakaraiset tähdet. Tähdet oli asetettu "väärinpäin" eli kaksi sakaraa oli ylhäällä. Noidat tietävät että viisisakarainen tähti edustaa maata, tuulta, tulta, vettä ja henkeä. Kun kaksi sakaraa on ylhäällä, tämä tähti on yön sarvipäisen saalistajan symboli. Nämä antikristuksen symbolit ovat näkyvästi esillä eivätkä ihmiset näe niitä!


Yhdysvalloissa, Saatana on kiireinen eksyttävän salaisen työnsä kanssa, eikä tämä kansakunta ole koskaan ollut suuremmassa hengellisessä kaaoksessa. 3.10.2005, oikeusministeri John Roberts oli aloittamassa työtään Korkeimmassa oikeudessa. Ennenkuin tämä voisi toteutua, hänen täytyi osallistua sellaiseen joka on nimeltään "Red Sunday Mass at St. Matthews Roman Catholic Cathedral" (Punaisen sunnuntain messu Pyhän Matteuksen roomalaiskatolisessa katedraalissa) Washington D.C:ssä. Minulla on Reuters-uutispalvelun kuva edessäni ja se näyttää Washingtonin arkkipiispan Theodore McCarrickin Presidentti Bushin kanssa oikealla puolellaan ja John Robertsin hänen vasemmalla puolellaan. Sen lisäksi että tämä Punainen messu pidettiin samaan aikaan kun Punainen Kiina juhli kommunismia, me tiedämme että punainen on porttouden väri. Ilmestyskirja 17:3 sanoo: "Ja hän vei minut hengessä erämaahan. Siellä minä näin naisen istuvan helekanpunaisen pedon selässä; peto oli täynnä pilkkaavia nimiä, ja sillä oli seitsemän päätä ja kymmenen sarvea." Lukemalla koko luvun me tiedämme että tämä helakanpunainen nainen on portto-uskonto joka ratsastaa pedon antikristuksen hallituksen päällä. Meidän täytyy myös esittää tämä kysymys, että miksi Presidentti Bush, joka väittää olevansa kristitty, osallistui pakanalliseen roomalaiskatoliseen messuun? Hän ei ole varmasti protestantti! Hän on illuminaatti, ja ne ovat kaikki salaliittolaisia ja eksyttäjiä. Tämän lisäksi, lokakuu on heidän uuden aloittamisen kuukausi samoin kuin lokakuun viimeinen päivä eli Halloween on se päivä jolloin uuden vuoden pyörä, tai kuten noidat kutsuvat sitä, onnenpyörä, aloittaa uuden kierroksensa. Minun täytyy mainita että tämä on syy miksi Armstice Day Yhdysvalloissa aina merkitään 11.11. kello 11. Se on yksitoista päivää wiccalaisten uudenvuoden päivän ristineljännes-sapatin jälkeen.


Minä aion myös mainita lyhyesti Presidentti Bushin lemmikki-eläin valinnasta, joka on Harriet Miers, Korkeimpaan oikeuteen. Sen lisäksi että Miers tietää Korkeimman oikeuden tuomarina olemisesta yhtä vähän kuin minä tiedän sukellusveneen ohjaamisesta, hän on aborttien ja homojen oikeuksien edistäjä. Yleisö on aivopesty luulemaan että hän on uudestisyntynyt kristitty. Suurin osa hänen johtamistaidon kokemuksestaan on peräisin hänen työstään Teksasin valtionarpajaisten johdossa. Hän ei ole ollut tuomarina edes alemman tason oikeusistuimessa, ja hänet tunnetaan Teksasin uhkapeli-kuningattarena. Kun hän johti Dallasin kaupunginvaltuustoa hän sanoi: "Tuen täysin täysien siviili-oikeuksien antamista homoille ja lesboille, sekä AIDS-koulutusohjelmaa Dallasin kaupungille." George Bush todellakin tietää kenet poimia ja valita kykenemättömien ystäviensä joukosta.


Toinen mielenkiintoinen valinta jonka Presidentti Bush teki on Michael Chertoff, Homeland Securityn johtajaksi. Michael Chertoff on Venäjän juutalainen. Michaelin isä, Gershon, oli Paul Chertoffin ensimmäinen lapsi. Gershon valmistui Talmudin opettajaksi 20-vuotiaana 20.5.1935. Niille jotka eivät tiedä, Talmud on kirjakokoelma jonka Jeesus Kristus tuomitsi, ja nämä kirjat sisältävät joitakin kaikkein saastaisimpia ja inhottavimpia seksuaalisia perversioita joita minä olen koskaan nähnyt. Liitettynä Talmudiin on Kabbala, joka on voimakasta noituutta. Olen henkilökohtaisesti nähnyt tämän materiaalin. Tämän parissa meidän uusi Homeland Securityn johtaja kasvoi. Tämän lisäksi, Chertoff on venäjää ja tarkoittaa kirjaimellisesti paholaisen poika. Venäjän kielessä, "chert" = paholainen. Kun me lisäämme "ov" tai "off", se tarkoittaa joko "kuulua jollekin" tai "jonkun poika". Täten, Chertoff tarkoittaa "paholaisen poika" tai "paholaisen oma". Tälle nimelle ei ole muita merkityksiä.

Pelottavia varoituksia

Raamattu kertoo meille (Luukas 21) että viimeisinä päivinä olisi pelottavia merkkejä, mukaanlukien meren aaltojen pauhu. Äskettäiset hurrikaanit olivat suoria varoituksia Kaikkivaltiaalta Jumalalta, ja nyt uusi hurrikaani on muodostumassa lähellä Meksikonlahtea. Nyt Presidentti Bush julistaa että hän haluaa armeijan esittävän paljon suurempaa roolia katastrofeissa. Siitä lähtien kun hän kutsui Hollannin ja Meksikon armeijan sotilaita maahamme, meidät on pakotettu miettimään että minkä maan armeijoihin hän viittaa. Presidentti George W. Bush, joka joskus tunnetaan nimellä "fascist gun in the West", näyttää suosivan sotatilalakeja aina kun tulee tilaisuus. Kun Hurrikaani Rita lähestyi hänen koti-osavaltiotaan Teksasia, hän perui matkansa tähän osavaltioon ja liittyi Michael Chertoffin seuraan NORAD:in komentokeskuksessa Coloradossa nähdäkseen mitä tapahtuisi tuhannen mailin päässä. Presidentti näyttää viettävän paljon aikaa yksityiskoneessaan joka kuluttaa 3.800 gallonaa polttoainetta tunnissa.


Syyskuun lopussa, meillä oli edelleen melkein 800 tunnistamatonta ruumista Hurrikaani Katrinan jäljiltä varta vasten rakennetussa ruumishuoneessa New Orleansissa, joten Chertoff käski ihmisiä kirjoittamaan sosiaaliturvanumeronsa liukenemattomalla tussilla oikeaan kämmeneensä kun Hurrikaani Rita lähestyi. Meidän täytyy muistaa että kirjain "Q" ohitettiin hurrikaanien nimeämisessä joten Rita oli 17. nimetty myrsky. Meidän täytyy huomioida kuitenkin, että "R" on aakkosten 18. kirjain, ja luvusta 18 tulee 3 x 6 tai 666 okkultistisessa numerologiassa.


Ihmiset tässä eteläisessä osavaltiossa olivat edelleen shokissa Hurrikaani Katrinan jäljultä kun Hurrikaani Rita iski. Tämä FEMA:n fiasko, mukaanlukien hidas ja sekava vastaus FEMA:lta, oli edelleen tuoreena ihmisten mielissä. Miksi Presidentti Bush antoi ystävälleen Michael Browinille FEMA:n päällikkyyden kun Brownilla ei ollut minkäänlaista kokemusta tältä alueelta? Brownin edellinen työ oli Arabian Horse Organisaation päällikkyys. Miksi Herra Brown käytti 100.000.000 dollaria jääkuutioihin, ja kuitenkin kuorma-autja siirrettiin paikasta toiseen yhä uudestaan kunnes jää oli sulanut eivätkä ne koskaan saapuneet määränpäähänsä? Eräs autonkuljettaja sanoi että hänet määrättiin kuljettamaan jää 4.100 mailin päähän määräpaikasta.


Hurrikaani Katrina tuhosi 275.000 kotia ja vaurioitti 300.000 talon kattoa. FEMA maksaa rakennuttajille hallituksen lahjoittamien pressujen asentamisesta, joka kestää kaksi tuntia, 2480 dollaria. Tämän lisäksi, 109 öljylauttaa ja viisi porauslauttaa Meksikonlahdella tuhoutui. AP raportoi että koko Meksikonlahden rannikko on palannut kivikauteen. Pieniä kaupunkeja on hävinnyt kokonaan, ja sadat tuhannet ihmiset ovat ilman sähköä paahtavassa helteessä. Tulvavetten myötä tuli uudenlainen "hirviöhome" joka saa aikaan silmien kuumotusta ja pahoinvointia sekä kurkkukipua. Hautausmaita on huuhtoutunut olemattomiin ja ruumisarkkuja on nähty puiden latvoissa. Noidat viittaavat joskus Nwe Orleansiin termillä "Crescent City" (Kuunsirppi-kaupunki) sillä noitapiirin symboli on kuun sirppi kolmentoista tähden kera. Se tunnetaan myös kummittelevana kaupunkina tai kummituskaupunkina. Tässä valossa, on mielenkiintoista panna merkille että Kansalliskaartin jäsenet jotka olivat majoittuneet Sophie B. Wright Middle School:iin New Orleansissa, pelästyivät joskus nähdessään utuisia tyttölapsia joita seurasi kolkko nauru. Kansalliskaartin jäsenet olivat myös tyrmistyneitä tutkiessaan roinaa satamassa jossa veneet lensivät kuin roska eikä löytynyt edes paperinpalaa lukuunottamatta avointa Raamattua joka oli auki Ilmestyskirjan kohdalta. Läheisessä kirkossa, joka oli melkein tuhoutunut, toinen Raamattu löytyi avautuneena saman jakeen kohdalta. Uutismedia ei kertonut mikä tuo kohta oli.

Toinen rutto

Me saamme kuulla nyt lintuinfluenssa-viruksesta nimeltään H5N1, joka tavallisesti ei tartu ihmiseen. Meille on kerrottu että se voi muuttua, ja että siitä voi tulla tappava virus joka voi levitä ihmisten keskuudessa. Minulla ei ole epäilystäkään etteivätkö iluministiset tiedemiehet tekisi töitä jotta tämä saataisiin tapahtumaan. Presidentti Bush on sanonut että jos Yhdysvalloissa puhkeaisi epidemia, hän määräisi sotilaat valvomaan karanteenia, ja tästä kehkeytyisi helposti maanlaajuinen martial law. Tämä muuttaisi kaiken meidän maassamme. Presidentti Bush neuvottelee rokotevalmistajien kanssa koskien tämä mahdollista flunssaa.


Mitä on todella meneillään tämän oudon flunssa-virus tutkimusten suhteen? Reuters uutispalvelu julkaisi hiljattain uutisen jolla oli seuraavanlainen pahaenteinen otsikko: "Tiedemiehet herättävät henkiin vuoden 1918 flunssan tutkiakseen sen vaarallisuutta." Tämä niin kutsuttu henkiinherätetty flunssa-virus on se joka surmasi 50.000.000 ihmistä Ensimmäisen maailmansodan lopussa. Se on hävinnyt mutta on tuotu takaisin tiedemiesten toimesta. Meidän täytyy muistaa että eräs Illuminatin tavoitteista on vähentää maapallon väestöä jotta sitä olisi helpompi hallita.


Meidän täytyy myös muistaa että Kaikkivaltias Jumala vastaa rukouksiin ja tekee ihmeitä auttaakseen kansaansa. Eräs tällainen esimerkki jumalallisesta väliintulosta tapahtui 6.10.2005 jolloin virusta kuljettanut rahtikone putosi alas ja paloi tuhoten kaikki virukset tulella. Tämä onnettomuus tapahtui lähellä Winnipegiä, Kanadassa.

Viimeisten päivien himo ja kieroutuneisuus

Me tiedämme että eräs kaikkein voimakkaimmista pahoista hengistä viimeisinä päivinä on perversio ja seksuaalinen himo. Nämä pahat henget saavat aikaan riippuvuutta pornografiasta ja muista tällaisista tuhotakseen avioliitot, saadakseen aikaan sairauksia ja saadakseen yhteiskunnan moraalisesti vararikkoon. Hiljattain MSNBC News raportoi että 15% ihmisistä on maksanut seksistä, ja 19% ihmisistä on ollut yli 25 partneria! On myös raportoitu että on sellainen kysyntä seksileluille, että myymälät kuten Wal-Mart, K-Mart, CVS ja Walgreen myyvät nyt sellaisia välineitä joiden mainitseminen tässä uutiskirjeessä on minulle liian noloa. Wal-Mart markkinoi myös kirjaa "Best Lesbian Love Stories". Tämä on kaikki seurausta saatanallisesta kysynnästä.


Starbuck-kahvilaketjulla on kampanja "The way I see it". Viestit on painettu kahvikuppeihin. Esimerkiksi, kuppi numero 43 mainostaa homoseksuaalisuutta sanomalla "My only regret about being gay is that I repressed it for so long. I Surrendered my youth to the people I feared when I could have been out there loving someone. Don't make that mistake yourself. Life's too fucking short." (Ainoa anteeksipyyntöni homouteni johdosta on että piilottelin sitä niin kauan. Luovutin neitsyyteni ihmisille joita pelkäsin vaikka olisin voinut olla ulkona rakastelemassa jonkun kanssa. Älä tee samaa virhettä. Elämä on v___u liian lyhyt.)


Monet ihmiset eivät kenties ymmärrä tätä, mutta USA:n Punaisella Ristillä on Corporate Diversity Komitea joka valvoo "erilaisuus-koodin" toteuttamista. Toukokuussa 2005, Punaisen ristin Diversity-ryhmän johtaja David Wilkins antoi virallisen lausunnon joka kuului: "Minulla on ilo ilmoittaa että kesäkuu tunnustetaan Gay and Lesbian Pride Kuukautena kansallisessa päämajassa. On vain sopivaa että me tunnistamme tämän tärkeän ryhmän ja juhlimme monia saavutuksia joita he ovat tehneet meidän organisaatiollemme. Minä haluaisin ottaa tilaisuudesta vaarin kesäkuussa rohkaistakseni kenttäyksikköjä laajentumaan homo- ja lesbo-yhteisöihin." Vastauksena tähän ohjeeseen, Michael Hartman, kristitty joka työskenteli Punaiselle Ristille, kieltäytyi osallistumasta tähän suunnitelmaan ja hänet erotettiin välittömästi. On surullinen päivä meidän maassamme kun sodomiiteilla on tällainen voima. On myös surullista että niin kutsutut "kristityt" pastorit kaikkialla Yhdysvalloissa laittavat kyltin saarmastuoliinsa joka sanoo: Ylpeyteni on julistaa Sodoman synnin hyväksymistä.

Helvetti on nostettu

Gay Priden lisäksi, on myös pakanistista liikehdintää kaikkialla maassa, ja noidat kaikkialla ovat julkisuudessa. He väittävät olevansa harmittomia ja luontoa rakastavia, mutta vastakkaisia merkkejä ei pidä jättää huomiotta. Hiljattain löydettiin katkaistija kananpäitä hautausmaalta Staten Islandilta. Hautausmaita kaikkialla on käytetty tähän tarkoitukseen. Halloweenin juhlinta edistää tällaista aktiviteettia. Walgreenin myymälät myyvät nyt makeisia nimeltään kumiset rumiinosat. Onko ihme että noituus on nopeimmin kasvava uskonto kun sitä mainostetaan niin houkuttelevana. Toinen syy miksi noituus on noussut niin hallitsevaan asemaan on se että antikristuksen voimat ovat neutralisoineet kirkot jotka kutsuvat itseään "kristillisiksi", ja Saatana käyttää näitä uskonnon instituutioita helvetillisiin tarkoitusperiin. Äskettäin julkaistu raportti Journal of Religion and Society -lehdessä sanoi: "Yhteiskunnat ovat pahempia jos niillä on Jumala puolellaan." Tämä artikkeli jatkoi sanomalla: "Yleisesti, korkeampi uskon ja palvomisen aste korreloi murhien, teini-raskauksien ja aborttien runsaslukuisuuden kanssa hyvinvoivissa demokratioissa. Yhdysvallat on melkein aina kaikein huonovointisin demokraattisesti johdetuista valtioista." Aivan ilmiselvästi, Gregory Paul, tämä sosiaalialan tutkija ja raportin kirjoittaja, ei ole koskaan nähnyt todellista kirkkoa, mutta eivät myöskään useimat muut ihmiset sillä niitä on hyvin vähän.


5.10.2005, Roomalaiskatolisen kirkon hierarkia julkaisi dokumentin jossa sanottiin että eräät osat Raamatusta eivät itse asiassa ole totta. Tämä julkaisu nimeltään "The Gift of Scripture" sanoo: "Meidän ei pitäisi odottaa löytävämme Raamatusta täydellistä tieteellistä tai historiallista tarkkuutta." Tämä artikkeli sanoo että Genesiksen ensimmäiset yksitoista lukua eivät ole tarkkoja. Tämä raportti myös kieltää Matteuksen luvun 27:25 sekä koko Ilmestyskirjan.


Missä on närkästys? Kuka nousee näitä pahantekijöitä vastaan? Hiljattain, ilmestyi mainosjuliste, jossa matkittiin Leonardo Da Vincin maalausta "Viimeinen ehtoollinen". Paddy Powerin piirtämässä kuvassa Jeesus istuu pöydässä pino pokeripelin rahakkeita vieressään; Juudas Iskariot kolmenkymmenen hopeakolikon kanssa sekä muut apostolit käsissään pelikortteja. Otsikko julisteen yläreunassa sanoo: "On olemassa paikka huvituksille ja peleille." Totisesti, nämä ovat jumalanpilkan päiviä, joka on eräs merkki viimeisistä päivistä. Ilmestyskirja 13:1 varoittaa meitä: "Ja minä näin pedon nousevan merestä; sillä oli kymmenen sarvea ja seitsemän päätä, ja sarvissansa kymmenen kruunua, ja sen päihin oli kirjoitettu pilkkaavia nimiä." Ei kestä kauan siihen kun Kaikkivaltias vierailee tässä pahassa maailmassa lopullisen ja ikuisen vastauksensa kanssa!


Luomakunnan lopulliset huudot

Kun Kaikkivaltiaan tuomiot lisääntyvät, me tiedämme että pian meidän Herramme ja Vapahtajamme tulee ja tuo lopullisen tuomionsa mukanaan. Merkit ovat kaikkialla, eikä ole koskaan ollut tällaista kun katastrofit seuraavat toisiaan. 4.10.2005, yhdestoista maanjäristys Etiopiassa käynnisti suuren tulivuorenpurkauksen jättäen 50.000 ihmistä kodittomaksi. 10.10.2005, hurrikaania seuranneet rankkasateet saivat aikaan massiivisia mutavyöryjä jolloin kokonaiset kylät hautautuivat ja ne jätettiin joukkohaudoiksi. 26.9.2005, maanjäristys voimakkuudeltaan 7,5 iski Peruun. 8.10.2005, Pakistaniin iski maanjäristys voimakkuudeltaan 7,6 joka surmasi ainakin 60.000 ihmistä ja 100.000 haavoittui. Raportit paljastivat että kokonainen nuorten ihmisten sukupolvi sai surmansa tässä katastrofissa. Nämä järistykset olivat ainoastaan pieni otos 384 merkittävästä maanjäristyksestä jotka iskivät 16. syyskuuta - 15. lokakuuta välisenä aikana.


Rankkasateet iskivät myös Uuteen Englantiin ja koillisiin osavaltioihin aiheuttaen laajaa tuhoa. Toisaalta, Brasiliassa on ollut niin kuivaa että mahtava Amazon-joki on kuivumassa. Amazon on ollut joki joka tuo kaikkein suurimman määrän vettä valtamereen koko maailmassa. Nyt vesi on niin matalalla että veneet ja proomut eivät pysty kulkemaan. Voimmeko ylenkatsoa aikain merkit? Ikuisuus on aivan edessämme, ja Amerikka sekä maailma seisoo nyt aivan helvetin porteilla kunnes todellinen parannuksen teko tulee esiin.


Lopuksi, minä kehoitan jokaista huudattamaan hälytyssireeniä, sillä meidän Herramme on tulossa. Jatka kiihkeää rukousta, sillä aikaa on vähän. Lähetä meille edelleen rukouspyyntöjäsi, ja meidän esirukoilijoidemme tiimi antaa jokaiselle yksilöllistä huomiota. Minä tarjoan vilpittömimmät kiitokseni kaikille jotka tukevat tätä ministeriötä. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.


David J. Meyer

http://www.lasttrumpetministries.orgTakaisin