Amerikka -- kansakunta joka vaeltaa pimeydessä

Juudas 1: 11-13:
»Voi heitä, sillä he kulkevat Kainin tietä ja heittäytyvät palkan tähden Bileamin eksytykseen ja hukkuvat niskoitteluunsa niinkuin Koora! He likapilkkuina teidän rakkausaterioillanne julkeasti kemuilevat ja itseään kestitsevät. He ovat vedettömiä, tuulten ajeltavia pilviä, paljaita, syksyisiä puita, hedelmättömiä, kahdesti kuolleita, juurineen maasta reväistyjä, rajuja meren aaltoja, jotka vaahtoavat omia häpeitään, harhailevia tähtiä, joille pimeyden synkeys ikuisiksi ajoiksi on varattu.»
Toinen Pietarinkirje 2: 17-19:
»Sellaiset ovat vedettömiä lähteitä ja myrskytuulen ajamia hattaroita, ja pimeyden synkeys on heille varattu. Sillä he puhuvat pöyhkeitä turhuuden sanoja ja viekoittelevat lihan himoissa irstauksilla niitä, jotka tuskin ovat päässeet eksyksissä vaeltavia pakoon, ja lupaavat heille vapautta, vaikka itse ovat turmeluksen orjia; sillä kenen voittama joku on, sen orja hän on.»
Aamos 8: 11-12
»Katso, päivät tulevat, sanoo Herra, Herra, jolloin minä lähetän nälän maahan: en leivän nälkää enkä veden janoa, vaan Herran sanojen kuulemisen nälän. Silloin he hoippuvat merestä mereen, pohjoisesta itään; he samoavat etsien Herran sanaa, mutta eivät löydä.»

-----------------------------------------------------


Tässä Last Trumpet uutiskirjeen numerossa, me taas kerran katsomme meidän piinattua maailmme Raamatun profetian valossa. Nyt kun vuosi 2005 lähenee loppuaan ja vuosi 2006 lähenee nopeasti, me tiedämme että hämmästyttäviä asioita on tapahtumassa. Kaikkivaltias Jumala on antanut meille vuonna 2005 monia merkkejä tulemisestaan sekä tämän syntisen kansakunnan ja maailman tyrmistyttämisestä. Maailma jatkaa tärisemistään, ja samalla kun hurrikaanit ja tornadot raivoavat, napajäätiköt jatkavat sulamistaan, ja outoja tulipalloja nähdään matkaavan taivaan poikki eri puolilla maapalloa. Ihmiset vajoavat yhä syvemmälle hengelliseen pimeyteen. Noituus, homoseksuaalisuus, satanismi, velhous sekä kaikenlainen sosiaalinen epäjärjestys ovat nyt täysin kaikkien nähtävillä, mutta niin harvat ihmiset huutavat Kaikkivaltiaan Jumalan puoleen tämän takia.


Yhdysvaltalaisista, erityisesti, on tullut yön ja pimeyden olentoja kun he hyväksyvät pahuuden aikain luonnollisena vaihteluna. Siitä mitä ennen yleisesti pidettiin vastenmielisenä on tullut nyt normaalia, yhteiskunnan hyväksymää käyttäytymistä. Kirkot ovat mukautuneet hyväksymään new age -ajattelun sekä itse noituuden. Yläpuoliset Raamatun jakeet varoittavat meitä että tulee aika jolloin hengellinen pimeys leviää yli koko maan kuin käärinliina, ja että ihmiset vaeltavat rannikolta toiselle löytääkseen todellista Jumalan Sanaa, kuitenkaan sitä löytämättä. Nämä hengellisen nälän päivät ovat yllämme. Hyvä uutinen, kuitenkin, on se että Jumala yhä valvoo pientä jäännöstään ja antaa heidän kokea ihmeitä. Me toki kosketamme taivasta, ja meidän rukouksemme kuullaan ja niihin vastataan. Jos sinä käännyt Vapahtajan puoleen, Hän kuulee sinua ja pelastaa sinut. Viimeiset varoitukset ovat matkalla, ja niin vähän aikaa on jäljellä. Älä odota viimeiseen minuuttiin, sillä kukaan meistä ei tiedä mikä hetki on viimeinen.

Kansakuntain ahdistus hämmennyksen kera

Eräs Vapahtajamme tulemuksen sekä nykyisen maailman lopun suurista merkeistä on kansakuntien yleinen hämmennys ja ahdistus. Tämä sana "perplexity" (=hämmennys, epätietoisuus) kuten Luukas 21:25 sen mainitsee, tulee kreikan sanasta "aporia" joka tarkoittaa kyvyttömyyttä löytää tie ulos. Kansakunnat ovat totisesti hämmennyksen tilassa ja ne etsivät vastausta ihmisiltä eivätkä todelliselta Vapahtajalta joka on Jeesus Kristus. Johanneksen Evankeliumin luvussa 5:43 Jeesus sanoi että näin tapahtuisi: "Minä olen tullut Isäni nimessä, ja te ette ota minua vastaan; jos toinen tulee omassa nimessään, niin hänet te otatte vastaan." On olemassa jatkuva vaikerrus maailmanhallituksen puoleen, mutta kuka johtaisi sitä? Meillä on organisaatiot kuten Yhdistyneet Kansakunnat, State of the World Forum, Rooman Klubi, Ulkomaansuhteiden neuvosto sekä muita jotka yrittävät yhdistää maailman, mutta kuka johtaisi tällaiseen globaaliin hallitukseen? Se on kaikki Saatanan työtä, joka haluaa asua ihmisessä ja hallita maailmaa. Ne näemme nyt laittomuuden toisensa jälkeen kun kansakunnat järjestyvät uudelleen sotien ja sosiaalisen muovaamisen kautta tuodakseen maailmanhallituksen ja antikristuksen.


Hiljattain, New York Daily News julkaisi uutisen kahden sanan mittaisella otsikolla "Synkimmät päivät". Juttu koski Presidentti Bushin epäonnistumisia. Yli kaksituhatta USA:n sotilasta on kaatunut Irakin maaperällä ja lukemattomia tuhansia haavoittunut ja vammautunut pysyvästi, ja yhä useammat ihmiset heräävät ja alkavat ymmärtää minkä hirvittävän hinnan he ovat maksaneet kuunneltuaan miestä joka valehteli häpeämättömästi sekä oman maansa ihmisille että koko maailmalle. Arvostetut sotilas-asiantuntijat myös sanovat että tätä Irakin sotaa ei voida voittaa, ja jopa entinen presidentti Jimmy Carter lausui hiljattain: "Bushin hallinnon ennen sotaa esittämät väitteet että Saddam Husseinilla oli joukkotuhoaseita olivat vähintäänkin manipuloituja jotta johdettaisiin amerikkalaiset harhaan."


Nyt pitäisi jo helposti ymmärtää että Presidentti Bush on hanttimies ja Illuminatin työkalu, vaikka sokeat, nimikristityt näkivät hänet kristittynä. Hiljattain Presidentti Bush puhui pyöreän pöydän haastattelussa Valkoisen Talon Roosevelt-huoneessa. Kun puheeksi tulivat CIA ja informaatiovuodot, Presidentti nauroi ja selitti nauruaan sanomalla: "Sisäpiirin vitsi tässä, minun tiimiäni varten."


Sotilastiedustelu on harvoin vitsi, kuitenkaan, ja on surullinen tosiasia että kokonaiset 25 prosenttia meidän sotilaistamme on sairaita kun he palaavat Irakista. He ovat fyysisesti ja joskus henkisesti vammautuneita. Laskien yhteen molemmat Irakin sodat, on myös surullinen tosiasia että yli 518.000 veteraania on sairaana vaikka vain 7.039 haavoittui taisteluissa. Ongelma on säteilysairaus joka on peräisin amerikkalaisten ammuksista jotka on valmistettu köyhdytetystä uraanista, joka on radioaktiivista ja jonka puoliintumisaika on 4,5 miljardia vuotta. Kenties tämä selittää myös miksi niin monet irakilaislapset syntyvät ilman käsivarsia, jalkoja tai silmiä. Tämä myös vaikuttaa lapsiin jotka syntyvät sodasta palanneille veteraaneille. Esimerkiksi, yksin Missourin osavaltiossa, 67 prosentilla lapsista jotka syntyvät Irakin sodan veteraaneille, on vakavia syntymävikoja. Meidän täytyy myös huomioida että Maailman Terveysjärjestö julisti että syöpä maailmassa lisääntyy 50 prosentilla seuraavien 15 vuoden aikana.


Monet kansakunnat ovat ahdingossa, ja hiljattain Ranska näki Molotovin kocktailien ja muiden omatekoisten pommien tulimyrskyn kun vihaisten muslimien jengit polttivat tuhansia autoja sekä rakennuksia kaikkialla maassa, saaden valtion poikkeustilaan. Voisiko Yhdysvaltoihin tulla tällainen kansannousu kaduille ja kaupunkeihin? Meidän täytyy muistaa että yli 130 vuotta sitten, tämä pahamaineinen vapaamuurari ja illuminaatti Albert Pike kirjoitti italialaiselle illuminaatille Giuseppi Mazzinille että käytäisiin kolme maailmansotaa, ja että tämä kolmas sota käytäisiin yhdistyneen kristinuskon ja muslimimaailman välillä. Juuri nämä ovat aikamme olosuhteita.


Näinä päivinä puhutaan paljon ydinaseiden käyttämisestä, mikä johtaisi nopeasti maailmansotaan. Australialaiset sanomalehdet, kuten Melbourne Herald Sun, ovat julkaisseet uutisia Pohjois-Korean hankkeista kehittää ydinaseita. Tämä mielessäsi, meidän täytyy myös huomioida äskettäinen Pentagonin dokumentti, jossa puhutaan ydinaseiden käyttämisestä valtioita sekä valtiottomia vihollisia vastaan. Tämä dokumentti vaatii tekemään ennalta ehkäiseviä tai ensi-iskuja ja se on nimeltään "Doctrine for Joint Nuclear Operations" (=yhteisten ydinaseoperaatioiden oppi). Se on päivätty 15.3.2005. Seuraa Pohjois-Koreaa, sillä maa on eräs idän kuninkaista, ja Yhdysvallat pitää sitä silmällä mahdollisena kohteenaan.


Toinen ydinaseiden kuuma piste on Iran. Euroopan Unioni on vaatinut YK:n Turvaneuvostoa asettamaan pakotteita Iranille. Sillä välin, Yhdysvallat on esittänyt suoria syytöksiä Irania vastaan väittäen että iranilaiset rakentavat ydinpommeja. Jotta ongelma edelleen pahenisi, Iranin Presidentti, Mahmoud Ahmadinejad, lausui että Israel pitäisi pyyhkiä pois kartalta.


Tämän lisäksi, Iran on laukaissut nyt satelliitin joka on suunniteltu vakoilemaan Israelia. Tämä venäläisten tekemä satelliitti on nimeltään Sina-1, ja se kiertää maapallon 14 kertaa vuorokaudessa 960 kilometrin korkeudella. On selvää että myrsky on nousemassa, ja että koko Lähi-itä on ruutitynnyri joka vain odottaa räjäyttäjäänsä. Tämä kaikki on kerrottu jo aikoja sitten Raamatussa, ja nämä ovat täyttymyksen päiviä näille kaikille asioille jotka eivät ole vielä toteutuneet.


Nyt kun minä käsittelen tätä vakoilun ja seurannan aihetta, minun täytyy mainita että amerikkalaisia vakoillaan jatkuvasti ja monin tavoin. Hiljattain, PC World Magazine löysi että Xerox Company, ja epäilemättä muutkin yhtiöt, tekevät töitä U.S. hallituksen kanssa ja ovat rakentaneet salaisen jäljityskoodin väritulostimiin. Tämä jäljityskoodi tunnistaa jokaisen tulostetun asiakirjan ja jäljittää sen tulostimeen joka on tulostanut sen. Tämä prosessi sisältää sarjan näkymättömiä pisteitä jotka muodostavat ainutlaatuisen koodin joka näkyy sinisessä valossa. Jos sinun väritulostimesi on näin varustettu,jokainen dokumentti jonka sinä tulostat voidaan jäljittää suoraan sinuun ja printteriisi.


Toinen vakoilulaite on hiljattain kehitetty Honeywell Corporationin toimesta, ja se on leijuva laite joka kantaa videokameroita ja muita tunnistimia. Sitä testataan parhaillaan Albuquerquessa, Uudessa Meksikossa. Tämä vakoilulaite on jo lentänyt kaksisataa kertaa onnistuneesti, ja se voi pysyä ilmassa akusta saatavalla sähkövirralla tunnin kerrallaan. Tämä "mikro air vehicle" kuten sitä kutsutaan, on yhteydessä globaaleihin satelliitteihin ja se on suunniteltu kaupungeissa suoritettavaan vakoiluun ja se on erityisen tehokas siviileihin kohdistuvassa lain valvonnassa. Tälle lentävälle ja leijuvalle laitteelle, joka valvoo sinuatulevaisuudessa, on annettu nimi "Dragon Eye" (=lohikäärmeen silmä) valmistajansa toimesta. Meidän täytyy muistaa että Illuminatin virallisesta perustamispäivästä lähtien, 1.5.1776, joka on noitien Beltaine- ristineljännes-sapatti, Illuminatin symboli on ollut egyptiläinen Utchat, tai Horuksen kaikkinäkevä silmä, kuten se näyttäytyy keskeneräisen pyramidin yllä dollarin setelissä.


Ovatko nämä todellakin viimeisiä päiviä ja aikoja jolloin ilmaantuu useita antikristuksia jotka johtavat lopulliseen ja viimeiseen antikristukseen? Lokakuun puolessavälissä, entinen presidentti Bill Clinton piti puheen seuraavissa Kanadan kaupungeissa: Toronto, London ja Calgary. Tälle entiselle presidentille annettiin sankarin vastaanotto kun hän piti puheensa otsikolla "The Power Within" (=voima sisällämme). Tässä puheessaan, Clinton vaati poistamaan lasten köyhyyden ja terrorismin syleilemällä kaikkia maailman uskontoja joiden hän toivoo yhdistyvän. Hän sanoi: "Minä toivon että olisin myötävaikuttamssa globaalin omantunnon luomisessa." Ne jotka näkivät Clintonin puhumassa sanoivat että hänellä oli "melkein hypnoottinen persoonallinen karisma", ja monet sanoivat että hänen kohtalonsa on olla seuraava YK:n pääsihteeri. Clintonilla on myös pahamaineisen kanadalaisen miljardöörin ja illuminaatin Maurice Strongin tuki. Clintonia tukee myös entinen Neuvostoliiton presidentti Mihail Gorbatshov, joka on nyt State of the World Foorumin johtaja jolla on toimisto Presidiossa, San Franciscossa. Minä olin siellä San Franciscossa ja näin tämän alhaisuuden toimiston. Gorbatshov, Strong ja Clinton myös syleilevät YK:n Earth Charteria, joka määrää korvaamaan kaikki maailman uskonnot panteistisella luonnon palvonnalla, joka myös vaatii kaikkien ihmisten hallintaa, mukaanlukien pakotettu sterilisaatio ja abortti. Onneksi, me tiedämme että Kaikkivaltiaalla on viimeinen sana, ja meidän Herramme Jeesus lupasi meille että Hän olisi meidän kanssamme, maailman loppuun saakka. Me tiedämme että meidän Hyvä Paimenemme rakastaa meitä, ja jos me rakastamme Häntä, tämä rakkaus heittää pois meidän kaikki pelkomme.

Ihmisruumiin illuministista hallintaa

Me tiedämme että Illuminatin suunnittelijoiden eräs pääkohteita on vähentää maailman väestön määrää helpommin hallittavalle tasolle. Korkea-arvoiset menneet illuminaatit kuten Bertrand Russell, H.G. Wells ja George Bernard Shaw suosittelivat kaikki yhden suuren pandemian luomista per sukupolvi vähentääkseen väestöä. Bertrand Russell lausui kerran että huono asia sodassa on se että se ei tapa riittävästi ihmisiä. Mainittakoon tässä että hyvää tarkoittavien ihmisten on vaikea uskoa että kukaan vallan huipulla olisi niin paha. Tämä epäusko optimististen ihmisten osalta on juuri se asia joka pitää nämä lapset ja apurit saatanan otteessa. Itse asiassa, he ovat likainen terttu koska heidän isänsä, paholainen, on murhaaja ja valheiden isä.


Me kuulemme nyt lintuinfluennsan vaaroista, jolla on potentiaalia tappaa lukemattomia miljoonia ihmisiä maailmanlaajuisesti. On nyt kerrottu että tämä virus on tartuttanut ankkoja, hanhia ja muita vedessä eläviä muuttolintuja Kanadassa juuri oikeaan aikaan ennenkuin niiden on aika muuttaa etelään Yhdysvaltoihin talveksi. Ilman epäilystäkään, tämä flunssavirus valmistettiin laboratoriossa ja tartutettiin vesilintuihin jotta ne levittäisivät sen kaikkialle maailmaan. Se on suunnittelija-virus (=designer virus) ja se suunniteltiin kahmimaan solujen DNA:ta ja muuttamaan sitä jotta se kykenisi siirtymään ensin linnuista ihmisiin ja sitten ihmisistä toisiin.


Tämä uusi influenssa on saanut aikaan niin paljon pelkoa että lääke nimeltään Tamiflu on kaikkein halutuin lääke maailmassa. Me tiedämme että Presidentti George W. Bush on saarnannut tämän flunssan vaaroista ja on hyväksynyt 7,1 miljardin dollarin määrärahan jolla taisteltaisiin sitä vastaan. Tämä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä että hän on ottanut vastaan suunnattoman summan rahaa ja jakanut sen illuministisille lääkeyhtiöille. Mainittakoon tässä että Japanin terveysministeriö on julkaissut varoituksen että Tamiflu saa aikaan epänormaalia käyttäytymistä ja hallusinaatioita.


Kuka hyötyy Tamilfu-lääkkeen menekistä? 3.1.1997, Donald Rumsfeld nimitettiin Gilead Sciences Inc:n hallitukseen; tämä omistaa Tamiflun. Puolustusministeri Rumsfeld ei ole enää tämän yhtiön hallituksessa mutta hän omistaa yhä sen osakkeita 25 miljoonan dollarin arvosta. Tunnetko sinä löyhkän? Toinen seikka joka vahvistaa löyhkää on se, että Pentagon, jota Rumsfeld johtaa, hankki Tamiflun osakkeita 58 miljoonan dollarin arvosta heinäkuussa 2005.


Toinen omituinen asia tapahtui hiljattain Baytownissa, Teksasissa, koskien flunssarokotteita. Noin Tuhannelle Exxon-Mobilin työntekijälle annettiin flunssarokote terveysmesuilla yhtiön Baytownin kompleksissa. Tämä yhtiö tarjoaa nyt ilmaisia verikokeita ja neuvontaa näille tuhannelle työntekijälle. Puhenainen Jeanne Miller sanoi että lääkäri joka antoi piikin pidetään salassa. Myöskään Terveysministeriö ei ole paljastanut näiden rokotteiden sisältöä. Toisin sanoen, kukaan ei puhu, ja se on suuri salaisuus tällä hetkellä.


Terveen järjen pitäisi kertoa meille että on potentiaalinen vaara kun kuka tahansa ruiskuttaa rokotteita ruumiiseesi. Sinä et tiedä mitä tässä rokotteessa on, ja sinä voit olla varma että myöskään tämä lääkäri ei ole tehnyt perusteellista analyysiä rokotteesta. Meidän pitäisi myös muistaa että monet rokotteista sisältävät säilöntäainetta nimeltään thimerisol, joka on elohopeaa. Tämä mielessämme, meidän pitäisi myös tietää että yli 30 prosenttia maailman lastenlääkäreistä sanoo että he kieltäytyisivät hoitamasta perheitä jotka ovat kieltäytyneet yhdestä tai useammasta lapsuuden rokotteesta.


Toinen kysymys joka tulee mieleen on tämä: jos illuminaatit ovat päättäneet vähentää maailman väestöä, sabotoisivatko he tarkoituksella ihmisten terveyttä ujuttamalla haitallisia aineita ruokaan ja veteen? Me tiedämme että tutkimuslaboratoriot ovat käyttäneet pitkään ainetta nimeltään alloxin, jota annetaan koe-eläimille jotta niiden haima lakkaisi toimimasta ja lopettaisi insuliinin tuotannon. Miksi tätä samaa ainetta käytetään jauhojen valkaisuun? Miksi Amerikassa on nyt diabetes-epidemia? Kuinka monet ihmiset käyttävät suuria määriä valkaistuja jauhoja siten että haiman beta-solut lakkaavat toimimasta?


Alloxin ei ole ainoa ongelma. Environmental Working Groupin äskettäinen raportti paljasti että Yhdysvalloissa on niin paljon saastetta että lapset syntyvät saastuneina. Tutkijat ovat löytäneet keskimäärin yli kaksisataa ainetta lasten verestä, New Yorkin Demokraattiedustaja Louise Slaughterin mukaan. Tämä raportti sanoo että amerikkalaiset lapset kohdussa nukkuvat cocktailissa joka sisältää Teflonia, elohopeaa, palonestoaineita ja tuholaismyrkkyä. Farmakologian entisenä opiskelijana, minä tiedän että Teflon on polytetraeteeni tai PTFE, ja se on erittäin vaarallinen kuumennettuna, erityisesti korkeissa lämpötiloissa. Kun minä mietin tätä kaikkea, minä muistan sanat Aamoksen Kirjassa, luku 7:17 joka sanoo: "Sentähden, näin sanoo Herra: Sinun vaimosi joutuu portoksi kaupungissa, sinun poikasi ja tyttäresi kaatuvat miekkaan, sinun maasi jaetaan mittanuoralla, sinä itse kuolet saastaisessa maassa..."


Kun minä ajattelen tätä jaetta, minä muistan AP:n äskettäin julkaistun raportin joka paljastaa järkyttävän seikan että yli miljoona ihmistä Yhdysvalloissa kantaa nyt HIV-virusta. Kun me otamme mukaan myös muut seksin myötä tarttuvat taudit, me alamme ymmärtää että meillä on epidemia jonka on saanut aikaan seksuaalisen himon henget, jotka saavat aikaan riippuvuuden joka kilpailee minkä tahansa huumeriippuvuuden kanssa.


Tämä HIV-virus tarttuu muillakin tavoin kuin vain seksuaalisen aktiivisuuden kautta. 31.5.2005, Kanadan Punainen Risti tunnusti syyllisyytensä saastuneen veren jakamiseen, tartuttaen tuhannet kanadalaiset HIV:llä ja hepatiitti_C:llä. Yli 3.000 ihmistä on kuollut tämän takia, ja tämä on saanut aikaan yli 1.000 HIV-tartuntaa ja 20.000 hepatiitti_C-tartuntaa. Kanadan Punaisen Ristin johtaja Pierre Duplessis on pyytänyt anteeksi uhreilta ja heidän perheiltään, ja Kanadan Punainen Risti on saanut sakkoa 5.000 dollaria.

Hengellinen rappio

Eräs suuria merkkejä tämän nykyisen maailman lopun ajoista on tämä hengellinen rappio joka on nyt kyllästänyt meidän maailmamme. Toinen Timoteuskirje 3:1-5 kertoo tästä: "Mutta tiedä se, että viimeisinä päivinä on tuleva vaikeita aikoja. Sillä ihmiset ovat silloin itserakkaita, rahanahneita, kerskailijoita, ylpeitä, herjaajia, vanhemmilleen tottelemattomia, kiittämättömiä, epäjurskaita, rakkaudettomia, epäsopuisia, penettelijoita, hillittömiä, raakoja, hyvän vihamiehiä, pettureita, väkivaltaisia, pöyhkeitä, hekumaa enemmän kuin Jumalaa rakastavia; heissä on jumalisuuden ulkokuori, mutta he kieltävät sen voiman. Senkaltaisia karta."


Me saamme paljon kirjeitä ihmisiltä kaikkialta Yhdysvalloista jotka eivät löydä seurakuntaa ja jotka miettivät että tietäisinkö minä sellaista heidän alueellaan. Minun sydämeni kärsii näiden ihmisten takia, ja olen surullinen sanoessani että tunne hyvin vähän seurakuntia jotka eivät ole noituuden, illuminismin, tai jonkin sortin epäjumalanpalveluksen saastuttamia. Eräs mies hiljattain kirjoitti minulle seuraavaa: "Minä menen kirkkoon joka väittää olevansa ja jolla on elävän seurakunnan maine, mutta joka on täynnä showmeininkiä; jotka soittavat Madonnaa jumalanpalveluksen aikana. Olen opettanut pyhäkoulussa yli kahden vuoden ajan, käyttäen ohjelmaa joka on "dazzling" (=kimaltava, välkehtivä, hämmentävä, naamioitu) ja joka kilpailee MTV:n (Music Television) kanssa; ja minä olen sairas näistä taktiikoista."


Yläpuolella kerrottu on tyypillistä siitä mitä tapahtuu kirkoissa näinä suuren lankeemuksen päivinä. Missä ovat kirkot jotka saarnaavat ikuista Evankeliumia? Missä ovat hehoitukset tehdä parannus ja paeta epäjumalanpalvelusta? Me emme tarvitse viihdekomiteoita kirkoissa jotka sponsoroivat rock-musiikkia, vatsastapuhujia ja taikureita. Kirkkojen pitäisi olla paikkoja joissa käydään ja voitetaan hengellsiä taisteluita, ja joissa ihmiset muuttuvat Jeesuksen Kristuksen veren voimasta. Kansakuntamme on kuolemansairas, sillä tunnustavat "kristilliset" kirjot ovat kuolemansairaita! Useimmilla näistä teatteri-kirkoista ei ole edes todellista Raamattua, joka on englanninkielinen Kuningas Jaakon käännös. Onko ihme että heidän hedelmänsä on pilaantunut?


Kuinka sairas on meidän niin kutsuttu "kristillinen" kansakuntamme ja kuinka paljon pahemmaksi se voi tulla? Lokakuun lopussa, 2005, USA:n hallitus raportoi että 1,5 miljoonaa lasta syntyi ei naimisissa oleville naisille Yhdysvalloissa viime vuonna. Haureus on vakava synti, ja se on eräs neljästä synnistä joista ihmiset kieltäytyvät tekemästä parannusta, kuten Ilmestyskirja 9:21 kertoo: "He eivät tehneet parannusta murhistaan eikä velhouksistaan eikä haureudestaan eikä varkauksistaan."


Amerikkalainen moraaliton vaikutus on saavuttanut koko maailman. Punaisessa Kiinassa kaksi suurta kondomimerkkiä, ja toinen on nimeltään Lewinsky condoms. Me myös ihmettelemme miksi Britannian Kuningatar Elizabeth II pyytää saada päästä katsomaan Ozzy Osbournen esitykstä. Osbourne, jolla on lempinimi "PImeyden prinssi" vastasi kutsuun sanomalla: "En voi kieltäytyä tästä uskomattomasta kunniasta kahdesti."


Kuten oli Nooan päivinä ja kuten oli Sodoman päivinä, korruptio saavuttaa nopeasti kyllästymispisteen. Täydet 70 prosenttia amerikkalaisista TV-näytöksistä sisältää seksiä. Keskiarvo on viisi seksikohtausta tunnissa. Me olemme myös lukeneet että suuret yliopistot, kuten Iowan valtionyliopisto, tarjoavat kursseja oppilaille kuten "Women's Studies 205X: Introduction to Queer Studies". Tämä kurssi sisältää lesbojen, homojen, biseksuaalien ja sukupuolenvaihdoksen läpikäyneiden historiaa, politiikkaa, filosofiaa, kirjallisuutta ja suhteita.

Noituuden maailmanlaajuinen pandemia

Olen usein kirjoittanut noituudesta, sillä se on hyvin vaarallinen ja niin viekoitteleva että se on ottanut vallan amerikkalaisessa yhteiskunnassa. Noituus ei ole vain loitsuja, taikoja, taikajuomia ja magiaa. Se on myös ajattelutapa, filosofia ja mielenlaatu. Ihmiset jotka ovat siinä mukana eivät näe siinä mitään väärää.Sain hiljattain sähköpostia noidalta joka esitti minulle rehellisen kysymyksen: "Olen hyvä mies. Minulla on tietysti omat ongelmani. Olen kaikkea muuta kuin täydellinen. KUinka kauan olet ollut ulkona tästä? Tiedätkö kuinka synkkiä ja kamalia asiat ovat juuri nyt? Halloween-juhlan aikana minut huumattiin orgioihin noitapiirissä; onko tämä oikein?" Noidat eivät erota tarkkaan mikä on oikein ja mikä väärin. Juuri tällaiset ovat olosuhteet amerikkalaisesa yhteiskunnassa yleisemminkin juuri tänä aikana.


Hiljattain, Hurrikaani Wilma keskeytti suuren noita-tapahtuman Key Westissä, Floridassa. Tämä tapahtuma oli nimeltään Fantasy Fest, ja siihen sisältyi joitakin kaikkein moraalittomimpia ja okkultistisimpia Halloween-asioita joita kuvitella saattaa näiden kymmenen päivän aikana jotka edeltävät Halloweenia. Tämän tapahtuman järjestäjät sanoivat kerskaillen: "Me emme peräännyt hurrikaanin kasvojen edessä!" Sitten, Hurrikaani Wilma saapui, joka voimistui trooppisesta myrskystä suureksi hurrikaaniksi melkein yhdessä yössä. Hurrikaani Wilma keskeytti heidän inhottavan tapahtumansa! Halloween 2005 oli hyvin merkittävä noidille, koska planeetta Mars oli melko lähellä Maata, ja tämä tapahtuu kerran kolmessatoista vuodessa.


Eräs suuri ketju joka mainostaa paljon noituutta on Wal-Mart. Wal-Martin liikkeistä voi löytää sata noituuteen liittyvää esinettä, mukaanlukien seuraavat okkultistiset kirjat: "The Everything Wicca and Witchcraft", "Unlock the Secrets of Ancient Rituals, Spells, Blessings and Sacred Objects", "The Witch Book", "The Encyclopedia of Witchcraft, Wicca, and Neo-Paganism", "Wicca for Beginners", "The Witch Next Door: Separating Fact from Fiction about Witchcraft, Wicca, Goddess Worship, and Neo-Paganism", "The Wicca Bible: The Definitive Guide to Magic and the Craft", ja "Wicca and Witchcraft for Dummies".


Noituus on uuden aikakauden ajattelutapa ja melkein kaikki elämään kuuluvat asiat näinä viimeisinä päivinä ovat kytköksissä siihen. Tämä kertoo kuinka lähellä Herran paluuta me olemme. Jopa ensimmäisen luokan postimerkin hinta nousee 39 centtiin vuoden 2006 alkupuolella. Luku 39 on triumviraalisen voiman noitapiirin luku tai kolmosen voima.


Mitä Presidentti Bush ajattelee noituudesta? Tämä aihe tuli esille vuonna 1999 kun viranomaiset Arlingtonin kansallisella hautausmaalla kieltäytyivät antamasta lupaa viisisakaraisen kaivertamiseen erääseen hautakiveen. Se oli erään noidan hauta, ja perhe taisteli tämän merkin saamiseksi. Kun Presidentti Bushilta kysyttiin tästä asiasta, hän kertoi ABC-uutisille: "En usko että noituus on uskonto. Toivon että armeija miettisi uudestaan tätä päätöstään."


Minulla on edessäni etusivu Lutheran Link -lehdestä, ja sivulla kuusi siellä on juttu otsikolla "The Boy Who Lived: A Pastor's Defence for the Magical World of Harry Potter." (=Poika joka eli: pastorin puolustus Harry Potterin maagiselle maailmalle). Tarinan kirjoittaja on Pastori Scott R. Howard, joka kuvasa istuu työpöytänsä ääressä liperiensä kanssa. Hänellä on myös noitien käyttämä hattu päässään ja taikasauva kädessään, ja hän sanoo: "On aika 'tehdä temppu ja siirtyä' pitämään seuraava saarna." Tämä ei ole vitsi. Hän vakavissaan puolustaa Harry Potter -noituutta.


Myös lääketeollisuudessa on salamyhkäistä noituutta. The New York Daily News raportoi 8.10.2005, että Brooklynin piirikunnansyyttäjä tutkii luiden ja muiden ruumiinosien myyntiä ja varkautta; nämä leikattiin irti tuoreista ruumiista. Nimetön hammaslääkäri sanoi että "unssi prosessoitua luuta hammasistutuksiin maksaa enemmän kuin unssi kultaa." Muita ruumiinosista valmistettuja tuotteita ovat: AlloDerm, jota käytetään plastiikkakirurgiassa; Repliform, jota käytetään gynekologisissa ja urologisissa leikkauksissa; ja GraftJacket, jota käytetään hammaslääketieteessä ja lievissä vammmoissa.


Tämän kaiken noituuden myötä, onko ihme että suuria maanjäristyksiä tapahtuu jatkuvasti; 327 kappaletta viimeisten 30 päivän aikana? Nämä ovat totisesti outoja aikoja, ja tulipalloja on nähty kaikkialla maailmassa, erityisesti aksassa. Samalla kun antikristuksen voimat nousevat miehittämään maallisen Jerusalemin, on mielenkiintoista huomata että tämän kaupungin sijainti on 31° 47’ 00 pohjoista leveyttä ja 35° 13’ 00 itäistä pituutta. Jos me laskemme yhteen 3147,00 ja 3513,00 me saamme luvun 6660,00, joka on Jerusalemin numerologinen sijainti maapallolla. Aikaa on vähän! Ojentaudu Vapahtajan puoleen nyt kun vielä voit!


Lopuksi, haluan edelleen kehoittaa jokaista pysymään rukouksessa sillä uskon rukous kuullaan aina taivaissa. Kiitos teille kaikille jotka rukoilette meidän puolestamme ja tuette tätä lopun ajan ministeriötä. Me kehoitamme sinua lähettämään rukouspyyntösi sillä ne saavat yksilöllistä huomiota. Armo ja rauha olkoon yllänne meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä.


David J. Meyer


http://www.lasttrumpetministries.orgTakaisin