Illuministisen rauhan kohtalokas viettelys

Daniel 8:23-27:

"Ja heidän valtansa lopulla, kun luopiot ovat täyttäneet syntiensä mitan, nousee kuningas, kasvoilta röyhkeä ja juonissa taitava. Ja väkevä on hänen voimansa, vaikka ei tosin hänen omasta voimastaan, ja ihmeellisen paljon hän saa aikaan hävitystä; ja hän menestyy siinä, mitä hän tekee, ja hän tuottaa turmion väkeville ja pyhien kansalle. Ja hänen oveluutensa tähden onnistuu petos hänen kädessään. Hän hautoo suuria sydämessään, ja keskellä rauhaa hän tuottaa turmion monille. Ruhtinasten ruhtinastakin vastaan hän nousee, mutta ilman ihmiskättä hänet muserretaan. Ja näky illoista ja aamuista, josta oli puhe, on tosi. Mutta sinä lukitse näky, sillä se tarkoittaa kaukaista aikaa." Ja minä, Daniel, olin raukea ja sairastin jonkin aikaa. Sitten minä nousin ja toimitin palvelusta kuninkaan tykönä; ja minä olin hämmästyksissäni näyn tähden enkä sitä ymmärtänyt."


Jeremia 6:13-14:

"Sillä kaikki, niin pienet kuin suuretkin, pyytävät väärää voittoa, kaikki, niin profeetat kuin papitkin, harjoittavat petosta. He parantavat minun kansani vamman kepeästi, sanoen: 'Rauha, rauha!' vaikka ei rauhaa ole."


1. Tessalonikalaiskirje 5:1-3:

"Mutta aikakausista ja määrähetkistä ei teille, veljet, ole tarvis kirjoittaa; 2. sillä itse te varsin hyvin tiedätte, että Herran päivä tulee niinkuin varas yöllä. 3. Kun he sanovat: 'Nyt on rauha, ei hätää mitään', silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio, niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon, eivätkä he pääse pakoon."
Tässä Last trumpet Newsletterin numerossa me vertaamme joitakin meidän maailmamme kaikkein tuoreimpia tapahtumia Kaikkivaltiaan Jumalan profetioihin. Kun me teemme niin, me näemme että kyseenalaistamatta, me elämme aivan viimeisiä päiviä ennen Herrtamme ja Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen paluuta! Illuminatin suuren salaliiton laatijat työntävät eteenpäin heidän yksi maailma -salajuontaan kovalla kiireellä. Surullista on, että suuret ihmisjoukot, etenkin Yhdysvalloissa, on eksytetty tarjoamalla heille väärää rauhaa. Syyskuun 11. päivän hirvittävän tragedian jälkeen, joka muutti meidän kansakuntamme ikuisiksi ajoiksi, meidän illuministinen hallituksemme on jatkuvasti riiputtanut terrorismin miekkaa ihmisten päiden yllä pelotellakseen ja kontrolloidakseen heitä. Mikään ei saa tämän maan ihmisiä kaipaamaan rauhaa niinkuin hirvittävä sota, Mikään ei saa ihmisiä kaipaamaan turvallisuutta niinkuin hirvittävät terroriteot, jotka voidaan helposti toteuttaa sellaisten henkilöiden toimesta jotka haluavat orjuuttaa ihmiset. Jatkuva terrori-uhan esillä pitäminen saa ihmiset vapaaehtoisesti luopumaan kaikesta yksityisyydestä ja tulemaan niinsanotun suojelevan vallan vapaaehtoisuiksi palvelijoiksi. Tämä on tilanne tänä päivänä. Meidän maamme ihmiset temppuilevat koulutettujen hylkeiden lailla saatanallisten salaliittolaisten hyväksi.


Raamattu varoittaa meitä, että tulee päivä jolloin rauha olisi se joka tuhoaa. Kun saatana tarjoaa rauhaa, se rikkoutuu nopeasti, ja me näemme tämän kehityksen aivan silmiemme edessä. Kun Daniel näki sen mitä meille on nyt tapahtumassa, hän pyörtyi ja oli sairaana useita päiviä. Daniel näki kuninkaan joka oli kasvoiltaan röyhkeä ja juonissaan taitava, nousevan; ja hänen oveluutensa tähden onnistuu petos hänen kädessään, mutta hän tarjosi rauhaa. Se olisi rauha joka tuhoaisi monet! Profeetta Daniel tulio sairaaksi kun hän näki sen, ja nyt me elämme niitä päiviä joista Daniel kirjoitti!


Myös profeetta Jeramia viittaa tähän lyhyeen rauhaan joka pyydystää ihmisiä. Tämä on sama tilanne johon Apostoli Paavali viittasi kun hän kirjoitti, että huuto rauhan ja turvallisuuden puoleen edeltäisi äkkinäistä tuhoa joka tulisi esiin synnytyskipuina. Raamatunjakeet tämän sivun yläosassa kertovat tämän tarinan hyvin, ja minä rukoilen Jumalaa että kaikki jotka lukevat tämän artikkelin kiinnittäisivät huomionsa näihin jakeisiin. Ei ole parempaa kuvausta terrorisoiduista ihmisistä kuin synnytyskivut jotka tulevat ja menevät, sillä tämä on terroristien menetelmä. Kun aika kuluu, kivut tihentyvät kunnes tulee loppu. Muista että sanat "rauha" ja "turvallisuus" ovat signaaleja valvoville kristityille, että kaikki on pian ohi. Synnytyskivut ovat alkaneet, kansakunta odottaa ja Antikristus on nousemassa täyttääkseen viimeisen tuntinsa.

Rauha, turvallisuus ja äkkinäinen tuho!

Tämä kaikki mielessäsi, me olemme nyt näkemässä hämmästyttäviä asioita joiden minä uskon olevan Raamatun profetioiden suoria täyttymyksiä. Presidentti Bush on matkustellut ympäri maailmaa yhdistämis pyrkimyksissään. Käyttäen terroria sekä maailmanlaajuista terroristien verkostoa kaikkien kansakuntien vihollisena hän yrittää yhdistää kaikki valtiot tätä "yhteistä vihollista vastaan". Pohjois-Atlantin puolustusliitto, tai NATO on jopa hyväksynyt Venäjän jäsenekseen tähän järjestöön, joka perustettiin aikoinaan Venäjän uhkaa vastaan. Venäjän nykyinen johtaja on Vladimir Putin, ja huomioiden hänen väkivaltaisen menneisyytensä hänen nimensä pitäisi kenties olla Ras-Putin. Presidentti Bush viittasi häneen sanoilla "meidän ystävämme Vladimir". Pahat henkivallat tekevät työtä yhdistääkseen maailman ja saadakseen asiat näyttämään siltä että tämä olisi ainoa ratkaisu jolla saada terroristit kuriin.


Samaan aikaan kun Presidentti Bush nauttii suosiostaan Yhdysvalloissa, monet ihmiset ympäri maailmaa ovat eri mieltä ja näkevät hänen tekojensa lävitse. George W. Bushia -- miestä joka makasi alasti kiviarkussa Pääkallon ja Sääriluiden vihkimyshuoneessa YALE:n yliopistossa ja joka "syntyi uudesti" saatanalliseen Järjestykseen -- vastaan protestoitiin kaikkialla maailmassa minne hän meni. Berliinissä, Saksassa, hän kohtasi 20.000 huutavan ihmisen joukon joka otti yhteen poliisin kanssa. Presidentti Bushin täytyi sanoa tämä kun poliisi hakkasi ja survoi mielenosoittajia: "Tämä on hienoa. Tämä on demokratiaa. Minä tykkään vierailla paikassa jossa luotetaan vapauteen, jossa ihmiset tuntevat itsensä vapaiksi ilmaista itseään."


Täällä Yhdysvalloissa me kuulemme kaikilta korkean tason hallituksen virkailijoilta että lisää hyökkäyksiä olisi tulossa, sisältäen ydinaseilla tehtäviä iskuja. Varapresidentti Cheney varoitti: "Ei ole kysymys siitä että tapahtuuko näin vaan siitä että milloin." Joka päivä he pudottavat pelkopommin meidän päällemme, ja he teeskentelevät olevansa aivan yhtä pimennossa sen suhteen mitä tapahtuu kuin kuka tahansa meistä. Lietsoakseen edelleen ydiniskun pelkoa, Liittohallitus tilasi hiljattain 350.000 kaliumjodidi-pillerin varaston, joka suojelisi radioaktiivisia jodideja vastaan; tämä on eräs ydinräjähdyksessä syntyvän säteilyn muoto.


KUn pelko lisääntyy, meidän maamme säyseät ihmiset jatkavat vapauksiensa menettämistä. Toukokuun lopussa, Bushin hallinto antoi FBI:lle luvan laajentaa valtuuksiaan. Tähän sisältyy "meneminen moskeijoihin, kirkkoihin, synagoogiin ja poliittisiin kokouksiin jotta voitaisiin tarkkailla harjoitetaanko siellä rikollista toimintaa". Oikeusministeri John Aschroft antoi myös direktiivin jolla valtuutetaan FBI:n kenttäviranomaiset aloittamaan yleisiä tutkimuksia ilman FBI:n päämäjan hyväksyntää. On tullut aika jolloin FBI:n agentit voivat mennä seurakuntiin hetken oikusta tekemään tutkimuksia!


Kaiken tämän lisäksi, kesäkuun kuudentena päivänä Presidentti Bush piti puheen jossa hän sanoi: "Me olemme päättäneet että meidän hallituksemme täytyy uudelleen-organisoida." Tämä puhe kesti tasan 11 minuuttia osoittaen kaiken takana olevan Vesimiehen, 11. eläinradan merkin saatanalliset New Age -henkivallat. Tämä numero 11 nousee esille aikaisemmissa uutiskirjeissä. Tämä 11 minuutin puhe sisälsi tasan 1482 sanaa, mutta kaikkein paljastavin asia löytyi puheen viimeisestä lauseesta: "Tämä suuremmoinen maa johtaa maailman turvallisuuteen, rauhaan ja vapauteen." Presidentin suunnitelma vaatii Kansallisen Turvallisuuden Neuvoston perustamisen, johon sulautettaisiin kahdeksan eri viraston voimavaroja. Näihin sisältyisivät Rannikkovartiosto, Tulli, Maahanmuutto, FBI ja CIA. Täten, suunnitelma tuo nokkelasti CIA:n -- joka perustettiin toimimaan ulkomailla -- tekemään työtä myös kotimaassa.


Tämä suunnitelma muistuttaa kovasti Natsi-Saksaa, jolloin useat poliisivirastot alkoivat yhdistyä vuonna 1933. Darmstadt Polizei ja muut yhdistyivät virastoon, jolla oli massiivinen valta ja valvontaverkosto, nemeltään Geheime Staatspolizei, eli Gestapo. On mielenkiintoista huomata että Saksan sanalla "geheime", joka tarkoittaa salaista, on hämmästyttävä etymologinen (=kielellinen) yhteys sanaan "home" (=koti). Minä olen opiskellut saksaa neljä vuotta, ja sana "geheime" tulee samasta juuresta kuin "heim" tai "home". Täten, meillä on hämmästyttävä yhteys ja samankaltaisuus Geheime Staatspolizein ja Kansallisen Turvallisuuden Ministeriön (=The Department of Homeland Security) välillä, joka on saksaksi "Der Heimatland Polizei". Se on selvästikin Amerikkalainen versio Gestaposta!


Kansallisen Turvallisuuden Ministeriöllä tulee olemaan valtavan suuri voima. Väliaikaisen osaston nykyinen johtaja on Tom Ridge, mutta Presidentti Bush harkitsee uutta johtajaa tälle uudistetulle ja massiiviselle voima-keskittymälle. Eräs mies joka on mainittu, on New Yorkin Pormestari Rudy Giuliani, mies joka pukeutuu joskus naisten vaatteisiin toimistossaan. Onko tämä se mies josta tulee tämän massiivisen viraston johtaja?

Outoja okkultistisia pareja

Kun minä kaatselen Pedon hallintojärjestelmän nousemista, olen aina tietoinen siitä että voima tämän takana on noituutta. Entisenä noitana, astrologina ja numerologina -- joka on pelastunut meidän herramme ja Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen armosta -- minä katson hämmästyksellä tätä ilkeämielistä järjestelmää jonka osa minä kerran olin. Viime päivinä, me olemme nähneet omituisia pareja ja seuroja joissa on sekä hallituksen viranomaisia että noitia. Eräs tällainen esimerkki on USA:n valtiovarainministeri ja U2-tähti Bono; he ovat matkustelleet yhdessä useissa eri maailman kolkissa. New York Post -sanomalehti julkaisi kuvan tästä oudosta parista otsikolla "Tähtien hallitsemat".


Me olemme myös nähneet kaikkein inhottavimman, paholaisen riivaaman miehen nousevan kuuluisuuteen. Minä viittaan Ozzy Osbourneen. Osbourne on kuuluisa siitä että hänellä oli tapana purra elävältä lepakolta pää poikki hänen performanssiensa aikana. Ozzy, ilmiselvä satanisti, oli hiljattain Washington D.C:ssä Presidentti Bushin kanssa lounaalla. Presidentti Bush ylisti Ozzyä ja lausui seuraavat sanat: "Rautaa Ozzyssä on se että hän on tehnyt paljon loistavia levytyksiä -- Party With The Animals, Sabbath Bloody Sabbath, Face In Hell, Black Skies ja Bloodbath In Paradise. Ozzy, äiti rakastaa sinun kamaasi."


Ozzy Osbourne oli myös Englannin Kuningattaren vieraana, ja esiintyi hänelle hänen 50-vuotis juhlissaan. Nämä oudot noitien ja maailman johtajien yhdistelmät on toteutettu jotta tuotettaisiin okkultistista voimaa jota Illuminaatin suunnittelijat tarvitsevat tuodakseen Uuden maailmanjärjestyksen.


Vielä eräs asia joka minun täytyy mainita: Ensimmäinen Nainen, Laura Bush, on henkilökohtaisesti organisoinut rahaston jonka avulla on tarkoitus entisöidä Afganistanissa kaksi Buddha-patsasta jotka vaurioituivat sodassa. Hän tekee kaiken voitavansa entisöidäkseen nämä pakanalliset epäjumalat. Hän sanoi: "Minä tunnen monia filantroopikkoja Houstonissa jotka luultavasti olisivat hyvin anteliaita avustamaan Buddha-patsaiden entisöinnissä, ja ja minä luulen että tämä on hyvin tärkeää." Rouva Bush myös vaati afgaanien heimopäälliköitä pitämään huolta niistä palasista jotka on löydetty. Miksi tämä niin kutsuttu "kristitty" Ensimmäinen Nainen on niin huolissaan näiden saatanallisten kuvien -- jotka Jumala kieltää -- entisöinnistä? Miksi hän on niin huolisssaan näiden kirottujen epäjumalankuvien jokaisesta sirusta, jotka tuovat kirouksen hänen oman maansa ylle? Kaikki tämä on voimakasta noituutta!

Noiduttuja ja moraalittomia ihmisiä

Amerikkalaisten ruokahalu muuttuu jatkuvasti, ja se vaatii yhä lisää okkultismia ja moraalittomuutta. Harry Potter -noitasarja pysyy suosittuna, ja kirjat ovat hyvin kysyttyjä. Minun on ilo kertoa, että J.K. Rowlingilla on hirvittävän suuria vaikeuksia viidennen kirjansa kirjoittamisessa. Se on jo kuukausia myöhässä kun hänellä on ilmeisesti sellainen jota kutsutaan "kirjailijan suluksi". Hänen kykynsä kirjoittaa on estynyt, ja minä tiedän kuinka tämä tapahtui. Kaikkivaltiaan Jumalan ihmiset ovat rukoilleet. Lasten kaikkialla kerrotaan olevan hyvin vihaisia Janet Rowlingiin kun he yhä kärsimättömämmin odottavat seuraavaa okkultistista ruoka-annostaan. Tämä on okkultismin luonne. Se on hyvin riippuvuutta aiheuttavaa. Me tiedämme että Jumala, joka voi tehdä kaiken, kuulee rukouksemme. Jatka rukoilemista!


Toinen vaarallinen viihdykkeen muoto joka on kasvattanut suosiotaan on piirroshahmo nimeltään Scooby-Doo. Tämä animoitu koira näyttää melko viattomalta, mutta tähän suosittuun piirroshahmoon on otettu noituus mukaan. Tuoreimmassa Scooby-Doo -esityksessä esiintyi kolme "sankaria" jotka sattuivat olemaan wiccalaisia. ESityksessä painotettiin että he olivat wiccalaisia, eivät noitia. Nämä kolme wiccalaista, jotka olivat teini-ikäisiä tyttöjä, taistelivat loitsujen kanssa noitaa vastaan, joka oli noussut kuolleista ja soitti myöhemmin Rock-bändissä nimeltä Hex. Eräs niiden laauluista oli itse asiassa noitien messu jossa sanottiin: "Maa, tuuli ja ilma... mutta me emme välitä, me ratsastamme tuulella, me tunnemme tulen, maan rakastaminen on meidän halumme!" On surullista että meidän lapsemme imevät noituutta niinkuin pesusienet. Noitien lauseita ja ilmaisuja käytetään melkein kaikkialla. Kun ihmiset ristivät sormensa valehdellessaan tai saadakseen hyvää onnea, he käytävät erästä noituuden muotoa joka kutsuu planeettoja tai jumalia suojelemaan heitä. Kun ihmiset sanovat "by Jiminy" he vannovat Kaksosten tähdistön (=Gemini) nimeen. Muistatko Disney-hahmon nimeltään "Jiminy Cricket" jolla on maagisia voimia. Hiljattain, me aloimme kuulla numeroista "24-7" jotka viittaavat bisnekseen joka on avoinna 24 tuntia päivässä seitsemänä päivänä viikossa. Noidat ovat käyttäneet ilmaisua "24-7" yleisesti jo kauan annankuin siitä tuli suosittu julkisuudessa. Numerollinen ilmaisu 24-7 viittaa noitapiirin voimaan joka hallitsee aikaa ja avaruutta, ja sinä huomaat että 2+4+7 = 13.


Tämä ei ole enää sama maailma jonka minä muistan lapsena eikä Yhdysvallat ole sama maa. Saatana on tullut niinkuin tulva, ja me elämme likaisessa ja noidutussa maassa joka on täynnä luvatonta seksiä, väkivaltaa ja viattomien lasten teurastusta. Välinpitämättömyyttä on kaikkialla ja kirkot toimivat okkultistisen voiman päällä. Tämä voi merkitä vain yhtä asiaa; Herran tulo lähestyy! Minulla on edessäni Massachusettsin osavaltion moottoriajoneuvojen rekisteröinti-hakemus, jossa on osasto nimeltään "informaation muutos". Neljännen laatikon alla on teksti: "rastita, jos sukupuoli on muuttunut. Huomioi: lisätietoja voidaan tarvita." Sitten on kaksi laatikkoa lisää johon merkitään, että oletko sinä muuttunut mieheksi vai naiseksi. Miten surullinen päivä meidän maassamme. Joten, tule, Herra Jeesus!


Ihmisiä kaikkialla valmennetaan alitajuisin viestein jotka sisältävät numeron 666. Tämä ei ole tavallinen numero. Raamattu varoittaa meitä Ilmestyskirjan luvussa 13, että tämä on Pedon luku. Viivakoodein, melkein kaikki mitä me ostamme on merkitty pedon luvulla. Näin on ollut jo vuosoa. Nyt, illuminaatit ovat nokkelasti ujuttamassa numeroa 666 hyväuskoisten ihmisten mieliin. Ihmiset jotka katsovat televisiota eivät ehkä huomaa että tämä numero, 666, välähtää heidän edessään. Tämä voidaan tehdä tavanomaisessa ohjelmassa tai mainoksessa. Se saattaa olla kello 6 jota näytetään kolme kertaa peräkkäin. Se saattaa olla auton rekisterikilpi. Joskus se on oven numero. Nämä kolme kuutosta ovat kuitenkin siellä. Koska se on hengellinen numero, sillä on vaikutuksensa mieleen ja sieluun. Illuminaatit tietävät tarkkaan mitä he tekevät. He asentavat ihmisiin elektronisen järjestelmän joka pian kontrolloi heitä. Eivätkä useimmat ihmiset usko tämän olevan totta. Se on ihmisten epäusko jonka ansiosta järjestelmä toimii. Nämä ovat omituisia aikoja, jollon monia uskomattomia asioita, sekä asioita joiden ajateltiin olevan mahdottomia tapahtuu.


Alkaen toukokuun 21. päivästä vuonna 2002, ihmiset jotka haluavat vierailla Vapauden patsaassa hämmästyivät huomatessaan että heidän täytyi alistua "kasvojen tunnistus teknologialla". Digitaalisia laitteita käytetään skannaamaan ihmisten kasvot ja varastoimaan tiedot tietokoneeseen. Raportoitiin, että kaikki ihmiset kannattivat tätä ajatusta.


Minä sain hiljattain kirjeen eräältä lukijaltani. Hän raportoi että eräällä hänen ystävänsä meni tutkituttamaan rintansa, ja että hänen tohtorinsa kertoi istuttaneensa häneen mikrosirun tulevaisuutta varten. Nainen kysyi tohtorilta, että jos hänellä oli nyt mikrosiru, voisivatko he tarkkailla hänen liikkeitään? Tohtori vastasi: "Kyllä" ja jatkoi: "jokaiselle joka tarvitsee kirurgia näinä päivinä saa sirun itseensä." On tärkeämpää kuin koskaan näinä päivinä, että jos sinä menet lääkärille, sinä varmistat sen mitä toimenpiteitä sinulle tehdään ja katsot mitä sinä allekirjoitat. Sinä saatat vahingossa antaa suostumuksesi sellaiseen mitä sinä et ymmärrä!


Me olemme myös lukeneet että yhtiö nimeltään Micro-CHIPS on kehittämässä mikrosirua joka vapauttaa lääkkeitä verenkiertoon tarvittaessa. Tämä eliminoisi neulojen käytön tarpeellisuuden. Tutkimustyö on nyt vaiheessa kaksi ja maksaa vielä 11 miljoonaa dollaria. Tämän lääkesirun keksijä on mies nimeltään John Santini, ja hän sanoo että sirua on kokeiltu menestyksekkäästi laboratorio-rotilla.

Maailma synnytystuskissa!

Outoja asioita tapahtuu taivaalla ja maan päällä. Vuoden 2002 huhtikuussa, harvinainen ja hämmästyttävä asia tapahtui aurinkokunnassamme. Meillä vieraili kolme komeettaa: Ikeya-Zhang, Utsunomiya sekä Linear. Tämä kolmen komeetan sarja on merkittävä lukuisista syistä, ja yksi niistä on se, että Pedon lukuun viitataan okkultismissa "kolmihäntäisenä komeettana". Yhdysvaltain liikennevirasto käyttää tätä symbolia logona. Jokainen häntä on osa kuutosta. Näiden kolmen komeetan vierailusta lähtien, maapallo on mennyt yhdestä katastrofista toiseen. Suuria paloja Larsen B -jääkielekkeestä on irronnut Etelämantereesta. Eräs pala oli Rhode Islandin kokoinen, ja myöhemmin, 9.5.2002, toinen -- 80 kilometriä pitkä -- pala lohkesi. Tiedemiehet tietävät nyt, että napaseudut hajoavat nopeasti.


Sääennätyksiä rikotaan kaikkialla, ja tätä kevättä on kutsuttu äärimmäisyyksien kevääksi. Pennsylvaniassa, maanviljelijät arvioivat hallan tuhoja toukokuun lopussa, ja samaan aikaan Fairbanksissa, Alaskassa, lämpötila oli yli 25 astetta. Vakavat tornadot, tulvat ja maanjäristykset ovat ahdistelleet tätä maata rannikolta toiselle. Hiljattain tapahtunut maanjäristys San Franciscon lahden alueella oli voimakkuudeltaan 5,2 Richterin asteikolla, mutta järistys kesti kokonaisen viikon.


Vakava kuivuus vaivaa edelleen monia osia tätä synnin täyttämää kansakuntaa, ja me saatamme olle menossa kohti toista tomumyrskyjen (Dust Bowl) aikakautta. Nebraskan osavaltio on julkaissut tomuvaroituksia koska tuulisina päivinä kuiva maa lentää lumimyrskyn lailla ilman halki aiheuttaen monia onnettomuuksia maanteillä. Kuivuus on myös sytyttänyt suuria metsäpaloja. Yli 300.000 eekkeriä on jo palanut läntisissä osavaltioissa kesäkuun alusta lähtien. Suuri osa Coloradoa on tulessa ja 40.000 ihmisen on täytynyt lähteä kodeistaan.


Vedestä on tulossa niin suuri pula joillakin alueilla kuten Rockland Countryssä New Yorkissa, että Ronald Delo, puhtaanapidon johtaja on mukana projektissa jolla yritetään saada WC:n jätevedestä juomakelpoista. Tämä on hämmästyttävää kun sinä huomioit sanat Toisessa Kuningasten Kirjassa kohdassa 18:27. Ovatko asiat menneet niin pahaksi? Menevätkö ne vieläkin pahemmiksi? On raportoitu massiivisista kärpäsparvista osossa New York Cityä, ja kun me otamme huomioon tämän sekä kaikki myrskyt ja tulipalot, meitä muistuttaa psalmi 105:31-32 joka sanoo: "Hän käski, ja paarmoja tuli ja sääskiä koko heidän alueellensa. Hän antoi heille rakeita sateen sijaan, tulen leimauksia heidän maahansa." Sallikoon Jumala meidän olevan rukoileva jäännös, sillä tulevaisuus on Jumalan käsissä.


Lopuksi, minä taas kerran pyydän teitä kaikkia lähettämään rukouspyyntönne, ja meidän henkilökuntamme käsittelee jokaisen erikseen. Muista tätä ministeriötä rukouksissasi, ja ota vastaan minun henkilökohtainen kiitokseni kaikille jotka tukevat näitä lopun ajan ponnisteluja. Me olemme kiitollisia monista vierailijoista jotka ovat tulleet kaikkialta Yhdysvalloista ja muista maista palvelemaan meitä. Monet ovat tulleet kastamaan itsensä, palvomaan ja ylistämään kuningasten Kuningasta, ja me olemme kiitollisia teille kaikille, rakkaat ystävät. Olkoon armo ja rauha yllänne Herran Jeesuksen nimessä.
David J. Meyer


Takaisin