Amerikka -- Kristillisen noituuden keitos!

Jeremia 2: 11-13; 19:

»Onko mikään pakanakansa vaihtanut jumalia, vaikka ne eivät olekaan jumalia? Mutta minun kansani on vaihtanut kunniansa siihen, josta ei apua ole. Hämmästykää tästä, te taivaat, kauhistukaa, peräti tyrmistykää, sanoo Herra. Sillä minun kansani on tehnyt kaksinkertaisen synnin: minut, elävän veden lähteen, he ovat hyljänneet, ja ovat hakanneet itselleen vesisäiliöitä, särkyviä säiliöitä, jotka eivät vettä pidä.»


»Sinun pahuutesi tuottaa sinulle kurituksen, ja luopumuksesi saattaa sinut rangaistukseen; niin tiedä ja näe, kuinka onnetonta ja katkeraa se on, että sinä hylkäät Herran, sinun Jumalasi, etkä minua pelkää, sanoo Herra, Herra Sebaot.»

Miika 5: 10-14:
»Minä hävitän sinun maasi kaupungit ja hajotan maahan kaikki sinun varustuksesi. Minä hävitän loitsut sinun käsistäsi, eikä sinulle enää jää ennustelijoita. Minä hävitän sinun jumalankuvasi ja patsaasi, etkä sinä enää kumarra kättesi tekoa. Minä kukistan asera-karsikkosi sinun keskuudestasi ja tuhoan sinun kaupunkisi. Ja minä kostan vihassa ja kiivaudessa pakanakansoille, jotka eivät olleet kuuliaisia.»
Toinen Korinttolaiskirje 6: 14-18:
»Älkää antautuko kantamaan vierasta iestä yhdessä uskottomien kanssa; sillä mitä yhteistä on vanhurskaudella ja vääryydellä? Tai mitä yhteyttä on valkeudella ja pimeydellä? Ja miten sopivat yhteen Kristus ja Beliar? Tai mitä yhteistä osaa uskovaisella on uskottoman kanssa? Ja miten soveltuvat yhteen Jumalan temppeli ja epäjumalat? Sillä me olemme elävän Jumalan temppeli, niinkuin Jumala on sanonut: "Minä olen heissä asuva ja vaeltava heidän keskellään ja oleva heidän Jumalansa, ja he ovat minun kansani." Sentähden: "Lähtekää pois heidän keskeltänsä ja erotkaa heistä, sanoo Herra, älkääkä saastaiseen koskeko; niin minä otan teidät huostaani ja olen teidän Isänne, ja te tulette minun pojikseni ja tyttärikseni, sanoo Herra, Kaikkivaltias.»


Tässä Last Trumpet Newsletterin numerossa, me tutkimme vakavaa tilaa joka vallitsee meidän piinatussa kansakunnassamme sekä suurimmassa osassa maailmaa. Se on tilanne josta on kerrottu Raamatussa ja on nyt näinä aivan viimeisinä päivinä yltymässä pirulliseksi huipentumaksi. Tämä vauhti ei ole koskaan ollut suurempi ja ongelma niin ilmiselvä että kristittyjen kaikkialla pitäisi nähdä se selvästi. Pahuus, kuitenkin, on aina piilossa sokeilta, ja hengellinen näkökyvyn lahja on annettu ainoastaan niille jotka aktiivisesti taistelevat pimeyden voimia vastaan.


Ovatko harhautuneet ja sokeat "kristityt" näinä viimeisinä päivinä todella niin sokeita ja välinpitämättömiä että Saatana onnistuu toteuttamaan kaikkein suurimman projektinsa? Onnistuuko hän tehtävässään sekoittaa ja pehmentää "Kristinusko" noituudella? Surullista on, että tämä tapahtuu aivan meidän silmiemme edessä! Asteittaisuuden viekkaalla suunnitelmalla, kirkot muutetaan noituuden ja okkultismin piireiksi. Se ei ole suora hyökkäys joka tämän saa aikaan. Niin kutsutut "kristityt" on saatu kiinni ja totuteltu ajattelemaan kuin noidat kuitenkin kristillisen terminologian säilyttäen. Valtavirran "kristinusko" on nopeasti muuttumassa pelkäksi noituudeksi jolla on risti huipulla. Noituus ei ole vain loitsuja ja rituaaleja. Se on, ennenkaikkea, tapa katsoa asioita: ajatuskuvio ja prosessi, ja kaikki muu tulee myöhemmin.


Noidilla on vanha sanonta: hyvä voittaa pahan. Valtavirran "Kristinusko" on poiminut tämän ja sanoo saman asian puolustellessaan tällaisia okkultistisia teoksia kuten Harry Potter ja Taru sormusten herrasta, Narnian tarinat sekä muita vastaavia. Todelliset kristityt tietävät että hyvä ei voita pahaa, vaan pikemminkin Jumala voittaa pahan. Matteus 19:17 kertoo meille että on vain yksi joka on hyvä ja se on Jumala! Ei ole olemassa hyviä noitia eikä hyvää noituutta! Tämä väärä konsepti että hyvä Jumalan sijaan voittaa pahan on saanut ihmiset uskomaan että mies kuten Clive Staples Lewis olisi ollut kristitty kirjailija. Todellisuudessa, hän oli noita ja "Thelemic Order of the Golden Dawn" -nimisen noitapiirin jäsen, ja hänellä oli tehtävänä kirjoittaa kirjoja jotka opettaisivat uusille noidille "Kristinuskon" käsitteitä jotta nämä noidat voisivat paremmin ymmärtää kristittyjä ja lyödä heidät. Surullista on, että monet kristityt ajattelevat että nämä kirjat olivat heitä varten, joten okkultistit löivät täten kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Lewis kirjoitti sellaisia kirjoja kuten "Paholaisen kirjeopisto", joka on fiktionaalinen kuvaus demoneista jotka yrittävät voittaa kristityn. Lewis myös kirjoitti kirjan "Tätä on Kristinusko", jossa sanotaan että taivaaseen on monia teitä, joka on täysin vastoin sitä mitä Jeesus sanoi (Matteus 7:14-15): "...mutta se portti on ahdas ja tie kaita, joka vie elämään, ja harvat ovat ne, jotka sen löytävät. Kavahtakaa vääriä profeettoja, jotka tulevat teidän luoksenne lammasten vaatteissa, mutta ovat sisältä raatelevaisia susia."


Aito Kristinusko on ainoa toivo tälle sekaisin menneelle maailmalle, ja onneksi, on edelleen muutamia rukoilevia ja uskovia kristittyjä jäljellä. Kiitä Jumalaa jos olet yksi niistä muutamista jotka pystyvät näkemään! Surullinen tosiasia on se että Amerikasta on tullut kattila jossa "Kristinusko" ja noituus sekoittuvat toisiinsa, ja tämä vaikuttaa koko maailmaan!

Sodan pahat henget

Kun me kuljemme syvemmälle vuoteen 2006, me näemme kolmannen maailmansodan häämöttävän yhä suurempana horisontissa. Sota Irakissa jatkaa kiihtymistään, ja tammikuun ensimmäiset 13 päivää toivat paljon surullisia uutisia. 6.1.2006, kapinalliset surmasivat 140 ihmistä kun tämä sisällissota riehui Irakissa. 9.1.2006, kaksitoista amerikkalaista kuoli kun Black Hawk -helikopteri ammuttiin alas, ja viisi muuta amerikkalaista sotilasta kuoli autopommin räjähdyksessä. Monia muitakin tällaisia katastrofeja sattui Irakissa tammikuun ensimmäisten 13 päivän aikana. On mielenkiintoista huomioida että juuri ennen kuin kaikki nämä asiat tapahtuivat, oli tapahtuma joulukuussa 2005 joka ajoitettiin täydellisesti okkultismin mukaan. Noitien Yule-sapatin aikaan joka alkoi 20. joulukuuta, 66 sotilasta 30 maasta sai USA:n kansalaisuuden seremoniassa joka pidettiin Saddam Husseinin entisessä palatsissa. Tämä seremonia pidettiin kolmepylväisen pyöreän salin alla kirkkaan, kristallisen kattokruunun alla. Tämä symbolismi kuvaa kolminkertaisuuden voimaa kristallisen valon alla. Kapitoli seremoniallisen pyörösalin kanssa on aina tunnettu Zeuksen tai Jupiterin temppelinä. Itse asiassa, sana Capitol määritellään sanakirjassa termillä "Jupiterin temppeli".


Näyttää siltä että uusi sota idässä on välitön kun Yhdysvallat suunnittelee iskevänsä Iraniin. Itse asiassa, amerikkalaiset joukot ovat jo saapuneet Iraniin vuonna 2005 merkitsemään mahdollisia kohteita ilmaiskua varten. Perjantaina, 13.1.2006, Iranin ulkoministeri Manouchehr Mottaki sanoi että Iran sulkee tarkastajilta pääsyn ydinlaitoksiinsa, ja jos tämä asia viedään Yhdistyneisiin Kansakuntiin, Iran lopettaa kaiken yhteistyön. Tämän lisäksi, Iran on nyt siirtänyt varojaan pois eurooppalaisista pankeista muihin pankkeihin. Iran myös kertoi suunnitelmistaan leikata öljynvientiään. Me voimme olla varmoja että kun Rotchildin pankiirit ja heidän käskyläisensä, George W. Bush, alkaa menettää otettaan Iranin öljystä ja rahoista, he hyökkäävät ja tekevät kaiken mahdollisen saadakseen amerikkalaiset taakseen. Onko toinen hirvittävä terrori-isku Amerikan maaperällä välitön? Me emme voi sanoa että näin ei koskaan voisi tapahtua koska näin on jo tapahtunut.


IAEA on jo kutsunut koolle hätäkokouksen Iranin tilannetta koskien. Tämä kokous on tarkoitus pitää noitien ristineljännes-sapattina 2.2.2006. Meidän täytyy myös huomioida että USA:n ulkoministeri Condoleezza Rice sanoi näin koskien vuoropuhelua Iranin kanssa: "Ei ole paljon juteltavaa." Näyttää siltä että George B. Bush, Lännen fasistinen ase, on valmis toimiin.


Me tiedämme että sota on hirvittävä asia. Se on niin hirvittävä että muinaisessa noituudessa uskottiin että hengen maailmassa, kaksi koiraa tappelivat ja nämä inspiroivat miehiä ja kansakuntia taistelemaan. Planeetta Marsin uskottiin olevan sodan jumala ja sitä kutsuttiin vihaiseksi punaiseksi planeetaksi. Näinä moderneina aikoina, noituuden kaavoja on edelleen olemassa. Washington D.C:ssä, meillä on viisikulmainen sodan talo nimeltään Pentagon. Okkultismissa, viisi on kuoleman luku, ja tässä rakennuksessa tehdyt suunnitelmat ovat koituneet miljoonien ihmisten kohtaloksi kaikkialla maailmassa. Se on totisesti sodan ja sotaisten puheiden rakennelma. Antikristuksen voimat, jotka edelleen käyttävät astrologiaa suunnitellessaan sotia uskovat että paras aika käynnistää tällaiset projektit on periodi maaliskuun 20. ja toukokuun 1. päivän välillä, koska Mars on hallitseva kappale Eläinradalla tuohon aikaan. Muistatko Irakin?


Pentagoniin on tehty muutoksia, 12.1.2006, ilmoitettiin että Liiton arkki on asennettu Pentagonin synagoogaan Toora-kääröjen säilytyspaikaksi. Moshi Gani, Kabbalan opiskelija, suunnitteli ja toteutti sen. Tämä toteutettiin veronmaksajien rahoilla. Se kirkon ja valtion erosta! Hyvin pian, okkultistiset voimat nousevat niinkuin ei koskaan ennen. Kaaoksen päivät ovat käsillä.

Pedon silmän läpitunkeva tuijotus

Koskaan ei suurempaa yksityisyyden suojan puutetta Yhdysvalloissa kuin nyt. Presidentti Bush on myöntänyt vakoilleensa tuhansia yksityisia USA:n kansalaisia, ja NSA on pitänyt yllä laajaa tiedostoa viattomista ihmisistä. Kaikki tällainen vakoileminen on lain vastaista. Presidentti Bush on myös nimittänyt useita ihmisiä -- joiden hän tietää olevan samaa mieltä kanssaan -- korkeisiin virkoihin, kuten Alberto Gonzales. Itse asiassa, jokainen ihminen jonka Bush on nimittänyt tai yrittänyt nimittää on sellainen jonka mielestä USA:n Perustuslaki on toisarvoinen kansallisuuden turvallisuuden rinnalla. Sitä voi verrata salaisiin oikeudenistuntoihin jotka kutsuttiin nimellä "star chambers". Nämä olivat salaisia tuomioistuimia jotka Englannin Kruunu nimitti 1500-1700 -luvulla. Ne päättivät salamyhkäiseen tapaan kaikista asioista jotka liittyivät kansalliseen turvallisuuteen, ja niitä kutsuttiin nimellä "star chambers" koska alkuperäisen salaisen oikeushuoneen katto oli aina koristeltu tähdillä. Jokainen hyvä tietosanakirja vahvistaa tämän.


Nämä salaiset raportit viattomista amerikkalaisista ovat nimeltään "Talon Reports" (talon = petolinnun kynsi) joka osoittaa että sinä olet tämän suuren kotkan kynsissä. Me myös tiedämme että NSA, tai National Security Agency, on liittänyt cookie-tiedostoja jokaiseen joka käy heidän web-sivullaan, ja sitten NSA jäljittää kaiken mitä asiakkaan tietokoneella sen jälkeen tapahtuu. Me tiedämme myös että NSA luovuttaa saamansa tiedot FBI:lle, DIA:lle, CIA:lle, ja Homeland Securitylle. Tämä pedon kyklooppinen silmä ei ainoastaan tarkkaile USA:n kansalaisia vaan myös tuijottaa heitä.


Toinen laite joka avustaa pedon järjestelmää on digitaalinen televisio. Mainittakoon tässä että USA:n Edustajainhuone hyväksyi lain noitien Yule-sapattina 21.12.2005, että 17.2.2009 mennessä, kaikki analogiset televisiot lakkaavat toimimasta, jolleivät ne ole yhdistetty digi-sovittimeen.


Vielä yksi laite jota elektroninen pedon järjestelmä käyttää on tämä "Interface Chip" joka asennetaan käteen ja joka aktivoi käyttäjän tietokoneen ilman salasanaa. Tämä RFID Chip, joka asennetaan ihon alle, yhdistää tietokoneen käyttäjäänsä. Se kohtaa suurta suosiota. Nämä sirut maksavat noin kaksi dollaria, ja sirunlukija noin 50 dollaria. Eräs oppilas nimeltään Jennifer sanoi: "En tunne sitä lainkaan. Se ei haittaa minua. Melkein voisin sanoa että se ei ole siellä." Toinen oppilas, nimeltään Mike sanoi: "Se antaa sinulle jonkin sortin hokkus pokkus -taikavoimaa saaden ovet avautumaan ja salasanat toiminaan käden liikkeellä." Tässä uutisessa, joka paljasti tämän kaiken, myös kerrottiin että tämä siru, joka on noin riisinjyvän kokoinen, voidaan asentaa jopa eläinlääkäreiden ja tatuointi-artistien toimesta. Kun me luemme tämän me muistamme varoituksen joka on annettu Ilmestyskirjan luvussa 13:16-17: "Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku." Meidän täytyy myös muistaa että kreikkalainen sana joka on käännetty sanalla "merkki" on "charagma", joka tarkoittaa "leikata tai kyntää vakoa". Tämä tatuointi-hullutus joka on pyyhkäissyt yli meidän kansakuntamme on varmasti tehnyt tietä nopealle ja helpolle askeleelle vastaanottaa elektroninen pedon merkki. Koskien kaikkia tällaisia merkkejä ja tatuointeja, meidän täytyy muistaa sanat 3 Moos. 19.28 jossa sanotaan: "Älkää viileskelkö ihoanne vainajan tähden älkääkä koristelko itseänne ihopiirroksilla. Minä olen Herra."


Totisesti, nämä ovat nousevan antikristuksen päiviä. Tämä mielessämme, meidän täytyy ottaa huomioon Paavi Benedictus XVI:n sanat hänen jouluviestissään: "Hänen valonsa elämää antava voima kannustaa rakentamaan uuden maailmanjärjestyksen joka perustuu oikeudenmukaisiin eettisiin ja taloudellisiin suhteisiin."

Pedon ihmisruumiin hallintaa

Me tiedämme että pimeyden voimat ja antikristillinen pedon järjestelmä uskovat, että jos he voivat hallita ja omistaa ihmisruumiin, he voivat myös hallita ja omistaa sielun. Ilmestyskirja 18:12-13 luettelee hyödykkeet jotka tulevat pedon ehdottoman kontrollin alle: "...kaupaksi tuotua kultaa ja hopeata ja jalokiviä ja helmiä ja pellavakangasta ja purppuraa ja silkkiä ja helakanpunaa ja kaikkinaista hajupuuta ja kaikenlaisia norsunluu-esineitä ja kaikenlaisia kalleimmasta puusta ja vaskesta ja raudasta ja marmorista tehtyjä esineitä, ja kanelia ja hiusvoidetta ja suitsuketta ja hajuvoidetta ja suitsutuspihkaa ja viiniä ja öljyä ja lestyjä jauhoja ja viljaa ja karjaa ja lampaita ja hevosia ja vaunuja ja orjia ja ihmissieluja."


Eräs keinoista joiden avulla peto ja hänen illuminaatti-mestarinsa hallitsevat ihmisiä on heidän saamisensa riippuvaisiksi lääkkeistä. 12.1.2006, julkaistiin raportti että puolet amerikkalaisista käyttää resepti-lääkkeitä. Jos olet ihmetellyt että miksi televisiossa mainostetaan niin paljon reseptilääkkeitä, sinulla on nyt vastaus. Kaikilla näillä lääkkeillä on pitkä lista sivuvaikutuksia, mutta ihmisiä kehoitetaan ostamaan niitä joka tapauksessa, vaikka jotkin sivuvaikutukset kuten ihosyöpä mainitaan. Se on kaikki Illuminatin suunnitelmaa vähentää väestön määrää ja hallita mitä siitä jää jäljelle. Illuminatin vehkeilijät jotka työskentelevät meidän hallituksessamme ovat myrkyttäneet meidän ruokamme lisäaineilla, meidän vetemme kloorilla ja fluorilla sekä meidän ilmamme kemikaalivanojen etyleenidibromidilla. Täten, meillä on syöpiä, sydän- ja keuhkosairauksia, sekä erityisesti astmaa ja diabetesta.


Kun olin lapsi 1950- ja 1960-luvulla, minä muistan nämä pinet lääkekaupat joihin tuli ihmisiä tunnin välein viemään reseptinsä. Nyt meillä on mega-lääkekauppoja pitkien ihmisjonojen kera jotka odottavat päästäkseen sisälle sekä autojonoja odottamassa drive-up -ikkunan vieressä. Tämä lääkekaupat ovat yhtä vilkkaita kuin pikaruokaravintolat keskipäivän aikaan työntekijöiden rynnätessä sisään ostamaan tarvitsemansa lääkkeet. Itse asiassa, nämä lääkenarkomaanit tarvitsevat näitä pikaruoka-lääkeketjuja niin paljon koska nämä ovat tehneet heidät niin sairaiksi. Nämä massiiviset lääkintäkeskukset ja sairaalat täytyy pitää täysinä; ja mitä tahansa se vaatiikin, tasainen potilasvirta täytyy tarjota odotustiloille ja palvelu-henkilökunnalle.


New Yorkin kaupunki on nyt omaksunut terveys-säännöksen joka vaatii että kaikki lääketieteellisissä laboratorioissa tehtävät verensokeri-testaukset täytyy raportoida samanlaiseen keskustietopankkiin joka pitää kirjaa ihmisten tuberkuloosi- ja HIV-tapauksista. Potilaat voivat odottaa saavansa kirjeitä ja puhelinsoittoja lääkäreiltä jotka kehoittavat heitä tulemaan tarkastuksiin. Muiden kaupunkien ja osavaltioiden odotetaan seuraavan esimerkkiä. New Yorkin terveyspäällikkö, Tri. Thomas R. Frieden sanoi, että ohjelman hyödyt "ovat suuremmat kuin haitat mitä yksityisyyden suojassa menetetään".


Nämä ovat mitä oudoimpia aikoja kun illuministiset tiedemiehet peukaloivat kaikkea Jumalan luomaa ja yrittävät uhmata Hänen muuttumattomia lakejaan. Ruoan säteilyttäminen on eräs ongelma sillä radioaktiivisuus rikkoo alkuperäisten elementtien yhdisteitä tuhoten vitamiineja ja muita ruoan ravintoaineita. Australiassa, terveysvirasto yrittää vakuuttaa kuluttajat että ei ole mitään huolta vaikka ruoka hehkuisikin pimeässä jääkaapissa. Terveysviraston johtaja, George Davey, sanoi että soittoja tulee huolestuneilta ihmisiltä mutta hän haluaa vakuuttaa jokaiselle että liha ja kala ovat täysin turvallisia.


Taiwanissa, tiedemiehet jotka puurtavat kantasolututkimuksen parissa ovat tuottaneet kolme fluoresenssia vihreää sikaa. Nämä siat ovat täysin vihreitä, mukaanlukien niiden sydän ja sisäelimet. Se on eräänlainen geneettinen värikoodi, jonka tiedemiehet uskovat auttavan heitä tutkimuksessaan.


Kambodjassa, uusi malarialaji on löydetty; sillä on sadan prosentin kuolleisuusaste, saaden aikaan kuoleman 48 tunnissa. Parasiitti joka saa aikaan tämän taudin on erilainen kuin mikään aiemmin tunnettu, koska sillä on kyky käynnistää uhrin sydän kahdeksi tunniksi uhrin kuoleman jälkeen. Kamdojalainen kenraali Ary Serey sanoi: "Me olemme saaneet näytteitä tästä uudesta parasiitista, ja aiomme tutkia kuinka se käynnistää sydämen ja muita kuolleita elimiä." Viranomaiset sanoivat myös: "Uhri käyttäytyy äärimmäisen väkivaltaisella tavalla siinä, minkä uskotaan olevan yhdistelmä aivovauriota ja kemikaalin vapautumista vereen henkiinheräämisen aikana." Sitä on kutsuttu zombismin epidemiaksi.

Arvoituksellinen sekoitus noitien keitoksia

Juuri sen jälkeen kun tehtiin isku kaksoistorneja vastaan, 11.9.2001, raportoitiin että ihmiset kaikkialla Yhdysvalloissa olivat niin järkyttyneitä että kirkot kaikkialla täyttyivät ja monet ihmiset alkoivat katua. Pian tämän jälkeen, Harry Potter -elokuvat alkoivat istuttaa hienovaraista noituutta meidän kansakuntaamme. Sitten tuli Taru sormusten herrasta -elokuva, jota seurasi lisää Harry Potter -kirjoja ja elokuvia; sitten Narnian tarinat. Kaikilla näillä on kaksi yhteistä asiaa: ne opettavat noituuden ajattelutapaa ja filosofiaa; ja tunnustavat "kristityt" mainostavat näitä asioita. Me näemme nyt tämän hienovaraisen noituuden vaikutukset, meidän haurastuvassa ja piinatussa maassamme.


Me myös näemme näiden saatanallisten asioiden vaikutukset "kristillisissä" kirkoissa kun hengellisen kuoleman ja luopumuksen kaiku resonoi kaikkialla pyhätöissä joista on tullut viihdekeskuksia. Paikoissa joissa pitäisi kuulua kiihkeä rukous, ja missä tulisi käydä hengellistä taistelua, on nyt hilpeä fantasiamaa. Ihmiset eivät enää ymmärrä mitä sana "Kristitty" tarkoittaa! C.S. Lewis itse sanoi että hän ei painota vanhurskauttamista uskosta tai uudestisyntymisen kokemusta, ja hän kutsui itseään "kaikkein vastahakoisimmaksi käännynnäiseksi koko Englannissa". Edes Lewisin läheisimmät ystävät eivät olleet varmoja oliko hän uskossa kun hän kuoli 22.11.1963, joka oli sama päivä jolloin presidentti John F. Kennedy ammuttiin.


Kuinka kristityt voivat omaksua sellaista joka on räikeän pahaa kuten Narnian tarinat? Tässä tarinassa on olentoja jotka ovat puoliksi ihmisiä ja puoliksi eläimiä. Raamattu kieltää tällaisen. Miksi Pentecostal Evangel, Assemblies of God Church:in virallinen lehti, joulukuun 18, päivän numerossaan, omisti koko etusivun Aslanille, Narnian leijonalle, ja mainosti "Kristillistä opasta C.S. Lewisin Narniaan"? Mainittakoon tässä että Lewis itse sanoi ennenkuin aloitti Narnian tarinoiden kirjoittamisen, että mytologisten olentojen kuvat "kummittelivat hänelle".


Kristityt on myyty valheelle, ja pastorit joutuvat kokemaan pahimman tuomiopäivänä! Luopumuksen merkit ovat kaikkialla eivätkä ihmiset näe niitä. Minua järkytti hiljattain katsoessani Tim LaHayen Prophecy Bible:n kantta ja nähdessäni kuvan sinetistä jossa oli alfa ja omega heksagrammin päällä, joka muodostaa täydellisen vapaamuurarien tunnuksen. Auttakoon Jumala kaikkia Kristukseen uskovia jotta he heräisivät pian!


Kesäkuun kuudentena päivänä, joka on 06/06/06, julkaistaan suuri elokuva nimeltään "The Beast". Tämän elokuvan tuottaa Jerimah Farwell ja sen kirjoittaja ja ohjaaja on Brian Flemming. VIVID Films levittää sitä. Tämä elokuva ei ainoastaan julkaista 6.6.06, vaan oli huolellisesti järjestetty niin että sen valmistaminen kestäisi tasan 666 päivää. Tämä elokuva kertoo Kristitystä lukion oppilaasta nimeltään Danielle, jonka isä on raamatuntutkija, joka löytää todisteet että Jeesusta Kristusta ei ole koskaan ollut olemassa. Juoni keskittyy siihen kun fanaattiset kristityt sieppaavat tämän opiskelijan pitääkseen ihmiset tietämättöminä siitä että Jeesusta ei ollut olemassa. Eräs noita sanoi hiljattain: "Lopultakin, filmi joka todistaa että Jeesus Kristus ei ollut koskaan olemassa; en voi odottaa!"


Noituus on kyllästänyt tämän maan. Suuria artikkelita, useita sivuja pitkiä ja suurten kuvien kera on ilmestynyt suurissa sanomalehdissä, ylistäen noituutta. The Iowa State Daily esitteli tällaisen artikkelin nimeltään "A Wiccan Life", kertoen noidasta nimeltä Lindsay Labanca. Lindsay on yliopisto-opiskelija Iowasta, ja tämä artikkeli on selkeä kutsu liittyä noitapiiriin. Toinen artikkeli ilmestyi Orange County Register -lehdessä otsikolla "Spellbound", kertoen noidasta nimeltään Jamie Wood ja hänen uudesta kirjastaan "The Enchanted Diary". Sattumoisin, noidan päiväkirjaa kutsutaan "varjojen kirjaksi".


Okkultismi pidetään korkeassa profiilissa. Hiljattain, entinen presidentti Jimmy Carter paljasti sekaantumisensa okkultismiin ja uskonsa siihen. New York Cityn pormestari, Michael Bloomberg, esiteltiin hiljattain New York Post -lehdessä siitä että meedio Kate Konigisor oli ennustanut hänen vasemmasta kämmenestään. Latinankielinen sana sanalle "vasen" on "pahaenteinen", ja kädestäennustajan noituudessa, tämä tarkoittaa elämänvoimaa kun taas oikea tarkoittaa elämänkulkua. Vasen on aina voiman osoitus okkultismissa.


Minun täytyy mainita että ei ole sattumaa että Talviolympialaiset pidetään Torinossa, Italiassa, tänä vuonna. Okkultistit uskovat että Torino on eräs kolmesta kaupungista Lontoon ja San Franciscon lisäksi jotka muodostavat mustan magian kolmion.

Uhmaavan jumalanpilkan henget ja tulossa oleva tuomio

Kuten aiemmin mainittiin, vuoden ensimmäiset kolmetoista päivää päättyivät perjantaina. Meidän kansakuntamme oli juuri ottanut vastaan kutsun tulla syvemmälle noituuteen omaksumalla Narnian tarinat, ja pian katastrofeja alkoi tapahtua. Me tiedämme että okkultismissa, maan, tuulen, tulen ja veden elementtejä palvotaan. Alkaen idästä ja kulkien länteen juuri tässä järjestyksessä, me aloimme nähdä hämmästyttäviä tapahtumia joihin nämä neljä elementtiä liittyvät. Näiden 13 päivän aikana, me näimme kun 13 kaivosmiestä jäi loukkuun maan sisään. Tänä samana päivänä, massiiviset tornadot iskivät Kentuckyyn ja Tennesseehen sekä ympäröiville alueille. Tämä oli tuulen tuho. Kulkien länteen, massiiviset tulet polttivat satoja tuhansia hehtaareita maata Teksasissa ja Oklahomassa, tuhoten monia koteja. Länsirannikolla, tulvat peittivät alleen maata tuhansien mailien matkalta Washingtonin osavaltiosta Kaliforniaan. Jumala varoittaa kaikkia ihmisiä kaikkialla tässä piinatussa maassa katumaan! Kun minä kirjoitan tätä uutiskirjettä, noitien Imbolc-sapattiin on 13 päivää ja lisää kaivosmiehiä on ansassa Länsi-Virginiassa. Kun me laskemme lukuarvot kirjaimille (WV Mining) me saamme 666. Tätä surullista tilannetta käytettiin illuministisena kokeena Kristinuskoa vastaan kun monet ihmiset täyttivät Baptistikirkon ja heille tarkoituksella valehdeltiin että kaikki kolmetoista kaivosmiestä oli pelastettu. Kun he ylistivät Jumalaa tässä riemuitsevassa tilaisuudessa, kerrottiin totuus että kaksitoista oli kuollut. Nämä samat palvojat alkoivat kirota Jumalaa, ja tämä lähetettiin maanlaajuisena niin että kaikki saivat sen nähdä. Jumala auttakoon meitä!


Jokainen todellinen kristitty tietää että ainoa toivo tälle piinatulle kansakunnalle ja maailmalle on Herran Jeesuksen Kristuksen ihmeellinen, pelastava voima. Näiden tammikuun ensimmäisten 13 päivän aikana, meille annettiin toinenkin merkki. Israelin 13. pääministeri sai sydänkohtauksen eikä voi toimia virassaan. Lähi-itä on valmis räjähtämään.


Yhdysvalloissa, murhien määrä on noussut 13 prosenttia. Kuluttajat myös käyttivät melkein 13 miljardia dollaria pornografiaan Yhdysvalloissa. Yhdysvalloissa, melkein 100.000 naista tuli raskaaksi raiskauksen seurauksena vuonna 2005. Meidän Edustajainhuoneemme hyväksyi käyttävänsä 90 miljoonaa dollaria, jotka oli korvamerkitty influessan varalle, käytettäväksi sen sijaan Viagraan joka jaettaisiin ilmaiseksi ihmisille joilla on Medicare ja Medicaid.


Seuraavassa Last trumpetin numerossa, minä suunnittelen kirjoittavani monista maanjäristyksistä, tulivuorenpurkauksista ja muista katastrofeista joita edelleen tapahtuu. Tapahtuu niin paljon että ei ole tarpeeksi tilaa kertoa siitä kaikesta. Pitäisikö meidän ihmetellä miksi tuomio on lankeamassa meidän kansakuntamme ja koko maailman päälle? Me tiedämme että Englanti laillisti hiljattain homoseksuaaliset avioliitot, ja ritariksi lyöty Sir Elton John avioitui poikaystävänsä kanssa hyvin julkisessa tilaisuudessa. Entinen presidentti Bill Clinton lähetti parille videoidun onnentoivotuksen käyttäen Yiddiksenkielistä ilmaisua "Mazel tov" joka tarkoittaa "onnittelut". Clinton sanoi: "Maailma tarvitsee lisää samanlaisia ihmisiä kuin Elton John." Tämä on sama Bill Clinton josta Tri. Billy Graham sanoi että hänestä tulisi hyvä evankelista ja hänen vaimostaan pitäisi tulla Yhdysvaltain presidentti. Kun ihmiset alkavat ajatella kuin Bill Clinton, onko ihme että kaikkein katsotuin elokuva amerikkalaisissa teattereissa on Brokeback Mountain, joka on tarina kahdesta homoseksuaalista cowboysta, mukaanlukien yksi joka on "gay" -prostituoitu. 18.1.2006 mennessä, tämä elokuva oli tuonut yli 33.000.000 dollaria. Meidän tulisi muistaa Jeesuksen varoitus (Luukas 17:28) että Hänen tulonsa koittaessa, maailma olisi kuin Sodoman päivinä, ennenkuin se tuhottiin. Elämmekö me nyt noita päiviä? 13.1.2006, perjantaina, New Yorkin pormestari Michael Bloomberg hyväksyi nimen, jonka Margarita Lopez, entinen lesbojen johtaja antoi hänelle. Michael Bloombergille annettiin arvonimi "Honorary Lesbian" ja hän hyväksyi sen mieluusti. Bloomberg ylisti Lopezia ja sanoi että hän löytäisi keinon tehdä edelleen työtä hänen kanssaan.


Nyt me olemme varmasti nähneet tarpeeksi merkkejä jotka julistavat että meidän Herramme tulo on aivan lähellä. Ei kestä enää kauan!


Lopuksi minä haluan muistuttaa jokaista jatkamaan rukoilemista tauotta. Meidän rukouksemme kuullaan taivaassa! Jos suhteesi Kaikkivaltiaaseen ei ole kunnossa, pyydä Häneltä pelastusta tänään! Jos luet tätä, on edelleen aikaa katua ja vastaanottaa anteeksianto ja ihana ikuisuus, joka on aivan lähellä. Me olemme täällä auttaaksemme sinua! Muista myös lähettää rukouspyyntösi, ja me annamme niille yksilöllistä huomiota. Armo ja rauha olkoon ylläsi Herran Jeesuksen Kristuksen nimeen.


David J. Meyer

http://www.lasttrumpetministries.orgTakaisin